Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
A jak mają odbierać? Pójdą i mu wpierdolą, a potem obetną, łódzką bezużyteczną już maczetą, przedramie z wytatuowanym herbem zabraniając wejścia na stadion. A tak poważnie to pracownik polsatu (jak Krzysiu ibisz), pracownik klubu, który coś tam pomagał przy rozwijaniu Legia fight club (pewnie gimbonetoznawców zaszokuje fakt, że przy różnych okazjach bywają tam też niekoniecznie kibice Legii). Zrozumiałym jest dla mnie fakt, że w dobie interetu pryszczatym teoretykom kibolstwa ów Juras jawi się jako decyzyjny fooTBall, ale są granice żenady. Proponuję rozważać pozycję i szanowanie Proksy przy Bukowej, Sarary przy Reymonta, czy cioty Maleńczuka przy Kałuży itd - to są porównywalnie pudelkowe tematy a po co ktoś ma potem pierdolic że tylko o Legii się pisze, musi być parytet. PS: Zadanie domowe dla małoletnich idiotów na ferie zimowe to dowiedzieć się przy jakich ulicach mieszczą się stadiony polskich klubów.
-
Co ma Sara do Reymonta ? Jedynie co to że jest trenerem w sekcji TSW. Z Wisłą to on raczej się jakoś nigdy zbytnio nie utożsamiał, raczej mu obojętny temat. Natomiast Juras z Legią się utożsamia podkreślił to w nie jednym temacie że jest KIBOLEM , Legia jest dla niego ważna , coś tam na wyjazdy pojeździł , na Żyletę śmigał jakoś tam się udzielał.matador88 pisze: ↑22.01.2018, 05:14A jak mają odbierać? Pójdą i mu wpierdolą, a potem obetną, łódzką bezużyteczną już maczetą, przedramie z wytatuowanym herbem zabraniając wejścia na stadion. A tak poważnie to pracownik polsatu (jak Krzysiu ibisz), pracownik klubu, który coś tam pomagał przy rozwijaniu Legia fight club (pewnie gimbonetoznawców zaszokuje fakt, że przy różnych okazjach bywają tam też niekoniecznie kibice Legii). Zrozumiałym jest dla mnie fakt, że w dobie interetu pryszczatym teoretykom kibolstwa ów Juras jawi się jako decyzyjny fooTBall, ale są granice żenady. Proponuję rozważać pozycję i szanowanie Proksy przy Bukowej, Sarary przy Reymonta, czy cioty Maleńczuka przy Kałuży itd - to są porównywalnie pudelkowe tematy a po co ktoś ma potem pierdolic że tylko o Legii się pisze, musi być parytet. PS: Zadanie domowe dla małoletnich idiotów na ferie zimowe to dowiedzieć się przy jakich ulicach mieszczą się stadiony polskich klubów.
-
Sądzę że "ciota Maleńczuk " nie zagrał by psa...
Jeśli ktoś próbuje bronić Jurasa (jeśli naprawdę ma grać psa) to znaczy że nasze środowisko umarło na dobre.
Jeśli ktoś próbuje bronić Jurasa (jeśli naprawdę ma grać psa) to znaczy że nasze środowisko umarło na dobre.
-
Skad wogole info ze Juras ma zagrac psa u Vegi?Widzialem w necie zdjecie ktore wrzucil ale nie mial na sobie munduru takze ktos chyba plotki sieje.
DoZo a czemu wypowiadasz sie w taki sposob o waszym bracie po szalu,fanatyku?Mysle ze na szacunek wsrod kiboli Legii ma.
Dziwnie zareagowales na nie podparte zadnymi dowodami info.
DoZo a czemu wypowiadasz sie w taki sposob o waszym bracie po szalu,fanatyku?Mysle ze na szacunek wsrod kiboli Legii ma.
Dziwnie zareagowales na nie podparte zadnymi dowodami info.
Spalonymi mostami lacze sie z miastami...
-
Daleko mi do Legii ale czy wy naprawdę nie oodróżniacie filmu od rzeczywistości? Przecież nawet jeśli ma zagrać tego psa to przecież tylko rola, wciela sie w jakąś postać, przecież to tylko fikcja.
Doprawdy mam rozumieć że jeśli spotkalibyście nie wiem Ala Pacino to naplulibyście mu w ryj? Bo grał psów? No dajcie spokój.
