MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI -2017!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI -2017!
Czas na liczby ;)
Wszystkich +/- 60 tyś
widzewiakow 45 tyś, wszyscy wrócili z barwami ;)
ŁKS 100 osób wszyscy pocieci..
Wszystkich +/- 60 tyś
widzewiakow 45 tyś, wszyscy wrócili z barwami ;)
ŁKS 100 osób wszyscy pocieci..
-
Żałuję tylko że Warszawa jest tak "spedalona". Przejeżdżałem przez kilka dzielnic i oglądałem ile jest flag w oknach i na balkonach. I dosłownie było kilka sztuk. Na trasie marszu gdzie mieszkańców też jest sporo może z 10 by się znalazło. Już u mnie w mieście jest zdecydowanie więcej flag. Co do liczby Legii na marszu to też d*** nie urywa. Jak na taką ekipę to powinni wystawić blok 20 tyś chłopa. A i tak większość widzianej liczby przeze mnie to Legioniści z poza Wa-wy.
Wielkie uznanie dla chłopaków ze Stomilu. Konkretna prezencja i liczba. "Rozkręcali" końcówkę marszu.
pozdro chłopaki
Wielkie uznanie dla chłopaków ze Stomilu. Konkretna prezencja i liczba. "Rozkręcali" końcówkę marszu.
pozdro chłopaki
POLSKA DLA POLAKÓW
-
Nie rozumiem po c*** strzelać tymi petardami to tylko zniechęca normalnych ludzi do pójścia na Marsz. Żaden patus z achtungiem w reku nie był wstanie racjonalnie wytłumaczyć po co je odpala. Hymn wyszedł zajebiscie dużo rac dało fajny efekt. Liczba nie najwyższa, ale za rok na 100-lecie z pewnością będzie lepiej. Fajnie że coraz więcej ludzi trzyma w ręku flagi. Niestety nie doszedłem do końca marszu bo mój dzieciak bał się petard. Do następnego.
-
Niektórzy myślą że pakt o nieagresji na takich imprezach to punkt stały. Gówno prawda, przed Francją już się sypało. Teraz masa nowych koalicji, przetasowania na scenie - to co małolaty myślicie że po główce każdy się będzie głaskał? Chcecie old school to macie.

-
-
Jedni chcą dzielić Marsz według barw klubowych, drudzy według sympatii partyjnych. Ponieważ „repetitio es mater studiorum” powtórzę: to jest Marsz Niepodległości a nie Marsz Prawicy czy Marsz Wolnego Rynku. To jest Marsz, który ma łączyć wszystkich Polaków patriotów bez względu na poglądy, nawet lewicowe. Nie wiem co miałeś w gimnazjum z historii ale przypomnę ci, że do odzyskania niepodległości przyczyniła się też Polska Partia Socjalistyczna. I nie chodzi mi tu o Piłsudskiego, który w 1918 r. nie był już w PPS ale o Daszyńskiego i Moraczewskiego (tak, trzeba sprawdzić w Wiki kto to i co robili).
Poza tym nie każdy kto krytykuje kapitalizm jest socjalistą (można być też np. korporacjonistą [link]), a nie każdy narodowy socjalista jest nazistą (byli przed wojną polscy narodowi socjaliści, którzy potem walczyli przeciw Hitlerowi https://pl-pl.facebook.com/PolishNational/). Tak więc zgadzam się: UCZYĆ SIĘ. Do książek. Wiki i Wykop nie wystarczą.
Mało kogo obchodzi, kogo łaskawie „dopuszczasz”, „tolerujesz” itd. Jak ktoś chce maszerować tylko z koleżkami o takich jak on poglądach to niech sobie założy własny Marsz Narodowych Konserwatystów (czy kogo tam) i wtedy może z niego wyrzucać kogo chce. Nawiasem mówiąc Korwin miał taki pomysł, on chciał świętować niepodległość 7 października bo to jest „prawdziwie konserwatywna” data [link]
Natomiast siłą MN jest to, że ma otwarty charakter i tak powinno zostać.
