Komentarze-4-7-sierpnia !

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

ksk/jg

Re: Komentarze-4-7-sierpnia !

Post autor: ksk/jg »

WSO pisze: 06.08.2017, 09:23
Clari pisze: 06.08.2017, 07:17
Janusz Piknik pisze: 06.08.2017, 03:47

Z tym szacunem to sie tak nie rozpedzaj bo z godnie z tym co zostalo napisane wczesniej to najpierw stalowka w 100 na 4 auta leci ;P A pozniej dopiero dochodzi wsparcie okolo 80chlopa z autokarow i bija sie na rowni ;P A to ze autokarow bylo iles to wiesz....to tak samo jakby mowic ze na stadionie gdzie bijatyka przewaznie odbywa sie na jednym sektorze graniczacym gosci z gospodarzami i gdyby goscie wygrali to by trzeba bylo powiedziec ze najebali caly stadion ? ;)
Musiałem specjalnie założyć konto żeby ci odpisać ...
Doinformuję Cię ze Stalówka złożyła Górnikowi propozycje równej walki po 16 osób tym z auta kiedy górnik odmówił stalówka ich przegoniła i pózniej czekali na te 6 autokarów plus te auta , jedno jest pewne czy to górnik legia czy motorynka czy jeszcze inna ekipa stalówka ma jaja żeby wyjść do każdego nieważne w przewadze liczebnej jest przeciwnik , ale widzę ze niektórych to boli i musi pierdolic farmazon bo tylko tyle mu zostaje , ale dobrze boli i ma bolec bez pozdrowień ;)
Śmiech na sali propozycja 16x16 co to podwórko jakieś :D Stalówka zalicza plecy,ale nie umniejsza to im że nie jedna ekipa z wyższego pokroju by kalkulowala dlatego brawo. PS widzę kompleks Motoru, ale dobrze że boli ma boleć ;)

Nie zgodzę się, nie wiesz co piszesz chyba! Moje ale:

1. Zaproponowali po 16x16 bo tyle było KSG i prawda jest taka że to KSG dostało sraczki i zamiast się postawić w 16 to zaliczyli plecy. I tu jest problemu, bo nikt nie wspomina o tym, a tutaj Górnikowi zabrakło jaj, a raczej pikniki to nie były skoro potem atakowali razem z autokarami.

2. Stalówka mogła na tym skończyć atrakcje wsiąść do autokarów i jechać dalej, lub rozje... te 4 auta za to że nie chcieli się postawić. Ale zrobiła coś innego poczekała na resztę KSG.
Połowa Polski, włączyłaby kalkulatory, pomyślała trochę, że Górnik to duża marka i do Gdańska nie jadą w 50-100 osób tylko na 99,9% jest ich więcej i po prostu odjechała, z "+" za trafienie aut, a "-" dla Górnika że się obsrali w tych 16, choć mogli walczyć 16x16 bądź pewnie nawet po 5, jak by chcieli ale nie było jaj,

3. Stalówka została poczekała na całość KSG i wyszła, z takim czy innym wynikiem. Inni pewnie by gadali że przy ps... się nie biją itp, Stalówka ma konkret zachowanie i dlatego choć to drugi koniec Polski-
Wielkie brawa i szacunek dla nich za to.
iparts.pl
error04

Post autor: error04 »

