Masz czas pisac na k.net ale nie masz czasu wydzwonic ziomka po szalu, kolejny dramat.Hollatyaboy1948 pisze: 31.01.2018, 11:27mam kolego informacja jest świeża od 2 tygodni jestem w delegacji w Belgii jakos nie mam czasu specjalnie dzwonic po kolegach i sie dopytywac czy tak czy nie więc wolałem sie dopytać na forum
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
jeden post
Zmień dilera.
Jest to prawda. jedno auto rozbite dwa uciekają na psy...
A ja pytanie z innej beki, czemu na Tychy mówi się dzban?
-
bez-napinki
Ja tam nie słyszałem, żeby tak na Nich mówiono.
Co innego jakieś prywatne "przegadywanki" z GKSą K-ce (oni na nich mówią Dzbany), a co innego w Polsce, a z tym się raczej nie spotkałem.
Co innego jakieś prywatne "przegadywanki" z GKSą K-ce (oni na nich mówią Dzbany), a co innego w Polsce, a z tym się raczej nie spotkałem.
Admin ku**a gdzie jesteś ????
Naprzód miał kiedyś zgodę z Jastrzębiem Lata 88 90 jakoś koło tego Czasy zgody z Katosami
To w koncu zadzi na Labedach Gornik czy Piast ?Oficjalnie mowi sie sie ze Labedy pro Gornik a tu ktos pisze cos innego?
-
wezstoperan
Przecież to post jakiegoś frustrata, pewnie kolejne wcielenie fufoklatesa czy innego PG1945..andi pisze: 04.02.2018, 11:32 To w koncu zadzi na Labedach Gornik czy Piast ?Oficjalnie mowi sie sie ze Labedy pro Gornik a tu ktos pisze cos innego?
Flustratem to chyba jestes Ty, jak juz nie mozna zadac normalnego pytania do normalnych kibicow , to mozna zamknac to forum .Nie kazdy musi byc ze Slaska i wiedziec o kazdwj dzielnicy!
To niech sie ujawnia na tych Labedach jak sa.
Ja przewaznie jezdze 32 i jakos sobie nieprzypominam zebysmy kitrali barwy nwjezdzajac do Gliwic....
Ja przewaznie jezdze 32 i jakos sobie nieprzypominam zebysmy kitrali barwy nwjezdzajac do Gliwic....
-
Wrungpiast
Labedy pro górnik. Jeżdżą jednostki z danych dzielnicy pro górnik na Piasta jak to wszędzie w innych klubach wyglada incognito. Co do busa linii 32 działa to w dwie strony. Jest prawda zabole kitraja barwy na wjazd do Gliwic na pszczyńska czy szobiszowice. Jak wiadomo linia jedzie tez sośnica i zapewne działa to w dwie strony. My nie czarujemy faktów tak to wyglada i obiektywnie trzeba pisać a nie pisać ze 32 jest zapełniona zabolami po brzegi po jeździe po całych Gliwicach zapewne nie trzeba wspominać normalnym zabolom choć takich mało jak nie raz się kończyły się dla nich nie raz za dawnych lat przejazdy np na mecz górnika.
Poza tym dobrze ze większość ekip w PL wiedza ze zabole maja swój inny świat maja swój utworzony internetowy świat opanowali go szybko i nakręcają post za postem.
Poza tym dobrze ze większość ekip w PL wiedza ze zabole maja swój inny świat maja swój utworzony internetowy świat opanowali go szybko i nakręcają post za postem.
Nazwy klubów sie pisze wielką literą.Wrungpiast pisze: 04.02.2018, 23:37 Labedy pro górnik. Jeżdżą jednostki z danych dzielnicy pro górnik na Piasta jak to wszędzie w innych klubach wyglada incognito. Co do busa linii 32 działa to w dwie strony. Jest prawda zabole kitraja barwy na wjazd do Gliwic na pszczyńska czy szobiszowice. Jak wiadomo linia jedzie tez sośnica i zapewne działa to w dwie strony. My nie czarujemy faktów tak to wyglada i obiektywnie trzeba pisać a nie pisać ze 32 jest zapełniona zabolami po brzegi po jeździe po całych Gliwicach zapewne nie trzeba wspominać normalnym zabolom choć takich mało jak nie raz się kończyły się dla nich nie raz za dawnych lat przejazdy np na mecz górnika.
-
UraBuraSzefPodwura
Ja znowu slyszalem od jednego ze starszych kibica Piasta ze maja sie dobrze w Gliwicach wbrew propagandzie Gornika.Widac kazdy przedstawia jak to widzi po swojemu.
A Ruch w Gliwicach dalej jest?Bo z tego co kojarze to mieli nawet flage.
-
kibic ze Śląska
ja tys slyszol od starszego kibica , od uwe?UraBuraSzefPodwura pisze: 05.02.2018, 08:55 Ja znowu slyszalem od jednego ze starszych kibica Piasta ze maja sie dobrze w Gliwicach wbrew propagandzie Gornika.Widac kazdy przedstawia jak to widzi po swojemu.
-
siedze cicho
Kolego, czytam tak i nie wytrzymałem tej ciszy. Ktoś z Górnika neguje, że Piasta nie ma Gliwicach? Czytasz co piszesz?UraBuraSzefPodwura pisze: 05.02.2018, 08:55 Ja znowu slyszalem od jednego ze starszych kibica Piasta ze maja sie dobrze w Gliwicach wbrew propagandzie Gornika.Widac kazdy przedstawia jak to widzi po swojemu.
Każdy tutaj wie, gdzie kto ma jakie asy i słabości. Więcej dystansu.
Może ktoś się odnieść z Ruchu do derbów w GieKSą, są jakieś szanse że mecz odbędzie się na Śląskim?
