Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
podejźrzon

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: podejźrzon » 06.05.2017, 13:29

Entlicheck pisze:Derby pokazują po prostu po raz kolejny jaką skurwiałą mają mentalność czerwoni i ze mają niemały kompleks ŁKSu.
Pisalem o tym już pol roku temu, ze nic nie bedzie z naszego wejscia na derby u nich, bo nie przepalą po prostu tego megalomańskie wieśki , że im swieto zepsujemy - to sie pruli ze gowno wiem , bo policja nie pozwoli,... i co teraz czerwoni ?? odszczekacie ??
A Ty co robiłeś w 2010? Stałeś pod wiaduktem przy Kaliskim żebyśmy tylko nie doszli do Was na stadion?

W 2012 jechałeś ze swoim zarządem jak po prostu zdecydowali się nas nie wpuścić, chociaż na waszym stadionie nie dało się nic rozjebać bo wszystko było już rozjebane?

"Adi" nie p****** :).

iparts.pl
Fjk

Post autor: Fjk » 06.05.2017, 13:45

jak to co to była decyzja ze nei wchodzicie proste dosc wszyscy mieli ze wy do nas wchodzicie w ilu chcecie a odwrotnie wieczny problem myslaliscie ze zrobicie pochod i i tak wejdziecie a tu poraz kolejny pstryczek w nos

Spy

Post autor: Spy » 06.05.2017, 14:00

Entlicheck pisze:
Derby pokazują po prostu po raz kolejny jaką skurwiałą mają mentalność czerwoni i ze mają niemały kompleks ŁKSu.
Jak mozna miec kompleks czegos co praktycznie nie istnieje :)
A nie przepraszam ten dziki tlum w liczbie 2,5 tys na wlasnym stadionie robi wrazenie i mozna brac przyklad ;)

Kokosik

Post autor: Kokosik » 06.05.2017, 14:41

Osobiście uważam że zarząd Widzewa nie powinien robić problemu ŁKS'owi z wejściem na mecz... Powinniśmy sobie pomagać w takich sytuacjach, tym bardziej że i policja i ekstraklasa sypiąc zakazami robią wystarczające problemy wyjazdowiczom.

kibole Widzewa mogliby wpłynąć na zarząd, pytanie czy chcą to zrobić?

kmwtww10

Post autor: kmwtww10 » 06.05.2017, 14:43

[/quote] a w ostatnich latach wasz poziom można przyrównac co najwyżej do Wisły Płock, typowy średniak.[/quote]

Wracaj do kochanówki klepać dalej w klawiaturkę pajacu.

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 06.05.2017, 16:09

O tym że psiarnia się zgodzi to żeś entliczek psychiczek pisał ale śmieszy wszystkich twoje pierdolenie że jak wejdziecie to zepsujecie święto spaleniem flag.Kumaci ludzie na Widzewie chcą byście weszli ale też nikt nie jest wszechmogący.
Taka sama sytuacja byłaby u was gdzie klub robiłby wszystko by klatka podczas derbów była pusta.
1910

Pixie

Post autor: Pixie » 06.05.2017, 16:59

łodzianin98 pisze:
stachuzrdg pisze:Czyli identycznie jak na fansach w 2010, gdzie zdecydowanie większość użytkowników była za niewpuszczeniem Widzewa na sektor gości. Ba nawet odpierdalali szopki pod Kaliskim aby zatrzymać grupę mieszkańców miasta udającą się na stadion miejski.
W 2012 identyczne zachowanie działaczy Łks-u o niewpuszczeniu kibiców Widzewa.

Teraz ku*** szok a wtedy sam klaskałeś swoim działaczom i kibicom
W 2010 to mieliście zakaz za Zabrze, więc nie porównuj obu sytuacji.

Do tej pory Widzew tak zapraszał ŁKS na derby by im pokazać prawdziwy stadion, doping i uj wie co jeszcze, a teraz co? nagle się zmieniło nastawienie? Myślę, że miasto powinno być mediatorem w rozmowach między dwoma klubami. Trzeba wybrać mniejsze zło, a tym jest wpuszczenie gości na ten mecz. W innym przypadku miasto będzie znowu rozjebane, ucierpią na tym najwięcej przypadkowi mieszkańcy którzy pojawią się na linii ognia.
Owszem mieliśmy wtedy zakaz za Zabrze, ale policja wiedząc o naszym przemarszu była skłonna nas wpuścić na stadion i tak by się stało gdyby ŁKS nie postanowił koczować na Kaliskim kilka godzin przed meczem i nas za wszelką siłę blokować mimo iż w rundzie wiosennej wy u nas na derbach byliście. Tak więc nie róbmy sobie jaj i nie piszmy głupot, że ŁKS nam zawsze nieba chciał przychylić jeśli chodzi o derby. Żeby była jasność, ja bardzo bym chciał żeby udało się wam wejść i do końca mam nadzieję, że sektor gości będzie jednak otwarty chociaż jestem realistą i zdaje sobie sprawę, że na 99% tak nie będzie. Byłem na różnych derbach i wiem, że nawet nie ma co porównywać tych spotkań kiedy wy u nas zajmowaliście całą Niciarkę albo my u was gościliśmy w kilka tysięcy osób do tych derbów kiedy u nas klatka świeciła pustkami albo musiałem je oglądać w TV bo wy z jakichś powodów postanowiliście nas nie wpuszczać. Co do użytkowników forum, sam jestem zaskoczony, że tak wiele osób jest za tym żeby was nie było, ale tak jak było pisane u was na forach też większość osób w analogicznej sytuacji cieszyła się i popierała to, że my nie wejdziemy. Widać mentalność ludzi się zmienia. Zresztą u was nie trzeba odwoływać się do forumowiczów tylko właśnie do tej sytuacji kiedy zablokowaliście nam wejście, a raczej mi nikt nie powie, że była to inicjatywa pikników i miłośników dobrej piłki. Smutne jest to, że u nas w Łodzi nie potrzeba policji, wojewodów czy innych komisji ligi i ich głupich decyzji żeby zniszczyć derby. Wystarczy złośliwość działaczy, przy poklasku części kibiców, i piszę to zarówno o jednej i o drugiej stronie Łodzi, żeby kiedyś takie święto jak derby było w dużej mierze popsute.

