wytłumaczone? wytłumaczone, a w Twoją stronę co ty tak Łomży bronisz ? Łomża taki sam Kompleks jak Jaga do Warszawy, proste !szlachcic rumcajs pisze:używasz_protezy nie jesteś z Jagi, a bronisz jej jak pies budy. Podaj przykład dlaczego ekipa z Łomży jest zakompleksiona ?
Komentarze-21-22 kwietnia !
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-21-22 kwietnia !
-
Nie za bardzo wytłumaczone, ale dobra na tym zakończmy temat na linii ŁKS - Jaga.
-
Ruch dostał zakaz na 2 mecze (Płock, Wrocław) za Lecha
ktos moze mi powiedziec za co konketnie? bo przeciez tam podobno nic sie nie dzialo
ktos moze mi powiedziec za co konketnie? bo przeciez tam podobno nic sie nie dzialo
-
c*** ich tam wie co z znowu te pajace w garniturach sobie ubzdurały , może za dużo bluzgów? albo za napis który po sobie zostawili .... niektóre ekipy za odpalenie piro nie dostają zakazów tylko kary jakieś finansowe , już nie będe wymieniał o kogo mi chodzi żeby nie rozpierdalać tematu. Mimo że nie jestem z Ruchu to szkoda tych kar bo 2 fajne wyjazdy sie zapowiadały kibicowsko ... no chyba ze Ruch pojedzie na zakazie.nowonarodzony pisze:Ruch dostał zakaz na 2 mecze (Płock, Wrocław) za Lecha
-
Nie mogę na pw pisać. Napisz nafuture pisze:ktoś się orientuje gdzie można zakupić kartony A2 z szybka przesyłką?
[email protected]
Z tym, że realizacja 4-5 dni. Na dodatek jeszcze trzeba się liczyć z tym, że długi weekend przed nami.
-
Ruch pewnie chciał specjalnie wyłapać te zakaz bo 2 wyjazdy w bardzo ciekawe miejsca i kupa była ;)Tak jak to kiedyś o Śląsku pisali.
-
no baliśmy się że pojedzie nas mniej niż kobel i nam Górnik dopierdoli na trasie jak zwykle.. jesteś na podium dałnów z tego forum marny prowokatorze ..od kutasów cały zajechany!wedrowniki pisze:Ruch pewnie chciał specjalnie wyłapać te zakaz bo 2 wyjazdy w bardzo ciekawe miejsca i kupa była ;)Tak jak to kiedyś o Śląsku pisali.
-
Jeśli mówimy o Płocku to ciekawszy wyjazd ma Wisła do Warszawy i z okazji zakazu może Ruch się z nimi zabierze. Co się odwlecze to nie uciecze.
-
Mały kutas to cie zrobił!Już twojego podium nikt tu nie przebije heheza Ruchem ! pisze:no baliśmy się że pojedzie nas mniej niż kobel i nam Górnik dopierdoli na trasie jak zwykle.. jesteś na podium dałnów z tego forum marny prowokatorze ..od kutasów cały zajechany!wedrowniki pisze:Ruch pewnie chciał specjalnie wyłapać te zakaz bo 2 wyjazdy w bardzo ciekawe miejsca i kupa była ;)Tak jak to kiedyś o Śląsku pisali.
-
technical support service
Podsumowanie kolejki [link]
-
[/size]
A słyną z tego że zakazy nie są dla nich niedoprzeskoczenia.,no chyba że skupią sie na wyjeżdzie do Wawy.
Proof pisze:c*** ich tam wie co z znowu te pajace w garniturach sobie ubzdurały , może za dużo bluzgów? albo za napis który po sobie zostawili .... niektóre ekipy za odpalenie piro nie dostają zakazów tylko kary jakieś finansowe , już nie będe wymieniał o kogo mi chodzi żeby nie rozpierdalać tematu. Mimo że nie jestem z Ruchu to szkoda tych kar bo 2 fajne wyjazdy sie zapowiadały kibicowsko ... no chyba ze Ruch pojedzie na zakazie.nowonarodzony pisze:Ruch dostał zakaz na 2 mecze (Płock, Wrocław) za Lecha
A słyną z tego że zakazy nie są dla nich niedoprzeskoczenia.,no chyba że skupią sie na wyjeżdzie do Wawy.
-
Swastyki i świrowali w drodze powrotnej w Zabrzu.
