Komentarze/Relacje/Foto -Video -15-18 grudnia (czyli ligowe ostatki) !

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
kibic ze Śląska

Re: Komentarze/Relacje/Foto -Video -15-18 grudnia (czyli ligowe ostatki) !

Post autor: kibic ze Śląska » 20.12.2017, 13:36

sobi4 pisze:
20.12.2017, 10:31
Pytanko mam,kto od nowego roku przejmuje "bazooke" na Roosevelta? Priv.
Marcin S, wzrostu sredniego, krepa budowa ciala.
Wlosy krotkie, bluza z kotwica, buty lacoste.
Uczen 4 klasy technikum budowlanego, prywatnie chlopak Eli z 3c. "Na ulicy" znana i rozpoznawalna persona - niejaki Poldek powiedzial o nim cyt. brawo on!

ps. ja sie smieje:D wypity jestem.
nie wkurwiajcie sie:)

iparts.pl
RoyberpakaOdrodzenie

Post autor: RoyberpakaOdrodzenie » 20.12.2017, 14:52

kibic ze Śląska pisze:
20.12.2017, 13:36
sobi4 pisze:
Marcin S, wzrostu sredniego, krepa budowa ciala.
Wlosy krotkie, bluza z kotwica, buty lacoste.
Uczen 4 klasy technikum budowlanego, prywatnie chlopak Eli z 3c. "Na ulicy" znana i rozpoznawalna persona - niejaki Poldek powiedzial o nim cyt. brawo on!

ps. ja sie smieje:D wypity jestem.
nie wkurwiajcie sie:)
Jużj mu na priv odpisołem...więc niepotrzebnie opisałeś Marcina.
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw

john22

Post autor: john22 » 20.12.2017, 17:23

Komisja Ligii w formie.
Komisja Ligi Ekstraklasy SA ukarała pięć klubów za zachowanie kibiców podczas dwóch ostatnich kolejek.

Komunikat Komisji Ligi:

W związku z zachowaniem kibiców gospodarzy podczas meczu Wisła Kraków - Zagłębie Lubin w 21. kolejce Lotto Ekstraklasy, na klub z Krakowa nałożono kary: finansową w wysokości 40 tysięcy złotych, zakaz organizacji wyjazdu grupy kibiców na 3 mecze Lotto Ekstraklasy. Nałożono także w zawieszeniu na 6 miesięcy karę zakazu wejścia na stadion dla wszystkich osób, które na meczu z Górnikiem Zabrze znajdowały w sektorach C1, C2, C3, C4, C5.

W związku z zachowaniem kibiców gospodarzy podczas meczu Górnik Zabrze - Cracovia w 21. kolejce Lotto Ekstraklasy, na klub z Zabrza nałożono karę finansową w wysokości 10 tysięcy złotych.

W związku z zachowaniem kibiców gospodarzy podczas meczu Arka Gdynia - Górnik Zabrze w 20. kolejce Lotto Ekstraklasy, na klub z Gdyni nałożono kary: finansową w wysokości 15 tysięcy złotych oraz zakaz organizacji wyjazdu grupy kibiców na 1 mecz Lotto Ekstraklasy.

W związku z zachowaniem kibiców gospodarzy podczas meczu Lechia Gdańsk - Pogoń Szczecin w 20. kolejce Lotto Ekstraklasy, na klub z Gdańska nałożono kary: finansową w wysokości 15 tysięcy złotych oraz zakaz organizacji wyjazdu grupy kibiców na 2 mecze Lotto Ekstraklasy.

W związku z zachowaniem kibiców gospodarzy podczas meczu Zagłębie Lubin - Lech Poznań w 20. kolejce Lotto Ekstraklasy, na klub z Lubina nałożono karę finansową w wysokości 10 tysięcy złotych.

obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN » 20.12.2017, 17:50

Czemu dla Wisły az 3 mecze zakazu wyjazdowego ?? Dla Lechii tez 2 .. O co chodzi?

blakuś

Post autor: blakuś » 20.12.2017, 17:56

sobi4 pisze:
Panowie z KMP w Zabrzu mają zagwozdkę? Nie wiedzą kogo straszyć teraz zakazem?
Wydupiaj frajerze. ku*** bazooke sobie wymyślił.

