Jesteś pojebany. Raz że Cię nie było. Dwa, że nie pamiętam takiego dobrego dopingu kadry. Były duch na sektorzein_koguto pisze: ↑05.10.2017, 23:29Popierdolone są wszelkie akcje między Polakami na meczach kadry.
Wkurwia mnie to niesamowicie. Ligowa piłka rozumiem - rywalizacja, adrenalina. Każdy wie na co się pisze.
Ale kadra to kadra: naród, jedność, patriotyzm, polskość. Chcecie to się napierdalajcie w ekstraklasie co tydzień.
Ciekawe czy jak wojna by była to też między sobą by się napierdalali. Debile.
5 pazdziernika 2017 Armenia-Polska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: 5 pazdziernika 2017 Armenia-Polska
-
Nie pod sektorem gości, tylko pod główną trybuną, a konkretnie wyjściem dla zawodników.
-
No to gratuluję informatorów. Przepychanki z psami były, ale za race to raczej nie powineli nikogo, a juz na pewno nie kilkanaście osob.Podkarpaccy Kibice pisze: ↑05.10.2017, 20:38Nie publikujemy wszystkiego co popadnie jak inne fanpage, więc daruj sobie takie teksty. Cenimy sobie naszych odbiorców i nie wciskamy im kitu i jak widać 30 parę tysięcy jak na lokalny portal to dość dobry wynik.
Co do wpisu. Jedną osobę od nas poniosło i napisała co napisała. Z informacji pewnych z sektora to na pewno doszło do małych przepychanek ale z psami, którzy chcieli zarekwirować race. Kilkanaście osób powiniętych... (zeedytowaliśmy post)
-
Dokładnie, cała biznesowa koalicja ma zakaz jeżdżenia na kadrę, i od wydarzeń z Francji się na niej oficjalnie nie pokazują. Ich dotychczasowe próby kończyły się klapsami.
-
-
-
Sam jesteś pojebany debilu, bo nie mówię tylko o wczorajszym meczu tylko ogólnie o zjawisku.abcabc_2 pisze: ↑05.10.2017, 23:43Jesteś pojebany. Raz że Cię nie było. Dwa, że nie pamiętam takiego dobrego dopingu kadry. Były duch na sektorzein_koguto pisze: ↑05.10.2017, 23:29Popierdolone są wszelkie akcje między Polakami na meczach kadry.
Wkurwia mnie to niesamowicie. Ligowa piłka rozumiem - rywalizacja, adrenalina. Każdy wie na co się pisze.
Ale kadra to kadra: naród, jedność, patriotyzm, polskość. Chcecie to się napierdalajcie w ekstraklasie co tydzień.
Ciekawe czy jak wojna by była to też między sobą by się napierdalali. Debile.

-
Incognito przylepili dwie wlepki na stadionie, na kadrze nie bywałem i nie bywam, nie to co Elana, która z dnia na dzień porzuciła miłość do Polski.
-
Nie bywales, nie bywasz to nie komentuj
Jak reszta zjebow co tu farmazony wypisywali po meczu a jeszcze madrzejsi potwierdzali starcie.
Jestescie gorsi niz gazeta wyborcza pizdy przy monitorze
Jak reszta zjebow co tu farmazony wypisywali po meczu a jeszcze madrzejsi potwierdzali starcie.
Jestescie gorsi niz gazeta wyborcza pizdy przy monitorze
-
Jak nie jeździsz i nie wiesz, to się j***** błaźnie nie udzielaj.
[link]
-
-
Zakaz nałozyli kibice roznych klubow ktorzy sie pojawiają na kadrze,a jest i bedzie respektowany z prostego powodu,WRWE na kadrze czeka w*******.Poszaleli we Francji z zaskoczenia i tyle ich.Socjologiabywa pisze: ↑06.10.2017, 14:31kto ten 'zakaz' na kibiców nałożył i czemu miałby być respektowany? :D
-
moje pytanie tyczyło się tego, czemu miałby być respektowany...
żydowskie potomki mają oczywiście pełne prawo zapraszać do siebie Lechie, by chwile później 'ocieplić' stosunki z Arką, mają prawo narzucać swoim pomiotom z Bydzi, kogo mają przekreślać na aktualnych pracach, generalnie są esencją kibicowania, ale nakazywać, zabraniać, nakład zakazy... no ku*** :D
a te 'różne' kluby mogą co najwyżej skoczyć na ch...
Pytanie do ap Łódź: zabraliście na mecz kadry koleżke bez nogi z Korzeniowskiego czy zostawiliście go patrioci z ziomkami cyganami z Szenwalda i Bankowej?
