Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
gościu jak ty możesz zarzucać innym że obrażają, jak w 90% swoich postów sam obrażasz innych?Gringooo2 pisze:tak wyglada wlasnie dyskusja z zydzewiakami, dwoch sie podszywa pode mnie i rozmawiają ''jako ŁKSiacy' ze swoimi kumplami po szalu, zaRuchem tępa pała nie wytrzymał cisnienia i musi obrazac wszystkich jakby ktos sie tym przejmował. Gimnazjum ku*** żal mi was pierdzewiaki i poruchańce...
tak jak piszą chłopaki, W********** i tyle
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: 14.09.2017, 08:44 Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
MISTRZ1908
Przedstawiciele ilu ekip byli na otwarciu? Wiadomo,to ekipy należące do "rodziny"Widzewa i to rozumiem. Ruch,Wisła,Stal Rzeszów,Elana,Chrobry,KKS Kalisz,CSKA,Partizan. Jeszcze ktoś? Nie chodzi mi o liczby czy "kto co był". Suche info.
Chcesz następną pyskówkę na dziesięć stron zacząć? Kto był, a teoretycznie nie miał prawa być, to wiadomo i kumatym z ŁKSu.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
MISTRZ1908
Teoria to się u Was skończyła na kartce z regulaminem. Akceptowalne barwy i wszystko w temacie. Zawsze mnie zastanawiają te regulaminy. Że to niby wszyatkie grupy decydują to i to, a następnie na pierwszym meczy właśnie te osoby mają to w d**** bo oni są kumaci i c***. Żeby nie było,napisałem ogólnie. Już tylko flag Izolatora Boguchwała brakowało.
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
gdzieś jeszcze w necie było pisane o Unii Oświęcim, że była z Ruchem, ale ile w tym prawdy to nie wiem, ja osobiście ich nie widziałamMISTRZ1908 pisze:Przedstawiciele ilu ekip byli na otwarciu? Wiadomo,to ekipy należące do "rodziny"Widzewa i to rozumiem. Ruch,Wisła,Stal Rzeszów,Elana,Chrobry,KKS Kalisz,CSKA,Partizan. Jeszcze ktoś? Nie chodzi mi o liczby czy "kto co był". Suche info.
co do wymienionych ekip, to zgadza się, wszystkie wymienione były
-
MISTRZ1908
No i tylko wyłącznie o takie info mi chodziło. Wiadomo,że te ekipy to tak jak napisałem "rodzina"Widzewa. Wiadomo ocb. Ale te oświadczenia,te regulaminy(i nie chodzi mi o Widzew czy Wisłe,tylko całą kibicowską Polskę)to straszna ściema. No ale wiadomo kto ma najwięcej do powiedzenia w ekipach,przecież nie ultrasi. Dzięki za odp,pozdrawiam.
Ma ktoś zdjęcie opraw widzewa z otwarcia?
Nie mówie o kartoniadzie która została przekalkowana z krzesełek dając napis Widzew tylko to co było pod zegarem. Jestem ciekaw jak wyglądały te oprawy ekipy "top 3 ultras"
Nie mówie o kartoniadzie która została przekalkowana z krzesełek dając napis Widzew tylko to co było pod zegarem. Jestem ciekaw jak wyglądały te oprawy ekipy "top 3 ultras"
Wszystkie wymienione? To może czas wymyślić wspólną wersje bo nawet co do tego się plączecie i macie różne wersje:Fanatycy Widzewa pisze:gdzieś jeszcze w necie było pisane o Unii Oświęcim, że była z Ruchem, ale ile w tym prawdy to nie wiem, ja osobiście ich nie widziałamMISTRZ1908 pisze:Przedstawiciele ilu ekip byli na otwarciu? Wiadomo,to ekipy należące do "rodziny"Widzewa i to rozumiem. Ruch,Wisła,Stal Rzeszów,Elana,Chrobry,KKS Kalisz,CSKA,Partizan. Jeszcze ktoś? Nie chodzi mi o liczby czy "kto co był". Suche info.
W sobotę na trybunach nowego stadionu oprócz kibiców Widzewa zjawiła się ponad tysięczna grupa naszych przyjaciół z Chorzowa oraz delegacje naszych układowiczów z Torunia i Krakowa, a także zagraniczni koalicjanci z Moskwy oraz kibice Partizana Belgrad.
