Ty, IQ 250, weź się ugadaj z mamą, że jak będzie wracać z obsługi tirowców to ci posprawdza posty przed wysłaniem.
Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowska Warszawa
Raczej bym obstawiał, że chłopów z jajami.
A co się ze sprzętem stało? Pogubiliście go po wigilii czy w karafce?
Tak dozbrojona ekipa jak Wasza, na sprzęt winy zrzucać nie powinna.
-
Jak się spierdala to się gubi. Niestety macie takie wielkie jaja, że nawet ze sprzętem nie da rady. Minus tego taki, że wasze wielkie jaja nie mieszczą sie w fury i są problemy z pojechaniem na wyjazd. Ale tutaj zaś z pomocą raz na 2 miesiące przychodzą autokary z szerokimi drzwiami i wyjazdy z psami spod stadionu...jak przystało na wielkojajowców.
Co zaś się tyczy kolegi el romana to koniecznie niech poopisuje wszystkie baśnie z tysiąca i jednej nocy jakie sobie koalicja FCBK gang poopowiadała na sektorze.
Co zaś się tyczy kolegi el romana to koniecznie niech poopisuje wszystkie baśnie z tysiąca i jednej nocy jakie sobie koalicja FCBK gang poopowiadała na sektorze.
-
Najśmieszniejsze jest to, że o jajach pisze ktoś z ekipy dziewczyn co z nikim nie wychodzą i w ogóle nie mają jaj.
-
Elana to chyba miała już okazję do sprawdzenia się z (L) - wynik znany ;)
A Jadze to akurat niczego udowadniać nikt nie musi, z sektora wyjebała ich setka osób- ale wiadomo, cała chuliganeria była niżej i nie wiedzieli że na górze się coś dzieje :)
-
Mnie po prostu śmieszy, że wskazujecie jako powód odmowy, brak sprzętu. Odwrócę więc kota ogonem - tak jak próbujesz to zrobić Ty. Ja zarzucam Wam, że biegacie ze sprzętem na ekipę dziewczyn, a nie ekipie dziewczyn, że nie atakuje chłopów jak dąb.LegionKing pisze: ↑19.03.2018, 15:25Najśmieszniejsze jest to, że o jajach pisze ktoś z ekipy dziewczyn co z nikim nie wychodzą i w ogóle nie mają jaj.
Więc sprawdzam - potwierdzasz, czy zaprzeczasz, że atakujecie dziewczyny sprzętem?
-
Ale co chcesz "sprawdzać", skoro nie dość że na ulicy od dekad wiadomo że w tym kontekście "dziewczyna" to stan umysłu ... to niektórzy nie tak dawni stali bywalcy K6 użyliby sformułowania "płeć kulturowa" (jak "gender" to "gender" - nawet seminaria po uniwerkach robią). A mamy przecież równouprawnienie :)
Musisz więc chyba sam sobie poradzić ze swoim kotem i jego ogonem.
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Czuję się wyróżniony Foxx - bo ilekroć zabieram głos w dyskusji, zawsze spotykam się z Twoją reakcją (inna rzecz, że piszę raczej sporadycznie).Foxx pisze: ↑20.03.2018, 14:07Ale co chcesz "sprawdzać", skoro nie dość że na ulicy od dekad wiadomo że w tym kontekście "dziewczyna" to stan umysłu ... to niektórzy nie tak dawni stali bywalcy K6 użyliby sformułowania "płeć kulturowa" (jak "gender" to "gender" - nawet seminaria po uniwerkach robią). A mamy przecież równouprawnienie :)
Zadałem zwyczajne pytanie - i oczekiwałbym równie zwyczajnej odpowiedzi, szczególnie od kolegów, którzy używają mniej lub bardziej wyszukanych inwektywów o wielkich jajach, tudzież jajnikach.
W związku z tym ponawiam pytanie, i serio liczę, że Ci znawcy ludzkiej fizjonomii, tym razem udzielą odpowiedzi - czy mężczyźni spod znaku L, używają sprzętu w stosunku do dziewczyn z K6, czy też nie?
