Lato-2017 -turnieje kibicowskie itp !
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
bona fides
Re: Lato-2017 -turnieje kibicowskie itp !
Łks nic Resovii nie zaoferował, wolał ja trzymać z daleka i nie korzystać z ekip H. Nie ma się co dziwić, że młodzi z R poszli inną drogą. Dziwne jest teraz bluzganie Łks na Resovię jak sami ją olali, w Rzeszowie nie bluzgają i podobno barwy widoczne Łksu na mieście. Trzeba też zadać sobie czy Reska coś chce oficjalnego z Wisłą? O tym by Ruch był nieprzychylny Resce to też nie słychać, gdzieś tam nawet ich zapraszali.
okospoko możesz coś więcej o tym?
Zresztą kontakty na linii Wisła - RR są dość specyficzne a dla ciekawostki mogę dodać , że jakiś już czas temu wyszły na jaw rozmowy na Facebooku pewnego resoviaka gdzie opisał kilka rzeczy o czym było dosyć głośno...
Resovia z Wisła działa i już Stal Rz mogła się o tym przekonać i pewnie jeszcze będzie miała okazje. Gdzieś muszą trenować :)
Zresztą kontakty na linii Wisła - RR są dość specyficzne a dla ciekawostki mogę dodać , że jakiś już czas temu wyszły na jaw rozmowy na Facebooku pewnego resoviaka gdzie opisał kilka rzeczy o czym było dosyć głośno...
Resovia z Wisła działa i już Stal Rz mogła się o tym przekonać i pewnie jeszcze będzie miała okazje. Gdzieś muszą trenować :)
-
internethooligans
Turniej Resovii przeusnięty o tydzień wcześniej na 15 lipca. Może powodem było to że ten turniej kolidował z turniejem Elany? ;]]]] Kto wie hahah, oczywiście żartuje :)
Na turnieju Resovii napewno wystąpi Unia Tarnów i układowicze z Węgier którzy już potwierdzili obecność. Zapewne Sanok i Wisła też się pojawią a ciekawe jakie 2 ekipy dodatkowo mają się pojawić skoro ma być ich 6 ;)
Odnośnie Elany to była ona pozdrawiana tylko na derbach i wyjeździe do Sosnowca na PP. Wisła była raz pozdrowiona na jednym wyjeździe Elany w Świeciu czy jaka to tam wioska była. Kilku WSH było na jednym meczu Elany u siebie a Elana dwukrotnie na derbach Krakowa i to by było chyba na tyle jeśli chodzi o te relacje.
Na turnieju Resovii napewno wystąpi Unia Tarnów i układowicze z Węgier którzy już potwierdzili obecność. Zapewne Sanok i Wisła też się pojawią a ciekawe jakie 2 ekipy dodatkowo mają się pojawić skoro ma być ich 6 ;)
Odnośnie Elany to była ona pozdrawiana tylko na derbach i wyjeździe do Sosnowca na PP. Wisła była raz pozdrowiona na jednym wyjeździe Elany w Świeciu czy jaka to tam wioska była. Kilku WSH było na jednym meczu Elany u siebie a Elana dwukrotnie na derbach Krakowa i to by było chyba na tyle jeśli chodzi o te relacje.
Mógłbyś pokazać jakieś bluzgi ŁKS na Resovię?? Nikt na nich nie bluzga. Nie są jedynie tolerowane wiadome osoby, ale starzy mają w dalszym ciągu normalne kontakty.bona fides pisze: 27.06.2017, 22:32 Łks nic Resovii nie zaoferował, wolał ja trzymać z daleka i nie korzystać z ekip H. Nie ma się co dziwić, że młodzi z R poszli inną drogą. Dziwne jest teraz bluzganie Łks na Resovię jak sami ją olali, w Rzeszowie nie bluzgają i podobno barwy widoczne Łksu na mieście. Trzeba też zadać sobie czy Reska coś chce oficjalnego z Wisłą? O tym by Ruch był nieprzychylny Resce to też nie słychać, gdzieś tam nawet ich zapraszali.
Opel nie kłam.
Opel nie ma co zaklinac rzeczywistości. Powstało duz o grafik na temat Sovii które były wrzucane na oficjalne nasze fanpage..
