Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
szwadron97
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
czy Ruch lub Gornik ma lepsza ekipe w Rudzie niz w miastach swoich klubow?
-
bez-napinki
Ty taki obcykany w każdym temacie, więc powinieneś wiedzieć.
Czy w historii kibicowania był kiedykolwiek przypadek zrobienia w c**** wroga w taki sposób jak na żużlu Stal – Falubaz
https://www.youtube.com/watch?v=zKxlgnp ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=zKxlgnp ... e=youtu.be
-
WileTheBest
Dinamo Bukareszt na FCSB (pseudo Steaua).
ale też na zasadzie podmiany sektorówki?
na zasadzie podmiany choreo:)
https://www.youtube.com/watch?v=62iaYgYsilA
kurde faktycznie teraz mi się przypomniało o tej akcji hehe
Na pewno. WIsła dawno temu na Legii dla przykładu.DoZo pisze: 31.08.2017, 21:40 A czy ktoś w PL poza widzewiakami rozłożył swoją sektorowkę do góry "kołami"?
-
holendrowie i beldzy
Pogoń Szczecin też.
Lech w Gdańsku takze
Na upartego mozna podpiac pod to oprawe Polonii Bytom na meczu z GKSem Katowice (bodaj rok 2013). Na upartego, gdyz sektorowka poszla bokiem (90 stopni w lewo).
-
bez-napinki
w sumie to nam raz wyszła "figa z pierdolnięciem" zamiast "niebieskiego pierdolnięcia" w Bytomiu.
na dobrą sprawę tylko nieliczni wtedy pochytali to, że sektorówka poszła na opak - większość myślała, że tak mało być. :)
na dobrą sprawę tylko nieliczni wtedy pochytali to, że sektorówka poszła na opak - większość myślała, że tak mało być. :)
Podbeskidzie na meczu z Legią i to dwukrotnie. Co prawda bardziej to "przymierzanie", ale brawa dostali.DoZo pisze: 31.08.2017, 21:40 A czy ktoś w PL poza widzewiakami rozłożył swoją sektorowkę do góry "kołami"?
I Lech w Gdańsku rozwinął sektorówkę na lewej stronie. Z tym, że to chyba było po raz drugi i służyło tylko wiadomym celom, bo na początku wszystko zostało zaprezentowane jak należy.
Zdjecie Pogoni smigalo nawet po tym forum. To chyba bylo na meczu z Legia
Jaka jest według was najmocniejsza ekipa będąca jednocześnie FC innego klubu?
DoZo pisze: 01.09.2017, 07:29Jest jakaś dokumentacja zdjęciowa tego przypadku (oraz podobnych chorzowian, poznaniaków i "wiślaków")?

-
Krol%parkietu
Hutnik Warszawaanty1908 pisze: 01.09.2017, 09:09 Jaka jest według was najmocniejsza ekipa będąca jednocześnie FC innego klubu?
-
tuwimianin.
Na uwagę zasługują Sparta Brodnica, Legia Chełmża i Concordia Knurów.anty1908 pisze: 01.09.2017, 09:09 Jaka jest według was najmocniejsza ekipa będąca jednocześnie FC innego klubu?
Apator na derbach z Polonią u siebie.DoZo pisze: 31.08.2017, 21:40 A czy ktoś w PL poza widzewiakami rozłożył swoją sektorowkę do góry "kołami"?
Jak sytuacja w Mławie? Kilka lat temu byłem i gadalem z chlopakami i mowili że w przybliżeniu pół na pół. Jak jest teraz? Legia czy Lechia?
Pozdrowienia dla chłopaków z zakładu LG w Mławie. I z jednej i z drugiej strony zajebiste typy!
Pozdrowienia dla chłopaków z zakładu LG w Mławie. I z jednej i z drugiej strony zajebiste typy!
-
Ultra Liberi
Na nowym stadionie Podbeskidzia odpalił już ktoś race ?
"Na nowym stadionie Podbeskidzia odpalił już ktoś race ?" ZS
-
mlodypatriota
Po takich przetasowaniach na polskiej scenie są jeszcze ekipy które trzymają się same (bez układów i zgód)? Oczywiście duetu Podbeskidzia i Niecieczy do tego nie zaliczam. ;)
-
patriota85
Sa, np. Jagiellonia, GKS Jastrzębie, Bałtyk Gdynia, Avia Świdnik, Orlęta Radzyń Podlaski, Ruch Radzionków, Okocimski Brzesko, Igloopol Dębica.mlodypatriota pisze: 06.09.2017, 01:00 Po takich przetasowaniach na polskiej scenie są jeszcze ekipy które trzymają się same (bez układów i zgód)? Oczywiście duetu Podbeskidzia i Niecieczy do tego nie zaliczam. ;)
-
sztwny_obiektywny
Ruchu Radzionków nic nie łączy z Szombierkami?patriota85 pisze: 06.09.2017, 09:26Sa, np. Jagiellonia, GKS Jastrzębie, Bałtyk Gdynia, Avia Świdnik, Orlęta Radzyń Podlaski, Ruch Radzionków, Okocimski Brzesko, Igloopol Dębica.mlodypatriota pisze: 06.09.2017, 01:00 Po takich przetasowaniach na polskiej scenie są jeszcze ekipy które trzymają się same (bez układów i zgód)? Oczywiście duetu Podbeskidzia i Niecieczy do tego nie zaliczam. ;)
Pogoń Szczecin też chyba nie ma żadnej zgody ?
