nikodem pisze: 03.11.2017, 11:48
A gdzie ja pisze że to ostre kosy?Taka Stalówka czy Lubin są wręcz mi obojętne,Wymieniłem tylko parę ekip z którymi (chyba)nic was nie łączy,a mamy z nimi niezbyt dobre relacje i na trasie z pewnością by się iskry sypały.
A skąd ty możesz wiedzieć, co działoby się na trasie?
Przecież przesiadujesz tu 24h/dobę, jedyną trasę jaką pokonujesz jest ta sprzed kompa do wc i z powrotem, więc nie pisz o rzeczach, które cię nie dotyczą.
nikodem pisze: 03.11.2017, 11:48
A gdzie ja pisze że to ostre kosy?Taka Stalówka czy Lubin są wręcz mi obojętne,Wymieniłem tylko parę ekip z którymi (chyba)nic was nie łączy,a mamy z nimi niezbyt dobre relacje i na trasie z pewnością by się iskry sypały.
A skąd ty możesz wiedzieć, co działoby się na trasie?
Przecież przesiadujesz tu 24h/dobę, jedyną trasę jaką pokonujesz jest ta sprzed kompa do wc i z powrotem, więc nie pisz o rzeczach, które cię nie dotyczą.
Zostaw nikosia w spokoju. Niko jest z pokolenia net hools i jest decyzyjny w internetowej ekipie ełksy. A prawda jest taka że dzisiaj tata go bierze z rączkę i idą razem na sektor rodzinny kibicować "harcerzom wiosny" w walce o 1 ligę.
Nie przeżywajmy jakiś flag sprzed roku, czy paru typów pociętych bo druga strona też nie była bierna. Jeszcze przypomnij Potok i Poddębice i na nowo zacznie się "dyskusja" na 10 stron.
MW10 pisze: 04.11.2017, 16:37
W sportowym sercu Łodzi na ostatnim meczu dzisiaj 5k fanów, i 3 oprawy
Na mecz z prawdziwą frekwencją i w Sercu Łodzi trzeba jeszcze poczekać 20 minut. Polecam Widzew TV,zobaczysz jak to powinno wygladać.
PS. "sportowe serce Łodzi" - pogratulować oryginalności :)
Mecz w sportowym sercu Łodzi już się zakończył, na marnej trybunce komplet.
PS. Posłuchaj kawałka bodajże Bieleckiego, z okolic 2012-2013 roku, a może dowiesz się troszkę o mieście Łodzi.
A kogo ku*** obchodzi co spiewa jakiś Bielecki.Naprawde myślicie że ktoś się inspirował na tej gównianej piosence
Przyspiewka "Serce Łodzi bije własnie tu" na Widzewie śpiewana była długo przed 2010 czy 2012.A że marketnigowcy Widzewa znają się na robocie to postanowili to wykorzystać
Tak wiec nie pierdolcie farmazonów
Michu_Łódź pisze: 04.11.2017, 20:38
UW1908 przestaw sobie zegarek :-). Napisał posta o 17:40.
To ciekawe. No chyba,że wy wszyscy macie tam na wsi inną strefę czasową. Bez odbioru. Swiętujcie awans do lm.
Mieszkam od urodzenia w Łodzi. To sprawdz o ktorej ty napisales posta. Jak nie przestawisz zegarka to 14:15. Cos Ci to mowi?? Wiem,ze i tak nie przyznasz sie do błedu.
Michu_Łódź pisze: 04.11.2017, 20:38
UW1908 przestaw sobie zegarek :-). Napisał posta o 17:40.
To ciekawe. No chyba,że wy wszyscy macie tam na wsi inną strefę czasową. Bez odbioru. Swiętujcie awans do lm.
Mieszkam od urodzenia w Łodzi. To sprawdz o ktorej ty napisales posta. Jak nie przestawisz zegarka to 14:15. Cos Ci to mowi?? Wiem,ze i tak nie przyznasz sie do błedu.
Idąc waszą myślą? Nie można z meczu pisać na telefonie? A tamten nawet nie wie o której mecz więc o czym mowa? Macie kseroboje jak to szmata cees nas nazwał. Czytaj początek i sprawdź rok. http://www.tekstowo.pl/piosenka,jacek_b ... elksa.html
Kim jest Jacek Bielenski ktorego jeden z kseroboj z pod wiaty w poprzednim poscie nazwał Bieleckim? :) Miło że się wam hasło spodobało ale nie macie przebicia aby od nas to przejąć. Od ostatniego tygodnia kazali profil lajkować ale jest już za poźno bo to hasło pasuje do was jak wasza trybuna do pojęcia stadion.