Powiecie mi że aktor? Zaskocze Was ale w tym czy innym filmie psów grają najczęściej uwaga...aktorzy. Bez znaczenia czy z zawodu czy dostali tylko jednorazową rolę.
Ile wy tu macie lat? Można grać tylko prawilne role? ku*** szkoda to juz nigdy nie powstanie jakis konkretny rodzimy film obsadzony w czasach IIWŚ czy walki z komuną czy może odsieczy wiedeńskiej bo nie bedzoe komu zagrać Niemców/komuchów/ciapatych bo przecież tylko prawilne role i c***.
Doprawdy mam rozumieć że jeśli spotkalibyście nie wiem Ala Pacino to naplulibyście mu w ryj? Bo grał psów? No dajcie spokój.
Powiecie mi że aktor? Zaskocze Was ale w tym czy innym filmie psów grają najczęściej uwaga...aktorzy. Bez znaczenia czy z zawodu czy dostali tylko jednorazową rolę.
Ile wy tu macie lat? Można grać tylko prawilne role? ku*** szkoda to juz nigdy nie powstanie jakis konkretny rodzimy film obsadzony w czasach IIWŚ czy walki z komuną czy może odsieczy wiedeńskiej bo nie bedzoe komu zagrać Niemców/komuchów/ciapatych bo przecież tylko prawilne role i c***.
-
A np.geja by zagrał?bez scen rozbieranych oczywiście?
Założe się że nie,ale psa już pewnie tak.
Założe się że nie,ale psa już pewnie tak.
-
Kiedyś widziałem reportaż z jakiegoś derbowego(?) miasta w Polsce(?). Jeden kibic oprowadzał tam dziennikarza i podczas kręcenia tego wszystkiego zastał zaatakowany? Ktoś kojarzy o co mi chodzi?
-
IGLOOPOL DĘBICA
-
O ku*** 8-(
Akurat mam w tym miesiącu w netii kanał BBC brit i oglądałem dwa odcinki programu tego gościa chyba o Kolumbii i Filipinach a tam oczywiście wywiady z cynglami i ogólnie przejebany klimat. Okazuje się że cykl to jeden wielki farmazon co dobitnie pokazuje polski odcinek.
Aż wstyd się przyznać
Akurat mam w tym miesiącu w netii kanał BBC brit i oglądałem dwa odcinki programu tego gościa chyba o Kolumbii i Filipinach a tam oczywiście wywiady z cynglami i ogólnie przejebany klimat. Okazuje się że cykl to jeden wielki farmazon co dobitnie pokazuje polski odcinek.
Aż wstyd się przyznać
-
A ja sądzę, że nie tylko zagrałby psa ale i sukę.
A Grabowskiego "Gebelsa", Dorocińskiego "Despero" widziałeś w mundurze? Chyba tylko na jakimś pogrzebie bądź przysiędze heUraBuraSzefPodwura pisze: ↑22.01.2018, 18:59Skad wogole info ze Juras ma zagrac psa u Vegi?Widzialem w necie zdjecie ktore wrzucil ale nie mial na sobie munduru takze ktos chyba plotki sieje.
Dajcie spokój.
-
No to teraz Juras bedzie jak noga z Gornika ponoć Ruch ma w tym propagandowe doświadczenie
Never say never and remember forever is a very long time...
-
A jak kibole Ruchu metodą na policjanta działali to przecież nic się nie stało hehehe
-
Czy to prawda że czasami się zdaża że mniejsze ekipy na terenach derbowych nie są atakowane, ale muszą wzamian za to płacić haracz większym ekipą (np. Cracovia Wiśle lub Zagłębie Śląskowi)? Chodzi o to że mają swoje tereny gdzie mogą prowadzić działalność kibicowską (narkotyki, burdele) i nie są przejmowane na siłę, tylko część zysków idzie do mniejszej ekipy, a część jako haracz do większej i generalnie mniejsza ekipa nie jest nękana.
-
mmm1 pisze: ↑23.01.2018, 23:24Czy to prawda że czasami się zdaża że mniejsze ekipy na terenach derbowych nie są atakowane, ale muszą wzamian za to płacić haracz większym ekipą (np. Cracovia Wiśle lub Zagłębie Śląskowi)? Chodzi o to że mają swoje tereny gdzie mogą prowadzić działalność kibicowską (narkotyki, burdele) i nie są przejmowane na siłę, tylko część zysków idzie do mniejszej ekipy, a część jako haracz do większej i generalnie mniejsza ekipa nie jest nękana.