-
bez-napinki
Derby z GKS-em będą prawdopodobnie przy Cichej 6.
-
jak.wodospady
Czy oprawcy śp.Pastora zostali już zatrzymani?
A kto da gwaracje że organizując taki mecz pan Wojewoda nie wywinie numeru i nie zamknie sektora gości ??Jeey pisze: 05.02.2018, 10:16 Może ktoś się odnieść z Ruchu do derbów w GieKSą, są jakieś szanse że mecz odbędzie się na Śląskim?
-
_Southern_Poland_
Ruchu , jako ekipy sportowej, nie ma w Gliwicach. Kiedyś założyli jakiś wirtualny fc.UraBuraSzefPodwura pisze: 05.02.2018, 08:55 Ja znowu slyszalem od jednego ze starszych kibica Piasta ze maja sie dobrze w Gliwicach wbrew propagandzie Gornika.Widac kazdy przedstawia jak to widzi po swojemu.
-
Polish Power
Prawda to że zmarł Kmiciol z Ruchu ???
-
tuwimianin.
Nie, nie wszyscy :)kibic ze Śląska pisze: 05.02.2018, 21:59 tak, jestem nazi i h** wam do tego, w rozumieniu wiekszosci kiedys wszyscy byli nazi.
Mimo, że w środowisku i szczególnie na jej "szczytach" było trochę osób z takimi poglądami to w latach 80-tych jeszcze nie było takiego wyrzutu ale po 91 już taka tendencja była wtedy zaczęły się rodzić też różne zespoły np. Honor.
Ma ktoś może jeszcze jakieś skany zinów z meczu Czechy-Polska (1997) ??? Kiedyś było tego naprawdę dużo z tej dobrej jazdy, z góry dzięki mecz był w Ostravie
-
maszerujlubgin
W Rybniku na Niewiadomiu istnieje jeszcze Ruch ? Ciekawi mnie to , ponieważ to by była taka samotna wyspa w postaci jednej (niezbyt dużej) dzielnicy w 130 tys. miescie zdominowanym przez KSG .
-
_Southern_Poland_
http://niebiescy.pl/images/flagi/niewiadom_01.jpgmaszerujlubgin pisze: 06.02.2018, 03:16 W Rybniku na Niewiadomiu istnieje jeszcze Ruch ? Ciekawi mnie to , ponieważ to by była taka samotna wyspa w postaci jednej (niezbyt dużej) dzielnicy w 130 tys. miescie zdominowanym przez KSG .
"...oni działąja jako FC Południe Chorzowskiego Ruchu, gmina ta podlega pod Rybnik, lecz nie dziala jako FC Rybnik Niewiadom ale jako FC Południe czyli Radlin,Pszów i podobne gminy"
-
tuwimianin.
Jest nowsza flaga Niebieskich z Rybnika-Niewiadomia :
https://www.google.pl/search?q=rybnik+n ... 1f-tdIz_-M:
https://www.google.pl/search?q=rybnik+n ... 1f-tdIz_-M:
Zaraz, zaraz. Czy to oznacza, że gdyby stadion Górnika był w dzielnicy Helenka, to Piast rządziłby również Zabrzem?
Trochę źle to sprecyzowałem chodziło mi o to że jakby stadion Górnika nigdy nie był położony w tym miejscu w którym jest (praktycznie na Sośnicy, dzielnicy Gliwic), tylko na drugim końcu Zabrza, to ciekawe jakby wyglądało właśnie m.in na Sośnicy czy to byłby taki mocny bastion gliwickiej torcidy. Ale to tylko takie gdybanieArdian pisze: 06.02.2018, 15:09 Zaraz, zaraz. Czy to oznacza, że gdyby stadion Górnika był w dzielnicy Helenka, to Piast rządziłby również Zabrzem?
Gdyby babcia miała wąsy
,ale Piastol w miarę przyzwoicie pisze.Bo gdyby Górnik był słabszy to Piast byłby mocniejszy
-
Oberschlesien14
https://www.youtube.com/watch?v=UaDRxGfj2jQ
Bogucice Vandals - Hoolicans
-
Konrado Moreno
https://web.facebook.com/NiebieskiePiot ... 882667156/ ;)Oberschlesien14 pisze: 06.02.2018, 18:57 https://www.youtube.com/watch?v=UaDRxGfj2jQ
-
Oberschlesien14
I to była wasza pierwsza odpowiedź od około roku niszczenia wam pracek, ale bawmy się dalej ;)
-
Oberschlesien14
Będziemy se kserować na BGC co się nam podoba nawet od przykładowo Astry Krotoszyn póki mamy frajdę z tego że nie macie pracek w naszym najbliższym sąsiedztwie i możemy się tym pochwalić wyświetlając kozackie filmiki hehe
W naszym najbliższym sąsiedztwie to nikt tyle flag nie stracił, nawet Piast heheOberschlesien14 pisze: 06.02.2018, 21:36 Będziemy se kserować na BGC co się nam podoba nawet od przykładowo Astry Krotoszyn póki mamy frajdę z tego że nie macie pracek w naszym najbliższym sąsiedztwie i możemy się tym pochwalić wyświetlając kozackie filmiki hehe
To wyświetlcie sobie jeszcze jeden trening medialny hehe
Kserować to kserujecie Bolta od czasu gdy młodzi zaczęli rządzić hehe
-
wiernyioddany
Które osiedle w Zabrzu jest najmocniejszym?
Stolarzowice?ma bliżej na Polonie niż na Górnik więc nie kłam.Jadąc przez Strzelców bytomskich 9km,przez Miechowice10km.Ana Rosvelta81 14km więc nie Ciulaj.Helenka podobnie,a Górniki to 2km dalej