.ZIWPJB.

Post autor: .ZIWPJB. » 20.12.2017, 17:59

O to chodzi ze rudy dazy do tego ze nie dlugo nie bedzie meczow z kibicami gosci w ekstraklasie. Trabia o tym ze tak by bylo lepiej. Za byle race beda nas kiboli tera j**** zakazami az wytepia race lub wytepia kibicow gosci. I pomyslec ze jakis czas temu 90% mlynow w PL przestalo spiewac " j**** pzpn" bo rudy byl lepszy niz poprzednicy haha.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.

Mu95

Post autor: Mu95 » 20.12.2017, 18:02

sobi4 pisze:
A c*** cie TO RURO INTERESUJE.

Olo88pl

Post autor: Olo88pl » 20.12.2017, 18:54

.ZIWPJB. pisze:
20.12.2017, 17:59
O to chodzi ze rudy dazy do tego ze nie dlugo nie bedzie meczow z kibicami gosci w ekstraklasie. Trabia o tym ze tak by bylo lepiej. Za byle race beda nas kiboli tera j**** zakazami az wytepia race lub wytepia kibicow gosci. I pomyslec ze jakis czas temu 90% mlynow w PL przestalo spiewac " j**** pzpn" bo rudy byl lepszy niz poprzednicy haha.
Niestety to świadczy źle o ruchu kibicowskim w Polsce a dokładniej "nowym pokoleniu" , które przejęło pałeczkę w ekipach. Możliwość zarobkowania zasłoniła im rzeczywistość, a druga strona powoli i konsekwentnie dokręca śrubę bez jakiegokolwiek oporu środowiska kibicowskiego. Mało tego gdy ktoś pluje w twarz kilka ekip mówi że deszcz pada i biorą prezesa PZPN ze sobą na mecze :D a ten za kulisami ich wali pałą w łeb. No ale zdjęcia na fejsiku z "Zibim" są cool.

KoleKib

Post autor: KoleKib » 20.12.2017, 19:20

k**** jebane! Za co Lechia dostała zakaz?

Egon1983

Post autor: Egon1983 » 20.12.2017, 19:22

.ZIWPJB. pisze:
20.12.2017, 17:59
No bo ku*** dla większości społeczeństwa tak byłoby lepiej. Oni w chuju mają Twoją zajawkę tak jak Ty ich zdanie ! Nie zdarzyło Ci się podczas wyjazdu, że widząc lecący helikopter oraz jadące równolegle z pociągiem radiowozy zadać sobie pytanie " ku*** ile to kasy " ? Każdy kto nie jest w klimacie ma wyjebane na machanie racami, ostatnie derby Krakowa też można rozpatrzeć na dwa sposoby :
1. Zajebiście bo coś się działo
2. Banda pojebów celowała do sektora gości z rakietnic pomimo tego , że sektor gości praktycznie graniczy z sektorem rodzinnym.
Zwykli obywatele mają dość takich zajawek tak samo jak każdy polityk i marionetka z PZPN -u. Nie ma i nie będzie takiego który na to pozwoli więc każdy będzie " j*****" i tak w " koło Macieja"

sobi4

Post autor: sobi4 » 20.12.2017, 19:33

blakuś pisze:
20.12.2017, 17:56
sobi4 pisze:
Urosłeś dzięki swojej odpowiedzi?? Jezdze na mecze juz grubo ponad dekade, czeka nas zmiana mlynowego i z racji zaangazowania w doping na kazdym meczu na ktorym jestem nadzwyczajniej w swiecie interesuje mnie kto bedzie prowadzil teraz mlyn czy wraca pan x i x czy moze ktos nowy i ku... tyle wiec nie wiem po co ta twoja spina.. Proponuje w notatniku sie po wyzywac

Brylant88

Post autor: Brylant88 » 20.12.2017, 20:32

łożono także w zawieszeniu na 6 miesięcy karę zakazu wejścia na stadion dla wszystkich osób, które na meczu z Górnikiem Zabrze znajdowały w sektorach C1, C2, C3, C4, C5.
HA HA HA, że co ku***? chyba im już totalnie odcieło, a ta kara to "papierowa", h*** w tym temacie mogą tyle powiem.

