I paru twoich kolegow pokroju showmust i majsterarozpierdol pisze:Raczej rabin do wyjebania stąd i znowu będzie normalniej.Rejestracja zamknięta,więc niech modzi wyjebią jego konta:entlicheck,wsidzew,RTS UĆ.
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
ŁKS ŁÓDŹ
-
WidzewskaCharyzma
Jakoś szmaty milczycie w w sprawie przerwanego walnego przez "grupę kibiców nieposiadających formalnego umocowania do uczestnictwa w obradach". Kłóci się to z waszymi wcześniejszymi ustaleniami i oświadczeniami.
Jak zwykle my musimy zawalczyć, wy jak zwykle walczycie w internecie.
https://t.me/pump_upp
Do kogo to pisałeś, bo nie bardzo zrozumiałem?WidzewskaCharyzma pisze:Jakoś szmaty milczycie w w sprawie przerwanego walnego przez "grupę kibiców nieposiadających formalnego umocowania do uczestnictwa w obradach". Kłóci się to z waszymi wcześniejszymi ustaleniami i oświadczeniami.
Łódzki Klub Sportowy
-
stachuzrdg
WidzewskaCharyzma pisze:Jakoś szmaty milczycie w w sprawie przerwanego walnego przez "grupę kibiców nieposiadających formalnego umocowania do uczestnictwa w obradach". Kłóci się to z waszymi wcześniejszymi ustaleniami i oświadczeniami.
Chłopaku piłeś to nic nie pisz bo głupoty wypisujesz.
-
Hustin Doffman
Ja naprawde jestem w stanie zrozumiec że Łódź miasto derbowe i trzeba za wszelką cene ośmieszyć przeciwnika itd. Ale głupota,prymitywizm,i bujna wyobraźnia przechodzi w tym temacie ludzkie pojęcie. Za 5 dni derby,a tu zamiast konkretnych rozmów,rzeczowych dyskusji,pierdolenie jak w haremie. Moderator powinien blokować IP tych wszystkich durni którzy tu wypisują swoje traumy i posiadaja po 124 konta. Wiem że zdecydowana większość tutejszych "wojowników" to barany bez szkoły,ewentualnie dopiero w trakcie,ale ku*** na litość Boską! ZA CHWILE BĘDZIECIE TU PISAĆ ŻE ŁKS WYJEBAŁ NAM FLAGI DZIĘKI UFO KTÓRE JE NAMIERZYŁO I ŻE TO AKCJA BEZ HONORU ALBO ŻE NIE MA FOSY Z KROKODYLAMI WOKÓŁ SEKTORA GOŚCI DLATEGO ŁKS NIE WEJDZIE.! Błagam was ludzie,napiszcie coś rzeczywistego,przestańcie już szerzyć opowieści z krypty. No chyba że faktycznie nie macie bladego pojęcia co sie dzieje wokół was,wtedy wszystko jestem w stanie zrozumiec. Tyle że w takim razie to nie forum dla was.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
Marcel1908
Hustin Doffman czy nie za dużo wymagasz od co poniektórych ?
-
Hustin Doffman
Marcel1908 pisze:Hustin Doffman czy nie za dużo wymagasz od co poniektórych ?
Poprostu uważam że skoro nie mam nic do powiedzenia zgodnie z prawdą to siedze cicho.
Bywałem na wszystkich Derbach od 93 roku zarówno tych na Widzewie jak i na Al. Unii. Nawet jak nas było 300 na Widzewie zawsze czuło się satysfakcję z tego że jesteś jednym z Tych których tak bardzo nienawidzi przeciwnik. Zawsze ale to Zawsze to Miasto żyło Derbami. Pamiętam czasy małolata jak siedziało się w LO i tydzień przed derbami już było rozkminiane co się będzie działo
Na dzień dzisiejszy zarówno Miasto - budując pierdolony Bubel u Nas na al. Unii nie wiem nigdy nie byłem zadowolony z budowy na Etapy czegokolwiek bo wiadomo że jak się czegoś nie zrobi od razu to już nigdy się nie zrobi, DWA działacze Widzewa , balonik napompowany , sponsorzy czekają na Fetę ... no i niestety coś czego nie rozumiem jakieś 15000 JANUSZY bo sami przyznacie ze ludzi ogarniętych i żyjących na co dzień Derbami Oprawami i h będzie stanowiło max jakieś 2000 ludzi, Dla tych 15000 Ważniejsze jest zjedzenie popcornu i wypicie piwa na stadionie w spokoju bez bluzg , i będzie tak zawsze ... Niestety co powiecie jeśli awansujecie jak będzie do was miała Legia Przyjechać ??Czy Lech ?? Też lepiej nie wpuszczać przyjezdnych >?< Sami chcecie aby was wpuszczać wszędzie bo PNDK i takie tam Zabiliście to i doskonale wiecie ...Czemu nie pierdolniecie Bojkotu Derbów bez ŁKS ?? Bez dopingu czy bez Flag ?? Bo PO CO liczy się dla was oglądanie meczu a nie RYWALIZACJA. Mieliście szansę pokazać że Nowy Stadion można w koncu zrobić Derby jak za dawnych lat ... jednak wybraliście MODERN Football niestety.