Tak wiemy wszyscy że akademia niczym larwa po 3 sezonach po kupnie awansu grajac ciezki piach rozwinie sie niczym motyl z 2ligi juz krotka droga do ligi mistrzów Real Bayern Łks Barca a pozniej puchary układu a wiśeńka na torcie bedzie galaktyczny turniej wszechświata a ci podrabiancy serca Łodzi beda gnic przez kolejne sto sezonów w tym blaszaku a my bedziemy mieć super nowe trybuny z amelinium ....popłynołem z duchem fantazji ....podobnie jak wy : )
nikodem pisze: 02.11.2017, 13:19
[...] jak choćby,Petra,Jagiellonia,Pogoń,Zaglębie( Sosnowiec i Lubin)Staówka,KSP,Stomil...jeszcze mam wymieniać,czy już zaspokoiłem waszą ciekawość?
Jakie relacje panuja między Widzewem a Jaga po układzie RTS-Wisla ? Dalej przyjazne czy bardziej neutral?
dd2 pisze: 05.11.2017, 12:10
Jakie relacje panuja między Widzewem a Jaga po układzie RTS-Wisla ? Dalej przyjazne czy bardziej neutral?
Nic sie nie zmienia.
Z tymi przystankami, to dobre jest. Chec udowodnienia lodzkosci, ktory stadion czy trybuna blizej centrum.
Tego chyba wyleczyc sie juz nie da.
Prawda jest taka, ze po meczu, dziwnym trafem, nikt nie wsiada do tramwaji do centrum w barwach. Na Retkinie czy w strone Kozin owszem, ale do centrum, to ze swieca szukac lub bardziej z menora.
Nic sie nie zmienia.
Z tymi przystankami, to dobre jest. Chec udowodnienia lodzkosci, ktory stadion czy trybuna blizej centrum.
Prawda jest taka, ze po meczu, dziwnym trafem, nikt nie wsiada do tramwaji do centrum w barwach. Na Retkinie czy w strone Kozin owszem, ale do centrum, to ze swieca szukac lub bardziej z menora.
A to ciekawe rzeczy opowiadasz, na pewno chodzi ci o Łódź, nie o Zgierz?
PS. Wczoraj rekordowa ilość wariatów ze Śródmieścia na meczu w sportowym sercu Łodzi.
Nic sie nie zmienia.
A to ciekawe rzeczy opowiadasz, na pewno chodzi ci o Łódź, nie o Zgierz?
PS. Wczoraj rekordowa ilość wariatów ze Śródmieścia na meczu w sportowym sercu Łodzi.
Prawda jest taka że gdyby nie bliskość Starego Polesia to już byscie dawno nic nie znaczyli na Śródmieściu
Przyjmując waszą retorykę odnośnie rodowitości, to jak wam nie wstyd określać swój obiekt mianem - Serce, czy też sportowe serce Łodzi? Abstrahując już od frekwencji, od tego jakie mamy te obiekty, to tak zwyczajnie po ludzku jak wam nie wstyd? U was jest stypa, a u nas stadion żyje. Dlatego jest określany mianem Serca Łodzi, i nic tego nie zmieni. Możecie wklejać piosenki sprzed 10 lat, opłacać hakerów żeby przejeli wam nasz profil na fb Serce Łodzi i zmienić go na Serce Łodzi 1908, pisać we wszystkich tematach tego forum z 15 kont o tym ze dziś przyszło was do przyszło do "sportowego serca Łodzi" 3 tyś.
SERCE ŁODZI BIJE WŁAŚNIE TU!
nikodem pisze: 05.11.2017, 21:38
Z Jaga neutral?A ich przyjaźń z Motorem(bandy trzymają że sobą)czy że spartakiem,wan nie przeszkadzają?Już pominę fakt że sam mam kumpla z Białego.
Raczej jest neutral i Jaga nikomu z WRWE nie przeszkadza.Ta ich relacja z Motorem to jest chyba tylko Anty Legia bo wiadomo jak to na wschodzie wygląda, tak wiec nie ma co się podniecać.
Dużo osób z Rtsu ma o Jadze dobre zdanie i to sie już raczej nie zmieni