Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

TERROR_EUDEZET

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: TERROR_EUDEZET »

error04 to tak na prawdę kibic Widzewa pochodzący z... Turku.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
iparts.pl
wid08

Post autor: wid08 »

EL 1910 pisze: 05.11.2017, 20:59 Przyjmując waszą retorykę odnośnie rodowitości, to jak wam nie wstyd określać swój obiekt mianem - Serce, czy też sportowe serce Łodzi? Abstrahując już od frekwencji, od tego jakie mamy te obiekty, to tak zwyczajnie po ludzku jak wam nie wstyd? U was jest stypa, a u nas stadion żyje. Dlatego jest określany mianem Serca Łodzi, i nic tego nie zmieni. Możecie wklejać piosenki sprzed 10 lat, opłacać hakerów żeby przejeli wam nasz profil na fb Serce Łodzi i zmienić go na Serce Łodzi 1908, pisać we wszystkich tematach tego forum z 15 kont o tym ze dziś przyszło was do przyszło do "sportowego serca Łodzi" 3 tyś.
SERCE ŁODZI BIJE WŁAŚNIE TU!
Wojowniku internetu tak na szybko hasło serce Łodzi zostało użyte przez nas jak u was wisiała jeszcze flaga New Yadow na stadionie , druga sprawa w tym sezonie na żadnym meczu nie było nas 3 tysięcy , tylko zawsze więcej .
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
WF.

Post autor: WF. »

Jedno jest pewne jeśli chodzi o kibiców - internetowym sercem Polski jest Łódź ;)
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

wid08 pisze: 08.11.2017, 08:18
EL 1910 pisze: 05.11.2017, 20:59 Przyjmując waszą retorykę odnośnie rodowitości, to jak wam nie wstyd określać swój obiekt mianem - Serce, czy też sportowe serce Łodzi? Abstrahując już od frekwencji, od tego jakie mamy te obiekty, to tak zwyczajnie po ludzku jak wam nie wstyd? U was jest stypa, a u nas stadion żyje. Dlatego jest określany mianem Serca Łodzi, i nic tego nie zmieni. Możecie wklejać piosenki sprzed 10 lat, opłacać hakerów żeby przejeli wam nasz profil na fb Serce Łodzi i zmienić go na Serce Łodzi 1908, pisać we wszystkich tematach tego forum z 15 kont o tym ze dziś przyszło was do przyszło do "sportowego serca Łodzi" 3 tyś.
Wojowniku internetu tak na szybko hasło serce Łodzi zostało użyte przez nas jak u was wisiała jeszcze flaga New Yadow na stadionie , druga sprawa w tym sezonie na żadnym meczu nie było nas 3 tysięcy , tylko zawsze więcej .

pinokio bo ci ten garbaty nochal znowu urośnie

ŁKS Łódź 1-0 Wisła Puławy 7 października, 15:00 (2269)
Maksymilian Rozwandowicz 80
:twisted:
WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma »

error04 to tak na prawdę kibic Widzewa pochodzący z... Turku
A czym się różni kibic Widzew pochodzący z Turku od kibica Łksu pochodzącego z Chechła....? Na bank jeden z nich nie był gniazdowym.

Odnośnie "Serca Łodzi", strasznie się rodowici gotują co rusz przypominają historię z przed lat, pieśni, okrzyki, flagi, pytanie tylko, brak dowodów jakieś pierdolenie o New Yardów (flagę straconą pamiętam żeby nie było), wy chcecie być tym sercem naszego miasta??? pod wiatą? z trzema tysiącami ludzi?. Trochę wstyd miastu byście przynieśli. Duma Łodzi to Widzew klub który rozsławił Łódź w Europie, a wy ?...........
https://t.me/pump_upp
ŻYDZEWSKIE OFIARY

Post autor: ŻYDZEWSKIE OFIARY »

.. a my upokarzamy kibiców tego rozsławionego w całym swiecie klubu ile wlezie :)

Ps. Awarie drzwi w autokarach, pogubione najważniejsze flagi, strach przed pojechaniem na mecz reprezentacji, podmiejsko-konfidencki rodowód .. i wy chcecie tytułować ten wasz kurnik mianem - Serce Łodzi ?
buahahhaha nie robcie naszemu miastu lipy wstydziewiaczki....
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Eternidad

Post autor: Eternidad »

stachuzrdg pisze: 08.11.2017, 10:35

Gwoli ścisłości - spiker się pomylił co było prostowane potem na konferencji. było 3269 kibiców co owszem nie jest również wynikiem zadowalającym.
CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru »

ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: 08.11.2017, 13:39 .. a my upokarzamy kibiców tego rozsławionego w całym swiecie klubu ile wlezie :)

Ps. Awarie drzwi w autokarach, pogubione najważniejsze flagi, strach przed pojechaniem na mecz reprezentacji, podmiejsko-konfidencki rodowód .. i wy chcecie tytułować ten wasz kurnik mianem - Serce Łodzi ?
Ten ''kurnik'' jak go nazwałeś to wizytówka miasta Łodzi tak samo jak kibice, którzy zapełniają ten ''kurnik'' na każdym meczu. To o Widzewie się mówi a o was i waszej wiacie nikt nawet nie wspomni.

