Już wszystko jasne. Nie wiedziałem, że dzisiaj gra młodzieżówka.Red power pisze: ↑06.10.2017, 09:02No to ciekawe ilu z tych co nie byli pokaże się dziś OFICJALNIE przy Piłsudskiego na meczu Polska-Finlandia.DK08 pisze: ↑06.10.2017, 08:12Obrońcy Europy są w drodze powrotnej z Armenii bo wczoraj byli na wyjeździe reprezentacji Polski, kiedy wy obsrajtuchy kolejny mecz mogliście oglądać tylko w TV. Jedyne co wam zostało to mecze młodzieży, bo na kadrze łapiecie w*******, i się oficjalnie nie pokazujecie..
Całą tą sytuację można nazwać polowanie na Reanimację :)
Opel,czego nie zrozumiałeś w moim pytaniu?
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Łódzki Klub Sportowy
-
DK08 pisze: ↑06.10.2017, 09:29Dlatego potomku rozenbauma od meczu we Francji jesteście obsrani na samą myśl pojechania na kadrę. Nawet wasze przydupasy którym liżecie jaja na swoich turniejach śpiewały j**** żydzew na wyjazdach, dzięki czemu dalej na kadrze mogą się pokazać. Idź klep dalej w klawiaturę, a w niedzielę odpal TV i pooglądaj jak gra Polska, na żywo nie zobaczysz.
Ty parowo internetowa nawet nie wiesz,ze osoby z Widzewa byly w Armenii,wiec o czym my dyskutujemy.
-
Do wszystkich ktorzy pisza ze Widzew obsrany mecz w tv oglada ja sie pytam gdzie wy ten mecz ogladaliscie? A teraz udawajcie ze nie widzicie posta.
Dzisiaj jestesmy gospodarzama meczu i mimo ze to u21 to jednak juz cos.
To gdzie dzisiaj rodowici Lodzianie ogladacie mecz gdy kadra gra pod nosem?
Dzisiaj jestesmy gospodarzama meczu i mimo ze to u21 to jednak juz cos.
To gdzie dzisiaj rodowici Lodzianie ogladacie mecz gdy kadra gra pod nosem?
-
Zaraz ktoś napiszę, że Łks decyduję kto może chodzić na kadrę
próbujecie się wypromować na kadrze jak modelka na wybiegu, gdy koalicji nie ma w pobliżu.
-
u21 :) niedługo pozostanie wam u15, jak kalkulator wyliczy wam taką kalkulacje.
ŁKS na u21 nigdy nie bywał, wy na seniorach często.....,ale to se ne vrati
ŁKS na u21 nigdy nie bywał, wy na seniorach często.....,ale to se ne vrati
-
Królewska Dzielnica pisze: ↑06.10.2017, 10:33Zaraz ktoś napiszę, że Łks decyduję kto może chodzić na kadrępróbujecie się wypromować na kadrze jak modelka na wybiegu, gdy koalicji nie ma w pobliżu.
ŁKS nie decyduje
,ale ŁKS w przeciwieństwie do was na kadrę jeździ.
Mam proste pytanie.Dlaczego kibice Widzewa od czasu Francji nie jeżdżą oficjalnie na kadrę? Dlaczego?
ŁKS Łódź Polska
-
a ja mam pytanie do Łksiaków ..
jak to było z waszą zgodą ze Śląskiem , bo pamiętam że to była bardzo mocna sztama i w sumie duża sensacja jak się ta zgoda skończyła..
Kto pierwszy zrobił ciach ?
Ostatnio z kumplem sobie gadaliśmy na tematy zgód i tak nam się przypomniała wspólna podróż incognito ze Śląskiem wracającym z meczu Widzewa . Wy ich wspieraliście i pamiętam tylko że w pociągu (oczywiście rejsówka) mówiłem po cichu zdrowaśki żeby nas nie z rozkminili ,takich zakazanych mord to w życiu nie widziałem :-/
jak to było z waszą zgodą ze Śląskiem , bo pamiętam że to była bardzo mocna sztama i w sumie duża sensacja jak się ta zgoda skończyła..