Obecna była także grupa kibiców zawsze mile widzianego Chrobrego Głogów. Wszystkim serdecznie dziękujemy za wsparcie w tym ważnym dla nas dniu.
I na tym możemy zakończyć temat meczu otwarcia. Emocje opadły i nasza relacja jest raczej zbędna wiedząc ile już o tym meczu napisano w sieci i prasie. Był to piękny dzień, który zapisze się w historii naszego klubu. Przeprowadzka na nowy stadion nie należy do łatwych zadań, ale z meczu na mecz będzie tylko lepiej, dlatego już najwyższy czas skupić się na kolejnym meczu, który odbędzie się w najbliższą sobotę.
Do zobaczenia na Piłsudskiego o 19:10 !
-
ImperatorMistrz
Biedny rabin został wprowadzony z równowagi dlatego że ktoś w Internecie go przedrzeznia:) zawsze miło tu wejść i trochę się pośmiać, rabin i jego oświadczenia o stanie emocjonalnym zawsze dają ubaw:)
Cieszy mnie, że osoba uważając się za normalną i ogarnięta, tak jak Ty imperator żyje tak bardzo moim wcieleniem na forum . Jak się postarasz to ci autograf wyśle , ze zdjęciem w kominiarce oczywiście.
Ten powyższy mój wywód idealnie obrazuje cały ten temat , i wasze podejście do siania w internecie propagandy... każdy wie że robicie to od dawna , ale od pewnego czasu już tak łatwo nie macie , bo oprócz atakowania nas , musicie się sami bronic . Póki ten temat był rozpierdalany przez waszych trolli to wszystko było cacy , teraz wielki płacz , bo sam jestem w stanie sprawić że nie porozmawiacie sobie tutaj , chyba że sami ze sobą...
Oczywiste jest , że dla całej masy czerwonych baranów stałem się celem nr 1... i bardzo mnie to cieszy . Zamiast wycierac sobie gęby w internecie ŁKSem te jebane ciamajdy zajmują się mną , zamiast wymyślać bajki o nas , wymyślają o mnie , i mam z tego satysfakcję , bo żadna pala mnie osobiście w internecie obrazic nie jest w stanie , jakiej by obelgi nie wymyśliła , i jakich bajek nie naopowiadala....
Ps. To jak będzie z tymi fotkami opraw z otwarcia , bo mam wrażenie że unikacie tematu ultrasy czemu z top 3 od Poland :D ?
Czemu tak ??
Ten powyższy mój wywód idealnie obrazuje cały ten temat , i wasze podejście do siania w internecie propagandy... każdy wie że robicie to od dawna , ale od pewnego czasu już tak łatwo nie macie , bo oprócz atakowania nas , musicie się sami bronic . Póki ten temat był rozpierdalany przez waszych trolli to wszystko było cacy , teraz wielki płacz , bo sam jestem w stanie sprawić że nie porozmawiacie sobie tutaj , chyba że sami ze sobą...
Oczywiste jest , że dla całej masy czerwonych baranów stałem się celem nr 1... i bardzo mnie to cieszy . Zamiast wycierac sobie gęby w internecie ŁKSem te jebane ciamajdy zajmują się mną , zamiast wymyślać bajki o nas , wymyślają o mnie , i mam z tego satysfakcję , bo żadna pala mnie osobiście w internecie obrazic nie jest w stanie , jakiej by obelgi nie wymyśliła , i jakich bajek nie naopowiadala....
Ps. To jak będzie z tymi fotkami opraw z otwarcia , bo mam wrażenie że unikacie tematu ultrasy czemu z top 3 od Poland :D ?
Czemu tak ??
Pato 1908 Gang
-
rozpierdol
To co po nim zostanie to te słowa-nieskończona nawijka rabinowa(cały czas od nowa) :DGringooo2 pisze:No i z grubsza tak to wygląda...
Przeciez wiadomo że nikt tutaj nikogo nie przekona do swoich racji, natomiast forum jest od wymiany argumentów i przedstawiania swojego punktu widzenia - a od dawna robić sie tutaj tego nie da.
Bo kazdy wpis nawet nie dotyczący Waszego klubu, to jest od razu atak baranów od was, jak nie uda się rozjebać tematu prowokacjami, wyśmiewaniem , i zwykłym ubliżaniem od najgorszych, to wchodzi druga tura i jest odwracanie kota ogonem, celowe pisanie o czymś innym, wmawianie tego co kto nie napisał, wymyślanie jakiś bzdur, dopierdalanie sie do pojedynczych słowek itp.
