Zobaczymy Was na Marszu ? :)

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Ja myślałem że marsz jest po to by świętować, a nie lansować się czy załatwiać prywatne porachunki. Tacy z was patryjoci jak z Wronek lech, ale pierdolnie się flagę z chwytliwym hasłem, komuś tam da się po łbie, reszta tej "właściwej" Polski przyklaśnie i już jesteśmy top 3.Zobaczymy Was na Marszu ? :)
https://t.me/pump_upp
-
Patryjoci...nie pisz juz wiecej bo to jest dramat.WidzewskaCharyzma pisze: ↑05.11.2017, 23:25Ja myślałem że marsz jest po to by świętować, a nie lansować się czy załatwiać prywatne porachunki. Tacy z was patryjoci jak z Wronek lech, ale pierdolnie się flagę z chwytliwym hasłem, komuś tam da się po łbie, reszta tej "właściwej" Polski przyklaśnie i już jesteśmy top 3.Zobaczymy Was na Marszu ? :)
-
choć nie do końca zgadzam się z typem, którego cytujesz to obawiam się, że nie skumałeś prostej ukrytej szydery, jak np. określanie 'legionistów' z Radomia i ich 'STOLYCY'. Można chwile pomyśleć zanim kolejny raz strzela się 'babola'?PolowaPolski pisze: ↑05.11.2017, 23:29Patryjoci...nie pisz juz wiecej bo to jest dramat.WidzewskaCharyzma pisze: ↑05.11.2017, 23:25Ja myślałem że marsz jest po to by świętować, a nie lansować się czy załatwiać prywatne porachunki. Tacy z was patryjoci jak z Wronek lech, ale pierdolnie się flagę z chwytliwym hasłem, komuś tam da się po łbie, reszta tej "właściwej" Polski przyklaśnie i już jesteśmy top 3.Zobaczymy Was na Marszu ? :)
-
Serio nie skumałeś szydery? Marsz jest w sobotę czyli szabas :)WidzewskaCharyzma pisze: ↑05.11.2017, 23:25Ja myślałem że marsz jest po to by świętować, a nie lansować się czy załatwiać prywatne porachunki. Tacy z was patryjoci jak z Wronek lech, ale pierdolnie się flagę z chwytliwym hasłem, komuś tam da się po łbie, reszta tej "właściwej" Polski przyklaśnie i już jesteśmy top 3.Zobaczymy Was na Marszu ? :)
-
Czego się spodziewać po uczniach cosinusa.Socjologiabywa pisze: ↑06.11.2017, 01:29choć nie do końca zgadzam się z typem, którego cytujesz to obawiam się, że nie skumałeś prostej ukrytej szydery, jak np. określanie 'legionistów' z Radomia i ich 'STOLYCY'. Można chwile pomyśleć zanim kolejny raz strzela się 'babola'?PolowaPolski pisze: ↑05.11.2017, 23:29Patryjoci...nie pisz juz wiecej bo to jest dramat.WidzewskaCharyzma pisze: ↑05.11.2017, 23:25
Ja myślałem że marsz jest po to by świętować, a nie lansować się czy załatwiać prywatne porachunki. Tacy z was patryjoci jak z Wronek lech, ale pierdolnie się flagę z chwytliwym hasłem, komuś tam da się po łbie, reszta tej "właściwej" Polski przyklaśnie i już jesteśmy top 3.
-
Ktoś tu pytał czy kibice Widzewa jada na Marsz.Czy mam rozumiec z tego że nie tylko na meczach kadry poluje się na kibiców koalicji Wrwe?? Czy nie którym się już całkiem w głowach popierdolilo by atakować 11 listopada w Święto Narodowe innych kibiców? Prywatne wojenki chcecie rozwiazywać w takim dniu pojeby? Potem nie dziwota że o kibicach mają ludzie takie zdanie.
Już mnie dziwiło czemu w zeszłym roku kibice zarówno Widzewa jak i Wisły nie byli oficjalnie 11 listopada w Warszawie. Każdy kto w święto narodowe chce atakować innych kibiców patriotów dla mnie może sobie podać ręke z antifą.
Już mnie dziwiło czemu w zeszłym roku kibice zarówno Widzewa jak i Wisły nie byli oficjalnie 11 listopada w Warszawie. Każdy kto w święto narodowe chce atakować innych kibiców patriotów dla mnie może sobie podać ręke z antifą.
-
A ty sobie mozesz podac reke z dzielnicowym. Moze gdzies spisze twoje gorzkie żale..
