Komentarze-21-22 kwietnia !

Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM

janko-81

Re: Komentarze-21-22 kwietnia !

Post autor: janko-81 »

używasz_protezy? pisze:
Łomżyca pisze:To J zaczęła siać ferment co prawda na innym forum. Nam się tego dnia udało wiele. Koniec tematu, okazji będzie jeszcze wiele. Piona
udało się parę rzeczy, farmazony na forum i walenie gruchy pod to, że nic się nie stało, i uniknięcie wpierdolu nie tylko od J na tym wyjeździe, Łomża Anderseny....

Wez skoncz juz pierdolic bo dobrze wiecie kto kogo unikal tego dnia, wielka szkoda ze niedoszlo tego dnia do drugiego spotkania.
iparts.pl
future

Post autor: future »

ktoś się orientuje gdzie można zakupić kartony A2 z szybka przesyłką?
używasz_protezy?

Post autor: używasz_protezy? »

janko-81 pisze:
używasz_protezy? pisze:
Łomżyca pisze:To J zaczęła siać ferment co prawda na innym forum. Nam się tego dnia udało wiele. Koniec tematu, okazji będzie jeszcze wiele. Piona
udało się parę rzeczy, farmazony na forum i walenie gruchy pod to, że nic się nie stało, i uniknięcie wpierdolu nie tylko od J na tym wyjeździe, Łomża Anderseny....
wielka szkoda ze niedoszlo tego dnia do drugiego spotkania.
szkoda, bo byś nie mógł leczyć kompleksów tutaj tymi wpisami.... nie jestem z J ale wiem jaka zakompleksiona jest ekipa Łomży...
szlachcic rumcajs

Post autor: szlachcic rumcajs »

no i działamy, przykładem jest chociażby ostatni weekend.
szlachcic rumcajs

Post autor: szlachcic rumcajs »

Nie za bardzo wytłumaczone, ale dobra na tym zakończmy temat na linii ŁKS - Jaga.
nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony »

Ruch dostał zakaz na 2 mecze (Płock, Wrocław) za Lecha
ktos moze mi powiedziec za co konketnie? bo przeciez tam podobno nic sie nie dzialo
Oldschool_Fanatics

Post autor: Oldschool_Fanatics »

future pisze:ktoś się orientuje gdzie można zakupić kartony A2 z szybka przesyłką?
Nie mogę na pw pisać. Napisz na
[email protected]

Z tym, że realizacja 4-5 dni. Na dodatek jeszcze trzeba się liczyć z tym, że długi weekend przed nami.
wedrowniki

Post autor: wedrowniki »

Ruch pewnie chciał specjalnie wyłapać te zakaz bo 2 wyjazdy w bardzo ciekawe miejsca i kupa była ;)Tak jak to kiedyś o Śląsku pisali.
egoista

Post autor: egoista »

Jeśli mówimy o Płocku to ciekawszy wyjazd ma Wisła do Warszawy i z okazji zakazu może Ruch się z nimi zabierze. Co się odwlecze to nie uciecze.
sandygone

technical support service

Post autor: sandygone »

Podsumowanie kolejki dostepne tutaj
KKLP

Post autor: KKLP »

Swastyki i świrowali w drodze powrotnej w Zabrzu.
netowy_kibol

Post autor: netowy_kibol »

Przyznam, że liczyłem na lepszą frekwencję samej Łomży na Widzewie niż około 160 osób (211 ze zgodami). Ale z drugiej strony liczy się jakość, a nie ilość, a to po ich stronie była na tym meczu bardzo dobra. Zjechały się osoby z emigracji, ci którzy mniej się obecnie udzielają z uwagi na zamieszkiwanie w innych miastach, więc była to grupa jaka teraz raczej nie prędko się zbierze. Myślę, że zetknięcie dwustuosobowej grupy Łomży i zgód z dwustuosobową grupą Jagiellonia z wyjazdu do Gliwic, mogłoby się zakończyć podobnie, jak poranna akcja kibiców ŁKS-u. Moim zdaniem to, że do nocnego spotkania dwóch najaktywniejszych grup z województwa podlaskiego nie doszło, to w głównej mierze zasługa tych co zawsze, czyli policji. Bo ekipy raczej dążyły do spotkania.
noel1959

Post autor: noel1959 »

szczerze wątpię Łks nawet za czasów jak grał w I lidze (dawnej II) i chyba wtedy miał swój najlepszy okres to nie był w stanie stworzyć zagrożenia na żadnej płaszczyźnie Jadze chyba że jakieś akcje dywersyjne z zamazywaniem grafów w Białymstoku ale to tyle oni mogli
ODPOWIEDZ