morisson

Post autor: morisson » 06.05.2017, 17:22

kolega wyżej opisał idealnie jak to wygląda ja ze swojej strony dodam tylko że te osoby które tu tak ochoczo krzyczą by nie wpuszczać kibiców gości powinny porządnie pierdolnąć się w łeb i więcej kibicami się nie nazywać, kiedyś ktoś was na stadion nie wpuści bo stwierdzi że nie pasujecie do towarzystwa. Mnie uczyli inaczej Piłka Nożna dla Kibiców.

łodzianin98

Post autor: łodzianin98 » 06.05.2017, 19:02

Pixie pisze: Owszem mieliśmy wtedy zakaz za Zabrze, ale policja wiedząc o naszym przemarszu była skłonna nas wpuścić na stadion i tak by się stało gdyby ŁKS nie postanowił koczować na Kaliskim kilka godzin przed meczem i nas za wszelką siłę blokować mimo iż w rundzie wiosennej wy u nas na derbach byliście. Tak więc nie róbmy sobie jaj i nie piszmy głupot, że ŁKS nam zawsze nieba chciał przychylić jeśli chodzi o derby. Żeby była jasność, ja bardzo bym chciał żeby udało się wam wejść i do końca mam nadzieję, że sektor gości będzie jednak otwarty chociaż jestem realistą i zdaje sobie sprawę, że na 99% tak nie będzie. Byłem na różnych derbach i wiem, że nawet nie ma co porównywać tych spotkań kiedy wy u nas zajmowaliście całą Niciarkę albo my u was gościliśmy w kilka tysięcy osób do tych derbów kiedy u nas klatka świeciła pustkami albo musiałem je oglądać w TV bo wy z jakichś powodów postanowiliście nas nie wpuszczać. Co do użytkowników forum, sam jestem zaskoczony, że tak wiele osób jest za tym żeby was nie było, ale tak jak było pisane u was na forach też większość osób w analogicznej sytuacji cieszyła się i popierała to, że my nie wejdziemy. Widać mentalność ludzi się zmienia. Zresztą u was nie trzeba odwoływać się do forumowiczów tylko właśnie do tej sytuacji kiedy zablokowaliście nam wejście, a raczej mi nikt nie powie, że była to inicjatywa pikników i miłośników dobrej piłki. Smutne jest to, że u nas w Łodzi nie potrzeba policji, wojewodów czy innych komisji ligi i ich głupich decyzji żeby zniszczyć derby. Wystarczy złośliwość działaczy, przy poklasku części kibiców, i piszę to zarówno o jednej i o drugiej stronie Łodzi, żeby kiedyś takie święto jak derby było w dużej mierze popsute.
Owszem był w rundzie jesiennej na derbach, ale pomimo prośby o przyznanie Niciarki ta została odrzucona i dano 500 czy tam ileś biletów na klatkę. Jak dobrze wiesz policja w tym kraju nie powinna decydować o wpuszczaniu, lub nie wpuszczaniu kibiców, poza tym na sektor gości zaproszone byli podopieczni domów dziecka. Ktoś tu chyba wspomniał, a jeżeli nie to przepraszam, że nie wpuszczeni zostaliście wtedy bo wkurwiający był fakt, że Widzew zawsze wchodził na derby w ilu chciał, a po drugiej stronie oprócz 2 incydentów w postaci dostania Niciarki były śmieszne pule w wysokości 500-800 sztuk. Po tych derbach w 2010 roku aż do dziś derby jak dla mnie nie funkcjonują jak i pewnie dla wielu innych.

Marcel1908

Post autor: Marcel1908 » 06.05.2017, 19:05

Pixie pisze:
łodzianin98 pisze:
stachuzrdg pisze:Czyli identycznie jak na fansach w 2010, gdzie zdecydowanie większość użytkowników była za niewpuszczeniem Widzewa na sektor gości. Ba nawet odpierdalali szopki pod Kaliskim aby zatrzymać grupę mieszkańców miasta udającą się na stadion miejski.
W 2012 identyczne zachowanie działaczy Łks-u o niewpuszczeniu kibiców Widzewa.

Teraz ku*** szok a wtedy sam klaskałeś swoim działaczom i kibicom
W 2010 to mieliście zakaz za Zabrze, więc nie porównuj obu sytuacji.

Do tej pory Widzew tak zapraszał ŁKS na derby by im pokazać prawdziwy stadion, doping i uj wie co jeszcze, a teraz co? nagle się zmieniło nastawienie? Myślę, że miasto powinno być mediatorem w rozmowach między dwoma klubami. Trzeba wybrać mniejsze zło, a tym jest wpuszczenie gości na ten mecz. W innym przypadku miasto będzie znowu rozjebane, ucierpią na tym najwięcej przypadkowi mieszkańcy którzy pojawią się na linii ognia.
Owszem mieliśmy wtedy zakaz za Zabrze, ale policja wiedząc o naszym przemarszu była skłonna nas wpuścić na stadion i tak by się stało gdyby ŁKS nie postanowił koczować na Kaliskim kilka godzin przed meczem i nas za wszelką siłę blokować mimo iż w rundzie wiosennej wy u nas na derbach byliście. Tak więc nie róbmy sobie jaj i nie piszmy głupot, że ŁKS nam zawsze nieba chciał przychylić jeśli chodzi o derby. Żeby była jasność, ja bardzo bym chciał żeby udało się wam wejść i do końca mam nadzieję, że sektor gości będzie jednak otwarty chociaż jestem realistą i zdaje sobie sprawę, że na 99% tak nie będzie. Byłem na różnych derbach i wiem, że nawet nie ma co porównywać tych spotkań kiedy wy u nas zajmowaliście całą Niciarkę albo my u was gościliśmy w kilka tysięcy osób do tych derbów kiedy u nas klatka świeciła pustkami albo musiałem je oglądać w TV bo wy z jakichś powodów postanowiliście nas nie wpuszczać. Co do użytkowników forum, sam jestem zaskoczony, że tak wiele osób jest za tym żeby was nie było, ale tak jak było pisane u was na forach też większość osób w analogicznej sytuacji cieszyła się i popierała to, że my nie wejdziemy. Widać mentalność ludzi się zmienia. Zresztą u was nie trzeba odwoływać się do forumowiczów tylko właśnie do tej sytuacji kiedy zablokowaliście nam wejście, a raczej mi nikt nie powie, że była to inicjatywa pikników i miłośników dobrej piłki. Smutne jest to, że u nas w Łodzi nie potrzeba policji, wojewodów czy innych komisji ligi i ich głupich decyzji żeby zniszczyć derby. Wystarczy złośliwość działaczy, przy poklasku części kibiców, i piszę to zarówno o jednej i o drugiej stronie Łodzi, żeby kiedyś takie święto jak derby było w dużej mierze popsute.
Z jednym zgodzić się nie mogę,Gdybyście wtedy weszli na derby , potraktowane zostałoby to jako Wasz kibicowski sukces , a nasza porażka.Zdajesz sobie sprawę jakie pojawiłyby się komentarze....Nie chcę uchodzić za jakiegoś jasnowidza , ale przyjmowałem zakłady, że nie wejdziemy na te derby.

Pixie

Post autor: Pixie » 06.05.2017, 19:44

łodzianin98 pisze: Owszem był w rundzie jesiennej na derbach, ale pomimo prośby o przyznanie Niciarki ta została odrzucona i dano 500 czy tam ileś biletów na klatkę. Jak dobrze wiesz policja w tym kraju nie powinna decydować o wpuszczaniu, lub nie wpuszczaniu kibiców, poza tym na sektor gości zaproszone byli podopieczni domów dziecka. Ktoś tu chyba wspomniał, a jeżeli nie to przepraszam, że nie wpuszczeni zostaliście wtedy bo wkurwiający był fakt, że Widzew zawsze wchodził na derby w ilu chciał, a po drugiej stronie oprócz 2 incydentów w postaci dostania Niciarki były śmieszne pule w wysokości 500-800 sztuk. Po tych derbach w 2010 roku aż do dziś derby jak dla mnie nie funkcjonują jak i pewnie dla wielu innych.
Jasne, zgadzam się, że wtedy liczba biletów była mała. Jednak to było wtedy w tym sezonie kiedy wy zostaliście zdegradowani kosztem Cracovii, natomiast my mimo iż awansowaliśmy do ekstraklasy to ze względu na aferę korupcyjną musieliśmy grać jeszcze raz w 1 lidze i z tego co pamiętam prawie do ostatniego momentu nie było wiadomo czy ten mecz się odbędzie i ogólnie było zamieszanie z biletami. Co nie zmienia jednak faktu, że koniec końców do nas weszliście. Oprócz tej sytuacji w ostatnich kilkunastu latach była jeszcze jedna sytuacja kiedy faktycznie dostaliście mało biletów. Było to za czasów Puchalskiego, pamiętam, że przed tym meczem były naciski na działaczy żeby zmienili decyzje, a na samym meczu też był prowadzony protest, ale niestety niewiele to zmieniło. A w tamtym sezonie w ramach rewanżu też nam daliście jakąś śmieszną pulę biletów, chyba 400 jeśli dobrze pamiętam. No i była jeszcze jedna sytuacja kiedy sami postanowiliście zbojkotować derby, bo uznaliście, że 1700 biletów to dla was za mało, mimo iż doskonale wiedzieliście, że jeśli przyjdziecie większą liczbą to i tak wejdziecie na Niciarkę. Jasne, policja nie powinna decydować o tym czy się wchodzi czy nie, ale jeśli była taka sytuacja jaka była, to chyba nam się nie dziwisz, że chcieliśmy to wykorzystać i pojawić się na derbach. To, że na sektorze gości miały zasiąść dzieci z domu dziecka no to też nie był przypadek tylko wiedząc o naszych planach m.in. w ten sposób też chcieliście to uniemożliwić. Wasze prawo, ale nie dziw się, że niektórzy to teraz wykorzystują jako argument żeby was nie wpuścić. Co do sytuacji, że wchodziliśmy kilka razy w większej liczbie niż mieliśmy biletów rozumiem, że było to dla was frustrujące, ale wybacz nie będę Cię za to przepraszał. Zresztą inna sprawa, że wy też kilka razy na Niciarkę weszliście w większej liczbie niż liczba biletów choćby wtedy kiedy wszyscy mieliście te szale pasiaki (chyba 2005 rok), a nie da się ukryć, że wasz stadion bardziej sprzyjał w przychodzeniu w większej liczbie niż nasz. Powiedziałbym, że nie od 2010, a faktycznie ostatnie prawdziwe derby odbyły się w sezonie 2007/2008 (czyli już prawie 10 lat temu) kiedy i wy u nas byliście w solidnej liczbie, a i my u was weszliśmy w ponad 3 tys mimo, że dostaliśmy chyba 1900 biletów. Były to też ostatnie derby kiedy był tradycyjny pochód (mimo iż policja nie chciała się na niego zgodzić i podstawiła nam autobusy pod stadion) i kiedy się czuło, że faktycznie nadchodzą derby. A teraz? Młodsze pokolenie kibiców tak naprawdę nie zna tej rywalizacji, a jak tak dalej będzie to długo jej nie pozna, bo za każdym razem można przerzucać się argumentem, że my u was ostatnio nie byliśmy więc i wy też nie wejdziecie i tak w kółko.

WhiteFanatic

Post autor: WhiteFanatic » 06.05.2017, 20:53

Mam nadzieję że Fanatycy Widzewa stanowczo określą swoje stanowisko co do naszej obecności na derbach.

Dawno już nie było sytuacji że milicja nie ma żadnych przeciwwskazań do naszego wejścia i chyba sami są zdziwini decyzją Widzewa bo zapobiegawczo walili zakazy po meczu w Aleksandrowie i to raczej nie przypadkowo wybranym osobom.
Nie ma sensu wyliczać teraz kto kogo i dlaczego nie wpuszczał 5 czy 10 lat temu bo nie ma to żadnego przełożenia na stadion i sytuację w jakiej jesteśmy teraz.

Tym którzy nie chcą nas na derbach c*** do d***.

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 06.05.2017, 21:05

Nie to żebym był przeciwko wpuszczaniu, ale czy Wasz zarząd stanowczo określił się co do podpisania umowy na ewentualne szkody za swoich kibiców?
Dlaczego nie uderzacie do swoich działaczy żeby cokolwiek zrobili?
Tylko tu na kibice.net jakby to z tego forum miała zapaść decyzja.

ban82

Post autor: ban82 » 06.05.2017, 21:11

stachuzrdg pisze: Wy będziecie sobie siedzieć w klatce za pleksi a My będziemy latać po murawie i narażać się na przypał.
Z całą pewnością by tak było.Fantazja co niektórych ponosi i to bardzo.

EntlichekCipa_z_ŁKS

Post autor: EntlichekCipa_z_ŁKS » 06.05.2017, 21:17

WhiteFanatic pisze: Nie ma sensu wyliczać teraz kto kogo i dlaczego nie wpuszczał 5 czy 10 lat temu ę w jakiej jesteśmy teraz.

Heheheh udany jestes. Powiedz madrusiu kto mialby was chciec i dlaczego? Solidarnosc kibicowska? :)

showmustgoon

Post autor: showmustgoon » 06.05.2017, 21:18

Kibic ŁKS na naszym stadionie z punktu widzenia zarządu to żaden gość by wpuszczać go do siebie do domu. Trzeba było się pół roku temu wstawić, kilka lat temu również nie blokować nam dojścia ma derby.

Teraz wielki płacz. Pod telebim!

A derby niech będą naszym świętem. Wam c*** do tego.

WhiteFanatic

Post autor: WhiteFanatic » 06.05.2017, 21:39

NoMatterWhat pisze:Nie to żebym był przeciwko wpuszczaniu, ale czy Wasz zarząd stanowczo określił się co do podpisania umowy na ewentualne szkody za swoich kibiców?
Dlaczego nie uderzacie do swoich działaczy żeby cokolwiek zrobili?
Tylko tu na kibice.net jakby to z tego forum miała zapaść decyzja.
Myślisz się...
Z naszym zarządem jesteśmy w ciągłym kontakcie, od nas wyszło zapotrzebowanie na bilety i tak jak można wyczytać w internetach nie otrzymaliśmy żadnej odpowiedzi. Nie ma żadnej propozycji z Waszej strony jakoby nasz klub miał ponosić koszty napraw za uszkodzenia jakie powstaną w sektorze gosci i argument że u nas nikt nie chce wziąść na siebie odpowiedzialności to wymysł forumowych kumaczy.
Piłeczka jest tylko i wyłącznie po Waszej stronie.

Czytam te wasze wpisy i nie wierze. Dobrze ze nie macie z kibolstwem zbyt wiele wspólnego, forumowe psy.

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 06.05.2017, 21:48

No to grabarz Salski i zarząd robią Was w c****. Piłeczka jest po waszej stronie - czy zobowiążecie się pokryć szkody jakie mogą powstać czy nie. Regulamin rozgrywek mówi jasno że za kibiców gości odpowiada ich klub a wasi pro-kibicowscy właściciele mają na was wyjebane i ani myślą becelować kasę za zniszczenia.
:twisted:

łodzianin98

Post autor: łodzianin98 » 06.05.2017, 21:55

Widzę, że co niektórzy dalej mają problem ze zrozumieniem tego, że na wejście Widzewa zgodę nie wyraziła policja. Niby ciągle ciśnięte, że to nie stadion, że w ogóle, ale to że nie weszli dalej ich boli. Wyciąganie jakiś historii sprzed lat co nie mają teraz odbicia w rzeczywistości. Nowe obiekty, nowe władze klubów itd. Ale próba wyprowadzenia ich z błędu kończy się jebaniem, kurwieniem na rodzinę itd. Grochem o ścianę, gadał dziad do obrazu a obraz ani razu.

Mieliście pokazać wielki fanatyczny doping, prawdziwy stadion i w ogóle co to nie Wy, a teraz że "j****, nie należy się", "na telebim w**********". Gości na tym meczu to nie chcą jacyś janusze których jedyną mocną stroną jest ubliżanie każdemu na lewo i prawo w internecie. A te bajki o tym, że wybiegniecie na murawę, że dostaniecie walkower za to, że nie będzie awansu, że stracicie medialnie i w ogóle. Od kiedy to Widzew jest wzorem cnót i kultury? Mimo braku sympatii uznawałem, że była to mocna ekipa co się nie pierdoliła w tańcu i w d**** miała co o niej wszyscy myślą. Wjazdy pod kasy, przeganianie Motoru na ich stadionie, czy już wjazd na galerę w derby.

90% tu się udzielających czerwonych by pierwsza przy awanturze została na trybunach i kręciła smartfonami by sobie wrzucić na fejsa, YouTube'a, czy Instagrama film z awantury tysiąclecia.

kkk78

Post autor: kkk78 » 06.05.2017, 22:28

EntlichekCipa_z_ŁKS pisze:
WhiteFanatic pisze: Nie ma sensu wyliczać teraz kto kogo i dlaczego nie wpuszczał 5 czy 10 lat temu ę w jakiej jesteśmy teraz.

Heheheh udany jestes. Powiedz madrusiu kto mialby was chciec i dlaczego? Solidarnosc kibicowska? :)
Myślałem,ze każdy normalny fanatyk wolałby derby z kibicami gości,ale c*** tam,może ty jesteś inny.

Spy - twierdzisz,że ŁKS nie istnieje..Mnie by było wstyd napisać coś takiego wiedząc,że "nieistniejąca ekipa" wyjebała mi flagi.
Nie raz jeszcze się przekonasz (jeżeli oczywiście udzielasz się w kibicowskim życiu),że te 2,5 tysiąca dzikiego tłumu,jak żeś to napisał,da się we znaki tej twojej 18 tysięcznej rzeszy zajebistych kibiców.

mądrala

Post autor: mądrala » 06.05.2017, 22:43

łodzianin98 pisze:[...]90% tu się udzielających czerwonych by pierwsza przy awanturze została na trybunach i kręciła smartfonami by sobie wrzucić na fejsa, YouTube'a, czy Instagrama film z awantury tysiąclecia.
Jesteś zwykłą rurą i ch wiesz. To samo, co właśnie napisałeś, można obrzygać Waszą część tego smutnego forum, więc stul tyj i nie sap bez powodu. Na tym forum, za wyjątkiem kilku osób, wypowiadają się totalne lojtki i było tak od zawsze.

łodzianin98

Post autor: łodzianin98 » 06.05.2017, 23:14

mądrala pisze:
łodzianin98 pisze:[...]90% tu się udzielających czerwonych by pierwsza przy awanturze została na trybunach i kręciła smartfonami by sobie wrzucić na fejsa, YouTube'a, czy Instagrama film z awantury tysiąclecia.
Jesteś zwykłą rurą i ch wiesz. To samo, co właśnie napisałeś, można obrzygać Waszą część tego smutnego forum, więc stul tyj i nie sap bez powodu. Na tym forum, za wyjątkiem kilku osób, wypowiadają się totalne lojtki i było tak od zawsze.
I to samo można powiedzieć również o Tobie bo wyzywanie jakiegoś randoma w internecie od rur no też nie świadczy o umiejętności merytorycznej odpowiedzi, czy rozmowy na poziomie ;) Pozdrawiam :>

ban82

Post autor: ban82 » 06.05.2017, 23:56

A za , miesiąc, pół roku, rok, na płocie pojawi sie hasło 'piłka nożna dla kibiców' i pare tysięcy gardeł to wykrzyczy. paranoja w c***.

pbbklll

Post autor: pbbklll » 07.05.2017, 01:50

łodzianin98 pisze:
mądrala pisze:
I to samo można powiedzieć również o Tobie bo wyzywanie jakiegoś randoma w internecie od rur no też nie świadczy o umiejętności merytorycznej odpowiedzi, czy rozmowy na poziomie ;) Pozdrawiam :>
Jakim prawem tu piszą takie k****, człowieku czy ty kiedykolwiek byłeś na awanturze? Szkoda w ogole komentować takie pizdy jak ty, byłeś w parku 3 maja jak cweLke biliśmy? Pamiętasz k**** jedna z druga jak Mariusz zginął?Jeśli nie to sobie przypomnijcie. Łks z nami przy winie sami mówili, że legia ma być dojeżdzana cały czas i do oporu, a sie stara gwardia zdziwiła jak koziny skakały z legia i razem nas jebały. A jeszcze raz nam k**** Wisłę wypomnijcie.

RTS UĆ

Post autor: RTS UĆ » 07.05.2017, 09:03

showmustgoon pisze:Kibic ŁKS na naszym stadionie z punktu widzenia zarządu to żaden gość by wpuszczać go do siebie do domu. Trzeba było się pół roku temu wstawić, kilka lat temu również nie blokować nam dojścia ma derby.

Teraz wielki płacz. Pod telebim!

A derby niech będą naszym świętem. Wam c*** do tego.
No właśnie , sto procent racji.
Derby to nasze święto i nie pozwolimy go popsuć patusom z ŁKSu których tak naprawdę to nie ma i są na wymarciu.

Oby więcej takich gości jak showmustgoon się tutaj wpisywalo , widać że prawdziwy kibol z Widzewa , trochę spoleczniak , trochę konfident , trochę zakompleksiony buc - no ale co zrobić ,tacy po prostu jesteśmy :)
Spy pisze:
Entlicheck pisze:
Derby pokazują po prostu po raz kolejny jaką skurwiałą mają mentalność czerwoni i ze mają niemały kompleks ŁKSu.

Jak mozna miec kompleks czegos co praktycznie nie istnieje :)

A nie przepraszam ten dziki tlum w liczbie 2,5 tys na wlasnym stadionie robi wrazenie i mozna brac przyklad ;)
Dokladnie tak kolego spy . ŁkS nie istnieje i każdy w Polsce o tym wie , a najlepiej wiedza o tym Widzewiacy ...
I dlatego nie wpuścimy Łksiakow na derby , bo nie istnieją - jest tylko wielki Widzew i długo długo nic...
A flagi czy coś tam ?? A kto to słyszał , przecież to ściema i farmazon .
Widzew przecież nie mógł zaliczyć pleców na rzecz ekipy która nie istnieje ,więc przestańcie ŁKSiacy wymyślać takie bujdy !!

Kokosik pisze:Osobiście uważam że zarząd Widzewa nie powinien robić problemu ŁKS'owi z wejściem na mecz... Powinniśmy sobie pomagać w takich sytuacjach, tym bardziej że i policja i ekstraklasa sypiąc zakazami robią wystarczające problemy wyjazdowiczom.

kibole Widzewa mogliby wpłynąć na zarząd, pytanie czy chcą to zrobić?
W zarządzie obecnego Widzewa są kibice , jesteśmy dumni że mamy w końcu ogarniętych swoich ludzi w klubie..

I dlatego właśnie zrobimy wszystko żeby ŁKS nie wszedł na derby , bo i po co ?? Żeby były awantury , bluzgi i latająca pirotechnika ???
Nie ma opcji !
Myśleliśmy że policja pójdzie po rozum do głowy i nie dopuści do meczu z gośćmi , ale się zawiedliśmy na stróżach prawa i teraz sami musimy podjąć decyzję o derbach bez gości ...

Tylko wielki Widzew!!
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a żydzewiacy ze wsi. =-

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 07.05.2017, 09:21

stachuzrdg pisze:No to grabarz Salski i zarząd robią Was w c****. Piłeczka jest po waszej stronie - czy zobowiążecie się pokryć szkody jakie mogą powstać czy nie. Regulamin rozgrywek mówi jasno że za kibiców gości odpowiada ich klub a wasi pro-kibicowscy właściciele mają na was wyjebane i ani myślą becelować kasę za zniszczenia.
Skoro regulamin mówi jasno i każdy normalny o tym wie łącznie z Naszym zarządem,który wysłał zapytanie o bilety to co wy k**** chcecie za papiery podpisywać? Weźcie się ku*** jebnijcie w te puate łby. Regulamin jest jasny jak słońce i każdy o tym wie oprócz jebanej ciemnoty z koluszek. Wielcy ku*** kibole. A z tym waszym bieganiem po murawie to śmiech na sali. Świt wam wjebał na murawie i do Nas chcecie startować? Nas nie ma i jesteśmy na wymarciu-no tak bym zapomniał...

