Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Drzwi w podlodze
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Zawsze u zwolenników KSGGKS śmieszy mnie to ze jak oni się ustawiają w 3ekipy to "od tego są zgody"jak na nich się ktoś ustawi (czyt.Ruch,Wisla )to już koniec dominacji Niebieskich na Śląsku itp.i żeby nie było nie przwpierdalam się tylko takie luźne przemyślenia. Fajnie że coś się dzieje że ktoś na kogoś się ustawia.
Czemu mnie to nie dziwi,że całe pierdolenie zapoczątkował kompleksiarz Gladiator (oficjalne konto rowu? ) dobrze władcy regionu tak to jest niewyjście do wroga , który jest w 3 krotnej przewadze, nawet przy psach można nazwać po prostu porażką. Pierdolcie sobie dalej,że od tego są zgody,a może kiedyś i wam urosną jaja żeby samemu wystartować tylko tego nie ma się co spodziewać jak na meczu u siebie jest was w młynie was rowu jest ok 30 i ratujecie się jako przydupasy. Gloryfikujcie się dalej, stare Jastrzębie stare Jastrzębie, znaleźli się znawcy tematu, szkoda tylko że to my idziemy do przodu, a wy stoicie w miejscu.
-
wezstoperan
Tylko, że to Ruch krzyczał "Choćbyście cały Śląsk zebrali, to byście nam rady nie dali" czy jakoś tak.Drzwi w podlodze pisze: 05.04.2018, 16:07 Zawsze u zwolenników KSGGKS śmieszy mnie to ze jak oni się ustawiają w 3ekipy to "od tego są zgody"jak na nich się ktoś ustawi (czyt.Ruch,Wisla )to już koniec dominacji Niebieskich na Śląsku itp.i żeby nie było nie przwpierdalam się tylko takie luźne przemyślenia. Fajnie że coś się dzieje że ktoś na kogoś się ustawia.
Czas pokazał, że jednak nie do końca sobie tak rade dają i potrzebowali wsparcia w regionie.
-
Oberschlesien14
chopie, od pół roku macie zapierdolone Świony i od pół roku całe Piotrowice, Szopy z małą przerwą, Rudę, Mikołów, Janów, okolice staidonu. Kogo chcesz nabrać swoją propagandą?bez-napinki pisze: 31.03.2018, 13:24 chopie, od pół roku macie zapierdoloną Silesię i od pół roku całe Załęże, Witosa z małą przerwą, Zawodze, Bogucice, Tauzen, okolice staidonu. Kogo chcesz nabrać swoją propagandą?
Wiesz do czego się nadajecie? Żeby zajebać graf na Batorym i Rudzie Śląskiej na drogach wyjazdowych / dojazdowych do miasta dzień przed meczem Polski, by ktoś pomyślał, że jeszcze w ogóle istniejecie.
Rzeczywistość "niestety" jest jaka jest. Na chwile obecną Tauzen, Witosa, Załęże, Silesia, Okolice stadionu są zapierdolone, a wy z tym nic nie robicie, tylko na szybko przyjeżdżocie maznąć nam dwa grafy.
niech żyje ultras gieksa!
Wiesz do czego się nadajecie? Żeby zajebać graf na Dębie i Tauzenie na drogach wyjazdowych / dojazdowych do miasta dzień przed meczem Polski, by ktoś pomyślał, że jeszcze w ogóle istniejecie.
Rzeczywistość "niestety" jest jaka jest. Na chwile obecną Świony, Szopy, Piotrowice, Ruda, Okolice stadionu są zapierdolone, a wy z tym nic nie robicie, tylko na szybko przyjeżdżocie maznąć nam dwa grafy.
niech żyje ultras niebiescy!
-
Gladiators1964
He he czekałem cioto na ciebie, w którym aucie spierdalalas wojowniczko? Tak idziecie do przodu ze w cztery miechy uciekaliscie więcej niż przez ostatnie 10 latgaros85 pisze: 05.04.2018, 16:48 Czemu mnie to nie dziwi,że całe pierdolenie zapoczątkował kompleksiarz Gladiator (oficjalne konto rowu? ) dobrze władcy regionu tak to jest niewyjście do wroga , który jest w 3 krotnej przewadze, nawet przy psach można nazwać po prostu porażką. Pierdolcie sobie dalej,że od tego są zgody,a może kiedyś i wam urosną jaja żeby samemu wystartować tylko tego nie ma się co spodziewać jak na meczu u siebie jest was w młynie was rowu jest ok 30 i ratujecie się jako przydupasy. Gloryfikujcie się dalej, stare Jastrzębie stare Jastrzębie, znaleźli się znawcy tematu, szkoda tylko że to my idziemy do przodu, a wy stoicie w miejscu.