EOT
Poza tym nie każdy kto krytykuje kapitalizm jest socjalistą (można być też np. korporacjonistą [link]), a nie każdy narodowy socjalista jest nazistą (byli przed wojną polscy narodowi socjaliści, którzy potem walczyli przeciw Hitlerowi https://pl-pl.facebook.com/PolishNational/). Tak więc zgadzam się: UCZYĆ SIĘ. Do książek. Wiki i Wykop nie wystarczą.
Mało kogo obchodzi, kogo łaskawie „dopuszczasz”, „tolerujesz” itd. Jak ktoś chce maszerować tylko z koleżkami o takich jak on poglądach to niech sobie założy własny Marsz Narodowych Konserwatystów (czy kogo tam) i wtedy może z niego wyrzucać kogo chce. Nawiasem mówiąc Korwin miał taki pomysł, on chciał świętować niepodległość 7 października bo to jest „prawdziwie konserwatywna” data [link]
Natomiast siłą MN jest to, że ma otwarty charakter i tak powinno zostać.
EOT
http://zs-strzelec.mil.pl/kg/
-
-
W tym roku jakoś mniej patologii...
Chciałbym jednak uświadomić wszystkich najebusów, że tak jak rok temu, tak jak w tym roku, tak samo i za rok będą za fraki wypierdalani poza główny tłum...
Ktoś może wie co to za ekipa w czapkach w szerokie biało-czerwone pasy bez żadnych emblematów?Szli zaraz za kolumną Legii...
Chciałbym jednak uświadomić wszystkich najebusów, że tak jak rok temu, tak jak w tym roku, tak samo i za rok będą za fraki wypierdalani poza główny tłum...
Ktoś może wie co to za ekipa w czapkach w szerokie biało-czerwone pasy bez żadnych emblematów?Szli zaraz za kolumną Legii...
HUTNIK&MAZOVIA
-
Pytanie do obecnych na Marszu: jak było z frekwencją? Czy to był faktycznie najliczniejszy Marsz ze wszystkich? Ile realnie mogło być tam wczoraj osób?
Przepychanek na tle klubowym szkoda w ogóle komentować, uderzcie się debile z obu stron barykady czymś ciężkim w łeb, najlepiej kilkukrotnie, chociaż wątpię żeby to coś dało.
Chaos ja bym sobie chętnie coś poczytał i się doedukował, lekcje historii w szkole to zdecydowanie za mało. Myślę, że nie tylko ja. Dawaj konkretne tytuły książek czy opracowań, chętnie poczytam.
Przepychanek na tle klubowym szkoda w ogóle komentować, uderzcie się debile z obu stron barykady czymś ciężkim w łeb, najlepiej kilkukrotnie, chociaż wątpię żeby to coś dało.
Chaos ja bym sobie chętnie coś poczytał i się doedukował, lekcje historii w szkole to zdecydowanie za mało. Myślę, że nie tylko ja. Dawaj konkretne tytuły książek czy opracowań, chętnie poczytam.
-
alkoholu nie piłem, a myślę aż za dużo...The Pozer City pisze: ↑12.11.2017, 01:06Mniej alko, więcej myślenia :*dox10 pisze: W********** z tymi mordercami z SS i ze swoimi narodowosocjalistycznymi hasłami!
-
Chłopacy z Dolnego Slaska tez mieli oprawe, moglby ktos ja tu wstawic?
-
Było bardzo dobrze. Dużo rodzin, osób starszych i dzieciaków. Ogólnie spokojna atmosfera poz kilkoma incydentami. Prawie nie było widać policji, co też bardzo cieszy.
Za rok widzimy się w Warszawie!
Za rok widzimy się w Warszawie!
-
Dokładnie odwrotnie. Najgorszy marsz z tych, na których byłem. Poziom patologii zatrważający, od najebusów po tabuny ujaranych. Dużo typów szukających wrażeń wśród zwykłych uczestników. To nie marsz wspólnoty narodowej, tylko setek różnych grupek. każda w jakimś swoim interesie. Jeżeli to pójdzie w tym kierunku, to nie wróżę dalszego progresu. I ludzi jakby mniej niż w poprzednich latach.HC pisze: ↑12.11.2017, 10:04W tym roku jakoś mniej patologii...
