MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI -2017!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI -2017!
Niby coraz lepiej na MN a patologii dalej co nie miara.....
Na plus
+ mniejsza liczba szczurów w kominach
+ race race race i jeszcze więcej rac :)
+ coraz więcej " normalnych" ludzi
+ mniej widoczni najebańcy
na minus
- podjazdy klubowe
- jebane achtungi
Byłem świadkiem innej kurewskiej akcji.
Na początku marszu chłopaki z Zagłębia Lubin rzucili achtungiem pod nogi jakiś kolesi. Ci do nich wydymili. Zagłębie chwyciło za butelki z czego jedna znalazła się na głowie gościa.( dość mocno rozjebana głowa) Drugi został przekopany na ziemi. Mam nadzieję że karma kiedyś wróci i bohater z butelką w ręce też kiedyś polegnie po sprzęcie....
Na plus
na minus
- podjazdy klubowe
- jebane achtungi
Na początku marszu chłopaki z Zagłębia Lubin rzucili achtungiem pod nogi jakiś kolesi. Ci do nich wydymili. Zagłębie chwyciło za butelki z czego jedna znalazła się na głowie gościa.( dość mocno rozjebana głowa) Drugi został przekopany na ziemi. Mam nadzieję że karma kiedyś wróci i bohater z butelką w ręce też kiedyś polegnie po sprzęcie....
POLSKA DLA POLAKÓW
-
-
Lans poszedł w Polskę, gdzie byliście na świętach patriotycznych organizowanych w Łodzi, jak byliście siedzieliście grzecznie i cichutko, teraz wielcy obrońcy Europy za plecami połowy Polski, a w Łodzi ich główną partią gdzie mają swoich ludzi jest PO, grunt zdjęcia są, filmiki są, widzewiak w łeb dostał. ŚWIĘTO NARODOWE WSZYSTKICH POLAKÓW można uznać za udane. Takiej pozerki dawno nie widziałem. niemiec c***, rusek wróg francuz cipa, angole najchętniej by nas wysłali na Alaskę (nie pierwszy raz na dymają), wujek sam ma nas głęboko w d****, ale spoko mamy obrońców Europy w większości gamoni którzy z patriotyzmem mają tyle wspólnego, co ciapaty z chrześcijaństwem. POLSKA!!!
https://t.me/pump_upp
-
Wracaj do swojej zaszczanej bramy, jak nie ogarniasz o co chodzi tępaku. Sprowadzić MN do walki z koalicja..
Tak sie konczy wpuszczanie patologii z łks na salony...
-
A to ku..wa ma do rzeczy, że jest to Święto Niepodległości Polski, a nie klubowa rewia mody. Nie trudno założyć w ten jeden dzień normalnej czapki, iść w jednym szeregu, mimo, że zna się jeden z drugim z osiedli, szkoły, wyjazdów, czy twarzówek. Po ch.j prowokować, nawet dzisiaj? Walmy się po łbach, na łapy, po krakowsku, czymkolwiek, ale nie dzisiaj.maxforte pisze: ↑11.11.2017, 22:01co to ma ku*** do rzeczy? wyobrazasz sobie MN gdzie powszechnym staje sie krojenie barw klubowych? zwlaszcza ze ich tam nie brakujeP141171215B pisze: ↑11.11.2017, 21:51Czy były to czapki z godłem/ Orłem/ symbolami Polski, czy może FC Widzewa?
Pytam, bo nie wiem, na marszu mnie nie było.
Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć zębów.
-
-
Jebiecie nas tak od roku tylko efektu nie widac. Nie jestescie w stanie zagrozic samemu Widzewowi w Lodzi a ty tu grozisz calej koalicji?
Wykazujecie sie przy innych ekipach na kadrze czy na MN tylko jakos w Lodzi nie mozecie sie wykazac gdy juz innych nie ma za plecami.
Dzisiaj 100 Lksu w Wawie jutro 2 000 Widzewa w Tomaszowie. Takie tam proporcje.
-
Łaaaaaa wasz płacz w nędzne durnie to jest najlepsze co może być! Gdzie wy k**** dziś byliście ? Czemu nie postawiliście się tej PATOLOGII Z ŁKSu ?! Czemu oddawaliscie czapki i barwy ? Jesteście najgorszymi k******, placzkami z internetowych forów, gamoniami na potęgę. Widzewska charyzma daan error04 gdzie wy k**** dziś byliście ze śmiecie się odzywać ?!