Rob1974

Post autor: Rob1974 » 20.12.2017, 20:38

pangrzegorz1975 pisze:
17.12.2017, 22:11
Marceli pisze:
17.12.2017, 20:18
Hóliganów z Niecieczy w Poznaniu - 42 sztuki.
Byli?byli.Sa wszędzie?są.Jasen maja dotowane wyjazdy,ale do k**** nędzy to jest wieś,ktora ma 800 mieszkańców.Co tam maja banndy sportowców jeżdzic???skad sie mają nagle wziąść?
Takie Wichury nie powinny grać w ekstraklasie...
hulali po polu i pili...

Olo88pl

Post autor: Olo88pl » 20.12.2017, 20:57

Tu po lewej jest list hańby, ekip, które sprzedały ideały za hajs [link]

A mi chodziło o ekipy, które zapraszały Bońka na sektory, na wyjazdy i sobie fotki z nim robiły.

diabelsky wschód

Post autor: diabelsky wschód » 20.12.2017, 21:49

sobi4 pisze:
20.12.2017, 19:33
blakuś pisze:
sobi4 pisze:
Urosłeś dzięki swojej odpowiedzi?? Jezdze na mecze juz grubo ponad dekade, czeka nas zmiana mlynowego i z racji zaangazowania w doping na kazdym meczu na ktorym jestem nadzwyczajniej w swiecie interesuje mnie kto bedzie prowadzil teraz mlyn czy wraca pan x i x czy moze ktos nowy i ku... tyle wiec nie wiem po co ta twoja spina.. Proponuje w notatniku sie po wyzywac
ku*** staram się tu za bardzo nie udzielać ale jak gość pisze że od ponad dekady jeździ na wyjazdy i jest zaangażowany i pyta kto będzie prowadził młyn ( w którym jest zaangażowany) to sory kim ty ku*** jesteś w tym młynie że na k.n zadajesz takie pytanie?
W**********!!!

czas_na_okulary

Post autor: czas_na_okulary » 20.12.2017, 22:02

KSGKSW pisze:
19.12.2017, 18:57
Znawca GŚ pisze:
19.12.2017, 18:05
rajmund pisze:
19.12.2017, 17:31
Ty Znawca to chyba Profesor Miodek jesteś.Z Dużej Litery napisałem debilu hehehe.No chyba że z rófu hożuf
Do Miodka mi daleko ale wytłumaczę Ci po twojemu tępy ciulu. ROW I GKS to są nazwy klubów.
Ps. Jestem Żabolem dlatego do k**** nędzy naucz się pisać nazwy naszych zgód poprawnie.
Znawca ma rację więc się nie spinaj tylko podziękuj za poprawę to tak jakbyś napisał górnik a nie Górnik
baaardzo dawno zakończyłem edukację, ale z tego co pamiętam, nie ma czegoś takiego jak ,, duża" litera, litery są małe albo ,,wielkie''. Tak mi się wydaje, zapytajcie jakiegoś 11 latka ...

Doktor P(r)awica

Post autor: Doktor P(r)awica » 20.12.2017, 23:08

Lista hańby po chuju.
Jako osoba ze Śląska się zapytam gdzie ku*** hańba u nas? Czy nie używamy piro na meczach domowych do opraw? Czy nei używamy piro na wyjazdach czasem nawet urządzając sobie zawody w rzucaniu? Dają hajs to sie go bierze i tyle. Jak rząd daje ci zasiłek to nie bierzesz bo go nie lubisz i jesteś antysystemowy czy zawijasz bo skoro frajery dają to biore?
Legia (a raczej osoba od nich tutaj) niech nie pierdoli i nie robi z siebie nagle ku*** świętych i jedynych prawilnych, którzy mogą sobie stanąć z boku i pierdzieć pod nosem co jest ultras a co nie.