Poza flagami w żaden sposób nie upokorzyliście a o reprezentacji nie wspominaj pedrylu j***** bo jesteście mocni jak macie plecy prawie całej kibicowskiej Polski. W Łodzi wiadomo, że już takich kozaków zgrywać nie dacie rady.
stachuzrdg

Eternidad pisze: 08.11.2017, 13:40

Gwoli ścisłości - spiker się pomylił co było prostowane potem na konferencji. było 3269 kibiców co owszem nie jest również wynikiem zadowalającym.
Podaje tylko suche fakty za portalem 90 minut. Było by to łatwe do weryfikacji gdyby nie było zakazu robienia zdjęć trybunie z przeciwległej strony.
Marek z NWS

Post autor: Marek z NWS »

Eternidad pisze: 08.11.2017, 13:40

Spiker sie pomylił?😂😂😂
Co jeden komentarz to głupszy
Ale nie przejmuj się, prym i tak wiedzie grupa farmazoniarzy z 08 na końcu niku,znany z błyskotliwych żartów TERROR ŁDZ,Użytkownik "wcale nie mam kompleksów" Żydzewskie Ofiary i główny prowokator Nikodem
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy »

Było to prostowane na konferencji? W to też nie wierzycie?
Ja p*******, co za debile z tych kibiców Reaktywacji.
WidzewskaCharyzma

.. a my upokarzamy kibiców tego rozsławionego w całym swiecie klubu ile wlezie :)

Debilu niestety nie zrozumiałeś w ogóle sensu mojego posta, bo czego spodziewać się od debila. Nie odniosłeś się do gniazdowego z Chechła ,natomiast odniosłeś się do sytuacji akcji spiny se Śląskiem-Lechią o której wiesz tyle ile wyczytałeś w internecie, oczywiście fakt że po tej akcji Widzew pofatygował się do Wrocławia,i oczekiwał na ogórków, nie ma tu dla ciebie amebo żadnego znaczenia, porównujesz ten "kurnik" do tej improwizacji z której ma polewkę cała Polska? I tylko flagi które straciliśmy przez naszą głupotę , a na bank nie za sprawą takich placków jak ty, mogą przynieść ci radochę, opowiesz nam może o waszych tygrysach? nie? bo nic nie wiesz.....i właściwie szkoda mojego czasu i tak odpalisz z następnego konta.
stachuzrdg

nikodem pisze: 08.11.2017, 14:46 Fotorelacje są z każdego meczu.
nikoś ty to uważasz za fotorelację na podstawie której można zweryfikować liczbę osób na trybunach ?
http://stadionowioprawcy.net/galeria/lk ... 7-10-2017/

Przecież u Was tak wyglądają fotorelacje z większości meczy , może oprócz derbów Łodzi, derbów województwa z ogórkami i ostatniego meczu z Rozwojem. Trybuny wykadrowane tak gdzie siedzą ludzie, jakieś foty ze skosów. Jaracie się tym jaka to nie u was frekwencja, 80-90 % zapełnienia trybuny a tu nawet dobrej fotki nie ma gdzie widać w całości 5 tys rodowitych fanatyków.
esgrts1

Post autor: esgrts1 »

[/quote]

Jakoś postaram ci się odpisać co do drzwi jak się naprawiły już s.l.s chętni na charce nie byli tak wiem psy mniejsza o to tydzień później wycieczka do Wrocławia i to my mieliśmy kupę bez odbioru co do reprezentacji zapomniał wół jak cielęciem był 😀😀😀no ale spoko plus dla połowy Polski bo nie dla was szczury😎😀a co do podmiejskosci to was powinno boleć że wam pół Łodzi zabraliśmy jak nie więcej no ale co po was można się spodziewać zresztą w realnym świecie można dalej podyskutować z normalnymi a tu co do konfitur dałbyś spokój no chyba że gówno wiesz albo dalej tuszujecie swoich frajerów no ale nie moje podwórko a gdzie jest Serce Łodzi to c*** mnie obchodzi dziekuje
Red power

Post autor: Red power »

c*** z internetową bandą parchów spod wiaty.Jedyne czym mogą się pochwalić to flagami ale główny net chuligan adi z bajkowego podpisujący się ŻYDOWSKA OFIARA na początku nawet nie wiedział jakie to były flagi także sami widzicie co to za internetowy łeb.