-
Wcale nie najgorsz marsz tylko najlepszy. I ludzi tyle samo jak co roku lub wiecej
-
-

Te zamaskowane ryje troche głupio wyglądają i proszą się o zainteresowanie przez psy.
-
Frekwencja była podobna jak rok, dwa lata wstecz. Wtedy było ok. 80 000 - 100 000 tys. ludzi. Na pewno utrzymuje się na stałym poziomie. Dużo rodzin z dziećmi. Cieszy obrazek dzieciaczków po kilka lat z flagami Polski. W tym roku jakby mniej ludzi w barwach klubowych, a więcej w biało czerwonych. Od kilku lat nie ma prowokacji to mniej ludzi przyjeżdża na "atrakcje.
Cieszy to, że obcokrajowcy przed marszem, którzy występowali na scenie mówili o pojednaniu naszych narodów w spólnym celu. Sama Polska też nic nie zdziała. Musi być koalicja i wspólne wspieranie się Naszych Narodów. Każdy z nich Słowak, Hiszpan, Włoch doceniał Nas i Polskę, jakim jesteśmy jednolitym Narodem w kwestii uchodźców i imigracji. Widać, że Nam tego zazdroszczą.
Trafił się jakiś pacjent co ledwo szedł. Jak już musicie się napić to na powrocie. Będziecie wyrzucani z marszu. Nie ma miejsca dla patologii. To co sobą prezentujecie to dno.
Odnośnie tych porachunków to sami się wykończycie. Będziecie się ustawiać na trasie to w ogóle nie dojedziecie do Warszawy. Na moście jak biegaliście to ludzie się z Was śmiali. Teksty w stylu " Szczurki po 60 kg ". Tak się zaprezentowaliście. Na pewno nie zepsujecie Święta.
Klimat jest. Hasła z co raz większym przekazem. Ludzie dopisują. Idea Marszu się nie wyczerpała i jest co raz lepiej.
Cieszy to, że obcokrajowcy przed marszem, którzy występowali na scenie mówili o pojednaniu naszych narodów w spólnym celu. Sama Polska też nic nie zdziała. Musi być koalicja i wspólne wspieranie się Naszych Narodów. Każdy z nich Słowak, Hiszpan, Włoch doceniał Nas i Polskę, jakim jesteśmy jednolitym Narodem w kwestii uchodźców i imigracji. Widać, że Nam tego zazdroszczą.
Trafił się jakiś pacjent co ledwo szedł. Jak już musicie się napić to na powrocie. Będziecie wyrzucani z marszu. Nie ma miejsca dla patologii. To co sobą prezentujecie to dno.
Odnośnie tych porachunków to sami się wykończycie. Będziecie się ustawiać na trasie to w ogóle nie dojedziecie do Warszawy. Na moście jak biegaliście to ludzie się z Was śmiali. Teksty w stylu " Szczurki po 60 kg ". Tak się zaprezentowaliście. Na pewno nie zepsujecie Święta.
Klimat jest. Hasła z co raz większym przekazem. Ludzie dopisują. Idea Marszu się nie wyczerpała i jest co raz lepiej.
-
A ty się prosisz o bułe na ryj, lubisz donosić co ??berserkergang pisze: ↑12.11.2017, 11:17
Te zamaskowane ryje troche głupio wyglądają i proszą się o zainteresowanie przez psy.
protektormalopolska pisze: ↑Nikt tu z Zagłębia czy Bielska nie lamentuje
protektormalopolska pisze: ↑to wybrali ostra ekipę i teraz lament
-
-
@Oregano - Jestes jeszcze gnojkiem na utrzymaniu rodzicow, a glosujesz tutaj za dwoch i probujesz rozstawiac wszystkich po katach. Troche pokory gowniarzu i przestan napierdalac juz te histeryczne posty. Moze dla odmiany wyloguj sie w koncu do zycia zamiast sie tutaj pruc drugi dzien?