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a żydzewiacy ze wsi. =-
-
"Patriotyzm" w rozumieniu większości kibiców jeżdżących na marsze itp. to ubranie się w bluzę z Orłem lub Żołnierzem Wyklętym.
do tego trzeba koniecznie mieć czapeczkę w barwach narodowych ..i to wszystko jest jasne i zrozumiałe. I tu kończy się ten wasz "patrYjotyzm" ..dalej to- trzeba j**** wszystkich dookoła , rzucać petardy i odpalać race , liczyć na napierdalankę z psiarnią antifą , kibicami innych drużyn . No i wtedy jest się spełnionym "patrYjotą". A byłbym zapomniał, trzeba jeszcze marszczyć czoło i robić groźne miny bo bez tego postawa "patrYjotyczna" jest niepełna.
Noo, także prać bluzy i czapki bo 11 listopada nadchodzi ! Oczywiście ze względu na hasło pod którym będzie się odbywał MN w tym roku proszę nie zapomnieć o pójściu do spowiedzi żeby z czystym sercem można było lać się po mordach z bliźnimi w wierze.
do tego trzeba koniecznie mieć czapeczkę w barwach narodowych ..i to wszystko jest jasne i zrozumiałe. I tu kończy się ten wasz "patrYjotyzm" ..dalej to- trzeba j**** wszystkich dookoła , rzucać petardy i odpalać race , liczyć na napierdalankę z psiarnią antifą , kibicami innych drużyn . No i wtedy jest się spełnionym "patrYjotą". A byłbym zapomniał, trzeba jeszcze marszczyć czoło i robić groźne miny bo bez tego postawa "patrYjotyczna" jest niepełna.
Noo, także prać bluzy i czapki bo 11 listopada nadchodzi ! Oczywiście ze względu na hasło pod którym będzie się odbywał MN w tym roku proszę nie zapomnieć o pójściu do spowiedzi żeby z czystym sercem można było lać się po mordach z bliźnimi w wierze.
-
rozczaruję Cię , ani nie chcę być "mundry" ani nie oglądam tvn-u.
po prostu jestem stary chłop a większość tu wpisujących się to dzieciarnia z problemami emocjonalnymi .
nie jeżdżę na MN bo w inny sposób pojmuję postawy patriotyczne , aczkolwiek nie mam nic przeciwko manifestacjom bo to też są objawy patriotyzmu. To są moje przemyślenia a po to jest forum żeby można było pisać , prawda?
Tyle bzdur i wyzwisk się tu pisze to ja sobie piszę swoje refleksje i tyle.
te pseudopostawy patriotyczne wkurwiają mnie tak samo jak choćby to że wpisujący się tu niektórzy Widzewiacy swoimi wpisami ośmieszają całe środowisko , przykład z poprzedniej strony jak tą mądruś jakiś pisze że wygrywacie po 1-0 i że macie słabą drużynę albo że kupiliście awans.
c*** człowieka strzela jak takie coś czyta bo zazdroszczę wam tego 1-0 . Nasze pizdy boiskowe konsekwentnie robią wszystko żebyśmy kolejny sezon zostali w 3 lidze a wy idziecie po 1 ligę ..
staram się być obiektywny i to wszystko .
Jakże łatwo kogoś pocisnąć od pedałów ,dzielnicowych ,żydów ,k**** itp...mnie się już po prostu nie chce :-D
ale kiedyś część z piszących tu też do tego dojrzeje, tak sobie myślę
-
Zobaczycie i co
-
A Was zobaczmy na derbach rezerw 11.11 ?
-
Showmust - na jakim stadionie odbeda sie derby rezerw ??

-
I piszesz to jako kibic Widzewa .Mam przez to rozumieć że pasuje ci taka sytuacja że polują na twoich kolegów nawet na Marszu Niepodległości? Jesteś zdrowo popierdolony w takim razie skoro to co napisałem nazywasz żalami.
Nigdy nie zrozumiem jak moze kibic kibca atakować w Narodowe Święto kiedy to wszyscy idą pod biało czerwoną flagą a zdarzaly się już takie przypadki kiedy bodaj że Legia atakowała kibiców Poloni i od tamtego czasu stracili w moich oczach szacunek.
Tak jak napisał ktoś wyżej dla niektorych patriotyzm ogranicza się do zalożenia bluzy i raz w roku pojechania na marsz ale lepsze to niż być po stronie antify ale ci co jadą i szukają pretekstu by wpierdolić wrogiemu kibicowi to dla mnie są zwykłe chuje i widać że jeszcze takim ludziom się przyklaśnie bo dojechali to znienawidzone Wrwe z którymi jak by przyjechali tam bandą w 300 chłopa to byście się pochowali pewnie wszyscy.
