Komentarze-3-5 listopada !
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
imperium311
Re: Komentarze-3-5 listopada !
Nazwijmy sprawy po imieniu, takie traktowanie kibiców gości za naklejenie wlepki to kurewstwo i żydostwo w jednym.
Powróci stare prawo - Narodowy Socjalizm odrodzi się...
-
Czytelnik1979
Korona Kielce - Śląsk Wrocław: nas w Kielcach +/- 200 osób co jak na piątek jest chyba nie najgorszą liczbą , droga w jedną i drugą stronę to cisza i spokój, driver z naszego busa właśnie porozwoził wszystkich do domu. Gratulacje dla Lechii za wygrane derby. Trójmiasto jest Lechii.
-
Józek Chrzanów
Sandecja zamówiła 900 biletów, 500 dla siebie, 400 dla zgód. Jeśli udało im się w ostatni dzień zapisów wszystko puścić to tyłu ich będzie.
Mało brakło, a wczoraj mogło być bardzo ciekawie po meczu ZS-Ruch...
Przeszkodzili Ci co zawsze. Bardzo cieszy informacja o zebraniu się ekipy, która dawno nie próbowała kręcić akcji.
Przeszkodzili Ci co zawsze. Bardzo cieszy informacja o zebraniu się ekipy, która dawno nie próbowała kręcić akcji.
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Na emeryturze
Dwie inne ekipy też były, ale nie trafili tamtych bo jeszcze inni pomylili trasę. Ci co zawsze też się pokazali, ale koło tych co nigdy nie ma....
Mistrz ciętej riposty.
Haha,pięknie napisane ! :)Na emeryturze pisze: 04.11.2017, 10:22 Dwie inne ekipy też były, ale nie trafili tamtych bo jeszcze inni pomylili trasę. Ci co zawsze też się pokazali, ale koło tych co nigdy nie ma....
-
ProudOfPoland
Prawdą jest, że psy które nie chcialy wpuścić sektorówki na stadion Zagłębia dostają w*******?
-
Sam Fisher
Ponad 1000 do Stróż
-
stachuzrdg
Przecież jest jasne stanowisko klubu w tej sprawie. Najpóźniej na 4 dni przed meczem ma do Widzewa trafić lista i zapotrzebowanie na bilety dla kibiców gości. W ramach dobrej woli Widzewa termin ten został przedłużony do czwartku 2 listopada ale i ten dodatkowy czas nie został wykorzystany przez osoby ogarniające wyjazd z Łomży i takowa lista do klubu nie trafiła.
Więc ja się pytam do kogo te pretensje kierują ełkaesiacy z Łomży.
Tłumaczenie że na inne mecze w 3 lidze nie ma żadnych przepisów i można robić co się chce to o kant d*** można potłuc.
Możecie przecież w dalszym ciągu kupić bilety do klatki i zasiąść z kibicami Widzewa
Więc ja się pytam do kogo te pretensje kierują ełkaesiacy z Łomży.
Tłumaczenie że na inne mecze w 3 lidze nie ma żadnych przepisów i można robić co się chce to o kant d*** można potłuc.
Możecie przecież w dalszym ciągu kupić bilety do klatki i zasiąść z kibicami Widzewa
GKS-u Tychy więcej na wyjeździe niż Odry u siebie...
Ja się bardziej dziwie,ze Tyskich więcej było np.w Częstochowie czy w Opolu niż w Chorzowie...bo od tamtego czasu,w miare dobrze zaczeli jeżdzić jak na swój potencjał.
Ty byś chciał płacić 80dych za wyjazd który jest w Chorzowie 25km od Tychów? No chyba nieBad1 pisze: 04.11.2017, 14:21 Ja się bardziej dziwie,ze Tyskich więcej było np.w Częstochowie czy w Opolu niż w Chorzowie...bo od tamtego czasu,w miare dobrze zaczeli jeżdzić jak na swój potencjał.
-
Na_lajcie
Jak na WKS i piatek, taka liczba to raczej wstyd, skoro Nas potrafilo do Wrocka w poniedzialek przyjechac 1700. Bez spiny.Czytelnik1979 pisze: 04.11.2017, 01:49 Korona Kielce - Śląsk Wrocław: nas w Kielcach +/- 200 osób co jak na piątek jest chyba nie najgorszą liczbą , droga w jedną i drugą stronę to cisza i spokój, driver z naszego busa właśnie porozwoził wszystkich do domu. Gratulacje dla Lechii za wygrane derby. Trójmiasto jest Lechii.
