Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
No nie wiem czy są jakieś większe jajcarze od was w Polsce haha żałość wielki widzew
-
Na wstępie zaznaczam,że nie pochwalam takiego zachowania jak pisanie wiadomości do klubu. Tylko takich próśb jest zaledwie kilka, a ten śmieszny portal robi artykuł i kręci aferę. W przeszłości pojawiało się na nim sporo żenujących artykułów.
-
Artykuł pisany przez parcha-rurkowca z Moszczenicy. Nie widze za dużego powodu do wrzucania go na forum kibicowskimRadicaal pisze::)))DP_ pisze:https://twitter.com/kubasewerynPodobają mi się apele kibiców Widzewa na skrzynce klubowej na FB, żeby na ŁKS wystawić w niedzielę pierwszy skład :D
[link]
:)))))))
-
Co to w ogóle za śmieszny portalik? Pierwszy raz to gówno na oczy widzę.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Za każdym razem jak pojawiały się konkrety i argumenty milkłeś i parę dni był spokój, za każdym razem gdy 2-3 Widzewiaków Ci odpisywało napierałeś post pod postem, na 2 RTS 5 było Twoich. I tak jest do tej pory, zatem kto tu rozpierdala dyskusję? Kto unika odpowiedzi? Jesteś zwykłym marnym prowokatorem, który żyje dzięki temu, iż ktoś go zauważył, nieświadomie...Gringooo2 pisze:Hustin Doffman pisze:Stary ale o jakich ty argumenatch teraz mówisz skoro od 360 podstron ludzie ci tłumaczą że głupoty piszesz i wciąż się spinasz? Zacznij pisać o rzeczach faktycznych,bez srania żarem to i ludzie zaczną cie inaczej traktować. Można się nie zgadzać,w sumie od tego jest to forum,ale zamiast o swoich wymyślonych liczbach,akcjach,porównaniach pisz fakty. Przestań na siłe zwracać na siebie uwage,nie pisz co się tobie wydaje tylko fakty i konstruktywną krytyke,a forum zacznie cie "słuchać". Tyle że znając ciebie za chwile znów odwrócisz kota ogonem,i znów będziesz próbował mnie wyśmiać...
I co myślisz że to jest moja wina , ze z Wami nie da się prowadzić tutaj dyskusji ? Że każda wymiana argumentów kończy się zakrzyczeniem przez waszych trolli, żeby tylko wyszło na wasze? Przecież ostatnio było tutaj kilka zalazkow normalnej dyskusji i za każdym razem to wy żeście ten temat rozpierdalali i się srali do mnie ,nawet jak dyskusja była o jakiejs ku*** budowie dworca czy coś .
To wy na każdy mój wpis reagujecie kurwicą , obojętnie o czym i jak bym nie pisał , więc problem jest raczej po waszej stronie.
-
Widzę, że niezła ta wasza stylówka żydów z galery. Najpierw wasze stare polesie kseruje hasło od naszych ze śródmieścia. Później znów wasze najlepsze osiedle kseruje i nazywa waszą trybunkę sercem Łodzi. A ostatnio wasi ultrasi zaczęli niszczyć grafy tymi gaśnicami sprowadzonymi zza granicy, które kilka miesięcy temu zostały pierwszy raz użyte przez nas na wasze grafy. I kto tu się na kim wzoruje pajace? :) jesteście zapatrzeni w nas jak świnia w niebo, bo prócz grafów i wyrównanych band kwiczycie z zazdrości.
W sobotę była rzekoma jakaś rzeź? Tylko nie wiadomo na kim, nawet w necie gdzie zawsze się chwalicie skrojonymi nam barwami nawet przez wrogie wam bandy. Nic nie ma, prócz 2 szali i 2 smyczek.