W Armeni to nawet wyrzuciliście jednego gościa z sektora bo był w bluzie Elany czy Widzewa. Macie się czym szczycić. Zawsze miałem szacunek do kibiców ŁKS ale od pewnego czasu stracili dużo w moich oczach.
-
-
-
-
No raczej na terenie podzielonym...
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Na pojezierskiej i okolicach jest sporo Łksaesu ale dominuje tam Widzew i nie ma co mówić że tak nie jestwiernyioddany pisze: ↑06.11.2017, 17:20No raczej na terenie podzielonym...
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Dobrze, że mecz nie na Nowosolnej bo Marek by wyłapywał.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
- ostatnie ostrzeżenie
Liście chujem po gębie?
MarekNWS i Error tylko przypał swoim robicie.
RTS bierzcie przykład z takiego Lecha. Porażki na klatę, a o zwycięstwach i tak wtajemniczeni wiedzą. Na c*** się chwalić i psom pracę ułatwiać. Gimbusi niech myślą co chcą, najwyżej się boleśnie zdziwia jak wyjdą w barwach.
ŁKS też się to tyczy w calej rozciągłości.
Normalnych i ogarniętych tu jak na lekarstwo.
To pisałem ja, wujek dobra rada. Tak wiem, dobre rady nigdy w cenie.
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
Rozbawiłes mnie przykład z Lecha jak składu nie było to ograniczenia biletowe to nie wszyscy z ekipy proszę cię wszyscy się tłumacza i tyleSeth Gecko pisze: ↑07.11.2017, 05:09Liście chujem po gębie?
MarekNWS i Error tylko przypał swoim robicie.
RTS bierzcie przykład z takiego Lecha. Porażki na klatę, a o zwycięstwach i tak wtajemniczeni wiedzą. Na c*** się chwalić i psom pracę ułatwiać. Gimbusi niech myślą co chcą, najwyżej się boleśnie zdziwia jak wyjdą w barwach.
ŁKS też się to tyczy w calej rozciągłości.
Normalnych i ogarniętych tu jak na lekarstwo.
To pisałem ja, wujek dobra rada. Tak wiem, dobre rady nigdy w cenie.
-
- ostatnie ostrzeżenie
Z tego co pamiętam, to sam Litar przyznał się do porażki bez żadnego komentarza.
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
error04 to tak na prawdę kibic Widzewa pochodzący z... Turku.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Wojowniku internetu tak na szybko hasło serce Łodzi zostało użyte przez nas jak u was wisiała jeszcze flaga New Yadow na stadionie , druga sprawa w tym sezonie na żadnym meczu nie było nas 3 tysięcy , tylko zawsze więcej .EL 1910 pisze: ↑05.11.2017, 20:59Przyjmując waszą retorykę odnośnie rodowitości, to jak wam nie wstyd określać swój obiekt mianem - Serce, czy też sportowe serce Łodzi? Abstrahując już od frekwencji, od tego jakie mamy te obiekty, to tak zwyczajnie po ludzku jak wam nie wstyd? U was jest stypa, a u nas stadion żyje. Dlatego jest określany mianem Serca Łodzi, i nic tego nie zmieni. Możecie wklejać piosenki sprzed 10 lat, opłacać hakerów żeby przejeli wam nasz profil na fb Serce Łodzi i zmienić go na Serce Łodzi 1908, pisać we wszystkich tematach tego forum z 15 kont o tym ze dziś przyszło was do przyszło do "sportowego serca Łodzi" 3 tyś.
SERCE ŁODZI BIJE WŁAŚNIE TU!
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Jedno jest pewne jeśli chodzi o kibiców - internetowym sercem Polski jest Łódź ;)
-
wid08 pisze: ↑08.11.2017, 08:18Wojowniku internetu tak na szybko hasło serce Łodzi zostało użyte przez nas jak u was wisiała jeszcze flaga New Yadow na stadionie , druga sprawa w tym sezonie na żadnym meczu nie było nas 3 tysięcy , tylko zawsze więcej .EL 1910 pisze: ↑05.11.2017, 20:59Przyjmując waszą retorykę odnośnie rodowitości, to jak wam nie wstyd określać swój obiekt mianem - Serce, czy też sportowe serce Łodzi? Abstrahując już od frekwencji, od tego jakie mamy te obiekty, to tak zwyczajnie po ludzku jak wam nie wstyd? U was jest stypa, a u nas stadion żyje. Dlatego jest określany mianem Serca Łodzi, i nic tego nie zmieni. Możecie wklejać piosenki sprzed 10 lat, opłacać hakerów żeby przejeli wam nasz profil na fb Serce Łodzi i zmienić go na Serce Łodzi 1908, pisać we wszystkich tematach tego forum z 15 kont o tym ze dziś przyszło was do przyszło do "sportowego serca Łodzi" 3 tyś.