-
error04 pisze: ↑11.11.2017, 22:28Jebiecie nas tak od roku tylko efektu nie widac. Nie jestescie w stanie zagrozic samemu Widzewowi w Lodzi a ty tu grozisz calej koalicji?
Wykazujecie sie przy innych ekipach na kadrze czy na MN tylko jakos w Lodzi nie mozecie sie wykazac gdy juz innych nie ma za plecami.
Dzisiaj 100 Lksu w Wawie jutro 2 000 Widzewa w Tomaszowie. Takie tam proporcje.
100.. ja p******* zamompleksiony lamus;)
-
Dramat...ArniBoczek pisze: ↑11.11.2017, 22:11Niby coraz lepiej na MN a patologii dalej co nie miara.....
Na plus
na minus
- podjazdy klubowe
- jebane achtungi
-
-
Realu Madryt-zgody.
-
tyle wpisów a oszczańce z bram dalej nie rozumieją o co chodzi.
Chodzi o to, że rozjebaliście święto, coś wyjątkowego czym jest Marsz Niepodległości.
Chodzi o to, że rozjebaliście święto, coś wyjątkowego czym jest Marsz Niepodległości.
-
Co zostało rozjebane? Marsz rozwiązali? Napierdalali się na widoku kamer telewizyjnych, albo rzucali w postronne osoby czymś? Nie, więc ku*** skończ się użalać, albo wyjdź z domu idź na miasto i się wypytuj kto był i im buły sprzedawaj. ku*** co z Ciebie za ułomny pajac to ja pierdolę. Byłeś Ty ku*** chociaż na tym marszu? Nie bo ku*** wycierałeś łzy w chusteczkę, więc zamilknij już.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Fragmenty Marszu Niepodległości: m.in. zbiórka Lech&Cracovia&Arka&KSZO, ŁKS & Włocłavia, hymn na Rondzie Dmowskiego czy dopełnienie żywota flagi UPA
https://www.youtube.com/watch?v=IqnrEy0-n-s
https://www.youtube.com/watch?v=IqnrEy0-n-s
-
Chore babska...
Nie ma chyba innego linku niż wyborcza niestety
[link]
Nie ma chyba innego linku niż wyborcza niestety
[link]
-
Płacz podłódzkiej reanimacji tylko pokazuje skalę ich bólu po Francji.
Marsz jak najbardziej na plus, mnóstwo młodzieży, sporo seniorów w mundurach, praktycznie brak problemów między klubami oprócz jebania narkotykowej koalicji.
Do następnego!!
Marsz jak najbardziej na plus, mnóstwo młodzieży, sporo seniorów w mundurach, praktycznie brak problemów między klubami oprócz jebania narkotykowej koalicji.
Do następnego!!
-
Lewary dostają w pizde we Wrocławiu. Należy zawsze i wszędzie niwelować to skurwysyństwo.
-
Daleko mi tematów łódzkich a jeszcze dalej do WRWE, ale załatwianie spraw na MN jest mega słabe- az tak ŁKS jest słaby, aby to załatwiac z lamusami z RTS? Każdy normalny wie że z RTSu były szczurki a nie banda.
Niech Legia dalej tłucze KSP
Lechia niech przyceluje Arkę
wogóele napierdalajmy się wszyscy-> Polak potrafi wszytsko rozpierdolić !
Nie macie swoich podwórek? Nie macie do siebie telefonów? WŁASNE TEMATY ZOSTAWCIE NA WŁASNYCH PODWÓRKACH
Niech Legia dalej tłucze KSP
Lechia niech przyceluje Arkę
wogóele napierdalajmy się wszyscy-> Polak potrafi wszytsko rozpierdolić !
Nie macie swoich podwórek? Nie macie do siebie telefonów? WŁASNE TEMATY ZOSTAWCIE NA WŁASNYCH PODWÓRKACH
-
W********** z tymi mordercami z SS i ze swoimi narodowosocjalistycznymi hasłami!The Pozer City pisze: ↑11.11.2017, 21:21Typie, to jest marsz organizowany przez nacjonalistów i jak chcesz, żeby z niego rugowano Degrella, Codreanu i innych rewolucjonistów oraz hasła o czystej rasie to zmień sobie marsz, bo to nie twój target po prostu. Poważnie zastanawiam się czy nie jesteś prowokacją na tym forum, bo kibic zazwyczaj nie bawi się w oportunizm dla ugłaskania zjebanych mediów tylko robi swoje.
