Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
dowiesz sie o tym we wrześniowym numerze tmk
-
Tak to chyba wygląda wg ełkaesiakow.***1908*** pisze: ↑29.07.2018, 20:20No i chyba się nie dowiem... Jak żaden z was od wczoraj się nie pochwalił to zaliczyliscie okrągłe 0 wyjazdowe? :)
-
Łks ma otwarty sektor gości? Pzdr
-
Wywloke znajdź sobie w domu pewnie nie jedna tam masz. Podobnie jak wasza banda c**** walecznych spierdalajacych pod komendę i prujacych się na policję ba nawet wspolpracujacych .na spokojnie pisze: ↑05.08.2018, 09:19Ty na prawdę jesteś skrzywdzony.
Staje ci jak piszesz o moczu?
Nie czujesz, że przynosisz wstyd swoim?
Takich jak ty powinni eliminować ludzie z klubów, które kompromitowane są przez takie wywłoki jak ty.
j**** zydzew stara k****!
-
Sektor gości otwarty, ale tak jak w 2 lidze pełni on rolę sektora rodzinnego z powodu dalszej budowy małej hali.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Nie jestem tym który liczy ile jest na liście osób, ale na moje oko +/- 300 głów. Pewnie dziś pojawi się relacja.
Ps. Wczoraj na pietrynie pustki.
Ps. Wczoraj na pietrynie pustki.
-
-
-
Tak zero krasnoludki były na wyjeździe. : )
j**** zydzew stara k****!
-
na spokojnie pisze: ↑05.08.2018, 12:52Przecież dobrze wiesz, że budowa się zakończyła.TERROR_EUDEZET pisze: ↑05.08.2018, 12:18Sektor gości otwarty, ale tak jak w 2 lidze pełni on rolę sektora rodzinnego z powodu dalszej budowy małej hali.
A ten cyrk z odbiorami (pół tysiąca zastrzeżeń przeróżnych instytucji) jest tylko wybiegiem, aby nie przyjmować gości w sektorze dla nich przeznaczonym.
Wiadomo co wiąże się z nawet małą grupką kibiców przyjezdnych.
Macie to przecież uzgodnione Z HZTSŻ.
Nie chce mi się wdawać w szczegóły...
Robiliśmy wiele żeby goście mogli normalnie u nas bywac
Jeden z fanów chciał wziąść na siebie całkowity koszt za postawienie trybuny dla przyjezdnych
Z przyczyn prywatnych owe przedsięwzięcie nie doszło do skutku.
Plany były ale wszystko poszło się j****
Mecz z gośćmi,to mecz z gośćmi.
ŁKS Łódź Polska
-
Ja mam wrażenie, że nasze władze miasta przy pomocy leniwych piesków nie chcą gości na obu stadionach. U was przedłużanie budowy hali, u nas poprawki w sektorze gości i w ten sposób obie klatki zamknięte. Ale my do swojej swoich kibiców możemy wpuszczać, a wy do swojej swoich kibiców i nikomu już wtedy nie przeszkadza budowa hali czy poprawki. A później lans Hanki i jej przydupasów, że mamy nowoczesne stadiony, jest spokój i zabawa...Abr1908 pisze: ↑05.08.2018, 13:10na spokojnie pisze: ↑05.08.2018, 12:52Przecież dobrze wiesz, że budowa się zakończyła.TERROR_EUDEZET pisze: ↑05.08.2018, 12:18Sektor gości otwarty, ale tak jak w 2 lidze pełni on rolę sektora rodzinnego z powodu dalszej budowy małej hali.
A ten cyrk z odbiorami (pół tysiąca zastrzeżeń przeróżnych instytucji) jest tylko wybiegiem, aby nie przyjmować gości w sektorze dla nich przeznaczonym.
Wiadomo co wiąże się z nawet małą grupką kibiców przyjezdnych.
Macie to przecież uzgodnione Z HZTSŻ.
Nie chce mi się wdawać w szczegóły...
Robiliśmy wiele żeby goście mogli normalnie u nas bywac
Jeden z fanów chciał wziąść na siebie całkowity koszt za postawienie trybuny dla przyjezdnych
Z przyczyn prywatnych owe przedsięwzięcie nie doszło do skutku.
Plany były ale wszystko poszło się j****
Mecz z gośćmi,to mecz z gośćmi.
-
A niby wymogi licencyjne sa dotyczace sektorow gosci od l ligi. Dzieki za odpowiedz.
