Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
showmustgoon
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Dobra. Jadę.
-
Weteran1946
Z matką hehe
Zdjęcie jak Legia bije Legię na murawie...
Ktoś dobrze wrzucił
Co ty na to?
Masz zdanie na ten temat?
Wszystko ok?
Tak to u Was wygląda?
Nie ma lipy?
-
serce miasta
proponuje zerknąć na filmik z tego zajścia na murawie...komedia,Legia fajtłapy:0
NieDoZo(L) pisze: 20.04.2018, 23:12 Nie znalazłeś mojej opini nt. meczu, który nie był rozgrywany w woj. łódzkim?
Zadałem proste pytania
Odpowiesz?
Za trudne?
-
Weteran1946
A co tu szukać , frajerska akcja i koniec tematu
-
Michał1990Polska
Dużo nie jaraj tyle....
ja wszystko rozumiem, ale kibice Widzewa wypominający komukolwiek przerzutow to jest szczyt...
dOzO(l) wymagasz od wszystkich to badz laskaw odpowiedziec na bardzo proste pytanie Abr1908
-
Stary Wyjazdowicz
a Wy wiesniackie mordy długi splaciliscie czy rozłożone na lata i .najlepiej udawac ze jest ok i komus wbijac ..amice czy inne hujstwa...a co z Vandalsami zabraklo farby czy moze gasnic....czy leczymy rany po wpierdolu ???? Autko odebrane z Sosnowca ???showmustgoon pisze: 20.04.2018, 20:34 Ile person z kibicowskiego TOP3 na meczu swojej sponsorki z Wronek w Lubinie?
-
Kopiuj i wklej
To prawda że Łódzki Widzew jechał pojedzony do Zambrowa, i nie skorzystał z zaproszenia na obiad?
270+120 Zetki.
Dzięki. Dobry wyjazd.
-
ŻYDZEWSKIE OFIARY
Przeglądając foty z wyjazdu Widzewa do Zambrowa naszła mnie jedna refleksja .
Mianowicie - ciekawi mnie czy wydajecie na Rtsie gadżety na których nie znajdę naszego herbu...(Łksu)
Następna refleksja jest pytaniem bezpośrednio do Was , o przyczynę takiego stanu rzeczy:
A) to po stracie flag
B) gadżety anty lepiej się sprzedają
C) jesteście w nich grozniejsi
D) macie oczywisty kompleks Łksu
E) jesteście zapatrzeni w Łks, i z nas bierzecie przykład
F) dbacie o naszą promocje
Fajnie jakby odpowiedzieli szczególnie starsi Widzewiacy a nie 15 latkowie którzy nie skumaja ironii odpowiedzi które macie do wyboru.
Czasy się zmieniają - wasze teorie w was uderzają...
Mianowicie - ciekawi mnie czy wydajecie na Rtsie gadżety na których nie znajdę naszego herbu...(Łksu)
Następna refleksja jest pytaniem bezpośrednio do Was , o przyczynę takiego stanu rzeczy:
A) to po stracie flag
Fajnie jakby odpowiedzieli szczególnie starsi Widzewiacy a nie 15 latkowie którzy nie skumaja ironii odpowiedzi które macie do wyboru.
-
kapitan_swir_planeta
Co za wynalazek. Wy też wydajecie gadżety anty-. I my na Lechii mamy antysledziowe wlepy, i Śląsk antykrecie koszulki. To norma w miastach derbowych, nawet w Wawie zdomimowanej przez Legie obie strony wydają gadżety anty.ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: 22.04.2018, 23:06 Przeglądając foty z wyjazdu Widzewa do Zambrowa naszła mnie jedna refleksja .
A) to po stracie flag
I każdy o tym wie i nie ma z tym problemu. Nie czaje szukasz partnera do napinki czy co?
Bez odbioru, nie moje kluby nie moje miasto
Co do gadżetów anty to dalej przodujecie w temacie.
-
Widzewski Charakter
Najlepiej trzasnąć sobie nick anty RTS i pisać czyichś o kompleksach.
-
serce miasta
Ile Ty masz lat?Wasza przekreslona przeplatanka na koszulkach Śródmiescia była z 15lat temu.
