Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Oglądał ktoś wczoraj Studio Polska na TVP Info ? Byl temat pielgrzymki i o ile ten wypowiadający się kibic z lewej potrafił to robić to jego kolega to jakaś żenada. Przypominał mi kolegów z Lechii w slynnym programie Pod Napięciem :)
Chodzi mi o gościa z prawej strony który wypowiadał się jako pierwszy.
Ja odniosłem wrażenie,ze właśnie ten jego kolega z lewej (patrząc na ekran) miał już dość słuchania tego bełkotu i chciał się wtrącać żeby jakoś z sensem odpowiadać na zadawane pytania. bo jak ze 2 razy udało mu się wtrącić to gadał naprawde poprawnie i wyjaśniająco. ale niestety po paru słowach wcinał się ten z prawej i niszczył całą robote. miałem wrażenie,że ten z lewej momentami wręcz wstydzi się za swojego ziomka,który zresztą gadał jak by był najebany.
Dokładnie tak :)
Sprawdziłem,tak to Karat gadał jak by przed programem popił mefedron śliwowicą
Zgadza się, wystąpił.
-
esyfloresy
Niech ktoś wrzuci filmik nad którym się tak rozwodzicie.
-
iamcriminal
ja jeszcze jedno pytanie odnośnie Jurasa. jak kibice Legii odbierają to, że będzie grał w nowym filmie Vegi jako policjant? a przynajmniej wrzucał zdjęcia w mundurze na planie filmu. teraz tego mi się nie chce szukać.
-
UraBuraSzefPodwura
Skad wogole info ze Juras ma zagrac psa u Vegi?Widzialem w necie zdjecie ktore wrzucil ale nie mial na sobie munduru takze ktos chyba plotki sieje.
DoZo a czemu wypowiadasz sie w taki sposob o waszym bracie po szalu,fanatyku?Mysle ze na szacunek wsrod kiboli Legii ma.
Dziwnie zareagowales na nie podparte zadnymi dowodami info.
DoZo a czemu wypowiadasz sie w taki sposob o waszym bracie po szalu,fanatyku?Mysle ze na szacunek wsrod kiboli Legii ma.
Dziwnie zareagowales na nie podparte zadnymi dowodami info.
-
tuwimianin.
O ku*** 8-(
Akurat mam w tym miesiącu w netii kanał BBC brit i oglądałem dwa odcinki programu tego gościa chyba o Kolumbii i Filipinach a tam oczywiście wywiady z cynglami i ogólnie przejebany klimat. Okazuje się że cykl to jeden wielki farmazon co dobitnie pokazuje polski odcinek.
Aż wstyd się przyznać
Akurat mam w tym miesiącu w netii kanał BBC brit i oglądałem dwa odcinki programu tego gościa chyba o Kolumbii i Filipinach a tam oczywiście wywiady z cynglami i ogólnie przejebany klimat. Okazuje się że cykl to jeden wielki farmazon co dobitnie pokazuje polski odcinek.
Aż wstyd się przyznać
-
koniuszko m
No to teraz Juras bedzie jak noga z Gornika ponoć Ruch ma w tym propagandowe doświadczenie
-
fifarafa22
A jak kibole Ruchu metodą na policjanta działali to przecież nic się nie stało hehehe
Czy to prawda że czasami się zdaża że mniejsze ekipy na terenach derbowych nie są atakowane, ale muszą wzamian za to płacić haracz większym ekipą (np. Cracovia Wiśle lub Zagłębie Śląskowi)? Chodzi o to że mają swoje tereny gdzie mogą prowadzić działalność kibicowską (narkotyki, burdele) i nie są przejmowane na siłę, tylko część zysków idzie do mniejszej ekipy, a część jako haracz do większej i generalnie mniejsza ekipa nie jest nękana.
-
WL_Ursynow
mmm1 pisze: 23.01.2018, 23:24 Czy to prawda że czasami się zdaża że mniejsze ekipy na terenach derbowych nie są atakowane, ale muszą wzamian za to płacić haracz większym ekipą (np. Cracovia Wiśle lub Zagłębie Śląskowi)? Chodzi o to że mają swoje tereny gdzie mogą prowadzić działalność kibicowską (narkotyki, burdele) i nie są przejmowane na siłę, tylko część zysków idzie do mniejszej ekipy, a część jako haracz do większej i generalnie mniejsza ekipa nie jest nękana.
Pomyliłeś forum kibicowskie z profilem facebook Jarosława Sokołowskiego..