Ja od poczatku tutaj pisałem - ze jak dla mnie to ten temat jest do wyjebania - bo nikomu z nas defacto nie słuzy, nikt nie ma korzysci z tego że za jego pomocą jedna strona wylewa na drugą cały czas pomyje, wypomina wszystko i umniejsza i wice versa.
Ja wiem że to forum jest smieszne i nikt go nie traktuje poważnie, i Wy tez o tym wiecie, ale wiecie też że duzo osob tu wchodzi i sami za jego pomocą od dawien dawna pierzecie ludziom głowe , niedawno się tu zarejstrował Wasz chuligan z 20 letnim stażem i jakoś nie uważał że to forum jest śmieszne pisząc o rzeczach , których ja akurat nigdy nie poruszam bo to nie miejsce...
I tyle razy wam pisałem, zajmijcie sie ku*** sobą , ale ciezko Wam to idzie nie wiem czemu, jesli nie macie faktycznie kompleksów... cały czas porównujecie sie do nas , dopierdalajcie sie od dawna do wszystkiego co nas dotyczy, do naszych zgód, układów wyjazdów frekwencji itp itd... mysleliscie ze w nieskończonośc bedziecie sobie to robić bez zadnych reakcji z naszej strony?
I owszem , jest tu burdel odkąd sie wpisuje, bo wczesniej byliscie tutaj pozostawieni sami sobie, nikt kto miał coś do powiedzenia, sie nie wdawał w prostowanie tej waszej rzeczywistosci , bo nie miało to sensu i pisaliscie co chcieliscie. Zawsze padało stwierdzenie z naszej strony , że '' Wy musicie miec zawsze racje i c*** ''
I pojęcia nie macie ile normalnych osob pisało od nas tutaj wczesniej, od 2007 roku, ale jeśli jest sie przez bande czerwonych trolli robiony cąły czas w jajo, nic nie mozna napisać , cały czas są wyzwiska , jak nie od żydów, to po starych, albo że ktoś z psychiatryka uciekł, albo że z gimnazjum , i jakies osmieszanie z d***, to mało kto ma na to ochote, i wiekszosc sobie daruje, i dopoki mnie tutaj nie było to Wam to nie przeszkadzało - bo mieliscie z tego korzyśc, bo jedyna prawda jaka była na tym forum, to była ta Czerwona....
a odkąd zacząlem przedstawiać swoj punkt widzenia to już zadnej dyskusji na zaden temat tutaj nie ma, bo staram sie pisać w tkai sposób żeby trudno Wam było do tego sie w jasny sposób odnieśc, i teraz już Was to wkurwia....
i wkurwia was nagle to , że sam jestem w stanie r******* tak samo ten temat, jak cała banda Waszych czerwonych troli.
Doszło już do tego że osobniki od was dostały takiego cisnienia na mnie i takiej kurwicy, że srają się w kilku już do kazdego mojego wpisu, nawet jesli nie pisze o ŁKSie ani Widzewie, tylko o polityce albo c*** wie czym tam jeszcze - to zawsze znajdzie sie pała która sie zesra.... albo te wasze ostatnie zagrywki, czyli podszywanie się pode mnie żeby mnie wyprowadzić z równowagi. Jednocześnie kazda z tych pał w każdym poscie dowodzi że mam c**** pojęcie, jestem nikim i nie chodze na mecze, nie jezdze na wyjazdy i mam 15 lat.... i kazdy z nich czeka tylko na mój wpis, żeby temu ''debilowi 15 letniemu'' odpisać.. komu to uwłacza mi, czy im ??
Smieszne to jest , ale taką widać macie nature, że naprawde Wasze musi byc ZAWSZE na wierzchu, nie możecie odpuścic i naprawde nic was tak bardzo nie wkurwia jak nasz ŁKSiaki punkt widzenia.
1910
Możesz się z tego tylko śmiać krecie , bo i tak nie umiesz czytać ....
Idioci reagują w taki sposob , ze wyśmiewają to czego nie rozumieją ,ty jesteś tutaj idealnym przykładem
Dawajcie te fotki oprww z otwarcia Waszego hipermarketu , to się wszyscy posmiejemy z top 3 w ultrasce przy 18tysiecznej frekwencji.
