Ale o czym ty człowieku do mnie piszesz? Czy ktoś z PF przybija sobie piątki z Buzkiem, czy jego nazwisko jest skandowane na Ruchu? Czy robione są jakieś transparenty go chwalące? ku*** nic takiego nie ma miejsca co ma niby PFka zrobić odjebać go?potwierdzoneinfo pisze: ↑05.06.2018, 09:45rozjebał górnictwo, był czerwonym konfidentem, jest niebieskim konfidentem (nie pije do Ruchu, tylko do UE i jego walenia z ucha tam na nasz kraj), ale ku*** "pomagał klubowi dość wydatnie, więc jest tolerowany" - nie no nie ma sensu z tobą rozmawiać bo to himalaje niedorzeczności. chyba, że to oficjalna propaganda PF, więc to by wiele tłumaczyło że tak ci sprało łepetynkę. możesz robić co chcesz bylebyś nie był z antify ani GW, a jak pomogłeś wydatnie klubowi to i konfiturą możesz być. a może sam jesteś przedstawicielem ekipy?oli1988 pisze: ↑04.06.2018, 20:23Zgadza się, choć Buzek bardziej niż ze swojej działalności komunistycznej kojarzy się z rozjebaniem górnictwa. Nikt go w Chorzowie nie nosi na rękach, nie robi o nim opraw, ani tatuażów z jego podobizną.Pomagał klubowi dość wydatnie więc jest tolerowany, dla przykładu Wojciech Kuczok, pisarz, który już jest ultra lewakiem z GW i również kibicem Ruchu już tolerowany nie jest. Taka była koncepcja reżysera, to jest film nie on jest bohaterem tego filmu, mówi tylko jak został kibicem, 1 zdanie a tu afera jakbyśmy mu pomnik postawili, dopierdalanie się na siłę.
gratuluję wam sztywności mordeczki, nie bez powodu nazywacie się najbardziej charakterną ekipą w kraju, szacun
Występuje w filmie, a raczej rzuca tam jedno zdanie, ale film nie jest dziełem chłopaków z Ruchu a Cezarego Grzesiuka, oni są tylko bohaterami tego filmu. Nie siedzą przy jednym stoliku i nie rozmawiają z Buzkiem o życiu i Ruchu, tylko na jakimś evencie spytany jest przez reżysera o odczucia.Robicie z siebie jakieś sztywniutkie ekipy, które popędzają czerwonych komuchów ze stadionu, a ja nigdy nie słyszałem żeby Żyleta skandowała coś na Marka Borowskiego czy nawet Oleksego, którzy na trybunach L siedzieli czesto. Nie slyszalem też żeby Cracovia Jude Gang odcięła się od Malenczuka, który mówi, że lubi ubierać damskie ciuszki i jest Kodowcem. Nie słyszałem żeby Gieksa odcinała się od Dziurowicza wręcz przeciwko.Takich przykładów jest mnóstwo.
Legia stoi za flagą White Legion a potem przybija piątki swoim czarnym piłkarzom. Jesteście bandą hipokrytów, która szuka drzazgi w oku rywala nie widząc belki u siebie.