Ranking kretynów Kibice.net

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Kiju1910

Re: Ranking kretynów Kibice.net

Post autor: Kiju1910 »

Widzewchojenki pisze: 11.12.2017, 10:39
rick.k pisze: 11.12.2017, 09:23
przeciętne IQ pisze: 10.12.2017, 22:01 Wojna (z hiszpańskiego) - szkoda chłopa...

Pamiętam jeszcze Widzewiaka z Żyrardowa, duży chłop, wielkolud ale nie pamiętam ksywki, zażerał się mielonymi :D

Była jeszcze Redka- Widzewiaczka

Z Sochaczewa, nie Żyrardowa. Ksywa Kiju, z tego co kojarzę na emigracji. Kiedyś podczas jakiejś masówki specjalem typy ode mnie z osiedla pierwszy raz zobaczyły jego biceps (był w koszulce z krótkim rękawem). Szczęki im opadły.
A co do rozmiarów to ponoć historia była taka, ze był rugbystą na Orkanie i złamał nogę. Nie trenował, a wpierdalał tyle samo. Potem siłownia, no i tłuszcz zamienił się w mięśnie.

Retka, nie Redka. To nie od czerwonego koloru, tylko nazwy osiedla, z którego pochodzi.

Dostalem link z tymi postami-usmialem sie serdecznie.
Przy okazji musialem sie ponownie zarejestrowac-moje stare konto chyba przepadlo...

Kiedys masa czasu na forum,ale z pewnoscia forum to nie bylo tylko to co mnie interesowalo w sprawach kibicowskich :)
Inne to byly czasy,wielu znajomych,smiesznych historii,poziom tez inny...

troche naprostuje.
Tak,gralem w rugby-pozniej kontuzja.kolano w stanie tragicznym-po tym wskoczylo na wadze 25 kg z ktorymi do dzisiaj walcze ;)
Nadal staram sie trzymac forme na silce,co nie zawsze jest latwe-rodzina,dzieciaki...
Oczywiscie szamie mielone-zreszta kto nie lubi mielonych?(ciaparuchow nie licze ;))

To juz 11 lat jak wyemigrowalem,najpierw Irlandia,po 7 miesiacach Anglia-ostatecznie osiadlem w Manchesterze-tutaj poznalem zone,tu kupilismy dom i tutaj urodzila mi sie dzieciaki-corka i syn.
Tak to wyglada,nic nadzwyczajnego-przeszedlem droge jak wielu innych kibicow-czyli stat.usialem :)

Na forum zagladam bardzo okazyjnie.Oczywiscie interesuje mnie to co sie dzieje na naszym podworku.Nadal zyje Widzewem,ten klub to nieodwolalnie czesc mojego zycia-czekam na moment kiedy bede mogl zabrac dzieciaki-jeszcze dam im chwile spokoju-poki co cora 6 a syn 4 lata-tak za dwa lata jednak ten moment nadejdzie.

Niestety z racji odleglosci,nie bywam na wyjazdach,czy w Lodzi.Bylem na otwarciu stadionu...duzo bym dal za fajny wyjazd w Polske ze starymi,znanymi mordami...no ale tak to juz w zyciu bywa.

Tu na miejscu sympatyzuje z City,czasami pojde na mecz-ale to nie to samo co nasze Polskie bagienko.

Poznalem tez na emigracji wielu kibicow z przeroznych klubow-no ale tutaj sa inne zasady-a kibic z kibicem szybko sie dogadaja-nawet tacy co w Polsce by wydawalo sie to niemozliwe ;)

Pozdrawiam wszystkich co jeszcze mnie troche pamietaja,widze ze Foxx nadal na posterunku-pozdro.

Zona krzyczy ze pasza gotowa.woec bujam sie na dol na obiad...zgadnijcie co bedzie heheheh
iparts.pl
maystero

Post autor: maystero »

KIJU odkupiłes bratu chomika?
Czytelnik1979

Post autor: Czytelnik1979 »

Nie zapominajcie też o gościu "serce miasta" z Widzewa. To co on wypisuje to kwalifikuje go na pewno do TOP 10. Jak ktoś będzie miał chwilę to zapraszam do jego komentarzy, dobra lektura z której można się dowiedzieć (polecam wcześniej puścić z dymem batona) że Widzew jest liderem w chuligance, w wyjazdach, w ultrasce, w otwieraniu drzwi w autokarach czy w bronieniu choinek. Nieważne jaka płaszczyzna ale Widzew i tak jest najlepszy.

