Ponieważ jest to REGULAMINOWE 5% ???Hollatyaboy1948 pisze: 13.02.2018, 16:06czy ktoś może wie dlaczego tylko tylee ?trolo pisze: 13.02.2018, 15:59 "Tylko 496 biletów otrzymali kibice @GornikZabrzeSSA na mecz z @PiastGliwiceSA "
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
krystalicznieczysta2
Jak porównać koalicję GKS/Banik w konfrontacji Góral/Żylina? Dlaczego Trnawa kiedyś układ Gieksy nie jest już nim? ?(okoliczności)?
Jak wygląda sprawa w temacie Banika. Ostrawa to miasto, gdzie jest granica Śląsk Cieszyński i Morawy. Jak to ma się do tożsamości kibicowania i ludzi jeśli chodzi o Banik? Uważają się za Ślązaków czy Morawian?
Jak wygląda sprawa w temacie Banika. Ostrawa to miasto, gdzie jest granica Śląsk Cieszyński i Morawy. Jak to ma się do tożsamości kibicowania i ludzi jeśli chodzi o Banik? Uważają się za Ślązaków czy Morawian?
-
Emigrancik spoRtowy
Znalazłem w necie info o dzisiejszej walce Dynamo Kijów kontra Banik i GKS . Wygrana Ukraińców . Po 17 osób ? Ktoś z Gieksy potwierdzi info !
Na FB byl taki opis :
Przy okazji meczu Dynama Kijów w LE zostaje rzucona rękawica naszej zgodzie przez grupę Terror Family, bez kalkulacji przystajemy na propozycje 20x20 i udajemy się do stolicy Węgier. Wystawiamy ponownie młody skład CHzB&mPNG (do 93). Ostatecznie bijemy się po 17 (problem z wizami Ukraińców). Po półtora minuty twardej walki z pojedynku zwycięsko wychodzi Dynamo Kijów.
Do następnego!
GieKSa&BANIK!
Przy okazji meczu Dynama Kijów w LE zostaje rzucona rękawica naszej zgodzie przez grupę Terror Family, bez kalkulacji przystajemy na propozycje 20x20 i udajemy się do stolicy Węgier. Wystawiamy ponownie młody skład CHzB&mPNG (do 93). Ostatecznie bijemy się po 17 (problem z wizami Ukraińców). Po półtora minuty twardej walki z pojedynku zwycięsko wychodzi Dynamo Kijów.
Do następnego!
GieKSa&BANIK!
-
bez-napinki
Ja natomiast nie spotkałem się z żadną niechęcią w naszą stronę - od Czechów.
-
Hollatyaboy1948
to że jest to regulaminowe 5 % to ja doskonale wiem , tylko chce wiedzieć co dokładnie koleżankom nie leży że akurat na mecz "derbowy" przyznali Górnikowi tylko tyle biletów , sami nie wykorzystali pełnej puli w Zabrzu , a tu robią jakieś ograniczenia i przyznają tylko 500 biletów bez 4pr1982 pisze: 14.02.2018, 10:54Ponieważ jest to REGULAMINOWE 5% ???Hollatyaboy1948 pisze: 13.02.2018, 16:06czy ktoś może wie dlaczego tylko tylee ?trolo pisze: 13.02.2018, 15:59 "Tylko 496 biletów otrzymali kibice @GornikZabrzeSSA na mecz z @PiastGliwiceSA "
-
Emigrujacy
jo tam juz robia 2lata na Czechach i powiym Wom ze jest to przyjazny Narod...Nie dostrzeglech niecheci do Polokow...nie lubią fest WIETNAMCÓW
-
obiektywnyFAN
To bzdura, ze Czesi nie lubia Polakow ...
Bo sektor u nich ma 980 ileś miejsc, po stracie flag wiadome było że będa robić wszystko aby nam utrudnić wejście, a jak nie wejscie to oglądanie meczu. Bo wiesz jak to wygląda: na meczu domowym wroga było więcej od Ciebie w młynie albo by wieszali Twoje barwy.Hollatyaboy1948 pisze: 13.02.2018, 16:06
to że jest to regulaminowe 5 % to ja doskonale wiem , tylko chce wiedzieć co dokładnie koleżankom nie leży że akurat na mecz "derbowy" przyznali Górnikowi tylko tyle biletów , sami nie wykorzystali pełnej puli w Zabrzu , a tu robią jakieś ograniczenia i przyznają tylko 500 biletów bez 4
-
UraBuraSzefPodwura
A lubia nas w Hiszpanii,Portugalii i Wloszech bo zamierzam sie wybrac na wakacje do tych krajow?