MISTRZ1908 pisze: 06.08.2017, 14:57 Jak was było 400 to Nas wczoraj 9tysięcy. Na fb normalnie masz zdjęcia z każdego meczu. Może opowiedz o komplecie na derbach albo meczu otwarcia,gdzie na łukach to wiatr hulał jak skurwysyn. Wiesz dlaczego? Nie,nie dlatego,że nie było kompletu u was. Dlatego,żenie zawsze jedna osoba to jedno krzesełko. Zwłaszcza na młynie. Idź kiedyś na mecz to zobaczysz.
To ze u nas ludzie pszeskakuja na mlyn to tego mi pisac nie musisz ;) Nie chodzi mi tez o wasz sektor "mlynowy" tylko wlasnie o druga strone: https://www.radiolodz.pl/media/W1siZiIs ... alin_3.jpg
Bo tak nie wygladaja prawie pelne trybuny. Napiszesz mi ze te kobiety i dzieci ktore pewnie by tam siedzialy przeskoczyli ogrodzenie zeby w mlynie stac?
Macie trybune za 200 mln a frekwecji policzyc nie idzie? Nasz stadion za 150 mln i juz w pierszej polowie podawana jest frekwecja co do jednej osoby. Tak jak i w calej Polsce. Tego ze liczycie nieobecnych karnetowcow do frekwecji nie wspominasz? Boniek wam kupil 5 karnetow to liczycie go ze jest mimo ze go nie ma? :D
oitak

Post autor: oitak »

czubku , a Boniek kupil te karnety dla siebie ?
Carcassonne

Post autor: Carcassonne »

Właśnie taki piknik było widać, Warka w łapie i śmiechy z psami jak na grillu w ogródku. Obraz mówił sam za siebie. Jeśli to jest normalne na wyjazdach to czas zgasić światło i kupić pakiet canal plus.
srututu

Post autor: srututu »

Kocham to pierdolenie - połowa Polski by się obsrała, odjechała i w ogóle nie podjęła rękawic, ale my jesteśmy w c*** charakterni i wychodzimy z każdym. Uznanie dla obu stron, za to, że dążyli do konfrontacji, miało miejsce i coś się działo, ale do c**** - to nie pierwsza taka sytuacja w historii i nie ostatnia.
glwtrcd

Post autor: glwtrcd »

Co do uzycia rakietnic przeznas na Stalowke to moze niech ktos odnich sie wypowie czy mialo takie cos miejsce.
Starcie mozna uznac za remisowe biorac pierwsze starcie gdzie oni bada wpierdalaja odnas z samochodow. Jak dojezdzamy autokarami to Stalowka sie cofa.
Legia trafia Stalowke czekajac nanas, szkoda ze niepuszczaja nas dalej psy bo spodziewalismy Legii natrasie.
Na emeryturze

Post autor: Na emeryturze »

Koledzy z Górnika i Stalówki przeproście "kibiców.net" że stoczyliście walkę a po walce rozmawialiście z psami żebyście mogli wracać do domu a nie pojechać na mecz.... Wszystkie te wydarzenia są bulwersujące dla kumaczy z kibice.net..
konrad.D

Post autor: konrad.D »

http://kutno.net.pl/img/thumbs/w1200h80 ... 2ba69.jpeg jest i gagatek, kto oglądał wczoraj transmisję ten wie o kogo chodzi i jak wyglądała jego wczorajsza asymilcja kibicowsko-policyjna. Ozywiście nikt z was nie wiedział, że wam kolege zawineli i to w jaki sposób. Nie opowiadajcie pierdół, że było dogadywane puszczenie do wc czy w dalsza droge, bo w omawianym przypadku persony na żywo inaczej to wyglądało jedni i drudzy mało sobie w ramiona nie wpadli z kręcenia tej beki z siebie. Polsat udostępni wideo, to zostanie umieszczone. Z mojej strony to wszystko
osfp_

Post autor: osfp_ »

Na pewno. Pewnie byli o krok od odpalenia grilla.
Internet ryje beret niektórym mocno
glwtrcd

Post autor: glwtrcd »

Mlode sklady Korony i Fc Konskie Widzewa po 7 pilo browary szybsi byli ci pierwsi.
cicho..