Nie do końca zrozumieliście o co mi chodzi. Według mnie w ogólnym rozrachunku Resovia przez kontakty z Wisłą na chwilę obecną jest w dość dziwnej pozycji.
To czy zgoda padła przez przez ŁKS czy RR nie jest ważne. Liczy się fakt , że padła i jakiś udział w tym napewno miała Wisła.
Mimo to samej Resovii w dalszym ciągu nie łączy nic oficjalnego z Wisłą . Jest to tym bardziej dziwne , że ich "kontakty" jak to już ktoś prędzej wspomniał trwają naprawdę długo a w miedzy czasie Wisła zrobiła już kilka ruchów.
Co do Elany doskonale wiem , że nigdzie nie było informacji o czymś oficjalnym między nimi a krakowianami. Napisałem, że byli oni pozdrawiani przy okazji skandowania WRWE ("Widzew Wisła Ruch Elana a wy k**** na kolana") i zdaje sobie sprawę , że mogło to być też skutkiem wielkiego "bum" na koalicję ALE BYŁO.
Dodatkowo pisanie , że wspierali się tylko na derbach czy na wyjeździe Elany jest bzdurą bo sięgając po pierwszy lepszy przykład , który przychodzi mi do głowy to mecz Wisła - Śląsk gdzie też było to skandowane.
Kolejna sprawa , którą poruszacie to , że Wisła ustawiła się z RR na Stal. Jest to kolejna rzecz która mnie dziwi.
Na przekroju ostatnich lat Wisła już "kilka" razy ustawiała się na wiele ekip z różnymi kompanami . Te akcje nie były w ogóle wspominane( bo po co skoro do niczego nie doszło ?) z wyjątkiem tej RR/Wisła na Stal.
Albo RR bardzo zależy na rozgłosie , że jednak coś działają z Wisłą albo wspólnie zadecydowali o napisaniu notki o ustawieniu się z czego i tak nic nie wyszło. Każdy może sobie sam odpowiedzieć.
Gdy pozbiera się te wszystkie informacje w kupę , niechęć układowiczów do RR , pozbycie się Unii i przybicie układu Unia-RR oraz parę innych wychodzi z tego niezła sieczka.
I żeby zachwile nie bylo lawiny "k****" na mnie. Nie zaprzeczam , że coś oficjalnego będzie między Rzeszowem a Krakowem , zobaczymy jak będzie a każda ekipa niech robi co chce a to tylko moje spostrzeżenia .
@bona fides
Wspomniane przeze mnie rozmowy to screeny konwersacji jakiegoś napaleńca z młodej bandy RR. Chwalił się tam dziewczynie jaki to z niego chuligan i co robi . Jednak ciekawsze były rozmowy z jego kolegą gdzie opisywał kilka swoich spostrzeżeń co do ich kontaktów z Wisłą , pisał o pewnych osobach ze "swojej" ekipy itd. Nie chciał bym opisywać dokładnie tego co było na tych screenach bo nie chciał bym czegoś przekręcić a było to już jakiś czas temu. Screenów było dużo a jeśli się nie mylę to wrzucił je wszystkie jakiś fanpage Stali Rzeszów po czym zostały chyba usunięte.
Swoją drogą jeśli ktoś by je miał zapisane z chęcią bym to poczytał jeszcze raz.
To czy zgoda padła przez przez ŁKS czy RR nie jest ważne. Liczy się fakt , że padła i jakiś udział w tym napewno miała Wisła.
Mimo to samej Resovii w dalszym ciągu nie łączy nic oficjalnego z Wisłą . Jest to tym bardziej dziwne , że ich "kontakty" jak to już ktoś prędzej wspomniał trwają naprawdę długo a w miedzy czasie Wisła zrobiła już kilka ruchów.
Co do Elany doskonale wiem , że nigdzie nie było informacji o czymś oficjalnym między nimi a krakowianami. Napisałem, że byli oni pozdrawiani przy okazji skandowania WRWE ("Widzew Wisła Ruch Elana a wy k**** na kolana") i zdaje sobie sprawę , że mogło to być też skutkiem wielkiego "bum" na koalicję ALE BYŁO.
Dodatkowo pisanie , że wspierali się tylko na derbach czy na wyjeździe Elany jest bzdurą bo sięgając po pierwszy lepszy przykład , który przychodzi mi do głowy to mecz Wisła - Śląsk gdzie też było to skandowane.