-
Jeśli pijesz do mnie, to nie chcę walić twojego intelektualno-elitarnego świata ale moja historia o wielkich rodowitych jajach była odpowiedzią na twój wpis o braku chłopów z jajami. Więc z tą hipokryzją to może do kolegów, którym rąsia nie drgała wieszając wiadome transy w sektorze gości na derbach.mancunia pisze: ↑20.03.2018, 15:20Czuję się wyróżniony Foxx - bo ilekroć zabieram głos w dyskusji, zawsze spotykam się z Twoją reakcją (inna rzecz, że piszę raczej sporadycznie).
Zadałem zwyczajne pytanie - i oczekiwałbym równie zwyczajnej odpowiedzi, szczególnie od kolegów, którzy używają mniej lub bardziej wyszukanych inwektywów o wielkich jajach, tudzież jajnikach.
W związku z tym ponawiam pytanie, i serio liczę, że Ci znawcy ludzkiej fizjonomii, tym razem udzielą odpowiedzi - czy mężczyźni spod znaku L, używają sprzętu w stosunku do dziewczyn z K6, czy też nie?
Tak, używają.
-
Opowiedz nam swoje doświadczenia jakich form antykoncepcji używasz?DoZo(L) pisze: ↑20.03.2018, 19:27Jeśli nawet ktoś gdzieś czegoś użył wobec "czarnulek", które swego czasu posłuchały 'cracovskich' podpowiedzi, należy potraktować to jako formę ... "antykoncepcji".
I chyba "przed meczem na trasie" nikt nie wozi wszędzie wystarczająco dużo asortymentu np. z OBI potrzebnego w konfrontacji z bandą 'w(q)RWe'.
-
Jak piszesz sporadycznie to lepiej nic nie pisz, bo jesteście pajace ostatni na świecie którzy mogą cokolwiek powiedzieć o spotkaniach pozaboiskowych, zróbcie chociaż 1/50 tego co np Stalówka, która by was zmiotła w 10 sekundmancunia pisze: ↑20.03.2018, 15:20Czuję się wyróżniony Foxx - bo ilekroć zabieram głos w dyskusji, zawsze spotykam się z Twoją reakcją (inna rzecz, że piszę raczej sporadycznie).Foxx pisze: ↑20.03.2018, 14:07Ale co chcesz "sprawdzać", skoro nie dość że na ulicy od dekad wiadomo że w tym kontekście "dziewczyna" to stan umysłu ... to niektórzy nie tak dawni stali bywalcy K6 użyliby sformułowania "płeć kulturowa" (jak "gender" to "gender" - nawet seminaria po uniwerkach robią). A mamy przecież równouprawnienie :)
-
Panowie pytanko odnośnie warszawskich Widzewiaków. Czy w grupie są nowe narybki czy od 1997 na mecze śmigają te same twarze. Z jakiego osiedla była /jest gruba RB ?
-
DoZo Ty stary wariacie przestań pisać pod wpływem smakołyków bo większość tutaj nie rozumie twoich słownych zagadek.
Słowem pisanym wkurwiasz tutaj niektórych nie mniej niż pewnego ''złotówę'' z warszawskiej Pragi ''szur szur szur szur'' o 12 w nocy.Okazało się że jakiś ''słoik'' z kwadratu obok,prawdopodobnie spod Kielc,ściany skrobał a ''złotówa'' o 4 codziennie wstawał.
Słowem pisanym wkurwiasz tutaj niektórych nie mniej niż pewnego ''złotówę'' z warszawskiej Pragi ''szur szur szur szur'' o 12 w nocy.Okazało się że jakiś ''słoik'' z kwadratu obok,prawdopodobnie spod Kielc,ściany skrobał a ''złotówa'' o 4 codziennie wstawał.
Tak lubię ich, zawsze i wszędzie...
-
Dozo a Ty potrafisz przejść obojętnie obok wpisów Widzewiaków oraz całego znienawidzonego przez Ciebie 'WRWE'?Poćwicz tę umiejętność np.poprzez medytację.
-
-
Chcialbys, zeby tak bylo, ale prawda jest zgola inna. FC zalozyli rdzenni warszawiacy, mozliwie ze bardziej z dziada pradziada, niz ty.LegionKing pisze: ↑22.03.2018, 10:38Ten cały FC założyli ludzie co do roboty tu przyjechali a nie Warszawiacy.