Ostatnio z kumplem sobie gadaliśmy na tematy zgód i tak nam się przypomniała wspólna podróż incognito ze Śląskiem wracającym z meczu Widzewa . Wy ich wspieraliście i pamiętam tylko że w pociągu (oczywiście rejsówka) mówiłem po cichu zdrowaśki żeby nas nie z rozkminili ,takich zakazanych mord to w życiu nie widziałem :-/
-
Panowie ja od Januszy więc wybaczcie pytanie, ale czy mógłby ktoś napisać co czerwone końcówy i z kim zrobili we Francji?
-
bo zęby nie grzyby, 2 razy nie urosną....
sory ze za nich odpowiedzialem, ale raczej nie doczekałbys sie wytłumaczenia z ich strony.
Wykracza to poza ich megalomanskie mniemanie o sobie.
Chyba że zaraz wymyśla - ze 2 pełne samoloty z 300 osobami mega chuliganskiej szajki z RTSu musiały awaryjnie lądować bo hWŁ zapomiał że zostawił żelazko włączone....
Swoją droga to co sie tu ostatnio odpierdala to jest kwintesencja zydzewskiej megalomani.
Widzew jedzie do Nowego Miasta w 300 osob. W tym samym dniu tygodnia, w tej samej lidze,i o tej samej godzinie Patologii z ŁKSu jest tam ponad 2 razy tyle. Ale przeciez Widzew i tak jest najlepszy, jest ich pół polski , a ŁKS to pare bram na polesiu i limance, więc jak to ŁKS ma czelnosc coś pisać o wyjazdach..
Widzew po wydarzeniach z kadry zawiesił swoją działalnosc na kadrze i oficjalnie nie zjawił sie ani razu w eliminacjach... ŁKS był z flaga na kazdym meczu, ale za to Widzew dzisiaj idzie na mecz juniorów u siebie na stadionie, więc i tak jest naj naj naj naj naj hahaha kabaret mozna niezły by zmontowac z was
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
Jeździ na kadrę uwierz mi, ale nie lansuje się tak jak wy. Wiadomo, że każdy teraz jest cięty na koalicję (co wy wykorzystujecie pokazując się nad wyraz na kadrze) i nikt nie będzie wychylał się w pojedynkę na kilkanaście ekip.
-
Patologia z Lksu pręży muskuły bo obok Lech i reszta kibicowskiej Polski. Dziś nikt do Łodzi nie jedzie to na kadrę się nie wybierają choc mecz odbywa się w "ich" mieście.
-
był sobie mecz i teraz wybacz ale nie pamiętam czy Ślęza - RTS czy Śląsk - RTS .... był tam w każdym razie Śląsk. Ktoś odpowiedzialny na tym meczu za doping zarzucił pociski na ŁKS gdzie Wasi wyjazdowicze przekazali to Nam ( nie było wtedy jeszcze takiego hardcoru na ostro jak teraz ). Poszły ze strony ŁKS-u telefony do Wrocławia celem potwierdzenia tych informacji i na nast meczu zgoda padła. Tak to pamietam - jak cos przeoczylem to przepraszam ale to juz ponad dwie dekady temuUkochane Miasto pisze: ↑06.10.2017, 10:44a ja mam pytanie do Łksiaków ..

-
haha nie rozśmieszaj mnie. Nie musisz sie az tak zalic...Królewska Dzielnica pisze: ↑06.10.2017, 11:24Jeździ na kadrę uwierz mi, ale nie lansuje się tak jak wy.
jak to szło ? ... jesteśmy chciwi waszej krwi, zostało wam niewiele dni....Królewska Dzielnica pisze: ↑06.10.2017, 11:24Wiadomo, że każdy teraz jest cięty na koalicję (co wy wykorzystujecie pokazując się nad wyraz na kadrze) i nikt nie będzie wychylał się w pojedynkę na kilkanaście ekip.
z tego co piszesz to wynika ze chyba to sie obróciło troche przeciwko Wam, nie uważasz ? Tacy byliscie groźni i mieliscie zjeść wszystkich a tu strach wam nie pozwala jechać na kadre ;) taka jest prawda.