-
wezstoperan
Trza się cieszyć, że jest chociaż te 500 biletów, a nie kolejny "remont" w okolicach sektora gości, zaplanowany akurat na dzień meczu z Górnikiem.
-
Hollatyaboy1948
podbijam pytanie wybieram sie na wakacje Grecja , Chorwacja albo Czarnogóra , myślałem też o Albanii czy tam nas lubią i jakim stosunkiem pałają do nas ?UraBuraSzefPodwura pisze: 15.02.2018, 14:36 A lubia nas w Hiszpanii,Portugalii i Wloszech bo zamierzam sie wybrac na wakacje do tych krajow?
-
Glivitzky1945
Taa, bo prezesikow obchodza takie rzeczy, ze ktos komus flagi skroil to w odwecie wpuszcza was mniej haha pewnie poszlo pismo od jakiegos wojewody czy innego komendanta, ze albo tyle i tyle biletow albo wymysla jakis powod zeby wogole nie wpuscic a wy teraz bedziecie teorie siac, ze to nasi decyzyjni zarzad blagali o zmniejszenie wam puli.blakuś pisze: 15.02.2018, 14:22Bo sektor u nich ma 980 ileś miejsc, po stracie flag wiadome było że będa robić wszystko aby nam utrudnić wejście, a jak nie wejscie to oglądanie meczu. Bo wiesz jak to wygląda: na meczu domowym wroga było więcej od Ciebie w młynie albo by wieszali Twoje barwy.Hollatyaboy1948 pisze: 13.02.2018, 16:06
to że jest to regulaminowe 5 % to ja doskonale wiem , tylko chce wiedzieć co dokładnie koleżankom nie leży że akurat na mecz "derbowy" przyznali Górnikowi tylko tyle biletów , sami nie wykorzystali pełnej puli w Zabrzu , a tu robią jakieś ograniczenia i przyznają tylko 500 biletów bez 4
-
_Southern_Poland_
Ja też nie. CO więcej, kiedyś, pewien młody pepik wyszedł z bardzo długiej kolejki ( czekał na poczcie) aby pokazać nam drogę, potem musiał stac z kolejce od nowa.bez-napinki pisze: 15.02.2018, 09:44 Ja natomiast nie spotkałem się z żadną niechęcią w naszą stronę - od Czechów.
Niesamowita opowiesc, chyba sie poplaczemy._Southern_Poland_ pisze: 16.02.2018, 07:40Ja też nie. CO więcej, kiedyś, pewien młody pepik wyszedł z bardzo długiej kolejki ( czekał na poczcie) aby pokazać nam drogę, potem musiał stac z kolejce od nowa.bez-napinki pisze: 15.02.2018, 09:44 Ja natomiast nie spotkałem się z żadną niechęcią w naszą stronę - od Czechów.
-
_Piast1945
To trzeba gdzies zapisac opowiesc roku hahahaKato_wice pisze: 16.02.2018, 07:51Niesamowita opowiesc, chyba sie poplaczemy._Southern_Poland_ pisze: 16.02.2018, 07:40Ja też nie. CO więcej, kiedyś, pewien młody pepik wyszedł z bardzo długiej kolejki ( czekał na poczcie) aby pokazać nam drogę, potem musiał stac z kolejce od nowa.bez-napinki pisze: 15.02.2018, 09:44 Ja natomiast nie spotkałem się z żadną niechęcią w naszą stronę - od Czechów.
To może Ty poczytaj co działo się w 1919-20 ?PGliwice pisze: 16.02.2018, 15:00
Czeskie Wojsko liczyło wtedy około 100 000 zołnierzy, z naszej strony było ich około 400 000. Stalin zakazał obu stronom konfliktu zbrojnej interwencji. Naszej wojsko było pod czeską granicą, wjechalibyśmy w nich jak w masło. Nieprawdą jest też że zabili wielu polaków. Poczytaj najpierw co się działo w 38.