-
Tak, a ich przodkowie przenosili stolice z Krakowa do Warszawy :)oldies years pisze: ↑22.03.2018, 11:24Chcialbys, zeby tak bylo, ale prawda jest zgola inna. FC zalozyli rdzenni warszawiacy, mozliwie ze bardziej z dziada pradziada, niz ty.LegionKing pisze: ↑22.03.2018, 10:38Ten cały FC założyli ludzie co do roboty tu przyjechali a nie Warszawiacy.
-
Niby byli (pierwsza generacja) ale z tego co sami o sobie piszą, to byli to kibice Ligi Mistrzów
Banda antykomuna!
-
To że większość z was to rodowici łodzianie z Koluszek Skierniewic Sieradza Rawy czy Zduńskiej Woli to wiemy i wiemy, że z Łodzi Fabrycznej na pociąg do Warszawy codziennie o 5 czekały całe perony.oldies years pisze: ↑22.03.2018, 11:24Chcialbys, zeby tak bylo, ale prawda jest zgola inna. FC zalozyli rdzenni warszawiacy, mozliwie ze bardziej z dziada pradziada, niz ty.LegionKing pisze: ↑22.03.2018, 10:38Ten cały FC założyli ludzie co do roboty tu przyjechali a nie Warszawiacy.
-
...powiedzial kibic klubu, ktorego znaczna czesc fanow dojezdza na mecze z Mlawy, Ciechanowa, Zabek, Ozarowa, Zielonki i Koziej d***..LegionKing pisze: ↑22.03.2018, 15:36To że większość z was to rodowici łodzianie z Koluszek Skierniewic Sieradza Rawy czy Zduńskiej Woli to wiemyoldies years pisze: ↑22.03.2018, 11:24Chcialbys, zeby tak bylo, ale prawda jest zgola inna. FC zalozyli rdzenni warszawiacy, mozliwie ze bardziej z dziada pradziada, niz ty.LegionKing pisze: ↑22.03.2018, 10:38
Ten cały FC założyli ludzie co do roboty tu przyjechali a nie Warszawiacy.
a wracajac do RB - chlopaczku, znam ich osobiscie od kilkunastu lat a moze i dluzej. Ty ilu znasz osobiscie i od kiedy..?
jedzili na Widzew z Warszawy juz w czasach dla ciebie prehistorycznych... Majac do wyboru Legie pod nosem, albo Widzew 120 km od siebie, wybrali Widzew. I tyle...
-
http://www.widzewtomy.net/legia-nas-nie ... -bulls-87/DoZo(L) pisze: ↑22.03.2018, 16:00Gdzie to wyczytałeś, "wkleisz" 'link'a'?kapitan_swir_planeta pisze: ↑22.03.2018, 14:47Niby byli (pierwsza generacja) ale z tego co sami o sobie piszą, to byli to kibice Ligi Mistrzów
-
Znam robaczku osobiście kilkunastu rodowitych Łodzian którzy przyjeżdżają na Legię od dawnych lat ale nie muszą tego wam udowadniać, że są w Łodzi a jest ich dużo wiecejoldies years pisze: ↑22.03.2018, 16:13...powiedzial kibic klubu, ktorego znaczna czesc fanow dojezdza na mecze z Mlawy, Ciechanowa, Zabek, Ozarowa, Zielonki i Koziej d***..LegionKing pisze: ↑22.03.2018, 15:36To że większość z was to rodowici łodzianie z Koluszek Skierniewic Sieradza Rawy czy Zduńskiej Woli to wiemyoldies years pisze: ↑22.03.2018, 11:24
Chcialbys, zeby tak bylo, ale prawda jest zgola inna. FC zalozyli rdzenni warszawiacy, mozliwie ze bardziej z dziada pradziada, niz ty.
a wracajac do RB - chlopaczku, znam ich osobiscie od kilkunastu lat a moze i dluzej. Ty ilu znasz osobiscie i od kiedy..?
jedzili na Widzew z Warszawy juz w czasach dla ciebie prehistorycznych... Majac do wyboru Legie pod nosem, albo Widzew 120 km od siebie, wybrali Widzew. I tyle...