Nie chce mi się z wami dyskutować bo jesteście internetowe cipy. Większość kont z jednej i z drugiej strony to jakieś wychudzone kurwiszczały, lub tego internetowego lapsa gringo czy jak mu tam albo piździelce z innych klubów. I nie liczcie, że wam odpisze gamonie, mam na was wyjebane :)
P.S. Kreujcie dalej swoją stylówkę, wzorując się na nas :D hahahahhahahahha
W sobotę była rzekoma jakaś rzeź? Tylko nie wiadomo na kim, nawet w necie gdzie zawsze się chwalicie skrojonymi nam barwami nawet przez wrogie wam bandy. Nic nie ma, prócz 2 szali i 2 smyczek.
Nie chce mi się z wami dyskutować bo jesteście internetowe cipy. Większość kont z jednej i z drugiej strony to jakieś wychudzone kurwiszczały, lub tego internetowego lapsa gringo czy jak mu tam albo piździelce z innych klubów. I nie liczcie, że wam odpisze gamonie, mam na was wyjebane :)
P.S. Kreujcie dalej swoją stylówkę, wzorując się na nas :D hahahahhahahahha
-
Wyrównanych band ;) , ale zgrywus ...
Tak samo jak mówicie, że macie wyrównaną ultraskę z Legią :) znowu zgrywus :)
Tbm
-
tu sie trzeba z toba zgodzic chlopaku bo ostatnie wieksze spotkanie zainteresowanych przeciez na korzysc RTSu wiec czemu niby wyrownane? pozdrówkidintre pisze:Wyrównanych band ;) , ale zgrywus ...
-
mieszkasz w Łodzi?dintre pisze:Wyrównanych band ;) , ale zgrywus ...
-
-
Nie ujmuje LKS-owi z czasów swojej aktywności kibicowskiej bo nie mam w zwyczaju szargac dobrego imienia znajomych po szalu, zapytaj Waszych z Radogoszcza, Pabianic, Ogniskowej itp czy kilku bardziej znanych że starej ekipy. A zdanie na temat obecnej sytuacji to inna bajka. Co do "bujania" się to mam na koncie w Polsce jakieś 150 wyjazdów w latach 1991-2003, jak łatwo obliczyć jest to 12 sezonów średnio po okolo 14 wyjazdów obejmując derby i kadrę...na Waszych derbach bylem o niemożliwe po której stronie? Podpowiem Ci ze nie Widzewa. Ale czasy były inne. Nie każdy w Twojej ekipie był AKGS i nie każdy w mojej w Łodzi bez zmiany....nawet na stadionie Waszych obecnych funfli w Gdańsku jeszcze w 1996 roku były osoby od nas na sektorze Elkaesu gościnnie, z których jedna strzeliła sobie z Wami fotki oficjalnie w szaliku HTM Arka (mam w kartotece)
Kartoteka zatem jest o to się nie bój. Może i książka z tego powstanie?
Haki na wszystkich? Nie popadaj w paranoje...pozdrawiam
Kartoteka zatem jest o to się nie bój. Może i książka z tego powstanie?
Haki na wszystkich? Nie popadaj w paranoje...pozdrawiam
TYBET JEST SERBSKI
-
haha co za pajac .... jak chłopaki z WRW latali z gaśnicami to wy nie umieliscie jeszcze prosto puszki z farbą trzymac.hWŁ pisze:Widzę, że niezła ta wasza stylówka żydów z galery. Najpierw wasze stare polesie kseruje hasło od naszych ze śródmieścia. Później znów wasze najlepsze osiedle kseruje i nazywa waszą trybunkę sercem Łodzi. A ostatnio wasi ultrasi zaczęli niszczyć grafy tymi gaśnicami sprowadzonymi zza granicy, które kilka miesięcy temu zostały pierwszy raz użyte przez nas na wasze grafy. I kto tu się na kim wzoruje pajace? :) jesteście zapatrzeni w nas jak świnia w niebo, bo prócz grafów i wyrównanych band kwiczycie z zazdrości.
Fajnie że kwiczysz z żalu, w sumie nie dziwne ostatnio ucierpiało kilka Waszych FC rozjebanych od deski do deski, a mieli tam wszystko legalne, takie ładne i czyste ... teraz już nie będą mogli sie zrzucać na to co malujecie w Łodzi ,bo beda mieli do ogarniania swoje.