Także pogratulować progresu :-)
A na przyszłość zamiast tu się prężyć po prostu wysiądźcie z aut o****** bando h*** a nie ucieczka do domu i klepanie w klawiaturę :-)
-
iamcriminal
pokaż mi tą zapierdoloną Rudę.Oberschlesien14 pisze: 05.04.2018, 17:06chopie, od pół roku macie zapierdolone Świony i od pół roku całe Piotrowice, Szopy z małą przerwą, Rudę, Mikołów, Janów, okolice staidonu. Kogo chcesz nabrać swoją propagandą?bez-napinki pisze: 31.03.2018, 13:24 chopie, od pół roku macie zapierdoloną Silesię i od pół roku całe Załęże, Witosa z małą przerwą, Zawodze, Bogucice, Tauzen, okolice staidonu. Kogo chcesz nabrać swoją propagandą?
Wiesz do czego się nadajecie? Żeby zajebać graf na Batorym i Rudzie Śląskiej na drogach wyjazdowych / dojazdowych do miasta dzień przed meczem Polski, by ktoś pomyślał, że jeszcze w ogóle istniejecie.
Rzeczywistość "niestety" jest jaka jest. Na chwile obecną Tauzen, Witosa, Załęże, Silesia, Okolice stadionu są zapierdolone, a wy z tym nic nie robicie, tylko na szybko przyjeżdżocie maznąć nam dwa grafy.
niech żyje ultras gieksa!
Wiesz do czego się nadajecie? Żeby zajebać graf na Dębie i Tauzenie na drogach wyjazdowych / dojazdowych do miasta dzień przed meczem Polski, by ktoś pomyślał, że jeszcze w ogóle istniejecie.
Rzeczywistość "niestety" jest jaka jest. Na chwile obecną Świony, Szopy, Piotrowice, Ruda, Okolice stadionu są zapierdolone, a wy z tym nic nie robicie, tylko na szybko przyjeżdżocie maznąć nam dwa grafy.
niech żyje ultras niebiescy!
-
Oberschlesien14
Najpierw Ty mi pokaż zapierdolone od pół roku Bogucice i Zawodzie
-
iamcriminal
to nie ja się z Tobą licytuje, także nie ciśnij farmazonów. na Rudzie wszystko co niebieskie jest na swoim miejscu, w przeciwieństwie do żaboli.Oberschlesien14 pisze: 05.04.2018, 17:22 Najpierw Ty mi pokaż zapierdolone od pół roku Bogucice i Zawodzie
-
polskipodróżnik
A tak poważnie czy ty byłeś chociaż raz na jakiejś akcji bo z tego co czytam to chyba masz jakieś 12 lat może trochę więcej i się spuszczasz na klawiaturę i wylewasz swoje wypociny a i tak nie którzy mają o was swoje zdanie.Gladiators1964 pisze: 05.04.2018, 17:09He he czekałem cioto na ciebie, w którym aucie spierdalalas wojowniczko? Tak idziecie do przodu ze w cztery miechy uciekaliscie więcej niż przez ostatnie 10 latgaros85 pisze: 05.04.2018, 16:48 Czemu mnie to nie dziwi,że całe pierdolenie zapoczątkował kompleksiarz Gladiator (oficjalne konto rowu? ) dobrze władcy regionu tak to jest niewyjście do wroga , który jest w 3 krotnej przewadze, nawet przy psach można nazwać po prostu porażką. Pierdolcie sobie dalej,że od tego są zgody,a może kiedyś i wam urosną jaja żeby samemu wystartować tylko tego nie ma się co spodziewać jak na meczu u siebie jest was w młynie was rowu jest ok 30 i ratujecie się jako przydupasy. Gloryfikujcie się dalej, stare Jastrzębie stare Jastrzębie, znaleźli się znawcy tematu, szkoda tylko że to my idziemy do przodu, a wy stoicie w miejscu.
