Egon1983 pisze: 21.05.2018, 22:03
ZKSiak pisze: 21.05.2018, 20:18
Tam_1947 pisze: 21.05.2018, 19:45
Widać, że powoli zbliżają się wakacje; media z wbiegnięcia na murawę parunastu osób i kilku rac palących się na płycie stadionu robią aferę, którą będą pompować przez najbliższy tydzień.
To, że masowo wypowiadają się politycy w tej kwestii jest zrozumiałe. Powszechnie uważa się, że PiS foruje kibiców. Zbliżają się wybory samorządowe i każde zdarzenie, które może działać na niekorzyść przeciwnika trzeba wykorzystać.
Najbardziej cieszą jednak wkurwione miny "celebrytów-żurnalitów": Rudzkich, Borków i reszty legijnych pismaków.
...
Kiedyś był zajebisty przepis: dwukrotne wkroczenie kibiców gości na murawę = walkower gospodarzy. Na początku lat 90' Śląsk grał w Pucharze Polski ze Stilonem. W pierwszym meczu we Wrocławiu gorzowianie wygrali chyba 4:1. Śląsk leciał wówczas z ligi i było bardzo duże ciśnienie na awans w pucharze. Włodarze nie mieli siana, żeby załatwić to "przy zielonym stoliku", piłkarze motywacji (casus Matyska, który specjalnie oddawał mecze, bo miała zapewniony transfer), no to sprawy w swoje ręce wzięli kibice. Dwa razy w drugiej połowie zaliczona murawa i w 80 minucie mecz przerwany, walkower, 3:0 dla Śląska, awans WKS-u.
Jak mogli kibice Śląska wbiec na boisko i wygrać 3:0 walkowerem?
Widzisz ku*** łbie jakie dla Ciebie to science fiction ? Takich wynalazków podniecających się " młodymi Elanami" tutaj nie brakuje, a nie znają historii kibolstwa w Polsce.
nie tak dawno spieralem sie z ziomkiem bo on myslal ze tego nie zmienili..
a sa tacy ktorzy wogole nie wiedza ze tak bylo
tylko odpowiedz sobie na jedno zajebiscie proste pytanie?
Ci mlodzi na Twoim stadionie sa mniej warci od Ciebie? Twoj klub to w tym przypadku Wasz klub.
Wyczulem szydere (byc moze blednie - wowczas p******, nie czytaj) jesli jednak kpisz z mlodych to pomysl chwile. Temat dotyczy rowniez zgod.
Wylaze do sklepu i widze pod sklepem malolata w barwach Wisly.. Od nas, znam go doskonale.
...
Ja bym nie ubral.. Niektorzy Wislacy + 30lat wiedza o co kaman..
Starzy, ale dla mnie starzy.. Cieszy jape co drugi.
Oni czuli sie podobnie kiedy ja lazilem w koszulce 'hoolilodz'..
Nowi przyszli, mlodzi przyszli.
Chcesz czy nie to oni sa przyszloscia Twoich trybun! ja nikomu zycia ukladal nie bede , a Ty?