Tak btw , gdybyscie Wy tyle siana co wydajecie na odnawianie pracek poświecili na nowych piłkarzy dla klubu, to chyba byscie Lewandowskiego sprowadzili hahahahahahaha
------------------------------------
Natomiast prawdziwego zakompleksionego czerwonego szczura poznaje sie po tym, że lubi innym wkręcać kompleksy, bo innych argumentów nie ma, a musi odciągnąc uwage od przypadłości którą sam prezentuje....oldies years pisze: Do pętaka popopopopo - z każdego twojego posta bije nie tylko kompleks wobec Widzewa (co jest typowe dla twojego karolewskiego środowiska od 40 lat), ale i twoja wsiurowatość. Bo prawdziwego wsioka i buraka poznaje się po tym, że lubi innych określać mianem wsioków i buraków, podczas gdy innych rzeczowych argumentów nie ma. (co nie dziwi w twoim przypadku wsioku, bo sprawiasz wrażenie typowego ełkaesiackiego niedojeba i półanalfabety, czyli pasujesz do ełkaesiackiej stylówki
Nie dziwi to w Twoim przypadku kundelku, bo sprawiasz wrażenie typowego podmiejskiego zakompleksionego czerwonego buraka. Czyli pasujesz idealnie do czerwonej stylówki.
Pato 1908 Gang
-
Gringoo pisałem Ci na priv wczoraj byś się tutaj nie wpisywał bo nikt Cię nie zna.
Pato 1908 Gang
Pato 1908 Gang
-
no no , z pewnością żes pisał .... szkoda tylko że z taką iloscią postów tego nie mozesz zrobić ,haha
Czerwoni można znać liczby jakimi wsparły Was na otwarciu Wasze zgody , układy i kluby zaprzyjaźnione ? Wiem że dokladnie ciezko to bedzie oszacować, ale tak ''pi razy drzwi''.
Czerwoni można znać liczby jakimi wsparły Was na otwarciu Wasze zgody , układy i kluby zaprzyjaźnione ? Wiem że dokladnie ciezko to bedzie oszacować, ale tak ''pi razy drzwi''.
Pato 1908 Gang
-
To Cracovia nas skserowala bo my bylismy pierwsi z tym klimatem... jak np. Nasze haslo marihuanos hooliganos...gnuj pisze:Jak czytam wypowiedzi kibiców ŁKS-u o tej stylówce, patologii, nienawiści idącej w parze z miłością i mówieniu w tym kontekście o oryginalności to jako kibic Wisły mogę się tylko usmiechnąć. Przecież to wszystko kropka w kropkę jest przejęte od Cracovii.
Jasne, Cracovia była prekursorem w wielu dziedzinach i tak jak to powiedział Tyca w Football Factory - "dużo z Cracovii wyszło". Nie sposób odmówić mu racji. Metal, co by o nim nie powiedzieć to był wybitny strateg i wyprzedzał swoją epokę. Dobrze to widać z perspektywy czasu. Każdy działa jak mu wygodnie, możecie mieć te swoją stylówkę, ale określanie jej jako coś oryginalnego i nowatorskiego jest śmieszne.
My jesli juz to xerowalismu tylko z dillgangu i smoke story group
Cracoviak79 potwierdzi...
Co do gasnicy to pierwszy gringoo2 z kolega odpalili na testy jeszcze kilka lat temu za panowania grupy Ultra Force czy Net Force nie pamiętam dokladnie, ale na bank sobie nawzajem w dupach, tykko was wtedy jeszcze nie bylo na swiecie...
Jestesmy pionierami kibolskiej sceny, pioniersko kopiujemy ze wszystkich to co najlepsze :)
Łódzkie Ksero Szmaty
Pato 1908 Gang
ŁKSCwel
-
Gringooo2, Low kick jeden c*** czy Ty kiedyś j***** śmierdzący żydzie umrzesz? Tak w ŁKSowym Waszym nie do podjebania stylu.. Raz na jakiś czas człowiek chciałby poczytać forum ale co wejdę w ten temat zawsze ostatni wiszący post jest napisany przez Ciebie skurwiały parchu.. j**** Cie napinaczu i Twoją matke k**** za to że Cie wydała na świat!