Także pogratulować progresu :-)
A na przyszłość zamiast tu się prężyć po prostu wysiądźcie z aut o****** bando h*** a nie ucieczka do domu i klepanie w klawiaturę :-)
-
polskipodróżnik
A i nie jestem z Jastrzębia albo Gliwic tak dla twojej informacji.
-
Gladiators1964
Byłem i pol roku temu jak te obsramce skakaly przez siebie do aut na glowke i wczoraj jak chuligany zawracaly i wypierdalaly pod prad, jeszcze jakieś pytania kmiocie? Jak bronisz "ekip chulihanskich" które zamiast się bic spierdalaja to jestes p**** nie kibol i zebys zdechl, co ty tu robisz w ogóle he he.
Od stycznia sie k**** napinaly i odgrazaly miedzy innymi tutaj te wszystkie garosy starsze i inni wojownicy z poludnia, no to wczoraj pokazali na co ich stac :-) obrazek jak spierdalacie pod prad z przerażeniem na pyskach mowi wszystko a teraz mozecie dalej nadrabiac w internecie :-)
Ps do wszystkich - nie ma co się ustawiać na te pizdy - zawsze uciekaja
Od stycznia sie k**** napinaly i odgrazaly miedzy innymi tutaj te wszystkie garosy starsze i inni wojownicy z poludnia, no to wczoraj pokazali na co ich stac :-) obrazek jak spierdalacie pod prad z przerażeniem na pyskach mowi wszystko a teraz mozecie dalej nadrabiac w internecie :-)
Ps do wszystkich - nie ma co się ustawiać na te pizdy - zawsze uciekaja
To jest zwykła ku*** która nawet może nie być z rowu bo to niemożliwe żeby mieć takiego idiotę w ekipie i żeby zawsze się wypowiadał w jednej kwestii tylko, sposób w jaki ten baran pisze mówi wszystko.
-
Gladiators1964
Skoro mowisz o kurwach to muszę sprostowac - twojej mamy z nami nie bylo.
Samopoczucie po kolejnej ucieczce dopisuje? Trzeba było wysiąść to byś teraz nie poszczekala a tak atakuj dalej Internet :-) szkoda na was wachy sprinterki :-)
Samopoczucie po kolejnej ucieczce dopisuje? Trzeba było wysiąść to byś teraz nie poszczekala a tak atakuj dalej Internet :-) szkoda na was wachy sprinterki :-)
-
polskipodróżnik
A powiedz mi jak od Radlina dostawałeś po głowie to ani nie pisnołeś słowem o tym tylko to Jastrzębie a o może koledzy się nie pochwalili a czym się tu chwalić co.
-
GKS_JAS_OFFICIAL
Prośba dla użytkowników z Jastrzębia o nie wypowiadanie się w tym temacie i nie dawanie pożywki internetowym trolom spod znaku ksgks
GKS Jastrzębie - oficjalny profil
https://youtu.be/xPm4CcKQZks
Krótko i na temat hehe
Podobno wczoraj nie ustawialiscie sie na nas tylko na Polonie Bytom wracajaca z Częstochowy więc to chyba nie wasza akcja Gladiatorsi
Krótko i na temat hehe
Podobno wczoraj nie ustawialiscie sie na nas tylko na Polonie Bytom wracajaca z Częstochowy więc to chyba nie wasza akcja Gladiatorsi
Ostatni raz w radlinie ROW wizytowal w waszym barze i dostaliscie w******* jakich malo .... I nie raz was ganialismy po Radlinie wiec o czym ty przyglupie piszesz ?polskipodróżnik pisze: 05.04.2018, 19:26 A powiedz mi jak od Radlina dostawałeś po głowie to ani nie pisnołeś słowem o tym tylko to Jastrzębie a o może koledzy się nie pochwalili a czym się tu chwalić co.
-
polskipodróżnik
A kto ci powiedział przygłupie że jestem z Radlina.Karolek79 pisze: 05.04.2018, 20:04Ostatni raz w radlinie ROW wizytowal w waszym barze i dostaliscie w******* jakich malo .... I nie raz was ganialismy po Radlinie wiec o czym ty przyglupie piszesz ?polskipodróżnik pisze: 05.04.2018, 19:26 A powiedz mi jak od Radlina dostawałeś po głowie to ani nie pisnołeś słowem o tym tylko to Jastrzębie a o może koledzy się nie pochwalili a czym się tu chwalić co.
