Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

rozpierdol

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: rozpierdol »

Do topowych ekip im jednak daleko.Nawet do Gieksy z Katowic im daleko.Jakbyś nie zauważył nigdzie ich nie obrażam,stwierdzam fakty.

Mistrzuniu i popatrz z czym wy jeździcie.

Z jakiego powodu zabieracie jedynie ŁŁP??Czyżby strach wam nie pozwalał na wzięcie więcej flag kalkulatory?Z takim podejściem to Widzew nigdy nie będzie miał szans się odegrać.
iparts.pl
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Odpowiem choć rozmowa z Tobą nie należy do łatwych. Początkowo dostaliśmy info,że "klatka"pomieści około 100osób(na zdjęciu po prawej stronie tam gdzie zawisła ta flaga). W tej klatce,której wymiary okazały się conajmniej śmieszne jedyna sensowna flaga,którą mogliśmy powiesić to ŁŁP i tak było to liczone przed wyjazdem. To,że Nas wpuścili również obok klatki to tylko i wyłącznie dobra wola zarządu Ruchu. Ale napisze jedną ważniejszą rzecz. Żeby coś skroić to trzeba się ustawić. Najpierw trzeba by było ją cupnąć i dopiero wtedy niech kibicowska Polska wyda osąd czy słusznie wykrojona czy jednak takich flag się nie kroi. Każdy się spodziewał czegoś i zapewne będziemy czujni,wiadoma sprawa.
MISTRZ1908

Tak jak wspomniałem nie jest łatwo dyskutować z kimś kto ma ciągle swój światopogląd ustalony przez swoją domniemaną wielkość. To nył nasz 1 wyjazd po akcji na was. Napisałem dlaczego jedna zabrana. Mieliśmy wziąc 3-5flag i w razie odmowy wejścia miały robić sobie wycieczke te flagi? To było raczej zbędne. Powiedz,ilw flag mieliście w Łomży? Bo coś mi świta zdjęcie z jedną flagą,czyżby tą której już nie macie? No to ku*** taka ekipa i jeździ z jedną? I co teraz wymyślisz? I ja nigdy nie powiedziałem,że jesteśmy top 3 bo ja tak nie uważam,najwidoczniej ktoś odpłynął...
rozpierdol

To była odpowiedź do rabinowej.On twierdzi,że jesteście top 3.Ale nie wiadomo za bardzo w czym bo na pozałódzkim,krajowym podwórku nie robita nic poza samym jeżdżeniem z Lechem.
Rabinowa popatrz chociażby na taki Ruch i zadaj sobie sami pytanie czy możecie do nich równać.A oni są top 3 a zgoda W&R jest najmocniejsza w kraju.
blah

Post autor: blah »

wid08 pisze:Masz racje , komu jak komu ale widzewowi mozemy zawdzięczać nasze największe sukcesy , jak wygranie najważniejszych bitew banda na bandę czy wykrojenie najważniejszych flag i to dwa razy :)
szkoda tylko ze przy wyrownanych liczbowo skladach zazwyczaj sie osmieszacie
rozpierdol

Mistrz,wielki wyjazdowiczu i mega kumaczu a czemu do Tychów nie wzięliście flagi?
Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman »

Odpuszczając już bezsensowne wymiany zdań z Tobą Mistrz1908 bo żaden z nas nie ustapił by w tej kwesti, powiem Ci tak:
Gdy nadejdzie dzień rewanżu,oczekuję że będziesz sie wypowiadał w tym samym tonie co dziś.
sokół

Post autor: sokół »

MISTRZ1908 pisze:Tak jak wspomniałem nie jest łatwo dyskutować z kimś kto ma ciągle swój światopogląd ustalony przez swoją domniemaną wielkość. To nył nasz 1 wyjazd po akcji na was. Napisałem dlaczego jedna zabrana. Mieliśmy wziąc 3-5flag i w razie odmowy wejścia miały robić sobie wycieczke te flagi? To było raczej zbędne. Powiedz,ilw flag mieliście w Łomży? Bo coś mi świta zdjęcie z jedną flagą,czyżby tą której już nie macie? No to ku*** taka ekipa i jeździ z jedną? I co teraz wymyślisz? I ja nigdy nie powiedziałem,że jesteśmy top 3 bo ja tak nie uważam,najwidoczniej ktoś odpłynął...