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
Spróbuję tobie odpowiedzieć, chociaż uważam że daremny mój trud bo i tak niezrozumiesz.ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑06.10.2017, 11:14bo zęby nie grzyby, 2 razy nie urosną....
sory ze za nich odpowiedzialem, ale raczej nie doczekałbys sie wytłumaczenia z ich strony.
Chyba że zaraz wymyśla - ze 2 pełne samoloty z 300 osobami mega chuliganskiej szajki z RTSu musiały awaryjnie lądować bo hWŁ zapomiał że zostawił żelazko włączone....
Swoją droga to co sie tu ostatnio odpierdala to jest kwintesencja zydzewskiej megalomani.
Widzew jedzie do Nowego Miasta w 300 osob. W tym samym dniu tygodnia, w tej samej lidze,i o tej samej godzinie Patologii z ŁKSu jest tam ponad 2 razy tyle. Ale przeciez Widzew i tak jest najlepszy, jest ich pół polski , a ŁKS to pare bram na polesiu i limance, więc jak to ŁKS ma czelnosc coś pisać o wyjazdach..
Widzew po wydarzeniach z kadry zawiesił swoją działalnosc na kadrze i oficjalnie nie zjawił sie ani razu w eliminacjach... ŁKS był z flaga na kazdym meczu, ale za to Widzew dzisiaj idzie na mecz juniorów u siebie na stadionie, więc i tak jest naj naj naj naj naj hahaha kabaret mozna niezły by zmontowac z was
A więc żydowska ofiaro z Karolewa Wy wiosną na swój wyjazd do Drwęcy kręciliście 2 tygodnie mega korbę ze zjebanymi konkursami osiedli i FC. Jedziecie tam w 700 osób co jest jak na Was super liczbą.
U nas najpierw ze względu na jakieś "ale" psów mecz miał być tylko dla max 400 osób na stadionie i bez naszej obecności. Dopiero bodajże na tydzień lub nawet krócej przed meczem dzięki staraniu działaczy i kibiców Drwęcy poszła decyzja że dostaje 200 biletów. Jedziemy tam w 3,5 stówy więc wynik przyzwoity

-
Oj PANY ręce opadają...
A jak by tak oczywiście czysto teoretycznie u 21 grało dzisiaj na stadionie ŁKS-u to Widzew by się wybrał? Oczywiście to pytanie retoryczne..
A jak by tak oczywiście czysto teoretycznie u 21 grało dzisiaj na stadionie ŁKS-u to Widzew by się wybrał? Oczywiście to pytanie retoryczne..
-
Patologia ze Starego Miasta,Grembacha czy innej Grabowaj najechała by ŁKS przynajmniej w 2 tys. Gdoby podobny mecz odbywał się u nas.Wiadomo.
Puki co taki mecz nam nie grozi.Wielka szkoda ze cala Polska nie zobaczy co potrafią robic na wrogim terenie najlepsi i najwięksi fani reprezentacji... młodzieżowej
ŁKS Łódź Polska
-
A jak ŁKS napalał się na mecz rugby na Widzewie, pamiętasz może?NoName1918 pisze: ↑06.10.2017, 11:49Oj PANY ręce opadają...
My się zebraliśmy, poszliśmy, obecność swoją zaznaczyliśmy i wyszliśmy - po Was ani śladu, chociaż tak się napinaliście, że bandą przyjdziecie..
-
PS. Zapomniałem, że nawet nie wiedziałeś o tym internetowy wojowniku :)
-
Coś mi się obiło o uszy ale szczegółów nie znam może dlatego że jestem z innego regionu Polski, swoją drogą trochę ta dyskusja jałowa się zrobiła w ostatnim czasie w temacie Łódzkim.ktotamwie1 pisze: ↑06.10.2017, 11:59A jak ŁKS napalał się na mecz rugby na Widzewie, pamiętasz może?NoName1918 pisze: ↑06.10.2017, 11:49Oj PANY ręce opadają...
