Flaga wisiała tylko na początku, ponieważ później została całkowicie zasłonięta przez flagę innej ekipy ...

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

myślę o tym tak samo jak ty, juz dawno zbierałem sie zeby to napisacMerlin pisze: 06.10.2017, 20:34 Z innej beczki. Czy tylko mnie wkurwia śpiewanie hymnu kilka razy podczas meczu? Jeszcze rozumiem jakiś w c*** zacięty pojedynek z Niemcami czy Ruskimi, ale w 30 minucie z Armenią kiedy prowadzimy 3:0? Wydaje mi się, że nie powinno się degradować hymnu do przyśpiewki stadionowej, tym bardziej w jakimś ogórkowym meczu.
W czasie meczu wyprowadzali tylko poza stadion. Luz ...siri0 pisze: 06.10.2017, 17:53 Kolejny temat rozwalony...
Cieszy liczba kibiców jak i sporo ogarniętego towarzystwa na meczu. Coś wiadomo o zatrzymaniach ?
https://www.youtube.com/watch?v=KK3_GXXvpsY
Tobie odpowiem a tamtemu to juz mi sie nie chce.vvv pisze: 07.10.2017, 08:16 To ja moze zapytam tak, bo jeden o jednym ty u drugim piszesz. Na ktorym meczu po Francji byla banda Widzewa ? Ja osobiscie raz widzialem paru gosci z flaga z emigracji, ale badzmy powazni, na ktorym meczu byla banda Widzewa ? Bo to ze z innych ekip jezdza osoby, ktore na "kogos" ciagle czekaja to nie jest tajemnica, smieszy, ze ciagle pisze sie tylko o ŁKS i Lechu.
Zawsze fajnie się z wami dyskutuje. Piszesz tak ładnie! A wczoraj na młodzieżówce co chwila widzewskie przyśpiewki. To w końcu Polska czy Widzew ? Co się zatem liczy na meczu kadry?troll internetowy pisze: 07.10.2017, 13:02
Jeśli jadę na kadrę, jestem przede wszystkim Polakiem i reprezentuję swój naród wobec innych. Bo właśnie gra Polska, nie Widzew.
był taki temat przed MŚ w 2006 ale w Hyde Parku :)))wyprana kominiarka pisze: 07.10.2017, 21:08 witam, mógłby któryś z teoretyków-znawców opisać przebieg MŚ 2018 w Rosji?
Kto pojedzie, kto kogo obije, kto kogo przegoni a kto komu zasłoni flagę, zabierze bilety, wywinie torebkę na lewą stronę - akurat trafiłem ofertę wycieczki w tym czasie a nie chcę żeby mnie coś ominęło - pozdrawiam was w@ri@ty
Bystroń pisze: 07.10.2017, 17:35 Nie jestem z WRWE ale na ich miejscu bym zebrał bym się składem 300-350 osób(np.100 Widzew 100 Wisła 100 Ruch 50 Elana) i pojechał na jakiś jeden czy drugi mecz kadry na wyjeździe.Ciekawie gdzie wtedy pochowała by się reszta Polski co poluje na WRWE i daje im te niby zakazy.
Albo niech się zbiorą i niech zadzwonią do reszty że stoją i czekają w Polsce ekipą i chcą się zmierzyc. Tak by było lepsze zeby nie robić rozpierdolu na meczach kadry. Ciekawe kto wtedy miał by kupe w spodniach tak jak tutaj nie kturzy pisza.
Elana to nie ekipa? Resovia? Nikt w Polsce tak się nie sądził na kolana itp narazie WRWE na minusie.Kibic 30x pisze: 08.10.2017, 15:09 To tak slabo jest z polskimi ekipami zeby laczy sie na 3 kluby.Przeciez Widzew nie ma niby ekipy po Poddebicach.Wisła jest bita w Krakowie.A Gornik juz wyrownuje status z Ruchem.Te charakterne nie pokonane ekipy typu Lechia ,Stomil czy wylanczcie chuliganski Lks jeszcze potrzebuja pomocy.