w Łomży były dwie flagi, duża awanturnicy i RTS wyjazdowa.

ogólnie to nie ściemniajcie, że nie kalkulujecie i nie będziecie robic wszystkiego, by nie dać nam się odgryźć. oczywiście jest to zrozumiałe, ale po co zakłamywać rzeczywistość?
MISTRZ1908

rozpierdol pisze:Mistrz,wielki wyjazdowiczu i mega kumaczu a czemu do Tychów nie wzięliście flagi?
Może dlatego,że nic zorganizowanego nie było tylko każdy jechał sam sobie?
Widzew jest najlepszy,nie mamy do was podjazdu,ciągle nas bijecie,jesteście top3,ultras,hooligans. Nam zostaje partyzantka jak się okazuje bardziej skuteczna niż te wasze akcje zaplanowane bez partyzanta. Zapomniałbym,jesteście najlepsi i jeszczę więksi. Pa dziewczynki.
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

Wsidzew w 100% popiera Gringooo2. Czyli Pato popiera sam siebie na 2 kontach ;-)
csm

Post autor: csm »

Do wora to poleci wasza gwiazda mma co ma brata pchlarza i wasza druga gwiazdeczka co nie fafal bo mu sie pawilony pomylily. to wy nas daliscie za podebice nie my was. wasz kumpel jedrek, wawik i reszta waszej krystalicznej ekipy zbieranej po calych wioskach na ten slaby lks
Rodowity79

Post autor: Rodowity79 »

Siema Panowie. Pytam bez spiny, ktoś ma może kod do meczu Łks-Jagiellonia bo niestety dzisiaj nie mogę być na meczu...:/ Może być priv. Z góry dzięki.
ban82

Post autor: ban82 »

Kolejność tych "najpotezniejszych w PL" zapewne nie jest przypadkowa ;) O Elanie zapomniałeś ...
RadekRTS

Post autor: RadekRTS »

Salceson pisze:Zacznijcie wozić normalne flagi ze sobą i dajcie się wykazać rywalowi zza miedzy. Bo póki co kitrając je po magazynach amfiteatru sposobności ku temu brak o czym dobrze wiecie i chyba o to wam chodzi. Widzew popełnił 2 duże błędy (nie wyciągając odpowiednich wniosków po pierwszym niestety dał Wam drugą taką możliwość), oby ten listopadowy był ostatnim.
Ich flagi ich sprawa co z nimi robią.A,że u nas 5 osób w tym laska woziły 5 flag po jednej na głowie to o czym tu mowa.Dla niektórych wszystko było ważniejsze niż mecze swojego klubu np .Wisełka.A to,że teraz Łks leci na patencie to myślisz,że ktos o tym będzie pamiętał za 5 lat?Nie sądze
Ostatnio zmieniony 26.03.2017, 16:01 przez RadekRTS, łącznie zmieniany 1 raz.
ŁKSC

Post autor: ŁKSC »

ban82 pisze:Kolejność tych "najpotezniejszych w PL" zapewne nie jest przypadkowa ;) O Elanie zapomniałeś ...
Wymienilem wedle osobistych sympatii ale dla ciebie moze byc tak: Lech, Wisla, Legia, Lechia, Ruch, Widzew.
To nic nie zmienia bo dla was tam miejsca i tak nie ma chyba ze jako przydupasy Lecha ;) i o slowka sie nie czepiaj chodzi mi o nabardziej znane medialne kluby w PL nie tylko pod wzgledem kibicowskim ale ogolnie
Hustin Doffman

Rodowitych 3500 na meczu...
hWŁ

Post autor: hWŁ »

Hustin Doffman pisze:Rodowitych 3500 na meczu...
Przestańcie w końcu pierdolić o frekwencji...
Hustin Doffman