-
tak wyglada wlasnie dyskusja z zydzewiakami, dwoch sie podszywa pode mnie i rozmawiają ''jako ŁKSiacy' ze swoimi kumplami po szalu, zaRuchem tępa pała nie wytrzymał cisnienia i musi obrazac wszystkich jakby ktos sie tym przejmował. Gimnazjum ku*** żal mi was pierdzewiaki i poruchańce...
Pato 1908 Gang
-
Piszcie dalej do niego i o nim a potem płaczcie,że się tutaj ciągle wpisuje.Jak tak dalej pójdzie to będzie trzeba zmienić nazwę tematu na ''Gringooo - kibicowsko''
-
I to jest sedno tematu. To że facet jest upośledzony to jedno ale że cała reszta z upośledzonym chce prowadzić dyskusje, to tego już zrozumieć nie idzie.piąty dan pisze:Piszcie dalej do niego i o nim a potem płaczcie,że się tutaj ciągle wpisuje.Jak tak dalej pójdzie to będzie trzeba zmienić nazwę tematu na ''Gringooo - kibicowsko''
-
Nie powiem,też wdawałem się jeszcze niedawno w pyskówki z nim.ale skoro typ ostatnio zaczął pisać o rzeczach nawet nie związanych z Widzewem i ŁKSem a mu cisną dalej to coś tutaj nie pasi i nie wiadomo kto bardziej tutaj ten temat rozpierdala.
Nikt nikogo nie przekona i nikt nie zmieni swojego zdania na pewne kwestie.Jaki więc jest sens dalszych pyskówek skoro on to zdanie ma wyrobione od początku?W nieskończoność będziemy pierdolić o tym samym?
Nikt nikogo nie przekona i nikt nie zmieni swojego zdania na pewne kwestie.Jaki więc jest sens dalszych pyskówek skoro on to zdanie ma wyrobione od początku?W nieskończoność będziemy pierdolić o tym samym?
-
No i z grubsza tak to wygląda...
Przeciez wiadomo że nikt tutaj nikogo nie przekona do swoich racji, natomiast forum jest od wymiany argumentów i przedstawiania swojego punktu widzenia - a od dawna robić sie tutaj tego nie da.
Bo kazdy wpis nawet nie dotyczący Waszego klubu, to jest od razu atak baranów od was, jak nie uda się rozjebać tematu prowokacjami, wyśmiewaniem , i zwykłym ubliżaniem od najgorszych, to wchodzi druga tura i jest odwracanie kota ogonem, celowe pisanie o czymś innym, wmawianie tego co kto nie napisał, wymyślanie jakiś bzdur, dopierdalanie sie do pojedynczych słowek itp.
Ja od poczatku tutaj pisałem - ze jak dla mnie to ten temat jest do wyjebania - bo nikomu z nas defacto nie słuzy, nikt nie ma korzysci z tego że za jego pomocą jedna strona wylewa na drugą cały czas pomyje, wypomina wszystko i umniejsza i wice versa.
Ja wiem że to forum jest smieszne i nikt go nie traktuje poważnie, i Wy tez o tym wiecie, ale wiecie też że duzo osob tu wchodzi i sami za jego pomocą od dawien dawna pierzecie ludziom głowe , niedawno się tu zarejstrował Wasz chuligan z 20 letnim stażem i jakoś nie uważał że to forum jest śmieszne pisząc o rzeczach , których ja akurat nigdy nie poruszam bo to nie miejsce...
I tyle razy wam pisałem, zajmijcie sie ku*** sobą , ale ciezko Wam to idzie nie wiem czemu, jesli nie macie faktycznie kompleksów... cały czas porównujecie sie do nas , dopierdalajcie sie od dawna do wszystkiego co nas dotyczy, do naszych zgód, układów wyjazdów frekwencji itp itd... mysleliscie ze w nieskończonośc bedziecie sobie to robić bez zadnych reakcji z naszej strony?
