Komentarze-3-5 listopada !
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
stachuzrdg
Re: Komentarze-3-5 listopada !
Przecież jest jasne stanowisko klubu w tej sprawie. Najpóźniej na 4 dni przed meczem ma do Widzewa trafić lista i zapotrzebowanie na bilety dla kibiców gości. W ramach dobrej woli Widzewa termin ten został przedłużony do czwartku 2 listopada ale i ten dodatkowy czas nie został wykorzystany przez osoby ogarniające wyjazd z Łomży i takowa lista do klubu nie trafiła.
Więc ja się pytam do kogo te pretensje kierują ełkaesiacy z Łomży.
Tłumaczenie że na inne mecze w 3 lidze nie ma żadnych przepisów i można robić co się chce to o kant d*** można potłuc.
Możecie przecież w dalszym ciągu kupić bilety do klatki i zasiąść z kibicami Widzewa
Więc ja się pytam do kogo te pretensje kierują ełkaesiacy z Łomży.
Tłumaczenie że na inne mecze w 3 lidze nie ma żadnych przepisów i można robić co się chce to o kant d*** można potłuc.
Możecie przecież w dalszym ciągu kupić bilety do klatki i zasiąść z kibicami Widzewa
GKS-u Tychy więcej na wyjeździe niż Odry u siebie...
Ja się bardziej dziwie,ze Tyskich więcej było np.w Częstochowie czy w Opolu niż w Chorzowie...bo od tamtego czasu,w miare dobrze zaczeli jeżdzić jak na swój potencjał.
Ty byś chciał płacić 80dych za wyjazd który jest w Chorzowie 25km od Tychów? No chyba nieBad1 pisze: 04.11.2017, 14:21 Ja się bardziej dziwie,ze Tyskich więcej było np.w Częstochowie czy w Opolu niż w Chorzowie...bo od tamtego czasu,w miare dobrze zaczeli jeżdzić jak na swój potencjał.
-
Na_lajcie
Jak na WKS i piatek, taka liczba to raczej wstyd, skoro Nas potrafilo do Wrocka w poniedzialek przyjechac 1700. Bez spiny.Czytelnik1979 pisze: 04.11.2017, 01:49 Korona Kielce - Śląsk Wrocław: nas w Kielcach +/- 200 osób co jak na piątek jest chyba nie najgorszą liczbą , droga w jedną i drugą stronę to cisza i spokój, driver z naszego busa właśnie porozwoził wszystkich do domu. Gratulacje dla Lechii za wygrane derby. Trójmiasto jest Lechii.
Co tam w Jastrzębiu się działo?Gdzieś czytałem że pod koniec doszło do awantury.
-
polskipodróżnik
Row z ochroną
Płacić, nie płacić. Ale podniecanie się jakimś 1000 czy 1500, jak np Ruch do Gliwic, gdzie tam 20km jest. Albo tego nowego sącza do stróż też jest 20 km. W dodatku raz na 20 lat. A tak to 0 albo 20os. Zresztą, byście (górny śląśk i okolice) tak mieli co wyjazd do przejchania po 1000km i więcej to wtedy byśmy mogli pogadać.Nocnik pisze: 04.11.2017, 15:05Ty byś chciał płacić 80dych za wyjazd który jest w Chorzowie 25km od Tychów? No chyba nieBad1 pisze: 04.11.2017, 14:21 Ja się bardziej dziwie,ze Tyskich więcej było np.w Częstochowie czy w Opolu niż w Chorzowie...bo od tamtego czasu,w miare dobrze zaczeli jeżdzić jak na swój potencjał.
Ich ponad 200 sportowego składu a ty wolisz 1700 c*** wie jakiej zbieraniny w obcisłych majtach nie płacz.Na_lajcie pisze: 04.11.2017, 15:21Jak na WKS i piatek, taka liczba to raczej wstyd, skoro Nas potrafilo do Wrocka w poniedzialek przyjechac 1700. Bez spiny.Czytelnik1979 pisze: 04.11.2017, 01:49 Korona Kielce - Śląsk Wrocław: nas w Kielcach +/- 200 osób co jak na piątek jest chyba nie najgorszą liczbą , droga w jedną i drugą stronę to cisza i spokój, driver z naszego busa właśnie porozwoził wszystkich do domu. Gratulacje dla Lechii za wygrane derby. Trójmiasto jest Lechii.