Widzewa 100 osóbBystroń pisze: 07.10.2017, 17:35 Nie jestem z WRWE ale na ich miejscu bym zebrał bym się składem 300-350 osób(np.100 Widzew 100 Wisła 100 Ruch 50 Elana) i pojechał na jakiś jeden czy drugi mecz kadry na wyjeździe.Ciekawie gdzie wtedy pochowała by się reszta Polski co poluje na WRWE i daje im te niby zakazy.
Albo niech się zbiorą i niech zadzwonią do reszty że stoją i czekają w Polsce ekipą i chcą się zmierzyc. Tak by było lepsze zeby nie robić rozpierdolu na meczach kadry. Ciekawe kto wtedy miał by kupe w spodniach tak jak tutaj nie kturzy pisza.
Lechia trafiona przez Widzew i Ruch ble ble ciagle powtarzacie to samoFjk pisze: 07.10.2017, 13:17 rzeczywiscie jestes trollem i nic wiecej po 1 flaga sochaczewa z widzew zwiazana zostala zdjeta dwa ze stilonem i chrobrym zostaly wyjasnione pewne sprawy od czasu mistrzostw to razcej wrwe mialo slaba passe Widzew trafiony przez Slask Lechie Widzew trafiony na wyjezdzie do Aleksandrowa i strata flag 2 wizytówki Ruch Wisła porazka z Legia i zgodami Elana ucieczka przed Zawiszą to są czyste fakty , ŁKS nie lansuje się na niewiadomo kogo i nie uwaza sie za niezniszczalnych tylko wy musicice zejsc na ziemie bo wam naprawde sie wydaje ze ta wasza koalicja jest jakas wyjątkowa na szczescie tylko w waszym mniemaniu bo wydarzenia jak widac bardzo roznie to pokazują
Z kim na minusie z koalicja pol polski?moze i tak swiadczy to tez o 2 stronie ustawiać sie w 100 os na 3 tak slabe nie znaczace juz ekipy.UMIEJSZAJAC WRWE pokazujecie że też jestescie wtedy słabi.Widzewa nic nie łączy Resovia.Fakt ze Lechia trafila Widzew ale Widzew Lechie teżGREEN2016 pisze: 08.10.2017, 15:45Elana to nie ekipa? Resovia? Nikt w Polsce tak się nie sądził na kolana itp narazie WRWE na minusie.Kibic 30x pisze: 08.10.2017, 15:09 To tak slabo jest z polskimi ekipami zeby laczy sie na 3 kluby.Przeciez Widzew nie ma niby ekipy po Poddebicach.Wisła jest bita w Krakowie.A Gornik juz wyrownuje status z Ruchem.Te charakterne nie pokonane ekipy typu Lechia ,Stomil czy wylanczcie chuliganski Lks jeszcze potrzebuja pomocy.
Dzwoni się, dzwoni się, dzwoni się... Wszyscy zawsze dzwonią wtedy jak są zebrani najlepszą ekipą i wszyscy mają skakać, spinać się i się zbierać momentalnie bo akurat wielcy panowie z ekipy a) b) czy c) czy d) czy e) fghijk są zebrani akurat dzisiaj... Nie bije tu tylko do was, ale ogólnie tak to wygląda... Dopierdzielasz się do Wisły, a bronił wam ktoś się ustawić na Wisłę w sobotę? Woleliście siedzieć tego dnia w lesie 50 km w inną stronę i wydzwaniać aż w końcu wam Ci co zawsze wjechali i na tym się skonczyło, kiedy wiedzieliście że Wisła ma mecz w Kielcach, nikt wam nie bronił się ustawić na trasie. Więc nie wiem po co się tak napinasz.JONNY pisze: 09.10.2017, 01:16 Trzeci pod rząd swój wpis piszesz o Lechii, musisz mieć złe wspomnienia, jesteś jednym z tych co się schowali w autokarze?