My się zebraliśmy, poszliśmy, obecność swoją zaznaczyliśmy i wyszliśmy - po Was ani śladu, chociaż tak się napinaliście, że bandą przyjdziecie..
Z mojej strony EOT..
-
Nigdy nie będzie w tym temacie dyskusji na poziomie, oba łódzkie kluby mają swoje za uszami. Śmiem twierdzić, że osoby najczęściej wypowiadające się - z obu stron - po prostu mają mało wspólnego z aktywnym kibicowaniem. Napinają się, opierając swoje zdanie na fikcyjnych informacjach z portali społecznościowych.
Dodatkowo zapewne wszyscy "kibole" którzy się tu spinali, że Widzewa na kadrze nie było, oglądali mecz z perspektywy TV - ironia losu :)
Dodatkowo zapewne wszyscy "kibole" którzy się tu spinali, że Widzewa na kadrze nie było, oglądali mecz z perspektywy TV - ironia losu :)
-
Wy za to jeździcie tylko na kadrę gdzie czujecie się bezpiecznie przy innych. Nikt nie jest cykorem, ale też nie jest debilem żeby wystawiać się samemu na połowę ekip z Polski. Przyjdzie czas to zobaczymy która koalicja wyjdzie gorzej a która lepiej. Póki co cieszcie się i bawcie na meczach kadry :)ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑06.10.2017, 11:43haha nie rozśmieszaj mnie. Nie musisz sie az tak zalic...Królewska Dzielnica pisze: ↑06.10.2017, 11:24Jeździ na kadrę uwierz mi, ale nie lansuje się tak jak wy.
jak to szło ? ... jesteśmy chciwi waszej krwi, zostało wam niewiele dni....Królewska Dzielnica pisze: ↑06.10.2017, 11:24Wiadomo, że każdy teraz jest cięty na koalicję (co wy wykorzystujecie pokazując się nad wyraz na kadrze) i nikt nie będzie wychylał się w pojedynkę na kilkanaście ekip.
z tego co piszesz to wynika ze chyba to sie obróciło troche przeciwko Wam, nie uważasz ? Tacy byliscie groźni i mieliscie zjeść wszystkich a tu strach wam nie pozwala jechać na kadre ;) taka jest prawda.
-
Królewska Dzielnica pisze: ↑06.10.2017, 12:41Przyjdzie czas to zobaczymy która koalicja wyjdzie gorzej a która lepiej. Póki co cieszcie się i bawcie na meczach kadry :)
otóż to...
chodza słuchy że koalicja WRWE ma siać terror w okresie zimowym, na skokach narciarskich w Zakopcu...
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
A jak tam Wasza koalicja kompleksiarzu?ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑06.10.2017, 12:51Królewska Dzielnica pisze: ↑06.10.2017, 12:41Przyjdzie czas to zobaczymy która koalicja wyjdzie gorzej a która lepiej. Póki co cieszcie się i bawcie na meczach kadry :)
otóż to...
chodza słuchy że koalicja WRWE ma siać terror w okresie zimowym, na skokach narciarskich w Zakopcu...
Mam na myśli: Tyskich, Zetke, Craxe, teraz jeszcze Lech, za chwile Arka.. i tutaj rewelacja, co na to Lechia, przecież była delegacja na derbach Łodzi na Waszym stadionie. Śmiechu warte, że podnosisz temat koalicji, biorąc pod uwagę, że Twój klub też nie ma czystego sumienia :)
-
Czyli jednak cykory :) Ządni krwi haha, a pochowani podczas meczów repry jak myszy przed kotem .....Królewska Dzielnica pisze: ↑06.10.2017, 12:41Wy za to jeździcie tylko na kadrę gdzie czujecie się bezpiecznie przy innych. Nikt nie jest cykorem, ale też nie jest debilem żeby wystawiać się samemu na połowę ekip z Polski. Przyjdzie czas to zobaczymy która koalicja wyjdzie gorzej a która lepiej. Póki co cieszcie się i bawcie na meczach kadry :)ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑06.10.2017, 11:43haha nie rozśmieszaj mnie. Nie musisz sie az tak zalic...Królewska Dzielnica pisze: ↑06.10.2017, 11:24Jeździ na kadrę uwierz mi, ale nie lansuje się tak jak wy.
