Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Zgierz

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Zgierz » 26.03.2017, 09:51

Faktycznie, akcje z partyzanta wychodzą wam najlepiej. Mecze Widzewa rozgrywane późną porą, 12-17 tysięcy widzów na stadionie. Łatwa okazja do zdobycia szala przeciwnika. Zupełnie inaczej w drugą stronę, gdzie mecze Łksu rozgrywane są w biały dzień przy widowni 2 tys. Dobrze ujął to TKzM:
W tym miejscu należy pochwalić ełkaesiaków za znajomość geografii – widać że na lekcję z tego przedmiotu musieli wcześniej kogoś do Cosinusa wysłać, mimo że przecież nie musieli. Kilku kibiców jest biegłych z zakresu mapy Polski, po raz kolejny udowadniając, że wiedzą, na które wyjazdy za swoją drużyną, w którą część kraju lepiej nie zabierać swoich flag. Obecnie sytuacja wygląda w ten sposób, że flagi ŁKS-u najdłuższą drogę przebywają z magazynku prosto na amfiteatr i ani kroku dalej. Mecz zgody – lepiej nie. Wyjazd na ŁKS – nie no lepiej nie ryzykować. I tak jedynie flaga ŁKS ŁÓDŹ POLSKA, w reprezentacyjnych barwach, przemierza kolejne kilometry po polskich drogach, samotnie wisząc na smutnym jak p**** sektorze kibiców ŁKS na wyjeździe.
W dobie social media widać wyraźnie jaki kierunek obrałyście dziewczyny. Kibicowskiej Polski nie interesują wasze wyjazdy czy oprawy. Jesteście pod tym względem tak bardzo przeciętni, że nie przyciągacie niczyjej uwagi. Obrałyście więc kurs na jedyny sposób, aby pokazać kibicowskiej Polsce swoje istnienie - tysiące gadżetów anty Widzew, anty Ruch czy ogólnie anty WRWE. Tak - kreujecie się na największą z ekip anty i na tym próbujecie budować "fejm".
Jak to wygląda na Widzewie? Zupełnie odwrotnie. Zdjęcia pełnych dzieciaków na stadionie. Pełne autokary FC. Marsze, pochody na stadion. Po dwóch meczach na nowym obiekcie i blisko 3-4 tysięcy szczęśliwych dzieciaków, już teraz możemy spokojnie patrzeć w przyszłość. A wy? Ile tak pociągniecie z tym stylem "anty"? :)

Co wy byście miernoty bez tego Widzewa zrobili? Chyba zaczęli napierdalać się po głowach między sobą i wydawać gadżety anty Polesie vs anty Koziny :)

Bez odbioru.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI

iparts.pl
popopopopo

Post autor: popopopopo » 26.03.2017, 10:34

Masz racje, nie wiem co my byśmy bez tego Widzewa zrobili... Niech żyje Widzew! Będzie co j****!

Widać, że jednak troche boli, że jesteście ciągle j*****, to sie nam tu pożaliłeś ładnie

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 26.03.2017, 10:50

haha

''smutne jak pizdy'' to wy macie facjaty...od koncowki zeszłego roku.
Ale i tak jestescie w stanie zakłamac , że wszystko jest w porządku.... spoko Wy zawsze lubiliscie śmiac sie przez łzy,

fajnie czerwoni, że sie odkuliście za najwieksze upokorzenie ostatnich lat w naszym nudnym juz niestety swiecie kibicowskim, i macie pełne prawo patrzec na swiat przez rózowe okulary...
Jedyne czym mozecie sie pochwalić , to nowy stadion, i kilkanascie tysiecy sprzedanych karnetów. Chwalicie sie tez regularnie jakąkolwiek waszą aktywniścią, nic dziwnego , musicie to robić..
Fakt jest taki, ze żeby sobie odkuć flagi, musielibyscie nas najebać banda na bande i to chyba dziesieciokrotnie pod rząd... a wy nawet raz tego nie zrobiłyscie rózowe dziewczynki. Wolicie zarzucać nam brak aktywnosci, i nasmiewać sie z nas dalej, bo jestescie typową internetowo propagandową ekipą, dla ktorej najwazniejsze jest to co kto o niej myśli, a za naszą sprawką tak dobrze juz o was nikt nie mysli, chyba że wasi pobratymcy z Wrwe..

