Komentarze 17-19 Sierpień
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
DUMA KOCIEWIA
- Kontakt:
-
Fighting Dragon Tokyo
Awantura na środku murawy z Pogonią Szczecin, to nie była raczej pokazówkapasikonik pisze:według mnie poprzedni sezon Górnika to pewien przelom u nich. Dobre wyjazdy na 1 lige, kilka awanturek u siebie (pokazowki bo pokazowki ale zawsze cos...). TAk czy inadczej do Motoru (Motora?) jeszcze im daleko.... jak dla mnie rywalizacja miedzy Motorem a Gornikiem moze doprowadzic do sytuacji jaka jest obecnie miedzy Slaskiem a Lubinem. Lubin juz powoli sie odgryza...
dokładnie, podobnie jak zawinięcie z płotu flagi Arki Gdynia i kilka drobniejszych incydentów.Do tego teraz ta akcja z Avią .Brawo!!! Taka akcja już myslałem ,że nie do pomyślenia w dzisiejszych czasach a tu proszę.Fighting Dragon Tokyo pisze:Awantura na środku murawy z Pogonią Szczecin, to nie była raczej pokazówkapasikonik pisze:według mnie poprzedni sezon Górnika to pewien przelom u nich. Dobre wyjazdy na 1 lige, kilka awanturek u siebie (pokazowki bo pokazowki ale zawsze cos...). TAk czy inadczej do Motoru (Motora?) jeszcze im daleko.... jak dla mnie rywalizacja miedzy Motorem a Gornikiem moze doprowadzic do sytuacji jaka jest obecnie miedzy Slaskiem a Lubinem. Lubin juz powoli sie odgryza...Górnik wyrabia się, ale porównywanie do Motoru dużo przesadzone