A tak swoją drogą to odnoszę wrażenie że dla niektórych dżentelmenów życie prywatne kręci się wokół kibice.net/forum i pełnią tutaj całodobowe dyżury we wszystkich możliwych tematach, nawet tych które nie dotyczą klubu / miasta / regionu z którego jegomość pochodzi.
mądrala

Post autor: mądrala »

Nie, nie ok.
Ty zwyciężyłeś 2017 rok i mniemam, że trudno będzie Ci odebrać ta zaszczytną palmę w roku kolejnym.
Narcos

Post autor: Narcos »

Numer 1 to Czytelnik1979 i długo nic.
Czytelnik1979

Post autor: Czytelnik1979 »

To przypomnij sobie swoje wkurwienie jak ktoś cię wyprzedził i założył temat odnośnie bieżącej kolejki. Twoje oburzenie że ktoś się wpierdala było ogromne. Admin zostawił twój post a konkurencyjny wykasował. Śmiałem się z tego ale widzę że masz krótką pamięć i już nie pamiętasz o tym.
lipsky866

Post autor: lipsky866 »

WODA GAZOWANA2 pisze: 17.01.2018, 20:25
lipsky866 pisze: 17.01.2018, 18:42
WODA GAZOWANA2 pisze: 16.01.2018, 16:15

Jakieś argumenty co do mojej osoby ? :) Bo jestem ciekawy z jakiego powodu zaliczyłeś mnie do tego "zacnego" grona :)
pozwolę się wtrącić (rzucając jeden przykład) i zapytam następująco: czy ocenianie dopingu/opraw/całokształtu ekip na meczach u siebie/na wyjazdach na podstawie informacji zaczerpniętych z internetu czy tam telewizji nie zasługuje na miano "kretyńskiego" ?

oczywiście do udzielających się przykładowo w temacie Łódzkim Ci daleko ale co by nie było, jest jak jest :)

Tak się "kolego" akurat składa ,że byłem na kilku meczach ekstraklasy w tym sezonie i odwiedziłem między innymi stadion Legii i Lecha i mam jakieś tam porównanie .Ale nawet jak bym nie był ,to Twoim zdaniem nie można sobie wyrobić opinii na temat opraw czy dopingu z TV czy internetu ? Bo moim zdaniem można :) Chyba nikt nie jest w stanie być na wszystkich stadionach ,a jednak rankingi typu Top 10 na np.Ultras World jakoś ,powstają :)
oczywiście że nie można, podejrzewam że w czasie kiedy ja zacząłem jeździć na mecze Ciebie jeszcze na świecie nie było, internet wie swoje a rzeczywistość swoje i bardzo często te rankingi top weryfikuje
Oberschlesien14

Post autor: Oberschlesien14 »

I co zabronisz mu?
lipsky866

Post autor: lipsky866 »

Oberschlesien14 pisze: 18.01.2018, 09:16 I co zabronisz mu?
dopytywał się o argumenty, pierwszy padł :)
Bad1

Post autor: Bad1 »

Moim zdaniem obecnie największym czubem jest tu nie zawodny i wszystko wiedzący o Widzewie- dozo.
WODA GAZOWANA2

Post autor: WODA GAZOWANA2 »

lipsky866 pisze: 18.01.2018, 09:43
Oberschlesien14 pisze: 18.01.2018, 09:16 I co zabronisz mu?
dopytywał się o argumenty, pierwszy padł :)
g
Dobra "padłem" tak ku*** ,oprawy nie są pokazywane w internecie ,filmów z dopingiem też nie ma :/ I ciężko ocenić z perspektywy TV czy lepiej dopinguje Lech czy Nieciecza :) cyt:"internet wie swoje a rzeczywistość swoje i bardzo często te rankingi top weryfikuje Jeśli chodzi o akcje i ekipy H to się zgadzam z tym i możesz sprawdzić,że przy pytaniu "Najlepsza ekipa/koalicja H w 2017" nie wymieniłem żadnych ekip ! To tyle z mojej strony odnośnie tego tematu ! I szukajcie problemów tam gdzie one są :)
RaryTaS