-
Nie chciałbym tu robić z advocatus diaboli, ale nawet Artur K. (były wieloletni młynowy na ŁKSie) pisał w części pierwszej swojej książki "Z pamiętnika Galernika - magia lat 90-tych", że za małolata jak grali w piłę na blokowisku (Artur pochodzi z Targówka, a urodził się na Pradze i dopiero będąc już uczniem przeniósł się do Pabianic) to zawsze gdy grali mecze to drużyny nazywały się "Legia" lub "Widzew", a połowa jego klasy "kibicowała" Widzewowi. Twierdzi, że wiele takich klas było wówczas w Warszawie i w związku z tym "nie dziwi go skąd wziął się FC Widzewa w Stolicy".
Ten fragment jest na 13 oraz 14 stronie jego książki.
www.dolacz.mw.org.pl
-
Legia na Widzew grała cała Polska po blokowiskach ale ja osobiscie nie znałem ze szkoły żadnego WidzewiakaLukaszWu pisze: ↑22.03.2018, 20:55Nie chciałbym tu robić z advocatus diaboli, ale nawet Artur K. (były wieloletni młynowy na ŁKSie) pisał w części pierwszej swojej książki "Z pamiętnika Galernika - magia lat 90-tych", że za małolata jak grali w piłę na blokowisku (Artur pochodzi z Targówka, a urodził się na Pradze i dopiero będąc już uczniem przeniósł się do Pabianic) to zawsze gdy grali mecze to drużyny nazywały się "Legia" lub "Widzew", a połowa jego klasy "kibicowała" Widzewowi. Twierdzi, że wiele takich klas było wówczas w Warszawie i w związku z tym "nie dziwi go skąd wziął się FC Widzewa w Stolicy".
-
Mylisz lata 90-te z 80-tymi.LegionKing pisze: ↑22.03.2018, 20:59Legia na Widzew grała cała Polska po blokowiskach ale ja osobiscie nie znałem ze szkoły żadnego WidzewiakaLukaszWu pisze: ↑22.03.2018, 20:55Nie chciałbym tu robić z advocatus diaboli, ale nawet Artur K. (były wieloletni młynowy na ŁKSie) pisał w części pierwszej swojej książki "Z pamiętnika Galernika - magia lat 90-tych", że za małolata jak grali w piłę na blokowisku (Artur pochodzi z Targówka, a urodził się na Pradze i dopiero będąc już uczniem przeniósł się do Pabianic) to zawsze gdy grali mecze to drużyny nazywały się "Legia" lub "Widzew", a połowa jego klasy "kibicowała" Widzewowi. Twierdzi, że wiele takich klas było wówczas w Warszawie i w związku z tym "nie dziwi go skąd wziął się FC Widzewa w Stolicy".
RB Warszawa powstali z tego co wiem na fali sukcesów piłkarskich w latach 80- tych (dwa tytułu plus bardzo udane wojaże po Europie - Boniek, Smolarek itd)
Co do lat 90-tych, to tak było, jak się grało w kosza, to Bulls albo Spurs, czy LA Lakers, jak w piłkę za dzieciaka, to ci bardziej za Widzewem, ci za Legią. Nie wynikało to z kibicowania w dzisiejszym sensie - po prostu świat postrzeganie "nieznanego" świata ograniczało się do TV, a tam pokazywali grającą w pucharach Legię albo Widzew. Kadra, poza IO w Barcelonie w 92 r grała bardzo słabo, więc uwaga skupiała się na tych klubach - co jak dziś dzieciaki kibicuję RL9, Barcelonie, czy Realowi Madryt..
Mało osób wypisujących tu pewnie nie pamięta o zjawisku Citkomanni, który za gola strzelonego na Wembley Anglikom został sportowcem roku ( 96 rok?)
Ilość dzieciaków ganiających na boiskach jako Mięciel, Kowalczyk czy Citko nie przekładała się na ilość fanatyków drużyny Widzewa w Warszawie czy odwrotnie w Łodzi . Ot takie zjawisko, jak dziś "kibice" Messiego czy Krytyny sprzeczający się kto lepszy.
-
To jest jeden z tych ''poważnych'' co go niby Widzew nie interesuje a dzień rozpoczyna o napisaniu czegoś o Widzewie i kończy pisząc o Widzewie, hahaha. Widzew to dla ciebie sens życia także nie p******, że cię nie interesuje zakłamańcu.