Czepiasz się Stomilu, który w przeciwieństwie do "wielkiego" Widzewa ma sukcesy i oprócz akcji, w których wzięli udział z Lechią, potrafili - choćby ostatnio - trafić Jage, ustawić się na Olimpie czy trzasnąć Górnik u nich pod stadionem w poprzednim sezonie...
Szydzisz z Lechii? Widzisz, Lechia potrafi wyjść do walki nawet gdy trzeba było wyjść przy waszej trzykrotnej przewadze. Pojawiacie się najlepszą bandą WRWE w Gdyni, zaraz po powstaniu koalicji - my wieczorem już ustawiamy się na was i zabrakło do spotkania raptem kilkaset metrów bo wjeżdżają w nas psy. Lechia jedzie kilka razy bandą na Górny Śląsk to nie, wolicie się pare dni później ustawić na Miedź czy wybrać inną trasę i czekać na Śląsk. Albo czekacie na wyjazd typu Niepołomicie, gdzie od nas praktycznie nikt nie jedzie i co - nagle jesteście na trasie i zapraszacie... Dzwoni się do was to Wisła się nie chce spotkać sama, Widzew - nie Widzew się nie umawia na walki, no chyba, że jeśli ma być z Ruchem, a to wtedy tak. Dwa tygodnie temu też ludzie czekają w lesie i znowu się nie popisaliście. Wspomniałem tylko o części aktywności która tyczy się waszego WRW, bo o Elanie to nawet nie ma co pisać. Więc nie p****** mi tu kocopołów bo czytać się tego nie da a Lechią gęby nie wycieraj, bo Lechia nie robi sobie koszulek Chciwość i zdjęć w neta ale działa i to z rozmachem
Wysiadles z pociagu?A wy w ilu sie na Widzew ustawiliscie na prawdę ekipa ktora uwaza sie ze Stomilem za nie pokonana potzebuje jedzcze Slaska ,Jezioraka,Gkmu na ten slaby Widzew.No jo Widzewa nadal nie ma he.W lodzi tez nas nie ma.JONNY pisze: 09.10.2017, 01:16 Trzeci pod rząd swój wpis piszesz o Lechii, musisz mieć złe wspomnienia, jesteś jednym z tych co się schowali w autokarze?
Czepiasz się Stomilu, który w przeciwieństwie do "wielkiego" Widzewa ma sukcesy i oprócz akcji, w których wzięli udział z Lechią, potrafili - choćby ostatnio - trafić Jage, ustawić się na Olimpie czy trzasnąć Górnik u nich pod stadionem w poprzednim sezonie...
Szydzisz z Lechii? Widzisz, Lechia potrafi wyjść do walki nawet gdy trzeba było wyjść przy waszej trzykrotnej przewadze. Pojawiacie się najlepszą bandą WRWE w Gdyni, zaraz po powstaniu koalicji - my wieczorem już ustawiamy się na was i zabrakło do spotkania raptem kilkaset metrów bo wjeżdżają w nas psy. Lechia jedzie kilka razy bandą na Górny Śląsk to nie, wolicie się pare dni później ustawić na Miedź czy wybrać inną trasę i czekać na Śląsk. Albo czekacie na wyjazd typu Niepołomicie, gdzie od nas praktycznie nikt nie jedzie i co - nagle jesteście na trasie i zapraszacie... Dzwoni się do was to Wisła się nie chce spotkać sama, Widzew - nie Widzew się nie umawia na walki, no chyba, że jeśli ma być z Ruchem, a to wtedy tak. Dwa tygodnie temu też ludzie czekają w lesie i znowu się nie popisaliście. Wspomniałem tylko o części aktywności która tyczy się waszego WRW, bo o Elanie to nawet nie ma co pisać. Więc nie p****** mi tu kocopołów bo czytać się tego nie da a Lechią gęby nie wycieraj, bo Lechia nie robi sobie koszulek Chciwość i zdjęć w neta ale działa i to z rozmachem
Wysiadles z pociagu?A wy w ilu sie na Widzew ustawiliscie na prawdę ekipa ktora uwaza sie ze Stomilem za nie pokonana potzebuje jedzcze Slaska ,Jezioraka,Gkmu na ten slaby Widzew.No jo Widzewa nadal nie ma heTo czyli Stomil jest lepszy odWidzewa i Gornika koniec tematu.Jestescie najlepsi nikomu nie odmawiacie ciach bajera czytac sie nie da.CZyli wy wygraliscie oni z wami nie bo było ich wiecej hiJONNY pisze: 09.10.2017, 01:16 Trzeci pod rząd swój wpis piszesz o Lechii, musisz mieć złe wspomnienia, jesteś jednym z tych co się schowali w autokarze?