PS. Pod wiatą wieje chujem i bije smrodem natomiast SERCE ŁODZI bije przy al.Piłsudskiego 138.
LksNaZawsze

Post autor: LksNaZawsze »

Red power pisze: 08.11.2017, 20:54 PS. Pod wiatą wieje chujem i bije smrodem natomiast SERCE ŁODZI bije przy al.Piłsudskiego 138.

Z Twojej d*** wieje chujem i bije smrodem bo masz ja ostro rozjebaną k**** zydowska.
TERROR_EUDEZET

Post autor: TERROR_EUDEZET »

Akurat jeśli mnie pamięć nie myli to na meczu z Wisłą Puławy sektory B3 i B4 były zamknięte przez wojewodę za race na meczu z Rybnikiem.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Marek z NWS

TERROR_EUDEZET pisze: 08.11.2017, 23:42 Akurat jeśli mnie pamięć nie myli to na meczu z Wisłą Puławy sektory B3 i B4 były zamknięte przez wojewodę za race na meczu z Rybnikiem.
To wkońcu sektrory były zamknięte czy spiker spierdolił?
Czy to i to,a Sportowe Serce Łodzi bije tak mocno że nawet lwy w zoo się chowają przed tą siłą?
UrzadSkarbowy

Post autor: UrzadSkarbowy »

Jako człowiek postronny i nie mający nic wspólnego z tematem Łódzkim napiszę jedno: Bardzo przykro musi być decyzyjnym Widzewa i ŁKSu że nie mogą zatrzymać tej gimbusiarskiej napinki na publicznych forach, te matoły nie rozumieją że przynoszą wstyd swojemu klubowi takimi wypowiedziami. Co miesiąc nowy temat na napinkę na 20 stron, która dla normalnej osoby jest bekowa. Dawniej szło jeszcze zweryfikować dzikusów z klawiaturą, teraz już nie bardzo.
Obrazek
old school CRBB

Post autor: old school CRBB »

Debilu niestety nie zrozumiałeś w ogóle sensu mojego posta, bo czego spodziewać się od debila. Nie odniosłeś się do gniazdowego z Chechła

Kolego co do gniazdowych
to SZ.P. K z ŁKS u jest do dziś z nami i każdy go zna i szanuje.
Za to wasz gniazdowy z Głowna tak tak doping u was prowadzili w połowie lat 90 ludzie z takich miasteczek ,już od ładnych kilku lat nie wie co to Widzew więc odpierdol się od Pana K bo przy nim wasz młymowy z lat kiedy oni razem kręcili młynami u nas i u was, jest nie godny rozwiązać mu rzemieni u sandałów.
Nie bez powodu mamy swoją pieśń (moja ulubiona)
NAJWIERNIEJSI KIBICE.....
Królewska Dzielnica

Post autor: Królewska Dzielnica »

ku*** pany dajcie już spokój i nie pierdolcie o byle czym bo 95% towarzystwa nawet nie ogarnia co tu wypisuje. Idźcie na silke czy pobiegać to mózg się dotleni i nie będzie trzeba czytać głupot. Przez was każdy się śmieje z Łodzi bo nikt nie pierdoli większych głupot niż w tym temacie.
widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor »

Temat rozwalany jest przez heiterów z innych klubów, podszywających się pod kibiców Widzewa i ŁKSu.
Dodatkowo, era zrobię sobie multikonto i ponapinam się sam ze sobą włączając w to postronnych userów, robi swoje.

Modern Kibice.net
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
Pohybel

Post autor: Pohybel »

Witam. Mam pytanie. czy w aleksandrowie lodzkim rzadzi Widzew czy LKS? Kogo jest wiecej? Kto chodzi na mecze Sokola Aleksandrow?
WidzewskaCharyzma

to SZ.P. K z ŁKS u jest do dziś z nami i każdy go zna i szanuje.
Za to wasz gniazdowy z Głowna tak tak doping u was prowadzili w połowie lat 90 ludzie z takich miasteczek ,już od ładnych kilku lat nie wie co to Widzew więc odpierdol się od Pana K bo przy nim wasz młymowy z lat kiedy oni razem kręcili młynami u nas i u was, jest nie godny rozwiązać mu rzemieni u sandałów.
Nie bez powodu mamy swoją pieśń (moja ulubiona)
NAJWIERNIEJSI KIBICE.....
No niestety tak się składa że doskonale pamiętam kto dyrygował młynem w tych latach na Widzewie i nie był to żaden kibic z Głowna może chodziło ci o Żyrardów?
StareBałuty1908