żydowskie potomki mają oczywiście pełne prawo zapraszać do siebie Lechie, by chwile później 'ocieplić' stosunki z Arką, mają prawo narzucać swoim pomiotom z Bydzi, kogo mają przekreślać na aktualnych pracach, generalnie są esencją kibicowania, ale nakazywać, zabraniać, nakład zakazy... no ku*** :D
Pytanie do ap Łódź: zabraliście na mecz kadry koleżke bez nogi z Korzeniowskiego czy zostawiliście go patrioci z ziomkami cyganami z Szenwalda i Bankowej?
-
Żebys sie nie zdziwił
-
ŁKS Łódź Polska !
-
Tak jak napisałeś żydzie. Możemy wszystko, robimy co chcemy a tobie c*** w dziub.Socjologiabywa pisze: ↑06.10.2017, 14:59moje pytanie tyczyło się tego, czemu miałby być respektowany...
-
Kolejny temat rozwalony...
Cieszy liczba kibiców jak i sporo ogarniętego towarzystwa na meczu. Coś wiadomo o zatrzymaniach ?
https://www.youtube.com/watch?v=KK3_GXXvpsY
Cieszy liczba kibiców jak i sporo ogarniętego towarzystwa na meczu. Coś wiadomo o zatrzymaniach ?
-
z perspektywy tv wyglądało to dobrze, wreszcie
-
Z innej beczki. Czy tylko mnie wkurwia śpiewanie hymnu kilka razy podczas meczu? Jeszcze rozumiem jakiś w c*** zacięty pojedynek z Niemcami czy Ruskimi, ale w 30 minucie z Armenią kiedy prowadzimy 3:0? Wydaje mi się, że nie powinno się degradować hymnu do przyśpiewki stadionowej, tym bardziej w jakimś ogórkowym meczu.
-
też mnie to wkurwia,wygląda to jak by nie mieli co zaśpiewać.
Hymn Na początku i końcu meczu.
Hymn Na początku i końcu meczu.
-
Wpier... mialby po meczu w Marsylii, pozniej mial byc na kolejnym meczu we francji gdzie Wrwe bylo i jakos nikt sie nie wychylal. Kolejny wpier... mial byc gdy beda wracali do kraju po euro. Kolejny mial byc co kolejke na kazdym meczu wyjazdowym ligowym.
Ogorki z k.net maja najwiecej do obiecania.
Dzisiaj lajna atmosfera na U21 w Lodzi
-
Śpiewanie hymnu kilka razy w czasie meczu można porównać do ludków, którzy reklamują firmy na flagach narodowych. Hymn śpiewa się w czasie oficjalnych uroczystości, w momentach podniosłych a nie jak zwykłą stadionową przyśpiewkę.
-
Z Ruchu Radzionków 7 osób na tym meczu.
Flaga wisiała tylko na początku, ponieważ później została całkowicie zasłonięta przez flagę innej ekipy ...

Flaga wisiała tylko na początku, ponieważ później została całkowicie zasłonięta przez flagę innej ekipy ...

-
I byłby po powrocie,tylko wam sie drzwi w autokarze zacięły cieciu.error04 pisze: ↑06.10.2017, 21:04Wpier... mialby po meczu w Marsylii, pozniej mial byc na kolejnym meczu we francji gdzie Wrwe bylo i jakos nikt sie nie wychylal. Kolejny wpier... mial byc gdy beda wracali do kraju po euro. Kolejny mial byc co kolejke na kazdym meczu wyjazdowym ligowym.
-
Faktycznie. Łajna atmosfera jak na was przystało. w******* to miał być w Rumunii. Czy wasz czy Nasz to miało się okazać. No ale niestety się nie okazało bo zawory puściły u was. Bo cała wasza koalicja wiedziała kto od Nas jedzie i na co czekamy. Wy to zaczęliście i zarazem skończyliście. Ewenement to wy.error04 pisze: ↑06.10.2017, 21:04Wpier... mialby po meczu w Marsylii, pozniej mial byc na kolejnym meczu we francji gdzie Wrwe bylo i jakos nikt sie nie wychylal. Kolejny wpier... mial byc gdy beda wracali do kraju po euro. Kolejny mial byc co kolejke na kazdym meczu wyjazdowym ligowym.
