Janiol pisze:Jakby Łks został wpuszczony to na 90% doszło by do starć na trybunach. Nie mam na myśli flag, bo przecież i tak by ich nie wnieśli. Jak czytam entliczka, że spaliliby fany to mi się śmiać chce. Tak czy inaczej po stronie Widzewa znalazłoby się wielu chętnych by przedostać się pod sektor gości i wyjaśnić Łksiakom pewne rzeczy. W perspektywie Widzew miałby spore problemy, bo posypały by się duże kary a na to nie można sobie w obecnym czasie pozwolić.
Ogólnie to nie ma się co tłumaczyć hipokrytom z Łksu, którzy już zapomnieli jak zachowali się 5 lat temu.
Matko Boska i wszyscy święci! To wielkie szczęście,że "tam" nie idziemy.Widzew chciał nam "coś" wyjaśnić.
Z perspektywy fotela autokarowego,przez szybę? Nie wiem.
Wiem jedno,Bóg nad nami czuwa....eeehhh
C1365O pisze:Tak nudno w autobusie, że na forum siedzisz?:)
Dam Ci większe pole do popisu.Ostatni mecz Łódzkiego Klubu Sportowego,na żywo,widziałem późną wiosną tamtego roku.
A teraz "konstruktywnie" się do mnie dopie..dol...
Skoro Widzew przystąpił do rozgrywek trzecioligowych i spełnił wymogi licencyjne ma i również obowiązki a do nich należy wpuszczenie na obiekt kibiców drużyny przeciwnej jest przecież wydzielony sektor gości,nie może sobie wybierać a tych wpuścimy a tych nie bo coś tam coś tam,tym bardziej że z tego co czytam to psy dały pozytywną opinie tak samo władze miasta i Łzpn ,szkoda mi tu kibiców obu ekip bo przypuszczam że większość po obu stronach była za derbami z obiema ekipami.Pamiętam jak wpuszczaliście sie po 2,5tyś a teraz tyś łksu wielki problem?.Jeżeli zarząd Widzewa niewpuści Lksu powinni dostać karę finansową i odjęcie 3punktów na co zezwala regulamin,była by to nauczka na przyszłość że tak sie nierobi niewolno z d*** zamykać sektor bo komuś coś nie pasuje.
Pierdolenie o przepowiedniach że ktoś się na kogoś ustawił i by mu dojebał ale policja itp itd to sobie może wciskać do snu swojej kochance albo w przypadku młodszych użytkowników tego forum,swojemu niedorozwiniętemu koledze ze szkolnej ławki.
Kiedy ŁKS wyjebał Widzew z fan to rozumiem że Widzewiaki dzwonili do decyzyjnych z ŁKSu z propozycją sparingu o te flagi?Czy był z tym jakiś problem?
Wacław-Dzwoniłeś?
To ja zadam to samo pytanie czy jak straciliscie crazy cannibals dzwoniliscie ? Ty dzwoniłeś ? Pewnie jeszcze wtedy grałes w kapsle . Staram sie tu nie pisac bo temat to dno i wodorosty ale czasami sie nie da jak czytam teksty ze wiedzieliscie ze sie ustawiamy i były by Poddebice 2 a moze to tym razem Widzew by wam zrobił Poddebice . Jak by doszło do czegos to bysmy wiedzieli a ze nie pykło to nie ma co gdybac !!
Zdeptany trawnik-W kapsle grałem i nie dzwoniłem.Pasi?Nie wiem czy ŁKS chciał wtedy sparingu o Canibalss.Jak nie dzwonił z propozycją to znaczy że był na to za słaby.To proste jak drut.
Szkoda. Dziś mogło sie sporo wyjaśnić. U Nas było sporo chętnuch osób do prowadzenia konwersacji. Tymbardziej nakręceni po pierwszym paleniu,jakkolwiek by to nie brzmiało:)
Wacław,skoro średnio interesują Cie sprawy kibicowskie to po co się tu udzielasz ? W dodatku w jakiś tam sposób probujesz przedstawiać nasze stanowisko na tym forum... Daj sobie spokój .
Wiernyioddany, przedstawiane tutaj opinie, są tylko prywatnym zdaniem osób, które je tutaj zamieszczają a nie oficjalnym stanowiskiem, danej kibicowskiej społeczności.
są gdzieś fotki?
Liczba dobra i chyba lepsza od Widzewa bo z tego co pamietam my dostalismy 200 biletów i w tyle pojechalismy jednak nasówa mi sie taka mysl...ilu was z Łodzi?:)Prawie połowa liczby wyjazdowaj to fan-club więc mam nadzieje że w naszych tutejszych rozkminkach nie bedziecie podnosic argumentu o nabijaniu liczb przez fan-cluby.
DERBY DLA WIDZEWA
serce miasta pisze:są gdzieś fotki?
Liczba dobra i chyba lepsza od Widzewa bo z tego co pamietam my dostalismy 200 biletów i w tyle pojechalismy jednak nasówa mi sie taka mysl...ilu was z Łodzi?:)Prawie połowa liczby wyjazdowaj to fan-club więc mam nadzieje że w naszych tutejszych rozkminkach nie bedziecie podnosic argumentu o nabijaniu liczb przez fan-cluby.
DERBY DLA WIDZEWA
zdeptany trawnik pisze:Tak mialo być bo jak by ich Widzew trafił to by było gadane ze ekipy nie było tylko same fc i pare osób z ekipy :)
Na razie pozostało im napisać,że to była zwykła pokazówka ze strony Widzewa,akcja z góry skazana na niepowodzenie.Albo że wiedzieli o tym i ich mega skład z Łodzi był chętny na harce.
Bez czepia sie ale w jakis jezyku LKS pisze na transie? Futbol? Ja wiem ze polskie ekipy zaporzyczaja nazwy angielskie i do "football" bym sie nie czepial ale FUTBOL? mialo byc "fútbol" hipszanski/portugalki?
Wyjaśniło się już ostatecznie kto dziś na się nie decyzje co do gości? Będzie śmiesznie jak Widzew dostanie karę w postaci ujemnych punktów, których zabraknie do awansu i na pierwszym będzie ŁKS.
RKS Radomsko wysypał się w Bełchatowie a jednym z osiedli przebiegł się trochę i wrócił do autokaru w jakieś max 25 osób chyba r******** przystanek i tyle z zabawy. 5 min akcja propsy