Dozo ty rozważ pomysł opuszczenia forum bo już z 3 kolejnego konta napierdalasz nic nie wnoszące posty rozpierdalając tym samym to forum. Ludzie mają już dosyć twoich przechwałek w każdym temacie.
MENTOL surme to akurat chyba lepiej od Wisły znali ludzie z BB także nie p****** o takich sprawach jak nie masz o czymś pojęcia. k**** znajdą się wszędzie tyle że 15- 20 lat to chyba jeszcze nikomu z jakielkolwiek ekipy kibicowskiej nie groziło. Nie tłumacze kurewstwa po prostu pisze ze 3 lata a 15-20 to roznica.
podobno grudniowa ostatnio zawinięta przez psy.
Oczywiście, jest to różnica kilkunastu lat.
Ale powiedzmy sobie coś wprost, bo kolejny raz czytam już te żałosne pierdolenie o tej różnicy kary.
Panowie z PF za to, co robili, powinni być świadomi jaka grozi za to kara i że kiedyś to się skończy.
konfident o konfident i nie ma na o żadnego wytłumaczenia, czy grozi mu miesiąc czy dożywocie.
jak to czytam śmiać mi się chce. WSZYSCY tu pierdolący o sztywnych postawach jak będziecie mieli nawet 5 albo 10 na pysku do odsiadki będziecie strzelać z d*** aż miło, ale za siedzenie na internetach nie dają wyroku niestety :) Podejrzewam że wasi idole ze stadionów też, kolesie co rządzą ekipami są w miarę ogarnięci umysłowo i raczej nikt racjonalny nie będzie chciał wyjść z pierdla mając 50 + lat. Pierdolicie tu o zasadach a prawda jest taka że cały ruch kibicowski to ostatnio BIZNES i kurestwo. Dalej miejcie klapki na oczach właśnie takich jak wy te karate koksy wykorzystują do swoich interesów jako mięcho armatnie.
Dwa porównywanie wyroków do 3 lat z wyrokami 10+ to naprawdę jest pojebane.
jestem z R i nikogo nie będę tłumaczył bo uważam jedno za gangsterke w stylu porywanie osób h** do d*** bo to nie jest kibicowski styl życia, szkoda tylko chłopaków typu H z siemc którzy są zajebistymi sportowcami i prawdziwymi kibolami i ca takie gówno muszą j**** sanki.
Trzy pierdolicie tu jakby z tych strzelam 150 PF z 100 się rozjebało gdzie r******** się 3 goscie. Gieksa zapomniała już koronę u Brzęczka czy jak mu tam było ?
Cała ta huliganka to parodia i śmiech, liczy sie hajsik i biznesik.
jak to czytam śmiać mi się chce. WSZYSCY tu pierdolący o sztywnych postawach jak będziecie mieli nawet 5 albo 10 na pysku do odsiadki będziecie strzelać z d*** aż miło, ale za siedzenie na internetach nie dają wyroku niestety :) Podejrzewam że wasi idole ze stadionów też, kolesie co rządzą ekipami są w miarę ogarnięci umysłowo i raczej nikt racjonalny nie będzie chciał wyjść z pierdla mając 50 + lat. Pierdolicie tu o zasadach a prawda jest taka że cały ruch kibicowski to ostatnio BIZNES i kurestwo. Dalej miejcie klapki na oczach właśnie takich jak wy te karate koksy wykorzystują do swoich interesów jako mięcho armatnie.
jestem z R i nikogo nie będę tłumaczył bo uważam jedno za gangsterke w stylu porywanie osób h** do d*** bo to nie jest kibicowski styl życia, szkoda tylko chłopaków typu H z siemc którzy są zajebistymi sportowcami i prawdziwymi kibolami i ca takie gówno muszą j**** sanki.
Trzy pierdolicie tu jakby z tych strzelam 150 PF z 100 się rozjebało gdzie r******** się 3 goscie. Gieksa zapomniała już koronę u Brzęczka czy jak mu tam było ?
Tak, H to prawdziwy kibol. Kibol-przerzut. I właśnie dzięki takim wzorcom macie to co macie w Chorzowie.