ŁKS robi swoje - na poprzednim wyjezdzie bylismy w liczbie w jakiej nie jedna ekstraklasowa ekipa nie jezdzi, na miescie i poza nim regularnie dojezdzani są czerwoni ( z partyzanta wiec sie nie liczy :D ), na odnawianie grafów wydają juz takie pieniadze ze nie ma drugiej ekipy ktora by z tego powodu musiałą tak liczyć złotowki.... a dzisiaj na naszej jednej trybunie ''smutnej jak p****'' znow bedzie komplecik , i wygramy :)
Pato 1908 Gang

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 26.03.2017, 10:56

Znów będzie komplet?? Napisane jakby ten komplet był normą. Jeśli bedzie ten komplet to jest to dopiero drugi mecz ligowy z kompletem. Tylko w tym wypadku pojemność to 4100.

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 26.03.2017, 11:05

Łks bez Widzewa to byłaby ekipa pokroju nie wiem kogo,może Gksu Tychy.
1910

wid08

Post autor: wid08 » 26.03.2017, 11:27

Masz racje , komu jak komu ale widzewowi mozemy zawdzięczać nasze największe sukcesy , jak wygranie najważniejszych bitew banda na bandę czy wykrojenie najważniejszych flag i to dwa razy :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman » 26.03.2017, 11:37

czytać sie nie da tego waszego pierdolenia... DZIŚ POLSKA STRONA MIASTA ŁODZI TRZYMA KCIUKI ZA Jagiellonie!
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 26.03.2017, 11:38

rozpierdol pisze:Łks bez Widzewa to byłaby ekipa pokroju nie wiem kogo,może Gksu Tychy.
Ty GKS to szanuj gnoju zafajdany. To,że są małą ekipą to nie znaczy,że możesz na nich gadać. Ciekawe czy Ty byś był taki twardy z jeździł na 90%wyjazdów po całej Polsce w około 100osób. Mają swoją paczke i jeżdżą wszędzie wiedząc,że w takich liczbach nie trudno o przygody.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 26.03.2017, 11:47

Hustin Doffman pisze:czytać sie nie da tego waszego pierdolenia... DZIŚ POLSKA STRONA MIASTA ŁODZI TRZYMA KCIUKI ZA Jagiellonie!
Dokładnie. Jeszcze ty to tak ująłeś bez pierdolenia i bez napinki. Gnój wywalać, a nie na forum ty polska strono wielbiciela Rozenbauma. Coś ten temat ucichł,dziwne nieprawdaż?

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 26.03.2017, 11:50

Do topowych ekip im jednak daleko.Nawet do Gieksy z Katowic im daleko.Jakbyś nie zauważył nigdzie ich nie obrażam,stwierdzam fakty.

Mistrzuniu i popatrz z czym wy jeździcie.

Z jakiego powodu zabieracie jedynie ŁŁP??Czyżby strach wam nie pozwalał na wzięcie więcej flag kalkulatory?Z takim podejściem to Widzew nigdy nie będzie miał szans się odegrać.
1910

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 26.03.2017, 11:53

rozpierdol pisze:Łks bez Widzewa to byłaby ekipa pokroju nie wiem kogo,może Gksu Tychy.
wid08 pisze:Masz racje , komu jak komu ale widzewowi mozemy zawdzięczać nasze największe sukcesy , jak wygranie najważniejszych bitew banda na bandę czy wykrojenie najważniejszych flag i to dwa razy :)
sto procent kumpel ,lepiej tego kiepa nie mogles zgasić.

Z jakiego powodu zabieracie jedynie ŁŁP??Czyżby strach wam nie pozwalał na wzięcie więcej flag kalkulatory?Z takim podejściem to Widzew nigdy nie będzie miał szans się odegrać.

a co ku*** ŁŁP, naszej najbardziej rozpoznawalnej flagi nie mozna kroic czy o c*** chodzi? Boli cie to jakie zabieramy, ty sie lepiej martw pało jakie wy bierzecie. a tak wogole to zaloz ruch oburzonych widzewiaków hahahah
Pato 1908 Gang

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 26.03.2017, 12:03

Odpowiem choć rozmowa z Tobą nie należy do łatwych. Początkowo dostaliśmy info,że "klatka"pomieści około 100osób(na zdjęciu po prawej stronie tam gdzie zawisła ta flaga). W tej klatce,której wymiary okazały się conajmniej śmieszne jedyna sensowna flaga,którą mogliśmy powiesić to ŁŁP i tak było to liczone przed wyjazdem. To,że Nas wpuścili również obok klatki to tylko i wyłącznie dobra wola zarządu Ruchu. Ale napisze jedną ważniejszą rzecz. Żeby coś skroić to trzeba się ustawić. Najpierw trzeba by było ją cupnąć i dopiero wtedy niech kibicowska Polska wyda osąd czy słusznie wykrojona czy jednak takich flag się nie kroi. Każdy się spodziewał czegoś i zapewne będziemy czujni,wiadoma sprawa.