Pozdrawiam Wszystkich Prawdziwych Fanatyków dla których derby Łodzi to już tylko wspomnienie.
Na dzień dzisiejszy zarówno Miasto - budując pierdolony Bubel u Nas na al. Unii nie wiem nigdy nie byłem zadowolony z budowy na Etapy czegokolwiek bo wiadomo że jak się czegoś nie zrobi od razu to już nigdy się nie zrobi, DWA działacze Widzewa , balonik napompowany , sponsorzy czekają na Fetę ... no i niestety coś czego nie rozumiem jakieś 15000 JANUSZY bo sami przyznacie ze ludzi ogarniętych i żyjących na co dzień Derbami Oprawami i h będzie stanowiło max jakieś 2000 ludzi, Dla tych 15000 Ważniejsze jest zjedzenie popcornu i wypicie piwa na stadionie w spokoju bez bluzg , i będzie tak zawsze ... Niestety co powiecie jeśli awansujecie jak będzie do was miała Legia Przyjechać ??Czy Lech ?? Też lepiej nie wpuszczać przyjezdnych >?< Sami chcecie aby was wpuszczać wszędzie bo PNDK i takie tam Zabiliście to i doskonale wiecie ...Czemu nie pierdolniecie Bojkotu Derbów bez ŁKS ?? Bez dopingu czy bez Flag ?? Bo PO CO liczy się dla was oglądanie meczu a nie RYWALIZACJA. Mieliście szansę pokazać że Nowy Stadion można w koncu zrobić Derby jak za dawnych lat ... jednak wybraliście MODERN Football niestety.
Pozdrawiam Wszystkich Prawdziwych Fanatyków dla których derby Łodzi to już tylko wspomnienie.
-
ldzwdz1910
Jeśli jesteś już tak wiekowy, to powinieneś mieć więcej oleju w głowie i pojąć te kwestie. Zarząd to większość Widzewiaków z krwi i kości i chcieliby derbowego rywala na trybunach, ale dobro klubu jest dla nich ważniejsze (czyt. ewentualny awans co przyciągnie sponsorów i wspomoże dalszą drogę do ekstraklasy). Jeśli sytuacja punktowa wyglądałaby inaczej (nie mielibyśmy szans na awans/zapewniony awans), to na 100% nie byłoby żadnych spekulacji o tym, czy ktoś odpali race, czy wybiegnie na murawę i będzie się o tym pisało w mediach. Reasumując przytaczanie przykładów Legii, czy Lecha jest nie na miejscu, bo jeśli sytuacja ligowa była by jasna i klarowna, to wszedłby każdy. Właściciele postawili na dobro klubu i tyle w temacie.konmetkol pisze:Bywałem na wszystkich Derbach od 93 roku zarówno tych na Widzewie jak i na Al. Unii. Nawet jak nas było 300 na Widzewie zawsze czuło się satysfakcję z tego że jesteś jednym z Tych których tak bardzo nienawidzi przeciwnik. Zawsze ale to Zawsze to Miasto żyło Derbami. Pamiętam czasy małolata jak siedziało się w LO i tydzień przed derbami już było rozkminiane co się będzie działo
Czyli tak jak pisałem wcześniej wybraliście Modern Football Liczy się kasa sponsorów i zadowoleni Janusze popcornowcy. naprawdę nie przetłumaczysz mi że gdyby była jasna sytuacja to by nas wpuścili ...Kiedyś graliśmy my czy wy z pierwszego miejsca a drudzy z drugiego i byli obecni kibice obu klubów Wiec proszę nie pisz bzdur . Mam kolegów zarówno z jednej i drugiej strony z waszego FC każdy mówi że derby bez ŁKS to jak stosunek z ręką ...niby orgazm jest ale brak pełnej satysfakcji. Dla prawdziwych kibiców liczą się emocje na Trybunach oprawy śpiewy ...mecz był tylko dodatkiem to tej całej otoczki. Mogli wasi działacze zgodzić się na ograniczoną liczbę kibiców np. 300 - 400 tak jak to bywało wcześniej nie padła taka propozycja ze stron działaczy bo ważniejsze jest sprzedanie biletów na sektory buforowe. Dla tego powtarzam Łódzkie Derby zostały zniszczone PRZEZ DZIAŁACZY I URZĘDNIKÓW. I tyle w temacie, Teraz