-
Prawda jest taka że animozje klubowe mogą być wyciszone, ale nigdy nie znikną nawet w kontekście poważnych uroczystości. Taka luźna uwaga nawet gdyby wybuchł jakiś konflikt (w 21 wieku wojna totalna w starym stylu odpada) to nawet wtedy by nic nie ustało na dłuższą metę. Ot taka luźna uwaga, bez opiniowania co dobre co złe.
I jak Wrocław oraz Poznań tam pewnie było ciekawiej ze względu na mniej masowy charakter wydarzeń.
I jak Wrocław oraz Poznań tam pewnie było ciekawiej ze względu na mniej masowy charakter wydarzeń.
-
Haha kogo nazywasz posrancem byłem na meczu na placu i na marszu w barwach i jakoś żyje jestem w domu z barwami Widzewa może słabo szukaliścieTerroor pisze: ↑11.11.2017, 21:07Typ z wisly najlepszy schował się za babą z dzieckiem haha... fidzefiak z śródmieścia stracił swój śmieszny komin który na nasz widok próbował schować hahah.. no podróż dla wiesniaka z skierniewic też nie była miła że poszedł do konduktora i psy wsiadły na kolejnej stacji :)..
Ezgrts.. byliście i co wrociliscie bez barw posrancu
-
nie chce mi sie wdawac w pyskowke, ale ŁKS nakrywał czapki Widzew na marszach w Łodzi do czasu gdy Adaś Małecki (tak sie chyba nazywał) organizator tych marszy, a prywatnie kibic Widzewa po jednym z MN nazywał kibiców bydłem i generalnie pojechał z wiara. ŁKS zapowiedział, ze nie bedzie mu w Łodzi nabijał punktow. I skonczyło sie rumakowanie.WidzewskaCharyzma pisze: ↑11.11.2017, 22:12Lans poszedł w Polskę, gdzie byliście na świętach patriotycznych organizowanych w Łodzi, jak byliście siedzieliście grzecznie i cichutko, teraz wielcy obrońcy Europy za plecami połowy Polski, a w Łodzi ich główną partią gdzie mają swoich ludzi jest PO, grunt zdjęcia są, filmiki są, widzewiak w łeb dostał. ŚWIĘTO NARODOWE WSZYSTKICH POLAKÓW można uznać za udane. Takiej pozerki dawno nie widziałem. niemiec c***, rusek wróg francuz cipa, angole najchętniej by nas wysłali na Alaskę (nie pierwszy raz na dymają), wujek sam ma nas głęboko w d****, ale spoko mamy obrońców Europy w większości gamoni którzy z patriotyzmem mają tyle wspólnego, co ciapaty z chrześcijaństwem. POLSKA!!!
Widzewiacy oburzeni na forum, ale zaden z nich w Warszawie nie był. Typowe.
ps. głowna partia Widzewa w Łodzi jest SLD idac takim tokiem myslenia. Przestan wylewac swoje frustracje w necie. Tobie lepiej nie bedzie, a tylko wystawiasz sie na posmiewisko.
-
Narodowy socjalizm to nie tylko hitlerowskie Niemcy. Można nawet teraz powiedzieć ,że polityka PiSU to narodowy socjalizm. Potrzeba właśnie widać więcej mówić o rasie bo ludzie tacy jak ty kojarzą wszystko z Adolfem. Jak jesteś za białą rasą i nie chcesz czarnuchów w Polsce i Europe to nie znaczy od razu,że masz obrazek Hitlera nad łóżkiem.dox10 pisze: ↑11.11.2017, 23:41W********** z tymi mordercami z SS i ze swoimi narodowosocjalistycznymi hasłami!The Pozer City pisze: ↑11.11.2017, 21:21Typie, to jest marsz organizowany przez nacjonalistów i jak chcesz, żeby z niego rugowano Degrella, Codreanu i innych rewolucjonistów oraz hasła o czystej rasie to zmień sobie marsz, bo to nie twój target po prostu. Poważnie zastanawiam się czy nie jesteś prowokacją na tym forum, bo kibic zazwyczaj nie bawi się w oportunizm dla ugłaskania zjebanych mediów tylko robi swoje.
-
Widzew szedł sporą grupą w Marszu i żadnych spin nie było. Obok nas widziałem któryś z FC Lecha. Nie było żadnych ekscesów. Chyba ełkaesiaki próbują pokazać Polsce, jacy są mocni, jednak w Łodzi na manifestacjach narodowych nie są tacy hop. Mniejsza medialność? Wyskakujecie tylko wtedy, kiedy jest sporo kamer i zainteresowanie Polskiej sceny kibicowskiej? Szkoda, że na co dzień nie bijecie takim patriotyzmem, bo w szeregach łódzkiej MW próżno was szukać.