-
Beniaminek ma pół roku więcej na ogarnięcie tematu. Tak samo z oświetleniem.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Filmik z FB poleciał. Ale w internecie nic nie ginie.
[link]
[link]
-
ŁKS szanuję od zawsze, ale taka akcja to frajerstwo, zwłaszcza, że na filmiku to jakiś szczurek a nie "kibol". Niestety w aktualnych czasach ekipy mają tylko takie osiągnięcia. Akcji takich jak np. Lechia w Warszawie już praktycznie nie ma.Łódzki Klub Sportowy pisze: ↑05.08.2018, 19:28Filmik z FB poleciał. Ale w internecie nic nie ginie.
[link]
-
Serio ku***? Ty też? Z czego się tu się cieszyć? Wiesz, że ten chłopak złapany i nagrany oznacza to, że i wkrótce, jeśli nie już jakiś małolat tak samo zostanie potraktowany? Nie wiem, masz młodszego brata, w wieku tak 15-18? Chciałbyś by to on był na miejscu tego chłopaka? Daleko mi do Widzewa, ale ja takich akcji nie popieram. Co innego, złapać gościa który lata z ekipą, okej on wie na co się piszę, siły też są w miarę wyrównane. Ale nie ku*** wyłapywać chłoposzków, którzy się znaleźli akurat na widelcu. Potem rozkminy dlaczego tak mało małolatów, rodzin przychodzi na mecze. Wystarczy, że jakiś rodzic zobaczy taki filmik i już możesz być pewien, że dzieciak stadionu nie zobaczy do momentu 18 lat. Na prawdę ludzie się ogarnijcie, bo każdy kozak dopóki go to samo nie spotka. Zapewne 3/4 co jara się tą akcją stawiłaby czoła chłopakom z Wojska Polskiego, albo ze Starego Widzewa.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
-
Swego czasu na Górnym Śląsku takie kulawe numery były normą ... era smartfonów i internetu :/
-
Nawet pamiętam jeden, gdzie chyba Ruch złapał takiego dzieciaczka co do babci przyjechał akurat i sobie kredą na chodniku GKS Katowice pisał. W Rudzie Śląskiej to chyba było.Polish Power pisze: ↑05.08.2018, 20:15Swego czasu na Górnym Śląsku takie kulawe numery były normą ... era smartfonów i internetu :/
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Jeden normalny z drugiej strony brawo takie akcje to już zjazd na dno niedługo będziemy wystawiać pod podstawówkami zenadaTERROR_EUDEZET pisze: ↑05.08.2018, 19:54Serio ku***? Ty też? Z czego się tu się cieszyć? Wiesz, że ten chłopak złapany i nagrany oznacza to, że i wkrótce, jeśli nie już jakiś małolat tak samo zostanie potraktowany? Nie wiem, masz młodszego brata, w wieku tak 15-18? Chciałbyś by to on był na miejscu tego chłopaka? Daleko mi do Widzewa, ale ja takich akcji nie popieram. Co innego, złapać gościa który lata z ekipą, okej on wie na co się piszę, siły też są w miarę wyrównane. Ale nie ku*** wyłapywać chłoposzków, którzy się znaleźli akurat na widelcu. Potem rozkminy dlaczego tak mało małolatów, rodzin przychodzi na mecze. Wystarczy, że jakiś rodzic zobaczy taki filmik i już możesz być pewien, że dzieciak stadionu nie zobaczy do momentu 18 lat. Na prawdę ludzie się ogarnijcie, bo każdy kozak dopóki go to samo nie spotka. Zapewne 3/4 co jara się tą akcją stawiłaby czoła chłopakom z Wojska Polskiego, albo ze Starego Widzewa.
-
Na rozpoczęcie roku zamiast rozdawać zeszyty to wpierdole będą. Przy okazji jakiś rodzic też zgarnie oklep jak stanie w obronie swojego 8 letniego dziecka.
A tak na poważnie to dzisiaj miał mieć mecz (?) Orła w tej wypasionej kwiaciarni na Włókniarzy. Nie odbył się. Czuję, że za ten obiekt ktoś ze stołka poleci w niedalekiej przyszłości.