Kolejna sprawa , którą poruszacie to , że Wisła ustawiła się z RR na Stal. Jest to kolejna rzecz która mnie dziwi.
Na przekroju ostatnich lat Wisła już "kilka" razy ustawiała się na wiele ekip z różnymi kompanami . Te akcje nie były w ogóle wspominane( bo po co skoro do niczego nie doszło ?) z wyjątkiem tej RR/Wisła na Stal.
Albo RR bardzo zależy na rozgłosie , że jednak coś działają z Wisłą albo wspólnie zadecydowali o napisaniu notki o ustawieniu się z czego i tak nic nie wyszło. Każdy może sobie sam odpowiedzieć.
Gdy pozbiera się te wszystkie informacje w kupę , niechęć układowiczów do RR , pozbycie się Unii i przybicie układu Unia-RR oraz parę innych wychodzi z tego niezła sieczka.
I żeby zachwile nie bylo lawiny "k****" na mnie. Nie zaprzeczam , że coś oficjalnego będzie między Rzeszowem a Krakowem , zobaczymy jak będzie a każda ekipa niech robi co chce a to tylko moje spostrzeżenia .
@bona fides
Wspomniane przeze mnie rozmowy to screeny konwersacji jakiegoś napaleńca z młodej bandy RR. Chwalił się tam dziewczynie jaki to z niego chuligan i co robi . Jednak ciekawsze były rozmowy z jego kolegą gdzie opisywał kilka swoich spostrzeżeń co do ich kontaktów z Wisłą , pisał o pewnych osobach ze "swojej" ekipy itd. Nie chciał bym opisywać dokładnie tego co było na tych screenach bo nie chciał bym czegoś przekręcić a było to już jakiś czas temu. Screenów było dużo a jeśli się nie mylę to wrzucił je wszystkie jakiś fanpage Stali Rzeszów po czym zostały chyba usunięte.
Swoją drogą jeśli ktoś by je miał zapisane z chęcią bym to poczytał jeszcze raz.
Ironia.info z TMK pisze: 27.06.2017, 17:21 Jak spotkanie Legia vs Slask na plus dla Slaska jak do niczego nie doszlo przez psy?
Choć jak znam życie, to baśń żyje już własną historią.
Okospoko - jakis czas temu pisales ze wiesc gminna niesie o nowym ukladzie na podkarpaciu na linii Rzeszow - Przemysl/Stalowa. Troszke czasu od tamtej sytuacji minelo a w "gminie" dalej cisza... Cos sie.pozmienialo nie wyszlo itd? Pozdrawiam
No jeśli pytasz mnie o coś czego nie napisałem w dość szyderczy sposób w temacie w ogóle z tym nie związanym zamiast mi napisać prywatną wiadomość to uwierz , że mogłem to tak odebrać.
Kolejny raz zapytam, jaka liczba Wisły Kraków na turnieju Widzewa w Żyrardowie bo zero informacji i zdjęć?
-
_Piast1945
Ten caly turniej to jakas lipa wszedzie info ze bedzie mega turniej wszedzie informacje a tu zero zdjec I zero atrakcji na turnieju piknik totalny kielbaski byly tyle mozna napisac.mch2015 pisze: 29.06.2017, 11:45 Kolejny raz zapytam, jaka liczba Wisły Kraków na turnieju Widzewa w Żyrardowie bo zero informacji i zdjęć?
Niech lepiej na jagody jada niz taka lipe robic.
_Piast1945 pisze: 29.06.2017, 14:27Ten caly turniej to jakas lipa wszedzie info ze bedzie mega turniej wszedzie informacje a tu zero zdjec I zero atrakcji na turnieju piknik totalny kielbaski byly tyle mozna napisac.mch2015 pisze: 29.06.2017, 11:45 Kolejny raz zapytam, jaka liczba Wisły Kraków na turnieju Widzewa w Żyrardowie bo zero informacji i zdjęć?
Niech lepiej na jagody jada niz taka lipe robic.
:)
-
Sebastian75
Wiesz jak sie robi koszulki gadżety rozgłasza sie ze mega turniej bedzie to sie na to czeka a tutaj nic sie nie działo normalny turniej amatorsko/piłkarski jak wszędzie.
