SYTUACJA NA TRYBUNACH
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
SYTUACJA NA TRYBUNACH
Witam, przeglądając trochę archiwalnych tematów dowiedziałem się między innymi o rasistowskich zachowaniach Lazio,anty-polskich zachowaniach na trybunach Ruchu Chorzów czy też anty-semickie okrzyki w kierunku Cracovii od ich lokalnych rywali.
Pytanie jest takie : Który obecnie klub charakteryzuje się tym że jest "POLSKI" czyli nie ta jak niektórzy mówią o Górniku Zabrze który podobno jest tworem komunistycznym. I którzy kibice w Polsce właśnie znani są z Rasistowskich zachowań w stosunku do innych.
Pozdrawiam
Pytanie jest takie : Który obecnie klub charakteryzuje się tym że jest "POLSKI" czyli nie ta jak niektórzy mówią o Górniku Zabrze który podobno jest tworem komunistycznym. I którzy kibice w Polsce właśnie znani są z Rasistowskich zachowań w stosunku do innych.
Pozdrawiam
-
Re: SYTUACJA NA TRYBUNACH
Chłopie poczytaj trochę, popytaj starszych kolegów, a nie zakładasz temat do napinki. Najbardziej "polskie" są Polonia Warszawa, Polonia Bytom, Polonia Bydgoszcz, Polonia Świdnica i Polonia Przemyśl, bo mają w nazwie "Polonia", a najmniej "polski" jest Śląsk Wrocław, bo ma w nazwie "Śląsk" i Cracovia oraz Tarnovia, bo to po łacinie. Temat do kasacji.
IGLOOPOL DĘBICA
-
Wskaż mi cytat gdzie miało być coś z podtekstem do napinki
-
No przecież zaraz się zaczną teksty, że Ruch to Niemcy, Cracovia=żydzi, Lechia to wyznawcy R. Hessa, a Wisła i Legia to ubecy. Już to wszystko było przerabiane na tym forum "pińcet" razy.
IGLOOPOL DĘBICA
-
Założyłeś tylko po to konto pajacu żeby pytać kto jest najbardziej Polskim klubem.kamilson88 pisze: ↑20.12.2017, 16:17Witam, przeglądając trochę archiwalnych tematów dowiedziałem się między innymi o rasistowskich zachowaniach Lazio,anty-polskich zachowaniach na trybunach Ruchu Chorzów czy też anty-semickie okrzyki w kierunku Cracovii od ich lokalnych rywali.
Pozdrawiam
cyferka w nicku też przypadkowa.
W********** banany prostować.
-
Zostałeś zgłoszony. Nie wiem co dziwnego w cyfrze 88 .Grokas pisze: ↑21.12.2017, 13:14Założyłeś tylko po to konto pajacu żeby pytać kto jest najbardziej Polskim klubem.kamilson88 pisze: ↑20.12.2017, 16:17Witam, przeglądając trochę archiwalnych tematów dowiedziałem się między innymi o rasistowskich zachowaniach Lazio,anty-polskich zachowaniach na trybunach Ruchu Chorzów czy też anty-semickie okrzyki w kierunku Cracovii od ich lokalnych rywali.
Pozdrawiam
cyferka w nicku też przypadkowa.
W********** banany prostować.