Ogólnie Marsz bardzo udany. Do zobaczenia za rok!
Ogólnie Marsz bardzo udany. Do zobaczenia za rok!
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
Są jakieś fotki Czarnego bloku?
Wiadomo że Widzew i im podobne ekipy po Marsylii odpuścili kadrę i na marszu też maja kłopoty,ale mogą podziękować sobie.
Wiadomo że Widzew i im podobne ekipy po Marsylii odpuścili kadrę i na marszu też maja kłopoty,ale mogą podziękować sobie.
-
W Wawie jestem nadal nocuje urodziny, jutro prosto do Tomaszowa, niestety z tym sld nie trafiłeś kompletnie, ta partia nam nic nie załatwiła a że gdy Widzew grał w LM to takie leszki millery na stadionie się pojawiały, taki urok takich meczy, to co wam Po załatwia w Łodzi i co robliście z Hanką i z jakiej partii ludzie atywnie wam pomagają, wycięcie z kontekstu słów tego chłopaka jak zwykle typowe dla was, ale po raz kolejny, MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI TO ŚWIĘTO WSZYSTKICH POLAKÓW, a nie miejsce do prywatnych wojenek czy napierdalania z psami, do tego są 364 dni w roku, ciężko zajarzyć? Była pokazówka przy aprobacie waszych zwolenników, pożyjemy zobaczymy.nie chce mi sie wdawac w pyskowke, ale ŁKS nakrywał czapki Widzew na marszach w Łodzi do czasu gdy Adaś Małecki (tak sie chyba nazywał) organizator tych marszy, a prywatnie kibic Widzewa po jednym z MN nazywał kibiców bydłem i generalnie pojechał z wiara. ŁKS zapowiedział, ze nie bedzie mu w Łodzi nabijał punktow. I skonczyło sie rumakowanie.
Widzewiacy oburzeni na forum, ale zaden z nich w Warszawie nie był. Typowe.
ps. głowna partia Widzewa w Łodzi jest SLD idac takim tokiem myslenia. Przestan wylewac swoje frustracje w necie. Tobie lepiej nie bedzie, a tylko wystawiasz sie na posmiewisko.
https://t.me/pump_upp
-
Polecam teraz powtorke dla polsat24. Broni nas i tlumaczy Jakubiak .. mam nadzieje ze nie zapyta go czarny blok czy kiboli.
-
Tez mam ku*** mieszane uczucia mimo szczarej nienawiści do Widzewa..Znam argumenty braci po szalu wiec trochę rozumiem.Chociaż nie popieram.To nie to miejsce.Sory.
Teraz tak bardzo nie obiektywnie.Ale ku*** "ktoś" miał mega pomysł na ta oprawę. BEZ KITU W DZIESIĄTKĘ
Teraz tak bardzo nie obiektywnie.Ale ku*** "ktoś" miał mega pomysł na ta oprawę. BEZ KITU W DZIESIĄTKĘ
ŁKS Łódź Polska
-
Stomilu Olsztyn ok. 250 osób z flagą OL(S)ZTYN na Marszu Niepodległości. Jedziemy pociągiem specjalnym.
-
Lewactwo najebany kto był ten wie. Jaki jest miły widok bedasów którzy sacza krwią ba twarzy placzac o litość. Mniejsza, słyszę dużo pretensje do Czarnego Bloku. Mimo wszystko niczego u nich nie zabrakło. Niby NS? Ale Hitleryzm to jest kul który nigdy nie był przyjmowany na MN. Wiec, dajcie siana. Jest to potrzebne i wiem ze na 100 lecie będzie Nas więcej. Narodowa dumą rośnie. My rośniemy w siłę. Tepiac żydowska zaraze na ulicach! Tepiac marksistowska kulturę na NASZYCH ulicach. Musimy za rok podejść jak do Największej bitwy dla nas w Historii. Niech żyje Polska żeby te kurestwo zapadło w sen zimowy wcześniej niż listopada. CWP!
-
Straszenie w internetach jest zawsze śmieszne. Widzew! Dojebiecie nam jeszcze nie raz.My to wiemy.Sami tez zbierzcie lanie bo tak to w Łodzi wygląda i będzie wyglądać.Po c*** tu się napinac jak i tak wiadomo jak jest
ŁKS Łódź Polska
-
Mniej alko, więcej myślenia :*dox10 pisze: W********** z tymi mordercami z SS i ze swoimi narodowosocjalistycznymi hasłami!