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 26.03.2017, 12:06

To czemu tylko tą zabieracie?Kumasz pytanie cepie?

Zobacz jak inne ekipy jeżdżą i ile fan zabierają na wyjazdy nawet jadąc przez całą Polskę.Ja rozumiem,że boicie się naciąć ale jednak od bandy z top 3 jak kiedyś was nazwałeś czegoś się wymaga.Słabi przecież nie jesteście i nikt tego nie pisze ale kalkulatory włączyliście.
1910

Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman » 26.03.2017, 12:08

mistrz 1908 jestes tu jednym z najwiekszych napinaczy na tym forum,wszystko co sam tutaj reprezentujesz wytykasz mnie i reszcie Widzewiaków,wiesz jak sie to nazywa? hipokryzja! Idź chłopie raz w życiu na stadion i sie wykaż a nie będziesz tu grał kumatego. Ciagle ludziom wytykasz błedy podczas gdy sam jesteś autentycznie MISTRZEM tyle że napinki i faktycznie dziennie 1908 bzdur w twoim wykonaniu to standard.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 26.03.2017, 12:12

Tak jak wspomniałem nie jest łatwo dyskutować z kimś kto ma ciągle swój światopogląd ustalony przez swoją domniemaną wielkość. To nył nasz 1 wyjazd po akcji na was. Napisałem dlaczego jedna zabrana. Mieliśmy wziąc 3-5flag i w razie odmowy wejścia miały robić sobie wycieczke te flagi? To było raczej zbędne. Powiedz,ilw flag mieliście w Łomży? Bo coś mi świta zdjęcie z jedną flagą,czyżby tą której już nie macie? No to ku*** taka ekipa i jeździ z jedną? I co teraz wymyślisz? I ja nigdy nie powiedziałem,że jesteśmy top 3 bo ja tak nie uważam,najwidoczniej ktoś odpłynął...

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 26.03.2017, 12:17

To była odpowiedź do rabinowej.On twierdzi,że jesteście top 3.Ale nie wiadomo za bardzo w czym bo na pozałódzkim,krajowym podwórku nie robita nic poza samym jeżdżeniem z Lechem.
Rabinowa popatrz chociażby na taki Ruch i zadaj sobie sami pytanie czy możecie do nich równać.A oni są top 3 a zgoda W&R jest najmocniejsza w kraju.
1910

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 26.03.2017, 12:20

Hustin Doffman pisze:mistrz 1908 jestes tu jednym z najwiekszych napinaczy na tym forum,wszystko co sam tutaj reprezentujesz wytykasz mnie i reszcie Widzewiaków,wiesz jak sie to nazywa? hipokryzja! Idź chłopie raz w życiu na stadion i sie wykaż a nie będziesz tu grał kumatego. Ciagle ludziom wytykasz błedy podczas gdy sam jesteś autentycznie MISTRZEM tyle że napinki i faktycznie dziennie 1908 bzdur w twoim wykonaniu to standard.
Żebyś ty kolesiu miał tyle spotkań u siebie co ja wyjazdów to bym może z Tobą porozmawiał. Sprytnie uniknąłeś odpowiedzi na trudne pytanie. Oczywiście tamten twój post nie był napinkowy. W żadnym wypadku. Rozpierdol też nagle skończył temat wożenia flag jak mu się pokazało Łomże. Dziwne to wszystko. Łatwo was sprowadzić do normalności chociaż za długo w niej nie zostaniecie zapewne. Kończe bo szkoda czasu dzisiaj na was.

blah

Post autor: blah » 26.03.2017, 12:32

wid08 pisze:Masz racje , komu jak komu ale widzewowi mozemy zawdzięczać nasze największe sukcesy , jak wygranie najważniejszych bitew banda na bandę czy wykrojenie najważniejszych flag i to dwa razy :)
szkoda tylko ze przy wyrownanych liczbowo skladach zazwyczaj sie osmieszacie

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 26.03.2017, 12:37

Mistrz,wielki wyjazdowiczu i mega kumaczu a czemu do Tychów nie wzięliście flagi?
1910