-
myślę o tym tak samo jak ty, juz dawno zbierałem sie zeby to napisacMerlin pisze: ↑06.10.2017, 20:34Z innej beczki. Czy tylko mnie wkurwia śpiewanie hymnu kilka razy podczas meczu? Jeszcze rozumiem jakiś w c*** zacięty pojedynek z Niemcami czy Ruskimi, ale w 30 minucie z Armenią kiedy prowadzimy 3:0? Wydaje mi się, że nie powinno się degradować hymnu do przyśpiewki stadionowej, tym bardziej w jakimś ogórkowym meczu.
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
Repertuar na kadrze to porażka. W Nicei patrzyłem w lekkim szoku na januszy z piosenką ,, ogórek, ogórek ..." a podobno jesteśmy narodem kreatywnym. Z drugiej strony są w Polsce stadiony, na których repertuar, bez kopiowania i przerabiania Legii, byłby równie ubogi.
-
W czasie meczu wyprowadzali tylko poza stadion. Luz ...siri0 pisze: ↑06.10.2017, 17:53Kolejny temat rozwalony...
-
Strach jechac gdziekolwiek bo pizdusie z k.net obiecuja wpier.... Masz fantazje z tym "Bo cała wasza koalicja wiedziała kto od Nas jedzie i na co czekamy" bo sam Widzew ustawil sie na was ale juz z Ruchem, Elana i Wisla to bali sie bo wiedzieli kto jedzie...UW1908 pisze: ↑06.10.2017, 22:59Faktycznie. Łajna atmosfera jak na was przystało. w******* to miał być w Rumunii. Czy wasz czy Nasz to miało się okazać. No ale niestety się nie okazało bo zawory puściły u was. Bo cała wasza koalicja wiedziała kto od Nas jedzie i na co czekamy. Wy to zaczęliście i zarazem skończyliście. Ewenement to wy.
Zyj dalej w swoim swiecie
-
Kadra u siebie totalny festyn za to na wyjazdach....to zupełnie cos innego.Wole ta druga ale zgranie musiało by być wieksze.Druga sprawa to flaga Łks Łódż to nowa flaga tak?Ta stara jest w poznaniu?
Barak 1 cyklon b
j**** j**** antife

-
Akurat twoje wywody to mnie mało interesują bo nie przyjmujesz nawet do wiadomości pewnych spraw. Wytłumacz w takim razie jak to jest,że zawsze jeździliście i nagle was nie ma? Czy to nie osrane portki? A Elana wasza koleżanka? Szybko flaga zniknęła z kadry. Więc nie p****** farmazonów.error04 pisze: ↑07.10.2017, 00:28Strach jechac gdziekolwiek bo pizdusie z k.net obiecuja wpier.... Masz fantazje z tym "Bo cała wasza koalicja wiedziała kto od Nas jedzie i na co czekamy" bo sam Widzew ustawil sie na was ale juz z Ruchem, Elana i Wisla to bali sie bo wiedzieli kto jedzie...UW1908 pisze: ↑06.10.2017, 22:59Faktycznie. Łajna atmosfera jak na was przystało. w******* to miał być w Rumunii. Czy wasz czy Nasz to miało się okazać. No ale niestety się nie okazało bo zawory puściły u was. Bo cała wasza koalicja wiedziała kto od Nas jedzie i na co czekamy. Wy to zaczęliście i zarazem skończyliście. Ewenement to wy.
Zyj dalej w swoim swiecie
-
Tobie odpowiem a tamtemu to juz mi sie nie chce.vvv pisze: ↑07.10.2017, 08:16To ja moze zapytam tak, bo jeden o jednym ty u drugim piszesz. Na ktorym meczu po Francji byla banda Widzewa ? Ja osobiscie raz widzialem paru gosci z flaga z emigracji, ale badzmy powazni, na ktorym meczu byla banda Widzewa ? Bo to ze z innych ekip jezdza osoby, ktore na "kogos" ciagle czekaja to nie jest tajemnica, smieszy, ze ciagle pisze sie tylko o ŁKS i Lechu.
Odpowiem pytaniem. A kiedy przed francja Widzew byl ekipa na kadrze? Bylem kilka razy na kadrze i czasami bylismy fajna ekipa ktora moglaby stanac do walki ale (moze poza jednostkami) to nie byla ekipa ustawkowa. Teraz gdy takie cisnienie sie zrobilo to wiadome ze ci co jezdzili musza odpuscic a ekipa jakie na plany to wiedza tylko oni. Wiec widzisz jak to wyglada. Ekipa raz narozrabiala a odbilo sie na tych co jezdzili regularnie. Takie zycie.
Tak samo jak z kosy zrobia uklad a reszta moze tylko przygladac sie i to tyczy sie calej Polska.
