Komentarze-4-7-sierpnia !

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
ApokaLipsa

Re: Komentarze-4-7-sierpnia !

Post autor: ApokaLipsa » 06.08.2017, 15:04

Wymiana poglądów tutaj zeszła do mniej więcej tego poziomu: [link]

iparts.pl
Bad1

Post autor: Bad1 » 06.08.2017, 15:19

Warto zaznaczyć,ze wczoraj Widzew,powiesił transparent dla ranionego kibica z Górnika,kosa,kosą,ale wróg numer jeden!ACAB.

Stadionowy

Post autor: Stadionowy » 06.08.2017, 15:20

Te 400 osób Widzewa to z jakieś oficjalnej relacji? Bo od osób na stadionie słyszałem o ok 200, na fotach latających w necie też ta liczba wydaje się bliższa prawdy. Chyba że liczymy piłkarzy, trenerów + 150 osób niedojazd. Od razu zaznaczam że nie będę "kropkował" i dalej ciągnął tego wątku ale jak jest podana liczba 400 i nie ma wzmianki że ok połowa nie dojechala to nie ma to pokrycia w rzeczywistości.

ksk/jg

Post autor: ksk/jg » 06.08.2017, 15:21

WSO pisze:
06.08.2017, 09:23
Clari pisze:
06.08.2017, 07:17
Janusz Piknik pisze:
06.08.2017, 03:47

Z tym szacunem to sie tak nie rozpedzaj bo z godnie z tym co zostalo napisane wczesniej to najpierw stalowka w 100 na 4 auta leci ;P A pozniej dopiero dochodzi wsparcie okolo 80chlopa z autokarow i bija sie na rowni ;P A to ze autokarow bylo iles to wiesz....to tak samo jakby mowic ze na stadionie gdzie bijatyka przewaznie odbywa sie na jednym sektorze graniczacym gosci z gospodarzami i gdyby goscie wygrali to by trzeba bylo powiedziec ze najebali caly stadion ? ;)
Musiałem specjalnie założyć konto żeby ci odpisać ...
Doinformuję Cię ze Stalówka złożyła Górnikowi propozycje równej walki po 16 osób tym z auta kiedy górnik odmówił stalówka ich przegoniła i pózniej czekali na te 6 autokarów plus te auta , jedno jest pewne czy to górnik legia czy motorynka czy jeszcze inna ekipa stalówka ma jaja żeby wyjść do każdego nieważne w przewadze liczebnej jest przeciwnik , ale widzę ze niektórych to boli i musi pierdolic farmazon bo tylko tyle mu zostaje , ale dobrze boli i ma bolec bez pozdrowień ;)
Śmiech na sali propozycja 16x16 co to podwórko jakieś :D Stalówka zalicza plecy,ale nie umniejsza to im że nie jedna ekipa z wyższego pokroju by kalkulowala dlatego brawo. PS widzę kompleks Motoru, ale dobrze że boli ma boleć ;)

Nie zgodzę się, nie wiesz co piszesz chyba! Moje ale:

1. Zaproponowali po 16x16 bo tyle było KSG i prawda jest taka że to KSG dostało sraczki i zamiast się postawić w 16 to zaliczyli plecy. I tu jest problemu, bo nikt nie wspomina o tym, a tutaj Górnikowi zabrakło jaj, a raczej pikniki to nie były skoro potem atakowali razem z autokarami.

2. Stalówka mogła na tym skończyć atrakcje wsiąść do autokarów i jechać dalej, lub rozje... te 4 auta za to że nie chcieli się postawić. Ale zrobiła coś innego poczekała na resztę KSG.
Połowa Polski, włączyłaby kalkulatory, pomyślała trochę, że Górnik to duża marka i do Gdańska nie jadą w 50-100 osób tylko na 99,9% jest ich więcej i po prostu odjechała, z "+" za trafienie aut, a "-" dla Górnika że się obsrali w tych 16, choć mogli walczyć 16x16 bądź pewnie nawet po 5, jak by chcieli ale nie było jaj,

3. Stalówka została poczekała na całość KSG i wyszła, z takim czy innym wynikiem. Inni pewnie by gadali że przy ps... się nie biją itp, Stalówka ma konkret zachowanie i dlatego choć to drugi koniec Polski-
Wielkie brawa i szacunek dla nich za to.