Pomyliłeś forum kibicowskie z profilem facebook Jarosława Sokołowskiego..
-
Twoje pytanie jest jak by to ująć delikatnie, bardzo śmierdzące. Za takie pytanie w czape na odmulenie powinieneś dostać. A jak nie na odmulenie to żebyś przestał wtykac nosa gdzie nie Twoje miejscemmm1 pisze: ↑23.01.2018, 23:24Czy to prawda że czasami się zdaża że mniejsze ekipy na terenach derbowych nie są atakowane, ale muszą wzamian za to płacić haracz większym ekipą (np. Cracovia Wiśle lub Zagłębie Śląskowi)? Chodzi o to że mają swoje tereny gdzie mogą prowadzić działalność kibicowską (narkotyki, burdele) i nie są przejmowane na siłę, tylko część zysków idzie do mniejszej ekipy, a część jako haracz do większej i generalnie mniejsza ekipa nie jest nękana.
Twardzi i dzicy chuligani z ulicy...
-
czy na którejś reprezentacji w Europie jakaś konkretna banda, jedna, odpowiada za doping i wyjazdy? (konkretna mam namyśli reprezentanci jednego klubu są osobami "decyzyjnymi" jeśli chodzi o reprezentacje)
-
Bosnia i Hercegowina zdecydowanie megawyjazdowa banda ale bez klubowej dominacji, spora czesc BHF skupia sie wylacznie na kadrzeaczytowazne? pisze: ↑25.01.2018, 03:02czy na którejś reprezentacji w Europie jakaś konkretna banda, jedna, odpowiada za doping i wyjazdy? (konkretna mam namyśli reprezentanci jednego klubu są osobami "decyzyjnymi" jeśli chodzi o reprezentacje)
TYBET JEST SERBSKI
-
Nie coś innego. Jeżeli się nie mylę to akcja działa się gdzieś na Podkarpaciu, a umowną granicą była rzeka.tuwimianin. pisze: ↑22.01.2018, 21:04Może chodzi Ci o "Ross Kemp on Gangs" odcinek o Polsce.
https://www.youtube.com/watch?v=R4ny7ER4gqc
-
Obejrzałem ten odcinek i gdzie niby jest akcja, jak atakują typa oprowadzającego Ross Kempa?tuwimianin. pisze: ↑22.01.2018, 21:04Może chodzi Ci o "Ross Kemp on Gangs" odcinek o Polsce.
https://www.youtube.com/watch?v=R4ny7ER4gqc
-
W drugiej części https://www.youtube.com/watch?v=_tHUZfZ2e_w&t=120s od 2:40.
IGLOOPOL DĘBICA
-
mam pytanie. czy kibole Kolejorza mają taki sam szacunek do Żaboli jak Ci do nich? pytam, bo wiadomo, że Górnik już od dobrych kilka lat chciałby coś, że tak powiem heh ten teges z Lechem. myślałem, że odpowiedź na to pytanie znajdę w walce Lecha z Górnikiem na IWT, no ale..
-
Akcja dzieje sie w Przemyslu, samego dokumentu nie ogladalem ale o tekscie, ze granice stanowi rzeka slyszalem.KaczyP pisze: ↑ Nie coś innego. Jeżeli się nie mylę to akcja działa się gdzieś na Podkarpaciu, a umowną granicą była rzeka.
-
Przypomniało mi się,że jakieś 20 lat temu w Pucharze intertoto ŁKS grał z Tsv 1860Monachiu, jakaś mała grupka od nich pojechała na wyjazd do Niemiec i powymieniali się szalikami ze spacerującymi po otwartym sektorze gości niemcami , co prawda żadny układ czy coś w tym stylu po prostu ot tak ciekawostka z odległych czasów . Może jest tu ktoś , kto przybliży tamten mecz? Pamiętam przebłyski z tv że kibiców była mała garstka za to ilość flag na płocie standardowo na tamte czasy duża:)
-
Do policyjno-rządowego programu kibice - razem dołączyły ekipy Odry Opole i Stali Mielec! Brawo!
[link]
[link]
-
Skroił kiedyś Bałtyk Lechię z flag?
Września 100% Lech Poznań!
-
Szacunek jest, ale o żadnej zgodzie nie ma mowy.iamcriminal pisze: ↑27.01.2018, 00:24mam pytanie. czy kibole Kolejorza mają taki sam szacunek do Żaboli jak Ci do nich? pytam, bo wiadomo, że Górnik już od dobrych kilka lat chciałby coś, że tak powiem heh ten teges z Lechem. myślałem, że odpowiedź na to pytanie znajdę w walce Lecha z Górnikiem na IWT, no ale..
