A ja myślę że bardziej :
https://goo.gl/images/Fxr8tZ
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
dokładnie kiedyś tak była nazywana ul. Styczyńskiego. Teraz jest to przyjęta nazwa także okolic tych ulicy. Okolice Centrum / Cwajki.bez-napinki pisze: 11.06.2018, 21:19Inaczej Szicówa / potocznie nazywana dzielnica/rejon na Cwajce.Naród Slonski pisze: 11.06.2018, 17:19 Mam pytanie ? Bywając w Chorzowie na jednej z dzielnic jest kilka napisow Sycylia ? Czy mozna cos wiecej na ten Temat ? Z gory dziękuję za odpowiedz.
Tak, H to prawdziwy kibol. Kibol-przerzut. I właśnie dzięki takim wzorcom macie to co macie w Chorzowie.Myspace pisze: 11.06.2018, 22:34 jak to czytam śmiać mi się chce. WSZYSCY tu pierdolący o sztywnych postawach jak będziecie mieli nawet 5 albo 10 na pysku do odsiadki będziecie strzelać z d*** aż miło, ale za siedzenie na internetach nie dają wyroku niestety :) Podejrzewam że wasi idole ze stadionów też, kolesie co rządzą ekipami są w miarę ogarnięci umysłowo i raczej nikt racjonalny nie będzie chciał wyjść z pierdla mając 50 + lat. Pierdolicie tu o zasadach a prawda jest taka że cały ruch kibicowski to ostatnio BIZNES i kurestwo. Dalej miejcie klapki na oczach właśnie takich jak wy te karate koksy wykorzystują do swoich interesów jako mięcho armatnie.
Dwa porównywanie wyroków do 3 lat z wyrokami 10+ to naprawdę jest pojebane.
jestem z R i nikogo nie będę tłumaczył bo uważam jedno za gangsterke w stylu porywanie osób h** do d*** bo to nie jest kibicowski styl życia, szkoda tylko chłopaków typu H z siemc którzy są zajebistymi sportowcami i prawdziwymi kibolami i ca takie gówno muszą j**** sanki.
Trzy pierdolicie tu jakby z tych strzelam 150 PF z 100 się rozjebało gdzie r******** się 3 goscie. Gieksa zapomniała już koronę u Brzęczka czy jak mu tam było ?
Cała ta huliganka to parodia i śmiech, liczy sie hajsik i biznesik.
To samo dotyczy się policjanta o nicku "ulicznapsychologia"Abrakadabra1410 pisze: 12.06.2018, 16:43 Drodzy użytkownicy.
Bardzo proszę o NIE ODPISYWANIE I NIE CYTOWANIE DOZOL na tym forum. Traktujcie synka jak powietrze.
Sektor gości nagle nie spełnia wymogów?
Jesteś z PB i nie wiesz co się dzieje? Czy po prostu jesteś zwykły pionek bez informacji

hadaś to zwykly interesant byl i zajmowal sie bandytka ... do tego latal z konfidentem kapuchem i robil z nim interesy... ale na ruchu przyzwolenie na to bylo... tak samo reklamowali sklep od KONFIDENTA ARNOLDA, SKLEP BAD HAUS bo macius go bronil a on rozjebal sie do grudnia co nawet chlopaki z Warszawy Cisli tej kurwie ale na Ruchu dzieki maciusiowi go tolerujaSpokojniePanowie pisze: 12.06.2018, 09:55Tak, H to prawdziwy kibol. Kibol-przerzut. I właśnie dzięki takim wzorcom macie to co macie w Chorzowie.Myspace pisze: 11.06.2018, 22:34 jak to czytam śmiać mi się chce. WSZYSCY tu pierdolący o sztywnych postawach jak będziecie mieli nawet 5 albo 10 na pysku do odsiadki będziecie strzelać z d*** aż miło, ale za siedzenie na internetach nie dają wyroku niestety :) Podejrzewam że wasi idole ze stadionów też, kolesie co rządzą ekipami są w miarę ogarnięci umysłowo i raczej nikt racjonalny nie będzie chciał wyjść z pierdla mając 50 + lat. Pierdolicie tu o zasadach a prawda jest taka że cały ruch kibicowski to ostatnio BIZNES i kurestwo. Dalej miejcie klapki na oczach właśnie takich jak wy te karate koksy wykorzystują do swoich interesów jako mięcho armatnie.
jestem z R i nikogo nie będę tłumaczył bo uważam jedno za gangsterke w stylu porywanie osób h** do d*** bo to nie jest kibicowski styl życia, szkoda tylko chłopaków typu H z siemc którzy są zajebistymi sportowcami i prawdziwymi kibolami i ca takie gówno muszą j**** sanki.