A tak na poważnie to dzisiaj miał mieć mecz (?) Orła w tej wypasionej kwiaciarni na Włókniarzy. Nie odbył się. Czuję, że za ten obiekt ktoś ze stołka poleci w niedalekiej przyszłości.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Seweryn, to, że Ciebie nikt nigdy nie złapię bo wstyd to nie znaczy, że gnój w koszulce Widzewa ma nie być upokorzony. Albo liść albo lanie i plucie. Bał się dostać w ryja to zrobił co zrobił. Dla mnie mało ważne ile ma lat, jeśli za młodu robi takie rzeczy to za dorosłego sprzeda. Czym skorupka za młodu...TERROR_EUDEZET pisze: ↑05.08.2018, 19:54Serio ku***? Ty też? Z czego się tu się cieszyć? Wiesz, że ten chłopak złapany i nagrany oznacza to, że i wkrótce, jeśli nie już jakiś małolat tak samo zostanie potraktowany? Nie wiem, masz młodszego brata, w wieku tak 15-18? Chciałbyś by to on był na miejscu tego chłopaka? Daleko mi do Widzewa, ale ja takich akcji nie popieram. Co innego, złapać gościa który lata z ekipą, okej on wie na co się piszę, siły też są w miarę wyrównane. Ale nie ku*** wyłapywać chłoposzków, którzy się znaleźli akurat na widelcu. Potem rozkminy dlaczego tak mało małolatów, rodzin przychodzi na mecze. Wystarczy, że jakiś rodzic zobaczy taki filmik i już możesz być pewien, że dzieciak stadionu nie zobaczy do momentu 18 lat. Na prawdę ludzie się ogarnijcie, bo każdy kozak dopóki go to samo nie spotka. Zapewne 3/4 co jara się tą akcją stawiłaby czoła chłopakom z Wojska Polskiego, albo ze Starego Widzewa.
-
dziewczyna dostała bilety od koleżanki i się z Nią wybrałem, piknik niezły, trochę ludzi w białych smyczkach... podobno tydzień temu z Gdańska wywiesili flagę i jakiś typ z Orła chciał ją zerwać, ale w zamian dostał po japie od swoich :OTERROR_EUDEZET pisze: ↑05.08.2018, 20:50
-
Ale uwierz mi UW na słowo, nie jestem Seweryn. Mówisz też o wyborze, czy zawsze wybierając drogę bezbolesną masz pewność, że jeden z drugim po całym przedstawieniu Ci nie jebnie? Poza tym wiesz, nie każdy ma na tyle odwagi żeby wybrać to by jeden kark z drugim Ci pierdolnął, bo do tego trzeba mieć jaja... albo być bardzo głupim. Tobie się podoba, ja staję w opozycji do tego. Niepotrzebne to nikomu, a tym bardziej niepotrzebne wrzucanie do neta.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Sam sobie zaprzeczasz tym zdaniem. Skoro nie ma pewności, że zakończy się bezboleśnie to nie lepiej szybko zebrać liście i nie poniżać się? Dostanie w ryja w takiej sytuacji i oddanie koszulki to dużo lepsze niż szczanie i plucie biorąc pod uwagę dzisiejsze technologie i prędkość przepływu takich filmików. Mi tam gnoja nie szkoda, nic a nic. Sam mieszkałem kiedyś w okolicy co poza mną była jedna osoba z ŁKS-u. Wyczekiwanie po meczach czy pod liceum przeciwnej strony to był chleb powszedni. NIGDY nie zrobiłem takiego czegoś. Raz z zasad, a dwa...chyba bardziej bym się bał swojej ekipy niż wpierdolu od Widzewa. Ale to było dobre 10 lat temu. Teraz ma koszulkę to już bandzior...na facebooku.TERROR_EUDEZET pisze: ↑05.08.2018, 21:20Ale uwierz mi UW na słowo, nie jestem Seweryn. Mówisz też o wyborze, czy zawsze wybierając drogę bezbolesną masz pewność, że jeden z drugim po całym przedstawieniu Ci nie jebnie? Poza tym wiesz, nie każdy ma na tyle odwagi żeby wybrać to by jeden kark z drugim Ci pierdolnął, bo do tego trzeba mieć jaja... albo być bardzo głupim. Tobie się podoba, ja staję w opozycji do tego. Niepotrzebne to nikomu, a tym bardziej niepotrzebne wrzucanie do neta.