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
W sobotę po raz pierwszy w historii przyszło nam wizytować stadion Olimpii Zambrów, na którego trybunie zasiadamy w nadkomplecie w 420 osób z dwiema flagami ' Discovery ' i ' Red Army '. Doping rozpoczynamy około 15 minuty meczu, który tego dnia w asyście jednego bębna oraz dzięki zadaszeniu stał na całkiem wysokim poziomie. Zdobyta z karnego bramka jeszcze bardziej nakręciła widzewską ferajnę do śpiewów, które trwały jeszcze kilkanaście minut po skończonym spotkaniu, kiedy to wspólnie z grajkami cieszyliśmy się z wygranego spotkania. Podróż w obie strony spokojna nie licząc kontroli węszącej psiarni, która w tym regionie naszego kraju słynie z uprzykrzania życia kibicom piłkarskim, a która ściągała wszystkie auta na łódzkich blachach na rogatkach miasta. Mimo całkiem fajnego sektora dla gości jak na trzecioligowe warunki mamy nadzieję, że w Zambrowie byliśmy pierwszy i ostatni raz. Na koniec podziękowania dla kilku fanów chorzowskiego Ruchu będących z nami na wczorajszej eskapadzie. Gratki również dla dwóch wyjazdowiczów świętujących swoje setne wyjazdy oraz szacunek dla wszystkich jeżdżących fanatyków, którzy nie idą na łatwiznę i wspierania Widzewa nie ograniczają jedynie do chodzenia na domowe mecze w Łodzi. W końcu to wyjazdy są solą kibicowania i bez nich życie nie miało by tego smaczku :)
RAZEM PO AWANS !

-
Weteran1946
A czemu komuś ma gól skoczyć bo wielki Widzew na wyjazd pojechał ??? A my gdzie Korwa byliśmy ?
-
ZamknijDrzwi
Wywołam burzę tym postem. Dziwny zbieg okoliczności,ze Widzewiacy zawsze podają liczbę wyjazdową,dopiero gdy My się określimy ilu Nas było? Ogólnie miałem tego nie pisać,ale zobaczyłem zdjęcie Was w Ełku,czytam niby 320 osób,mówię okey,może ich tylu było,ale po wczorajszej relacji,ze w Zambrowie było Was 420 osób plus zdjęcie na którym na bank Was tylu tam nie ma,tak wiem,zaraz zaczniecie mi kazać kropkować itd. :) To wszystko ma jakiś dziwny zbieg okoliczności. Chcecie pokazać kłamstwem,ze jeździcie w większej liczbie niż ŁKS? W sumie od zawsze u Was była moda na zwiększanie liczby.
PS. Ilu Was z Łodzi było na tym wyjeździe? :))
-
johkowalsky
może u placków wywołasz burzę, zazwyczaj jednak te wszystkie liczby są do zweryfikowania, bo są jakieś informacje u gospodarzy kto i ile biletów zakupił, Plus jacyś zakazowicze i masz z grubsza liczbę wyjazdową, ewentualnie pozostaje kropkowanie :) co w dobie smartfonów i powszechnego robienia zdjęć nie jest takim trudnym narzędziem do zweryfikowania czy jakaś ekipa sieje akurat farmazony dotyczące swoich liczb wyjazdowych czy też nie. Moda na zwiększanie liczb to dotyczyła swego czasu większości ekip, bo jakoś panowało za czasów starego kibice.net wielkie podniecenie rankingami etc. mam cichą nadzieję, że większość ekip ma w to już wyjebane...
co wiecej Widzew specjalnie nie awansowal do 2 ligi zeby miec wiecej bliskich wyjazdów i dzieki temu zblizyc sie do was liczbami wyjazdowymi.ZamknijDrzwi pisze: 23.04.2018, 15:19 Wywołam burzę tym postem. Dziwny zbieg okoliczności,ze Widzewiacy zawsze podają liczbę wyjazdową,dopiero gdy My się określimy ilu Nas było? Ogólnie miałem tego nie pisać,ale zobaczyłem zdjęcie Was w Ełku,czytam niby 320 osób,mówię okey,może ich tylu było,ale po wczorajszej relacji,ze w Zambrowie było Was 420 osób plus zdjęcie na którym na bank Was tylu tam nie ma,tak wiem,zaraz zaczniecie mi kazać kropkować itd. :) To wszystko ma jakiś dziwny zbieg okoliczności. Chcecie pokazać kłamstwem,ze jeździcie w większej liczbie niż ŁKS? W sumie od zawsze u Was była moda na zwiększanie liczby.
z Łodzi 6 osób.