Post autor: RaryTaS »

Nie ważne czy 6 rano,15,18,23 czy 4 nad ranem,mongoł z ŻY(l)ETY napierdala z WERWą bez przerwy,hahahahah.
RaryTaS

Post autor: RaryTaS »

Nieźle musi sypać śnieg w Wawie hahaha.Jaka prognoza dla stolycy na najbliższe dni?:d
Bad1

Post autor: Bad1 »

On chyba nadaje na jakiś dopalaczach,ewentualnie z psychiatryka.
1.3.1.2. 100%

Post autor: 1.3.1.2. 100% »

Koniec miesiąca przynosi nam nowego lidera ... Wygrywa Rudolf.
Fat

Post autor: Fat »

To w rosyjskim rządzie popytaj o niego,bo pewnie tam też masz znajomośći.
Cuchulainn

Post autor: Cuchulainn »

Dobrze, że się odrazu wpisałeś do tematu, nie trzeba cytować .
Jebać rUCH

Post autor: Jebać rUCH »

God Save the Kibice.net ... DyZiu wrócił jeszcze silniejszy
wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz »

Dziwie się że nikt welnoaka tu nie wpisał (lata działania 2014-2016)
WODA GAZOWANA2

Kiedyś chyba była na forum taka ikonka "ignoruj " przy każdym nicku ,dzięki której nie widziało się wpisów danej osoby ,ale teraz już jej nie widzę ,a bardzo by się przydała :)Dozo faktycznie już ostatnio przesadza z tymi wpisami ,niektórych tematów nie da się normalnie czytać ,bo w każdym kilka stron "dialogu "Dozo vs "reszta świata " :/
riko

Post autor: riko »

Kiedy na privie moderator Foxx twierdził, że ten Dozol to ktoś tam ważny na Legii, ale teraz zastanawiam się, czy to nie jest jakieś jego alter ego, dzięki innemu nickowi może wojować i nakręcać tematy. To forum tak spadło na łeb, że trzeba pomyśleć o nowym.
WODA GAZOWANA2

riko pisze: 22.06.2018, 17:50 Kiedy na privie moderator Foxx twierdził, że ten Dozol to ktoś tam ważny na Legii, ale teraz zastanawiam się, czy to nie jest jakieś jego alter ego, dzięki innemu nickowi może wojować i nakręcać tematy. To forum tak spadło na łeb, że trzeba pomyśleć o nowym.
Tylko ,że nowe forum ciężko rozkręcić ,były już fora "Stadionowi Oprawcy " i kilka innych i nikt tam prawie nie pisał ,a kibice.net zna chyba każdy i dzięki temu jest tak popularne .Przydała by się jakaś alternatywa ,to może w końcu ktoś by zaczął ogarniać to forum ,tylko jak to zrobić ,żeby ludzie zaczęli pisać na nowym forum ,skoro nawet "Stadionowym Oprawcom " się to nie udało ,a "polubień " na fb mają prawie 250 tysięcy ? :/
redemptorysta bosy

Post autor: redemptorysta bosy »

Czyżby naszego ulubieńca trafił piorun moda?
Zimnyy

Post autor: Zimnyy »

Jaki tu spokoj sialala nic sie nie dzieje sialala
WODA GAZOWANA2

Nawet jeśli dostał bana ,to założę się ,że zaraz sobie założy nowe konto :)Przecież był już banowany chyba ze 2 razy :)
kapitan_swir_planeta

Post autor: kapitan_swir_planeta »

UltraProfana pisze: 01.07.2018, 17:45
Jessica B. pisze: 29.06.2018, 17:41 Idź zrób minete swojej pani Andżeli
... powiedziała Jessica. Samozaoranie poziom ekspert.
Jemu chyba chodziło o Merkel.
halodrol

Post autor: halodrol »

Ty powyżej zdajesz już sobie sprawę, że jesteś mocnym kandydatem w kategorii odkrycie roku? :)
VAL0

Post autor: VAL0 »

Haha...;)
Ojciec dyrektor

Post autor: Ojciec dyrektor »

Podobno ma paszport tefałenu i jest znajomym Tóska.
kapitan_swir_planeta

Post autor: kapitan_swir_planeta »

*KSG, ofc wielka litera.
Ricky z tematu krakowskiego - bawiło go powijanie chłopaków
1.3.1.2. 100%

Post autor: 1.3.1.2. 100% »

Chyba czas odświeżyć temat.
Kogo typujecie na swojego idola tego forum?
Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk »

Oczywiscie ze Zozol vel drzemka.
088

Post autor: 088 »

Chomik666, Odbanowany, UrzadSkarbowy.