error04

Post autor: error04 » 06.08.2017, 15:22

MISTRZ1908 pisze:
06.08.2017, 14:57
Jak was było 400 to Nas wczoraj 9tysięcy. Na fb normalnie masz zdjęcia z każdego meczu. Może opowiedz o komplecie na derbach albo meczu otwarcia,gdzie na łukach to wiatr hulał jak skurwysyn. Wiesz dlaczego? Nie,nie dlatego,że nie było kompletu u was. Dlatego,żenie zawsze jedna osoba to jedno krzesełko. Zwłaszcza na młynie. Idź kiedyś na mecz to zobaczysz.
To ze u nas ludzie pszeskakuja na mlyn to tego mi pisac nie musisz ;) Nie chodzi mi tez o wasz sektor "mlynowy" tylko wlasnie o druga strone: [link]
Bo tak nie wygladaja prawie pelne trybuny. Napiszesz mi ze te kobiety i dzieci ktore pewnie by tam siedzialy przeskoczyli ogrodzenie zeby w mlynie stac?
Macie trybune za 200 mln a frekwecji policzyc nie idzie? Nasz stadion za 150 mln i juz w pierszej polowie podawana jest frekwecja co do jednej osoby. Tak jak i w calej Polsce. Tego ze liczycie nieobecnych karnetowcow do frekwecji nie wspominasz? Boniek wam kupil 5 karnetow to liczycie go ze jest mimo ze go nie ma? :D

oitak

Post autor: oitak » 06.08.2017, 15:29

czubku , a Boniek kupil te karnety dla siebie ?

DK08

Post autor: DK08 » 06.08.2017, 15:32

error04 pisze:
06.08.2017, 15:22
MISTRZ1908 pisze:
Jak was było 400 to Nas wczoraj 9tysięcy. Na fb normalnie masz zdjęcia z każdego meczu. Może opowiedz o komplecie na derbach albo meczu otwarcia,gdzie na łukach to wiatr hulał jak skurwysyn. Wiesz dlaczego? Nie,nie dlatego,że nie było kompletu u was. Dlatego,żenie zawsze jedna osoba to jedno krzesełko. Zwłaszcza na młynie. Idź kiedyś na mecz to zobaczysz.
To ze u nas ludzie pszeskakuja na mlyn to tego mi pisac nie musisz ;) Nie chodzi mi tez o wasz sektor "mlynowy" tylko wlasnie o druga strone: [link]
Bo tak nie wygladaja prawie pelne trybuny. Napiszesz mi ze te kobiety i dzieci ktore pewnie by tam siedzialy przeskoczyli ogrodzenie zeby w mlynie stac?
Macie trybune za 200 mln a frekwecji policzyc nie idzie? Nasz stadion za 150 mln i juz w pierszej polowie podawana jest frekwecja co do jednej osoby. Tak jak i w calej Polsce. Tego ze liczycie nieobecnych karnetowcow do frekwecji nie wspominasz? Boniek wam kupil 5 karnetow to liczycie go ze jest mimo ze go nie ma? :D
To że każdy żydzewiak jest jednocześnie idiotą wie chyba każdy, a ty jedynie potwierdzasz tę regułę.

PS. Boniek kupił 5 karnetów dla małolatów, nie dla siebie.

Nando

Post autor: Nando » 06.08.2017, 15:35

oitak pisze:
06.08.2017, 14:10
Nando pisze:
06.08.2017, 13:31
oitak pisze:
06.08.2017, 13:13