asdfghjkl1910

Post autor: asdfghjkl1910 » 26.03.2017, 12:40

Ktoś swierdzil ze kibicowsko lks jest lepszy od Widzewa. Wygrali starcia banda na bande? Jak kiedys się chwaliliscie Potok, poddebice 2-0 to już wam spieszę z odpowiedzią kozie głowy, aleksandrow, ruda 3-2. Na mecze chodzi was z 4 razy mniej. Jedyne co wam wychodzi to ciężka partyzantka. Po tym twierdzicie ze jesteście lepsi? Jesteście jak szczury, pod osłona nocy malujecie mury, robicie frajerskie akcje pod domami na pojedyncze osoby. Na wyjazdy jeździcie juz od wielu lat spod fali z psami. Cała wasza wielka chuliganska ekipa nigdy nie jeździ bez psów. Jak was można spotkać w takim razie? Bijecie się tylko wtedy jak jestescie zebrani ze wszystkimi pseudochuliganami i macie przewagę liczebna. Co z was za chuligani? Jesteście banda patoli co tylko w przewadze jest odważna. Na piotrokowskiej was widać bo stoicie na tych swoich śmiesznych bramkach, zresztą pracujecie dla ochroniarza co jest lekko kulawe. Jak pewnie nie wiecie pan który wam ogarnia to, chciał żeby Widzew stał. Ale dla nas stanie dla ochroniarza to lipa. Ale wasza ekipa ma w d**** to. Czołówka wasza w kryminale poleci do wora za latanie z oficjalnym konfidentami bijakami. A Wy wciąż siejecie propagande o jakiejs waszej sile. Stoicie po tych bramkach i cwaniakujecie do pojedynczych osób, ale jak już przychodzilismy do was żeby się bić to już w pracy byliście. Najlepszy przykład po wyjściu waszego starego lidera Kubusia jak bawiliscie się w jakies 30 osób w kebab housie. Przyszliśmy do was w centrum miasta tez w 30 osób żebyście z nami wyszli, to się nagle okazało ze w 30 w pracy jesteście haha. Komedia poprostu. Jedyna osoba która wyszła na solowke wytrzymała 15 sekund, ale o tym Panu szkoda wogole pisać. My na wszyskie ciekawsze wyjazdy jeździliśmy oddzielnie, zwykli kibice, ultrasi ruszali spod stadionu z psami a ekipa oddzielnie licząc na przygody. Zresztą parę razy czekaliście juz na nas ale wiedząc że jest po równo lks leciał do domu. Przyjazd wyjazdy do Lubina, albo powrot z wyjazdu Ruchu do gdyni kiedy wpuscili nas na swoje sektory. Ale to było parę lat temu bo teraz już lks bez Lecha nie robi nic, na wyjazdy z psami. Jedyne na co was stać to partyzantka w której fakt faktem jesteście zajebiści ale to tyle na ile was stać. Gringo czy mistrz czy dintre wy nieodpisujcie bo nie jesteście w temacie, koledzy z bram nie opowiadali pewnie o takich rzeczach, trzeba mieć więcej niż 16 lat żeby chociąż cześć z tego zrozumieć

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 26.03.2017, 12:43

MISTRZ1908 pisze:Tak jak wspomniałem nie jest łatwo dyskutować z kimś kto ma ciągle swój światopogląd ustalony przez swoją domniemaną wielkość. To nył nasz 1 wyjazd po akcji na was. Napisałem dlaczego jedna zabrana. Mieliśmy wziąc 3-5flag i w razie odmowy wejścia miały robić sobie wycieczke te flagi? To było raczej zbędne. Powiedz,ilw flag mieliście w Łomży? Bo coś mi świta zdjęcie z jedną flagą,czyżby tą której już nie macie? No to ku*** taka ekipa i jeździ z jedną? I co teraz wymyślisz? I ja nigdy nie powiedziałem,że jesteśmy top 3 bo ja tak nie uważam,najwidoczniej ktoś odpłynął...
Tu nie chodzi o to że pojechaliście z jedną faną, tylko o to z jaką. Powiedz mi proszę tylko tak obiektywnie czy w przypadku wykrojenia Wam tejże fany nie gadalibyście że to frajerstwo bo fana jest w barwach narodowych? Oczywiście rozmawiamy tu czysto hipotetycznie.
Co do Twojego pierwszego zdania to sorry ale to Wy ciągle pierd#licie jacy to jesteście wielcy w kwestii H, owszem akcja z flagami to Wasz niezaprzeczalny sukces. Ale chyba pisanie że ekipa Widzewa nie ma do Was startu jest w ch.j przesadzone.

Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman » 26.03.2017, 12:50

Odpuszczając już bezsensowne wymiany zdań z Tobą Mistrz1908 bo żaden z nas nie ustapił by w tej kwesti, powiem Ci tak:
Gdy nadejdzie dzień rewanżu,oczekuję że będziesz sie wypowiadał w tym samym tonie co dziś.

sokół

Post autor: sokół » 26.03.2017, 13:06

MISTRZ1908 pisze:Tak jak wspomniałem nie jest łatwo dyskutować z kimś kto ma ciągle swój światopogląd ustalony przez swoją domniemaną wielkość. To nył nasz 1 wyjazd po akcji na was. Napisałem dlaczego jedna zabrana. Mieliśmy wziąc 3-5flag i w razie odmowy wejścia miały robić sobie wycieczke te flagi? To było raczej zbędne. Powiedz,ilw flag mieliście w Łomży? Bo coś mi świta zdjęcie z jedną flagą,czyżby tą której już nie macie? No to ku*** taka ekipa i jeździ z jedną? I co teraz wymyślisz? I ja nigdy nie powiedziałem,że jesteśmy top 3 bo ja tak nie uważam,najwidoczniej ktoś odpłynął...

w Łomży były dwie flagi, duża awanturnicy i RTS wyjazdowa.

ogólnie to nie ściemniajcie, że nie kalkulujecie i nie będziecie robic wszystkiego, by nie dać nam się odgryźć. oczywiście jest to zrozumiałe, ale po co zakłamywać rzeczywistość?

WhiteFanatic

Post autor: WhiteFanatic » 26.03.2017, 13:12

Na prawdę myślicie że wyjebalibyscie nam flagi na wyjeździe w 350 osób, autokarowym, z psami?
Nie zrobiliście tego tylko dlatego że wzięliśmy ŁŁP?

W takim razie nasze dni są policzone, będziecie mieli jeszcze w tym sezonie zapewne dużo lepsze okazje.

ŁKSC

Post autor: ŁKSC » 26.03.2017, 13:33

asdfghjkl1910 pisze:Ktoś swierdzil ze kibicowsko lks jest lepszy od Widzewa. Wygrali starcia banda na bande? Jak kiedys się chwaliliscie Potok, poddebice 2-0 to już wam spieszę z odpowiedzią kozie głowy, aleksandrow, ruda 3-2. Na mecze chodzi was z 4 razy mniej. Jedyne co wam wychodzi to ciężka partyzantka. Po tym twierdzicie ze jesteście lepsi? Jesteście jak szczury, pod osłona nocy malujecie mury, robicie frajerskie akcje pod domami na pojedyncze osoby. Na wyjazdy jeździcie juz od wielu lat spod fali z psami. Cała wasza wielka chuliganska ekipa nigdy nie jeździ bez psów. Jak was można spotkać w takim razie? Bijecie się tylko wtedy jak jestescie zebrani ze wszystkimi pseudochuliganami i macie przewagę liczebna. Co z was za chuligani? Jesteście banda patoli co tylko w przewadze jest odważna. Na piotrokowskiej was widać bo stoicie na tych swoich śmiesznych bramkach, zresztą pracujecie dla ochroniarza co jest lekko kulawe. Jak pewnie nie wiecie pan który wam ogarnia to, chciał żeby Widzew stał. Ale dla nas stanie dla ochroniarza to lipa. Ale wasza ekipa ma w d**** to. Czołówka wasza w kryminale poleci do wora za latanie z oficjalnym konfidentami bijakami. A Wy wciąż siejecie propagande o jakiejs waszej sile. Stoicie po tych bramkach i cwaniakujecie do pojedynczych osób, ale jak już przychodzilismy do was żeby się bić to już w pracy byliście. Najlepszy przykład po wyjściu waszego starego lidera Kubusia jak bawiliscie się w jakies 30 osób w kebab housie. Przyszliśmy do was w centrum miasta tez w 30 osób żebyście z nami wyszli, to się nagle okazało ze w 30 w pracy jesteście haha. Komedia poprostu. Jedyna osoba która wyszła na solowke wytrzymała 15 sekund, ale o tym Panu szkoda wogole pisać. My na wszyskie ciekawsze wyjazdy jeździliśmy oddzielnie, zwykli kibice, ultrasi ruszali spod stadionu z psami a ekipa oddzielnie licząc na przygody. Zresztą parę razy czekaliście juz na nas ale wiedząc że jest po równo lks leciał do domu. Przyjazd wyjazdy do Lubina, albo powrot z wyjazdu Ruchu do gdyni kiedy wpuscili nas na swoje sektory. Ale to było parę lat temu bo teraz już lks bez Lecha nie robi nic, na wyjazdy z psami. Jedyne na co was stać to partyzantka w której fakt faktem jesteście zajebiści ale to tyle na ile was stać. Gringo czy mistrz czy dintre wy nieodpisujcie bo nie jesteście w temacie, koledzy z bram nie opowiadali pewnie o takich rzeczach, trzeba mieć więcej niż 16 lat żeby chociąż cześć z tego zrozumieć
I niech kazdy zydowski kiep z galery wbije to sobie to swojego malutkiego lba. Zawsze bedziecie w cieniu, zawsze jedynie co to możecie sie tylko odgryzc i tylko to was motywuje do działania. Jestescie jak ujadajacy kundelek ktory zrobi wszystko zeby tylko zwrocic na siebie uwage, a chocbyscie nie wiem co zrobili to bedzie na was wyjebane i to was boli co
ŁKSCwel