Kolejność przypadkowa.
krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami »

to prawda, ze ten caly dozol to hanior?
matador88

Post autor: matador88 »

Kea Kulani pisze: 30.12.2020, 19:50
krokiet_z_grzybami pisze: 30.12.2020, 19:45 to prawda, ze ten caly dozol to hanior?
Dozo = Marek Hanna = Hanior

Człowiek który współpracuje z organami ścigania.

A oprócz tego człowiek, który w życiu został wielokrotnie skrzywdzony przez DHW i teraz poprzez wirtualny świat internetu próbuje się odegrać na Widzewie :)

I oczywiście zajmuje 1 MIEJSCE w tym temacie :)
Absolutnie nie bronie jego stylu pisania i wiecznych wtyk, bo nie mój styl - ale powiedz Keo Kulani na jakiej ty podstawie czlowieku piszesz, że on to hanior (taki sobie ten żart) i współpracuje z psiarnią? Pytam czy dochodzi do twojej wyobraźni skala twojego występku w tym momencie. To primo, a dwa to ten czlowiek według mojej najlepszej wiedzy czesto brał udział w sytuacjach, które ty znasz raczej jedynie z jakiegoś tmka, trochę pokory. Co do Widzewa to rzadko zagladając na to forum sam czytalem jak przyznał, że mial nieprzyjemności z organami w wyniku postawy jakiegoś kibica Rts-u więc przyjmujac to za prawde wystarczający powód by ich szczegolnie nie lubił. Ma do tego prawo. Kibice Widzewa z tego forum i czytający to forum kibice W to mogliby się zastanowić - jak to jest, że starszy stażem legionista wie wiecej o tym co się dzieje w ekipie Rtsu niż produkująca się na tym forum elita e-Widzewa?
UrzadSkarbowy

Post autor: UrzadSkarbowy »

matador88 pisze: 31.12.2020, 11:42
Kea Kulani pisze: 30.12.2020, 19:50
krokiet_z_grzybami pisze: 30.12.2020, 19:45 to prawda, ze ten caly dozol to hanior?
Dozo = Marek Hanna = Hanior

Człowiek który współpracuje z organami ścigania.

A oprócz tego człowiek, który w życiu został wielokrotnie skrzywdzony przez DHW i teraz poprzez wirtualny świat internetu próbuje się odegrać na Widzewie :)

I oczywiście zajmuje 1 MIEJSCE w tym temacie :)
Absolutnie nie bronie jego stylu pisania i wiecznych wtyk, bo nie mój styl - ale powiedz Keo Kulani na jakiej ty podstawie czlowieku piszesz, że on to hanior (taki sobie ten żart) i współpracuje z psiarnią? Pytam czy dochodzi do twojej wyobraźni skala twojego występku w tym momencie. To primo, a dwa to ten czlowiek według mojej najlepszej wiedzy czesto brał udział w sytuacjach, które ty znasz raczej jedynie z jakiegoś tmka, trochę pokory. Co do Widzewa to rzadko zagladając na to forum sam czytalem jak przyznał, że mial nieprzyjemności z organami w wyniku postawy jakiegoś kibica Rts-u więc przyjmujac to za prawde wystarczający powód by ich szczegolnie nie lubił. Ma do tego prawo. Kibice Widzewa z tego forum i czytający to forum kibice W to mogliby się zastanowić - jak to jest, że starszy stażem legionista wie wiecej o tym co się dzieje w ekipie Rtsu niż produkująca się na tym forum elita e-Widzewa?
po tym idzie poznać że ten warszawski c*** to operacyjny pies, wrzucał tutaj nieraz fotki które nie były opublikowane na żadnych publicznych portalach
ODPOWIEDZ