-
Co innego myśleć na chłodno w domu, co innego gdy adrenalina i zagrożenie sięga zenitu. Można tak do usranej śmierci polemizować. Twoje zdanie rozumiem, napisałeś jak to było z Tobą, więc okej nie dziwne, że takie masz. Myślę, że ten wątek możemy zamknąć.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Kurwą bez honoru? Człowieku...mieszkałem na terenie 100%Widzewa... Tyle razy co miałem nieprzyjemności to pewnie nawet nie możesz się domyślać. Nigdy nie zrobiłem choć w części tak chujowej akcji...choć miałem okazję się tak zeszmacić. Wybrałem to co gorsze według was czyli wjeby. Ekstra, ciekawe o co chodzi w tej zabawiena spokojnie pisze: ↑05.08.2018, 21:43Po raz kolejny udowadniasz, że jesteś zwykłą kurwą bez honoru.UW1908 pisze: ↑05.08.2018, 21:06Seweryn, to, że Ciebie nikt nigdy nie złapię bo wstyd to nie znaczy, że gnój w koszulce Widzewa ma nie być upokorzony. Albo liść albo lanie i plucie. Bał się dostać w ryja to zrobił co zrobił. Dla mnie mało ważne ile ma lat, jeśli za młodu robi takie rzeczy to za dorosłego sprzeda. Czym skorupka za młodu...TERROR_EUDEZET pisze: ↑05.08.2018, 19:54Serio ku***? Ty też? Z czego się tu się cieszyć? Wiesz, że ten chłopak złapany i nagrany oznacza to, że i wkrótce, jeśli nie już jakiś małolat tak samo zostanie potraktowany? Nie wiem, masz młodszego brata, w wieku tak 15-18? Chciałbyś by to on był na miejscu tego chłopaka? Daleko mi do Widzewa, ale ja takich akcji nie popieram. Co innego, złapać gościa który lata z ekipą, okej on wie na co się piszę, siły też są w miarę wyrównane. Ale nie ku*** wyłapywać chłoposzków, którzy się znaleźli akurat na widelcu. Potem rozkminy dlaczego tak mało małolatów, rodzin przychodzi na mecze. Wystarczy, że jakiś rodzic zobaczy taki filmik i już możesz być pewien, że dzieciak stadionu nie zobaczy do momentu 18 lat. Na prawdę ludzie się ogarnijcie, bo każdy kozak dopóki go to samo nie spotka. Zapewne 3/4 co jara się tą akcją stawiłaby czoła chłopakom z Wojska Polskiego, albo ze Starego Widzewa.
I tak na dobrą sprawę nie wiesz o co chodzi w tej "zabawie".
-
To ze ty wysmentniasz się tylko w necie, nie czyni z ciebie chuligana :)UW1908 pisze: ↑05.08.2018, 21:06Seweryn, to, że Ciebie nikt nigdy nie złapię bo wstyd to nie znaczy, że gnój w koszulce Widzewa ma nie być upokorzony. Albo liść albo lanie i plucie. Bał się dostać w ryja to zrobił co zrobił. Dla mnie mało ważne ile ma lat, jeśli za młodu robi takie rzeczy to za dorosłego sprzeda. Czym skorupka za młodu...TERROR_EUDEZET pisze: ↑05.08.2018, 19:54Serio ku***? Ty też? Z czego się tu się cieszyć? Wiesz, że ten chłopak złapany i nagrany oznacza to, że i wkrótce, jeśli nie już jakiś małolat tak samo zostanie potraktowany? Nie wiem, masz młodszego brata, w wieku tak 15-18? Chciałbyś by to on był na miejscu tego chłopaka? Daleko mi do Widzewa, ale ja takich akcji nie popieram. Co innego, złapać gościa który lata z ekipą, okej on wie na co się piszę, siły też są w miarę wyrównane. Ale nie ku*** wyłapywać chłoposzków, którzy się znaleźli akurat na widelcu. Potem rozkminy dlaczego tak mało małolatów, rodzin przychodzi na mecze. Wystarczy, że jakiś rodzic zobaczy taki filmik i już możesz być pewien, że dzieciak stadionu nie zobaczy do momentu 18 lat. Na prawdę ludzie się ogarnijcie, bo każdy kozak dopóki go to samo nie spotka. Zapewne 3/4 co jara się tą akcją stawiłaby czoła chłopakom z Wojska Polskiego, albo ze Starego Widzewa.
Nara bandyci z limanki
-
Co robię? Kiedy poprawka z polskiego? Czas do nauki bo będą pasy od taty jak oblejesz.
Nara bandziorku z Sulejowa.
