debiut nowej flagi FORZA UNIA - wykonanie własnoręczne przez dwóch fanów Unii
pozdrawiam
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
W czasie ruszania autokarów z postoju ktos orientuje sie ze wlasnie przejechał autokar prawdopodobnie z kibicami Apatora bo w zasadzie to był to ułamek sekundy. Kilka osob wyskoczylo z autokaru gdy zobaczylo ze Apator wychodzi z autokaru. Po chwili ruszyla reszta o ktorej mowisz jako 2 razy wieksza grupa - która jednak w wiekszej czesci nie uczestniczyła w zadnych zajsciach.WSH pisze:-P-(FhZG) pisze:Apator atakuje autokary piknikowo-ultrasowe i z tego co wiem początkowo mieli lekkie problemyNas(FhZG)38 osób z flagą"FhZG"plus sporo"weteranów", jedziemy osobnym transportem bez obstawy, nasze plany tego dnia uniemożliwili Ci co zawsze...A.C.A.B. W czasie meczu krótkie spięcie z ochroną i użycie gazu. Odmawiamy"grillowania"Polonii.
mijaliśmy 8 autokarów, 5 z nich stało na poboczu, zatrzymalismy sie i NIE WIEDZAC! kto tam jest wyskoczylismy wszyscy z autokaru, Falubazy z tych autokarów tez sie wyspali na ulice na cała szerkosc drogi, z conajmniej 2 razy wiecej niz nas, wszyscy w jednolitych zielono-zoltych koszulkach (zajebisty efekt), zaczynami isc w ich strone i klaskac, oni tez klaskaja (w sumie dziwna sprawa jak piszesz ze same pikniki, no chyba ze nam klaskali i zyczyli powodzenia we Wrocławiu) wiec nasze przeswiadczenie jedno: FhZG! zreszta niektóre osoby miały pozawiazywane twarze szalami i były chetne do bitki, a 50 metrów dalej biegły osoby w czarnych bluzach, całe wydarzenie na drodze trwało dosc długo, chociaz nie mozna powiedziec ze mielismy problemy bo nikt od nas nie oberwał, wszystko odbywało sie przy zgłupiałych tajniakach które strzelały do nas z kapiszonów
Tyle...Apator atakuje autokary piknikowo-ultrasowe i z tego co wiem początkowo mieli lekkie problemy
widze,ze naprawde mało wiesz,jak pisałem nasza relacja niebawem wiec poczekasz i wszystkiego sie dowieszWSH pisze:
a po 2 Sparta to jaka ekipa ze mowisz ze znowu atakowali pikników? a czemu wy wczoraj pikników atakowaliscie naszych chociaz wiedzieliscie ze nas psy cofneły? odpowiedz mi prosze na to pytanie
WSH pisze:a co to ultrasi juz nie moga palic szali? tylko chuligani pala szaliki?