Temat mozna zamknąc o tym turnieju bo znowu pojawi sie 10 co napisze ze był zajebisty a kilku ze z****** i do niczego nie dojdziemy sensownego.
Temat mozna zamknąc o tym turnieju bo znowu pojawi sie 10 co napisze ze był zajebisty a kilku ze z****** i do niczego nie dojdziemy sensownego.
-
Elita Tarnowa
- Kontakt:
VIII Turniej Kibiców Unii Tarnów
ELITA TARNOWA CUP - LATO 2017
http://elitatarnowa.pl/elita-tarnowa-cu ... ii-tarnow/
ELITA TARNOWA CUP - LATO 2017
http://elitatarnowa.pl/elita-tarnowa-cu ... ii-tarnow/
Turniej kibiców Petry - http://www.stylkibica.net/xvii-turniej- ... har-sskwp/
-
zxcvbnm123
Hutnik nie był zaproszony? zazwyczaj byli na turniejach Petryaspanu pisze: 04.07.2017, 02:15 Turniej kibiców Petry - http://www.stylkibica.net/xvii-turniej- ... har-sskwp/
Był zaproszony, ale w ostatniej chwili problemy organizacyjne przeszkodziły w dotarciu do Płocka.zxcvbnm123 pisze: 08.07.2017, 20:40Hutnik nie był zaproszony? zazwyczaj byli na turniejach Petryaspanu pisze: 04.07.2017, 02:15 Turniej kibiców Petry - http://www.stylkibica.net/xvii-turniej- ... har-sskwp/
-
Artur Polska
Turniej kibicow Sandecji Nowy Sącz! http://www.sandecja.com.pl/media/Image/ ... urniej.jpg
-
internethooligans
Turniej GKS Katowice.

-
Podkarpaccy Kibice
- Kontakt:
Tak, w dniu wczorajszym odbył się Letni turniej kibiców Resoviiinternethooligans pisze: 15.07.2017, 17:28 Turniej Resovii
https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=59C46ECE

-
WODA GAZOWANA2
Tu więcej fotek z tego turnieju ,widać ,że z Wisły dużo nie przypadkowych osób :)
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 019&type=3
No tak, bo Ty akurat wiesz ktore to przypadkowe a ktore nie. Wez lepiej wpisuj lepiej jakie mecze beda w kolejce i to wystarczy.WODA GAZOWANA2 pisze: 16.07.2017, 17:32 Tu więcej fotek z tego turnieju ,widać ,że z Wisły dużo nie przypadkowych osób :)
WODA GAZOWANA2 pisze: 16.07.2017, 17:32 Tu więcej fotek z tego turnieju ,widać ,że z Wisły dużo nie przypadkowych osób :)
Co by nie pisać to nie rozumie jaki cel ma twój post? "Dużo nieprzypadkowych osób" - czyli rozpoznałeś ich po emblematach na koszulkach czy rozpoznałeś ich mimo cenzury i rzeczywiście są to jakieś specjalne osoby czy chodzi ci o to jakie grupy się pojawiły np. Nowa Huta , Płaszów Stary? Mógł byś wyjaśnić?
A nie rozmywając tematu ciekawe zestawienie ekip na tym turnieju. Dodatkowo ludzie pisali , że miała być jeszcze jakaś ekipa a ostatecznie chyba jej nie było o ile to w ogóle prawda.
-
internethooligans
Miało być 7 ekip poza drużynami Resovii i były.okospoko pisze: 16.07.2017, 21:07WODA GAZOWANA2 pisze: 16.07.2017, 17:32 Tu więcej fotek z tego turnieju ,widać ,że z Wisły dużo nie przypadkowych osób :)
Co by nie pisać to nie rozumie jaki cel ma twój post? "Dużo nieprzypadkowych osób" - czyli rozpoznałeś ich po emblematach na koszulkach czy rozpoznałeś ich mimo cenzury i rzeczywiście są to jakieś specjalne osoby czy chodzi ci o to jakie grupy się pojawiły np. Nowa Huta , Płaszów Stary? Mógł byś wyjaśnić?
A nie rozmywając tematu ciekawe zestawienie ekip na tym turnieju. Dodatkowo ludzie pisali , że miała być jeszcze jakaś ekipa a ostatecznie chyba jej nie było o ile to w ogóle prawda.
