Siemanko. Wybaczcie OT ale wydaje mnie sie ze tutaj najszybciej uzyskam odpowiedz. Panowie poszukuje filmiku z oprawy. Dwie mini sektorwki ,jedna to bodajze morda lwa z rozdzawiona geba a druga to sterczacy kutas no i latwo sie domyslic jak konczy sie ta inscenizacja... Ktos przypomina sobie jakie ekipy ,gdzie no i dysponuje filmikiem badz linkiem?
Z gory dziekowa. Z kibicowskim pozdro!
Hehe ,skubany nie miał się już gdzie położyć :) Co to za miasto ?
Fotkę zrobił Tomasz "Gorilla" Drwal
Jadę rano na przejażdżkę rowerem, a było to przed 6. Nagle wyskakując zza zakrętu prawie nadziewam się na takiego śpioszka. Jednak zaniepokoił mnie brak reakcji pana, któremu się przysnęło z nóżkami na drodze. Więc ruszyłem go troszeczkę. W podziękowaniu usłyszałem jakieś tam kuwa, kuwa. Pozbierawszy się poszedł. I tyle. Proszę bardzo!!!!! Mimo wszystko pamiętajcie, że zawsze trzeba reagować, nawet jeśli się okaże, że ktoś sobie tylko przysnął pod ciekawym muralem z nóżkami na drodze. Pierwsza pomoc.♂️ Zdrówka i za bezpieczny weekend :) Taki morał na dziś
Rzeczywiście śmieszne. Fajnie, że chłopaczek przed "reakcją" zdążył zrobić fotki i wrzucić na facebook'a odpowiedni wpis. Inaczej nie mógłby zasnąć w nocy.
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
DoZo nie chodziło mi bynajmniej o Legie. bardziej o to,że jak autor szukał faktycznego frajerstwa i kurestwa to musiałby niestety umieścić herby bliskie swojemu sercu. już nawet nie zapytam jakie frajerstwo i kurestwo można zarzucić Lechii,Śląskowi,ŁKSowi,Zawiszy czy Lechowi. biorąc pod uwage,że zgodowicz autora jest "rozśpiewany" od zarania dziejów to raczej tam bym szukał kolebki wyżej pokazanego hasła. ale jak to mawiają - to już tajemnica poliszynela.
A ja myśle Panie Kolego,że to nie chodzi o brak fundamentalnej wiedzy,a bardziej : nasi kamraci się prują hurtowo,my się ostatnio nie popisaliśmy w H,no trudno,ale i tak inni to frajerzy bo ich nie lubimy.
Niektórym nieznajomość słowa frajer czy skurwienie nie przeszkadza w tym żeby nim rzucać na lewo i prawo. przykład - zerknij do działu Łódzkiego. napisałem jak widziałem wyjazd Widzewa do Ostródy to mi dali od c****. i pisali to ludzie którym ziomka zgodowicz zapiął za pubem w Madrycie.
A ja myśle Panie Kolego,że to nie chodzi o brak fundamentalnej wiedzy,a bardziej : nasi kamraci się prują hurtowo,my się ostatnio nie popisaliśmy w H,no trudno,ale i tak inni to frajerzy bo ich nie lubimy.
Niektórym nieznajomość słowa frajer czy skurwienie nie przeszkadza w tym żeby nim rzucać na lewo i prawo. przykład - zerknij do działu Łódzkiego. napisałem jak widziałem wyjazd Widzewa do Ostródy to mi dali od c****. i pisali to ludzie którym ziomka zgodowicz zapiął za pubem w Madrycie.
Na tej koszulce powyżej co ma ten imbecyl to co oznacza słowo "kurewstwu" ? to k**** sto ? czy jak ?
Bo jak by chodziło o słowo od k**** to piszemy w naszym języku "kurestwu" ...
Dyskutuje dwóch gości z frajerskich ekip, gdzie krzywych akcji w c***, i klepią się po plecach, że ich ekipy nie są frajerskie hahaha No kur.wa cyrk komedia
fasci_nation jarasz sie koszulka przeciwko kurestwu i frajerstwu ,a w innym temacie popierasz zglaszanie na milicje wlaman i cieszysz ryja, ze takich lapia.rozdwojenie jazni?czy poprostu jak wiekszosc twoich kolegow z koalicji nie masz pojecia co oznaczaja te slowa?przeciez taka Stal Rz czy inne Karpaty to jak zjezdza ktorys(to w wiekszosci czyli jakies 90%) to od razu na stajnie leci.dlatego Stalowka tak dobrze czuje sie wsrod tych fest chlopakow z Jastrzebia.
Czym się "jaram"? Noż kur.wa... Że napisałem o tym, że "kurewstwo" to poprawna forma? Panie, idź pan w c*** z taką "logiką". Wyjebane mam we wszystkie nowe koalicje, rodziny, bratanków, kochanków i innych łachów. Możesz mi napisać, po czym wnosisz, że mam coś wspólnego ze Stalą i ich ziomalami??? Bo chyba nie z moich postów.