Derby tylko na ulicach, na stadionie króluje Modern Footballldzwdz1910 pisze:Jeśli jesteś już tak wiekowy, to powinieneś mieć więcej oleju w głowie i pojąć te kwestie. Zarząd to większość Widzewiaków z krwi i kości i chcieliby derbowego rywala na trybunach, ale dobro klubu jest dla nich ważniejsze (czyt. ewentualny awans co przyciągnie sponsorów i wspomoże dalszą drogę do ekstraklasy). Jeśli sytuacja punktowa wyglądałaby inaczej (nie mielibyśmy szans na awans/zapewniony awans), to na 100% nie byłoby żadnych spekulacji o tym, czy ktoś odpali race, czy wybiegnie na murawę i będzie się o tym pisało w mediach. Reasumując przytaczanie przykładów Legii, czy Lecha jest nie na miejscu, bo jeśli sytuacja ligowa była by jasna i klarowna, to wszedłby każdy. Właściciele postawili na dobro klubu i tyle w temacie.konmetkol pisze:Bywałem na wszystkich Derbach od 93 roku zarówno tych na Widzewie jak i na Al. Unii. Nawet jak nas było 300 na Widzewie zawsze czuło się satysfakcję z tego że jesteś jednym z Tych których tak bardzo nienawidzi przeciwnik. Zawsze ale to Zawsze to Miasto żyło Derbami. Pamiętam czasy małolata jak siedziało się w LO i tydzień przed derbami już było rozkminiane co się będzie działo
Szkoda Polemizować naprawdę. Nie jesteśmy tutaj władni cokolwiek zrobić. A wyzywać się lepiej na STADIONIE przy pełnych trybunach a nie na kibice net.
-
ldzwdz1910
Kasa sponsorów = dalsza droga do ekstraklasy. Wątpię, że gdyby Wasz zarząd miał podobną sytuację postąpiłby inaczej. Nie chodzi o żadnych Januszy. Mariany i Andrzeje ponarzekaliby, popisali w necie i temat by się rozszedł po kościach. Kiedy graliśmy z pierwszych i drugich miejsc nie było dwóch tak nisko upadłych klubów, sytuacja była w miarę stabilna, a teraz Widzew ma szanse wrócić na salony i działacze chcą to wykorzystać, prosta sprawa. Nie musisz mi mówić o prawdziwych emocjach na trybunach podczas derbów, bo czekałem na to 8 lat z łezką wspomnień. U mnie też większość znajomych była za wpuszczeniem i są rozczarowani. Śmieszy mnie jak tutaj wypisują się jakieś pędzle, że Widzewiacy się obsrali i nie chcą rywala w klatce. Poczytali nasze forum, gdzie jest kółko własnej adoracji ok dwudziestu osób i na tej podstawie ferują opinie.konmetkol pisze:
Czyli tak jak pisałem wcześniej wybraliście Modern Football Liczy się kasa sponsorów i zadowoleni Janusze popcornowcy. naprawdę nie przetłumaczysz mi że gdyby była jasna sytuacja to by nas wpuścili ...Kiedyś graliśmy my czy wy z pierwszego miejsca a drudzy z drugiego i byli obecni kibice obu klubów Wiec proszę nie pisz bzdur . Mam kolegów zarówno z jednej i drugiej strony z waszego FC każdy mówi że derby bez ŁKS to jak stosunek z ręką ...niby orgazm jest ale brak pełnej satysfakcji. Dla prawdziwych kibiców liczą się emocje na Trybunach oprawy śpiewy ...mecz był tylko dodatkiem to tej całej otoczki. Mogli wasi działacze zgodzić się na ograniczoną liczbę kibiców np. 300 - 400 tak jak to bywało wcześniej nie padła taka propozycja ze stron działaczy bo ważniejsze jest sprzedanie biletów na sektory buforowe. Dla tego powtarzam Łódzkie Derby zostały zniszczone PRZEZ DZIAŁACZY I URZĘDNIKÓW. I tyle w temacie, Teraz Derby tylko na ulicach, na stadionie króluje Modern Football
Szkoda Polemizować naprawdę. Nie jesteśmy tutaj władni cokolwiek zrobić. A wyzywać się lepiej na STADIONIE przy pełnych trybunach a nie na kibice net.