Trzy pierdolicie tu jakby z tych strzelam 150 PF z 100 się rozjebało gdzie r******** się 3 goscie. Gieksa zapomniała już koronę u Brzęczka czy jak mu tam było ?
Przecież tamtem mecz odbywał sie bez publiczności.plemplem81 pisze: 13.06.2018, 12:05 To teraz powstaje pytanie czy Cidry wejdą na mecz u siebie? To zbyt ważny mecz dla Polonii, by pozwolić, by Cidry normalnie prowadziły doping i zagrzewały piłkarzy do walki, a ich ekipa będzie bez wsparcia. Szykuje się prawdopodobnie powtórka z rozrywki z ostatnich derbów na Cidrach, gdy Polonia zablokowała wejście ekipy kibicowskiej gospodarzy.
Zależy jak na to patrzeć. Gość, który zawodowo uprawia sport raczej nie ma ukrytych marzeń żeby przyjechali jego ludzie i r******** galę w pył a on żeby nie walczył. Poza tym nie wszyscy jego kibice to kibice piłkarscy. Mimo, że zdarzają się osoby 'znane' w sporcie, które pojawiają się w różnych kibicowskich sytuacjach w tym na awanturach to jakby nie patrzeć dla wielu sport to jest jedyna życiowa droga, którą chcą iść. Muszą z tego opłacić treningi, trenerów, przygotowania, wyżywić siebie i rodzinę itd. więc nie do końca na rękę są im sytuacje jak wyżej. Poza tym czy rozganianie gali bo walczy na niej gość z innej ekipy (do tego z kimś dla nas obcym) to jest jakieś wydarzenie kibicowskie lub coś do czego warto zmierzać?fonobar pisze: 13.06.2018, 12:41 Może mi ktoś powiedzieć czy taka wypowiedź jest w dobrym tonie cz w tym momencie brzmi jak hipokryzja. Oglądałem dziś filmiki kręcone przez extreme hobby u Siwego. Spoko typ, ogarnięty nie jakiś rezus co musi sobie obniżyć głos i włożyć telewizory pod pachy ale ta wypowiedź po Gdańsku jest w moim mniemaniu po prostu słaba i nie przystoi.
http://www.mmarocks.pl/adam-wieczorek/a ... ufc-gdansk
Co do kibiców piłki nożnej, to jestem zdania, że lepiej będzie, jeżeli ze stadionów na takie imprezy przeniesiemy tylko i wyłącznie doping i dobrą frekwencję.
Przecież to ekipa drugiej szansy...niedlugo to i maciuśiowi zostanie wszystko wybaczone..Hotornot pisze: 13.06.2018, 12:25hadaś to zwykly interesant byl i zajmowal sie bandytka ... do tego latal z konfidentem kapuchem i robil z nim interesy... ale na ruchu przyzwolenie na to bylo... tak samo reklamowali sklep od KONFIDENTA ARNOLDA, SKLEP BAD HAUS bo macius go bronil a on rozjebal sie do grudnia co nawet chlopaki z Warszawy Cisli tej kurwie ale na Ruchu dzieki maciusiowi go tolerujaSpokojniePanowie pisze: 12.06.2018, 09:55Tak, H to prawdziwy kibol. Kibol-przerzut. I właśnie dzięki takim wzorcom macie to co macie w Chorzowie.Myspace pisze: 11.06.2018, 22:34 jak to czytam śmiać mi się chce. WSZYSCY tu pierdolący o sztywnych postawach jak będziecie mieli nawet 5 albo 10 na pysku do odsiadki będziecie strzelać z d*** aż miło, ale za siedzenie na internetach nie dają wyroku niestety :) Podejrzewam że wasi idole ze stadionów też, kolesie co rządzą ekipami są w miarę ogarnięci umysłowo i raczej nikt racjonalny nie będzie chciał wyjść z pierdla mając 50 + lat. Pierdolicie tu o zasadach a prawda jest taka że cały ruch kibicowski to ostatnio BIZNES i kurestwo. Dalej miejcie klapki na oczach właśnie takich jak wy te karate koksy wykorzystują do swoich interesów jako mięcho armatnie.
Abrakadabra1410 pisze: 12.06.2018, 16:43 Drodzy użytkownicy.
