matador88 pisze: ↑21.12.2017, 03:29
Protest młynów i gwarantuję, że uja kto przyjdzie;) (Tyle że wtedy interesy gorzej pójdą co nie?;) ) Jak słyszę takie pierdy o wymianie kibiców jak na kadrze to zalecam barana w ścianę - Bogdan z Markiem to pójdzie Lewandowskiego pooglądać raz na rok na Narodowy. Pójśc co 2 tygodnie na domowy mecz, oglądać takie "gówno na murawie" w deszcz, ziąb i wichurę to jest zupełnie inna sprawa.
* Do tego ananasa co nie widzi nic złego w braniu z "kibice razem" : rozumiem że te kartoniki za pieniążki z klubu na Barcelonie czy innym Bayernie tez są dla Ciebie fajne? Definicja stylu ultras u tych jest jakaś upośledzona. Do ciężkiej cholery jak gdzieś młyn i prosta kładzię na wasze zbióreczki to pieniążki z ministerstwa na ratunek? Niedługo to wam jeszcze race w ręce wetkną albo i co innego patrząc na godność. uLTRASI z bożej laski z listy hańby. Wstyd!
To może ku*** jak już być AMF to 100%? Zero umów z klubem, zero magazynku na stadionie na flagi, bębny. Umów żeby gniazdo zamontować, nagłośnienie rozłożyć. Dogadywania sie na wnoszenie transparentów, dogadywania sie na oprawe z piro, możliwość przyjścia 8h przed meczem i rozłożenia oprawy, łażenia po sektorach, wchodzenia na dach. Zero prawa do sprzedaży przez kibiców gadżetów z herbem klubu, zero jakichś stowarzyszeń kibiców, zero KKNów itd? Ja chętnie to popre, ale dobrze wiesz, że to nie jest realne.
Nie popieram samego Kibice Razem, wolałbym żeby to nie istniało, tak samo jak choćby KKN, ale istnieje, nie ode mnie czy Ciebie to zależy czy mój klub bądź Twój w to wejdzie, ale już ode mnie (nie wiem jak od Ciebie) w jakimś stopniu zależy na co te pieniądze pójdą. I powiem Ci, że mam troche wyjebane czy pieniądze którymi opłacimy swoich adowkatów, kupno farb, piro czy turnieju dla ekipy jest pochodzenia legalnego, nielegalnego, czy dorzucił się do zbiórki koleś co głosuje na Nowoczesna czy hajs jest z jakiegoś kibice razem. Nie uważam aby bycie w Kibice Razem oznaczało, że od razu sie jest bandą c**** i tyle.
Domyślam się, że Twoje 88 w nicku nie jest przypadkowe i nie jest to data urodzenia więc przyjedź do nas na turniej skinheadów i powiedz nam gdy w tle będzie leciał kawałek konkwisty a hajs poszedł od kibcie razem że jesteśmy ekipą hańby