-
showmustgoon
Zróbcie bojkot.
ldzwdz1910 pisze:Kasa sponsorów = dalsza droga do ekstraklasy. Wątpię, że gdyby Wasz zarząd miał podobną sytuację postąpiłby inaczej. Nie chodzi o żadnych Januszy. Mariany i Andrzeje ponarzekaliby, popisali w necie i temat by się rozszedł po kościach. Kiedy graliśmy z pierwszych i drugich miejsc nie było dwóch tak nisko upadłych klubów, sytuacja była w miarę stabilna, a teraz Widzew ma szanse wrócić na salony i działacze chcą to wykorzystać, prosta sprawa. Nie musisz mi mówić o prawdziwych emocjach na trybunach podczas derbów, bo czekałem na to 8 lat z łezką wspomnień. U mnie też większość znajomych była za wpuszczeniem i są rozczarowani. Śmieszy mnie jak tutaj wypisują się jakieś pędzle, że Widzewiacy się obsrali i nie chcą rywala w klatce. Poczytali nasze forum, gdzie jest kółko własnej adoracji ok dwudziestu osób i na tej podstawie ferują opinie.konmetkol pisze:
Czyli tak jak pisałem wcześniej wybraliście Modern Football Liczy się kasa sponsorów i zadowoleni Janusze popcornowcy. naprawdę nie przetłumaczysz mi że gdyby była jasna sytuacja to by nas wpuścili ...Kiedyś graliśmy my czy wy z pierwszego miejsca a drudzy z drugiego i byli obecni kibice obu klubów Wiec proszę nie pisz bzdur . Mam kolegów zarówno z jednej i drugiej strony z waszego FC każdy mówi że derby bez ŁKS to jak stosunek z ręką ...niby orgazm jest ale brak pełnej satysfakcji. Dla prawdziwych kibiców liczą się emocje na Trybunach oprawy śpiewy ...mecz był tylko dodatkiem to tej całej otoczki. Mogli wasi działacze zgodzić się na ograniczoną liczbę kibiców np. 300 - 400 tak jak to bywało wcześniej nie padła taka propozycja ze stron działaczy bo ważniejsze jest sprzedanie biletów na sektory buforowe. Dla tego powtarzam Łódzkie Derby zostały zniszczone PRZEZ DZIAŁACZY I URZĘDNIKÓW. I tyle w temacie, Teraz Derby tylko na ulicach, na stadionie króluje Modern Football
ŁKS też ma szansę wrócić na salony,dlatego na jesieni przygotował dla Was 900 (!) biletów.Chociaż trybuna ma pojemność
5700 (!).To chyba troszeczkę więcej niż 5 %,prawda?
Prawda jest jedna: Nie ma flag/nie ma biletów.
-
Hustin Doffman
Komentkol zgadzam się z Tobą w kwesti braku kibiców ŁKS. Ja równiez uważam że była szansa na stworzenie wspaniałego widowiska na trybunach a bedzie wielki gniot. Zarząd się skompromitował i tyle. Teraz jedna z ekip awansuje do 2 ligi i c*** wie kiedy będą nastepne derby. U was derbów nie zobaczymy dopóki nie powstanie reszta stadionu,tak więc nasz zarząd zbłaźnił sie podwójnie bo narazie tylko u nas była szansa na prawdziwe derby. Można się tu zasypywać agumentami ZA jak i PRZECIW ale mimo wszystko najlepsze derby w Polsce powoli staja sie historią i zamiast ratować te derby wjebalismy kolejny gwóźdz do derbowej trumny.
Jakby Łks został wpuszczony to na 90% doszło by do starć na trybunach. Nie mam na myśli flag, bo przecież i tak by ich nie wnieśli. Jak czytam entliczka, że spaliliby fany to mi się śmiać chce. Tak czy inaczej po stronie Widzewa znalazłoby się wielu chętnych by przedostać się pod sektor gości i wyjaśnić Łksiakom pewne rzeczy. W perspektywie Widzew miałby spore problemy, bo posypały by się duże kary a na to nie można sobie w obecnym czasie pozwolić.