Co tam w Jastrzębiu się działo?Gdzieś czytałem że pod koniec doszło do awantury.
-
polskipodróżnik
Row z ochroną
Płacić, nie płacić. Ale podniecanie się jakimś 1000 czy 1500, jak np Ruch do Gliwic, gdzie tam 20km jest. Albo tego nowego sącza do stróż też jest 20 km. W dodatku raz na 20 lat. A tak to 0 albo 20os. Zresztą, byście (górny śląśk i okolice) tak mieli co wyjazd do przejchania po 1000km i więcej to wtedy byśmy mogli pogadać.Nocnik pisze: 04.11.2017, 15:05Ty byś chciał płacić 80dych za wyjazd który jest w Chorzowie 25km od Tychów? No chyba nieBad1 pisze: 04.11.2017, 14:21 Ja się bardziej dziwie,ze Tyskich więcej było np.w Częstochowie czy w Opolu niż w Chorzowie...bo od tamtego czasu,w miare dobrze zaczeli jeżdzić jak na swój potencjał.
Ich ponad 200 sportowego składu a ty wolisz 1700 c*** wie jakiej zbieraniny w obcisłych majtach nie płacz.Na_lajcie pisze: 04.11.2017, 15:21Jak na WKS i piatek, taka liczba to raczej wstyd, skoro Nas potrafilo do Wrocka w poniedzialek przyjechac 1700. Bez spiny.Czytelnik1979 pisze: 04.11.2017, 01:49 Korona Kielce - Śląsk Wrocław: nas w Kielcach +/- 200 osób co jak na piątek jest chyba nie najgorszą liczbą , droga w jedną i drugą stronę to cisza i spokój, driver z naszego busa właśnie porozwoził wszystkich do domu. Gratulacje dla Lechii za wygrane derby. Trójmiasto jest Lechii.
Barak 1 cyklon b
j**** j**** antife

-
korniszonek
dzieje to sie dopiero teraz, w trakcie meczu z sektora gosci poleciało kilka krzesełek i rac a teraz na mieście trwa hulanka w najlepsze, policja chyba z calego wojewodztwa sie zjeżdzaBad1 pisze: 04.11.2017, 15:24 Co tam w Jastrzębiu się działo?Gdzieś czytałem że pod koniec doszło do awantury.
W sportowym sercu Łodzi dzisiaj komplet i 3 oprawy.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
Dobra już nie piszcie tych farmazonów... nikt nie traci flagi w 80min z sektori gości lecą race w sektory Jastrzębia, ktoś z Jastrzębia trafia racą centralnie w oprawę przyjezdnych troszkę się upaliło... potem sie zaczyna jazda z ochroną wielka napinka ale na widok armatki się wszystko uspokoiło. Derby według oczekiwań wypadły konkretnie i wszystkie bilety zostały wykorzystane :)
To złudzenie optyczne tej marnej trybunki w Opolu. Sektor gości jest o połowę mniejszy niż sektor na którym jest młyn Odry. Także Tychów myślę maks 300, Odry w młynie zapewne podobnie a może i trochę więcej. Za to wokalnie, z poziomu tv, Odra dużo, dużo lepiej. A z tych meczów co były z Opola w tv to różnie bywało z ich dopingiem. Także chyba nawet lepsza mniejsza liczba, ale konkretny doping niż odwrotnie.
W sumie takie też czasy, że czasem łatwiej się zmobilizować na wyjazd niż pójść do młyna u siebie.
GKS Tychy 230, u nas około 350 osób. Szału nie ma, ale czynników wiele, od transmisji w TV począwszy, na totalnie abstrakcyjnej w Opolu godzinę rozgrywania meczu (12.30) kończąc.
Odra Opole
-
w miare obiektywny
Przed meczem jak pokazywali sektor Sandecji, to był stosunkowo pełny (z jedną flagą na dole), w 5 minucie sektor wydawał sie już być pusty i flaga zniknęła. Wydarzyło się coś ?