-
Bo wszystko jest w porządku, nawet ich widać nie było a ty piszczysz jakby połowa marszu to oni. Normanie jak antifa coś w tvnie wypatrzył i się rzuca. Niedługo będą płacze ,że ktoś z celtykiem na marsz przyszedł. Komedia
-
Chyba was większość poniosło co do NS i ich spraw. Nikt z Polskich Patriotów nigdy nie będzie za tym zjebem hitlerem który się NAS Słowian patriotów obrał. Bo gdyby teraz żył na pewno by nie zawazyl się nas atakować. Nie jestem za totalitaryzmem. Wiara to prostuje w dość dosadny sposób..ale rodzi się pytanie. Czy My? Kibice, narodowcy, nacjonaliści - czujemy się a demokracji szczęśliwsi? Sprlnieni? Taaak?! To głośno to powiedzmy. Achh no tak Unia zła, cały świat zły ale do demokracja jaka nasza jest taka musi być , wiecie co? Pierdolic, musimy inaczej myśleć i musimy to zaszczepić w Naszym pokoleniu. CWP!
-
Szacunek za świadomość własnych poglodow i miłość do Polski ale widzisz co tu się dzieje? Kutaski po 18 lat zajarane "patriotyzmem" nie mają pojęcia o czym piszesz i jutro wciagna mefedron i na tym skończy się ich miłość do Polski. Ciężko zdefiniować patriotyzm w dzisiejszym świecie ale na pewno jebanie ruskich i Niemców to nie panaceum. Zależy wam aby Polska była silna gospodarczo i się z nią liczyli czy krzyki i rzucanie pracami w kibiców drugiej drużyny? Kocham kibicować ale im jestem starszy tym bardziej nienawidzę kibiców(młodzież coraz bardziej widoczna) którzy robią wstyd.Oregano pisze: ↑12.11.2017, 00:58Odnosnie wcześniejszej odpowiedzi do mojej osoby:
-Tak, sram na narodowy socjalizm i ich idee. Gardze tym śmieciem Degrelle, jestem przeciwnikiem rewolucji (nawet narodowej). Potępiam też włoski faszyzm Mussoliniego. Głoszę prawicowe poglądy, a nie lewicowe, więc rewolucjonistą, ani socjalistą być nie mogę. To się wyklucza. Zarówno pojęcie Rewolucji jak i Socjalizmu odnosi się do 100 %, nawet skrajnej - Lewicy. A Nacjonalizm to tylko dodatek, można być Narodowym Socjalistą, ale i Narodowym Konserwatystą, w pierwszym przypadu to Lewica, w drugim Prawica. Nie każda osoba o lewicowych poglądach musi być lewicowym liberałem.
A ja wszystkich lewaków - Czy to Komuniści,Anarchiści, Naziści czy wspomniani lewicowi liberałowie - Mam głęboko w d****.
Wyjątkiem był Piłsudski i obóz Sanacji, ich szanuję, lecz należy wspomnieć, że po przewrocie majowym idee Sanacji zaczęły odbiegać od tych reprezentowanych przez PPS, dlatego dochodziło między nimi do podziałów. A tak w ogóle to Neosanacji nawet nie ma, Polscy patrioci o odmiennych poglądach gospodarczych, ale w tej chwili praktyczne przestali istnieć. Są albo lewaki, albo Narodowi Socjaliści.
-
Po co się dzielić? Jak Nas zjednacza miłość do Ojczyzny, nacjonalizm. Nie wierzę w to że czarny blok szedł z uśmiechem na ustach kiedy to naziści mordowali Polakow. Dobrze, okej. Idą pod NS ale czy dołączyli do jakiś Niemieckich-nazistowskich struktur czy raczej idą w Marszu Niepodległości? Kim dla Nas stał się ten Marsz? Czy ktoś już zapomniał ze przez właśnie takie środowiska zaczęła się "kolebka" MN?! Serio dla Was tylko istotne jest pokazanie i pochwalenie w ekipie kto więcej zrobił, piro odpalił i czy specjalem pojechał. Większość z Nas nie jest za demokracja. Bo chodzimy na Wyboru? ;) Dlatego trzeba się określić gdzie jesteśmy i za czym walczymy bo na pewno nie za demokracja.
-
Było mega zajebiście !