Ogólnie to nie ma się co tłumaczyć hipokrytom z Łksu, którzy już zapomnieli jak zachowali się 5 lat temu.
Ogólnie to nie ma się co tłumaczyć hipokrytom z Łksu, którzy już zapomnieli jak zachowali się 5 lat temu.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
A ja sie z Toba nie zgode w wielu sprawach.konmetkol pisze:Bywałem na wszystkich Derbach od 93 roku zarówno tych na Widzewie jak i na Al. Unii. Nawet jak nas było 300 na Widzewie zawsze czuło się satysfakcję z tego że jesteś jednym z Tych których tak bardzo nienawidzi przeciwnik. Zawsze ale to Zawsze to Miasto żyło Derbami. Pamiętam czasy małolata jak siedziało się w LO i tydzień przed derbami już było rozkminiane co się będzie działo
1. Napisz mi kiedy to ŁKS zrobil bojkot z braku kibicow Widzewa. Z tego co wiem dobrze sie bawiliscie na derbach bez naszego udzialu.
2. Widzew nie wpuszczony do Was zbiera sie i probuje isc na mecz a wy grzecznie pod telebimem sie zbieracie. (nie napinka ale fakty)
3 Z tymi 1500 januszami i 2000 fanatykami fantazja poniosla po raz kolejny niestety. Przypominam ze na mlych wchodzi 3500 osob a na B i C tez nie brakuje ogarnietych osob.
Bo jesli u was chodza tylko fanatycy (frekwecja ok 3500) a niby nasza polowa zegara to janusze to chodz porownamy obie trybuny jak sie zachowuja przez caly mecz a nie 2 minutowe zrywy.
Co do reszty zgodze sie. Lipa ze was nie bedzie i ta wiadomosc udezyla nie tylko w was. Ja zawsze wrzucam do puchy a nawet przelewy robie na oprawy ale jakos nie moge sie zebrac zeby zrobic to na derbowy mecz bo info o nie wpuszczeniu gosci to tak jakby ktos zdmuchna mi swieczke z mojego tortu.
Z drugiej strony nie mam pretensji do naszego zarzadu bo ich obowiazkiem jest odrodzenie Widzew i staty/niestety robia to bardzo dobrze.
Matko Boska i wszyscy święci! To wielkie szczęście,że "tam" nie idziemy.Widzew chciał nam "coś" wyjaśnić.Janiol pisze:Jakby Łks został wpuszczony to na 90% doszło by do starć na trybunach. Nie mam na myśli flag, bo przecież i tak by ich nie wnieśli. Jak czytam entliczka, że spaliliby fany to mi się śmiać chce. Tak czy inaczej po stronie Widzewa znalazłoby się wielu chętnych by przedostać się pod sektor gości i wyjaśnić Łksiakom pewne rzeczy. W perspektywie Widzew miałby spore problemy, bo posypały by się duże kary a na to nie można sobie w obecnym czasie pozwolić.
Z perspektywy fotela autokarowego,przez szybę? Nie wiem.
Wiem jedno,Bóg nad nami czuwa....eeehhh
Tak nudno w autobusie, że na forum siedzisz?:)
Dam Ci większe pole do popisu.Ostatni mecz Łódzkiego Klubu Sportowego,na żywo,widziałem późną wiosną tamtego roku.C1365O pisze:Tak nudno w autobusie, że na forum siedzisz?:)
A teraz "konstruktywnie" się do mnie dopie..dol...
Pewnie przy piwku bym sie z Toba zgodzil ale jak czytam wpisy tych bialych k**** to c*** im w dupe ... Zaluje chlopakow zza miedzy ale tych z ktorymi sie znamy ponad 20 lat i szanujemy ale nie tych bajkopisarzy ktorzy by tu wniesli flagi palili je i jeszcze r******** 18 tys ludzi w pyl ... wniesc to by mogli bilet tramwajowy i tyle w temacie -- to nie te czasy jak sie wnosilo co sie chcialo albo cieciowi w lape dawalo ...Hustin Doffman pisze:Komentkol zgadzam się z Tobą w kwesti braku kibiców ŁKS. Ja równiez uważam że była szansa na stworzenie wspaniałego widowiska na trybunach a bedzie wielki gniot. Zarząd się skompromitował i tyle. Teraz jedna z ekip awansuje do 2 ligi i c*** wie kiedy będą nastepne derby. U was derbów nie zobaczymy dopóki nie powstanie reszta stadionu,tak więc nasz zarząd zbłaźnił sie podwójnie bo narazie tylko u nas była szansa na prawdziwe derby. Można się tu zasypywać agumentami ZA jak i PRZECIW ale mimo wszystko najlepsze derby w Polsce powoli staja sie historią i zamiast ratować te derby wjebalismy kolejny gwóźdz do derbowej trumny.