-
Mam,metoda śmiechowa ''HA'' ''HA'' ''HA''.U mnie działa.DoZo(L) pisze: ↑22.03.2018, 11:42Nie, chyba od zawsze mierziła mnie głupota i zakłamanie. Poza tym, mylisz nienawiść z pogardą, a na to nawet m-c medytacji nie pomógł. Masz jakieś inne podpowiedzi?Adam K. ps. Kiełek pisze: ↑22.03.2018, 10:13Dozo a Ty potrafisz przejść obojętnie obok wpisów Widzewiaków oraz całego znienawidzonego przez Ciebie 'WRWE'?Poćwicz tę umiejętność np.poprzez medytację.
-
"Dla ludzi, którzy nie pamiętają Wielkiego Widzewa, tego największego, z początku lat 80-tych, może być to rzeczywiście trudne dziś do zrozumienia. Po prostu tamten Widzew to było zjawisko. I to zjawisko ogólnopolskie i niepowtarzalne. Czasy były ogólnie raczej smutne, biedne, stan wojenny, kryzys i w ogóle. A tu Widzew gra jak natchniony, eliminując najpierw Manchester United, Juventus, dając trzon kadry na świetny Mundial w Hiszpanii, a potem grając ten wielki, legendarny sezon 1982/83 ze zwycięskimi meczami z Liverpoolem, najlepszym zespołem zdecydowanie najlepszej wówczas w Europie ligi angielskiej. To były takie wydarzenia, że ludzie z całej Polski chcieli kupować bilety na mecze Widzewa, a w Warszawie, tak jak w całej Polsce, było mnóstwo mniejszych lub większych sympatyków Widzewa, szczególnie wśród tych, którzy zaczynali się interesować piłką. Jakbym chciał porównać to zjawisko do dzisiejszych czasów, to w pewnym stopniu (choć nie do końca oddaje to tę specyfikę) odpowiada to np. dzisiejszej popularności Barcelony wśród młodzieży(...)DoZo(L) pisze: ↑22.03.2018, 21:39Gdzie szukać tego fragmentu o LM, bo nie chce mi się czytać tej całej bajeczki?
Tak, kibicami Widzewa zostaliśmy na bazie jego sukcesów i wraz z końcem tych sukcesów wielu tych sympatyków po prostu zniknęło, ale już fanklub stworzyli ci, którzy kibicami zostali na lata – ten bowiem powstawał, gdy pierwsze sukcesy powoli odchodziły w cień i tworzyli go ci, dla których Widzew był ważny na zawsze"
-
nikt nie był za Realami czy Barcami jak był Widzew i brawa na Anfield
https://www.youtube.com/watch?v=iNfBnfvAv5o
https://www.youtube.com/watch?v=iNfBnfvAv5o
-
W latach 80-tych to w Warszawie było i sporo sympatyków Górnika Zabrze.
.
.
-
No, ale zaraz, zaraz... to Widzew i Górnik grały wtedy lepiej w gałę od Legii?????? A przecież komuna, przcież "sukcesy", powołania do wojska, najlepsi piłkarze z całej Polski, sędziowie??? Tak się nie rozpędzajcie, bo tu zawały będą zaraz w liczbach sporych jak się buraczałemu plebsowi teorie rozsypią.
-
A mnie na ten przykład p******* występy Legii w europejskich pucharach.DoZo(L) pisze: ↑23.03.2018, 06:05Nigdy nie twierdziłem, że nie interesuje mnie udział polskich drużyn w 'Champions League' czy główna kwestia tzn. kiedy widzewiacy przestaną "sprzedawać na psach", bo kolejna metoda KIEŁKA nie działa, kłamco.Widzewski Charakter pisze: ↑22.03.2018, 21:50To jest jeden z tych ''poważnych'' co go niby Widzew nie interesuje a dzień rozpoczyna o napisaniu czegoś o Widzewie i kończy pisząc o Widzewie, hahaha. Widzew to dla ciebie sens życia także nie p******, że cię nie interesuje zakłamańcu.
Nie kręć afer o jakimś sprzedawaniu na psach bo zrobił to jakiś nieogar, ciężko by wśród kilkunastu tysięcy osób na stadionie nie znalazł się jakiś j***** społeczniak. I tak jest wszędzie bo chyba nie wmówisz mi, że u was to śmiga 20 tysięcy ludzi z zasadami.
