Komentarze 17-19 Sierpień

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

DUMA KOCIEWIA
Kontakt:

Post autor: DUMA KOCIEWIA »

Ja jeszcze dodam że na meczu Zagłebie Lubin - Lech Poznań obecny jeden fan Gdyńskiej Arki z Tczewa.
iparts.pl
(H) KSZO

Post autor: (H) KSZO »

ps. Jakis czas temu tez bylo nie do pomyslenia ze Lubinki obija Slask, ze KSZO obije Korone itd ;-)[/quote]
Z tym że nie było do pomyślenia że KSZO obiło by jakis czas temu Korone to troche beka hehe ale sie już nie bedę wypowidał bo mi tu ktos wyjedzie zaraz z tekstem o lasku w Nowej słupi :lol:
Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo »

pasikonik pisze:według mnie poprzedni sezon Górnika to pewien przelom u nich. Dobre wyjazdy na 1 lige, kilka awanturek u siebie (pokazowki bo pokazowki ale zawsze cos...). TAk czy inadczej do Motoru (Motora?) jeszcze im daleko.... jak dla mnie rywalizacja miedzy Motorem a Gornikiem moze doprowadzic do sytuacji jaka jest obecnie miedzy Slaskiem a Lubinem. Lubin juz powoli sie odgryza...
Awantura na środku murawy z Pogonią Szczecin, to nie była raczej pokazówka :roll: Górnik wyrabia się, ale porównywanie do Motoru dużo przesadzone 8)
Janek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Janek »

Fighting Dragon Tokyo pisze:
pasikonik pisze:według mnie poprzedni sezon Górnika to pewien przelom u nich. Dobre wyjazdy na 1 lige, kilka awanturek u siebie (pokazowki bo pokazowki ale zawsze cos...). TAk czy inadczej do Motoru (Motora?) jeszcze im daleko.... jak dla mnie rywalizacja miedzy Motorem a Gornikiem moze doprowadzic do sytuacji jaka jest obecnie miedzy Slaskiem a Lubinem. Lubin juz powoli sie odgryza...
Awantura na środku murawy z Pogonią Szczecin, to nie była raczej pokazówka :roll: Górnik wyrabia się, ale porównywanie do Motoru dużo przesadzone 8)
dokładnie, podobnie jak zawinięcie z płotu flagi Arki Gdynia i kilka drobniejszych incydentów.Do tego teraz ta akcja z Avią .Brawo!!! Taka akcja już myslałem ,że nie do pomyślenia w dzisiejszych czasach a tu proszę.
ODPOWIEDZ