AJAX AMSTERDAM

Post autor: AJAX AMSTERDAM » 20.12.2017, 23:35

Zbojkotować to gówno. Tu nawet w jednej rundzie niema pięciu,spotkań na przyzwoitym poziomie.Nie kupować karnetów,nie chodzić na mecze ,a sami przyjdą ,w łache. Ta liga,bez Ultrasów nie istnieje.Szczury tylko nakładają kary i upychają kielnie.Olać tą lige,a napewno zatęsknią,bo to nie Premiership.

matador88

Post autor: matador88 » 21.12.2017, 03:29

Protest młynów i gwarantuję, że uja kto przyjdzie;) (Tyle że wtedy interesy gorzej pójdą co nie?;) ) Jak słyszę takie pierdy o wymianie kibiców jak na kadrze to zalecam barana w ścianę - Bogdan z Markiem to pójdzie Lewandowskiego pooglądać raz na rok na Narodowy. Pójśc co 2 tygodnie na domowy mecz, oglądać takie "gówno na murawie" w deszcz, ziąb i wichurę to jest zupełnie inna sprawa.
* Do tego ananasa co nie widzi nic złego w braniu z "kibice razem" : rozumiem że te kartoniki za pieniążki z klubu na Barcelonie czy innym Bayernie tez są dla Ciebie fajne? Definicja stylu ultras u tych jest jakaś upośledzona. Do ciężkiej cholery jak gdzieś młyn i prosta kładzię na wasze zbióreczki to pieniążki z ministerstwa na ratunek? Niedługo to wam jeszcze race w ręce wetkną albo i co innego patrząc na godność. uLTRASI z bożej laski z listy hańby. Wstyd!

sobi4

Post autor: sobi4 » 21.12.2017, 15:35

diabelsky wschód pisze:
20.12.2017, 21:49
sobi4 pisze:
blakuś pisze:

ku*** staram się tu za bardzo nie udzielać ale jak gość pisze że od ponad dekady jeździ na wyjazdy i jest zaangażowany i pyta kto będzie prowadził młyn ( w którym jest zaangażowany) to sory kim ty ku*** jesteś w tym młynie że na k.n zadajesz takie pytanie?
W**********!!!
Juz Ci odpowiadam,byc moze zle doprecyzowalem swoje zapytanie.. Od ponad dekady jezdze na Gornika,na kazdym meczu jestem w mlynie,nie jestem zwiazany z ludzmi z TORCIDY !!! jestem zwyklym kibicem ktory kocha swoj klub i tyle a piszac o tym zaangazowaniu na mysli mialem to ze angazuje sie w doping w sensie takim ze zdzieram gardlo na kazdym meczu bez wyjatku na wynik. Na ostatnim meczu padlo z gniazda ze chlopaki odchodza i ktos inny bedzie kierowal teraz dopingiem,pamietam kto byl w gniezdzie jeszcze przed sztama z GKS,kto byl pozniej i jeszcze pozniej i poprostu ciekawi mnie czy teraz nastapi powrot kogos kto juz byl czy bedzie ktos poprostu nowy,ktos kogo zwykli kibice tacy jak ja nie znaja ( nie znaja w sensie z ksywy, bo to chyba kazdy Janusz na stadionie wie kto w gniezdzie jaki ma pseudonim ) i tyle, a tu zaraz polecialo od frajerow,rur itd..

Psoriasis

Post autor: Psoriasis » 21.12.2017, 15:37

matador88 pisze:
21.12.2017, 03:29
Protest młynów i gwarantuję, że uja kto przyjdzie;) (Tyle że wtedy interesy gorzej pójdą co nie?;) ) Jak słyszę takie pierdy o wymianie kibiców jak na kadrze to zalecam barana w ścianę - Bogdan z Markiem to pójdzie Lewandowskiego pooglądać raz na rok na Narodowy. Pójśc co 2 tygodnie na domowy mecz, oglądać takie "gówno na murawie" w deszcz, ziąb i wichurę to jest zupełnie inna sprawa.
* Do tego ananasa co nie widzi nic złego w braniu z "kibice razem" : rozumiem że te kartoniki za pieniążki z klubu na Barcelonie czy innym Bayernie tez są dla Ciebie fajne? Definicja stylu ultras u tych jest jakaś upośledzona. Do ciężkiej cholery jak gdzieś młyn i prosta kładzię na wasze zbióreczki to pieniążki z ministerstwa na ratunek? Niedługo to wam jeszcze race w ręce wetkną albo i co innego patrząc na godność. uLTRASI z bożej laski z listy hańby. Wstyd!
Znasz realia czynnie zaangazowanych w kibicowanie ludzi z Bayernu? Wiesz tyle co kolega kolegi powie i tyle. To, ze ulozony to klub z kasa i wynikami nie swiadczy o kibicach Bayernu, ze to pizdy na kase lecace.

tuwimianin.