-
Kabaret to można zmontować z ciebie kompleksiarzu co klepie na którymś z kolei koncie anty, i tobie podobnych internetowych chuliganów, którzy w życiu na kadrze nie byli ale najwięcej mają do powiedzenia.ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑06.10.2017, 11:14Widzew po wydarzeniach z kadry zawiesił swoją działalnosc na kadrze i oficjalnie nie zjawił sie ani razu w eliminacjach... ŁKS był z flaga na kazdym meczu, ale za to Widzew dzisiaj idzie na mecz juniorów u siebie na stadionie, więc i tak jest naj naj naj naj naj hahaha kabaret mozna niezły by zmontowac z was
Byłeś żydowski psie we Francji, że szczekasz czy info czerpałeś z fejsbuka? Byłeś żydowski psie wczoraj w Armenii, że szczekasz czy info o braku Widzewa masz z fejsbuka? Dzisiejszy mecz Polski pewnie będzie oglądał na weeb.tv j***** pajacu z przerwami na szperaniu po 'kumatych' profilach i pisaniu na forum.
-
Dobra wersja,tej jeszcze nie slyszalem:)Z tego co mi wiadomo to LKS zaprosil do pewnej znanej w owych czasch pijalki na Srodmiesciu Slask na popijawe.Wykminili ich Widzewiacy,najebali malinowych a Rycerze Wiosny spierdolili,Slas zerwal zgode.1925 pisze: ↑06.10.2017, 11:40był sobie mecz i teraz wybacz ale nie pamiętam czy Ślęza - RTS czy Śląsk - RTS .... był tam w każdym razie Śląsk. Ktoś odpowiedzialny na tym meczu za doping zarzucił pociski na ŁKS gdzie Wasi wyjazdowicze przekazali to Nam ( nie było wtedy jeszcze takiego hardcoru na ostro jak teraz ). Poszły ze strony ŁKS-u telefony do Wrocławia celem potwierdzenia tych informacji i na nast meczu zgoda padła. Tak to pamietam - jak cos przeoczylem to przepraszam ale to juz ponad dwie dekady temuUkochane Miasto pisze: ↑06.10.2017, 10:44a ja mam pytanie do Łksiaków ..
odnosnie kadry to szkoda gadac,w Lodzi sie bijcie z Widzewem a nie jezdzicie po swiecie i swirujecie chuliganow.
-
1925,z tego co kojarzę to było na meczu Ślęża-Widzew, poleciał nie pocisk typowo na was tylko ''jude jude jude cała Łódź'.To było chyba głównym powodem zerwania między wami zgody, a stało się to niedługo po tym na jakimś meczu kadry w Zabrzu.
-
serdel bedzie sie wypowiadał o zgodach ŁKS...
Sztama padła na meczu Polska - Francja w Zabrzu. Tak jak pisał 1925, na meczu PP Ślęza - Widzew jeden gosc ze Slaska zarzuci "cala łódz jude jude jude" i poszlo. Typ zakonczyl kariere na Slasku, ale na meczu reprezentacji ŁKS wyjasniał temat poprzez atak na sektor Śląska. I zrobiła się kosa.
Sztama padła na meczu Polska - Francja w Zabrzu. Tak jak pisał 1925, na meczu PP Ślęza - Widzew jeden gosc ze Slaska zarzuci "cala łódz jude jude jude" i poszlo. Typ zakonczyl kariere na Slasku, ale na meczu reprezentacji ŁKS wyjasniał temat poprzez atak na sektor Śląska. I zrobiła się kosa.