Jak to jest że uszol konfident co tydzień bawi się w klubie ocean w tarnowskich górach razem z torcidą piekary śląskie i tarnowskie góry? Może glwtrcd odpowiesz bo widzę że jesteś aktywny na forum, albo inni kumaci z górnika?
-
Stary Wyjazdowicz
Ty taki wykształcony ?? z Gliwic....pewnie pochodzisz gdzieś z kresów dojebany uczony się znalazł..astar pisze: 16.02.2018, 17:43Przynajmniej maja cos w glowach, niedouki jebane z Katowic i Zabrza.glwtrcd pisze: 16.02.2018, 16:08Bo niema Kolana tam pogonic z Makota im wyszlo znim im niewyjdzie.Gladiators1964 pisze: 16.02.2018, 15:25 k******* z gliwic wypierdalac z tymi bzdurami na pudelka albo inne gowno, cwele rozjebaly cały temat swoim historycznym bełkotem.
Lepiej odpowiedzieć czemu dalej ogarnia wasza bande k**** oficjalny konfident rozjebany Kolan a nie k**** o jakichs Czechach no żebyście zdechli
Zreszta dlanich on jest dalej charakterny c*** tam ze sie rozjebal.
A co do kometarzy to serio ku*** historycy tu dupni znalezli
Przytoczona historia Zaolzia i Śląska Cieszyńskiego jest wynikiem ostatniego popisu Katowic i Banika oraz podejścia tym samym Czechów do Polaków zamieszkałych na terenach przygranicznych.
Jakież to żale sprawiły, że hanysy zaczynają wyzywać od uczonych nie mając argumentów na konstruktywną polemikę?
Można by rzec, iż układy z Czechami to jak wąchanie się z ruskimi.
Jakież to żale sprawiły, że hanysy zaczynają wyzywać od uczonych nie mając argumentów na konstruktywną polemikę?
Można by rzec, iż układy z Czechami to jak wąchanie się z ruskimi.
Każda ekipa ma swoje "grzechy" za uszami a zauważyłem że ostatnimi czasy dana ekipa jest tym bardziej "frajerska" czym bardziej lokalny rywal chce to udowodnić przez internet.Gladiators1964 pisze: 17.02.2018, 11:45 ku*** to jest jakiś kabaret, jebane konfidenty z gliwic sie licytuja ktory bardziej wyksztalcony. Wy k**** jebane wypierdalac do szkoly z takimi gadkami tu każdego bardziej interesuje czemu KOLAN oficjalna ku*** dalej was ogarnia??
Kondony z Jastrzębia takie charakterne a nie przeszkadza im ze szef Piasta to rozjebany frajer którego nie ma kto pogonić?
Radzionków w parę chwil był wyklęty w całej Polsce, te k**** z Piasta trzymają gorszych frajerów u steru oficjalnych rozjebusow i co cala charakterna Polska ma wyjebane, wszyscy ich gonili az znalezli Jastrzębie gdzie konfidenci są mile widziani patrz Indian.
Obie te kurewskie ekipy powinny być jebane sprzetem za to swoje kurestwo a ci co to tolerują to takie same k****
-
neutralnyoldboj
Rów w końcu usprawiedliwienie na sprzęt znalazł bo ktoś się w Jastrzębiu rozjebał 11 lat temu. Brawo fan clubiku :)
Akurat bym się kłócil z Tobą czy tak rzeczywiście jest ze w tych ekipach co padły w moim poście tak jest a wymieniłem je przypadkowo nie zastanawiając się wiele . Czy w takiej Cracovia nie ma ludzi co są delikatnie mówiąc wątpliwi a widywane są na meczach w Gdyni i czy na Polonia też tak rzeczywiście jest do końca cacy. I tak jak pisałem w każdej ekipie znajdą się jakieś kwiatki.
Jak ROW przyjechal do was bez sprzetu to ze strachu tratowaliscie sie na wzajem przy ucieczce...ryskar pisze: 17.02.2018, 18:00 Gladiator k**** bita wymień jednego rozjebusa który się pojawia na GKSie Jastrzębie. Indian dawno został pogoniony. W jednym się z Tobą zgadzam, na Nas możecie ustawić się tylko ze sprzętem bo strach wam inaczej nie pozwala.