Idioci reagują w taki sposob , ze wyśmiewają to czego nie rozumieją ,ty jesteś tutaj idealnym przykładem
Dawajcie te fotki oprww z otwarcia Waszego hipermarketu , to się wszyscy posmiejemy z top 3 w ultrasce przy 18tysiecznej frekwencji.
Pato 1908 Gang
-
rozpierdol
Top 3 w Polsce to mówiłeś o was samych.Gringooo2 pisze:Możesz się z tego tylko śmiać krecie , bo i tak nie umiesz czytać ....
A co mam płakać?A może na poważnie traktować to co piszesz?Kupa śmiechu jest i tyle a wiesz czemu?Bo nikt z taką zaciekłością nie walczy na internetowym forum i nie pisze tego samego od przeszło dwóch lat.Ludzie już znają na pamięć te twoje wywody a ty w kółko to samo od nowa.I znowu od nowa...i znowu...i znowu...
Zaciąłeś się czy co?Wymienić ci bateryjki?
Dlatego właśnie nikt na poważnie nie traktuje tego co piszesz a ludzie jadą ci bo jedni już mają dosyć tego pierdolenia twojego a drudzy po prostu dla beki ci cisną.Na pewno nie z powodu że niby twój punkt widzenia kogoś wkurwia.
Paniał czy mam ci wytłumaczyć na migi??
1910
anty1908 pisze:Ma ktoś zdjęcie opraw widzewa z otwarcia?
Chyba konta pomyliles fajansie j***** podszywaczu hehehe
Pojebalo cie cipko z tym nickiem?
Prowokowac to trzeba jeszcze umiec leszczu
Top 3 w kraju to jestesmy my ŁKS
A ten caly gringo2 to jakis psubrat ponoc...
Przy okazji napisales mi pw ale nie moge odpisac
Takze odpisze tutaj: Z Retknini
Pato 1908 Gang
ŁKSCwel
gringo to brudas z próchnicą. Idź już stąd, bo każdy ma cię dosyć, chcemy normalnie poczytać ten temat.
-
WidzewskaCharyzma
Mało ci jeszcze zdjęć w necie?? wstaw jakąś waszą kartoniadę może być przekalkowana nawet od amiki.nie mówie o kartoniadzie która została przekalkowana z krzesełek dając napis Widzew
Swoją drogą ciekawa sytuacja 95 lecie wronieckiego teamu w Poznaniu, to się nazywa skurwienie.
https://t.me/pump_upp
Tutaj nasza kartoniada (oryginalny wzor, stylowa bez kalkowania krzesełek:) )WidzewskaCharyzma pisze:Mało ci jeszcze zdjęć w necie?? wstaw jakąś waszą kartoniadę może być przekalkowana nawet od amiki.nie mówie o kartoniadzie która została przekalkowana z krzesełek dając napis Widzew
Swoją drogą ciekawa sytuacja 95 lecie wronieckiego teamu w Poznaniu, to się nazywa skurwienie.
http://lksfans.pl/wp-content/uploads/20 ... 00x199.jpg
Tu nasze otwarcie:
http://www.stadionowioprawcy.net/news/2 ... _2015.html
Tu czerwonych:
http://www.stadionowioprawcy.net/news/4 ... _2017.html
Kazdy sobie moze porownac stylowki na otawrciu bez zbednego pierdolenia
Pato 1908 Gang
ŁKSCwel
+ Karpaty KrosnoFanatycy Widzewa pisze:gdzieś jeszcze w necie było pisane o Unii Oświęcim, że była z Ruchem, ale ile w tym prawdy to nie wiem, ja osobiście ich nie widziałamMISTRZ1908 pisze:Przedstawiciele ilu ekip byli na otwarciu? Wiadomo,to ekipy należące do "rodziny"Widzewa i to rozumiem. Ruch,Wisła,Stal Rzeszów,Elana,Chrobry,KKS Kalisz,CSKA,Partizan. Jeszcze ktoś? Nie chodzi mi o liczby czy "kto co był". Suche info.
i chociaż wielu by chciało naszego końca my nie poddamy się !
Bardzo prosta ta wasza kartoniada tez sie nie macie za bardzo się czym chwalic.
Nasza na meczu otwarcia tez byla bardzo prosta,ale ze wzgledu na rozmiar trybuny zrobilo efekt na normalnych ludzikach.