1.Sparta z Węgier 2. Unia Tarnów 3. Stal Sanok 4.Wisła NH 5.Wisła Płaszów 6.Wisła Bochnia 7. Wisła Skawina.
Nikogo więcej miało nie być.
Odnośnie osób nieprzypadkowych to kto niby był? Były osoby z FC i osiedli co się więcej doszukiwać. Paru panów z wsh było może
Gdzieś widziałem posta, że ma być 5 różnych ekip nie dzieląc jednej-Wisły na osiedla i fan cluby ale to nieważne , widocznie były to bzdury. Dzięki za info.internethooligans pisze: 16.07.2017, 21:42Miało być 7 ekip poza drużynami Resovii i były.okospoko pisze: 16.07.2017, 21:07WODA GAZOWANA2 pisze: 16.07.2017, 17:32 Tu więcej fotek z tego turnieju ,widać ,że z Wisły dużo nie przypadkowych osób :)
1.Sparta z Węgier 2. Unia Tarnów 3. Stal Sanok 4.Wisła NH 5.Wisła Płaszów 6.Wisła Bochnia 7. Wisła Skawina.
Nikogo więcej miało nie być.
Odnośnie osób nieprzypadkowych to kto niby był? Były osoby z FC i osiedli co się więcej doszukiwać. Paru panów z wsh było może
-
misPUSHUPEK
Było 5 ekip. Brzozovia byla tez w tym gronie
Nie jest to w sumie bardzo ważne ale w końcu 7 ekip i w tym fc i osiedla Wisły czy 5 i w tym Brzozovia mimo , że to fc Resovii ale liczona jako piąta ekipa?
Tak jak pisze nie jest to może jakoś bardzo ważne i każdy liczy inaczej a pytam jedynie z ciekawości bo już dwie osoby napisały co innego.
-
WODA GAZOWANA2
Panowie ,dajcie już spokój :) ,"nie przypadkowych" tak się pisze w gwarze kibicowskiej o osobach ,które coś tam znaczą w danej ekipie .Na podstawie zdięć ,można wywnioskować ,że właśnie takie osoby tam były ,z resztą na takie turnieje przeważnie jeżdżą ,nie "przypadkowe osoby";) Rach,ciach ,ciach -KONIEC TEMATU ! :)
-
Szlachta Kujaw
Pierwszy oficjalny turniej kiboli Włocłavii za nami. W zmaganiach piłkarskich wystawiliśmy 6 zespołów do których dołączyły dwie drużyny z Łodzi - ŁKS Łódź i Młody ŁKS. Po jednym zespole wystawił bydgoski Zawisza oraz Górnik Konin. W turnieju wzięła także udział koszykarska strona naszego miasta. Walka o wygraną turnieju toczyła się w dwóch grupach. Po zakończeniu fazy grupowej przyszła pora na walke o poszczególne miejsca. W półfinałach spotkał się ŁKS z Młodym Śródmieściem, zaś drugą parę stanowili Górnik Konin - Włocławska Patologia. Miejscowi okazali się gościnni i do wielkiego finału awansowali przedstawiciele Łodzi i Konina. Po ciekawym meczu złote medale zawisły na szyjach Rodowitych Łodzian, srebro wywalczyli Łańcuchy, zaś najniższe miejsca podium zajęła Włocławska Patologia.
Jak na pierwszy turniej organizacyjnie wszystko wyszło zgodnie z planem. Brawa dla wszystkich, którzy zadbali o to żeby wszystko wyglądało tak jak powinno. Inauguracja sezonu wypadła bardzo dobrze, a przez turniej przewinęło się 130-150 osób.
Na koniec wielkie dzięki za przybycie dla ŁKSu, Zawiszy, Górnika oraz H1 !!! Do zobaczenia na szlaku...
Jak na pierwszy turniej organizacyjnie wszystko wyszło zgodnie z planem. Brawa dla wszystkich, którzy zadbali o to żeby wszystko wyglądało tak jak powinno. Inauguracja sezonu wypadła bardzo dobrze, a przez turniej przewinęło się 130-150 osób.
Na koniec wielkie dzięki za przybycie dla ŁKSu, Zawiszy, Górnika oraz H1 !!! Do zobaczenia na szlaku...
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/v ... ka-johana/ Tomaszów Miastem WIDZEWA!!! Stal&Karpaty Pozdrawiamy !!! ŚMK!!!