pinokio bo ci ten garbaty nochal znowu urośnie
ŁKS Łódź 1-0 Wisła Puławy 7 października, 15:00 (2269)
Maksymilian Rozwandowicz 80

-
A czym się różni kibic Widzew pochodzący z Turku od kibica Łksu pochodzącego z Chechła....? Na bank jeden z nich nie był gniazdowym.error04 to tak na prawdę kibic Widzewa pochodzący z... Turku
Odnośnie "Serca Łodzi", strasznie się rodowici gotują co rusz przypominają historię z przed lat, pieśni, okrzyki, flagi, pytanie tylko, brak dowodów jakieś pierdolenie o New Yardów (flagę straconą pamiętam żeby nie było), wy chcecie być tym sercem naszego miasta??? pod wiatą? z trzema tysiącami ludzi?. Trochę wstyd miastu byście przynieśli. Duma Łodzi to Widzew klub który rozsławił Łódź w Europie, a wy ?...........
-
.. a my upokarzamy kibiców tego rozsławionego w całym swiecie klubu ile wlezie :)
Ps. Awarie drzwi w autokarach, pogubione najważniejsze flagi, strach przed pojechaniem na mecz reprezentacji, podmiejsko-konfidencki rodowód .. i wy chcecie tytułować ten wasz kurnik mianem - Serce Łodzi ?
buahahhaha nie robcie naszemu miastu lipy wstydziewiaczki....
Ps. Awarie drzwi w autokarach, pogubione najważniejsze flagi, strach przed pojechaniem na mecz reprezentacji, podmiejsko-konfidencki rodowód .. i wy chcecie tytułować ten wasz kurnik mianem - Serce Łodzi ?
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
Gwoli ścisłości - spiker się pomylił co było prostowane potem na konferencji. było 3269 kibiców co owszem nie jest również wynikiem zadowalającym.stachuzrdg pisze: ↑08.11.2017, 10:35wid08 pisze: ↑08.11.2017, 08:18Wojowniku internetu tak na szybko hasło serce Łodzi zostało użyte przez nas jak u was wisiała jeszcze flaga New Yadow na stadionie , druga sprawa w tym sezonie na żadnym meczu nie było nas 3 tysięcy , tylko zawsze więcej .EL 1910 pisze: ↑05.11.2017, 20:59Przyjmując waszą retorykę odnośnie rodowitości, to jak wam nie wstyd określać swój obiekt mianem - Serce, czy też sportowe serce Łodzi? Abstrahując już od frekwencji, od tego jakie mamy te obiekty, to tak zwyczajnie po ludzku jak wam nie wstyd? U was jest stypa, a u nas stadion żyje. Dlatego jest określany mianem Serca Łodzi, i nic tego nie zmieni. Możecie wklejać piosenki sprzed 10 lat, opłacać hakerów żeby przejeli wam nasz profil na fb Serce Łodzi i zmienić go na Serce Łodzi 1908, pisać we wszystkich tematach tego forum z 15 kont o tym ze dziś przyszło was do przyszło do "sportowego serca Łodzi" 3 tyś.
-
Ten ''kurnik'' jak go nazwałeś to wizytówka miasta Łodzi tak samo jak kibice, którzy zapełniają ten ''kurnik'' na każdym meczu. To o Widzewie się mówi a o was i waszej wiacie nikt nawet nie wspomni.ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑08.11.2017, 13:39.. a my upokarzamy kibiców tego rozsławionego w całym swiecie klubu ile wlezie :)
Poza flagami w żaden sposób nie upokorzyliście a o reprezentacji nie wspominaj pedrylu j***** bo jesteście mocni jak macie plecy prawie całej kibicowskiej Polski. W Łodzi wiadomo, że już takich kozaków zgrywać nie dacie rady.