Myślę, że u was nawet więcej by się takich znalazło wśród tych bananowców na trybunie zachodniej także daj spokój i nie kręć afer z niczego.
-
''Afera afera aferaWidzewski Charakter pisze: ↑23.03.2018, 07:23Nie kręć afer o jakimś sprzedawaniu na psach bo zrobił to jakiś nieogar, ciężko by wśród kilkunastu tysięcy osób na stadionie nie znalazł się jakiś j***** społeczniak. I tak jest wszędzie bo chyba nie wmówisz mi, że u was to śmiga 20 tysięcy ludzi z zasadami.
Myślę, że u was nawet więcej by się takich znalazło wśród tych bananowców na trybunie zachodniej także daj spokój i nie kręć afer z niczego.
Przygoda nas sama wybiera
Już pora bez strachu
oswoić ten zachód...''
-
Idealnie Panie Legion - niczym niezmącony obraz świata jedynej siły w tym mieście. Jak to w takim razie Was, o wielcy tego świata, pozycjonuje w tej układance, że bez sprzętu nie wjeżdżacie. Co ma do tego Stalówka nie wiem. Nikt z Nas nigdy nie pozycjonawał się na wielką ekipę - co nie zmienia faktu, że za każdym razem, kiedy decydujecie się na akcję - jakimś cudem lipy po naszej stronie nie ma. Tak było w Wigilię, tak było nad Wisłą, tak było w Karafce - na to co mamy, gdzie jesteśmy - mi to w zupełności wystarczy. A tak szczerze: Waszego wyniku ze Stalówką też wcale bym nie przesądzał.LegionKing pisze: ↑21.03.2018, 14:07Jak piszesz sporadycznie to lepiej nic nie pisz, bo jesteście pajace ostatni na świecie którzy mogą cokolwiek powiedzieć o spotkaniach pozaboiskowych, zróbcie chociaż 1/50 tego co np Stalówka, która by was zmiotła w 10 sekundmancunia pisze: ↑20.03.2018, 15:20Czuję się wyróżniony Foxx - bo ilekroć zabieram głos w dyskusji, zawsze spotykam się z Twoją reakcją (inna rzecz, że piszę raczej sporadycznie).Foxx pisze: ↑20.03.2018, 14:07
Ale co chcesz "sprawdzać", skoro nie dość że na ulicy od dekad wiadomo że w tym kontekście "dziewczyna" to stan umysłu ... to niektórzy nie tak dawni stali bywalcy K6 użyliby sformułowania "płeć kulturowa" (jak "gender" to "gender" - nawet seminaria po uniwerkach robią). A mamy przecież równouprawnienie :)
-
Nikt się z nas cepie nie kreuje na wielkich panów jak niektórzy mają to w zwyczaju, dałem przykład tylko Stalówki a tak w ogóle do nich na wyjazd nie pojechaliście czemu? Bo jesteście obsrane pajacemancunia pisze: ↑23.03.2018, 18:04Idealnie Panie Legion - niczym niezmącony obraz świata jedynej siły w tym mieście. Jak to w takim razie Was, o wielcy tego świata, pozycjonuje w tej układance, że bez sprzętu nie wjeżdżacie. Co ma do tego Stalówka nie wiem. Nikt z Nas nigdy nie pozycjonawał się na wielką ekipę - co nie zmienia faktu, że za każdym razem, kiedy decydujecie się na akcję - jakimś cudem lipy po naszej stronie nie ma. Tak było w Wigilię, tak było nad Wisłą, tak było w Karafce - na to co mamy, gdzie jesteśmy - mi to w zupełności wystarczy. A tak szczerze: Waszego wyniku ze Stalówką też wcale bym nie przesądzał.LegionKing pisze: ↑21.03.2018, 14:07Jak piszesz sporadycznie to lepiej nic nie pisz, bo jesteście pajace ostatni na świecie którzy mogą cokolwiek powiedzieć o spotkaniach pozaboiskowych, zróbcie chociaż 1/50 tego co np Stalówka, która by was zmiotła w 10 sekundmancunia pisze: ↑20.03.2018, 15:20
Czuję się wyróżniony Foxx - bo ilekroć zabieram głos w dyskusji, zawsze spotykam się z Twoją reakcją (inna rzecz, że piszę raczej sporadycznie).