-
dziękuje kolego ;)duchtrybun pisze: ↑28.01.2018, 15:36Szacunek jest, ale o żadnej zgodzie nie ma mowy.iamcriminal pisze: ↑27.01.2018, 00:24mam pytanie. czy kibole Kolejorza mają taki sam szacunek do Żaboli jak Ci do nich? pytam, bo wiadomo, że Górnik już od dobrych kilka lat chciałby coś, że tak powiem heh ten teges z Lechem. myślałem, że odpowiedź na to pytanie znajdę w walce Lecha z Górnikiem na IWT, no ale..
-
Po co się z krzaków wychylasz lebiego
-
No takie czasy teraz wiadomo banany to i raz w dupe to nie pedał, torebki, grzywki, żel we włosach, rurki, macanki , dobrze brać z Konwiktorskiej was opisała.
-
Przecież ten matoł 1910 coś tam to przerzut z ŁKS a nie żaden Widzewiak to i popierdala z torebką, oj Dozo ale Ty gamoń jesteś
-
A wy dalej wierni zasadzie tylko szmata bije Brata?
-
dozo, byłeś i jesteś gamoniem. Możesz być pewien, że na długo zapiszesz się w annałach tego forum.
-
Mogę się tylko domyślać, jak mocno żyjesz tym forum. Od 14 grudnia nastukałeś ponad 400 postów, gangsterze.
-
Pytanie odnośnie ostatniej sytuacji w Toruniu i nie tylko: czy normalnym jest na polskiej scenie h wpierdalanie się komuś na kwadrat i terror całej rodziny? Wiem, że kiedyś Legia wjeżdżała Polonistom na chaty, ale czy teraz jest to narmalna praktyka?
Dzisiaj jest bardzo ważny dzień,
dzień zemsty za bezsensowne życie.
Dzisiaj to my bawimy się,
a jutro znów będziemy niczym.
GRAMY W FINALE!
GRAMY W FINALE!
-
Ale ja nie mówię o "wpisach legijnych" tylko konkretnie o tobie. Jesteś po prostu klaunem.
-
tak normalne, a co mama dalej zaplakana?
my sie nie pierdolimy i h**
-
przeciez ten troll co sie z Legi osmiesza to ma za to siano. Znalezli jelenia co ma zament zrobić,nabijac posty i libczbe odwiedzoin storny zwiekszać.A ze chlop nie ma nic do roboty . na pytaniem o Legi odpowiada pytaniem jak ułom jakiś to już trzeba chyba przemilczeć. Nie jest glupi ale mądry też nie jest i podoba mi się u niego odwracanie kota ogonem. Piona cpunie
-
Ty weź typie ochłoń. Ja się pytam jak biały człowiek, bez napinki.Progr(E)sywny68 pisze: ↑29.01.2018, 14:11tak normalne, a co mama dalej zaplakana?
Dzisiaj jest bardzo ważny dzień,
GRAMY W FINALE!
GRAMY W FINALE!
-
Tak łatwiej, mama i pies nie oddadzą... Zresztą co mają zrobić, jak im wszyscy odmawiają, a co ci nie odmawiają oszukują i nie dają spisać swoich danych do pamiętnika... Humor w Toruniu dopisuje, tak trzymać, bo to ważne!Cqurwol pisze: ↑29.01.2018, 14:22Ty weź typie ochłoń. Ja się pytam jak biały człowiek, bez napinki.Progr(E)sywny68 pisze: ↑29.01.2018, 14:11tak normalne, a co mama dalej zaplakana?
-
Elana to ma jakąś grupę fanatyków, szalikowców? Pytam, bo Toruń miasto żużla, przez lata niskie ligi piłki kopanej, liczby wyjazdowe raczej średnie jak na liczbę mieszkańców Torunia i fancluby. Jeśli takich ma to grupa 30stu kolesi na cyklu kręci im niezły sznur na szyję, bo już się chyba raz zdarzyło, że woleli wspomóc układowiczów zamiast jechać za swym klubem;)
PS juz widzę te tłumaczenia "Lechia( np) atakuje grupę wyjazdową gdy nas nie ma "
PS juz widzę te tłumaczenia "Lechia( np) atakuje grupę wyjazdową gdy nas nie ma "