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 26.03.2017, 13:53

rozpierdol pisze:Mistrz,wielki wyjazdowiczu i mega kumaczu a czemu do Tychów nie wzięliście flagi?
Może dlatego,że nic zorganizowanego nie było tylko każdy jechał sam sobie?
Widzew jest najlepszy,nie mamy do was podjazdu,ciągle nas bijecie,jesteście top3,ultras,hooligans. Nam zostaje partyzantka jak się okazuje bardziej skuteczna niż te wasze akcje zaplanowane bez partyzanta. Zapomniałbym,jesteście najlepsi i jeszczę więksi. Pa dziewczynki.

Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman » 26.03.2017, 13:55

asdfghjkl1910 pisze:Ktoś swierdzil ze kibicowsko lks jest lepszy od Widzewa. Wygrali starcia banda na bande? Jak kiedys się chwaliliscie Potok, poddebice 2-0 to już wam spieszę z odpowiedzią kozie głowy, aleksandrow, ruda 3-2. Na mecze chodzi was z 4 razy mniej. Jedyne co wam wychodzi to ciężka partyzantka. Po tym twierdzicie ze jesteście lepsi? Jesteście jak szczury, pod osłona nocy malujecie mury, robicie frajerskie akcje pod domami na pojedyncze osoby. Na wyjazdy jeździcie juz od wielu lat spod fali z psami. Cała wasza wielka chuliganska ekipa nigdy nie jeździ bez psów. Jak was można spotkać w takim razie? Bijecie się tylko wtedy jak jestescie zebrani ze wszystkimi pseudochuliganami i macie przewagę liczebna. Co z was za chuligani? Jesteście banda patoli co tylko w przewadze jest odważna. Na piotrokowskiej was widać bo stoicie na tych swoich śmiesznych bramkach, zresztą pracujecie dla ochroniarza co jest lekko kulawe. Jak pewnie nie wiecie pan który wam ogarnia to, chciał żeby Widzew stał. Ale dla nas stanie dla ochroniarza to lipa. Ale wasza ekipa ma w d**** to. Czołówka wasza w kryminale poleci do wora za latanie z oficjalnym konfidentami bijakami. A Wy wciąż siejecie propagande o jakiejs waszej sile. Stoicie po tych bramkach i cwaniakujecie do pojedynczych osób, ale jak już przychodzilismy do was żeby się bić to już w pracy byliście. Najlepszy przykład po wyjściu waszego starego lidera Kubusia jak bawiliscie się w jakies 30 osób w kebab housie. Przyszliśmy do was w centrum miasta tez w 30 osób żebyście z nami wyszli, to się nagle okazało ze w 30 w pracy jesteście haha. Komedia poprostu. Jedyna osoba która wyszła na solowke wytrzymała 15 sekund, ale o tym Panu szkoda wogole pisać. My na wszyskie ciekawsze wyjazdy jeździliśmy oddzielnie, zwykli kibice, ultrasi ruszali spod stadionu z psami a ekipa oddzielnie licząc na przygody. Zresztą parę razy czekaliście juz na nas ale wiedząc że jest po równo lks leciał do domu. Przyjazd wyjazdy do Lubina, albo powrot z wyjazdu Ruchu do gdyni kiedy wpuscili nas na swoje sektory. Ale to było parę lat temu bo teraz już lks bez Lecha nie robi nic, na wyjazdy z psami. Jedyne na co was stać to partyzantka w której fakt faktem jesteście zajebiści ale to tyle na ile was stać. Gringo czy mistrz czy dintre wy nieodpisujcie bo nie jesteście w temacie, koledzy z bram nie opowiadali pewnie o takich rzeczach, trzeba mieć więcej niż 16 lat żeby chociąż cześć z tego zrozumieć

Dalsze dyskusje uważam za zbędne.

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 26.03.2017, 13:58

No z pewnością , jest zbędna , bo wasza wyimaginowana prawda myślicie że jest najprawdziwsza ?
Jesteście zwykle podmiejskie bękarty , zrobione przez sukcesy i propagandę...

I zrozum jeden z drugim że nikt od nas nigdy nie wbije sobie do głowy herezji które tutaj siejecie , bo ten świat jest tylko w waszych głowach . Świat wielkiego Widzewa , i malutkiego ŁKSu... Takie podejście jedyne komu przynosi ujmę , to wam jebane megalomany, którym choćby się świat na głowę zawalił to i tak będą szczekać , że są najwięksi i będą gryźć po kostkach bo tylko to potrafią ....