-
aczytowazne?
czy na którejś reprezentacji w Europie jakaś konkretna banda, jedna, odpowiada za doping i wyjazdy? (konkretna mam namyśli reprezentanci jednego klubu są osobami "decyzyjnymi" jeśli chodzi o reprezentacje)
Bosnia i Hercegowina zdecydowanie megawyjazdowa banda ale bez klubowej dominacji, spora czesc BHF skupia sie wylacznie na kadrzeaczytowazne? pisze: 25.01.2018, 03:02 czy na którejś reprezentacji w Europie jakaś konkretna banda, jedna, odpowiada za doping i wyjazdy? (konkretna mam namyśli reprezentanci jednego klubu są osobami "decyzyjnymi" jeśli chodzi o reprezentacje)
Nie coś innego. Jeżeli się nie mylę to akcja działa się gdzieś na Podkarpaciu, a umowną granicą była rzeka.tuwimianin. pisze: 22.01.2018, 21:04 Może chodzi Ci o "Ross Kemp on Gangs" odcinek o Polsce.
https://www.youtube.com/watch?v=R4ny7ER4gqc
-
tuwimianin.
W drugiej części https://www.youtube.com/watch?v=_tHUZfZ2e_w&t=120s od 2:40.
-
iamcriminal
mam pytanie. czy kibole Kolejorza mają taki sam szacunek do Żaboli jak Ci do nich? pytam, bo wiadomo, że Górnik już od dobrych kilka lat chciałby coś, że tak powiem heh ten teges z Lechem. myślałem, że odpowiedź na to pytanie znajdę w walce Lecha z Górnikiem na IWT, no ale..
-
Zbyszko_z_Bogdańca
Przypomniało mi się,że jakieś 20 lat temu w Pucharze intertoto ŁKS grał z Tsv 1860Monachiu, jakaś mała grupka od nich pojechała na wyjazd do Niemiec i powymieniali się szalikami ze spacerującymi po otwartym sektorze gości niemcami , co prawda żadny układ czy coś w tym stylu po prostu ot tak ciekawostka z odległych czasów . Może jest tu ktoś , kto przybliży tamten mecz? Pamiętam przebłyski z tv że kibiców była mała garstka za to ilość flag na płocie standardowo na tamte czasy duża:)
Do policyjno-rządowego programu kibice - razem dołączyły ekipy Odry Opole i Stali Mielec! Brawo!
http://kibice-razem.pl/Kibice-Razem/Rekomendacje
http://kibice-razem.pl/Kibice-Razem/Rekomendacje
-
WileTheBest
Skroił kiedyś Bałtyk Lechię z flag?
-
duchtrybun
Szacunek jest, ale o żadnej zgodzie nie ma mowy.iamcriminal pisze: 27.01.2018, 00:24 mam pytanie. czy kibole Kolejorza mają taki sam szacunek do Żaboli jak Ci do nich? pytam, bo wiadomo, że Górnik już od dobrych kilka lat chciałby coś, że tak powiem heh ten teges z Lechem. myślałem, że odpowiedź na to pytanie znajdę w walce Lecha z Górnikiem na IWT, no ale..
-
iamcriminal
dziękuje kolego ;)duchtrybun pisze: 28.01.2018, 15:36Szacunek jest, ale o żadnej zgodzie nie ma mowy.iamcriminal pisze: 27.01.2018, 00:24 mam pytanie. czy kibole Kolejorza mają taki sam szacunek do Żaboli jak Ci do nich? pytam, bo wiadomo, że Górnik już od dobrych kilka lat chciałby coś, że tak powiem heh ten teges z Lechem. myślałem, że odpowiedź na to pytanie znajdę w walce Lecha z Górnikiem na IWT, no ale..
Elana to ma jakąś grupę fanatyków, szalikowców? Pytam, bo Toruń miasto żużla, przez lata niskie ligi piłki kopanej, liczby wyjazdowe raczej średnie jak na liczbę mieszkańców Torunia i fancluby. Jeśli takich ma to grupa 30stu kolesi na cyklu kręci im niezły sznur na szyję, bo już się chyba raz zdarzyło, że woleli wspomóc układowiczów zamiast jechać za swym klubem;)
PS juz widzę te tłumaczenia "Lechia( np) atakuje grupę wyjazdową gdy nas nie ma "
PS juz widzę te tłumaczenia "Lechia( np) atakuje grupę wyjazdową gdy nas nie ma "
Jest jakies osiedle w Warszawie zdominowane przez Polonie ? I czy Polonia ma lub miała fc z prawdziwego zdarzenia?