-
WileTheBest
Z Ujpestem coś mają (zgoda? układ?) i jakieś kontakty z Dynamem Berlin.
Pogoń ma układ z Kotwicą.Z Ujpestem twierdzą ze zakończyli oficjalne kontakty.
No tak zapomniałem o Kotwicy :)Bączyński pisze: 06.09.2017, 13:59 Pogoń ma układ z Kotwicą.Z Ujpestem twierdzą ze zakończyli oficjalne kontakty.
-
Kibic/obserwator
GKS Jastrzębie ma układ ze Stalą Stalowa Wola :)patriota85 pisze: 06.09.2017, 09:26Sa, np. Jagiellonia, GKS Jastrzębie, Bałtyk Gdynia, Avia Świdnik, Orlęta Radzyń Podlaski, Ruch Radzionków, Okocimski Brzesko, Igloopol Dębica.mlodypatriota pisze: 06.09.2017, 01:00 Po takich przetasowaniach na polskiej scenie są jeszcze ekipy które trzymają się same (bez układów i zgód)? Oczywiście duetu Podbeskidzia i Niecieczy do tego nie zaliczam. ;)
Ruch Radzionków ma chyba układ z Dozamet Nowa Sól
-
patriota85
Nic ich nie łączy.Szombierki kilka lat temu "podziękowały" Ruchowi, po tym jak ktoś z Cidrów rozjebał się na psach, po akcji Polonii Bytom na RR wracający - jak dobrze pamiętam - z turnieju w Wodzisławie.sztwny_obiektywny pisze: 06.09.2017, 12:45Ruchu Radzionków nic nie łączy z Szombierkami?patriota85 pisze: 06.09.2017, 09:26Sa, np. Jagiellonia, GKS Jastrzębie, Bałtyk Gdynia, Avia Świdnik, Orlęta Radzyń Podlaski, Ruch Radzionków, Okocimski Brzesko, Igloopol Dębica.mlodypatriota pisze: 06.09.2017, 01:00 Po takich przetasowaniach na polskiej scenie są jeszcze ekipy które trzymają się same (bez układów i zgód)? Oczywiście duetu Podbeskidzia i Niecieczy do tego nie zaliczam. ;)
Układ ten przeszedł do historii kilka lat temu.
Dzięki za poprawienie. Pozdropatriota85 pisze: 07.09.2017, 09:47Nic ich nie łączy.Szombierki kilka lat temu "podziękowały" Ruchowi, po tym jak ktoś z Cidrów rozjebał się na psach, po akcji Polonii Bytom na RR wracający - jak dobrze pamiętam - z turnieju w Wodzisławie.sztwny_obiektywny pisze: 06.09.2017, 12:45Ruchu Radzionków nic nie łączy z Szombierkami?patriota85 pisze: 06.09.2017, 09:26
Sa, np. Jagiellonia, GKS Jastrzębie, Bałtyk Gdynia, Avia Świdnik, Orlęta Radzyń Podlaski, Ruch Radzionków, Okocimski Brzesko, Igloopol Dębica.
Układ ten przeszedł do historii kilka lat temu.
Jagiellonia czasem nie ma układu z Mazurem Ełk ?
Mam pytanie do kogoś z Jagi, kiedyś ktoś tutaj pisał, że ten Oświęcimski co grał w filmie Pitbull jest konfidentem. Mieszkał w Białymstoku, a po tym jak wyszło na jaw to spierdolił do Warszawy, prawda to ? Potwierdzi ktoś ?
-
patriota85
Nie ma.Mazur Ełk to jest FC Jagiellonii.
-
mariuszek321
Kto zapoczątkował w Polsce bębny i kiedy to było mniej więcej?
-
krwawaswinia8
Mógłby ktoś najlepiej z kibiców Pogoni pokazać mi tatuaż który na szyji ma piłkarz NIESSPUJ ??
-
NieskazanyFAN
David Niepsuj jak już.krwawaswinia8 pisze: 10.09.2017, 18:36 Mógłby ktoś najlepiej z kibiców Pogoni pokazać mi tatuaż który na szyji ma piłkarz NIESSPUJ ??
-
krwawaswinia8
Wiem Sorry za literówkę ale piszę z telefonuNieskazanyFAN pisze: 10.09.2017, 19:01David Niepsuj jak już.krwawaswinia8 pisze: 10.09.2017, 18:36 Mógłby ktoś najlepiej z kibiców Pogoni pokazać mi tatuaż który na szyji ma piłkarz NIESSPUJ ??