-
w miare obiektywny
Za drugim razem widziałem chyba tylko bufor, bo widzę teraz, że sektor pełny i na czarno, flaga też wisiw miare obiektywny pisze: 04.11.2017, 18:16 Przed meczem jak pokazywali sektor Sandecji, to był stosunkowo pełny (z jedną flagą na dole), w 5 minucie sektor wydawał sie już być pusty i flaga zniknęła. Wydarzyło się coś ?
Legia wybiera się do Szczecina? Czy jakiś zakaz?
Jagiellonia w Płocku
https://www.youtube.com/watch?v=uKbvs8RlTr0
https://www.youtube.com/watch?v=uKbvs8RlTr0
200 osob w Kielcach z mysla ze w koncu koalicja bedzie na trasie i co ... znow wielki wrew :) zawodzi !
Sie ku... nadajecie !! Jedynie wam foty dobrze wychodza na FB !!
-
mortarthor
Czy w Koszalinie i Dębicy(Wisłoka) wpuszczaja gości?
Wiem że na Gwardii wymyslili te przenośne trybunki no, a z Wisloką to nie wiem czy ktoś z zorganizowanymi kibicami nich grał u nich w tej rundzie albo mi umknęło.
Wiem że na Gwardii wymyslili te przenośne trybunki no, a z Wisloką to nie wiem czy ktoś z zorganizowanymi kibicami nich grał u nich w tej rundzie albo mi umknęło.
Prawo jazdy and Polonez
Kolejny tydzienWRWE nie trafione a miało byc dojezdzane co weekend na zmiane96hhhhhh pisze: 05.11.2017, 00:06 200 osob w Kielcach z mysla ze w koncu koalicja bedzie na trasie i co ... znow wielki wrew :) zawodzi !
-
WODA GAZOWANA2
Z tego co mi się wydaje to Wisłoka wpuszcza gości ,ale chyba nie było w tym sezonie takich co by mieli zamiar przyjechać ,ale najlepiej nich napisze Zupełnie Zielony ,on wie wszystko co tam u nich słychać ..mortarthor pisze: 05.11.2017, 00:56 Czy w Koszalinie i Dębicy(Wisłoka) wpuszczaja gości?
Zawsze Wierni !
https://youtu.be/pV2ojAEPd1U
https://youtu.be/pV2ojAEPd1U
Lech na zakazie w Zabrzu 1270 osób w sektorze gości. Okolo 160 w jego okolicach. Podróż w obie strony spokojna. Zamiast dwoch specjali - zablokowanych przez KGP - 26 autokarów plus kilka samochodów.
Za Lechem przemierzamy cały świat...
-
Wnuk Edwarda
A kogo to WRWE posyła co weekend "na kolana"? Jak co tydzień?Kibic 30x pisze: 05.11.2017, 01:18Kolejny tydzienWRWE nie trafione a miało byc dojezdzane co weekend na zmiane96hhhhhh pisze: 05.11.2017, 00:06 200 osob w Kielcach z mysla ze w koncu koalicja bedzie na trasie i co ... znow wielki wrew :) zawodzi !
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
Polish Power
Co to za transparent w jakimś obcym języku wywiesiła Sandecja ??
-
Jebać rUCH
Dla zainteresowanych.Ś.P. Pastor nie miał dosłownie ani jednej kości złamanej.Od samego początku był napierdalany tylko po głowie tak by zabić.To była normalna egzekucja.
-
Zupełnie Zielony.
Klatka funkcjonuje i jest zgłoszona aby wpuszczać przyjezdnych, tyle tylko że takowych na razie nie było.mortarthor pisze: 05.11.2017, 00:56 Czy w Koszalinie i Dębicy(Wisłoka) wpuszczaja gości?
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Lech w Zabrzu był na zakazie czy na legalu?
Na zakazie
-
jak.wodospady
Piast wczoraj wspierał GKS Jastrzębie ?
-
Ultras Widzew
"Istra nikad neće umrije" - Istra nigdy nie zginie!Polish Power pisze: 05.11.2017, 10:03 Co to za transparent w jakimś obcym języku wywiesiła Sandecja ??
Wyrazy wsparcia dla Chorwatów z Istra Pula.