Oprawy na meczu otwarcia nie porwaly kibicowskiej Polski,ale mam nadzieje,ze z czasem bedzie lepiej jak ultrasi naucza sie tego stadionu :)
Nasza na meczu otwarcia tez byla bardzo prosta,ale ze wzgledu na rozmiar trybuny zrobilo efekt na normalnych ludzikach.
Oprawy na meczu otwarcia nie porwaly kibicowskiej Polski,ale mam nadzieje,ze z czasem bedzie lepiej jak ultrasi naucza sie tego stadionu :)
Ostatnio zmieniony 22.03.2017, 20:56 przez RadekRTS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Czerwony Rabin
+ Resovia Rzeszów.s_b pisze:+ Karpaty KrosnoFanatycy Widzewa pisze:gdzieś jeszcze w necie było pisane o Unii Oświęcim, że była z Ruchem, ale ile w tym prawdy to nie wiem, ja osobiście ich nie widziałamMISTRZ1908 pisze:Przedstawiciele ilu ekip byli na otwarciu? Wiadomo,to ekipy należące do "rodziny"Widzewa i to rozumiem. Ruch,Wisła,Stal Rzeszów,Elana,Chrobry,KKS Kalisz,CSKA,Partizan. Jeszcze ktoś? Nie chodzi mi o liczby czy "kto co był". Suche info.
Jedyne oficjalne i potwierdzone konto RTS Widzew.
Była Unia. Przyjechali razem z Ruchem.Fanatycy Widzewa pisze:gdzieś jeszcze w necie było pisane o Unii Oświęcim, że była z Ruchem, ale ile w tym prawdy to nie wiem, ja osobiście ich nie widziałam
NOWY REGULAMIN NA NOWYM STADIONIE WIDZEWA !!
LISTA AKCEPTOWALNYCH BARW :
WIDZEW 1910
RTS 1922
BARWY ROSJI
RUCH
WISŁA GTS
UNIA OŚWIĘCIM !
RESOVIA
CHROBRY GŁOGÓW
ELANA
KKS KALISZ
ARKA GDYNIA
BARWY MAŁYSZA
KARPATY KROSNO
OBOWIĄZKOWO KAZDY MA MIEC WYMALOWANĄ TWARZ NA CZERWONO, INACZEJ WARA OD ZEGARA !!
TO SĄ POSTANOWIENIA GRUP DECYZYJNYCH RTS PODJETE WSPÓLNIE Z JĘDRASEM , KTO NIE JEST Z NAMI JEST PRZECIWKO NAM !
WIDZEW 1910
RTS 1922
BARWY ROSJI
RUCH
WISŁA GTS
UNIA OŚWIĘCIM !
RESOVIA
CHROBRY GŁOGÓW
ELANA
KKS KALISZ
ARKA GDYNIA
BARWY MAŁYSZA
KARPATY KROSNO
OBOWIĄZKOWO KAZDY MA MIEC WYMALOWANĄ TWARZ NA CZERWONO, INACZEJ WARA OD ZEGARA !!
TO SĄ POSTANOWIENIA GRUP DECYZYJNYCH RTS PODJETE WSPÓLNIE Z JĘDRASEM , KTO NIE JEST Z NAMI JEST PRZECIWKO NAM !
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a żydzewiacy ze wsi. =-
-
wiernyioddany
Resovii nie bylo ale oczywiście o nich nie zapomnieliśmy,do "pozdrowień" włączył sie cały stadion- chyba tyle co do relacji Widzewa z Resovia... Reszty wypocin i postów nie zamierzam komentować bo niczym nie różnią się od komentarzy 13-letnich chlopaszkow na "Stadionowych Oprawacach", ale walczcie tu dalej i myślcie że ktoś bierze tu Was na poważniej wszelkiej maści napinatorzy (z obu stron)
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Kombatant75
Witamy Gringuś w nowym wcieleniu,dajesz dalej.....dajeszRTS UĆ pisze:NOWY REGULAMIN NA NOWYM STADIONIE WIDZEWA !!
WIDZEW 1910
RTS 1922
BARWY ROSJI
RUCH
WISŁA GTS
UNIA OŚWIĘCIM !