Post autor: StareBałuty1908 »

Pohybel pisze: 09.11.2017, 10:08 Witam. Mam pytanie. czy w aleksandrowie lodzkim rzadzi Widzew czy LKS? Kogo jest wiecej? Kto chodzi na mecze Sokola Aleksandrow?
Aleksandrów przewaga ŁKSu.
old school CRBB

Odnośnie waszego młynowego to jak FC Głowno zorganizowało strefę kibica na euro 2012, to osoba prowadząca całą imprezę zaprosiła Go by coś zapodał,przedstawiając Go jako osobę kręcącą doping na Zegarze.
Co do szczegółów to może ktoś z WG więcej napisać.
WidzewskaCharyzma

Odnośnie waszego młynowego to jak FC Głowno zorganizowało strefę kibica na euro 2012, to osoba prowadząca całą imprezę zaprosiła Go by coś zapodał,przedstawiając Go jako osobę kręcącą doping na Zegarze.
Co do szczegółów to może ktoś z WG więcej napisać.
Najpierw lata dziewięćdziesiąte, teraz zbyszek co to go zna powiedział....tym niemniej jak jako kibic Widzewa nie mam z tym problemu, ale wy? na każdym kroku podkreślający swą rodowitość...a czemu teraz nie prowadzi dopingu? gardło chore czy jednak wstyd? ci ludzie którzy się u was zabłąkali i są z małych miasteczek, to jednak za grosz honoru muszą nie mieć, jak oni się czują wśród tej "szlachty". W sumie nie moje małpy nie mój cyrk. O kibicach z Wronek,Szamotuł,Kościana czy tam Śremu strach pomyśleć.
ts1998

Post autor: ts1998 »

StareBałuty1908 pisze: 09.11.2017, 10:58
Pohybel pisze: 09.11.2017, 10:08 Witam. Mam pytanie. czy w aleksandrowie lodzkim rzadzi Widzew czy LKS? Kogo jest wiecej? Kto chodzi na mecze Sokola Aleksandrow?
Aleksandrów przewaga ŁKSu.
widzewek robi sporkania na szybko po klatkach w liczbie 6 osób :)) brawo oni
antyGW

Post autor: antyGW »

a ostatnio nie było przypadkiem tak, że jeżdżący na ŁKS z Alexandrowa potracili zęby??
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: 14.09.2017, 08:44 Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
1925

Post autor: 1925 »

Chyba Cie rozczaruje ..... ale masz bardzo błędne informacje.
:arrow:
old school CRBB

list][/list]Kolego, odpisałem Tobie bo dopierdalałeś się do gościa który ~ 40 lat jest z nami ,i za to każdemu należy się szacunek tak samo od nas jak i od was,Głowno to ,,moje,, miasto więc wiem co piszę i nie będę podawał nazwisk waszych , wystarczy że powiem że w 2012 imprezę kręcił Pan L, i jak jakiś widzewiak z Głowna się wypowie to rozmowa będzie pełniejsza. Żaden kolega mi nic nie powiedział bo poprostu tak było jak nie wierzysz to nie mam zamiaru Cię przekonywać na siłę.
Z mojego podwórka tylko powiem że pozostać przy ŁKSie to trzeba było mieć jaja, więc dałem tylko porównanie dwóch postaci, może ten wasz odpuścił- nie ma dla mnie problemu życie.
p.s. dla Ciebie jak Go spotkam w kościele to z nim pogadam.
pozdrowienia i bez zbędnej spiny.list][/list]Kolego, odpisałem Tobie bo dopierdalałeś się do gościa który ~ 40 lat jest z nami ,i za to każdemu należy się szacunek tak samo od nas jak i od was,Głowno to ,,moje,, miasto więc wiem co piszę i nie będę podawał nazwisk waszych , wystarczy że powiem że w 2012 imprezę kręcił Pan L, i jak jakiś widzewiak z Głowna się wypowie to rozmowa będzie pełniejsza. Żaden kolega mi nic nie powiedział bo poprostu tak było jak nie wierzysz to nie mam zamiaru Cię przekonywać na siłę.
Z mojego podwórka tylko powiem że pozostać przy ŁKSie to trzeba było mieć jaja, więc dałem tylko porównanie dwóch postaci, może ten wasz odpuścił- nie ma dla mnie problemu życie.
p.s. dla Ciebie jak Go spotkam w kościele to z nim pogadam.
pozdrowienia i bez zbędnej spiny.
1925