Nara bandziorku z Sulejowa.
-
Półdebil nie zrozumie. Ile będziesz się jeszcze trzepał nad tym filmikiem z malolatem? Wpierdole na Teo i Limance chcesz przykryć facebookiem? :)
Wyj k**** wyj...
-
Masz rację tylko wątpię żeby tam była jakaś propozycja poprostu złapali malolata i się psychicznie na nim wyżyli a wystarczyło dać klapsa zabrać koszulkę i tyle a nie nad malolatem się znecac resztę posta się zgodzę jak popatrzę teraz na ludzi co noszą koszulki z motywami h to padam kiedyś trzeba było zasłużyć sobie a teraz kasa kasa kasa i jest co jest a łamanie to już wogole ku*** głupota no ale skoro teraz wielcy po jednej jak i drugiej stronie tak sie bawią to trudno ich piaskownica terazUW1908 pisze: ↑05.08.2018, 22:03Kurwą bez honoru? Człowieku...mieszkałem na terenie 100%Widzewa... Tyle razy co miałem nieprzyjemności to pewnie nawet nie możesz się domyślać. Nigdy nie zrobiłem choć w części tak chujowej akcji...choć miałem okazję się tak zeszmacić. Wybrałem to co gorsze według was czyli wjeby. Ekstra, ciekawe o co chodzi w tej zabawiena spokojnie pisze: ↑05.08.2018, 21:43Po raz kolejny udowadniasz, że jesteś zwykłą kurwą bez honoru.UW1908 pisze: ↑05.08.2018, 21:06
Seweryn, to, że Ciebie nikt nigdy nie złapię bo wstyd to nie znaczy, że gnój w koszulce Widzewa ma nie być upokorzony. Albo liść albo lanie i plucie. Bał się dostać w ryja to zrobił co zrobił. Dla mnie mało ważne ile ma lat, jeśli za młodu robi takie rzeczy to za dorosłego sprzeda. Czym skorupka za młodu...
I tak na dobrą sprawę nie wiesz o co chodzi w tej "zabawie".Bo jak o lanie na barwy to spoko. Nie chcesz to nie kibicujesz, jak chcesz to to szanuj. A nie pierwsza lepsza okazja i lejesz na barwy albo oddajesz koszulkę bez solówy. Tak było kiedyš, wy teraźniejsze pokolenie pseudochuliganów z mma i torebkami to c**** macie pojęcie. Dojechać, połamać...to wasze metody. Kiedyś był albo w******* albo upokorzenie, ale bez filmików. Teraz jest łamanie żeby wyeliminować. W imię czego? Klubu? Do którego momentu o kluby chodzi? Mogli małolata pobić, zajebać barwy i skakać po nim. Nie zrobili tego bo się zesrał ze strachu i dostał karę. Karę odbicia od kibicowania, bo raczej kariery już nie zrobi w środowisku w którym tak chciał być mając koszulkę. Nie lubię braku szacunku do barw. Tyle.
-
Ten stadion Orła to po dobrej burzy z wiatrem 90km/h sam się poskałada.Kto to oddał do użytku to nie wiem.
Akcja z filmem i chłopakiem plującym na barwy Widzewa na poziomie tłuka po pięciu klasach podstawówki.
Akcja z filmem i chłopakiem plującym na barwy Widzewa na poziomie tłuka po pięciu klasach podstawówki.
-
Nic się nie martw. Wkrótce Widzew wrzuci podobny film i będą ze strony czerwonych och-y i ach-y.
Ale to biali zaczęli, więc wszystko będzie ok.
Ale to biali zaczęli, więc wszystko będzie ok.