Post autor: cicho.. »

Zazdrosc innych ekip? Gornik ze Stalowka sie leje jest rozglos jest spontan to czego wszystkim niby brakowalo , a na forum lamet doszukiwanie sie dziury w calym . Ogarnijcie sie akcja na plus byle bez konsekwencji dla obu ekip o to sie martwy , oby takich akcji wiecej
osfp_

Post autor: osfp_ »

Bo taka jest prawda, że kibicowanie większośc na tym forum tak jak i profilach kibicowskich na facebooku to zna tylko z neta. A w życiu nie brali udziału w żadnej awanturze czy wyjeździe (no może takim bezpiecznym w 500 osób z 20 kabarynami).
Życie was nauczy małolaty
cicho..

Post autor: cicho.. »

Wszyscy sie czepiaja Gornika i Legii a kto z piszacych mial wiecej "przygod oficjalnych" niz te kluby? kto jest bardziej aktywny? WRWE po Francji trafiajac Wisloke? Wiele ekip jest aktywnych ale na kibice.net , jak sie bijesz to raz wygrasz raz przegrasz , jak sie nie bijesz nie uswiadczysz tego smaku , pozdro dla kumatych...? nie ...pozdro dla tych co tam byli z obu stron
heyzell

Post autor: heyzell »

to sie zdziwisz osfp ja zostałem wychowany by z psami nie gadać nie wchodzić w dyskusję poprostu minimum konieczne lub bardziej przymusowe 12 h za kratami się pobawiłem gdyż nie chciałem podać prawdziwych danych a dowodu nie miałem przy sobie zawsze stroiłem od psów jeżdziłem w czasach gdzie miło i sympatycznie nie było ale widząc w polsacie wycieczkę górnika to aż mi się śmiać chciało no cóż takie czasy ale zasady są zasadami
yeyo

Post autor: yeyo »

ogladam wlasnie Cracovia- Lech i mam ochote wylaczyc dzwiek, te piosenki z josephem fritzlem to chyba dzielo Paolo Coehlo?? Lechowi tez sie dziwie ze biora czynny udzial w tej szopce. jada kilkset km na mecz do zgody zeby kurwic Wisle przez wiekszosc meczu
szybowiec22

Post autor: szybowiec22 »

yeyo pisze: 06.08.2017, 19:24 ogladam wlasnie Cracovia- Lech i mam ochote wylaczyc dzwiek, te piosenki z josephem fritzlem to chyba dzielo Paolo Coehlo?? Lechowi tez sie dziwie ze biora czynny udzial w tej szopce. jada kilkset km na mecz do zgody zeby kurwic Wisle przez wiekszosc meczu
he ogladałem ten sam mecz i jak popatrzylem na młyn Cracovii to poprostu dramat. pustki totalne i widac ze Lech wiele nie wspomógl braci.spiewy anty wislackie slyszane przez spora czesc meczu. ale najbardziej komiczne to były sowa piosenki na Wisłe ze w Krakowie nic nie znaczyciehe. no zastanawiam sie co o tym myslal sam Lech patzrac na to jak prezentuja sie obie ekipy w Krakowie w ostatnich latach.
HeadlinerTrochęGmoch

Post autor: HeadlinerTrochęGmoch »

Bez kitu już miałem odpuścić, ale chyba nie mogę. Dechy za podanie fałszywych danych i brak dowodu. Mistrz
luc

Post autor: luc »

Na emeryturze pisze: 06.08.2017, 17:01 Koledzy z Górnika i Stalówki przeproście "kibiców.net" że stoczyliście walkę a po walce rozmawialiście z psami żebyście mogli wracać do domu a nie pojechać na mecz.... Wszystkie te wydarzenia są bulwersujące dla kumaczy z kibice.net..
W punkt.
Już abstrahując od oceny fakt gadania z psami, to oglądając ten materiał z polsatu nie widzę żadnej sielanki, śmiechów i klepania się po plecach jak tu niektórzy przedstawiali.
Klopss

Post autor: Klopss »

szybowiec22 pisze: 06.08.2017, 21:13
yeyo pisze: 06.08.2017, 19:24 ogladam wlasnie Cracovia- Lech i mam ochote wylaczyc dzwiek, te piosenki z josephem fritzlem to chyba dzielo Paolo Coehlo?? Lechowi tez sie dziwie ze biora czynny udzial w tej szopce. jada kilkset km na mecz do zgody zeby kurwic Wisle przez wiekszosc meczu
he ogladałem ten sam mecz i jak popatrzylem na młyn Cracovii to poprostu dramat. pustki totalne i widac ze Lech wiele nie wspomógl braci.spiewy anty wislackie slyszane przez spora czesc meczu. ale najbardziej komiczne to były sowa piosenki na Wisłe ze w Krakowie nic nie znaczyciehe. no zastanawiam sie co o tym myslal sam Lech patzrac na to jak prezentuja sie obie ekipy w Krakowie w ostatnich latach.
Wy dalej oceniacie ekipę na podstawie młynu? To pewnie Podbeskidzie bije na codzien BKS to piękne w jakim w świecie odrębnym piszecie, po postach można stwierdzić już za mało widzieliście, bez odbioru
Na emeryturze

Post autor: Na emeryturze »

Ludzie na siłę szukacie dziury w całym. Pokażcie ekipy gdzie wszyscy są jednakowych poglądów.
P.S. żeby było jasne, swastyki nie popieram.
Carcassonne

W punkt.
Już abstrahując od oceny fakt gadania z psami, to oglądając ten materiał z polsatu nie widzę żadnej sielanki, śmiechów i klepania się po plecach jak tu niektórzy przedstawiali.
[/quote]
Trzeba było oglądać cały materiał na żywo. Kto widział ten wie, reszta pierdoli że w rozmowach nie ma nic nienormalnego.
Tak jak Górnik rozmawiał tak się gada na grillu ze znajomymi.
error04

Post autor: error04 »

MISTRZ1908 pisze: 06.08.2017, 16:31 Jak wasz lider dhw?
I z czego sie pajacu cieszysz? Co to w ogole ma wspolnego z kibicowaniem? Zebys kiedys nie padl ofiarom tego czego jak widac popierasz.
konrad.D

Post autor: konrad.D »

jestem w stanie nawet pokazać ci który. :)
nikt nikogo po plecach nie klepał , nikt sie nie smiał , nigdzie takich materiałów nawet nie ma
tak, tak.. przewidziało się mi i kilkunastu jeszcze osobą z tego forum. Niewygodne rozumiem
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

przeciez na tym filmiku nic nie widac, jedynie pozowanie do kamery z dowodem
Carcassonne

Nie o ten filmik chodzi. Nie widziałeś całej relacji na żywo - nie komentuj.
S.J.

Post autor: S.J. »

Kibice z Niecieczy też upamiętnili Powstanie Warszawskie ,co prawda w symboliczny sposób ,ale liczą się dobre chęci .Poniżej wisiała też flaga ,Bóg-Honor -Ojczyzna ! Ale oczywiście na facebokowych stronach kibicowskich znaleźli się też tacy którzy ich za to wyśmiali ,na szczęście byli oni w mniejszości !

Obrazek
Marceli

Post autor: Marceli »

Lech na Cracovii okolo 350 -400 osob rozsianych po calym stadionie.
zab

Post autor: zab »