co Ty p********* brudasie ? jak zescie z tym komendandtem (? czy tam c*** wie kim on jest) pod autokarami gadali . Gdzie jak widac na filmiku wyzej ten sam pies laduje wam ziomka do radiowozu .
Ciekawy widok jak pies stoi , wokol ludzie z KSG usmieszki i bajerka , jeden typ to juz myslalem ze sie tego psa o ognia spyta jeszcze jak fajki nie mogl odpalic .
No Ty snujesz swoje wyobraźnię i fantazje na podstawie kamer polsatu. Nie byłeś tam . Nie wiesz co się działo. Usmieszkii no do kamery jak byli spisywani .Już myślałem to jednak fantazjujesz. Dzieci kibice net .
To rozumie fatamorgana byla , ze wydawalo mi sie ze widze chlopakow z KSG ( w tym jeden dlugowlosy fajke odpalal ) gadajacych sobie na luzie kolo autokaru z psem ktory Wam zawinal kolezke do radiowozu .
Chopie Ty coś cpasz czy co . W sytuacji gdzie zawijają tego typka psy nie ma nikogo z KSG nikt tego nawet nie widzi bo to jest za autokarami a wszyscy kibice są z innej strony . Co Ty próbujesz udowodnić , że po walce ze Stalówka i strzelaniu psów KSG sobie piknik z psami urządziło jak byli spisywani, trzepani i kamerowani ..

Carcassonne

Post autor: Carcassonne » 06.08.2017, 15:41

Właśnie taki piknik było widać, Warka w łapie i śmiechy z psami jak na grillu w ogródku. Obraz mówił sam za siebie. Jeśli to jest normalne na wyjazdach to czas zgasić światło i kupić pakiet canal plus.
Miasto moje a w nim..

srututu

Post autor: srututu » 06.08.2017, 15:50

Kocham to pierdolenie - połowa Polski by się obsrała, odjechała i w ogóle nie podjęła rękawic, ale my jesteśmy w c*** charakterni i wychodzimy z każdym. Uznanie dla obu stron, za to, że dążyli do konfrontacji, miało miejsce i coś się działo, ale do c**** - to nie pierwsza taka sytuacja w historii i nie ostatnia.

HeadlinerTrochęGmoch

Post autor: HeadlinerTrochęGmoch » 06.08.2017, 15:59

W sumie to Ci co się prują o gadkę z psami mają pewnie jakieś swoje sztywne zasada, że się do psa nie odezwie nawet gdyby ten mu matkę od gwałtu ratował. Mają do tego raczej prawo i tak po przemyśleniu myślę, że niech się prują dalej i lamentują. Tu nie będzie znaczenia miało to, że ktoś chciał zagadać normalnie chcąc coś osiągnąć. Nie wiem np. chciał wyciągnąć od psa na którą komendę jedzie jego ziomek po to, aby móc go odebrać. Albo pytał o stan zdrowia tego postrzelonego. Albo swoją gadką próbował wywrzeć wpływ na to aby pies mu sprzedał info czy rozkaz jest aby zawrócić wszystkich do Zabrza, czy może jednak uda się dotrzeć na mecz.

Na pewno wielu się to nie spodoba, ale życie mnie czegoś nauczyło jeżeli chodzi o kontakty z psiarnią. Po prostu, Z PSAMI TRZEBA UMIEĆ ROZMAWIAĆ. Obojętnie czy to drogówka która chce Ci wpierdolić mandat za złe parkowanie, czy to pies na dołku, czy inny h** tajny co ma zamiar Ci trzepać furę. Pewnie zaraz lawina hejtu na mnie, ale wyjebane mam. Ja no komendzie wytrzymałem z mordą na kłódkę więc mogę to śmiało napisać. Z PSAMI TRZEBA UMIEĆ ROZMAWIAĆ.
KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE. KTOKOLWIEK SŁYSZAŁ, NIECH NIC NIE MÓWI. JAK TUTAJ JEST I Z CZYM TO SIĘ ŻRE, KAŻDY TO ZNA I KAŻDY TO LUBI. KAŻDEMU CZASEM COŚ ODPIERDALA...

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 06.08.2017, 16:14

Co do uzycia rakietnic przeznas na Stalowke to moze niech ktos odnich sie wypowie czy mialo takie cos miejsce.
Starcie mozna uznac za remisowe biorac pierwsze starcie gdzie oni bada wpierdalaja odnas z samochodow. Jak dojezdzamy autokarami to Stalowka sie cofa.
Legia trafia Stalowke czekajac nanas, szkoda ze niepuszczaja nas dalej psy bo spodziewalismy Legii natrasie.

dres i kaptur

Post autor: dres i kaptur » 06.08.2017, 16:16

[link]

Kto tu z psami się śmieje? Niektórzy gadają, bo smutni panowie srali się co chwile o coś, a ktos nie da sobą pomiatać. Wy byście ku*** wszyscy z nimi jechali, aż do przyjazdu wojska...

arcade

Post autor: arcade » 06.08.2017, 16:16

HeadlinerTrochęGmoch pisze:
06.08.2017, 01:54
Pozwolę sobie na skromny komentarz do zajścia Stal - Górnik.

2 autokary i poszli na 6. Stalówa się nie pierdoli nic. Szacun za takie coś. Nie oceniam samej akcji i nie umniejszam Górnikowi, ale grubo, naprawdę.

Ci co piszą o staniu przy psach, piciu piwka itd. to bez kitu niezłe klawiatury. Rycie z was gamonie.
2 strony wstecz pisałeś o ryciu
zobaczyłeś film i teraz jest rycie z ciebie
wybielaj sie dalej

HeadlinerTrochęGmoch

Post autor: HeadlinerTrochęGmoch » 06.08.2017, 16:29

arcade pisze:
06.08.2017, 16:16
HeadlinerTrochęGmoch pisze:
06.08.2017, 01:54
Pozwolę sobie na skromny komentarz do zajścia Stal - Górnik.

2 autokary i poszli na 6. Stalówa się nie pierdoli nic. Szacun za takie coś. Nie oceniam samej akcji i nie umniejszam Górnikowi, ale grubo, naprawdę.

Ci co piszą o staniu przy psach, piciu piwka itd. to bez kitu niezłe klawiatury. Rycie z was gamonie.
2 strony wstecz pisałeś o ryciu
zobaczyłeś film i teraz jest rycie z ciebie
wybielaj sie dalej
No tak, zapominałem dopisać, "że po głębszej refleksji... "
Nie wybielam się profesorze. Zobaczyłem film i ja nie zmieniam zdania w tej kwestii. Dla mnie rycie, że po fajnej akcji skupiacie się na tym, że ktoś do psa się odezwał. Poza tym masz wyżej napisane jaki mam stosunek do gadki z psiarnią. Ale dodałem, że można w jakiś sposób rozumieć Was radykalni wyznawcy HWDP.
KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE. KTOKOLWIEK SŁYSZAŁ, NIECH NIC NIE MÓWI. JAK TUTAJ JEST I Z CZYM TO SIĘ ŻRE, KAŻDY TO ZNA I KAŻDY TO LUBI. KAŻDEMU CZASEM COŚ ODPIERDALA...

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 06.08.2017, 16:31

error04 pisze:
06.08.2017, 15:22
MISTRZ1908 pisze:
Ale debil z Ciebie. U was niektórzy i 50karnetów kupili. Dla siebie? Nieźle jakiś czas temu Nasza trybuna podobno kosztowała tyle co wasz hiper stadion. Teraz już propaganda nakazała pisać,że była droższa niż wasz stadion. Śmiech na sali. Jak wasz lider dhw? Jaki wynik z beniaminkiem? Liga miszczów.

SkinukoronaYBH01

Post autor: SkinukoronaYBH01 » 06.08.2017, 16:36

Widać, że starej daty jestem. Jak latałem parę lat temu na mecze to jasne ,że się gadało z psami ale tylko co było trzeba.
zeby nas nie spisywali, żeby nas puścili samych albo jak się na zakaz jechało to żeby nas na mecz wpuścili. Nie chodzi o to że się z nimi nie gada i każdy był sztywny od razu ich rozjebaliśmy srutututu ... na pewno nie byli partnerami do klepania i śmiania,j akieś zasady były
Na pewno wolałbym z chłopakami z autokarów się pobrechtać a nie z psami, ku*** stanąć dwa metry dalej i tyle ale problem.
Strzałka.

oitak

Post autor: oitak » 06.08.2017, 16:42

SkinukoronaYBH01 pisze:
06.08.2017, 16:36
Widać, że starej daty jestem. Jak latałem parę lat temu na mecze to jasne ,że się gadało z psami ale tylko co było trzeba.
zeby nas nie spisywali, żeby nas puścili samych albo jak się na zakaz jechało to żeby nas na mecz wpuścili. Nie chodzi o to że się z nimi nie gada i każdy był sztywny od razu ich rozjebaliśmy srutututu ... na pewno nie byli partnerami do klepania i śmiania,j akieś zasady były
Na pewno wolałbym z chłopakami z autokarów się pobrechtać a nie z psami, ku*** stanąć dwa metry dalej i tyle ale problem.
Strzałka.
w punkt

Korowiow83

Post autor: Korowiow83 » 06.08.2017, 16:54

15-20 lat temu na wyjazdach gadało się z "normalnymi" psami, a c**** wbijało w buraków. Jak wszędzie. Skończcie pierdolić, nagle wysyp gitów na forum. Jak chcesz coś załatwić to gadasz.