Ty official , palisz ciagle wrotki zamiast sie bić, pomyśl nad tym waszym "chuliganstwem" bo kiedys nie zdarzycie spierdolic przed "trolami" i co wtedy będzie ?GKS_JAS_OFFICIAL pisze: 05.04.2018, 19:35 Prośba dla użytkowników z Jastrzębia o nie wypowiadanie się w tym temacie i nie dawanie pożywki internetowym trolom spod znaku ksgks
Panowie użytkownik Gladiators1964 nie jest to nikt poważny z koalicji KSGKSROW I proszę nie brać jego postów na powaznie. Co do wczorajszej akcji to temat się wyczerpał.
Z pozdrowieniem
Z pozdrowieniem
Ciężary na mase ?! Na masę najlepsze są wafelki i ptasie mleczko.
Byłeś ostatnio na Rudzie1 lub na Orzegowie ? Fakt na Bykowinie i Kochłowicach macie odnowione grafyiamcriminal pisze: 05.04.2018, 17:38to nie ja się z Tobą licytuje, także nie ciśnij farmazonów. na Rudzie wszystko co niebieskie jest na swoim miejscu, w przeciwieństwie do żaboli.Oberschlesien14 pisze: 05.04.2018, 17:22 Najpierw Ty mi pokaż zapierdolone od pół roku Bogucice i Zawodzie
-
iamcriminal
byłem :)HanysRSL pisze: 05.04.2018, 22:51Byłeś ostatnio na Rudzie1 lub na Orzegowie ? Fakt na Bykowinie i Kochłowicach macie odnowione grafyiamcriminal pisze: 05.04.2018, 17:38to nie ja się z Tobą licytuje, także nie ciśnij farmazonów. na Rudzie wszystko co niebieskie jest na swoim miejscu, w przeciwieństwie do żaboli.Oberschlesien14 pisze: 05.04.2018, 17:22 Najpierw Ty mi pokaż zapierdolone od pół roku Bogucice i Zawodzie
-
polskipodróżnik
Ale pojechałeś troluKato_wice pisze: 05.04.2018, 20:46Ty official , palisz ciagle wrotki zamiast sie bić, pomyśl nad tym waszym "chuliganstwem" bo kiedys nie zdarzycie spierdolic przed "trolami" i co wtedy będzie ?GKS_JAS_OFFICIAL pisze: 05.04.2018, 19:35 Prośba dla użytkowników z Jastrzębia o nie wypowiadanie się w tym temacie i nie dawanie pożywki internetowym trolom spod znaku ksgks
-
All4youreyes
Pierwszy raz tu pisze.konto mam od x lat,hasła nie pamiętam więc założyłem nowe.Jestem kibicem górnika Zabrze od ponad 27 lat a mam 40.co się teraz dzieje to masakra.same gangusy,ktore wyreczaja sie gowniarzami,kiedys solo to solo a teraz?kopanie wózków dziecięcych przez małolatow to duma i honor swojego klubu bo walczę za barwy?podejrzewam że to dotyczy wszystkich klubów,porażka.mozesz dilowac i j**** wały ale co to ma z klubem?rozpierdala mnie ponoszenie konsekwencji przez rodzine,wyjebany szyby,wjazdy,ku*** was już pojebalo?to nie żal ale przemyślenia po kilku latach.I nie jestem żadnym spoleczniakiem z którego płynie żal ale tęsknota za dawnymi latami.
-
polskipodróżnik
W pełni zgoda kolego jestem tylko młodszy od ciebie o 2 lata i powiem tak to były czasy wszystko na spontanie.All4youreyes pisze: 06.04.2018, 15:04 Pierwszy raz tu pisze.konto mam od x lat,hasła nie pamiętam więc założyłem nowe.Jestem kibicem górnika Zabrze od ponad 27 lat a mam 40.co się teraz dzieje to masakra.same gangusy,ktore wyreczaja sie gowniarzami,kiedys solo to solo a teraz?kopanie wózków dziecięcych przez małolatow to duma i honor swojego klubu bo walczę za barwy?podejrzewam że to dotyczy wszystkich klubów,porażka.mozesz dilowac i j**** wały ale co to ma z klubem?rozpierdala mnie ponoszenie konsekwencji przez rodzine,wyjebany szyby,wjazdy,ku*** was już pojebalo?to nie żal ale przemyślenia po kilku latach.I nie jestem żadnym spoleczniakiem z którego płynie żal ale tęsknota za dawnymi latami.