-
Podaje tylko suche fakty za portalem 90 minut. Było by to łatwe do weryfikacji gdyby nie było zakazu robienia zdjęć trybunie z przeciwległej strony.Eternidad pisze: ↑08.11.2017, 13:40Gwoli ścisłości - spiker się pomylił co było prostowane potem na konferencji. było 3269 kibiców co owszem nie jest również wynikiem zadowalającym.stachuzrdg pisze: ↑08.11.2017, 10:35

-
Spiker sie pomylił?Eternidad pisze: ↑08.11.2017, 13:40Gwoli ścisłości - spiker się pomylił co było prostowane potem na konferencji. było 3269 kibiców co owszem nie jest również wynikiem zadowalającym.stachuzrdg pisze: ↑08.11.2017, 10:35
Co jeden komentarz to głupszy
Ale nie przejmuj się, prym i tak wiedzie grupa farmazoniarzy z 08 na końcu niku,znany z błyskotliwych żartów TERROR ŁDZ,Użytkownik "wcale nie mam kompleksów" Żydzewskie Ofiary i główny prowokator Nikodem
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Było to prostowane na konferencji? W to też nie wierzycie?
Ja p*******, co za debile z tych kibiców Reaktywacji.
Ja p*******, co za debile z tych kibiców Reaktywacji.
-
Debilu niestety nie zrozumiałeś w ogóle sensu mojego posta, bo czego spodziewać się od debila. Nie odniosłeś się do gniazdowego z Chechła ,natomiast odniosłeś się do sytuacji akcji spiny se Śląskiem-Lechią o której wiesz tyle ile wyczytałeś w internecie, oczywiście fakt że po tej akcji Widzew pofatygował się do Wrocławia,i oczekiwał na ogórków, nie ma tu dla ciebie amebo żadnego znaczenia, porównujesz ten "kurnik" do tej improwizacji z której ma polewkę cała Polska? I tylko flagi które straciliśmy przez naszą głupotę , a na bank nie za sprawą takich placków jak ty, mogą przynieść ci radochę, opowiesz nam może o waszych tygrysach? nie? bo nic nie wiesz.....i właściwie szkoda mojego czasu i tak odpalisz z następnego konta... a my upokarzamy kibiców tego rozsławionego w całym swiecie klubu ile wlezie :)
-
nikoś ty to uważasz za fotorelację na podstawie której można zweryfikować liczbę osób na trybunach ?
http://stadionowioprawcy.net/galeria/lk ... 7-10-2017/
Przecież u Was tak wyglądają fotorelacje z większości meczy , może oprócz derbów Łodzi, derbów województwa z ogórkami i ostatniego meczu z Rozwojem. Trybuny wykadrowane tak gdzie siedzą ludzie, jakieś foty ze skosów. Jaracie się tym jaka to nie u was frekwencja, 80-90 % zapełnienia trybuny a tu nawet dobrej fotki nie ma gdzie widać w całości 5 tys rodowitych fanatyków.

-
[/quote]
Jakoś postaram ci się odpisać co do drzwi jak się naprawiły już s.l.s chętni na charce nie byli tak wiem psy mniejsza o to tydzień później wycieczka do Wrocławia i to my mieliśmy kupę bez odbioru co do reprezentacji zapomniał wół jak cielęciem był

no ale spoko plus dla połowy Polski bo nie dla was szczury
a co do podmiejskosci to was powinno boleć że wam pół Łodzi zabraliśmy jak nie więcej no ale co po was można się spodziewać zresztą w realnym świecie można dalej podyskutować z normalnymi a tu co do konfitur dałbyś spokój no chyba że gówno wiesz albo dalej tuszujecie swoich frajerów no ale nie moje podwórko a gdzie jest Serce Łodzi to c*** mnie obchodzi dziekuje
[/quote]
Jakoś postaram ci się odpisać co do drzwi jak się naprawiły już s.l.s chętni na charce nie byli tak wiem psy mniejsza o to tydzień później wycieczka do Wrocławia i to my mieliśmy kupę bez odbioru co do reprezentacji zapomniał wół jak cielęciem był
-
c*** z internetową bandą parchów spod wiaty.Jedyne czym mogą się pochwalić to flagami ale główny net chuligan adi z bajkowego podpisujący się ŻYDOWSKA OFIARA na początku nawet nie wiedział jakie to były flagi także sami widzicie co to za internetowy łeb.
PS. Pod wiatą wieje chujem i bije smrodem natomiast SERCE ŁODZI bije przy al.Piłsudskiego 138.
PS. Pod wiatą wieje chujem i bije smrodem natomiast SERCE ŁODZI bije przy al.Piłsudskiego 138.
-
-
Akurat jeśli mnie pamięć nie myli to na meczu z Wisłą Puławy sektory B3 i B4 były zamknięte przez wojewodę za race na meczu z Rybnikiem.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI