Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

yurez

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: yurez »

Reasumujac sypek moze Wichniarowi ciagnac pale :)
Zreszta jak mu sie pewnie poleje to wszystko by zrobil bo to menel zwykly. Niestety
iparts.pl
PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona »

Uczepiliście się tego Sypka dajcie spokój ludzie,zmarnował swoją karierę, poszedł w alkohol jego sprawa. Szkoda tylko że nikt nie reagował na jego zachowania wcześniej gdzie jeszcze dało się z tego wyjść. Szkoda chłopa mimo że ełkaesiak ale mógłby zostać dobrym sportowcem a tak skończył jak skończył nie on pierwszy i nie ostatni.
Co do piwa Rodowite tak naprawdę fajnie dla kibica mieć takie piwko ale czy rzeczywiście cieszy się one taką popularnością śmiem wątpić co jestem w jakimś sklepie na terenach Łksu przeważnie na Teofilowie to z reguły widzę pełne półki tych piw. Pewnie cena ma tu spore znaczenie, wódka w tej cenie to już w ogóle nie będzie miała brania tak mi się wydaje.
Radicaal

Post autor: Radicaal »

PolnocnaStrona pisze:Uczepiliście się tego Sypka dajcie spokój ludzie,zmarnował swoją karierę, poszedł w alkohol jego sprawa. Szkoda tylko że nikt nie reagował na jego zachowania wcześniej gdzie jeszcze dało się z tego wyjść. Szkoda chłopa mimo że ełkaesiak ale mógłby zostać dobrym sportowcem a tak skończył jak skończył nie on pierwszy i nie ostatni.
Co do piwa Rodowite tak naprawdę fajnie dla kibica mieć takie piwko ale czy rzeczywiście cieszy się one taką popularnością śmiem wątpić co jestem w jakimś sklepie na terenach Łksu przeważnie na Teofilowie to z reguły widzę pełne półki tych piw. Pewnie cena ma tu spore znaczenie, wódka w tej cenie to już w ogóle nie będzie miała brania tak mi się wydaje.
Śmiesz wątpić i zastanawia Cię czy Rodowite cieszy się taką popularnością.Podając za argument pełne pułki na Teofce.
Zapewne niestety dla Ciebie,ale piwo jest jakościowo wysokich lotów,dlatego jest taka cena.Dwa,piwo schodzi zadowalająco.
Trzy,z Rodowitą będzie tak samo.
mejdej

Post autor: mejdej »

PolnocnaStrona pisze:Uczepiliście się tego Sypka dajcie spokój ludzie,zmarnował swoją karierę, poszedł w alkohol jego sprawa. Szkoda tylko że nikt nie reagował na jego zachowania wcześniej gdzie jeszcze dało się z tego wyjść. Szkoda chłopa mimo że ełkaesiak ale mógłby zostać dobrym sportowcem a tak skończył jak skończył nie on pierwszy i nie ostatni.
Piwko mnie osobiście bardzo smakuje, ponieważ jest inne ni reszta. Być może dlatego że nie przepadam za masowymi browarami i mam wielu znajomych, ktorym poprostu nie smakuje.
bez-napinki

Post autor: bez-napinki »

DP_ pisze:Wy tu się kłócicie, tymczasem na rynek wchodzi wódeczka ŁKS-u, wysokiej jakości żytniówka robiona przez Old Polish Vodka. Produkt premium, ok 35-37 PLN za flaszkę. Chodzą słuchy, że warto ;)
Któryś z obecnych tutaj ŁKS-iaków miał okazję dziabnąć "za eŁKSę"? :)
Jestem ciekaw po prostu czy jest to jakiś shit czy jednak gorzołka warta spróbowania hehe.
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Warta. Tak samo jak piwo. Odnośnie sprzedaży piwa to schodzi bardzo dobrze,jest najlepiej sprzedającym się piwem tego browaru. A trzeba wziąć pod uwagę,że większość idzie na całą Polskę, a to głównie Nasze terenyvw Łodzi plus kilkadziesiąt punktów poza Łodzią. Rodowita to lekka wódeczka żytniowa,delikatny smak. Tu twórcy tego projektu poszli w tę sama stronę co piwko,ma być drożej ale ma być jakość. Nie jest to wyrób na ilość i cenę ok.20zł(przeciętna tania wóda typu Krupnik,De Luxe).
Mr.KKK

Post autor: Mr.KKK »

bez-napinki pisze:
DP_ pisze:Wy tu się kłócicie, tymczasem na rynek wchodzi wódeczka ŁKS-u, wysokiej jakości żytniówka robiona przez Old Polish Vodka. Produkt premium, ok 35-37 PLN za flaszkę. Chodzą słuchy, że warto ;)
Któryś z obecnych tutaj ŁKS-iaków miał okazję dziabnąć "za eŁKSę"? :)
Jestem ciekaw po prostu czy jest to jakiś shit czy jednak gorzołka warta spróbowania hehe.

Właśnie próbowałem, myślę że szczerze mogę powiedzieć że spróbować warto.
1925

Post autor: 1925 »

czas pokaże jak sie bedzie ta gouda sprzedawala. Nadchodzi czas grillowych biesiad wiec mozna sie spodziewac ze bractwo ja zakupi :)

Ps. czy ktos zwrocil uwage ze w wielka sobote zarówno ŁKS i Widzew graja u siebie o 16:00 ??:) Szykuje sie zacna sobota z jajem ;)
BSM200

Post autor: BSM200 »

A na jakiej podstawie twierdzisz, że nikt nie reagował?

Były podejmowane takie próby i to niejednokrotne. Przez ludzi z klubu, spoza niego, przez rodzinę. I nie ograniczały się, wbrew temu co pisał jakiś "bystry inaczej", do podawania mu wina. Niestety czegoś zabrakło, może chęci samego Igora? Sypek tej pomocy nie przyjął i miał do tego prawo, skutek jak widać.

A co do samej wódy, to myślę, że jeśli marketingowcy dobrze odwalą robotę, to "Rodowita" będzie się sprzedawać nawet w tej pozornie zaporowej cenie. Oczywiście targetem produktu nie jest przeciętny kibic ŁKS, szczególnie ten "zarzygany, z malinowym nosem w ojszczanej bramie na Polesiu" jak o nas z szacunkiem piszecie.

Ta wódka często będzie gościć m.in. na stołach w wielu bogatych, czystych i pachnących domach na Widzewie. Gdzie podczas imprez niekumaci goście "garniturowce" za każdym toastem będą nieświadomie wspomagać finansowo amfiteatr przy Kaliskim.

Na zdrowie. Panie i panowie.

To żart. Ale coś w tym jest...
C1365O

Post autor: C1365O »

1925 pisze:

Ps. czy ktos zwrocil uwage ze w wielka sobote zarówno ŁKS i Widzew graja u siebie o 16:00 ??:) Szykuje sie zacna sobota z jajem ;)
Trochę dziwne jak dla mnie posunięcie psiarni. Nigdy się nie godzili na mecze obu drużyn tego samego dnia, a tu sami wnioskowali aby mecze odbyły się nawet o tej samej godzinie.
W wielka sobotę zapewne będzie gorąco i policyjnie w Łodzi.
Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman »

Piwo Galera piłem i mnie nie smakuje absolutnie więc nie wiem gdzie tu ktos widzi "wysokie loty" a wódeczke rodowitą jeszcze nie miałem przyjemności,gdy spotkam,raz napewno kupię i wtedy sie wypowiem.
mejdej

Post autor: mejdej »

Hustin Doffman pisze:Piwo Galera piłem i mnie nie smakuje absolutnie więc nie wiem gdzie tu ktos widzi "wysokie loty" a wódeczke rodowitą jeszcze nie miałem przyjemności,gdy spotkam,raz napewno kupię i wtedy sie wypowiem.
To fajnie masz bo teraz mamy Rodowite a nie Galerę
Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman »

Rozumiem,też kupie i sprawdze te wysokie loty.
internet

Post autor: internet »

nie kazdemu smakuje to piwo. Jezeli ktos wali eurolagery typu zywiec, tyskie, zubr czy tatra, to moze sie zdziwic bo Rodowite ma smak i charakter. Wyczuwalny jest chmiel, aczkolwiek nie jest jakis natarczywy, sa nuty slodowe. Po prostu dobry czeski pils. Koncerniaki sa bezplciowe smakowo.

Podejrzewam, ze 95% kibicow Widzewa to piwo nie bedzie smakowało bo jest piwem ŁKS i tyle i ta informacja bedzie wplywac na werdykt :)
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Czemu to piwo galera upadło? Czy delikatne podniebienia szlachcicow zostały urazone smakiem tego złocistego trunku?:)
DP_
Kontakt:

Post autor: DP_ »

ImperatorMistrz pisze:Czemu to piwo galera upadło?
Pewnie z tego samego powodu, co piwo Widzewiak ;) Galera na początku była nawet niezłym, mocnym piwem na wzór Warki Strong, no ale to co potem tam lali, to serio była porażka. Z tego co pamiętam to robił to Browar Fuhrmann z Połczyn Zdroju. Do dziś robią chusteczkowe piwa :)
WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma »

I o dziwo nasz mecz policja kazała przełożyć z 19.10 na 16 twierdząc że nie da rady zabezpieczyć meczu jednego po drugim, ale na raz o tej samej porze już dadzą radę. Coś czuje że tego dnia dojdzie do licznych prowokacji i wielu zatrzymań, obym się mylił.
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

DP_ pisze:
ImperatorMistrz pisze:Czemu to piwo galera upadło?
Pewnie z tego samego powodu, co piwo Widzewiak ;) Galera na początku była nawet niezłym, mocnym piwem na wzór Warki Strong, no ale to co potem tam lali, to serio była porażka. Z tego co pamiętam to robił to Browar Fuhrmann z Połczyn Zdroju. Do dziś robią chusteczkowe piwa :)
Jest w ogóle jakieś piwo klubowe co pożyło dłużej niż trzy lata? Nie ma co ukrywać, że w latach świetności Harnasia to on najlepiej schodził mimo, że jakość była niska to jednak wsparcie dla sponsora który łoży złotówki na klub była ważniejsza niż rarytasy z galerii alkoholowych:)
Cyklon

Post autor: Cyklon »

LwieSerce aka lukb aka Master1 ogarnij się bo wstyd cie czytać. Wyjdź na ośke coś podziałaj.
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

Ale o co ta kłótnia ?. Ełksy mają alko z trochę wyższej półki i duży plus dla ich kibiców za ogarnięcie tematu. Fajna sprawa, pewnie nie jeden z Nas chciałby się napić jakieś dobrej wódeczki z Widzewskim akcentem.
Nam pozostało pilnować aby na naszych terenach to ich piwo i wódka nie pojawiało się w sklepach.
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

Co do tej wódki to bardzo dobry pomysł i akurat termin świetny. Dużo klubów posiada wódkę w sprzedaży? Piwo u nas też będzie. Jakieś pół roku temu byłą ankieta od klubu i pojawiły się tam pytania m.in o cene takiego trunku. Temat istnieje już jakiś czas,ale były sporo innych spraw.
Spy

Post autor: Spy »

Entlicheck pisze: Ps. Co tam czerwoni wczoraj sie zadziało ?
No jak to co ? Pewnie znów komus pociagnales laske albo dałeś sie wydymać... :)
Nie piszeszmy juz o tym bo to dzien jak codzien wiec żadna sensacyjna nowosc ;)
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Co innego jak Wy o tym piszecie co?:)
Radicaal

Post autor: Radicaal »