Jak ktos juz wczesniej zauwazyl - MN to inicjatywa zrzeszajaca oboz szeroko pojetej prawicy, tj. nurty konserwatywne, katolickie, antykomunistyczne, nacjonalistyczne itd. Transparenty o aborcji czy islamie tez nie maja nic wspolnego z data 11.11 i nasza niepodlegloscia, jednak pojawiaja sie i dobrze. Na bardziej radykalne klimaty typu Czarny Blok rowniez jest miejsce, twoje pierdolenie na pewno tego nie zmieni.
Jak ktos juz wczesniej zauwazyl - MN to inicjatywa zrzeszajaca oboz szeroko pojetej prawicy, tj. nurty konserwatywne, katolickie, antykomunistyczne, nacjonalistyczne itd. Transparenty o aborcji czy islamie tez nie maja nic wspolnego z data 11.11 i nasza niepodlegloscia, jednak pojawiaja sie i dobrze. Na bardziej radykalne klimaty typu Czarny Blok rowniez jest miejsce, twoje pierdolenie na pewno tego nie zmieni.
-
Jaki nazizm ? Bredzisz jak lewucha. Nazizm skończył się w 1945. Mniej tvnu.Oregano pisze: ↑12.11.2017, 12:30A skad ty ku*** możesz wiedzieć jak ja się utrzymuje i o jakim głosowaniu za dwóch mówisz. Jeśli dla ciebie jest miejsce dla post nazistowskich organizacji bojowych, które głoszą hasła bliskie ideologii, która była wrogo nastawiona do Polaków, to jesteś pomylony.
Tak bardzo krzyczycie o komuniźmie, a o Nazizmie już zapomnieli?
protektormalopolska pisze: ↑Nikt tu z Zagłębia czy Bielska nie lamentuje
-
Popieram czarny blok, niech europa wie jakie tu panuja poglady. Nie dajmy sie urabiac.
-
Liczba lewaków i idiotów, którzy się wypowiadają w tym temacie, jak Oregano i jacyś jego funfle przechodzi ludzkie pojęcie. Ci, którzy tak chcą bić i kopać czarny blok i wyrzucać go z marszu, mogli to zrobić wczoraj, a co zrobili? Gówno. I tyle moglibyście zrobić oprócz napisania groźnego posta na kibicach.net. Po prostu boli was, że jest to zorganizowana, dobrze prezentująca się grupa z flagami i banerami bez najebanej, naćpanej 60-kilogramowej patoli biegającej w tę i z powrotem bez żadnego powodu.
Wszyscy, którzy się do tego przypierdalają, to w myśl starej żydowskiej zasady dziel i rządź. Robicie dla nich robotę. Pożyteczni idioci.
Wszyscy, którzy się do tego przypierdalają, to w myśl starej żydowskiej zasady dziel i rządź. Robicie dla nich robotę. Pożyteczni idioci.
Powróci stare prawo - Narodowy Socjalizm odrodzi się...
-
Miliard żenada z ich strony to powieszenie tej tablicy.nie zdjeto jej z powodu protestu upaińców.ukry tylko pokazały babola jakiego strzelili wywieszając ta tablice.d*** tu dała jedna osoba z MONuMiliard pisze: ↑12.11.2017, 11:17
Jedno co chciałbym jeszcze napisać - to skurwysyństwo polityków PISu. Dzień przed marszem podmienili tablicę na grobie nieznanego żołnierza i usunęli z niej po protestach ukraińców nazwę miejscowości Bircza. Dla mnie to jest jakaś kpina i zarazem żenada z ich strony...
P.S
Pytanie do Olsztynian - czy policja obstawiała solidnie każde stacje, na których zatrzymywał się wasz pociąg specjalny?