A ucieczke z ustawki pamietasz ? Tylko wasza zgoda zostala pogadac ha ha
Bedzie afera na dniach: przyszła rakieta z kryminału. KMWTW.
Pozdro dla kumatych.
Pozdro dla kumatych.
Ile Gornik dostal biletow na Slask?
-
Skazitelny
Zapewne tyle ile klatka ma, czyli coś ~3200.
Hallo! Mam pytanie do kogos z Gornika .Chodzi o flage Mloda Torca jest ona zwiazana z konkretna dzielnica ?
Górnik dostal 2400 biletów
Flaga młoda Torca należała do młodszych (wtedy) roczników na Górniku,ta jest reedycję, ponieważ stara była zniszczona
Flaga młoda Torca należała do młodszych (wtedy) roczników na Górniku,ta jest reedycję, ponieważ stara była zniszczona
-
lordfisher
Dzięki staraniom fanów 14-krotnych mistrzów Polski już niebawem dojdzie do meczu dwóch zaprzyjaźnionych klubów.
Nie ulega wątpliwości, że będzie to jedno z ważniejszych wydarzeń związanych z 70. urodzinami Górnika Zabrze. 24 marca o godzinie 19.48 - jest to oczywiście związane z datą powstania naszego klubu - zostanie rozegrany mecz między 14-krotnym mistrzem Polski i Hajdukiem Split. Data ogłoszenia tej informacji też nie jest przypadkowa, bowiem dokładnie dziś mijają dwa lata od dnia, w którym Górnik i Hajduk połączyła oficjalna zgoda. Zorganizowanie takiego meczu od dawna było marzeniem fanów. Dziś mamy już pewność, że dzięki ich staraniom zostanie ono zrealizowane.
Bilety będą dostępne w sprzedaży od środy 21 lutego. Cennik poniżej.
Zapowiada się więc wspaniałe święto kibiców obu klubów, tym bardziej, że spodziewamy się przyjazdu do Zabrza ponad 1000 fanów z Chorwacji. Pełny stadion im. Ernesta Pohla? Jesteśmy przekonani, że tak właśnie będzie.
Tym bardziej, że Hajduk to firma licząca się na piłkarskiej mapie Europy i jeden z najbardziej zasłużonych klubów byłej Jugosławii. Siedem mistrzostw tego nieistniejącego już kraju robi wrażenie. Podobnie jak 11 tytułów wicemistrzowskich i 9 wywalczonych pucharów kraju. W niepodległej Chorwacji Hajduk osiem razy wywalczył mistrzostwo, po sześć razy Puchar i Superpuchar Chorwacji.
Historia klubu sięga 13 lutego 1911 roku, a nazwa wywodzi się od hajduków, którzy walczyli z imperium osmańskim. Hajduk dwa razy grał w półfinałach europejskich pucharów – z Leeds i Tottenhamem. Dwa razy występował też w ćwierćfinale Pucharu Mistrzów. Jesienią ubiegłego roku walczył z Evertonem o prawo gry w Lidze Europy, a w trwającym sezonie zajmuje drugie miejsce w ligowej tabeli. Nie trzeba naszym kibicom przypominać, że kibice Hajduka jednoczą się pod nazwą TORCIDY.
https://www.gornikzabrze.pl/aktualnosci ... esta-pohla
Nie ulega wątpliwości, że będzie to jedno z ważniejszych wydarzeń związanych z 70. urodzinami Górnika Zabrze. 24 marca o godzinie 19.48 - jest to oczywiście związane z datą powstania naszego klubu - zostanie rozegrany mecz między 14-krotnym mistrzem Polski i Hajdukiem Split. Data ogłoszenia tej informacji też nie jest przypadkowa, bowiem dokładnie dziś mijają dwa lata od dnia, w którym Górnik i Hajduk połączyła oficjalna zgoda. Zorganizowanie takiego meczu od dawna było marzeniem fanów. Dziś mamy już pewność, że dzięki ich staraniom zostanie ono zrealizowane.
Bilety będą dostępne w sprzedaży od środy 21 lutego. Cennik poniżej.
Zapowiada się więc wspaniałe święto kibiców obu klubów, tym bardziej, że spodziewamy się przyjazdu do Zabrza ponad 1000 fanów z Chorwacji. Pełny stadion im. Ernesta Pohla? Jesteśmy przekonani, że tak właśnie będzie.