RESOVIA
CHROBRY GŁOGÓW
ELANA
KKS KALISZ
ARKA GDYNIA
BARWY MAŁYSZA
KARPATY KROSNO
Semper Fidelis
Napisał typ podszywający się za legionistę...Kombatant75 pisze:Witamy Gringuś w nowym wcieleniu,dajesz dalej.....dajesz
Sorry kolego ale Resovia przyjechała do Łodzi w innych celach . Zostali poproszeni o pomoc przez ŁKS by pomogli w polowaniu na Czerwonych.Czerwony Rabin pisze:+ Resovia Rzeszów.
Sovia&ŁKS
-
MISTRZ1908
Gówno prawda. To była Cracovia,przyjechali z Wisłą wspomóc Widzew. To nie Resovia,takie same pasy w barwach was zmyliły. A tak serio to W********** pajacu bo wiadomo,że to jedna osoba ŁKSC,P1908P,RTS UĆ,Czerwony Rabin.P1908P pisze:Sorry kolego ale Resovia przyjechała do Łodzi w innych celach . Zostali poproszeni o pomoc przez ŁKS by pomogli w polowaniu na Czerwonych.Czerwony Rabin pisze:+ Resovia Rzeszów.
Sovia&ŁKS
Gringooo2 frajerze jestes j***** na Galerze
Pato 1908 Gang
Pato 1908 Gang
ŁKSCwel
-
Hustin Doffman
Galera już się ciśnie między sobą... fajny widok.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
Elany coś około 70 osób.Gringooo2 pisze: Czerwoni można znać liczby jakimi wsparły Was na otwarciu Wasze zgody , układy i kluby zaprzyjaźnione ? Wiem że dokladnie ciezko to bedzie oszacować, ale tak ''pi razy drzwi''.
W obronie jednej białej małpy odezwała się druga biała małpa. Podobno człekokształtna, bo nikt o obu w realu nie widział i nie słyszał. Jakby ciebie z twoim drugim wcieleniem, jakkolwiek to nazwać, na tym forum nie było, to dyskusja byłaby a innym poziomie.
-
whitepride08
Do bystrych to Ty chyba nie należysz...Hustin Doffman pisze:Galera już się ciśnie między sobą... fajny widok.
Czy naprawdę nie można tego tematu zamknąć,komu on jest potrzebny? A tylko przynosi wstyd kibicowskiej Łodzi !
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
Kibicowskiej Łodzi to wstyd robi wasz kolega z trybun rozpierdalając każdy temat w którym jest mowa o Widzewie.
haha co za pajac, przelogował się na drugie konto i pisze o sobie w 3 os. l. pojedyńczej ;) niezłe czubki na ten ŁKS chodzą ;)Low kick na kolano pisze:Ładnie rozjebaliście temat. Ale wcale się nie dziwię, bo widzewiakom najwyraźniej pasuje, żeby postronni nie wiedzieli co się dzieje w Łodzi.
Zachowujecie się jak zgraja czterdziestu czerwonych człekokształtnych małp, które na widok jednego Gringo pokazującego wam środkowy palec zaczynają kwiczeć, piszczeć, podskakiwać, wygrażać, śmiać się, złościć i beczeć równocześnie.
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: 14.09.2017, 08:44 Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
Dzisiaj ( czwartek) odbędzie się posiedzenie w Łódzkim Związku Piłki Nożnej, na które zaproszeni zostaną przedstawiciele Widzewa. Prawdopodobnie wtedy zostaną podjęte wiążące decyzje co do wniosku zgłoszonego przez funkcjonariuszy policji. Więcej informacji dostepne tutaj
-
whitepride08
No i widzisz,jeżeli uważasz,ze tylko ŁKS-iak rozpierdala ten temat to nie mam pytań.Zobacz ilu po Waszej stronie jest internetowych debili...antyGW pisze:Kibicowskiej Łodzi to wstyd robi wasz kolega z trybun rozpierdalając każdy temat w którym jest mowa o Widzewie.
haha co za pajac, przelogował się na drugie konto i pisze o sobie w 3 os. l. pojedyńczej ;) niezłe czubki na ten ŁKS chodzą ;)Low kick na kolano pisze:Ładnie rozjebaliście temat. Ale wcale się nie dziwię, bo widzewiakom najwyraźniej pasuje, żeby postronni nie wiedzieli co się dzieje w Łodzi.
Zachowujecie się jak zgraja czterdziestu czerwonych człekokształtnych małp, które na widok jednego Gringo pokazującego wam środkowy palec zaczynają kwiczeć, piszczeć, podskakiwać, wygrażać, śmiać się, złościć i beczeć równocześnie.