Dozo czy mógłbyś wypierdolić się z tego tematu ? Pisz sobie swoje pojebane wyrazy z dużymi literami w środku, nawiasami gdzie indziej.
Poprostu W********** gościu.
dozo, zrozum, że mało kogo interesują tu twoje wywody. Spierdalaj do tematu warszafki i tam bij się z Polonią której podobno nie ma, chodź życie pokazuje co innego.
Gorole to się zawsze cisną kaj ich nie trzeba.
Bedac Na Wisle widzialem ludzi w barwach z Napisem Zawiercie , wydali swoje gadżety takie jak wlasnie szale i kubki , ale cos blizej To Ktos z Zawiercia musi opisac
"Niebieskie ChachaRy" ukończone. Film o kibicach Ruchu Chorzów zwala z nóg!
Nie było dotąd w polskiej kinematografii tak mocnego i prawdziwego filmu o kibicach. Filmowcy, którzy wcześniej podejmowali ten temat, po obejrzeniu dokumentu Cezarego Grzesiuka poczują zażenowanie i wstyd. Ten film jest, jak igła maszynki do tatuaży, które zdobią ciała kibiców Ruchu Chorzów, wchodzi pod skórę i zostawia ślad na całe życie.
Tu akurat ma rację,konfident to konfident,nie ulega to przedawnieniu, tak samo jak głupie tłumaczenie,bo takie były czasy albo bo im groziło 20 lat.Kapuś to kapuś na wieki wieków amen.
Tak,nie wejdzie...Można się było tego spodziewac.A Ty noga z familoka łaskawie nie wdupcaj się ,gdzie tylko zobaczysz PB to sie spinasz.Musiało boleć coś kiedys i dalej widze boli
To teraz powstaje pytanie czy Cidry wejdą na mecz u siebie? To zbyt ważny mecz dla Polonii, by pozwolić, by Cidry normalnie prowadziły doping i zagrzewały piłkarzy do walki, a ich ekipa będzie bez wsparcia. Szykuje się prawdopodobnie powtórka z rozrywki z ostatnich derbów na Cidrach, gdy Polonia zablokowała wejście ekipy kibicowskiej gospodarzy.
Tak, H to prawdziwy kibol. Kibol-przerzut. I właśnie dzięki takim wzorcom macie to co macie w Chorzowie.
hadaś to zwykly interesant byl i zajmowal sie bandytka ... do tego latal z konfidentem kapuchem i robil z nim interesy... ale na ruchu przyzwolenie na to bylo... tak samo reklamowali sklep od KONFIDENTA ARNOLDA, SKLEP BAD HAUS bo macius go bronil a on rozjebal sie do grudnia co nawet chlopaki z Warszawy Cisli tej kurwie ale na Ruchu dzieki maciusiowi go toleruja
Może mi ktoś powiedzieć czy taka wypowiedź jest w dobrym tonie cz w tym momencie brzmi jak hipokryzja. Oglądałem dziś filmiki kręcone przez extreme hobby u Siwego. Spoko typ, ogarnięty nie jakiś rezus co musi sobie obniżyć głos i włożyć telewizory pod pachy ale ta wypowiedź po Gdańsku jest w moim mniemaniu po prostu słaba i nie przystoi.
[link] Co do kibiców piłki nożnej, to jestem zdania, że lepiej będzie, jeżeli ze stadionów na takie imprezy przeniesiemy tylko i wyłącznie doping i dobrą frekwencję.
To teraz powstaje pytanie czy Cidry wejdą na mecz u siebie? To zbyt ważny mecz dla Polonii, by pozwolić, by Cidry normalnie prowadziły doping i zagrzewały piłkarzy do walki, a ich ekipa będzie bez wsparcia. Szykuje się prawdopodobnie powtórka z rozrywki z ostatnich derbów na Cidrach, gdy Polonia zablokowała wejście ekipy kibicowskiej gospodarzy.
Przecież tamtem mecz odbywał sie bez publiczności.
Tu ktoś napisal tylko o zamkniętym sektorze dla gości. Nie wiem skąd te informacje, ale na dzień dzisiejszy Polonia normalnie wchodzi i oby sie w tej kwestii nic nie zmienilo.