Tym bardziej, że Hajduk to firma licząca się na piłkarskiej mapie Europy i jeden z najbardziej zasłużonych klubów byłej Jugosławii. Siedem mistrzostw tego nieistniejącego już kraju robi wrażenie. Podobnie jak 11 tytułów wicemistrzowskich i 9 wywalczonych pucharów kraju. W niepodległej Chorwacji Hajduk osiem razy wywalczył mistrzostwo, po sześć razy Puchar i Superpuchar Chorwacji.
Historia klubu sięga 13 lutego 1911 roku, a nazwa wywodzi się od hajduków, którzy walczyli z imperium osmańskim. Hajduk dwa razy grał w półfinałach europejskich pucharów – z Leeds i Tottenhamem. Dwa razy występował też w ćwierćfinale Pucharu Mistrzów. Jesienią ubiegłego roku walczył z Evertonem o prawo gry w Lidze Europy, a w trwającym sezonie zajmuje drugie miejsce w ligowej tabeli. Nie trzeba naszym kibicom przypominać, że kibice Hajduka jednoczą się pod nazwą TORCIDY.
https://www.gornikzabrze.pl/aktualnosci ... esta-pohla
-
lordfisher
Patrz post powyżej...old[Z] pisze: 20.02.2018, 17:45 Pytanie do kogoś z Górnika. To prawda, że będziecie grali, jakoś niedługo z Hajdukiem? Mecz u Was, czy gdzueś indziej? Jeżeli u Was, to można bez problemu kupić bilet?
po[Z]dro od starej zgody
-
1.3.1.2. 100%
Witaj!Oldi jestem starej daty i bilet zawsze zakupuję w kasie,ale na kup bilet czy jakoś tak na pewno dasz radę zakupić.I najważniejsze jeżelibyś się wybierał na to spotkanie to się radzę pospieszyć.Pozdro z Zabrza!old[Z] pisze: 20.02.2018, 17:45 Pytanie do kogoś z Górnika. To prawda, że będziecie grali, jakoś niedługo z Hajdukiem? Mecz u Was, czy gdzueś indziej? Jeżeli u Was, to można bez problemu kupić bilet?
po[Z]dro od starej zgody
-
lordfisher
sprzedaż biletów będzie na pewno przez tę stronę:
https://bilety.arenazabrze.pl/
trzeba się tam zarejestrować i można wygodnie kupować bilety przez neta.
https://bilety.arenazabrze.pl/
trzeba się tam zarejestrować i można wygodnie kupować bilety przez neta.
nikt z nich
-
czeRwionkaCzuchów
WitamWitam chcialem sie przywitac.Na forum zagladam od 2007 roku a dopiero teraz sie postanowilem zarejestrowac
Ruch Chorzów gmina Czerwionka-Leszczyny Hooligans
Kod: Zaznacz cały
Zejdź na ziemię.czeRwionkaCzuchów pisze: 21.02.2018, 23:14 WitamWitam chcialem sie przywitac.Na forum zagladam od 2007 roku a dopiero teraz sie postanowilem zarejestrowacKod: Zaznacz cały
-
czeRwionkaCzuchów
Z czym mam zejść?
http://zzyciafanatyka.pl/index.php/2018 ... ti-gieksy/ PATOLOGII CIĄG DALSZY MENEL FANS K.S RUCH
-
tradizione
Przecież to żadna nowość niemcy już od dawna atakują polskie grafy. Najpierw macają się ze Slovanem, póżniej go odpulają teraz znów się macają, pojawiają się na meczu Brno(ekipy ktora ma Polaków za "żydów"), a teraz malują swasty czy też zaczynają macać dupe z lewackim BVB, przecież oni to gorsze ścierwo od antify. Przecież chorzów to najbrzydsze miasto na Śląsku, więc frustracja się wylewa.
Rozumiem, że jesteś jednoosobową bandą chuligańską?czeRwionkaCzuchów pisze: 21.02.2018, 23:14 WitamWitam chcialem sie przywitac.Na forum zagladam od 2007 roku a dopiero teraz sie postanowilem zarejestrowacKod: Zaznacz cały