Dobra,ja już kończe.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
To wy fajfusy z gringiem rozpierdalaliscie temat od miesiecy, a ze nie bylo tu nikogo kumatego i na tyle zaangazowanego zeby dac rade walczyc z wasza zafajdana naciagana propaganda calkiem dobrze wam szlo co?Low kick na kolano pisze:Ładnie rozjebaliście temat. Ale wcale się nie dziwię, bo widzewiakom najwyraźniej pasuje, żeby postronni nie wiedzieli co się dzieje w Łodzi.
Jak nie idzie po waszej mysli to teraz udajesz k**** pokrzywdzona?
Banda c**** zajebana kurewski maly klubik ktory zawsze w cieniu zawsze i bez konca
ŁKSCwel
-
Czerwony Rabin
NO WŁASNIE !!
TO ŁKS ROZPIERDALA TEN TEMAT !!! I KONIEC KROPKA...
a Gringo to w ogole jest śmieszny i nikt go nie traktuje poważnie, i każdy go zlewa, nikt nie odpisuje na jego wypociny i nikt go nie obraża ani nie prowokuje, bo to gimnazjalista 15 letni... a Wielki Widzew takich zjebów olewa....
I ZAPAMIĘTAJCIE W KONCU - WIDZEW NIGDY NIE SIAŁ W INTERNECIE PROPAGANDY , ANI NIE WYPISYWAŁ TUTAJ FARMAZONÓW I NIGDY SIE NIE DOPIERDALAŁ DO ŁKSU, TO WSZYSTKO TO ICH SPRAWKA.....A TAK W OGOLE TO Z WIDZEWA NIKT TUTAJ SIE NIE WPISUJE I ZAPAMIĘTAJCIE SOBIE TO RAZ NA ZAWSZE !
W Koncu padniecie na kolana przed nową siłą swiata .. oj zobaczycie dajdaje..... zeszła runda pokazała że Widzew jest największy, a Wisla jeszcze wiekszą, a Ruch jest jeszcze i jeszcze .... i oczywiście młoda Elana której boi sie cały kibicowski półświatek... NA KOLANA !PRZED PANAMI !!
A TERAZ INTERNETOWE COMMANDO WIDZEW !!! DDDDOOOOOO ATAAAAKUUU !!!!! NA NICHHHHHHH !!!!!!!!!!!!
TO ŁKS ROZPIERDALA TEN TEMAT !!! I KONIEC KROPKA...
a Gringo to w ogole jest śmieszny i nikt go nie traktuje poważnie, i każdy go zlewa, nikt nie odpisuje na jego wypociny i nikt go nie obraża ani nie prowokuje, bo to gimnazjalista 15 letni... a Wielki Widzew takich zjebów olewa....
I ZAPAMIĘTAJCIE W KONCU - WIDZEW NIGDY NIE SIAŁ W INTERNECIE PROPAGANDY , ANI NIE WYPISYWAŁ TUTAJ FARMAZONÓW I NIGDY SIE NIE DOPIERDALAŁ DO ŁKSU, TO WSZYSTKO TO ICH SPRAWKA.....A TAK W OGOLE TO Z WIDZEWA NIKT TUTAJ SIE NIE WPISUJE I ZAPAMIĘTAJCIE SOBIE TO RAZ NA ZAWSZE !
W Koncu padniecie na kolana przed nową siłą swiata .. oj zobaczycie dajdaje..... zeszła runda pokazała że Widzew jest największy, a Wisla jeszcze wiekszą, a Ruch jest jeszcze i jeszcze .... i oczywiście młoda Elana której boi sie cały kibicowski półświatek... NA KOLANA !PRZED PANAMI !!
A TERAZ INTERNETOWE COMMANDO WIDZEW !!! DDDDOOOOOO ATAAAAKUUU !!!!! NA NICHHHHHHH !!!!!!!!!!!!
Jedyne oficjalne i potwierdzone konto RTS Widzew.