A jak miało być przyglupie inaczej niz spontan? Jak nie bylo telefonów i internetu, gołebie mieli posyłac z informacjami czy na telegazecie pisac miedzy soba? Skonczcie juz pierdolić o starych czasach, teraz jest tak a nie inczej jak ci sie nie podoba to zostaje ci tylko klikanie na k.net
-
All4youreyes
Nie bylo jakiegoś pedalskiego fejsa,były komórki i zasady.wtedy były akcje jak ktoś na kogoś trafił a nie umawianie się via net a i tak ktoś pali palił wrotki
To nie zagladaj na pedalskiego fejsa i k.net , ktos cie zmusza? Jezdzi po Pl i próbuj na spontanie kogos trafic, ktos ci zabrania ? I nie zapomnij fleka dac na pomaranczowo
stare dobre czasy. Wyjazdów nikt nie organizował, ci co przyszli dworzec to jechali. Biletów się nie kupowało tylko do czapki na kobucha zrzucało i jechało. Często i gęsto na szlaku różne ekipy się spotykało, flagi na w plecakach się za sobą targało, z różnymi kibicami najczęściej się winko popijało. Pałowanie, izby, komisariatu się zaliczało. Mamy, siostry i dziewczyny szale robiły. Flagi to samoróbki po piwnicach i kanciapach robione. Lało się na pięści, czasem pasy co starsi bracia z woja przytargali, czasem kosze, ławki i inne takie. Ultrasem był każdy jak i chuliganem - jedyny podział to stara i młoda gwardia - ale jak przyszło co do czego to wszyscy trzymali się razem. Na prawo do wyjazdu trzeba było sobie zasłużyć- a nie pójść i się zapisać. Takie były lata 80/90. Nie było neta, telefonów - a na szlaku miałeś info z 1 ręki. Kto na kogo bluzgał, zrobił zgodę czy kosę. Pozdro dla "wojowników z tamtych lat"All4youreyes pisze: 06.04.2018, 15:49 Nie bylo jakiegoś pedalskiego fejsa,były komórki i zasady.wtedy były akcje jak ktoś na kogoś trafił a nie umawianie się via net a i tak ktoś pali palił wrotki
Że co???bo chyba nie piszesz o tym ze w iles tam osob dojebaliscie 1 chlopaka w koszulce bo wiecej ludzi w barze niebylo czy opisujesz sytuacje waszego wjazdu i probe oklepania kilku gosci ktorzy tam siedzieli z zonami i dziecmi- czytaj 3osoby ktorym notabene wlos z glowy niespadl.Bo wiecej waszych akcji sobie nieprzypominam.Sory jeszcze byla jedna wasza akcja gdzie podjechaliscie pod pewien lokal w 30 i 10osobom niedaliscie rady.Od śmierci SP Remika chcial sie Radlin z wami ustawic ale wtedy was jako Row niebylo nawet jako fc gornika tez niechcieliscie.PS.a do Jastrzebia jako row nie macie nawet podjazdu -za ciency.naRa.row gornik celowo z malej bo niemam do nich szacunku.Karolek79 pisze: 05.04.2018, 20:04Ostatni raz w radlinie ROW wizytowal w waszym barze i dostaliscie w******* jakich malo .... I nie raz was ganialismy po Radlinie wiec o czym ty przyglupie piszesz ?polskipodróżnik pisze: 05.04.2018, 19:26 A powiedz mi jak od Radlina dostawałeś po głowie to ani nie pisnołeś słowem o tym tylko to Jastrzębie a o może koledzy się nie pochwalili a czym się tu chwalić co.
-
Blood&Honor
Do typa z Rowu, Gladiator64 czy jak Ci tam.