Może mi ktoś powiedzieć czy taka wypowiedź jest w dobrym tonie cz w tym momencie brzmi jak hipokryzja. Oglądałem dziś filmiki kręcone przez extreme hobby u Siwego. Spoko typ, ogarnięty nie jakiś rezus co musi sobie obniżyć głos i włożyć telewizory pod pachy ale ta wypowiedź po Gdańsku jest w moim mniemaniu po prostu słaba i nie przystoi.
[link] Co do kibiców piłki nożnej, to jestem zdania, że lepiej będzie, jeżeli ze stadionów na takie imprezy przeniesiemy tylko i wyłącznie doping i dobrą frekwencję.
Zależy jak na to patrzeć. Gość, który zawodowo uprawia sport raczej nie ma ukrytych marzeń żeby przyjechali jego ludzie i r******** galę w pył a on żeby nie walczył. Poza tym nie wszyscy jego kibice to kibice piłkarscy. Mimo, że zdarzają się osoby 'znane' w sporcie, które pojawiają się w różnych kibicowskich sytuacjach w tym na awanturach to jakby nie patrzeć dla wielu sport to jest jedyna życiowa droga, którą chcą iść. Muszą z tego opłacić treningi, trenerów, przygotowania, wyżywić siebie i rodzinę itd. więc nie do końca na rękę są im sytuacje jak wyżej. Poza tym czy rozganianie gali bo walczy na niej gość z innej ekipy (do tego z kimś dla nas obcym) to jest jakieś wydarzenie kibicowskie lub coś do czego warto zmierzać?
hadaś to zwykly interesant byl i zajmowal sie bandytka ... do tego latal z konfidentem kapuchem i robil z nim interesy... ale na ruchu przyzwolenie na to bylo... tak samo reklamowali sklep od KONFIDENTA ARNOLDA, SKLEP BAD HAUS bo macius go bronil a on rozjebal sie do grudnia co nawet chlopaki z Warszawy Cisli tej kurwie ale na Ruchu dzieki maciusiowi go toleruja
Przecież to ekipa drugiej szansy...niedlugo to i maciuśiowi zostanie wszystko wybaczone..
Macius sie nie rozjebal tak uwaza a nawet jak tak to jest fighter i mu wybaczy obecny przywodca kolek z rudy i olczyk adi szwagier grudnia
podaj jeszcze adresy cweluchu.
A napinac sie mozesz.... prawda boli o kryciu konfidentow na ruchu ,idz lepiej zrobic zakupy u konfidenta arnolda w BAD HAUS albo potrenuj z psami na spartanie
Macius sie nie rozjebal tak uwaza a nawet jak tak to jest fighter i mu wybaczy obecny przywodca kolek z rudy i olczyk adi szwagier grudnia
Ty jebana konfituro c*** ci w dupe
zaraz konfitura??? powiedzial prawde ze dalej. trzymacie konfi w swoich szeregach...jak tak dalej pojdzie to naprawde jeszcze sie dowiemy ze połowa p.f. byla na uslugach psow..my wam to...a wy nam spokoj...
a gdy twoi wspolbracia po szalu zapierdalaja cale sciany i ekrany przy głównych drogach w ksywach i nazwiskach normalnych chopów z przeciwnych ekip to też ich wyzywasz od jebanych konfitur?
Ty jebana konfituro c*** ci w dupe
zaraz konfitura??? powiedzial prawde ze dalej. trzymacie konfi w swoich szeregach...jak tak dalej pojdzie to naprawde jeszcze sie dowiemy ze połowa p.f. byla na uslugach psow..my wam to...a wy nam spokoj...
Najlepsze jest to ze jestem z Ruchu tylko po grudniu odbilem ....ale zawsze wkurwiala mnie ta tolerancja dla rozjebusow i brak szacunku dla swoich przez maslaka i innych z czolowki... teraz na Ruchu jest lipa i będzie jeszcze gorzej i kazdy z nich to wie...a dalej trzymia takigo Arnolda ktory ma BAD HAUS i sponsoruje chuliganow a sie rozjebal na sprawie chlopaki z Legii cisli tej kurwie ...chodzi o watek grudnia .