-
-
Wyłącz tvn jak zamierzasz sie tu udzielać! Święto Niepodległości owszem jest świętem samym w sobie i należy się radować. Jednak niepodległość nie jest dana raz na zawsze. W obecnych czasach zagraża nam (Polsce) wielkie zło, rzekłbym największe w dziejach. Jest nim brudne muzułmańskie ścierwo które nie uznaje kompromisów, a jedyną i słuszną drogą jest dla nich kalifat a w przyszłości umma. Na razie opanowują przyczółki na szeroko rozumianym zachodzie, ale już niedługo będą tuż nad naszymi granicami (zachodnią i północną). Wojna rasowa już się zaczęła, na zachodzie nie ma już w zasadzie nadziei, ale jest jeszcze w takich krajach jak Polska. Należy z całą stanowczością o tym mówić i zaznaczać na każdym kroku (w/w hasłami) aby m.in. tacy jak ty zaczęli sami myśleć a nie żywili się papką gówna z "postępowych" mediów.Oregano pisze: ↑12.11.2017, 12:09Święto Niepodległości, a tu hasła o rasie, krwi, narodowym socjaliźmie, ku***. No dobra, ale sama idea czarnego bloku. Oni nie szli świętować, szli w atmosferze nawoływania do jakiejś wojny rasowej, czy c*** wie co. Po prostu od niektórych uczestników biła agresja, a nie radość, a tego dnia powinna nam towarzyszyć radość i wiara w to, że nasz kraj będzie kiedyś lepszy, niż dziś jest. Że wszystko da się zbudować w oparciu o fundamenty.
Ale dla Czarnego Bloku to tylko dobra okazja do wyładowania swoich życiowych frustracji i szukania starcia. Myślałem, że chuliganka zostaje na stadionach, ale jak widać nie
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
na moje ok. ponad 100 troche czarnych flag i tyle.Januszek90 pisze: ↑11.11.2017, 21:09Ile było mniej więcej osób na czarnym bloku organizowanym przez szturm, radykalne południe itp?
rok temu nie byłem, ale dwa lata temu było ponad 130tys wczoraj widac bylo ze frekwencja w dół.
no nie najwiecej jak wyzej napisalem, ale staly poziom utrzymany. Najśmieszniejsze jak na powrocie slyszysz w radiu samochodowym w wiadomosciach ze tvn ocenilo marsz na 30tys a tvp na 60tys a policja wstrzymala sie od podawania liczb przyblizonych zachowujac zimna wode :D
Co do marszu na poczatku marszu czuc atmosfere swieta, dumy narodowej ale im dalej w tlum jak to sie mowi w las w tym gorzej nie dosc ze nagłosnienia brak i nie ma kto rozruszac tlumu to znajdzie sie paru baranow, ktorzy zapomnieli po co tam sa. Rozumiem raz czy dwa zaspiewac na tvn,upa by pokazac nasze stanowisko ale nie non stop. policji od rana multum a na samym marszu niewidoczni
Prowokacja z flaga pedalska w oknie slaba...
Widok Babci bezcenny stojacej na balkonie machajacej jedna reka flga Polski a druga dawała buziaki w strone marszu.
co do idiotycznej gadki tu na temat barw klubowych to coraz ich mniej wedlug mnie. bardzo widoczni Lech,Legia(oczywiascie), Stomil i ŁKS z mega trafna sektorowka. wiekszosc ekip posiadala czapki klubowo&patriotyczne wiec po co ten placz o barwy
po raz kolejny dzieciaki z Radomiaka popisały sie po raz kolejny najebani w c*** potpierajacy plot narodowego. widac szczurki nikt z ekipy.
tak na zakonczenie dobrze i niedobrze ze za rok wielki jubileusz 100lecie to frekwencja bedzie mega i to przyciagnie mase ludzi tzn. lanserzy bo nie ma co ukrywac z roku na rok jest coraz spokojniej to i niestety frekwencja spada.
wiekszosc tu osob powinno zamilczec nie rozumiem po co komentowac jak sie nie bylo. Byl czas na siedzenie na to powinien byc na obecnosc na samym marszu.
W świecie baranów jesteśmy wilkami!!!
-
Niedługo będziecie przyjmować czarnuchów do ekipy bo czemu nie? Przecież urodził się tutaj i jest patriotą. Idzie to wszystko w złą stronę. Prawica musi być bardziej radykalna jeśli mamy się obronić przez hordami ,które nadejdą. Wystarczy jakiś globalny krach finansowy i wszystko pierdolnie. Zachód jest już praktycznie stracony. Rasa to jedna z głównych podstaw naszej tożsamości. Trzeba o tym mówić częściej bo moda na patriotyzm typu zachodniego powoli wkrada się nawet na to forum.