Na emeryturze

Post autor: Na emeryturze » 06.08.2017, 17:01

Koledzy z Górnika i Stalówki przeproście "kibiców.net" że stoczyliście walkę a po walce rozmawialiście z psami żebyście mogli wracać do domu a nie pojechać na mecz.... Wszystkie te wydarzenia są bulwersujące dla kumaczy z kibice.net..
Mistrz ciętej riposty.

hymn1905

Post autor: hymn1905 » 06.08.2017, 17:11

[link]

Wszyscy wsiedli do autokarow i pojechali w dalsza podroz na swoj mecz

ku*** jak ten tvn klamie az sie sluchac tego nei da jak tym ludziom sciemy wciskaja a ludzie pelikany lapia to porazka

perła

Post autor: perła » 06.08.2017, 17:15

ta "stalówka" to typowe frajery, ich krzywe akcje? nie pamiętacie ?
skończyło się ze jeden zdechł......
teraz Górnik by ich przyjechał ale cóż .....
przyjdzie kryska na matyska....

konrad.D

Post autor: konrad.D » 06.08.2017, 17:17

[link] jest i gagatek, kto oglądał wczoraj transmisję ten wie o kogo chodzi i jak wyglądała jego wczorajsza asymilcja kibicowsko-policyjna. Ozywiście nikt z was nie wiedział, że wam kolege zawineli i to w jaki sposób. Nie opowiadajcie pierdół, że było dogadywane puszczenie do wc czy w dalsza droge, bo w omawianym przypadku persony na żywo inaczej to wyglądało jedni i drudzy mało sobie w ramiona nie wpadli z kręcenia tej beki z siebie. Polsat udostępni wideo, to zostanie umieszczone. Z mojej strony to wszystko

osfp_

Post autor: osfp_ » 06.08.2017, 17:24

Na pewno. Pewnie byli o krok od odpalenia grilla.
Internet ryje beret niektórym mocno

HeadlinerTrochęGmoch

Post autor: HeadlinerTrochęGmoch » 06.08.2017, 17:33

Bez kitu. Akcja weekendu, jedni i drudzy honorowo bez spierdalania po krzakach. Ale co tam, lepiej rozkminiać, że ktoś gadał z psem w czasie w którym powinien stać, czekać i drapać się po rowie.

wezstoperan

Post autor: wezstoperan » 06.08.2017, 17:54

Powiem wam, że nawet zabawnie się czyta niektóre posty. Od razu widać ile osób kibicowski świat zna tylko z forum i facebooka.

Spotkanie miało miejsce, wymiana ciosów poszła, psiarnia rozgoniła towarzystwo. Jest to bardzo częste zjawisko.
Adrenalina opada, emocje opadają, wraca normalne myślenie i teraz tak.

Co robi chuligan z kibice net? Oczywiście nadal napierdala psiarnie, w końcu policje trzeba j**** zawsze i wszędzie, tak mu się przynajmniej wydaje w kapciach przed komputerem.

Co robi osoba obecna na miejscu? Stara się ku*** nie zostać zawiniętym, a później dostać zakazu czy nawet wyroku. Nic więcej tego dnia się nie wydarzy, psiarnia jest uzbrojona i gotowa do walk, kibice już nie. Dlatego każda ku*** normalna osoba, stara się załagodzić sytuacje, bo wisi nad nim widom zjebanego życia. Jeśli rozmowa z psem zakończy się puszczeniem wolno, to jest to sukces.
Mogli ku*** zawinąć wszystkich, skatować jak w Mydlinkach, wtedy dziecioki z kibice.net uważały by to za sukces bo CHWDP i JP100% nie ważne gdzie.