-
WileTheBest
Nowe Miasto jest chyba zdominowane przez nich.
Okolice stadionu, Muranów, można spotkać na Starym Mieście. Jednostki rozsiane po całej Warszawie i okolicach.
FC (chyba już przeszłość ) to Wołomin, i Międzyrzec Podlaski..
Iłowo i Żuromin baaardzo dawno temu.
Ale w barwach nie idzie chyba nawet tam nikogo spotkać ?
Do listy ,,fc'' można jeszcze dodać Izabelin, choć to czasy jeszcze bardziej odległe sięgające roku mistrzowskiego a nawet chyba lat 90.Beha pisze: 03.02.2018, 16:33Okolice stadionu, Muranów, można spotkać na Starym Mieście. Jednostki rozsiane po całej Warszawie i okolicach.
FC (chyba już przeszłość ) to Wołomin, i Międzyrzec Podlaski..
Iłowo i Żuromin baaardzo dawno temu.
opowieść o zjebie DoZo [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dSC_xkh_lAc[/youtube]
-
Emigrant64
Jest może filmik gdzieś, gdzie widać jak Legia przechwytuje kibica Jagii w pamiętny meczu?
Jeśli już to Jaga kibica Legii
że nie dawno trafiłem,to z pamiętałem łap:
https://www.youtube.com/watch?v=o4l0-uK9j2E
https://www.youtube.com/watch?v=o4l0-uK9j2E
Panowie,nie trapi/martwi Was gdzie jest dozo?
-
UraBuraSzefPodwura
Podrozujac dzisiejszego dnia samochodem przez Polske zaczalem sobie wspominac stare czasy kiedy forum dopiero raczkowalo a zeby skorzystac z internetu chodzilo sie do kafejek internetowych.W miescie gdzie czesto przebywalem takich kafejek bylo sporo a co za tym idzie mozna bylo spotkac kumatych ludzi ze srodowiska i zamienic pare slow na tematy okolo meczowe.
Z kazdym przemierzonym dzis kilometrem robilo mi sie ciezej na duszy i w pewnym momencie zaczelo docierac do mnie ze ''to juz minelo ten klimat ten luz ci wspaniali ludzie nie powroca juz...'' Pomyslalem sobie ilez prawdy jest w tych slowach i juz mialem ochote uronic lze gdy nagle zadzwonil telefon.Okazalo sie ze odezwal sie moj serdeczny kolega a prywatnie kibic jednego z trojmiejskich klubow.Pogadalismy dobre 1,5 godziny na tematy kibicowskie ale tez zyciowe i doszlismy do wniosku ze nie ma co narzekac bo wcale nie jest tak zle jakby sie moglo wydawac.Pozdrawiam i dziekuje za to ze moglem sie z wami tutaj podzielic swoimi przemysleniami.
Z kazdym przemierzonym dzis kilometrem robilo mi sie ciezej na duszy i w pewnym momencie zaczelo docierac do mnie ze ''to juz minelo ten klimat ten luz ci wspaniali ludzie nie powroca juz...'' Pomyslalem sobie ilez prawdy jest w tych slowach i juz mialem ochote uronic lze gdy nagle zadzwonil telefon.Okazalo sie ze odezwal sie moj serdeczny kolega a prywatnie kibic jednego z trojmiejskich klubow.Pogadalismy dobre 1,5 godziny na tematy kibicowskie ale tez zyciowe i doszlismy do wniosku ze nie ma co narzekac bo wcale nie jest tak zle jakby sie moglo wydawac.Pozdrawiam i dziekuje za to ze moglem sie z wami tutaj podzielic swoimi przemysleniami.
-
kibic ze Śląska
ku*** ale ty masz jazdy, ja p*******..UraBuraSzefPodwura pisze: 05.02.2018, 23:12 Podrozujac dzisiejszego dnia samochodem przez Polske zaczalem sobie wspominac stare czasy kiedy forum dopiero raczkowalo a zeby skorzystac z internetu chodzilo sie do kafejek internetowych.W miescie gdzie czesto przebywalem takich kafejek bylo sporo a co za tym idzie mozna bylo spotkac kumatych ludzi ze srodowiska i zamienic pare slow na tematy okolo meczowe.
-
maszerujlubgin
Błazen nad błaznami . Chociaż może jakby go olać i nie odpisywać , toby się mu znudziło