does.not.matter

Post autor: does.not.matter » 07.05.2017, 10:01

MISTRZ1908 pisze:Skoro regulamin mówi jasno i każdy normalny o tym wie łącznie z Naszym zarządem,który wysłał zapytanie o bilety to co wy k**** chcecie za papiery podpisywać? Weźcie się ku*** jebnijcie w te puate łby. Regulamin jest jasny jak słońce i każdy o tym wie oprócz jebanej ciemnoty z koluszek. Wielcy ku*** kibole. A z tym waszym bieganiem po murawie to śmiech na sali. Świt wam wjebał na murawie i do Nas chcecie startować? Nas nie ma i jesteśmy na wymarciu-no tak bym zapomniał...
To wklej mi ten jasny regulamin jak słońce. Tylko czemu ja wiem, ze tego nie zrobisz :D

Dzięki temu, że Świt nam wjebał na murawie, ogarneliśmy się, przez ostatnie tygodnie ćwiczyliśmy na murawie różne scenariusze tego co się może wydarzyć i gwarantuje Ci że sytuacja się nie powtórzy, żeby kolejny ze średniej półki klub wjebał nam na murawie.

dintre

Post autor: dintre » 07.05.2017, 10:07

Ćwiczyli różne scenariusze, ku*** leże :)))))))))))
Tbm

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 07.05.2017, 10:09

Proszę bardzo pajacyku.
[link]
Ten średniaczek to ładnie dał się we znaki nowej sile świata:)

Cees

Post autor: Cees » 07.05.2017, 10:09

MISTRZ1908 pisze:
stachuzrdg pisze:No to grabarz Salski i zarząd robią Was w c****. Piłeczka jest po waszej stronie - czy zobowiążecie się pokryć szkody jakie mogą powstać czy nie. Regulamin rozgrywek mówi jasno że za kibiców gości odpowiada ich klub a wasi pro-kibicowscy właściciele mają na was wyjebane i ani myślą becelować kasę za zniszczenia.
Skoro regulamin mówi jasno i każdy normalny o tym wie łącznie z Naszym zarządem,który wysłał zapytanie o bilety to co wy k**** chcecie za papiery podpisywać? Weźcie się ku*** jebnijcie w te puate łby. Regulamin jest jasny jak słońce i każdy o tym wie oprócz jebanej ciemnoty z koluszek. Wielcy ku*** kibole. A z tym waszym bieganiem po murawie to śmiech na sali. Świt wam wjebał na murawie i do Nas chcecie startować? Nas nie ma i jesteśmy na wymarciu-no tak bym zapomniał...
spoko,spytamy Hutnika czy Polonii WaWa jak sobie z wami poradzić.

Co za ku*** debil...

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 07.05.2017, 10:18

Cees pisze:
MISTRZ1908 pisze:
spoko,spytamy Hutnika czy Polonii WaWa jak sobie z wami poradzić.

Co za ku*** debil...
Ja rozumiem,że ironia to dla was obce słowo ale czasem wystarczy pomyśleć. Zobacz wpisy koleżków od siebie co to twierdzą,że jesteśmy jak Polonia w Wawie i jesteśmy dla Was nikim,takie słowa to miód na Nasze serca.
Przepraszam,że pytam,co ta Polonia Nam zrobiła?Nie potrafili na swoim stadionie nic wykręcić i to My kręciliśmy aferę z psami? Możecie ich spytać jak to jest być pizdami na swoim stadionie,może wam się przydać jak bedziecie odpierdalać sceny z Braveheartha na murawie najwięksi kibole na świecie. Zapomniałbym,dobre są wpisy na Waszym super kibolskim forum jak to ludzie piszą,że nie chcą rac na derbach bo bedą kary. Jak to było? Diabelski młyn?:)

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 07.05.2017, 10:31

Na każdym forum w Polsce możesz znaleźć wpisy,że ktoś nie chce rac bo będą kary.Myślisz,że cała publika na Legii,Wiśle czy Lechu chce pirotechniki za które potem klub musi bulić hajs?Janusze,których nie interesuje kibicowska otoczka są wszędzie.Przychodzą chcą wypić piwo,zjeść kiełbasę i obejrzeć mecz.
U was takich jest niewielu bo macie jedną trybunkę i tą swoją mega stylówkę.Tylko pamiętaj,że na 3 czy 4 lidze na takim patencie da się pociągnąć,ale bez pikników żaden klub sobie rady nie da.Jakby wam zbudowali normalny stadion na 20 tysięcy i przychodziło by średnio po 4 czy 5 tysięcy to też daleko nie zajedziecie na tej swojej stylówce.

Co do derbów to oglądacze piłki was nie będą chcieli,bo chcą w spokoju obejrzeć mecz.Kibole chcą byście weszli i nie pierdolta o tym,że nie bo zepsujecie święto.
Entliczek psychiczek jako przykłady wpuszczania kibiców na derby podawał Trójmiasto czy Kraków.Budżet Widzewa jest na tyle niski w porównaniu do klubów ekstraklasowych,że nikt nie chce bulić potem w c*** siana za ewentualne zniszczenia czy kary.
1910

WhiteFanatic

Post autor: WhiteFanatic » 07.05.2017, 11:00

Rozpierdol masz dużo racji w swoim wpisie. Dziwi mnie jednak że ludzie którzy tutaj uważają się za kumaczy piszą że na derbach nas nie chcą bo to ma być Wasze święto, co pokazuje tylko gdzie jest ich miejsce w szeregu i jaka jest ich rola w kibicowskim życiu naszego miasta - a druga sprawa ze nikt nie próbuje gasic w zarodku takiego rozumowania.
Nie jest czasem tak że Wasi działacze szukają teraz kogoś kto będzie mógł wziąść na siebie odpowiedzialność za nie wpuszczenie nas na ten mecz żeby nie musieć płacić kary która zapewne dostaną za nie udostępnienie 5 % pojemności stadionu (chociaż i tak nadrobicie to sprzedajac bilety na sektor przyjezdnych i brak bufora)? Milicja Was nie wyręczyła, urzędasy też wiec teraz próbujecie zwalić winę na nas mimo że nam nic do tego.