-
Przyznam, że liczyłem na lepszą frekwencję samej Łomży na Widzewie niż około 160 osób (211 ze zgodami). Ale z drugiej strony liczy się jakość, a nie ilość, a to po ich stronie była na tym meczu bardzo dobra. Zjechały się osoby z emigracji, ci którzy mniej się obecnie udzielają z uwagi na zamieszkiwanie w innych miastach, więc była to grupa jaka teraz raczej nie prędko się zbierze. Myślę, że zetknięcie dwustuosobowej grupy Łomży i zgód z dwustuosobową grupą Jagiellonia z wyjazdu do Gliwic, mogłoby się zakończyć podobnie, jak poranna akcja kibiców ŁKS-u. Moim zdaniem to, że do nocnego spotkania dwóch najaktywniejszych grup z województwa podlaskiego nie doszło, to w głównej mierze zasługa tych co zawsze, czyli policji. Bo ekipy raczej dążyły do spotkania.
-
szczerze wątpię Łks nawet za czasów jak grał w I lidze (dawnej II) i chyba wtedy miał swój najlepszy okres to nie był w stanie stworzyć zagrożenia na żadnej płaszczyźnie Jadze chyba że jakieś akcje dywersyjne z zamazywaniem grafów w Białymstoku ale to tyle oni mogli
-
Pewnie jakby dojebali karę finansową dla Ruchu to byłby szloch o zgrzytanie zębami, że jak tak można, bo przecież Ruch nie ma kasy i jest na skraju bankructwa a ci jeszcze im karę finansową dopierdalają...Proof pisze:c*** ich tam wie co z znowu te pajace w garniturach sobie ubzdurały , może za dużo bluzgów? albo za napis który po sobie zostawili .... niektóre ekipy za odpalenie piro nie dostają zakazów tylko kary jakieś finansowe , już nie będe wymieniał o kogo mi chodzi żeby nie rozpierdalać tematu. Mimo że nie jestem z Ruchu to szkoda tych kar bo 2 fajne wyjazdy sie zapowiadały kibicowsko ... no chyba ze Ruch pojedzie na zakazie.nowonarodzony pisze:Ruch dostał zakaz na 2 mecze (Płock, Wrocław) za Lecha
Teoretycznie bardziej opłaca się nałożyć zakaz wyjazdowy dla Ruchu bo i tak by nie miał z czego zapłacić a takiej np Legii lepiej przyjebać karę bo Ci akurat z czego płacić mają :)
-
Żyrardów pisze:Pewnie jakby dojebali karę finansową dla Ruchu to byłby szloch o zgrzytanie zębami, że jak tak można, bo przecież Ruch nie ma kasy i jest na skraju bankructwa a ci jeszcze im karę finansową dopierdalają...Proof pisze:c*** ich tam wie co z znowu te pajace w garniturach sobie ubzdurały , może za dużo bluzgów? albo za napis który po sobie zostawili .... niektóre ekipy za odpalenie piro nie dostają zakazów tylko kary jakieś finansowe , już nie będe wymieniał o kogo mi chodzi żeby nie rozpierdalać tematu. Mimo że nie jestem z Ruchu to szkoda tych kar bo 2 fajne wyjazdy sie zapowiadały kibicowsko ... no chyba ze Ruch pojedzie na zakazie.nowonarodzony pisze:Ruch dostał zakaz na 2 mecze (Płock, Wrocław) za Lecha
Teoretycznie bardziej opłaca się nałożyć zakaz wyjazdowy dla Ruchu bo i tak by nie miał z czego zapłacić a takiej np Legii lepiej przyjebać karę bo Ci akurat z czego płacić mają :)
Bardzo surowa kara! Akcja na pkp również była brana pod uwagę ? Czy karę otrzymali tylko za bluzgi i napis??
Wydaję mi się , chodzi głównie o zachowanie kibiców w drodze powrotnej bo na dobrą sprawe to nawet piro nie odpalili
-
Wasze wystepek pokazaliscie już we Francji, również na Euro w Polsce gdzie chłopaki biegali za ruskimi a Widzewek siedział z kacapami gdy LKS wpadł w CSKA to później widzewek bronil ruskich "braci"abc123456 pisze:Bobrowy staw a masz moze info czy prekursorzy tych niecnych występków,Lech Areczka Crakovia i kilka ich mniejszych wówczasz kolegów też będą bić Polaków?Dawaj info bo Polacy są przerażeni i nie wiedzą czy jechać.
-w Śląsku są jakieś specjalne szkolenia by takich kretynów płodzić:/