Michu_Łódź pisze:Co do tej wódki to bardzo dobry pomysł i akurat termin świetny. Dużo klubów posiada wódkę w sprzedaży? Piwo u nas też będzie. Jakieś pół roku temu byłą ankieta od klubu i pojawiły się tam pytania m.in o cene takiego trunku. Temat istnieje już jakiś czas,ale były sporo innych spraw.
Jeśli można wiedzieć.Który to browar wyprodukuje dla Was piwo,po tym jak Browar Staropolski Was/Klub po prostu olał?
cwaniaKKK

Post autor: cwaniaKKK »

Na dzisiejszym meczu z kołowrotków 13723 widzów.
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

byl dzis debiut jakiejs flagi? mozna foto?
old school CRBB

Post autor: old school CRBB »

Jestem z poza miasta Łodzi , i chętnie podkurwię szwagra stawiając ,,Rodowitą,, podczas grila . Podrzuci ktoś adres sklepu , bo nie chce mi się jeździć po połowie Łodzi ?
dintre

Post autor: dintre »

UWAGA!
"Rodowita Premium" dostępna jest od dzisiaj w sklepach Kapselek:
-ul. Limanowskiego 56
-ul. Limanowskiego 25
-ul. Jaracza 17
-ul. Piotrkowska 26
oraz w najgorszym wypadku od jutra:
-ul. Rojna 1
-ul. Piotrkowska 192
Od jutra "Rodowita Premium" będzie również dostępna w Sklepie spożywczym "ABC" przy ul. Łąkowej 19 oraz Sklepie monopolowym "MaxWell" przy ul. Olimpijskiej 20.
O innych adresach będziemy informowali na bieżąco!
WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma »

Jestem z poza miasta Łodzi , i chętnie podkurwię szwagra stawiając ,,Rodowitą,, podczas grila . Podrzuci ktoś adres sklepu , bo nie chce mi się jeździć po połowie Łodzi ?
Tylko uważaj żeby ci ta butla na głowie nie wylądowała, wiesz przy alkoholu różnie może być, a nuż nie załapie dowcipu :).

Dziś na meczu przyzwoita frekwencja 13700, spontaniczny doping wszystkich trybun dał całkiem ciekawą atmosferę, głośne pozdrowienia od całego stadionu dla Ruchu,Wisły i Elany.
old school CRBB

WidzewskaCharyzma pisze:
Tylko uważaj żeby ci ta butla na głowie nie wylądowała, wiesz przy alkoholu różnie może być, a nuż nie załapie dowcipu :).

Dzięki za info. Tak z moich spostrzeżeń w Głownie tylko kilkunastu najwierniejszych z ŁKSem się ostało, szwagier choć z Grabowej (niezła tam jest korba) ,to mój szwagier i choć lecimy sobie po k.... i. ch.....jak temat dotyczy piłki to i tak się lubimy i szanujemy. A gorzałka ŁKSu będzie dobrym pretelsyem do ,,dobrej ,, spiny.
old school CRBB

dintre pisze:UWAGA!
"Rodowita Premium" dostępna jest od dzisiaj w sklepach Kapselek:
-ul. Limanowskiego 56
-ul. Limanowskiego 25
-ul. Jaracza 17
-ul. Piotrkowska 26
oraz w najgorszym wypadku od jutra:
-ul. Rojna 1
-ul. Piotrkowska 192
Od jutra "Rodowita Premium" będzie również dostępna w Sklepie spożywczym "ABC" przy ul. Łąkowej 19 oraz Sklepie monopolowym "MaxWell" przy ul. Olimpijskiej 20.
O innych adresach będziemy informowali na bieżąco!
Dziękuję.

p.s frekwencja zajebista na Rtsie czekam na cdn. bo narazie to wygląda na bessę, bez spiny u Nas -10.000tyś
mniej ale mamy czas.
Misza18

Post autor: Misza18 »

I po co rozpierdalasz temat skoro zaczął w miarę normalnie wyglądać...?
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