Na chwilę obecną jesteście w ciężkiej d**** , i ośmieszona została za waszą sprawka cała ta kurewska koalicja. Zostały wam zajebane sztandarowe flagi jak zwykłym pachołom, zostaliście pierdolnieci przez Śląsk i Lechię , a cała ta nowa siła świata jest taka mocna że bała się jechać do Rumuni gdzie musieliby się mierzyć z ŁKS Cracovia i Lechem. Tak wygląda rzeczywistość a czerwone zakompleksione pizdy i tak będą szczekać że ŁKS wziął na wyjazd ŁŁP, ma jedną trybunę , chłopaki stoją na bramkach , i sto innych p****** i będą płakać że są takimi pizdami że nie mogą się w żaden sposób za te upokorzenia odkuc.

Sprzedaliscie karnety , chodzi was w c*** , jesteście top 3 w ultrasce , wyjazdach , chuligance i c*** wie czym jeszcze .... a i tak jesteście upokarzani przez tą garstkę Patusow z Łksu , jak dziwka bez gaci zostawiona pod lasem... która została wyruchana przez wszystkich chętnych , a na koniec szczeka że wcale nie jest dziwką....
Pato 1908 Gang

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 26.03.2017, 14:07

Gringooo2 pisze: Sprzedaliscie karnety , chodzi was w c*** , jesteście top 3 w ultrasce , wyjazdach , chuligance i c*** wie czym jeszcze .... a i tak jesteście upokarzani przez tą garstkę Patusow z Łksu , jak dziwka bez gaci zostawiona pod lasem... która została wyruchana przez wszystkich chętnych , a na koniec szczeka że wcale nie jest dziwką....
100 % .
Na tym można zakończyć dalsze dyskusje z pierdzewiakami.

Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman » 26.03.2017, 14:07

Gringooo2 pisze:No z pewnością , jest zbędna , bo wasza wyimaginowana prawda myślicie że jest najprawdziwsza ?
Jesteście zwykle podmiejskie bękarty , zrobione przez sukcesy i propagandę...

I zrozum jeden z drugim że nikt od nas nigdy nie wbije sobie do głowy herezji które tutaj siejecie , bo ten świat jest tylko w waszych głowach . Świat wielkiego Widzewa , i malutkiego ŁKSu... Takie podejście jedyne komu przynosi ujmę , to wam jebane megalomany, którym choćby się świat na głowę zawalił to i tak będą szczekać , że są najwięksi i będą gryźć po kostkach bo tylko to potrafią ....

Na chwilę obecną jesteście w ciężkiej d**** , i ośmieszona została za waszą sprawka cała ta kurewska koalicja. Zostały wam zajebane sztandarowe flagi jak zwykłym pachołom, zostaliście pierdolnieci przez Śląsk i Lechię , a cała ta nowa siła świata jest taka mocna że bała się jechać do Rumuni gdzie musieliby się mierzyć z ŁKS Cracovia i Lechem. Tak wygląda rzeczywistość a czerwone zakompleksione pizdy i tak będą szczekać że ŁKS wziął na wyjazd ŁŁP, ma jedną trybunę , chłopaki stoją na bramkach , i sto innych p****** i będą płakać że są takimi pizdami że nie mogą się w żaden sposób za te upokorzenia odkuc.

Sprzedaliscie karnety , chodzi was w c*** , jesteście top 3 w ultrasce , wyjazdach , chuligance i c*** wie czym jeszcze .... a i tak jesteście upokarzani przez tą garstkę Patusow z Łksu , jak dziwka bez gaci zostawiona pod lasem... która została wyruchana przez wszystkich chętnych , a na koniec szczeka że wcale nie jest dziwką....

IGNOROWAĆ

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 26.03.2017, 14:11

Wsidzew w 100% popiera Gringooo2. Czyli Pato popiera sam siebie na 2 kontach ;-)

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 26.03.2017, 14:16

Sprzedaliscie karnety , chodzi was w c*** , jesteście top 3 w ultrasce , wyjazdach , chuligance i c*** wie czym jeszcze .... a i tak jesteście regularnie upokarzani przez tą garstkę Patusow z Łksu , jak dziwka bez gaci zostawiona pod lasem... która została wyruchana przez wszystkich chętnych , a na koniec szczeka że wcale nie jest dziwką....