Spy

Post autor: Spy » 07.05.2017, 11:22

Piszecie o Widzewiakach megalomani a wy jestescie pokorni i skromni ...
ku*** krew czlowieka zalewa -- co drugi wpis sie panoszycie jaka januszowa ekipa my jestesmy a jaka hools wy jestescie ...

Rozumiem ze co tydzien r************* inna ekipe i macie sukces za sukcesem ??
Przyklejacie sie do wiekszych zeby ogrzac swoja slaba dupe w blasku dobrej ekipy i tyle w temacie ...
Juz niedlugo wystapicie z wniosiem o zmiane ulicy stadionu z al.uni na bulgarska :)

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 07.05.2017, 11:42

WhiteFanatic,każdy może mieć swoje zdanie ale masz rację z tym,że ci co nie chcą na derbach Was nie powinni uważać siebie za kiboli.

Dla mnie osobiście i dla wielu innych derby z pustym sektorem gości to c*** nie święto.
1910

wid08

Post autor: wid08 » 07.05.2017, 11:51

Straszny tu burdel zresztą jak zawsze .
Jakie podpisywanie umów o zniszczenia ? Czy wy coś kiedyś podpisywaliście na naszym stadionie ? Po c*** wam ten nowy stadion jak nie chcecie kibiców gości,zapchaliscie go jankami na jedna rundę i boicie sie meczu podwyższonego ryzyka ? Co do flag dajcie szanse wejścia na ten wasz kurwidolek a szmaty bede wisieć na pleksi , a jak to zrobimy to już sie nie martwcie. Nie wierzycie? Wierzyliście w to że je wykroimy? Nie jedna żydowska łezka by poleciała i każdy wie że o to chodzi i dlatego na waszym forum 90 % ludzi nas nie chce bo większość ludzi z poza Łodzi zobaczyła by,że to co im wmawiacie mija sie z prawda
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

Master1

Post autor: Master1 » 07.05.2017, 12:30

Szczególnie ty j***** geju z kalesu się nadajesz do wieszania flagi,chyba białej z gwiazdą Dawida w getcie, ha ha .Zobaczymy ilu was dzisiaj pod wiata hulsy. Klatkę u nas to byśmy roznieśli w pył z wami ,patusy

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 07.05.2017, 12:49

wid08 pisze:Straszny tu burdel zresztą jak zawsze .
Jakie podpisywanie umów o zniszczenia ? Czy wy coś kiedyś podpisywaliście na naszym stadionie ? Po c*** wam ten nowy stadion jak nie chcecie kibiców gości,zapchaliscie go jankami na jedna rundę i boicie sie meczu podwyższonego ryzyka ? Co do flag dajcie szanse wejścia na ten wasz kurwidolek a szmaty bede wisieć na pleksi , a jak to zrobimy to już sie nie martwcie. Nie wierzycie? Wierzyliście w to że je wykroimy? Nie jedna żydowska łezka by poleciała i każdy wie że o to chodzi i dlatego na waszym forum 90 % ludzi nas nie chce bo większość ludzi z poza Łodzi zobaczyła by,że to co im wmawiacie mija sie z prawda
idealnie to ująłes...

generalnie dla wiekszosci normalnych kibiców ŁKSu juz troche chodzących po tym swiecie, było od początku jasne, że na nowym super stadionie Widzewa, z pełna infrastrukturą , miejscem dla prawie 1000 gości , miejsce dla nas niestety na derby sie nie znajdzie..
i to nie do konca dlatego że psy beda robiły problemy, że wojewoda albo wladze miasta sie nie zgodzą, tylko po prostu kazdy wie jaką mentalnosc mają Widzewiaki, i ich CHARAKTER i HONOR by na to nie pozwoliły...

a to jakie tlumaczenia teraz mają, jak szybko zmieniają front i szukają winnych wszedzie tylko nie u siebie - to tylko kazdego powinno smieszyc, i jeszcze bardziej otwierać oczy na to jakie to zakłamane , zadufane w sobie srodowisko...

Master1

Post autor: Master1 » 07.05.2017, 13:01

Psychiczek, dinter,Milcz1908 i inne picki , skończcie te swoje wywody,bo i tak jesteście zwykłe pionki , do tego udzielacie się tylko na tym forum.Wiadomo ze ekipa chętnie by was przyjęła ,reszta nie chce patusów w Naszej Świątyni bo tylko ja zasmrodzicie i nie zaplacicie za goscineSkupcie się dzisiaj żeby was ze 2500 było.., może być z Aleksem ,ha ha

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 07.05.2017, 13:19

Masterek nie na wyjeździe? Mama nie puściła? Biedny masterek chuligani przed komputerem.

ODPOWIEDZ