Sam byłem świadkiem, jak dobra bajera uratowała ziomka przed zawinięciem, a że był na warunkowym to pewnie by dostał dodatkowe kilka lat. No ale wiadomo, dla kibica z facebooka powinien mu zajebać i odsiedzieć kolejne 10 lat, wtedy dopiero zasłużył by na miano wielkiego chuligana.

Fajnie ku*** wypowiadać się na tematy, o których nie macie żadnego pojęcia.

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 06.08.2017, 18:08

Mlode sklady Korony i Fc Konskie Widzewa po 7 pilo browary szybsi byli ci pierwsi.

wpis.ww

Post autor: wpis.ww » 06.08.2017, 18:08

wezstoperan pisze:
06.08.2017, 17:54
Powiem wam, że nawet zabawnie się czyta niektóre posty. Od razu widać ile osób kibicowski świat zna tylko z forum i facebooka.

Spotkanie miało miejsce, wymiana ciosów poszła, psiarnia rozgoniła towarzystwo. Jest to bardzo częste zjawisko.

Co robi chuligan z kibice net? Oczywiście nadal napierdala psiarnie, w końcu policje trzeba j**** zawsze i wszędzie, tak mu się przynajmniej wydaje w kapciach przed komputerem.

Co robi osoba obecna na miejscu? Stara się ku*** nie zostać zawiniętym, a później dostać zakazu czy nawet wyroku. Nic więcej tego dnia się nie wydarzy, psiarnia jest uzbrojona i gotowa do walk, kibice już nie. Dlatego każda ku*** normalna osoba, stara się załagodzić sytuacje, bo wisi nad nim widom zjebanego życia. Jeśli rozmowa z psem zakończy się puszczeniem wolno, to jest to sukces.
Mogli ku*** zawinąć wszystkich, skatować jak w Mydlinkach, wtedy dziecioki z kibice.net uważały by to za sukces bo CHWDP i JP100% nie ważne gdzie.

Sam byłem świadkiem, jak dobra bajera uratowała ziomka przed zawinięciem, a że był na warunkowym to pewnie by dostał dodatkowe kilka lat. No ale wiadomo, dla kibica z facebooka powinien mu zajebać i odsiedzieć kolejne 10 lat, wtedy dopiero zasłużył by na miano wielkiego chuligana.

Dobrze napisane, ACAB za wszelką cenę, a później zgrzyt zębami. Trzeba kombinować, żeby rozeszło się po kościach i jak trzeba to rozmawiasz.

Widzewa ponad 350 osób, ludzie porozrzucani po całym terenie za siatką, nie wszyscy stali bezpośrednio przy płocie.

cicho..

Post autor: cicho.. » 06.08.2017, 18:08

Zazdrosc innych ekip? Gornik ze Stalowka sie leje jest rozglos jest spontan to czego wszystkim niby brakowalo , a na forum lamet doszukiwanie sie dziury w calym . Ogarnijcie sie akcja na plus byle bez konsekwencji dla obu ekip o to sie martwy , oby takich akcji wiecej

osfp_

Post autor: osfp_ » 06.08.2017, 18:14

Bo taka jest prawda, że kibicowanie większośc na tym forum tak jak i profilach kibicowskich na facebooku to zna tylko z neta. A w życiu nie brali udziału w żadnej awanturze czy wyjeździe (no może takim bezpiecznym w 500 osób z 20 kabarynami).
Życie was nauczy małolaty

cicho..

Post autor: cicho.. » 06.08.2017, 18:28

Wszyscy sie czepiaja Gornika i Legii a kto z piszacych mial wiecej "przygod oficjalnych" niz te kluby? kto jest bardziej aktywny? WRWE po Francji trafiajac Wisloke? Wiele ekip jest aktywnych ale na kibice.net , jak sie bijesz to raz wygrasz raz przegrasz , jak sie nie bijesz nie uswiadczysz tego smaku , pozdro dla kumatych...? nie ...pozdro dla tych co tam byli z obu stron

heyzell

Post autor: heyzell » 06.08.2017, 18:32

to sie zdziwisz osfp ja zostałem wychowany by z psami nie gadać nie wchodzić w dyskusję poprostu minimum konieczne lub bardziej przymusowe 12 h za kratami się pobawiłem gdyż nie chciałem podać prawdziwych danych a dowodu nie miałem przy sobie zawsze stroiłem od psów jeżdziłem w czasach gdzie miło i sympatycznie nie było ale widząc w polsacie wycieczkę górnika to aż mi się śmiać chciało no cóż takie czasy ale zasady są zasadami

BadzObiektywny

Post autor: BadzObiektywny » 06.08.2017, 19:12

[link] w tym filmiku w 1;02 pojawia się koleś ze swastyką na sercu, wiem że to symbol szczęścia ale także symbol ludzi którzy mordowali Polaków traktując ich na karaluchy. Co za syf .....

cicho..