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
dobry jesteś :)))ZamknijDrzwi pisze: 23.04.2018, 15:19 Wywołam burzę tym postem. Dziwny zbieg okoliczności,ze Widzewiacy zawsze podają liczbę wyjazdową,dopiero gdy My się określimy ilu Nas było?
przejrzyj sobie chociażby ten wątek, ile razy było pytane w jakich liczbach jeździcie, zawsze pisaliście w stylu KMWTW :D
a tera w tej rundzie po zgodzie z Lechem, nagle wyjazdowymi liczbami się chwalicie na prawo i lewo
twoja powyższa teoria jest śmieszna, podajemy liczby kiedy przychodzi na to pora, jednym słowem kiedy nam się zechce i wasza liczba nie ma tutaj żadnego znaczenia, do tego jak już jesteś taki drobiazgowy to prześledź kiedy te liczby podajemy, czasem kilka godzin po meczu, czasem dzień po, ot taka fanaberia... jak się nie ma do czego przypieprzyć to trzeba sobie coś stworzyć
-
Widzewski Charakter
Adi z Bajkowego już od niedzieli kropokuje. Adi jak skończysz to podaj liczbę Widzewa :D
Powrót z Torunia z atrakcjami jakimiś czy bez ? ;)
-
Ukochane Miasto
-
Hardy zza płotu
Zatrzymali się w McDonaldzie, kupili sobie 2forU I spotkali babę z brodą, z atrakcji to chyba tyle.
-
ŁęczycaMiastoWidzewa
Dzisiejszego dnia w grupie około 50osób lecimy na mecz miejscowego Górnika. Wywieszamy trans "Zdrajcy z miasta wykluczeni".
https://zapodaj.net/5998be347fdf0.jpg.html
Niesamowite. Piszesz "miejscowego Gornika' to nie jesteś z Łęczycy?
-
ŁęczycaMiastoWidzewa
Jestem z Łęczycy :)
Wy kocury... Szacun!ŁęczycaMiastoWidzewa pisze: 25.04.2018, 22:49 Dzisiejszego dnia w grupie około 50osób lecimy na mecz miejscowego Górnika. Wywieszamy trans "Zdrajcy z miasta wykluczeni".
-
showmustgoon
Wypowiedź z forum Czerwonej Armii osoby ze Stowarzyszenia Fanatycy Widzewa dotycząca braku ŁKSu na ostatnich derbach przy Alei Armii Czerwonej.
I tak oto pierdolenie o decyzji władz klubu poszło się j****.Racja ja też uważam że nie powinniśmy się porównywać do Lks-u bo to inna skala inne zasady i tak dalej ale czytając te kilka komentarzy jak to się słabo zachowaliśmy pragnę przypomnieć że to tak trochę jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie
decyzja była podjeta przez wszystkie grupy kibicowskie na Widzewie i trzeba to uszanowac choć może się okazać po jakimś czasie że to był błąd
-
ldzwdz1910
Dobrze, że siedzisz na naszym forum, bo byś chyba już w ogóle nie wiedział co się dzieje w Łodzi.
-
Weteran1946
Piłka nożna dla kibiców hehe
Mysle ze lekko liczac jakies 75% domysłów tutaj to jest takie pierdolenie dla samego faktu więc można w ramach relaksu sobie tylko tutaj wchodzić :) O koncu zgody Chrobrego ze Stilonem to juz dobre poł roku można czytac w wielu wpisach tutaj a wczoraj 30 chlopaków w Opolu z Chrobrym i wszystko na ten temat :)
-
szwadron97
A co się stało z flagami które skroiliscie klubowi któremu teraz kibicujcie :-) ?