-
-
Nikt się nie chowa i na pewno nie przed wami. A wy na tej kadrze od Francji świrujecie c*** wie kogo jak połowa Polski jest anty WRWE i czujecie się bezpieczni. Gdzie byliście we Francji jak Widzew był obecny? Wtedy jeszcze tak się nie prężyliście jak nie było pewności że wszyscy obok są anty Widzew.NowyNowy pisze: ↑06.10.2017, 13:15Czyli jednak cykory :) Ządni krwi haha, a pochowani podczas meczów repry jak myszy przed kotem .....Królewska Dzielnica pisze: ↑06.10.2017, 12:41Wy za to jeździcie tylko na kadrę gdzie czujecie się bezpiecznie przy innych. Nikt nie jest cykorem, ale też nie jest debilem żeby wystawiać się samemu na połowę ekip z Polski. Przyjdzie czas to zobaczymy która koalicja wyjdzie gorzej a która lepiej. Póki co cieszcie się i bawcie na meczach kadry :)ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑06.10.2017, 11:43
haha nie rozśmieszaj mnie. Nie musisz sie az tak zalic...
jak to szło ? ... jesteśmy chciwi waszej krwi, zostało wam niewiele dni....
-
popraw jeszcze imbecylu konekcje z Lechią, bo ostatnio z Arką (co jest farmazonem) cieplutko... KSGKS? cwele ze stolycy? kto jeszcze musi pomóc sztywnej bandzie z ap Łódź w osiągnięciu celu? macacie już z każdym, kibicowanie w waszym ujęciu zatraciło jakikolwiek sens. Pomóż lepiej pejsie chłopakom z Fordonu, bo już nie wiedzą co mają przemalowywać i kogo wychwalać i kogo skreślać na swoich murachŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑06.10.2017, 11:14bo zęby nie grzyby, 2 razy nie urosną....
-
Na Polska-Anglia w 1993 Wisła wpadła do nas na sektor i po krótkim starciu usiedli po naszej lewej ze Śląskiem.Wtedy tez wrzucali "cała Łódź jude jude" (przy biernej postawie Śląska,albo razem) i juz wtedy było wiadomo,ze powoli robi się chujnia.internet pisze: ↑06.10.2017, 14:12serdel bedzie sie wypowiadał o zgodach ŁKS...
-
Cóż mogę czegoś nie pamiętać po tylu latach,ale ,ale kompletnie nie pamiętam wrzutów na Was i tego by Wisła wpadła Wam do sektora.Wisła ,pamiętam głownie biła się z Legią na tym meczu,a Śląsk razem z nami była zajęty walkami z policją.kkk78 pisze: ↑06.10.2017, 16:03Na Polska-Anglia w 1993 Wisła wpadła do nas na sektor i po krótkim starciu usiedli po naszej lewej ze Śląskiem.Wtedy tez wrzucali "cała Łódź jude jude" (przy biernej postawie Śląska,albo razem) i juz wtedy było wiadomo,ze powoli robi się chujnia.internet pisze: ↑06.10.2017, 14:12serdel bedzie sie wypowiadał o zgodach ŁKS...
Good Night Left Side
-
Sytuacja,którą opisuję była przed meczem.Moze źle napisałem "wpadła"..po prostu weszli na sektor,na którym my siedzieliśmy wcześniej,krótkie starcie i przenieśli się do Śląska."Cała Łódź.." na pewno w naszą stronę poleciałohtsk4 pisze: ↑06.10.2017, 16:26Cóż mogę czegoś nie pamiętać po tylu latach,ale ,ale kompletnie nie pamiętam wrzutów na Was i tego by Wisła wpadła Wam do sektora.Wisła ,pamiętam głownie biła się z Legią na tym meczu,a Śląsk razem z nami była zajęty walkami z policją.kkk78 pisze: ↑06.10.2017, 16:03Na Polska-Anglia w 1993 Wisła wpadła do nas na sektor i po krótkim starciu usiedli po naszej lewej ze Śląskiem.Wtedy tez wrzucali "cała Łódź jude jude" (przy biernej postawie Śląska,albo razem) i juz wtedy było wiadomo,ze powoli robi się chujnia.internet pisze: ↑06.10.2017, 14:12serdel bedzie sie wypowiadał o zgodach ŁKS...