-
http://www.widzewtomy.net/legia-nas-nie ... -bulls-87/DoZo(L) pisze: ↑22.03.2018, 16:00Gdzie to wyczytałeś, "wkleisz" 'link'a'?kapitan_swir_planeta pisze: ↑22.03.2018, 14:47Niby byli (pierwsza generacja) ale z tego co sami o sobie piszą, to byli to kibice Ligi Mistrzów
Miałem na myśli, że fascynacja Widzewem zaczęła się gdy on grał w najwyższych ligach.
Absolutnie nie twierdzę, że później ich ruch wygasł, nie wiem co się z nimi dzieje. Pamiętam ze kiedyś, w 2010 chyba przerobił grafy Legii w samej Warszawie.
No i jakoś w listopadzie na Bielanach spotkałem świeżo naklejona wlepke Red Bullsow.
Nic poza tym mi nie wiadomo na ich temat.
Banda antykomuna!
-
Dawno to czytałem, mój błądDoZo(L) pisze: ↑23.03.2018, 23:36Chyba nie tylko one cię 'p*******', co?Widzewski Charakter pisze: ↑23.03.2018, 07:23A mnie na ten przykład p******* występy Legii w europejskich pucharach.
Nie kręć afer o jakimś sprzedawaniu na psach bo zrobił to jakiś nieogar, ciężko by wśród kilkunastu tysięcy osób na stadionie nie znalazł się jakiś j***** społeczniak. I tak jest wszędzie bo chyba nie wmówisz mi, że u was to śmiga 20 tysięcy ludzi z zasadami.
A swoją hipotezę musiałbyś sprawdzić np. na maryli r., żeby móc usprawiedliwiać konfidenctwo 'nieogarów' na 'eRTeeSie'.
Napisałeś wyraźnie:kapitan_swir_planeta pisze: ↑23.03.2018, 19:40http://www.widzewtomy.net/legia-nas-nie ... -bulls-87/
Miałem na myśli, że fascynacja Widzewem zaczęła się gdy on grał w najwyższych ligach.
(...)Myślałem, że chodzi o widzewski 'trans' o LM w TV.kapitan_swir_planeta pisze: ↑22.03.2018, 14:47
Niby byli (pierwsza generacja) ale z tego co sami o sobie piszą, to byli to kibice Ligi Mistrzów
Banda antykomuna!
-
Tak, tak przy Ł3 to sami prawilni i kumaci a jak S. kiedyś ściągały z gniazda ochroniarki za ''jeszcze jeden'' to na trybce nie było nikogo by mu pomóc. Też tam stałeś jak p**** i potrafiłeś tylko drzeć japę ''precz z komuną''?DoZo(L) pisze: ↑23.03.2018, 23:36Chyba nie tylko one cię 'p*******', co?Widzewski Charakter pisze: ↑23.03.2018, 07:23A mnie na ten przykład p******* występy Legii w europejskich pucharach.
A swoją hipotezę musiałbyś sprawdzić np. na maryli r., żeby móc usprawiedliwiać konfidenctwo 'nieogarów' na 'eRTeeSie'.
No ale do kopania po głowach swoich braci po szalu to już chętni się szybko znaleźli.
I nie usprawiedliwiam żadnego konfidenctwa. Stało się i takie osoby po prostu muszą być eliminowane z trybun.
-
Kto jak kto, ale osoba, która stała jak p**** jak mu kolegów z sektora gości wyprowadzali powinna to zrozumieć. No ale do cięcia się kosami i ruchania sobie nawzajem lasek to chętnych u was dostatek.Widzewski Charakter pisze: ↑24.03.2018, 10:05
Tak, tak przy Ł3 to sami prawilni i kumaci a jak S. kiedyś ściągały z gniazda ochroniarki za ''jeszcze jeden'' to na trybce nie było nikogo by mu pomóc. Też tam stałeś jak p**** i potrafiłeś tylko drzeć japę ''precz z komuną''?
No ale do kopania po głowach swoich braci po szalu to już chętni się szybko znaleźli.
I nie usprawiedliwiam żadnego konfidenctwa. Stało się i takie osoby po prostu muszą być eliminowane z trybun.
-
To Twój ziomuś Dozo robi z Legii ekipę mega prawilnych i nieskazitelnych dlatego dostał kontrę.