Napinka napinka propaganda propaganda, ale ze swieca szukac rownie zawistnej, zaklamujacej rzeczywistosci i prujacej sie k**** co ty zydowski frajerze z Retkinii
Śmieszny nie jestes. Ale jestes mega irytujacy i przypalowy. Nie wiem kto ci pozwolil w koncu pisac. Bo sam sie kiedys chwaliles ze cie upomnieli normalni z ŁKS. Ale po tym co tu odpierdalasz od lat powinni ci ty k**** paluchy upierdolic
Śmieszny nie jestes. Ale jestes mega irytujacy i przypalowy. Nie wiem kto ci pozwolil w koncu pisac. Bo sam sie kiedys chwaliles ze cie upomnieli normalni z ŁKS. Ale po tym co tu odpierdalasz od lat powinni ci ty k**** paluchy upierdolic
ŁKSCwel
ŁAHAHAHAHA
no z pewnoscią wszystkich norma;lnych od nas wkurwia do granic to, że ja was tutaj wkurwiam aż do czerwoności i grzejecie sie na kazdy mój wpis. I prostuje waszą zakłamaną propagande na kazdym mozliwym koroku. Tak to wkurwia chłopaków od nas , że sobie nawet nie wyobrażasz...
Widzisz do momentu jak zaczalem sie tutaj wpisać, to Wy wkurwialiscie ŁKSiaków tym ze nie dało sie normalnie pogadać, i zawsze Wasze musiało byc na wierzchu. I nikt normalny tego nie mogl wytrzymac , bo byliscie w stanie obrazić tak kazdego i wkurwić, że sam odpuszczał. Ale ze mną tak łatwo nie macie parchy czerwone i widac jak was to boli...
Pamietasz jak zaczynalem tutaj kariere z nicku pato1908gang ? przciez pisałem , że wlasnie tak bedzie, i rozjebe ten temat w pizdu choćby sam... wy do tego potrzebujecie całą armie czerwonych trolli wiec nie dziwne ze was to boli...
Dawałem wam co jakiś czas wytyczne jak ma wygladac ten temat, żeby było normalnie. Wy na to sobie nie mozecie pozwolic bo od pisania o nas i od siania propagandy sie uzależniliscie, i to wy rozpierdalaliscie od zawsze ten temat kiedy dyskusja szła nie po waszej mysli.
I teraz k******* zakłamane skamlecie jak zbite psy, bo doszło do tego że nawet o Waszym świecie jakim było otwarcie stadionu nie mozecie na swojej tubie propagandowej napisac ku*** choćby jednego zdania hahahah...
, zajebiscie to wszystkich ŁKSiaków wkurwia debilu, boje sie po prostu o swoje zycie - bo jak was to co robie grzeje do czerwonosci, to przeciez ludzi od nas napewno tez :-D hahahaha
no z pewnoscią wszystkich norma;lnych od nas wkurwia do granic to, że ja was tutaj wkurwiam aż do czerwoności i grzejecie sie na kazdy mój wpis. I prostuje waszą zakłamaną propagande na kazdym mozliwym koroku. Tak to wkurwia chłopaków od nas , że sobie nawet nie wyobrażasz...
Widzisz do momentu jak zaczalem sie tutaj wpisać, to Wy wkurwialiscie ŁKSiaków tym ze nie dało sie normalnie pogadać, i zawsze Wasze musiało byc na wierzchu. I nikt normalny tego nie mogl wytrzymac , bo byliscie w stanie obrazić tak kazdego i wkurwić, że sam odpuszczał. Ale ze mną tak łatwo nie macie parchy czerwone i widac jak was to boli...
Pamietasz jak zaczynalem tutaj kariere z nicku pato1908gang ? przciez pisałem , że wlasnie tak bedzie, i rozjebe ten temat w pizdu choćby sam... wy do tego potrzebujecie całą armie czerwonych trolli wiec nie dziwne ze was to boli...
Dawałem wam co jakiś czas wytyczne jak ma wygladac ten temat, żeby było normalnie. Wy na to sobie nie mozecie pozwolic bo od pisania o nas i od siania propagandy sie uzależniliscie, i to wy rozpierdalaliscie od zawsze ten temat kiedy dyskusja szła nie po waszej mysli.
I teraz k******* zakłamane skamlecie jak zbite psy, bo doszło do tego że nawet o Waszym świecie jakim było otwarcie stadionu nie mozecie na swojej tubie propagandowej napisac ku*** choćby jednego zdania hahahah...
, zajebiscie to wszystkich ŁKSiaków wkurwia debilu, boje sie po prostu o swoje zycie - bo jak was to co robie grzeje do czerwonosci, to przeciez ludzi od nas napewno tez :-D hahahaha
Pato 1908 Gang