Wbijcie sobie to do tych megalomanskich zakutych łbów ..
Pato 1908 Gang

csm

Post autor: csm » 26.03.2017, 14:21

Do wora to poleci wasza gwiazda mma co ma brata pchlarza i wasza druga gwiazdeczka co nie fafal bo mu sie pawilony pomylily. to wy nas daliscie za podebice nie my was. wasz kumpel jedrek, wawik i reszta waszej krystalicznej ekipy zbieranej po calych wioskach na ten slaby lks

Spy

Post autor: Spy » 26.03.2017, 14:32

Nic dodać nic ująć :)
Ale wytłumacz to tej garstce szczekających sąsiedek które muszą siać propagandę żeby nie przestać istnieć w ogóle ;)

asdfghjkl1910

Post autor: asdfghjkl1910 » 26.03.2017, 14:37

Obydwoje siedzieli i nie polecieli, za to wasze gwiazdy dobrze wiedzą ze c**** kolo d*** mają. Bracia z balut czy wasza gwiazda z ostatniego turnieju. Ale na lksie nie ma zasad. Przypominacie nam o cwelu jedrasie ale różnica jest taka ze on został pogoniony. A wasze postacie które np po akcji pod sądem przyznały się do bójki i dali nas latają cały czas. Albo c*** rudzik, dupsko mu się rozprulo, bo Widzew chciał go zabić jak to powiedział. A Wy swoje ze bez lipy. Jak by cala Polska się dowiedziała o tej akcji to byście wszyscy za bande frajerów byli uważani

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 26.03.2017, 14:38

Bardzo się cieszymy,że tak Nami żyjecie. Mnie to nie dziwi,jesteśmy ciulami z ojszczanego Polesia,typowa patologia. To teraz odpowiedzcie sobie,gdzie wy szlachto z Koluszek jesteście skoro ta patologia wam zajebała tyle flag i niejednokrotnie spuściła w*******. Miłego dnia.

csm

Post autor: csm » 26.03.2017, 14:53

My to rozjebusa rudzika to pogonilismy jak tylko wszystko bylo na papierze ale nie na takim jak wy przyniesliscie bez rzadnego podpisu. i nawet ten rozjebus jest gnany na wyspach. ta nasza gwiazda to zajechala wiecej niz wasze 2 gwiazdy razem i jemu sie nie pomylilo ze na frajerni siedzial na poczatku. takie odgrzewNe kotlety. a o nasza opinie w polsce to sie nie martw zawsze idziemy do ludzi

Salceson

Post autor: Salceson » 26.03.2017, 15:00

MISTRZ1908 pisze:Bardzo się cieszymy,że tak Nami żyjecie. Mnie to nie dziwi,jesteśmy ciulami z ojszczanego Polesia,typowa patologia. To teraz odpowiedzcie sobie,gdzie wy szlachto z Koluszek jesteście skoro ta patologia wam zajebała tyle flag i niejednokrotnie spuściła w*******. Miłego dnia.
Zacznijcie wozić normalne flagi ze sobą i dajcie się wykazać rywalowi zza miedzy. Bo póki co kitrając je po magazynach amfiteatru sposobności ku temu brak o czym dobrze wiecie i chyba o to wam chodzi. Widzew popełnił 2 duże błędy (nie wyciągając odpowiednich wniosków po pierwszym niestety dał Wam drugą taką możliwość), oby ten listopadowy był ostatnim.

Rodowity79

Post autor: Rodowity79 » 26.03.2017, 15:08

Siema Panowie. Pytam bez spiny, ktoś ma może kod do meczu Łks-Jagiellonia bo niestety dzisiaj nie mogę być na meczu...:/ Może być priv. Z góry dzięki.

popopopopo

Post autor: popopopopo » 26.03.2017, 15:13

Salceson pisze:
MISTRZ1908 pisze:Bardzo się cieszymy,że tak Nami żyjecie. Mnie to nie dziwi,jesteśmy ciulami z ojszczanego Polesia,typowa patologia. To teraz odpowiedzcie sobie,gdzie wy szlachto z Koluszek jesteście skoro ta patologia wam zajebała tyle flag i niejednokrotnie spuściła w*******. Miłego dnia.
Zacznijcie wozić normalne flagi ze sobą i dajcie się wykazać rywalowi zza miedzy. Bo póki co kitrając je po magazynach amfiteatru sposobności ku temu brak o czym dobrze wiecie i chyba o to wam chodzi. Widzew popełnił 2 duże błędy (nie wyciągając odpowiednich wniosków po pierwszym niestety dał Wam drugą taką możliwość), oby ten listopadowy był ostatnim.

A co wy jacyś upośledzeni inwalidzi jesteście, że my mamy wam ułatwiać odegranie sie? Czy ty jesteś pojebany? Dobrze od dzisiaj będziemy tramwajem jeździć z flagami po Łodzi, żeby wielki Widzew mógł sie odegrać bo biedaki nie mają na to szans.

ODPOWIEDZ