-
korniszonek
dzieje to sie dopiero teraz, w trakcie meczu z sektora gosci poleciało kilka krzesełek i rac a teraz na mieście trwa hulanka w najlepsze, policja chyba z calego wojewodztwa sie zjeżdzaBad1 pisze: 04.11.2017, 15:24 Co tam w Jastrzębiu się działo?Gdzieś czytałem że pod koniec doszło do awantury.
W sportowym sercu Łodzi dzisiaj komplet i 3 oprawy.
Dobra już nie piszcie tych farmazonów... nikt nie traci flagi w 80min z sektori gości lecą race w sektory Jastrzębia, ktoś z Jastrzębia trafia racą centralnie w oprawę przyjezdnych troszkę się upaliło... potem sie zaczyna jazda z ochroną wielka napinka ale na widok armatki się wszystko uspokoiło. Derby według oczekiwań wypadły konkretnie i wszystkie bilety zostały wykorzystane :)
To złudzenie optyczne tej marnej trybunki w Opolu. Sektor gości jest o połowę mniejszy niż sektor na którym jest młyn Odry. Także Tychów myślę maks 300, Odry w młynie zapewne podobnie a może i trochę więcej. Za to wokalnie, z poziomu tv, Odra dużo, dużo lepiej. A z tych meczów co były z Opola w tv to różnie bywało z ich dopingiem. Także chyba nawet lepsza mniejsza liczba, ale konkretny doping niż odwrotnie.
W sumie takie też czasy, że czasem łatwiej się zmobilizować na wyjazd niż pójść do młyna u siebie.
GKS Tychy 230, u nas około 350 osób. Szału nie ma, ale czynników wiele, od transmisji w TV począwszy, na totalnie abstrakcyjnej w Opolu godzinę rozgrywania meczu (12.30) kończąc.
-
w miare obiektywny
Przed meczem jak pokazywali sektor Sandecji, to był stosunkowo pełny (z jedną flagą na dole), w 5 minucie sektor wydawał sie już być pusty i flaga zniknęła. Wydarzyło się coś ?
-
w miare obiektywny
Za drugim razem widziałem chyba tylko bufor, bo widzę teraz, że sektor pełny i na czarno, flaga też wisiw miare obiektywny pisze: 04.11.2017, 18:16 Przed meczem jak pokazywali sektor Sandecji, to był stosunkowo pełny (z jedną flagą na dole), w 5 minucie sektor wydawał sie już być pusty i flaga zniknęła. Wydarzyło się coś ?
Legia wybiera się do Szczecina? Czy jakiś zakaz?
Jagiellonia w Płocku
https://www.youtube.com/watch?v=uKbvs8RlTr0
https://www.youtube.com/watch?v=uKbvs8RlTr0
200 osob w Kielcach z mysla ze w koncu koalicja bedzie na trasie i co ... znow wielki wrew :) zawodzi !
Sie ku... nadajecie !! Jedynie wam foty dobrze wychodza na FB !!
-
mortarthor
Czy w Koszalinie i Dębicy(Wisłoka) wpuszczaja gości?
Wiem że na Gwardii wymyslili te przenośne trybunki no, a z Wisloką to nie wiem czy ktoś z zorganizowanymi kibicami nich grał u nich w tej rundzie albo mi umknęło.
Wiem że na Gwardii wymyslili te przenośne trybunki no, a z Wisloką to nie wiem czy ktoś z zorganizowanymi kibicami nich grał u nich w tej rundzie albo mi umknęło.
Kolejny tydzienWRWE nie trafione a miało byc dojezdzane co weekend na zmiane96hhhhhh pisze: 05.11.2017, 00:06 200 osob w Kielcach z mysla ze w koncu koalicja bedzie na trasie i co ... znow wielki wrew :) zawodzi !