Post autor: cicho.. » 06.08.2017, 19:19

pomijajac temat o czym gadali , ja przejezdzilem tysiace kilometrow pewnie jak i Ty , nigdy nie robiles sobie z nich jaj podchodzac i wbijajac glupoty obrazajac itd? Drugie pytanie , ekipa z którą jezdzisz jest cala tak charakterna jak Ty by wrzucac wszystkich do jednego wora?

yeyo

Post autor: yeyo » 06.08.2017, 19:24

ogladam wlasnie Cracovia- Lech i mam ochote wylaczyc dzwiek, te piosenki z josephem fritzlem to chyba dzielo Paolo Coehlo?? Lechowi tez sie dziwie ze biora czynny udzial w tej szopce. jada kilkset km na mecz do zgody zeby kurwic Wisle przez wiekszosc meczu
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/

nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/

HeadlinerTrochęGmoch

Post autor: HeadlinerTrochęGmoch » 06.08.2017, 19:54

wezstoperan pisze:
06.08.2017, 17:54

Konkret wpis na temat tej całej nagonki aferzystek co to wylukały na filmie z polsat news, że ktoś z psami gadał. Już chyba nikt nie pierdnie w tym temacie ? :D

Dla reszty kotów co jebią psy na 100% i zawsze, nawet dowodu nie pokażą. Może i to zgodne z mocnymi zasadami, ale raczej mało kumate :D na dołku nawet szluga nie zajaracie.

Jaśnie Pan

Post autor: Jaśnie Pan » 06.08.2017, 20:01

Dobra akcja z obu stron,życzę zdrowia kibicowi Górnika co został postrzelony i szybkiego powrotu do domu dla zawiniętych.
O reszcie się nie wypowiadam bo nie było mnie tam a wy snujcie dalej i delektujcie się informacjami z TVN, Polsatu i facebuka.
Pozdro dla normalnych

vixer

Post autor: vixer » 06.08.2017, 20:07

Gratulacje dla debili, którzy na podstawie materiałów z polsatu czy innych ścierw układają sobie wizję świata kibicowskiego. Załatwcie sobie znajomego czytającego z ruchów warg to się okaże czy bajera z psami była śmieszna czy może żabole pytali tylko o drogę...

Gratulacje dla obu band za awanturę. Oby takich spotkań więcej się trafiało w dzisiejszych czasach.

marJo

Post autor: marJo » 06.08.2017, 20:20

h** w te czasy i tą waszą niby normalnosc. Chłop się rzuca z psami a parę metrów dalej sielanka. No jak tak to teraz wygląda to nie dziwne ze coraz więcej osób ma wyjebane, także i u mnie w mieście.
JAGIELLONIA PONAD WSZYSTKO !!

buczo88

Post autor: buczo88 » 06.08.2017, 20:52

heyzell pisze:
06.08.2017, 18:32
to sie zdziwisz osfp ja zostałem wychowany by z psami nie gadać nie wchodzić w dyskusję poprostu minimum konieczne lub bardziej przymusowe 12 h za kratami się pobawiłem gdyż nie chciałem podać prawdziwych danych a dowodu nie miałem przy sobie zawsze stroiłem od psów jeżdziłem w czasach gdzie miło i sympatycznie nie było ale widząc w polsacie wycieczkę górnika to aż mi się śmiać chciało no cóż takie czasy ale zasady są zasadami
No brawo całe 12 h ty to kryminalista pełnym ryjem jesteś, masz pełne prawo wydziarać sobie jp albo lepiej Acab najlepiej na czole. Bez jakiegokolwiek sadzenia się ale rozbawileś mnie. Pozdrowienia dla normalnych

ODPOWIEDZ