Kibic 30x pisze: 09.10.2017, 15:09Wysiadles z pociagu?A wy w ilu sie na Widzew ustawiliscie na prawdę ekipa ktora uwaza sie ze Stomilem za nie pokonana potzebuje jedzcze Slaska ,Jezioraka,Gkmu na ten slaby Widzew.No jo Widzewa nadal nie ma heTo czyli Stomil jest lepszy odWidzewa i Gornika koniec tematu.Jestescie najlepsi nikomu nie odmawiacie ciach bajera czytac sie nie da.CZyli wy wygraliscie oni z wami nie bo było ich wiecej hiWidzialem jak się w sobotę ustawiliscie w koncu Widzew był na waszych terach.Tylko wy banda jezdzicie.JONNY pisze: 09.10.2017, 01:16 Trzeci pod rząd swój wpis piszesz o Lechii, musisz mieć złe wspomnienia, jesteś jednym z tych co się schowali w autokarze?
Ruch tez do was banda przyjedzal i co zrobiliscie?ja pamietam na powrocie ze zamiast zaatakowac 600 os grupe Ruchu pojechaliscie autami za Widzewem z Kwidzyna.JONNY pisze: 09.10.2017, 01:16 Trzeci pod rząd swój wpis piszesz o Lechii, musisz mieć złe wspomnienia, jesteś jednym z tych co się schowali w autokarze?
A kto teraz ustawia się na kogoś sam?kibic ze Śląska pisze: 09.10.2017, 20:51 PCHLG jakas wiedze posiadasz, celowo zatem w swoim wywodzie nie wspomnisz o tym jak WRWE w roznych konfiguracjach ustawia sie Was, Slaska, Miedz, Stomil?
zawsze chetni jestescie?
miedzy tymi bandami zdecyduje dzien bitki,
bedziecie lepszym skladem lub gorszym - normalna sprawa, tak jak i my.
wysmiewasz RTS , ciekawe..
atakowaliscie sami?
Wy, Stomil i jeszcze ktos? krotka odpowiedz.
U Zaboli grasowal sam Stomil? czy ktos jeszcze?
Na Jage wyszedl sam Stomil?
Stomil mocny teraz ale ku*** troche pokory.
w poprzednich postach wypowiadales sie na temat Stomilu i RTSu a teraz sie zaslaniasz..PCHLG pisze: 09.10.2017, 21:58A kto teraz ustawia się na kogoś sam?kibic ze Śląska pisze: 09.10.2017, 20:51 PCHLG jakas wiedze posiadasz, celowo zatem w swoim wywodzie nie wspomnisz o tym jak WRWE w roznych konfiguracjach ustawia sie Was, Slaska, Miedz, Stomil?
zawsze chetni jestescie?
miedzy tymi bandami zdecyduje dzien bitki,
bedziecie lepszym skladem lub gorszym - normalna sprawa, tak jak i my.
wysmiewasz RTS , ciekawe..
atakowaliscie sami?
Wy, Stomil i jeszcze ktos? krotka odpowiedz.
U Zaboli grasowal sam Stomil? czy ktos jeszcze?
Na Jage wyszedl sam Stomil?
Stomil mocny teraz ale ku*** troche pokory.
Jak masz jakieś pytania do Stomilu,Śląska czy Miedzi to zadaj je im, bo ja nie jestem niczyim adwokatem...