-
WODA GAZOWANA2
Z tego co mi się wydaje to Wisłoka wpuszcza gości ,ale chyba nie było w tym sezonie takich co by mieli zamiar przyjechać ,ale najlepiej nich napisze Zupełnie Zielony ,on wie wszystko co tam u nich słychać ..mortarthor pisze: 05.11.2017, 00:56 Czy w Koszalinie i Dębicy(Wisłoka) wpuszczaja gości?
Lech na zakazie w Zabrzu 1270 osób w sektorze gości. Okolo 160 w jego okolicach. Podróż w obie strony spokojna. Zamiast dwoch specjali - zablokowanych przez KGP - 26 autokarów plus kilka samochodów.
-
Wnuk Edwarda
A kogo to WRWE posyła co weekend "na kolana"? Jak co tydzień?Kibic 30x pisze: 05.11.2017, 01:18Kolejny tydzienWRWE nie trafione a miało byc dojezdzane co weekend na zmiane96hhhhhh pisze: 05.11.2017, 00:06 200 osob w Kielcach z mysla ze w koncu koalicja bedzie na trasie i co ... znow wielki wrew :) zawodzi !
-
Polish Power
Co to za transparent w jakimś obcym języku wywiesiła Sandecja ??
-
Zupełnie Zielony.
Klatka funkcjonuje i jest zgłoszona aby wpuszczać przyjezdnych, tyle tylko że takowych na razie nie było.mortarthor pisze: 05.11.2017, 00:56 Czy w Koszalinie i Dębicy(Wisłoka) wpuszczaja gości?
Lech w Zabrzu był na zakazie czy na legalu?
Na zakazie
-
jak.wodospady
Piast wczoraj wspierał GKS Jastrzębie ?
-
Ultras Widzew
"Istra nikad neće umrije" - Istra nigdy nie zginie!Polish Power pisze: 05.11.2017, 10:03 Co to za transparent w jakimś obcym języku wywiesiła Sandecja ??
Wyrazy wsparcia dla Chorwatów z Istra Pula.
-
szybowiec22
Biedna Sandecja dostanie teraz parę meczów zakazu bo Craxa porzucala sobie pirotechniczne na rywale wKrakowie.tak się czasem wychodzi na zgodachPolish Power pisze: 05.11.2017, 10:03 Co to za transparent w jakimś obcym języku wywiesiła Sandecja ??
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5AAD9AC5Ultras Widzew pisze: 05.11.2017, 11:18"Istra nikad neće umrije" - Istra nigdy nie zginie!Polish Power pisze: 05.11.2017, 10:03 Co to za transparent w jakimś obcym języku wywiesiła Sandecja ??
wiecej foto i vdeo tutaj:
http://fotovideo.eev.pl/viewtopic.php?p=326#326
-
Polish Power
Skąd macie zdjęcia z helikoptera ?? ;)N_ pisze: 05.11.2017, 11:48https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5AAD9AC5Ultras Widzew pisze: 05.11.2017, 11:18"Istra nikad neće umrije" - Istra nigdy nie zginie!Polish Power pisze: 05.11.2017, 10:03 Co to za transparent w jakimś obcym języku wywiesiła Sandecja ??
wiecej foto i vdeo tutaj:
http://fotovideo.eev.pl/viewtopic.php?p=326#326
Ty sam jak helikopter. Istnieje coś takiego jak drony kolego.
Lech wokół klatki i na jej parterze wymieszany z gospodarzami?
Tak. Pojedyncze osoby z Poznania siedziały na dole między Zabrzanami.
Jakie liczby zgód po stronie Sandecji? Film nagrywany przez gości z ogrodzenia
https://www.facebook.com/polishfanstv/v ... 113238451/
Czarni Jasło 84 osoby.Decident pisze: 05.11.2017, 13:23 Jakie liczby zgód po stronie Sandecji? Film nagrywany przez gości z ogrodzenia