Wczoraj na meczu był czeski browar Holba ;-) Na własne jeszcze trzeba trochę poczekać.
krzycho_ASR

Post autor: krzycho_ASR »

Michu_Łódź pisze:Wczoraj na meczu był czeski browar Holba ;-) Na własne jeszcze trzeba trochę poczekać.
Bardzo dobre piwko nawiasem mówiąc
internethooligans

Post autor: internethooligans »

Mam pytanie do Widzewiaków. Wy pozdrawiacie na meczach u siebie układowiczów z Krakowa i Torunia czy nie?
hWŁ

Post autor: hWŁ »

Pozdrawiamy, wczoraj też były pozdrowienia.
bez-napinki

Post autor: bez-napinki »

nikodem pisze:Bardzo jestem ciekawy gdzie te zera zaliczali,bo z tego co widze,wszędzie jeżdzą,w mniejszych raz w większych cyfrach ale jeżdzą i uważam że nie jedna wieksza od nch ekipa,ich nie zlekceważy,może i zaliczyli gdzieś po drodze jakieś zero,ale to naprawde wyjątkowo.,myśle ze swój potencjał pokazali na ostatnim meczu z Katowickim GKS-em.
Z tobą nie będę polemizować napinatorko, spytaj rzekomych braci. ;]
Mogę ci tylko zacytować GKS-iarzy z Katowic, nie wiem jak to dokładnie szło, ale mniej więcej w tym kontekście... "na samolotach się spinacie, wyjazdowe zera zaliczacie".
nie pozdrawiam. ;)
MISTRZ1908 pisze:
bez-napinki pisze:A jak Królowie Śląska - Tyszanie, rzekomo twoi zgodowicze (rzekomo, bo mam cię za zwykłego ciula, nie z ŁKS-u) zaliczali zera wyjazdowe, to jaka to była siła świata? Wtedy też tak ochoczo komentowałeś popisy Tyszan na forum pod innym kontem?
Różnica jest taka,że Tyszanie nie pajacują jakie to kocury nie są bo znają swoje miejsce w szeregu.
Aha, a Elana kreuje się na władców świata, tak? Chyba nie warto podejmować konwersacji z kolejnym twoim wcieleniem.

PS. Nie ujmując nic Tyskim, podałem tylko przykład, że zaliczali wyjazdowe zera, bo ty się tu spinasz o Elanę, że byli w 33 osoby.
Elana jeździła nawet w mniejszych liczbach i nawet zdarzyła się wyprawa do tyskich zgodowiczów; do Wałbrzyszan, którzy ich przyjęli na swoje sektory, ale co ty możesz o tym wiedzieć.

cześć. ;)
abc123456

Post autor: abc123456 »

Tak dla przypomnienia bo widać że u nie których pamięć zawodzi bądź wiek młody Mistrzu jak byś pamiętał czasy jak Łks na wyjazdach stawiał się w 9osób czy 21 nie pisał byś o wyjazdach innych(czasy gdy nie jaka Szczakowianka skroiła flagę BCB na meczu u nich).Nikodem bo zaraz ktoś będzie przypominał o 2 flagach do góry kołami na Lechu.
Football_Fans_ŁKS

Post autor: Football_Fans_ŁKS »

abc123456 pisze:Tak dla przypomnienia bo widać że u nie których pamięć zawodzi bądź wiek młody Mistrzu jak byś pamiętał czasy jak Łks na wyjazdach stawiał się w 9osób czy 21 nie pisał byś o wyjazdach innych(czasy gdy nie jaka Szczakowianka skroiła flagę BCB na meczu u nich).Nikodem bo zaraz ktoś będzie przypominał o 2 flagach do góry kołami na Lechu.
Żeby czasem ktoś Tobie nie przypomniał jak na Cichej wieszano flagę Widzewa do góry nogami.
internethooligans

Post autor: internethooligans »

Odnośnie łksu oraz jego zgody którzy zawsze są w poznaniu mile widziani.
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