-
A jak wy mieliscie? "Nieznacie dnia ani godziny"?ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑06.10.2017, 11:43haha nie rozśmieszaj mnie. Nie musisz sie az tak zalic...Królewska Dzielnica pisze: ↑06.10.2017, 11:24Jeździ na kadrę uwierz mi, ale nie lansuje się tak jak wy.
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Tak.Pewnie by przyszli.W 16 tys. ...
-
Tak jak ktoś już wspomniał podczas popijawy wrocławsko-łódzkiej odbywającej się w Łodzi, wpada Widzew w dużej przewadze liczebnej.ŁKS pali wrotki zostawiając walczący Śląsk z Widzewem. Po tym wydarzeniu we Wrocławiu na meczu Ślęzy leci 'jude jude jude cała Łódź' i tak już poszło.
Jako ciekawostke dodam, że po ponad 20 latach we Wrocławiu można spotkać pare napisów 'ŁKS' właśnie z tamtych czasów. Z opowiadań starej gwardii była to bardzo mocna zgoda i do dzisiaj trwają prywatne kontakty. Nawet podczas meczu, gdzie przed odbyły się zawody miedzy kibicami obu drużyn na murawie(https://www.youtube.com/watch?v=fc9UCLt28lU), starzy z obu ekip biesiadowali sobie na trybunie na przeciwko starej Galery.
Jako ciekawostke dodam, że po ponad 20 latach we Wrocławiu można spotkać pare napisów 'ŁKS' właśnie z tamtych czasów. Z opowiadań starej gwardii była to bardzo mocna zgoda i do dzisiaj trwają prywatne kontakty. Nawet podczas meczu, gdzie przed odbyły się zawody miedzy kibicami obu drużyn na murawie(https://www.youtube.com/watch?v=fc9UCLt28lU), starzy z obu ekip biesiadowali sobie na trybunie na przeciwko starej Galery.
-
Widzę że Łks zaczyna obrastać w piórka ostatnimi czasy. Zarzucają megalomanię kibicom RTS a sami uważają się za c*** wie kogo. Teraz na kadrze będą pajacować i kozaczyć mając za sobą większość polskich ekip ale pamiętajcie Łksiaki że pojedziecie znowu gdzieś sami i wtedy możecie zostać sprowadzeni na ziemię. W sumie jak dobrze pamiętacie już była taka sytuacja jakiś czas temu ale psy rozkminiając co się święci uratowały was wtedy przed ciężkim wpierdolem.
-
TOP 3 kibolskiej Polski. Prekursorzy ruchu Ultras. Obrońcy Europy.
NIE POTRAFILI SIĘ ZEBRAĆ NA MECZ KADRY ROZGRYWANEGO KILKA PRZYSTANKÓW OD PRZYDWORCOWEJ TRYBUNY. WIELKA KLASA.
NIE POTRAFILI SIĘ ZEBRAĆ NA MECZ KADRY ROZGRYWANEGO KILKA PRZYSTANKÓW OD PRZYDWORCOWEJ TRYBUNY. WIELKA KLASA.
-
Jak mnie irytują takie pazie.CzłowiekHonoru pisze: ↑06.10.2017, 20:33Widzę że Łks zaczyna obrastać w piórka ostatnimi czasy. Zarzucają megalomanię kibicom RTS a sami uważają się za c*** wie kogo. Teraz na kadrze będą pajacować i kozaczyć mając za sobą większość polskich ekip ale pamiętajcie Łksiaki że pojedziecie znowu gdzieś sami i wtedy możecie zostać sprowadzeni na ziemię. W sumie jak dobrze pamiętacie już była taka sytuacja jakiś czas temu ale psy rozkminiając co się święci uratowały was wtedy przed ciężkim wpierdolem.
Skąd wiesz co by było jak do niczego nie doszło? Równie dobrze mogę napisać, dobrze że psy Was wtedy rozkminiły dzięki czemu uniknęliście kolejnej wtopy i ciężkiego wpierdolu.
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