Wszyscy rodowici tu obecni obśmiewali naszą frekwencje bo otwarcie stadionu,bo sie wykruszy frekwencja i ciągle umniejszali to co sie dzieje na naszym stadionie. No więc udowodinili gdzie są z tą swoją propagandą,awans na wyciągnięcie reki a ludzi tyle co na niciarce wczoraj. Więcej na ten temat juz nic nie piszę.
Kibic 30x

Post autor: Kibic 30x »

Cała Łódź niby za Lks a taka mala frekwencja przecież Widzew to fan cluby?
Hustin Doffman

Jaga dzięki!
WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma »

To nie był udany dzień dla kindziorów, pamiętajcie wasza akcja=nasza reakcja, to w kwestii krojenia jaknków
Adik

Post autor: Adik »

tego sie czytac nie da...
MISTRZ1908

WidzewskaCharyzma pisze:To nie był udany dzień dla kindziorów, pamiętajcie wasza akcja=nasza reakcja, to w kwestii krojenia jaknków
Powiadomienia na facebooku z krojenia masz? Bo chyba nie powiesz,że kroiłeś pisząc tutaj? To tyle farmazonku.
CzBCz

Post autor: CzBCz »

Wrócił Gringoo z meczu Łksu (wątpię, że był, ale niech mu będzie) i co ma do napisana? A no skomentowanie wczorajszego meczu Widzewa. I on twierdzi, że to Widzew patrzy co robi Łks, że się na nim wzoruje i takie tam. Ot taka dygresja mnie naszła.

A co do wczorajszej frekwencji na Widzewie - oficjalnie 11.5k, nie wliczając lóż (są wyłączone z imprez masowych formalnie). A zatem liczba widzów na meczu to około 12 tys przy zamkniętym Zegarze. Doping dobry.
ŁKSC

Post autor: ŁKSC »

Jaka oprafe przygotowali dzisiaj pionierzy stylofki ultrasi osiedlowego karolewskiego klubu sportofego na swojej magicznej klimatycznej pato-trybunce z d*** przed pastwiskiem kolo parku?
ban82

Post autor: ban82 »

ŁKSC pisze:
ban82 pisze:Kolejność tych "najpotezniejszych w PL" zapewne nie jest przypadkowa ;) O Elanie zapomniałeś ...
Wymienilem wedle osobistych sympatii ale dla ciebie moze byc tak: Lech, Wisla, Legia, Lechia, Ruch, Widzew.
To nic nie zmienia bo dla was tam miejsca i tak nie ma chyba ze jako przydupasy Lecha ;) i o slowka sie nie czepiaj chodzi mi o nabardziej znane medialne kluby w PL nie tylko pod wzgledem kibicowskim ale ogolnie
znaczy jakich "was"?? z kimś mnie miśku kolorowy pomyliłeś
Jatoja49

Post autor: Jatoja49 »

udało mi się dziś porwać koleżanke na mecz ŁKSu i zobaczyc ten mega niepowtarzalny klimat o którym tu kilku eŁkaesiaków pisało, wyszliśmy w 70 minucie. I powiem tak, trybuna robi wrażenie, jak dobudują kolejne będziecie mieli fajny stadionik. Ludzi coś na oko 3 tys. doping-atmosfera myśle że Polonia W zrobiła na mnie większe wrażenie jak byłem na ich meczu. sporo zamulonych typów, ale jedno musze przyznać dupeczki których było sporo pierwsza klasa :) podsumowując , atmosfera taka sobie, ekstraklasa to to nie jestpóki co.
Czas obejrzec troche futbolu w wydaniu naszej kadry bo oczy bolały jak się oglądało popisy 3 ligowców.
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

Dlaczego Wasza trybuna w tej rundzie zostala zgloszona 4100 osób?
MISTRZ1908

Aktualnie to szału nie ma ale gringooo coś tam pierdoli 3po3 o stylówce itp. Jest całkiem ok ale bez rewelacji. Dlaczego to wyjaśnieniem jest 1trybuna. Galera nie wróci,stary sektor miał klimat,tu jest tak zwyczajnie,tak nijak. Niby ludzie Ci sami,ale to nie jest to co było...
Jatoja49