-
Jak tam marsz we Wrocławiu?
-
W taki dzień jak wczoraj niestety zachowanie Łks-u co najmniej żenująca jak, nie napisać tragiczna !!!
Ekipa bez honoru, taktu w tak Ważnym dniu jak Wczoraj. Penie zapomnieli po co przyjechali ale coz niech ta Dobra cześć Społeczności Kibolskiej ich oceni ..... lub nie
Tak, tak będą wpisy o Marsylii i tak dalej, szkoda ze nikt nie upomina się o Polonie Waszawa jak Legunia ich gania na Święcie Niepodległości
Cieszy natomiast fakt mniejszej liczby prowokacji milicji i coraz niej barw klubowych w tym dniu.
Ci co nie byli niech żałują
Ekipa bez honoru, taktu w tak Ważnym dniu jak Wczoraj. Penie zapomnieli po co przyjechali ale coz niech ta Dobra cześć Społeczności Kibolskiej ich oceni ..... lub nie
Tak, tak będą wpisy o Marsylii i tak dalej, szkoda ze nikt nie upomina się o Polonie Waszawa jak Legunia ich gania na Święcie Niepodległości
Cieszy natomiast fakt mniejszej liczby prowokacji milicji i coraz niej barw klubowych w tym dniu.
Ci co nie byli niech żałują
-
Rzucanie achtungami to głupota, nie wiem, czemu ma to służyć, chyba wzbudzeniu strachu wśród dzieciaków 5+. Mój synek się bał, a chyba nie o to chodzi.
Kibicowskie porachunki na MN to tragedia, którą wszyscy powinni potępić. W tym roku Łks - Widzew, co roku Legia - Polonia, straszna beznadzieja. MN powinien łączyć, a nie dzielić.
Kibicowskie porachunki na MN to tragedia, którą wszyscy powinni potępić. W tym roku Łks - Widzew, co roku Legia - Polonia, straszna beznadzieja. MN powinien łączyć, a nie dzielić.
-
ŁKS dobrze sie pokazał reszta co tu jedzie po ŁKSie to ma kompleksy.
-
-
Jakieś rzetelne liczby lewactwa ? W tym roku to nie tylko weganie, geje, trans i komuniści co "anty-pisowcy", SBecja, kobiety-wyzwolone i cała masa tęskniących za PO których postępowa lewica przyjęła jak swoich.
-
Ci co mają jakiś problem do inicjatywy Czarnego Bloku niech sobie uświadomią, że trzeba się radykalizować. Takie są czasy. Dla swastyki nie będzie tolerancji. Jak komuś przeszkadza celtyk to niech zmieni klimat. Inaczej skończymy jak Francja.
-
Niektórym tu się mocno w głowach popierdoliło. Jeśli ktoś chce zwalczać kapitalizm to jest jebanym lewakiem, a nie radykalną prawicą. Odwoływanie się do nazistowskich zbrodniarzy w Polsce powinno być surowo karane. Pierdolicie często innym, że naoglądali się za dużo TVN-u, a mam wrażenie że sporo osób wypowiadających się tutaj jest tak samo zjebana jak tvn tyle, że w drugą stronę.
ps. 100 razy wolę murzyna, który uczciwie pracuje, płaci podatki i respektuje zasady panujące w Polsce niż bezdomnych alkoholików. W czasach gdy jest w kraju mnóstwo pracy trzeba być totalnym zjebem, żeby wylądować na ulicy. Nie trzeba wiele żeby nocować chociażby u brata Alberta, umyć się, kupić normalne ciuchy w lumpie i iść do pracy i się ogarnąć.
ps 2. nazwijcie mnie lewakiem zjebani narodowi socjaliści.
ps. 100 razy wolę murzyna, który uczciwie pracuje, płaci podatki i respektuje zasady panujące w Polsce niż bezdomnych alkoholików. W czasach gdy jest w kraju mnóstwo pracy trzeba być totalnym zjebem, żeby wylądować na ulicy. Nie trzeba wiele żeby nocować chociażby u brata Alberta, umyć się, kupić normalne ciuchy w lumpie i iść do pracy i się ogarnąć.
ps 2. nazwijcie mnie lewakiem zjebani narodowi socjaliści.
