Jako eŁKSiak napiszę, wyjazd Widzewa przyzwoity i pisanie bardzo słaby jest śmieszne. Czasami niektórzy na siłę próbują wywołać tu gównoburzę.
warto dodac, ze mecz w niedziele o 11, wiec z Łodzi musieli wyjezdzac przed 4 rano. ŁKS tak samo jechal do NML. Mecz był w niedziele o 11, zbiorka o 3 rano byla.
Takze, te 300+ kibicow Widzewa to przyzwoity wynik.
Jako eŁKSiak napiszę, wyjazd Widzewa przyzwoity i pisanie bardzo słaby jest śmieszne. Czasami niektórzy na siłę próbują wywołać tu gównoburzę.
warto dodac, ze mecz w niedziele o 11, wiec z Łodzi musieli wyjezdzac przed 4 rano. ŁKS tak samo jechal do NML. Mecz był w niedziele o 11, zbiorka o 3 rano byla.
Dodam tylko ze biletow dostalismy 200 sztuk.
Kibicom naszej stolicy puszczaja nerwy wczoraj i pilkarze wylapuja klapsy przed stadionem. Zyleta zawsze z wami “
Jestem pozytywnie zaskoczony jak czytam kibiców Łksu którzy wyjątkowo bronią liczby Widzewa. Jak widać można zachowywać się normalnie. Wiadomo że Rodowici sami przez to przechodzili i wiedzą jak wyglądają te wyjazdy w 3 lidze, zwłaszcza na dalekie ok. 300km tereny. Liczba 352 osoby jak na nd 11 nie jest zła, oczywiście mogłaby być większa co pokazała Gieksa ale też trzeba powiedzieć sobie szczerzę z tego co da się wyczytać w necie że mieli oni sporą mobilizację. Widzew większej mobilizacji na wyjazdy nie prowadził jak do tej pory no może z wyjątkiem rezerw L. tak więc nie jest źle. Mamy jeszcze ciekawy wyjazd na Polonię do W-wy i pewnie tam Nasza liczba będzie imponująca.
Owszem nie zmienia to faktu, ba powiem że tamta runda była bardzo dobra w waszym wykonaniu na wyjazdach bo mocno się mobilizowaliście ze względu na bardzo duże szansę awansu i sporą mobilizację. Nie zaprzeczysz chyba ?
Dodam tylko ze biletow dostalismy 200 sztuk.
Kibicom naszej stolicy puszczaja nerwy wczoraj i pilkarze wylapuja klapsy przed stadionem. Zyleta zawsze z wami “
A potem znowu się rozpłacz, że ktoś Wam ciśnie jak sam spinasz dupe.
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
Bardzo fajna relacja Piasta. Widać ilu było, co się działo i takie relacją są czymś dobrym, bo zamykają ryje gówniarzom i znawcom z k.net. Do sieci taki materiał wystarczy, a inne atrakcje dla zainteresowanych poza Internetem. Elegancko to wyszło.
Ale o co ci chodzi? Moja wina ze stoicie za flaga "Zyleta" a gdy druzynie nie idzie zaczynaja sie prostety, liscie i ta flaga nagla znika az do kolejnych wygranych? To juz nie pierwszy raz.
To nie spinanie d*** tylko fakt
Ale o co ci chodzi? Moja wina ze stoicie za flaga "Zyleta" a gdy druzynie nie idzie zaczynaja sie prostety, liscie i ta flaga nagla znika az do kolejnych wygranych? To juz nie pierwszy raz.
Wy natomiast stoicie za flagą "Ludzie Honoru" a jak przyszło do skomlenia o stadion pod urzędem miasta to staliście pod rękę z c***** z Piaseczna, który nasyłał służby na kolegów po szalu.
To nie spinanie d*** tylko fakt. http://legionisci.com/zdjecia/09radaw1_f3.jpg
Przede wszystkim hasło "jest zawsze z Wami" dotyczy obecności na wyjazdach, a nie głaskaniu piłkarzynek po głowach
nie wiem jak można tego nie rozumieć, Wy pewnie udawalibyście że deszcz pada jakby Wam ktoś pluł w mordę...
Zgoda Motoru ze Śląskiem datuje sie już od 1984r praktycznie od historycznego pierwszego awansu Motoru do uwczesnej 1ligi../ ekstraklasy/......pamietam bo chyba śp Szary tą zgodę zawiązał cos tam Motor próbował z Legia ale nic nie wyszlo poza paroma prywatnymi kontaktami....takze tj najdłuższa zgoda w Polsce..
Widzew stał za flagą "nigdy nie będziesz szedł sam", a na meczach w Byczynie prawie nikogo nie było. Podobnie na Al. Piłsudskiego, gdy leciał z ekstraklasy.
Każdy ma swe powody bojkotów, czy wyjebek na kopaczy i tyle.
Sposoby mobilizacji wkładów także bywają różne...
Zgoda Lecha z eŁKSą była do przewidzenia, bez apelacyjnie jeśli dołączy też Zawisza będą chuligansko chyba najlepsi w Polsce.
Skoro doszło do zgody 2 ekip z TOP 3 Polski kibolskiej to ten Zawisza tylko by im średnią zaniżył no chyba że to Oni są tą 3 ekipą z TOP 3 to wtedy jak najbardziej chuligańsko najlepsi ;)
Zawisza jeszcze istnieje w ogóle? Nawet z Elaną ciężko coś im wykręci juz nie wspomne o jakiś większych akcjach czy ustawkach.
No debil. W 2017 roku na takie idiotyczne pytanie możesz sobie sam odpowiedzieć używając google. Na drugą część zdania nie ma sensu nawet Ci dopisywać.
Zawisza jeszcze istnieje w ogóle? Nawet z Elaną ciężko coś im wykręci juz nie wspomne o jakiś większych akcjach czy ustawkach.
Z Elana ciężko im coś wykręcić? Przecież oni co chwilę dostają klapsy od Zawiszy, chyba każdy o tym wie że dla Zetki to są poprostu chłopcy do bicia, co tez nie zmienia faktu że Elana jest słaba bo też mają bandę
Musiałeś Stasiu stachuzrdg się spierdolić do ludzi,co? :) Dzień bez spierdolenie się do kogoś,byłby dniem zjebanym.Widziałeś, żeby ktoś od nas napisał gdziekolwiek,kiedykolwiek, że Zawisza jest w top3? Odpuść czasem te dziecinne zaczepki. Tego pajaca z Piasta, to nawet nie będę komentował. Zabiera głos o sprawach chuligańskich przedstawiciel najśmieszniejszej ekipy na Śląsku,bandy błaznów.Rozumiem gdyby napisał to ktoś z Ruchu,Górnika,GKS K., czy Polonii Bytom, ale Piastunka :)))
Wyluzuj :) , nie znam nikogo w Bytomiu, który by na Was złe słowo powiedział, przypuszczam, że w Zabrzu również (przynajmniej starzy), Katowice nie wiem, Ruch trzyma z Elaną więc pewnie swoje wiedzą, a Piastowi bliżej do Lechii, więc co maja pisać ?? ;)
Musiałeś Stasiu stachuzrdg się spierdolić do ludzi,co? :) Dzień bez spierdolenie się do kogoś,byłby dniem zjebanym.Widziałeś, żeby ktoś od nas napisał gdziekolwiek,kiedykolwiek, że Zawisza jest w top3? Odpuść czasem te dziecinne zaczepki. Tego pajaca z Piasta, to nawet nie będę komentował. Zabiera głos o sprawach chuligańskich przedstawiciel najśmieszniejszej ekipy na Śląsku,bandy błaznów.Rozumiem gdyby napisał to ktoś z Ruchu,Górnika,GKS K., czy Polonii Bytom, ale Piastunka :)))
Wyluzuj :) , nie znam nikogo w Bytomiu, który by na Was złe słowo powiedział, przypuszczam, że w Zabrzu również (przynajmniej starzy), Katowice nie wiem, Ruch trzyma z Elaną więc pewnie swoje wiedzą, a Piastowi bliżej do Lechii, więc co maja pisać ?? ;)
Tu nawet nie chodzi kumplu o to, kto kogo lubi i złe słowo powie.Ja wszędzie to podkreślam i zdania nie zmieniam, że bardzo lubię i szanuję Polonię Bytom i Górnika Z. Myślę, że w Lechii też wiedza swoje i nawet nie komentują tego. Kiedyś jeden chłopaczyna z Lechii napisał, że jesteśmy ich ulubioną kosą :) Wymieniłem Ruch,Górnik,GKS K. i Polonię B., jako znaczące ekipy na Śląsku tylko dlatego, że wcześniej ktoś z Piasta skomentował nasza obecną sytuację.Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest właśnie to, że ten komentarz napisał koleś z Piasta :)) Każda z w.w. ekip ma prawo chwalić,krytykować,obojętnie co, ale nie kibic Piasta :)
Napisałem że dla mnie osobiście, to tylko i wyłącznie moja prywatna opinia.
Zgoda Motoru ze Śląskiem datuje sie już od 1984r praktycznie od historycznego pierwszego awansu Motoru do uwczesnej 1ligi../ ekstraklasy/......pamietam bo chyba śp Szary tą zgodę zawiązał cos tam Motor próbował z Legia ale nic nie wyszlo poza paroma prywatnymi kontaktami....takze tj najdłuższa zgoda w Polsce..
Zgoda Motoru ze Ślaskiem datuje się na 30 września 1989 r.
Najdłuższa zgoda Motoru jest z Chełmianką od 1980 r.
Podczas decydujacego o awansie do I ligi meczu Gwardia Warszawa - motor Lublin sezon 1979/1980 została przybita zgoda Motoru z Legią wówczas całaWartszawa kibicowałamotorowi przeciwko milicyjnemu klubowi. zgoda padła ok 1985 r. a kością niezgody stał sie radomiak, z którym Legia wówczas zawarła zgode
Podobnie na Al. Piłsudskiego, gdy leciał z ekstraklasy.
Nas w sezonie gdy spadaliśmy z Ekstraklasy chodziło 3200 - 8000. Na stary, zniszczony stadion, 18 lat po ostatnim dużym sukcesie, po 15 latach piłkarskiego dołowania generalnie.
Teraz pomyśl sobie, zastanów się ile chodziłoby was na Legię gdybyście spadli z ligi? Ile chodziłoby gdyby przyszło wam zagrać w 4 lidze? Myślę, że nie więcej niż te 3 - 8 tysięcy ;).
Bardzo fajna relacja Piasta. Widać ilu było, co się działo i takie relacją są czymś dobrym, bo zamykają ryje gówniarzom i znawcom z k.net. Do sieci taki materiał wystarczy, a inne atrakcje dla zainteresowanych poza Internetem. Elegancko to wyszło.
szkoda że nie pokazali jak po meczu rakietnica wystrzelona przez torcide wybiła oko jednemu z naszych, ale info o tym jacy z nas bandyci bo rzucaliśmy racami rzekomo w sektor "dzieci" już poszło w świat