Pewnie kilka miesięcy temu czerwona k**** byś pisał że niemożliwe jest wyjebanie wam awanturników, rozjebanie się Jędrasa, waszego śmieciowego klubu na 5 poziomie rozgrywkowym czy że Twój młynowy będzie kazał Ci pozdrawiać Wisłę KrakówSpy pisze:Pewnie przy piwku bym sie z Toba zgodzil ale jak czytam wpisy tych bialych k**** to c*** im w dupe ... Zaluje chlopakow zza miedzy ale tych z ktorymi sie znamy ponad 20 lat i szanujemy ale nie tych bajkopisarzy ktorzy by tu wniesli flagi palili je i jeszcze r******** 18 tys ludzi w pyl ... wniesc to by mogli bilet tramwajowy i tyle w temacie -- to nie te czasy jak sie wnosilo co sie chcialo albo cieciowi w lape dawalo ...Hustin Doffman pisze:Komentkol zgadzam się z Tobą w kwesti braku kibiców ŁKS. Ja równiez uważam że była szansa na stworzenie wspaniałego widowiska na trybunach a bedzie wielki gniot. Zarząd się skompromitował i tyle. Teraz jedna z ekip awansuje do 2 ligi i c*** wie kiedy będą nastepne derby. U was derbów nie zobaczymy dopóki nie powstanie reszta stadionu,tak więc nasz zarząd zbłaźnił sie podwójnie bo narazie tylko u nas była szansa na prawdziwe derby. Można się tu zasypywać agumentami ZA jak i PRZECIW ale mimo wszystko najlepsze derby w Polsce powoli staja sie historią i zamiast ratować te derby wjebalismy kolejny gwóźdz do derbowej trumny.
Nie bądź hipokrytą biały obszczymurze. Nie tak dawno Poznań gaz odkręcał na waszej ruderze a teraz ruchają wasze panny za waszym przyzwoleniem. Nie tak dawno jeszcze kurwowaliście na Arkę a teraz się w kuluarach macacie po siusiakach. Niby jebiecie KSC a żydokurwy z Limanowskiego siedzą u nich na sektorze. AJanty1908 pisze:Pewnie kilka miesięcy temu czerwona k**** byś pisał że niemożliwe jest wyjebanie wam awanturników, rozjebanie się Jędrasa, waszego śmieciowego klubu na 5 poziomie rozgrywkowym czy że Twój młynowy będzie kazał Ci pozdrawiać Wisłę KrakówSpy pisze:Pewnie przy piwku bym sie z Toba zgodzil ale jak czytam wpisy tych bialych k**** to c*** im w dupe ... Zaluje chlopakow zza miedzy ale tych z ktorymi sie znamy ponad 20 lat i szanujemy ale nie tych bajkopisarzy ktorzy by tu wniesli flagi palili je i jeszcze r******** 18 tys ludzi w pyl ... wniesc to by mogli bilet tramwajowy i tyle w temacie -- to nie te czasy jak sie wnosilo co sie chcialo albo cieciowi w lape dawalo ...Hustin Doffman pisze:Komentkol zgadzam się z Tobą w kwesti braku kibiców ŁKS. Ja równiez uważam że była szansa na stworzenie wspaniałego widowiska na trybunach a bedzie wielki gniot. Zarząd się skompromitował i tyle. Teraz jedna z ekip awansuje do 2 ligi i c*** wie kiedy będą nastepne derby. U was derbów nie zobaczymy dopóki nie powstanie reszta stadionu,tak więc nasz zarząd zbłaźnił sie podwójnie bo narazie tylko u nas była szansa na prawdziwe derby. Można się tu zasypywać agumentami ZA jak i PRZECIW ale mimo wszystko najlepsze derby w Polsce powoli staja sie historią i zamiast ratować te derby wjebalismy kolejny gwóźdz do derbowej trumny.