Bardzo proszę o NIE ODPISYWANIE I NIE CYTOWANIE DOZOL na tym forum. Traktujcie synka jak powietrze.
podaj jeszcze adresy cweluchu.Hotornot pisze: 13.06.2018, 15:22 Macius sie nie rozjebal tak uwaza a nawet jak tak to jest fighter i mu wybaczy obecny przywodca kolek z rudy i olczyk adi szwagier grudnia![]()
Niema sprawy maja byc od nich ?bez-napinki pisze: 13.06.2018, 15:37podaj jeszcze adresy cweluchu.Hotornot pisze: 13.06.2018, 15:22 Macius sie nie rozjebal tak uwaza a nawet jak tak to jest fighter i mu wybaczy obecny przywodca kolek z rudy i olczyk adi szwagier grudnia![]()
A napinac sie mozesz.... prawda boli o kryciu konfidentow na ruchu ,idz lepiej zrobic zakupy u konfidenta arnolda w BAD HAUS albo potrenuj z psami na spartaniebez-napinki pisze: 13.06.2018, 15:37podaj jeszcze adresy cweluchu.Hotornot pisze: 13.06.2018, 15:22 Macius sie nie rozjebal tak uwaza a nawet jak tak to jest fighter i mu wybaczy obecny przywodca kolek z rudy i olczyk adi szwagier grudnia![]()
Ty jebana konfituro c*** ci w dupeHotornot pisze: 13.06.2018, 15:22 Macius sie nie rozjebal tak uwaza a nawet jak tak to jest fighter i mu wybaczy obecny przywodca kolek z rudy i olczyk adi szwagier grudnia![]()
U was każdy kto prawde pisze to jest pies ku*** czy co inne...Arkan pisze: 13.06.2018, 17:21 Przeciez to pies z komendy.u nas po zatrzymaniach chlopakow tez pies prul sie w komentarzach i to wysoko postawiony
zaraz konfitura??? powiedzial prawde ze dalej. trzymacie konfi w swoich szeregach...jak tak dalej pojdzie to naprawde jeszcze sie dowiemy ze połowa p.f. byla na uslugach psow..my wam to...a wy nam spokoj...JohnyBravo pisze: 13.06.2018, 15:57Ty jebana konfituro c*** ci w dupeHotornot pisze: 13.06.2018, 15:22 Macius sie nie rozjebal tak uwaza a nawet jak tak to jest fighter i mu wybaczy obecny przywodca kolek z rudy i olczyk adi szwagier grudnia![]()
Najlepsze jest to ze jestem z Ruchu tylko po grudniu odbilem ....ale zawsze wkurwiala mnie ta tolerancja dla rozjebusow i brak szacunku dla swoich przez maslaka i innych z czolowki... teraz na Ruchu jest lipa i będzie jeszcze gorzej i kazdy z nich to wie...a dalej trzymia takigo Arnolda ktory ma BAD HAUS i sponsoruje chuliganow a sie rozjebal na sprawie chlopaki z Legii cisli tej kurwie ...chodzi o watek grudnia .Wyjazdowicz 64 pisze: 13.06.2018, 19:05zaraz konfitura??? powiedzial prawde ze dalej. trzymacie konfi w swoich szeregach...jak tak dalej pojdzie to naprawde jeszcze sie dowiemy ze połowa p.f. byla na uslugach psow..my wam to...a wy nam spokoj...JohnyBravo pisze: 13.06.2018, 15:57Ty jebana konfituro c*** ci w dupeHotornot pisze: 13.06.2018, 15:22 Macius sie nie rozjebal tak uwaza a nawet jak tak to jest fighter i mu wybaczy obecny przywodca kolek z rudy i olczyk adi szwagier grudnia![]()
Przewodzisz w tym temacie cygańska ruro, ale żyj w swoim przekonaniu, dla ciebie grudzień, kowol, ipi, ksiądz i inni dalej lotają na Ruchu, bo łatwo to sprzedać w necie, co? no ale cygan w końcu, to rzetelnego infa u ciebie się nie uświadczy.Wyjazdowicz 64 pisze: 13.06.2018, 19:05zaraz konfitura??? powiedzial prawde ze dalej. trzymacie konfi w swoich szeregach...jak tak dalej pojdzie to naprawde jeszcze sie dowiemy ze połowa p.f. byla na uslugach psow..my wam to...a wy nam spokoj...JohnyBravo pisze: 13.06.2018, 15:57Ty jebana konfituro c*** ci w dupeHotornot pisze: 13.06.2018, 15:22 Macius sie nie rozjebal tak uwaza a nawet jak tak to jest fighter i mu wybaczy obecny przywodca kolek z rudy i olczyk adi szwagier grudnia![]()