Pokaż ekipę, która by się zatrzymała do dwa razy liczniejszej grupy wyselekcjonowanego składu z 3 ekip. Jeszcze takiej, która lubi latać ze sprzętem. Osobiście w dzisiejszych czasach nie znam takiej ani jednej. Po drugie, jak już się tak napinasz, to czemu nie wyjdziecie do Jastrzębia sami? Nie musicie się już zasłaniać kontaktami z NP bo z tego co wiem GKS z nich zrezygnował kilka dobrych lat temu. Wyjdzcie na Jastrzębie sami, jako ROW. Wtedy będzie wszystko jasne i klarowne :)
Pokaż ekipę, która by się zatrzymała do dwa razy liczniejszej grupy wyselekcjonowanego składu z 3 ekip. Jeszcze takiej, która lubi latać ze sprzętem. Osobiście w dzisiejszych czasach nie znam takiej ani jednej. Po drugie, jak już się tak napinasz, to czemu nie wyjdziecie do Jastrzębia sami? Nie musicie się już zasłaniać kontaktami z NP bo z tego co wiem GKS z nich zrezygnował kilka dobrych lat temu. Wyjdzcie na Jastrzębie sami, jako ROW. Wtedy będzie wszystko jasne i klarowne :)
Bóg - Honor - OjczyznaRe: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Nie żebym był jakimś wielkim chuliganem czy pierwszoplanową postacią gdziekolwiek ale o pisanie o tym sprzęcie to już naprawdę się nudne robi. Dobrze wiecie że zatrzymujaca was koalicja klaskała w łapy. Nie przystaliscie na spotkanie i tyle więc nie piszcie już w tych kategoriach jakby to zawsze i wszędzie mieli oni przygotowane zabawki i zamierzali ich używać bo doskonale wiadomo, że tak nie jest a świat nie jest czarno biały. Czekali w kilka ekip to czekali po to są zgody i układy żeby się wspomagać i tyle. Nie ma co drążyc tematu bo to już naprawdę nudne. Na dworze taka pogoda a niektórzy wciąż to samo..
Wychowałem się na wsi i w latach 90tych to naprawdę była szkoła życia. Pod remizę gdzie były tańce chodziliśmy zawsze w grupie bo kto szedł sam to często dostawał oklep od chłopaków z innych okolicznych wsi które robiły inwazje na naszą twierdzę /remizę/ i zarywali nasze dziewczyny. Sąsiednie wsie zawierały nawet sojusze na 1-2 dni przeciwko nam. Czasem dawaliśmy im niezły wycisk bo nie pękaliśmy a i niektórzy nieźle wyglądali wizualnie bo pakowaliśmy workami z ziemniakami w stodole która robiła za siłownię.Teraz takich wojen na wsiach już nie ma bo jest dużo ludności napływowej z miast,emerytów,rodzin z dziećmi itp. Echa walnych zwycięstw i porażek mineły bezpowrotnie. Poszło to do miast ale dzisiaj młodzi nie mają żadnych zasad bo kiedyś była walka na pięści i były zasady a teraz kilkunastu ze sprzętem atakuje kilku bez sprzętu,rozwalają sobie samochody,nachodzą w domach... To jest chore. Jak kiedyś ukradli mi motor to cała wieś go szukała. Wojna trwała prawie rok ale motor się odnalazł utopiony w bajorze w sąsiedniej wsi a sprawca dostał łomot.polskipodróżnik pisze: 06.04.2018, 15:25W pełni zgoda kolego jestem tylko młodszy od ciebie o 2 lata i powiem tak to były czasy wszystko na spontanie.All4youreyes pisze: 06.04.2018, 15:04 Pierwszy raz tu pisze.konto mam od x lat,hasła nie pamiętam więc założyłem nowe.Jestem kibicem górnika Zabrze od ponad 27 lat a mam 40.co się teraz dzieje to masakra.same gangusy,ktore wyreczaja sie gowniarzami,kiedys solo to solo a teraz?kopanie wózków dziecięcych przez małolatow to duma i honor swojego klubu bo walczę za barwy?podejrzewam że to dotyczy wszystkich klubów,porażka.mozesz dilowac i j**** wały ale co to ma z klubem?rozpierdala mnie ponoszenie konsekwencji przez rodzine,wyjebany szyby,wjazdy,ku*** was już pojebalo?to nie żal ale przemyślenia po kilku latach.I nie jestem żadnym spoleczniakiem z którego płynie żal ale tęsknota za dawnymi latami.
-
R.E. Bells
To już poznałeś, ZS vs ŁKS+Zawisza+Tychy, zatrzymaliśmy się i wyszliśmy.Blood&Honor pisze: 07.04.2018, 16:43 Do typa z Rowu, Gladiator64 czy jak Ci tam.