marpol80 pisze: 07.08.2017, 00:19 1 plus dla obu ekip za walke i checi
2 mam pytanie jak padla propozycja ze strony Stalowki 16 vs 16 chodzi mi oto jak jezeli widzieli Zaboli i ruszyli na nich jak dali im do zrozumienia ze chca walki na rowne liczby ,jak widze kogos po drugej stronie autostrady i biegne na pelnej kurwie w ich kierunku to logiczne ze Ci pakuja sie i odjezdzaja i prosze mi tu bez takich ze zostaja i podejmuja walke nawet jak tam kilkukrotna przewaga rozpedzona jest juz w biegu
3 przypuszczam ze po przyjezdzie autokarow Gornika doszlo do wymiany zdan obu ekip i lepsza strona okazala sie ekipa Gornika czy tylko dlatego bo psy tam byly czy tez przewaga Gornika jeden h** zabawe mieli jedni i drudzy
4 po takiej akcji wyjebanie komus ze tam sie z psami klepal albo gadal jest dowcipem roku a szukanie sfastyk na klacie juz zastanawia ile razy ktos przeglada te polsaty tvn i analizuje zeby die dojebac
5 nie biezcie tego na powarznie oczywiscie bez napinki to jest tylko moje zdanie i poczekajmy na oswiadczenia bohaterow jak beda chcieli to opisza to co my tylko rozkminamy pozdro
Przecież było już opisywane w kilku miejscach. Najpierw się spotkali, przypadkiem zanim Górnik został przegoniony to miał dostac propozycję, żadnego latania na pełnej k. nie było bo niemal stanęli koło siebie:)
walka banda na bandę była nie rozstrzygnieta mimo przewagi Górników. Nikt nie okazał sie lepszy.
Napisali to Górnicy prosto i logicznie, po kiego tworzyć nowe teorie?
Jazdan

Post autor: Jazdan »

Panowie Stalowa spotyka dokładnie 17 panów z Torcidy na poboczu i wysypuje się na nich dwoma autokarami i nie SSW proponuje mniejsze liczby tylko Torcida. SSW nawet na to nie reaguje to fani KSG wsiadają w auta odjeżdżają kilkadziesiąt metrów i wysiadają z ponowną propozycją,znowu lipa bo SSW dalej lecą calą bandą. Wtedy poszło ostrzegawcze światełko do nieba i zawijka do fur oraz dołączenie do reszty.

Jeżeli chodzi o spotkanie na stacji benzynowej to w szranki stanęły można powiedzieć równe liczby, ze strony Zabrzan ze względu na pałowanie,gazowanie i gumowe kule,ze strony SSW już nie było tylu chętnych tak jak w przypadku wspomnianej wcześniejszej siedemnastki. Zabawę przerywają smutni. Ogólnie dobra akcja i szacunek dla obydwu ekip.
Alley

Post autor: Alley »

Widzę, że co relacja to każdy coś dodaje, zmienia. Teraz kolega Jazdan podkoloryzował pod Górnik.
Marinez

Post autor: Marinez »

Co by nie było mimo Nie rozstrzygnięcia starcia duży plus dla Stalowej która konkretnie się postawiła Nie byle jakiej marce i do tego w takiej przewadze
C1365O

Post autor: C1365O »

Stadionowy pisze: 06.08.2017, 15:20 Te 400 osób Widzewa to z jakieś oficjalnej relacji? Bo od osób na stadionie słyszałem o ok 200, na fotach latających w necie też ta liczba wydaje się bliższa prawdy. Chyba że liczymy piłkarzy, trenerów + 150 osób niedojazd. Od razu zaznaczam że nie będę "kropkował" i dalej ciągnął tego wątku ale jak jest podana liczba 400 i nie ma wzmianki że ok połowa nie dojechala to nie ma to pokrycia w rzeczywistości.
Liczba 400 osób wcale nie jest przesadzona. Składało się na to +/- 80 aut plus kilka busów.
To, że Wam się wydaje inaczej to już nie nasz problem.
DK08

Post autor: DK08 »

C1365O pisze: 07.08.2017, 11:29
Stadionowy pisze: 06.08.2017, 15:20 Te 400 osób Widzewa to z jakieś oficjalnej relacji? Bo od osób na stadionie słyszałem o ok 200, na fotach latających w necie też ta liczba wydaje się bliższa prawdy. Chyba że liczymy piłkarzy, trenerów + 150 osób niedojazd. Od razu zaznaczam że nie będę "kropkował" i dalej ciągnął tego wątku ale jak jest podana liczba 400 i nie ma wzmianki że ok połowa nie dojechala to nie ma to pokrycia w rzeczywistości.
Liczba 400 osób wcale nie jest przesadzona. Składało się na to +/- 80 aut plus kilka busów.
To, że Wam się wydaje inaczej to już nie nasz problem.
Pamiętajcie że Widzew podczas robienia fotek zawsze jest w kiblach, w kolejkach po kiełbasę, lub w kolejce po bilet, stąd te rozbieżności.