https://www.youtube.com/watch?v=Y3Fy7MkFvkM
-
Czy do ciebie nie dociera, że nikogo ten filmik za gardło nie chwycił, wygonili cię z ogólny komentarzy, tłumaczą ci twoi kumple po szalu, a ty dalej próbujesz umoralniać i dorabiać ideologie. Nie każdy kto zakłada koszulkę/szalik(co nie zwalnia go z obowiązku w myśl zasady barwy rzecz święta) chce robić "karierę", karierę to możesz sobie robić w jakiejś pieprzonej korporacji, a w środowisku dorobisz się co najwyżej kryminału i wielu kontuzji, które będą się za tobą ciągnęły do końca życia, szczęśliwcy trochę kasy.Kurwą bez honoru? Człowieku...mieszkałem na terenie 100%Widzewa... Tyle razy co miałem nieprzyjemności to pewnie nawet nie możesz się domyślać. Nigdy nie zrobiłem choć w części tak chujowej akcji...choć miałem okazję się tak zeszmacić. Wybrałem to co gorsze według was czyli wjeby. Ekstra, ciekawe o co chodzi w tej zabawieBo jak o lanie na barwy to spoko. Nie chcesz to nie kibicujesz, jak chcesz to to szanuj. A nie pierwsza lepsza okazja i lejesz na barwy albo oddajesz koszulkę bez solówy. Tak było kiedyš, wy teraźniejsze pokolenie pseudochuliganów z mma i torebkami to c**** macie pojęcie. Dojechać, połamać...to wasze metody. Kiedyś był albo w******* albo upokorzenie, ale bez filmików. Teraz jest łamanie żeby wyeliminować. W imię czego? Klubu? Do którego momentu o kluby chodzi? Mogli małolata pobić, zajebać barwy i skakać po nim. Nie zrobili tego bo się zesrał ze strachu i dostał karę. Karę odbicia od kibicowania, bo raczej kariery już nie zrobi w środowisku w którym tak chciał być mając koszulkę. Nie lubię braku szacunku do barw. Tyle.
Małolaci niech się łamią, my obstawmy, kiełbaski, piwko bądźmy jedynym producentem gadżetów kibicowskich i to jest ten szczyt kariery, kiedyś może to zrozumiesz.
https://t.me/pump_upp
-
Zapytałem pajacu, wykazaliście się mega znajomością nt artykułów o nas (co mnie nie dziwi bo z tego słyniecie). Mało się tu udzielam ale za każdym razem utwierdzam się w przekonaniu jakimi k****** jesteście.
-
Trzeba tu dwie rzeczy rozdzielic.
Sam fakt zlapania tego typa i zmuszenie do sikania na koszulke. Nawet mi go nie szkoda a nawet mam nadzieje ze jednak wylapal chociaz liscia. Jak sie nie ma jaj to niech zaklada koszulke pod stadionem a nie buja sie po miescie.
Czy lksiacy wzieli w lapy tak koszulke pozniej? czy w sumie jej nie skroili? Mialem kilka razy okazje kroic barwy i w sumie zawsze bez walki byly oddane a ofiara nie byla tknieta. Inne czasy.
Inna sprawa jest nagrywanie czegos takiego i puszcznie w obieg. Slabo to jednak wyglada i chwaly raczej nie przynosi.
Mam nadzieje ze od strony Widzewa takie cos online sie nie pojawi.
Sam fakt zlapania tego typa i zmuszenie do sikania na koszulke. Nawet mi go nie szkoda a nawet mam nadzieje ze jednak wylapal chociaz liscia. Jak sie nie ma jaj to niech zaklada koszulke pod stadionem a nie buja sie po miescie.
Czy lksiacy wzieli w lapy tak koszulke pozniej? czy w sumie jej nie skroili? Mialem kilka razy okazje kroic barwy i w sumie zawsze bez walki byly oddane a ofiara nie byla tknieta. Inne czasy.
Inna sprawa jest nagrywanie czegos takiego i puszcznie w obieg. Slabo to jednak wyglada i chwaly raczej nie przynosi.
Mam nadzieje ze od strony Widzewa takie cos online sie nie pojawi.
-
No raczej nikt w Sulejowie zakładając barwy na miasto nie myśli o tym, że ktoś mu je zaraz skroi. W miastach gdzie są kibice jednej drużyny barwy to tak w zasadzie odzież codzienna. W lato koszulki klubowe, w zimę czapki i każdy bezpiecznie sobie łazi. Nawet jak są kibice jakieś drugiej drużyny to z racji takiej, że każdy każdego zna, chodzą do jednej szkoły, do jednej pracy nie kroją ich.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Czy obecnie Rks Radomsko i Fc Widzewa z tegoż miasta wchodza sobie w drogę? jakie panuja obecnie stosunki pomiedzy obiema ekipami?
-
z tego co się orientuje to Widzew nie ma oficjalnego FC w Radomsku. Jeżdżą jednostki, które pozostały.
a propos Sulejowa, są tam jacyś aktywni kibice Łksu?
a propos Sulejowa, są tam jacyś aktywni kibice Łksu?
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Z Radomska to chyba na Raków jeździli o ile dobrze pamiętam.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI