jimmyjazz pisze: 02.10.2017, 09:37
Jako eŁKSiak napiszę, wyjazd Widzewa przyzwoity i pisanie bardzo słaby jest śmieszne. Czasami niektórzy na siłę próbują wywołać tu gównoburzę.
warto dodac, ze mecz w niedziele o 11, wiec z Łodzi musieli wyjezdzac przed 4 rano. ŁKS tak samo jechal do NML. Mecz był w niedziele o 11, zbiorka o 3 rano byla.
Takze, te 300+ kibicow Widzewa to przyzwoity wynik.
Jako eŁKSiak napiszę, wyjazd Widzewa przyzwoity i pisanie bardzo słaby jest śmieszne. Czasami niektórzy na siłę próbują wywołać tu gównoburzę.
warto dodac, ze mecz w niedziele o 11, wiec z Łodzi musieli wyjezdzac przed 4 rano. ŁKS tak samo jechal do NML. Mecz był w niedziele o 11, zbiorka o 3 rano byla.
Dodam tylko ze biletow dostalismy 200 sztuk.
Kibicom naszej stolicy puszczaja nerwy wczoraj i pilkarze wylapuja klapsy przed stadionem. Zyleta zawsze z wami “
Jestem pozytywnie zaskoczony jak czytam kibiców Łksu którzy wyjątkowo bronią liczby Widzewa. Jak widać można zachowywać się normalnie. Wiadomo że Rodowici sami przez to przechodzili i wiedzą jak wyglądają te wyjazdy w 3 lidze, zwłaszcza na dalekie ok. 300km tereny. Liczba 352 osoby jak na nd 11 nie jest zła, oczywiście mogłaby być większa co pokazała Gieksa ale też trzeba powiedzieć sobie szczerzę z tego co da się wyczytać w necie że mieli oni sporą mobilizację. Widzew większej mobilizacji na wyjazdy nie prowadził jak do tej pory no może z wyjątkiem rezerw L. tak więc nie jest źle. Mamy jeszcze ciekawy wyjazd na Polonię do W-wy i pewnie tam Nasza liczba będzie imponująca.
Owszem nie zmienia to faktu, ba powiem że tamta runda była bardzo dobra w waszym wykonaniu na wyjazdach bo mocno się mobilizowaliście ze względu na bardzo duże szansę awansu i sporą mobilizację. Nie zaprzeczysz chyba ?
Dodam tylko ze biletow dostalismy 200 sztuk.
Kibicom naszej stolicy puszczaja nerwy wczoraj i pilkarze wylapuja klapsy przed stadionem. Zyleta zawsze z wami “
A potem znowu się rozpłacz, że ktoś Wam ciśnie jak sam spinasz dupe.
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
Bardzo fajna relacja Piasta. Widać ilu było, co się działo i takie relacją są czymś dobrym, bo zamykają ryje gówniarzom i znawcom z k.net. Do sieci taki materiał wystarczy, a inne atrakcje dla zainteresowanych poza Internetem. Elegancko to wyszło.
eMTe4 pisze: 02.10.2017, 11:42
Ale o co ci chodzi? Moja wina ze stoicie za flaga "Zyleta" a gdy druzynie nie idzie zaczynaja sie prostety, liscie i ta flaga nagla znika az do kolejnych wygranych? To juz nie pierwszy raz.
To nie spinanie d*** tylko fakt
Ale o co ci chodzi? Moja wina ze stoicie za flaga "Zyleta" a gdy druzynie nie idzie zaczynaja sie prostety, liscie i ta flaga nagla znika az do kolejnych wygranych? To juz nie pierwszy raz.
Wy natomiast stoicie za flagą "Ludzie Honoru" a jak przyszło do skomlenia o stadion pod urzędem miasta to staliście pod rękę z c***** z Piaseczna, który nasyłał służby na kolegów po szalu.
To nie spinanie d*** tylko fakt. http://legionisci.com/zdjecia/09radaw1_f3.jpg
Przede wszystkim hasło "jest zawsze z Wami" dotyczy obecności na wyjazdach, a nie głaskaniu piłkarzynek po głowach
nie wiem jak można tego nie rozumieć, Wy pewnie udawalibyście że deszcz pada jakby Wam ktoś pluł w mordę...
KSGKSW pisze: 30.09.2017, 20:09
Tak jak Górnik i Wisłoka od 29 lat
Motor ze Śląskiem tez juz 28 lat
Zgoda Motoru ze Śląskiem datuje sie już od 1984r praktycznie od historycznego pierwszego awansu Motoru do uwczesnej 1ligi../ ekstraklasy/......pamietam bo chyba śp Szary tą zgodę zawiązał cos tam Motor próbował z Legia ale nic nie wyszlo poza paroma prywatnymi kontaktami....takze tj najdłuższa zgoda w Polsce..
Widzew stał za flagą "nigdy nie będziesz szedł sam", a na meczach w Byczynie prawie nikogo nie było. Podobnie na Al. Piłsudskiego, gdy leciał z ekstraklasy.
Każdy ma swe powody bojkotów, czy wyjebek na kopaczy i tyle.
Sposoby mobilizacji wkładów także bywają różne...
Nocnik pisze: 02.10.2017, 15:16
Zgoda Lecha z eŁKSą była do przewidzenia, bez apelacyjnie jeśli dołączy też Zawisza będą chuligansko chyba najlepsi w Polsce.
Skoro doszło do zgody 2 ekip z TOP 3 Polski kibolskiej to ten Zawisza tylko by im średnią zaniżył no chyba że to Oni są tą 3 ekipą z TOP 3 to wtedy jak najbardziej chuligańsko najlepsi ;)
_Piast1945 pisze: 02.10.2017, 15:36
Zawisza jeszcze istnieje w ogóle? Nawet z Elaną ciężko coś im wykręci juz nie wspomne o jakiś większych akcjach czy ustawkach.
No debil. W 2017 roku na takie idiotyczne pytanie możesz sobie sam odpowiedzieć używając google. Na drugą część zdania nie ma sensu nawet Ci dopisywać.
Zawisza jeszcze istnieje w ogóle? Nawet z Elaną ciężko coś im wykręci juz nie wspomne o jakiś większych akcjach czy ustawkach.
Z Elana ciężko im coś wykręcić? Przecież oni co chwilę dostają klapsy od Zawiszy, chyba każdy o tym wie że dla Zetki to są poprostu chłopcy do bicia, co tez nie zmienia faktu że Elana jest słaba bo też mają bandę
napisał koleś z Piasta... haha
nie przestajecie mnie zadziwiać kibice.net, nie przestajecie :D
old[Z] pisze: 02.10.2017, 16:04
Musiałeś Stasiu stachuzrdg się spierdolić do ludzi,co? :) Dzień bez spierdolenie się do kogoś,byłby dniem zjebanym.Widziałeś, żeby ktoś od nas napisał gdziekolwiek,kiedykolwiek, że Zawisza jest w top3? Odpuść czasem te dziecinne zaczepki. Tego pajaca z Piasta, to nawet nie będę komentował. Zabiera głos o sprawach chuligańskich przedstawiciel najśmieszniejszej ekipy na Śląsku,bandy błaznów.Rozumiem gdyby napisał to ktoś z Ruchu,Górnika,GKS K., czy Polonii Bytom, ale Piastunka :)))
Wyluzuj :) , nie znam nikogo w Bytomiu, który by na Was złe słowo powiedział, przypuszczam, że w Zabrzu również (przynajmniej starzy), Katowice nie wiem, Ruch trzyma z Elaną więc pewnie swoje wiedzą, a Piastowi bliżej do Lechii, więc co maja pisać ?? ;)
old[Z] pisze: 02.10.2017, 16:04
Musiałeś Stasiu stachuzrdg się spierdolić do ludzi,co? :) Dzień bez spierdolenie się do kogoś,byłby dniem zjebanym.Widziałeś, żeby ktoś od nas napisał gdziekolwiek,kiedykolwiek, że Zawisza jest w top3? Odpuść czasem te dziecinne zaczepki. Tego pajaca z Piasta, to nawet nie będę komentował. Zabiera głos o sprawach chuligańskich przedstawiciel najśmieszniejszej ekipy na Śląsku,bandy błaznów.Rozumiem gdyby napisał to ktoś z Ruchu,Górnika,GKS K., czy Polonii Bytom, ale Piastunka :)))