Post autor: tuwimianin. » 21.12.2017, 15:59

Ale tęczowa flaga w młynie Bayernu powiewa i hasło "refugees welcome".
IGLOOPOL DĘBICA

Stary Wyjazdowicz

Post autor: Stary Wyjazdowicz » 21.12.2017, 16:35

sobi4 pisze:
blakuś pisze:
sobi4 pisze:
Ty to tak serio????? Pytasz na poważnie?? ..jezdzisz i zadajesz takie pytania???.. podobno Kasia Dowbor zmieni program ...i bedzie młynowym ..

Doktor P(r)awica

Post autor: Doktor P(r)awica » 21.12.2017, 18:19

matador88 pisze:
21.12.2017, 03:29

To może ku*** jak już być AMF to 100%? Zero umów z klubem, zero magazynku na stadionie na flagi, bębny. Umów żeby gniazdo zamontować, nagłośnienie rozłożyć. Dogadywania sie na wnoszenie transparentów, dogadywania sie na oprawe z piro, możliwość przyjścia 8h przed meczem i rozłożenia oprawy, łażenia po sektorach, wchodzenia na dach. Zero prawa do sprzedaży przez kibiców gadżetów z herbem klubu, zero jakichś stowarzyszeń kibiców, zero KKNów itd? Ja chętnie to popre, ale dobrze wiesz, że to nie jest realne.
Nie popieram samego Kibice Razem, wolałbym żeby to nie istniało, tak samo jak choćby KKN, ale istnieje, nie ode mnie czy Ciebie to zależy czy mój klub bądź Twój w to wejdzie, ale już ode mnie (nie wiem jak od Ciebie) w jakimś stopniu zależy na co te pieniądze pójdą. I powiem Ci, że mam troche wyjebane czy pieniądze którymi opłacimy swoich adowkatów, kupno farb, piro czy turnieju dla ekipy jest pochodzenia legalnego, nielegalnego, czy dorzucił się do zbiórki koleś co głosuje na Nowoczesna czy hajs jest z jakiegoś kibice razem. Nie uważam aby bycie w Kibice Razem oznaczało, że od razu sie jest bandą c**** i tyle.
Domyślam się, że Twoje 88 w nicku nie jest przypadkowe i nie jest to data urodzenia więc przyjedź do nas na turniej skinheadów i powiedz nam gdy w tle będzie leciał kawałek konkwisty a hajs poszedł od kibcie razem że jesteśmy ekipą hańby

Zawilina

Post autor: Zawilina » 21.12.2017, 20:19

ŁKS Łomża znowu Jage? czy to opóźniony artykuł na głównej? jeżeli to prawda to,że też chłopakom z Łomży się to nie nudzi ;)

Nocnik

Post autor: Nocnik » 21.12.2017, 20:22

A ja mam pytanie z innej beczki co się stało z bAkterią i piknik tv z YouTube :D? Chyba że to KMWTW i PDK bakteria

Adik

Post autor: Adik » 21.12.2017, 20:46

Grażyna kibolska była lepsza :D
Obrazek
KAWAŁ C.H.U.J.A

pijzemna

Post autor: pijzemna » 22.12.2017, 02:19

DoZo(L) pisze:
18.12.2017, 20:40
pijzemna pisze:
18.12.2017, 00:30
jarohools pisze:
17.12.2017, 16:17
Jak liczby w tej kolejce - Arka w Szczecinie i Wisła w Warszawie??
Nas w Warszawie 577 osób, w tym 70 osób ze Stomilu.
A ile Lechii?
Nie było ani Lechii Gdańsk, ani Lechii Dzierżoniów.
Nie tak dawno to forum łączyło nas z Legią, twierdząc, że niedługo całe Mazowsze będzie prolegijne. Proponuję skończyć z domysłami.
https://imprezymasowe.eu - blog o prawnych aspektach imprez masowych