-
j**** nazistów, faszystów, komunistów i całe te wasze lewicowe bloki. Tęczowe, czarne, różowe i takie tam. Nie oburza mnie ich stosunek do imigrantów, murzynów i innych takich, ale ich stosunek do lewicowych doktryn, które zawsze były prędzej czy później wymierzone w Polskę, trzeba tępić.
-
NS w Polsce to jest margines. To nie lata 90. Narodowy socjalizm jest to skrajna lewica tak samo jak komunizm. Tego nikt nie będzie tolerował.
Tolerancja jest cechą ludzi słabych. Hasła o czystości rasy nie mają za zadanie nawoływać do nienawiści tylko obrony społeczeństw, Narodu. Trzeba się w to zagłębić. Nie tylko hitler, stalin, bandera. Paradoksalnie najbardziej przez komunizm ucierpieli Rosjanie. Tylko trzeba cofnąć się do czasów rewolucji bolszewickiej z 1917 r. Władzę przejęli żydzi komunistyczni, którzy chcieli/ chcą zagłady Słowian.
Tolerancja jest cechą ludzi słabych. Hasła o czystości rasy nie mają za zadanie nawoływać do nienawiści tylko obrony społeczeństw, Narodu. Trzeba się w to zagłębić. Nie tylko hitler, stalin, bandera. Paradoksalnie najbardziej przez komunizm ucierpieli Rosjanie. Tylko trzeba cofnąć się do czasów rewolucji bolszewickiej z 1917 r. Władzę przejęli żydzi komunistyczni, którzy chcieli/ chcą zagłady Słowian.
-
Widzew,Wisła oraz przyjaciele oficjalnie nie obecni na marszu?Widzew nie robił jak co roku wyjazdu na marsz?
-
Czytałem cierpliwie wrzutki, które tu uskuteczniasz, aż przyszedł czas na "wysypkę" :) "Lekturka" z putinowskiej tuby, która wbrew temu co tu piszesz, w linku który wrzucasz opisuje "Azow" jako batalion (decyzja o przeformowaniu w pułk - połowa września 2014, uzyskanie certyfikatu specnazu Gwardii Narodowej MSW - październik 2016).
Swoją drogą śmiech na sali budzi główna część tej "lekturki" oparta na notce jakiegoś kolesia z blogerskiej platformy salon24.pl, w którym dla odmiany "Azow" jest pułkiem - ale "Szturmowcy" dalej "współpracują" z... jednostką Gwardii Narodowej :)
Nie będę wnikał w szczegóły tej całej wirtualnej putinady, Nietrudno w necie znaleźć relacje ze wspólnych akcji środowiska szturm.com.pl i Ruchu Azowskiego (sformalizowanego w partię - Korpus Narodowy) - np. wspólnej obrony postumentów lwów na Cmentarzu Orląt Lwowskich... wbrew banderowskiej "Swobodzie".
Jednym słowem, "walcząc z nazizmem" (pisanym dużą literą chyba z ukrytej atencji, bo na pewno nie w ramach zasad języka polskiego) cytujesz ruskiego "sputnika", który "relacjonując" MN nie odróżnia batalionu od pułku i w bonusie sam nie odróżniasz jednostki Gwardii Narodowej od jej cywilnego zaplecza tworzącego aktualnie główny nurt ukraińskiego nacjonalizmu... konkurujący z banderowcami od Tiahnyboka, z którymi nikt z polskich nacjonalistów nie współpracuje. Bo też niby z jakiej racji? :)))
Może zrób coś w realu dla Polaków. którzy tam zostali gdy bolszewia Polskę stamtąd wymiotła, zamiast robić za użytecznego (patr)i.iotę putinowskich trolii. Wszyscy na tym skorzystają.
PS Sam nie tylko nie mam nic wspólnego ze Szturmowcami, ale nawet nie jestem nacjonalistą.
A co tam w komentarzach na Onecie?