Tak swoje droga to Marsylia to mistrzostwo propagandy bo kto jezdzil na kadre to wie ze byly grubsze spiecia i Jakob placzu nie bylo
-
Faktycznie mój umysł nie jest w stanie ogarnąć skąd się biorą te zjeby, które na reprezentacji atakują swoich...tym bardziej na wyjazdach :/ Tam powinniśmy jeden za drugim stać żeby każdy wiedział czym pachnie zaczepianie Polaka za granica... ale co się z drugiej strony dziwić skoro Polak Polakowi wilkiem gdzie kolwiek za granicą. Smutne ale prawdziwe powiedzenie "Polak za granica jeśli Ci nie zaszkodzi to już Ci pomoże" WRWE zajebało buraka i moim zdaniem osoby decyzyjne powinny wyciągnąć wnioski w stosunku do osób porywczych i jakąś reprymendę dać i napisać modne ostatnimi czasy oświadczenie. Mam nadzieje że cała Polska do mundialu ogarnie d*** i w Rosji pokażemy się z mega zajebistej strony!
-
Ok ja nigdzie nie napisalem ze jestesmy niewiadomo jak mocni. Co do Elany to ja raczej nie move sie wypowiadac ale wiadome ze nie jezdza z tego samego powodu co my. W poprzednim poscie napisalem jak ja to widze.old[Z] pisze: ↑07.10.2017, 10:29Odpowiem Tobie error04, bo czasem mam wrażenie,że nie rozumiesz o co chodzi, albo tylko udajesz. Tu nie chodzi o to, że nagle 3/4 Polski znienawidziło WRWE i chce ich dopaść, albo jednoczymy się ze strachu przed Wami.Już dużo wcześniej było sporo mocnych koalicji,zgód min. Triada i TKWM i wcale nie jesteście tacy straszni, jak Wam się wydaje. Chodzi o to, że w Marsylii odjebaliście frajerski numer. Najebaliście sporo osób, które pojechały tam za reprezentacją.Nikt się nie spodziewał, że może wyłapać smary na kadrze.Wyłapały pojedyncze osoby z wielu ekip, min. 2 osoby z Zawiszy. Gdybyście chociaż dali znać, że czujecie się mocni, jako WRWE i chcecie się zmierzyć z resztą Polski.A Wy zebrani, z partyzanta tłukliście naszych. Tylko dlatego będziecie teraz bici, przy każdej nadarzającej się sytuacji i nie dlatego powtarzam, że Was się boimy, albo aż tak nienawidzimy.Po prostu za ten frajerski numer.Chyba nie zaprzeczysz, że Elana jeździła ze swoją flagą na praktycznie każdy mesz reprezentacji? Czemu teraz nie jeżdżą? Ktoś napisał, że były w Armeni pojedyncze osoby z WRWE. Incognito? Potrafisz czasem napisać obiektywnie, więc odpowiedz proszę, czy wg. Ciebie to co zrobiliście we Francji było ok? Z Zawiszy z flagą koło 20 osób.
Co do Marsylii tylko nie zgodze sie bo mimo ze nie jestem jakims stalym wyjazdowiczem na repre to swoje widzialem i klepanie mniej licznych ekip czy sciaganie komus flagi bylo/jest i jakos pol Polski nigdy na to nie reagowalo. Koalicja popsula dluga zgode i zabolala (nie ma co pisac ze nie) wiele ekip a te kilka klapsow w marsylii madrze wykorzystala druga strona I jest jak jest.
Ja nie pisze ze ktos nas sie przestraszy. Smieszy mnie tylko ten szum o Marsylie
-
Cóż.Jak zwykle wymijające odpowiedzi z klawiatury kibiców Widzewa.To może ja się odniosę.
1.Była to jak najbardziej frajerska akcja ze strony Wisły/Ruchu/Widzewa w Marsylii.
2.Pięknie się czyta wykrętki widzewiaków ,dlaczego nie ma ich nagle na kadrze.A to a tamto.
A jest to oczywista oczywistość że mają pełne gacie.Trzeba być ślepym by tego nie dostrzegać.
Gdzie ta 400 osobowa konkretna banda?Dalej siedzi w autokarze?
Gdzie te 15 tysięcy kibiców,którzy cały mecz stoją a nie siedzą na meczu swojej drużyny i dopingują,skaczą razem z młynem?
Czy to jest ta potęga którą kreują widzewiacy o sobie w internecie?Czy to jednak potęga na słomianych nogach?
Gdzie te wielkie oprawy,które miały być na nowym stadionie?Przecież mięliście pokazać wszystkim na co Was stać!
Pokazać miejsce w szeregu.