Wyluzuj :) , nie znam nikogo w Bytomiu, który by na Was złe słowo powiedział, przypuszczam, że w Zabrzu również (przynajmniej starzy), Katowice nie wiem, Ruch trzyma z Elaną więc pewnie swoje wiedzą, a Piastowi bliżej do Lechii, więc co maja pisać ?? ;)
Tu nawet nie chodzi kumplu o to, kto kogo lubi i złe słowo powie.Ja wszędzie to podkreślam i zdania nie zmieniam, że bardzo lubię i szanuję Polonię Bytom i Górnika Z. Myślę, że w Lechii też wiedza swoje i nawet nie komentują tego. Kiedyś jeden chłopaczyna z Lechii napisał, że jesteśmy ich ulubioną kosą :) Wymieniłem Ruch,Górnik,GKS K. i Polonię B., jako znaczące ekipy na Śląsku tylko dlatego, że wcześniej ktoś z Piasta skomentował nasza obecną sytuację.Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest właśnie to, że ten komentarz napisał koleś z Piasta :)) Każda z w.w. ekip ma prawo chwalić,krytykować,obojętnie co, ale nie kibic Piasta :)
Napisałem że dla mnie osobiście, to tylko i wyłącznie moja prywatna opinia.
KSGKSW pisze: 30.09.2017, 20:09
Tak jak Górnik i Wisłoka od 29 lat
Motor ze Śląskiem tez juz 28 lat
Zgoda Motoru ze Śląskiem datuje sie już od 1984r praktycznie od historycznego pierwszego awansu Motoru do uwczesnej 1ligi../ ekstraklasy/......pamietam bo chyba śp Szary tą zgodę zawiązał cos tam Motor próbował z Legia ale nic nie wyszlo poza paroma prywatnymi kontaktami....takze tj najdłuższa zgoda w Polsce..
Zgoda Motoru ze Ślaskiem datuje się na 30 września 1989 r.
Najdłuższa zgoda Motoru jest z Chełmianką od 1980 r.
Podczas decydujacego o awansie do I ligi meczu Gwardia Warszawa - motor Lublin sezon 1979/1980 została przybita zgoda Motoru z Legią wówczas całaWartszawa kibicowałamotorowi przeciwko milicyjnemu klubowi. zgoda padła ok 1985 r. a kością niezgody stał sie radomiak, z którym Legia wówczas zawarła zgode
Nocnik pisze: 02.10.2017, 15:16
Zgoda Lecha z eŁKSą była do przewidzenia, bez apelacyjnie jeśli dołączy też Zawisza będą chuligansko chyba najlepsi w Polsce.
E nocnik, to w koncu "bez apelacyjnie", czy chyba?
Beha pisze: 02.10.2017, 14:22
Podobnie na Al. Piłsudskiego, gdy leciał z ekstraklasy.
Nas w sezonie gdy spadaliśmy z Ekstraklasy chodziło 3200 - 8000. Na stary, zniszczony stadion, 18 lat po ostatnim dużym sukcesie, po 15 latach piłkarskiego dołowania generalnie.
Teraz pomyśl sobie, zastanów się ile chodziłoby was na Legię gdybyście spadli z ligi? Ile chodziłoby gdyby przyszło wam zagrać w 4 lidze? Myślę, że nie więcej niż te 3 - 8 tysięcy ;).
ultra77 pisze: 02.10.2017, 13:03
Bardzo fajna relacja Piasta. Widać ilu było, co się działo i takie relacją są czymś dobrym, bo zamykają ryje gówniarzom i znawcom z k.net. Do sieci taki materiał wystarczy, a inne atrakcje dla zainteresowanych poza Internetem. Elegancko to wyszło.
szkoda że nie pokazali jak po meczu rakietnica wystrzelona przez torcide wybiła oko jednemu z naszych, ale info o tym jacy z nas bandyci bo rzucaliśmy racami rzekomo w sektor "dzieci" już poszło w świat