Dziwne jest, że określili się tylko na 400 osób, w zwyczaju mają zawyżać liczbę nawet dwukrotnie, a tu jedynie o 50-100 osób.
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

DK08 pisze:

Pamiętajcie że Widzew podczas robienia fotek zawsze jest w kiblach, w kolejkach po kiełbasę, lub w kolejce po bilet, stąd te rozbieżności.

Dziwne jest, że określili się tylko na 400, w zwyczaju mają zawyżać liczbę nawet dwukrotnie, a tu jedynie o 50-100 osób.
Ja bym jednak zwrocil uwage, ze na trybunie ŁKSu bedzie tak, ze niewazne czy kibic, ktory kupil karnet, jest na meczu czy go nie ma, to i tak bedzie sie liczyl jako obecny.
fullofhates

Post autor: fullofhates »

Torcida Łabędy czemu nie pojechaliście ze zbiorki autobusem tylko zamawialiscie taksówki? Aa bo nie bylo psów tak wcześniej :D Bajera pod busami tez byla dobra. Zainteresowani wiedza jak ostatnio kilka razy juz bylo blisko, wkoncu fart sie skonczy.
Jaśnie Pan

Post autor: Jaśnie Pan »

"Kumaty kibic": wiesz co, ja to jestem kumaty, w kwestiach chuliganki
ja: tak, a to co ciekawego robisz?
"Kumaty kibic": no wiesz, udzielam się na takim forum - kibice.net[/i]

I tak jak w tamtym czasie miałem ubaw, taki sam mam teraz, jak niektórych Was czytam.
[/quote]

leże ze śmiechu :))
WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma »

Dziwne jest, że określili się tylko na 400 osób, w zwyczaju mają zawyżać liczbę nawet dwukrotnie, a tu jedynie o 50-100 osób
Nawet jak będziemy w kiblach,bądź stać w kolejkach, to i tak zawsze nakryjemy was czapką i nie potrzebne nam są do tego dziury w płotach.
JIHAD12

Post autor: JIHAD12 »

https://m.youtube.com/watch?v=8Hj8B6V_HUc
Nieprzypadkowo ksywa tego z Arki "Pisior" hehe
kibolek

Post autor: kibolek »

Ej, Stalówka dawno temu wykręciła mega nieładny numer z KSZO bodajże, które umówiło się na bitkę w liczbach z ekipą X, ale zamiast ekipy X pojawiła się Stalówka i przeorała KSZO (mam nadzieję, ze pamięć mnie nie zawodzi i nie pomyliłem ekip)
Nie pomyliłeś ekip. Stalówka odpokutowała to jakiś czas później wychodząc w 80 osób do koalicji Lech Arka KSZO (160-180 osób) i dostała.
A to nie czasem z Krosnem honorowa Stalówka biła się wraz z PP(miała być sama Polonia) i RR zerwała PO?
A teraz układ sobie jebli wszyscy w kupę.Ja to się tym Karpatom dziwię dostali wjebę niehonorowo no a teraz trzeba się uśmiechać.
Jeżeli mnie pamięć nie myli to była walka Polonia PP - Karpaty, w której walczyło parę osób z SSW po stronie Polonii i to bodajże Karpaty wygrały wygrały to stracie.
Bad1

Post autor: Bad1 »

Jakie to ma znaczenie kto wygrał,ważne ze doszło do fajnego spotkania,na spontanie,czego w obecnych czasach brakuje,oby bez konsekwencji dla bawiących się,SSW-ka atakując Żaboli,dobrze wiedziała na co się pisze,pewnie nie jednej ,,większej''ekipie brakło by odwagi,ale to już inny temat.
ODPOWIEDZ