Może wypada zejść na Ziemię.
I tak,ŁKS zna swoje miejsce w szeregu.To do tych,którzy zaraz zaczną czepiać się ŁKSu.
ŁKS nie robi z siebie alfa i omegi,tak jak Wy widzewiacy...więc przestańcie pisać bzdury o nie pojawianiu się na kadrze.
1.Była to jak najbardziej frajerska akcja ze strony Wisły/Ruchu/Widzewa w Marsylii.
2.Pięknie się czyta wykrętki widzewiaków ,dlaczego nie ma ich nagle na kadrze.A to a tamto.
A jest to oczywista oczywistość że mają pełne gacie.Trzeba być ślepym by tego nie dostrzegać.
Gdzie ta 400 osobowa konkretna banda?Dalej siedzi w autokarze?
Gdzie te 15 tysięcy kibiców,którzy cały mecz stoją a nie siedzą na meczu swojej drużyny i dopingują,skaczą razem z młynem?
Czy to jest ta potęga którą kreują widzewiacy o sobie w internecie?Czy to jednak potęga na słomianych nogach?
Gdzie te wielkie oprawy,które miały być na nowym stadionie?Przecież mięliście pokazać wszystkim na co Was stać!
Pokazać miejsce w szeregu.
Może wypada zejść na Ziemię.
I tak,ŁKS zna swoje miejsce w szeregu.To do tych,którzy zaraz zaczną czepiać się ŁKSu.
ŁKS nie robi z siebie alfa i omegi,tak jak Wy widzewiacy...więc przestańcie pisać bzdury o nie pojawianiu się na kadrze.
-
Swoim kolegom z Lecha tez docinacie na temat Spartaka?patrykwhite pisze: ↑07.10.2017, 12:31Jeśli ktoś z was myśli że Widzew coś będzie działał w Rosji to jesteście naiwni albo głupi, ich działanie mogliście zobaczyć podczas Euro u nas - siedzieli w Łodzi z pedałami z rosji ot cały Widzewek jak im nawet nie przeszkadza anty polskie zapędy Ruchu.
Nie zdziwił bym się jakby do kacapow na Mistrzostwa wpadli całe WRWE i napierdalali razem z ruskimi Polaków, teraz tak nie jeżdżą a w Rosji się pojawią.
Dwa debile jestescie ty i ten wyzej. Do tego czytanie ze zrozumieniem boli
-
rzeczywiscie jestes trollem i nic wiecej po 1 flaga sochaczewa z widzew zwiazana zostala zdjeta dwa ze stilonem i chrobrym zostaly wyjasnione pewne sprawy od czasu mistrzostw to razcej wrwe mialo slaba passe Widzew trafiony przez Slask Lechie Widzew trafiony na wyjezdzie do Aleksandrowa i strata flag 2 wizytówki Ruch Wisła porazka z Legia i zgodami Elana ucieczka przed Zawiszą to są czyste fakty , ŁKS nie lansuje się na niewiadomo kogo i nie uwaza sie za niezniszczalnych tylko wy musicice zejsc na ziemie bo wam naprawde sie wydaje ze ta wasza koalicja jest jakas wyjątkowa na szczescie tylko w waszym mniemaniu bo wydarzenia jak widac bardzo roznie to pokazują
-
Zawsze fajnie się z wami dyskutuje. Piszesz tak ładnie! A wczoraj na młodzieżówce co chwila widzewskie przyśpiewki. To w końcu Polska czy Widzew ? Co się zatem liczy na meczu kadry?troll internetowy pisze: ↑07.10.2017, 13:02
Jeśli jadę na kadrę, jestem przede wszystkim Polakiem i reprezentuję swój naród wobec innych. Bo właśnie gra Polska, nie Widzew.
-
w kółko...old(z)--zapytaj się kolegów jak honorowo podchodziliście na meczach w Polsce co do niektórych ekip np w Poznaniu...a ty piszesz coś o frajerskich numerach za granicą.
Na dzsiejszy dzień w Polsce są dwie koalcje.Raz jedni raz drudzy a reszta musi się poprostu podporządkować i grzecznie słuchac.
Na dzsiejszy dzień w Polsce są dwie koalcje.Raz jedni raz drudzy a reszta musi się poprostu podporządkować i grzecznie słuchac.
-
Śmiesznie. Typ z Zawiszy płaczący, że ktoś od nich dostał na kadrze od WRWE, a już chyba zapomniał, jak na kadrze ganiali Polonię Bydgoszcz. Co za hipokryzja.
Powróci stare prawo - Narodowy Socjalizm odrodzi się...