MISTRZ1908 pisze:Aktualnie to szału nie ma ale gringooo coś tam pierdoli 3po3 o stylówce itp. Jest całkiem ok ale bez rewelacji. Dlaczego to wyjaśnieniem jest 1trybuna. Galera nie wróci,stary sektor miał klimat,tu jest tak zwyczajnie,tak nijak. Niby ludzie Ci sami,ale to nie jest to co było...
Dlatego życze wam awansu i dobudowania trybun żebyście wrócili na właściwe tory, bo zabili wam klimat
Jatoja49

I tak szacun sie należy ludziom, nawet zwykłym ogladaczom piłki ktorzy chodza na ta 3 lige, bo to co kopacze prezentuja to dramat . Chciałbym jeszcze zobaczyc atmosfere na RTSie ale tam chyba na bilet sie załapac to mission imposible, jak to tam u was z tymi biletami ?
123abc

Post autor: 123abc »

Filmik z otwarcia nowego stadionu na Widzewe:

https://www.youtube.com/watch?v=GWl-PXJBQmM&app=desktop
WhiteFanatic
Kontakt:

Post autor: WhiteFanatic »

NoMatterWhat pisze:Dlaczego Wasza trybuna w tej rundzie zostala zgloszona 4100 osób?
Przy obecnej frekwencji nie ma potrzeby na więcej. Tak gdybyś faktycznie nie wiedział, bo nie podejrzewam że po prostu chcesz być złośliwy.
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

Wydawac sie moze ze trybuna, ktora ma 5700 pojemnosci, w miescie 700tys powinna byc spokojnie wypelniana. Pomijajac to dlaczego nie jest, nie uwazacie, ze podpisujac umowe w tej rundzie na 4100 osob dajacie besposredni sygnal, ze wiecej trybun Wam, po prostu nie potrzeba?
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

ŁKS bluzgał dziś na rywali?
MW10

Post autor: MW10 »

[youtube][/youtube]
MISTRZ1908 pisze:Aktualnie to szału nie ma ale gringooo coś tam pierdoli 3po3 o stylówce itp. Jest całkiem ok ale bez rewelacji. Dlaczego to wyjaśnieniem jest 1trybuna. Galera nie wróci,stary sektor miał klimat,tu jest tak zwyczajnie,tak nijak. Niby ludzie Ci sami,ale to nie jest to co było...
Galera wróci jak będzie cały stadion, teraz klimatu nie ma jak pikole wymieszani z vipami, fanatolami i rodzinami.
WhiteFanatic
Kontakt:

Post autor: WhiteFanatic »

Oczywiście że tak, ale doskonale sobie zdajesz sprawę że my jako kibice wpływu na frekwencję nie mamy prawie żadnego. Wyniki są, mecz można obejrzeć w miare normalnych warunkach bo na łeb nie pada a ludzi i tak nie ma. Nie będę się nawet zastanowiał dlaczego tak jest bo to generalnie nie moja bajka.
Gdybysmy musieli przekonać prywatnego inwestora do inwestycji w stadion argumentów byśmy nie mieli zbyt wielu i każdy mógłby nas gasic jak peta przytaczajac nasza frekwencję. Dobudowanie trybun zależy jednak od miasta i jeśli będzie na boku do przerobienia parę milionów to choćby nas chodziło po 500 osób to i tak coś dobudują. Nie dziwi Was że przepłacili kupę kasy na budowę jednej trybuny a dziwnym trafem niedługo potem ta sama firma buduje potrzebną jak kurwie dziecko galerie sukcesja? Niby istnieją jakieś tam umowy, są deklaracje co do dobudowania reszty ale co wyjdzie się okaże. Na ten moment nie da się ukryć, wydymali nas bez mydła.
ODPOWIEDZ