Chwile przed przyklepaniem zgody Chorzów wyjebal wam flagę,a jeszcze rok temu Wisła była stara kurwą :) Kalisz sie kroił z elana a teraz razem sobie ciągniecie pod zegarem ( mam nadzieje że dostosowałem sie do Twojego rynsztokowego poziomu) , widze że chłopaki z kibice.net żyli w świecie fantazji że flagi nie zostały by spalone na derbach oj bolało by bolało
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
stopislamizacjieurop
Skoro Widzew przystąpił do rozgrywek trzecioligowych i spełnił wymogi licencyjne ma i również obowiązki a do nich należy wpuszczenie na obiekt kibiców drużyny przeciwnej jest przecież wydzielony sektor gości,nie może sobie wybierać a tych wpuścimy a tych nie bo coś tam coś tam,tym bardziej że z tego co czytam to psy dały pozytywną opinie tak samo władze miasta i Łzpn ,szkoda mi tu kibiców obu ekip bo przypuszczam że większość po obu stronach była za derbami z obiema ekipami.Pamiętam jak wpuszczaliście sie po 2,5tyś a teraz tyś łksu wielki problem?.Jeżeli zarząd Widzewa niewpuści Lksu powinni dostać karę finansową i odjęcie 3punktów na co zezwala regulamin,była by to nauczka na przyszłość że tak sie nierobi niewolno z d*** zamykać sektor bo komuś coś nie pasuje.
Spłonęłyby ale w twoich i entliczka snach. Bo w rzeczywistości nie znalazłyby się na stadionie. Ale wierzcie sobie żydy w wersję jak to byście zepsuli święto na Widzewie, jedynie tyle wam pozostało i telebim.wid08 pisze: widze że chłopaki z kibice.net żyli w świecie fantazji że flagi nie zostały by spalone na derbach oj bolało by bolało
NORYMBERGA DLA KOMUNY
A to czasem nie Widzew malował grafy Arki w Łodzi??traffka90 pisze: Nie tak dawno jeszcze kurwowaliście na Arkę a teraz się w kuluarach macacie po siusiakach.
-
łodzianin98
Bo zapewne Ty byś stał na bramkach i przeszukiwał każdego z osobna...Janiol pisze:Spłonęłyby ale w twoich i entliczka snach. Bo w rzeczywistości nie znalazłyby się na stadionie. Ale wierzcie sobie żydy w wersję jak to byście zepsuli święto na Widzewie, jedynie tyle wam pozostało i telebim.wid08 pisze: widze że chłopaki z kibice.net żyli w świecie fantazji że flagi nie zostały by spalone na derbach oj bolało by bolało
Ty parchatek, jeszcze przed chwilą dopytywałeś w temacie komentarzy czy to prawda a teraz wpadasz z kumatym info haha beka w c***Wacław pisze:Dzisiaj Widzew ustawia się na jadący Łks do Lubawy. We wszystko mieszają się Ci co zawsze. Kilkanaście osób z Widzewa zawiniętych. Szkoda,Widzew w dobrej liczbie w mocnym składzie,
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
łodzianin98 pisze:Bo zapewne Ty byś stał na bramkach i przeszukiwał każdego z osobna...Janiol pisze:Spłonęłyby ale w twoich i entliczka snach. Bo w rzeczywistości nie znalazłyby się na stadionie. Ale wierzcie sobie żydy w wersję jak to byście zepsuli święto na Widzewie, jedynie tyle wam pozostało i telebim.wid08 pisze: widze że chłopaki z kibice.net żyli w świecie fantazji że flagi nie zostały by spalone na derbach oj bolało by bolało
No nie spalą bo ich nie wpuścicie głąbie :) Typowo widzewski ruch... hehe
Płonie szmata fc Aleksandrowa dzisiaj 1/4 :-)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
został wam telebim :(
A teraz wróć do na ziemię i do rzeczywistości.Wacław pisze:Po pierwsze to nigdzie się nie dopytywałem tylko napisałem znak zapytania,a znak zapytania może mieć różne znaczenie. Po drugie, informacja została potwierdzona poprzez moja rozmowę z osobami które brały w tym zajściu udział więc napisałem ;) Jeszcze parchatku masz jakieś pytania? Swoją drogą, tak jak pisałem, Widzew w dobrej liczbie jak i mocną kapelą więc szkoda, że nie doszło do starcia bo myślę, że byście spierdalali jak dzikie zające z całym szacunkiem do Waszej dobre bandy...MW10 pisze:Ty parchatek, jeszcze przed chwilą dopytywałeś w temacie komentarzy czy to prawda a teraz wpadasz z kumatym info haha beka w c***Wacław pisze:Dzisiaj Widzew ustawia się na jadący Łks do Lubawy. We wszystko mieszają się Ci co zawsze. Kilkanaście osób z Widzewa zawiniętych. Szkoda,Widzew w dobrej liczbie w mocnym składzie,
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
dobrze ze fantazja cie nie opuszcza a tak na powarznie to wiedzielismy o waszym pomyśle dziś no szkoda bo pewno mordy by wam opadły do następnego.