Pokaż ekipę, która by się zatrzymała do dwa razy liczniejszej grupy wyselekcjonowanego składu z 3 ekip. Jeszcze takiej, która lubi latać ze sprzętem. Osobiście w dzisiejszych czasach nie znam takiej ani jednej.
AMEN !!!ACABeczek1488 pisze: 08.04.2018, 17:57 A mi sie wydaje ze jak ktoś mieni się chuliganem to wysiada zawsze wszędzie i do kazdego, albo się jest kozakiem i się szuka konfrontacji albo się pozuje
Jak ktoś leci w Polske ekipa z flaga hooligans to chyba liczy się z atrakcjami? I skąd wiedzieli że tam są trzy ekipy a nie 6 albo 2 i co to w ogole za różnicą jak ktoś jest chuliganem?
Zajebane czasy modern hooligans, co drugi szczur skarpetki z "h" a bija sie tylko w przewadze bi inaczej graja kolana, takie mocne charaktery. kiedyś nie wyjście do przeciwnika to była porażka rozliczana we własnym gronie kończąca najczęściej kariery takich chuliganów a teraz tłumaczenia wyjaśnienia i rozgrzeszenia ze to tamto i liczby nierówne.
I nie tyczy się to tylko Jastrzębia chociaz oczywiście też bo ucieczka nigdy nikomu chwały nie przynosi
-
polskipodróżnik
A w tych czasach różnie bywa jest więcej sprzętu niż honorowych walk na gołe pięści.PeRkun pisze: 09.04.2018, 09:29Jak ja mialem 15-17 lat tez bylem hooligans wychudzony bez miesni itd. na swoje sily a nie na starego tytana jak to kiedys sie gadalo i byly ucieczki przed lepszym. Jak ktos jest kozak to zawsze sie przyzna do porazki zawsze znajdzie sie lepszy czy to z pistoletem, maczeta czy nozem i lepiej sie wycofac niz zostac kaleka.Karolek79 pisze: 08.04.2018, 22:18AMEN !!!ACABeczek1488 pisze: 08.04.2018, 17:57 A mi sie wydaje ze jak ktoś mieni się chuliganem to wysiada zawsze wszędzie i do kazdego, albo się jest kozakiem i się szuka konfrontacji albo się pozuje
Jak ktoś leci w Polske ekipa z flaga hooligans to chyba liczy się z atrakcjami? I skąd wiedzieli że tam są trzy ekipy a nie 6 albo 2 i co to w ogole za różnicą jak ktoś jest chuliganem?
Zajebane czasy modern hooligans, co drugi szczur skarpetki z "h" a bija sie tylko w przewadze bi inaczej graja kolana, takie mocne charaktery. kiedyś nie wyjście do przeciwnika to była porażka rozliczana we własnym gronie kończąca najczęściej kariery takich chuliganów a teraz tłumaczenia wyjaśnienia i rozgrzeszenia ze to tamto i liczby nierówne.
I nie tyczy się to tylko Jastrzębia chociaz oczywiście też bo ucieczka nigdy nikomu chwały nie przynosi
-
Polish Power
Czemu brak PB z Odrą w Sosnowcu ??
-
_Piast1945
-
Stary Wyjazdowicz
Jestes kibicem Górnika i piszesz nazwe klubu z malej litery a nazwe miasta z dużej. ...czuje trola od Ciebie na odległośćAll4youreyes pisze: 06.04.2018, 15:04 Pierwszy raz tu pisze.konto mam od x lat,hasła nie pamiętam więc założyłem nowe.Jestem kibicem górnika Zabrze od ponad 27 lat a mam 40.co się teraz dzieje to masakra.same gangusy,ktore wyreczaja sie gowniarzami,kiedys solo to solo a teraz?kopanie wózków dziecięcych przez małolatow to duma i honor swojego klubu bo walczę za barwy?podejrzewam że to dotyczy wszystkich klubów,porażka.mozesz dilowac i j**** wały ale co to ma z klubem?rozpierdala mnie ponoszenie konsekwencji przez rodzine,wyjebany szyby,wjazdy,ku*** was już pojebalo?to nie żal ale przemyślenia po kilku latach.I nie jestem żadnym spoleczniakiem z którego płynie żal ale tęsknota za dawnymi latami.
Co bylo napisane oprawie ZS na meczu z Odra?