Nie klep w mate

Post autor: Nie klep w mate » 22.12.2017, 02:29

Zawilina pisze:
21.12.2017, 20:19
ŁKS Łomża znowu Jage? czy to opóźniony artykuł na głównej? jeżeli to prawda to,że też chłopakom z Łomży się to nie nudzi ;)
Powoli zaczyna...

cc_cc

Post autor: cc_cc » 22.12.2017, 19:43

Nie klep w mate pisze:
22.12.2017, 02:29
Zawilina pisze:
Powoli zaczyna...
Zaczyna? Hehe...
Jak juz to trafienie auta , zreszta sami tez maja plecy 2x

KotTomJ

Post autor: KotTomJ » 22.12.2017, 23:39

Nie klep w mate pisze:
22.12.2017, 02:29
Zawilina pisze:
Powoli zaczyna...
Nie klep w mate, kolejny szczur z wioski jeszcze większej niż Łomża czyt. Kolna. Zapytaj starszych kolegów jakie były telefony w zeszłym tygodniu. Chyba że jeszcze wary z nosa nie zdjąłeś i starsi nic tobie nie przewijają bo mają obawy że dupsko pęknie :)

duchtrybun

Post autor: duchtrybun » 23.12.2017, 10:58

To co się mówi przez telefon to jakiś wyznacznik siły ekipy? Dej se spokój chłopie:)

Jaśnie Pan

Post autor: Jaśnie Pan » 23.12.2017, 12:55

Życzę wszystkim kibicom i chuliganom zdrowych wesołych świąt w rodzinnym gronie bez podziałów na przynależność klubową. Życzę wszystkim bracią po szalu obyśmy się tylko nie zabijali. Pozdrawiam.

S.G.

Post autor: S.G. » 23.12.2017, 19:53

Jaśnie Pan pisze:
23.12.2017, 12:55
Życzę wszystkim kibicom i chuliganom zdrowych wesołych świąt w rodzinnym gronie bez podziałów na przynależność klubową. Życzę wszystkim bracią po szalu obyśmy się tylko nie zabijali. Pozdrawiam.
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!

Zawilina

Post autor: Zawilina » 24.12.2017, 10:47

aha czyli nieważne,że Łomża 3 razy miesza Jage z błotem,ważne,że ktoś do kogoś zadzwonił i już jest po temacie.

power ranger

Post autor: power ranger » 24.12.2017, 10:59

Ważne, dobrze, że coś robią, w końcu i oni zostaną złapani i znowu nie będą parę lat się wychylać. Wesołych!
BANDYCKI KLUB SPORTOWY

wichrowe wzgorze

Post autor: wichrowe wzgorze » 24.12.2017, 17:35

Jagiellonia powinna ganiac Łomża i dać im do zrozumienia by się nie wychylali, a nie odwrotnie

_Piast1945

Post autor: _Piast1945 » 24.12.2017, 21:27

Zawilina pisze:
24.12.2017, 10:47
aha czyli nieważne,że Łomża 3 razy miesza Jage z błotem,ważne,że ktoś do kogoś zadzwonił i już jest po temacie.
Jaga miala sporo niekorzystnych starc nie maja dobrej ekipy jak na tak wielu kiboli.

maRjan

Post autor: maRjan » 24.12.2017, 22:35

Jaga miala sporo niekorzystnych starc nie maja dobrej ekipy jak na tak wielu kiboli.
[/quote]

Kibiców mają wielu ale kiboli i ludzi zaangażowanych już nie co widać po wyjazdach wiele osób na wczasach/emigracji wielu zniechęciły chujowe akcje decyzyjnych i wiem to od kolegi właśnie z Jagiellonii
Śmiałek PM

Popeyee

Post autor: Popeyee » 24.12.2017, 23:54

maRjan pisze:
24.12.2017, 22:35
Kibiców mają wielu ale kiboli i ludzi zaangażowanych już nie co widać po wyjazdach wiele osób na wczasach/emigracji wielu zniechęciły chujowe akcje decyzyjnych i wiem to od kolegi właśnie z Jagiellonii
[/quote]

Ludzi z białegostoku w anglii chyba jest najwiecej.Gdzie by sie nie poło do pracy to wszedzie jest ktos z białego lub oikolic.Znam pare osób z Jagii również jak sa tylko w polsce smigaja na mecz czy wyjazd.
Good Night Left Side

ODPOWIEDZ