-
szwadron97
no zostal dla ŁKS-sy telebim bo na lzy nie nazbierabyscie wiader hahamądrala pisze:został wam telebim :(
Pierdolenie o przepowiedniach że ktoś się na kogoś ustawił i by mu dojebał ale policja itp itd to sobie może wciskać do snu swojej kochance albo w przypadku młodszych użytkowników tego forum,swojemu niedorozwiniętemu koledze ze szkolnej ławki.
Kiedy ŁKS wyjebał Widzew z fan to rozumiem że Widzewiaki dzwonili do decyzyjnych z ŁKSu z propozycją sparingu o te flagi?Czy był z tym jakiś problem?
Wacław-Dzwoniłeś?
Kiedy ŁKS wyjebał Widzew z fan to rozumiem że Widzewiaki dzwonili do decyzyjnych z ŁKSu z propozycją sparingu o te flagi?Czy był z tym jakiś problem?
Wacław-Dzwoniłeś?
-
zdeptany trawnik
To ja zadam to samo pytanie czy jak straciliscie crazy cannibals dzwoniliscie ? Ty dzwoniłeś ? Pewnie jeszcze wtedy grałes w kapsle . Staram sie tu nie pisac bo temat to dno i wodorosty ale czasami sie nie da jak czytam teksty ze wiedzieliscie ze sie ustawiamy i były by Poddebice 2 a moze to tym razem Widzew by wam zrobił Poddebice . Jak by doszło do czegos to bysmy wiedzieli a ze nie pykło to nie ma co gdybac !!
-
Entlicheck
Na szczęście cała Polska już się przyzwyczaiła że jak do niczego nie dochodzi to Widzew jest zawsze "dobrą liczbą i mocną kapelą"...Wacław pisze:Swoją drogą, tak jak pisałem, Widzew w dobrej liczbie jak i mocną kapelą więc szkoda, że nie doszło do starcia bo myślę, że byście spierdalali jak dzikie zające z całym szacunkiem do Waszej dobre bandy...
Natomiast jak już do czegoś dojdzie to musicie kliniczny tłumaczenia - a że was za mało, a ze skład nie taki , a ze autokar pikników...itp ;)
Dzisiaj ŁKS rozpoczął "Taniec z czerwonymi obsrancami" ... na pierwszy rzut poszła chyba najmniej wartościowa szmata - Fc Aleksandrów ... Więc spokojnie Widzewiaki , z tymi bardziej znaczącymi plotnami będziecie mieli okazję pożegnać się osobiscie...
A dzisiejszej akcji Widzewiakow raczej nikt nie ma zamiaru komentować...
proste jest ze derby na które nas nie zaprosiliscie są już za 4 dni , od momentu wyjebania wam flag minelo pół roku , a wy przez ten czas nie zrobiliście kompletnie nic... Ot zwykła pokazówka z góry skazana na niepowodzenie , złeby uratować resztki honoru przed zbliżającymi się derbami...
p****** się ojszczancu i twoje żydowskie koleżanki. Ile się będziesz brandzlowal lumpie z kalesu nad tymi flagami.Przeciez ty jesteś zwykłym śmieciem z internetu i Podobnie twoje koleżanki dinterki, radicale i inne pizdy
-
rozpierdol
A czemu nikt nie ma zamiaru komentować pedrylu?Czyli teraz będzie tak,że cokolwiek psy rozkminią będzie przez was uważane za pokazówkę?Tak to sobie wykminiłeś?Pokazujesz kolejny raz jak bardzo boli cię Widzew zakłamańcu spod wiaty.Entlicheck pisze:A dzisiejszej akcji Widzewiakow raczej nikt nie ma zamiaru komentować...
proste jest ze derby na które nas nie zaprosiliscie są już za 4 dni , od momentu wyjebania wam flag minelo pół roku , a wy przez ten czas nie zrobiliście kompletnie nic... Ot zwykła pokazówka z góry skazana na niepowodzenie , złeby uratować resztki honoru przed zbliżającymi się derbami...
Uratuj resztki honoru i W********** z tego forum w trybie natychmiastowym.Najlepiej od razu pod telebim.
1910