Ha ! I sobota bez derbów !!
Marek z NWS

1925 pisze: 10.11.2017, 16:21 Ha ! I sobota bez derbów !!
Nic dziwnego
Ta ruina na Starcie nie nadaje się do takich spotkań
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
Łódź-Andrzejów

Post autor: Łódź-Andrzejów »

Za tydzień będą
1925

Marek z NWS pisze: 10.11.2017, 17:46
Nic dziwnego
Poczekaj rok, dwa ... i ujrzysz tam piekny apartamentowiec
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

psy jadą do stolicy na MP i by nie ogarnęli.

Derby za tydzień (niedziela) bądź na wiosnę. Stan murawy na Starcie to pierdolenie, od 5 dni nie padało i można śmiało grać.

RTS
Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy »

RTS jedzie na MN?
Marek z NWS

1925 pisze: 10.11.2017, 21:07
Marek z NWS pisze: 10.11.2017, 17:46
Nic dziwnego
Poczekaj rok, dwa ... i ujrzysz tam piekny apartamentowiec
Na trybunach wyrosło tam drzewo wiec apartemantowiec mnie nie zdziwi :-)
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
Marek z NWS

nikodem pisze: 10.11.2017, 22:34 Nie ma co się oszukiwać ze to ŁKS ma bardziej po swojej stronie te ,,grożne'' tereny,Limanka,Koziny,Abramka,Włókienka,Polesie...no może jest tam ,,Pato''ale ku*** gdzie najwięcej jest sortu chuliganów?z apartamentów?Ja sam znam wielu ludzi z biednych ulic i uwierzcie mi,ze to bwiecej warci zaufania ludzie od tych bogatszych ulic...to biedne osiedla tworza siłe..najlepszy przykład to Zaglebie z sosnowca,wiadomo,biedna miasto itp..ale chuligansko mało kto by z nimi wyszedł na gołe pięści...
Limanka-Mocno przereklamowana.Przy Piwnej i Rybiej pewnie i jest moc ale dalej już "patoszału" na Limance nie ma
Włókienka- wylegarnia ćpunów a nie fanatyków
Koziny-nwm co robią w tym zestawieniu.Moim zdaniem zwykłe blokowisko.Zresztą ich siłe poznaliśmy jakoś w czerwcu gdzie 15 mocniejszych chłopaczków z Bałut przegoniło całe zgromadzenie
Stare Polesie-Najbrzydsze osiedle w Łodzi, a zarazem(moim zdaniem) najnocniejsze ŁKSu.Najciemniej chyba Legionów,Mielczarskiego i Gdanska przy Manufakturze, chociaż tam pewnie wszedzie roi sie od patoli
Jesli idzie to takie klimatyczne uliczki Widzewa to napewno Pomorska(od Ronda do Kilina), Wojska Polskiego, i okoliczne np.Zawiszy.Grabowa, Słowiańska też można uznać mocno czerwone miejsca.Plac Zwyciestwa też ma swój klimat.Ulice odchodzaca od Przybyszewskiego(tak do Śmigłego-Rydza) też niebezpieczne dla ŁKSu.
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
Marek z NWS

nikodem pisze: 11.11.2017, 00:00 No ciężko się z tobą nie zgodzić..a czy Limanka taka przereklamowana..no sam uważam że ŁKS ma mocniejsze tereny...Kozin na waszym miejscu bym nie lekceważył,bo to małe osiedle,ale jest tam troche chłopaków do bicia,kto nie wierzy niech idzie tam w barwach Widzewa po 21-ej ;),Generalnie w Łodzi jest po 50% nas i was...ja też i pewnie większość x was po znajomych po drugiej stronie barykady...osób,których bym w życiu nie ruszył,ale i też mase wrogów...Najbardziej podzielone Miasto w Polsce bez dwóch zdań...moze dożyjemy derbów z prawdziwego zdarzenia...Pozdro!
Chodziło mi bardziej o to że Koziny to chyba nie jest streekte patola/melina jak np.Stare Polesie czy Stare Bałuty
A chyba jednak wieksza szansa dostać po ryju na np.Wschodniej czy Legionów, niż na takim blokowisku jak własnie Koziny.Z drugiej strony Koziny są dość małe i pewno dobrze zgrane i predzej tam leją za barwy niż na takich olbrzymach jak Retkinia,Teo czy Widzew Wchód gdzie trzeba mieć po prostu pecha żeby trafić na jakąś konkretniejszą bande
Bez spiny
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
ODPOWIEDZ