Przekrój ludzi biorących udział w Marszu Niepodległości zrobił ogromne wrażenie, od dziecka po starca, wspaniała sprawa takie łączenie pokoleń. Policja nieprowokująca, niewidoczna, jakiś tam helikopter latał. Race robiły ogromne wrażenie, pięknie dodawały kolorytu i dopełniały majestatu. Nawet moi znajomi, którzy kibolami nie są stwierdzili, że w przyszłym roku bierzemy świeczki. Coś wspaniałego jest jak się widzi młodą ładną dziewczynę w jednej ręce trzymającą flagę a w drugie racę, albo młodą ładną dziewczynę z flagą w ręku na wózku inwalidzkim pchaną przez koleżankę. Świetna sprawa. Bardzo podobało mi się to co powiedział przed Marszem ten Słowak, że potrzeba zjednoczenia narodowców całej Europy.
Jedynie msza u Świętej Barbary wyszła nie tak jak miała wyjść - nie odbyła się w rycie trydenckim. A tak to wszystko spoko.
Ktoś wie z jakiej ekipy byli ci Angole z wydziaranymi ryjami ? Dość konkretni byli :)
Przekrój ludzi biorących udział w Marszu Niepodległości zrobił ogromne wrażenie, od dziecka po starca, wspaniała sprawa takie łączenie pokoleń. Policja nieprowokująca, niewidoczna, jakiś tam helikopter latał. Race robiły ogromne wrażenie, pięknie dodawały kolorytu i dopełniały majestatu. Nawet moi znajomi, którzy kibolami nie są stwierdzili, że w przyszłym roku bierzemy świeczki. Coś wspaniałego jest jak się widzi młodą ładną dziewczynę w jednej ręce trzymającą flagę a w drugie racę, albo młodą ładną dziewczynę z flagą w ręku na wózku inwalidzkim pchaną przez koleżankę. Świetna sprawa. Bardzo podobało mi się to co powiedział przed Marszem ten Słowak, że potrzeba zjednoczenia narodowców całej Europy.
Jedynie msza u Świętej Barbary wyszła nie tak jak miała wyjść - nie odbyła się w rycie trydenckim. A tak to wszystko spoko.
Ktoś wie z jakiej ekipy byli ci Angole z wydziaranymi ryjami ? Dość konkretni byli :)
-
Jak wszedłem w ten post to kilka razy sprawdziłem czy to nie temat Łódzki normalnie tego się czytać nie da!! Ludzie czepiacie się, że Legia zachowuje się jak jakieś samce alfa? Gdzie kiedy? To wy jedziecie po tzw Warszawce gdziekolwiek jesteśmy, więc darujcie sobie te kompleksiarskie komentarze, tak w ogóle jesteśmy u siebie ale dobra :) Wy tak naprawde zacznijcie na SIEBIE patrzeć klubowe czapki, szaliki, kurtki, bluzy plus vlepki rozklejane a już o robieniu selfie nie wspomne bo ku*** patrzeć na to nie można. Marsz Niepodległości jest marszem narodu, a nie lansu barwach w Warszawie, bo widać było, że większość zapomniała po co przyjeżdża, zrobić fote i na fejsbunia czy inne gówno i to nie ważne czy to Warszawa, Poznań czy ŁÓDŹ. Kolejni kto tu wspominał najebusy co traktują Świeto Niepodległości do najebania się przecież to jest ku*** dno straż marszu powinna w********** takich jak najdalej. Dzisiejsi bohaterowie dnia ŁKS z Widzewem sytuacja nie powinna mieć miejsca jest też kolejnym przykładem, że w barwach się nie powinno przyjezdzać bo tego dnia stoimy za jedną banderą biało-czerwoną z orłem białym w koronie, bo to są tego dnia nasze święte barwy. Wiem, że i od nas tego nie przestrzegają, jeżeli chodzi o KSP też nie jestem za tym, żeby ich ganiać. Ten kolejny marsz pokazał, że jeszcze daleka droga do jakiegoś zjednoczenia nie tylko przez Marsylie ale inne sytuacje, jesteśmy w tym dniu kolosem na glinianych nogach, razem jest nas wiele tyś ale podzieleni kibicowsko, poglądowo itp To pokazuje, że nie zmieniło się nic od wieków jak się żarliśmy miedzy sobą tak widać jest dalej, czy na prawdę potrzebne jest zagrożenie z zewnątrz, żebyśmy się zjednoczyli? Chyba nikt z nas by tego nie chciał. Tyle ode mnie o tej wojnie miedzy kibicowskiej na marszu.