I owszem , jest tu burdel odkąd sie wpisuje, bo wczesniej byliscie tutaj pozostawieni sami sobie, nikt kto miał coś do powiedzenia, sie nie wdawał w prostowanie tej waszej rzeczywistosci , bo nie miało to sensu i pisaliscie co chcieliscie. Zawsze padało stwierdzenie z naszej strony , że '' Wy musicie miec zawsze racje i c*** ''
I pojęcia nie macie ile normalnych osob pisało od nas tutaj wczesniej, od 2007 roku, ale jeśli jest sie przez bande czerwonych trolli robiony cąły czas w jajo, nic nie mozna napisać , cały czas są wyzwiska , jak nie od żydów, to po starych, albo że ktoś z psychiatryka uciekł, albo że z gimnazjum , i jakies osmieszanie z d***, to mało kto ma na to ochote, i wiekszosc sobie daruje, i dopoki mnie tutaj nie było to Wam to nie przeszkadzało - bo mieliscie z tego korzyśc, bo jedyna prawda jaka była na tym forum, to była ta Czerwona....
a odkąd zacząlem przedstawiać swoj punkt widzenia to już zadnej dyskusji na zaden temat tutaj nie ma, bo staram sie pisać w tkai sposób żeby trudno Wam było do tego sie w jasny sposób odnieśc, i teraz już Was to wkurwia....
i wkurwia was nagle to , że sam jestem w stanie r******* tak samo ten temat, jak cała banda Waszych czerwonych troli.
Doszło już do tego że osobniki od was dostały takiego cisnienia na mnie i takiej kurwicy, że srają się w kilku już do kazdego mojego wpisu, nawet jesli nie pisze o ŁKSie ani Widzewie, tylko o polityce albo c*** wie czym tam jeszcze - to zawsze znajdzie sie pała która sie zesra.... albo te wasze ostatnie zagrywki, czyli podszywanie się pode mnie żeby mnie wyprowadzić z równowagi. Jednocześnie kazda z tych pał w każdym poscie dowodzi że mam c**** pojęcie, jestem nikim i nie chodze na mecze, nie jezdze na wyjazdy i mam 15 lat.... i kazdy z nich czeka tylko na mój wpis, żeby temu ''debilowi 15 letniemu'' odpisać.. komu to uwłacza mi, czy im ??
Smieszne to jest , ale taką widać macie nature, że naprawde Wasze musi byc ZAWSZE na wierzchu, nie możecie odpuścic i naprawde nic was tak bardzo nie wkurwia jak nasz ŁKSiaki punkt widzenia.
Przeciez wiadomo że nikt tutaj nikogo nie przekona do swoich racji, natomiast forum jest od wymiany argumentów i przedstawiania swojego punktu widzenia - a od dawna robić sie tutaj tego nie da.
Bo kazdy wpis nawet nie dotyczący Waszego klubu, to jest od razu atak baranów od was, jak nie uda się rozjebać tematu prowokacjami, wyśmiewaniem , i zwykłym ubliżaniem od najgorszych, to wchodzi druga tura i jest odwracanie kota ogonem, celowe pisanie o czymś innym, wmawianie tego co kto nie napisał, wymyślanie jakiś bzdur, dopierdalanie sie do pojedynczych słowek itp.
Ja od poczatku tutaj pisałem - ze jak dla mnie to ten temat jest do wyjebania - bo nikomu z nas defacto nie słuzy, nikt nie ma korzysci z tego że za jego pomocą jedna strona wylewa na drugą cały czas pomyje, wypomina wszystko i umniejsza i wice versa.
Ja wiem że to forum jest smieszne i nikt go nie traktuje poważnie, i Wy tez o tym wiecie, ale wiecie też że duzo osob tu wchodzi i sami za jego pomocą od dawien dawna pierzecie ludziom głowe , niedawno się tu zarejstrował Wasz chuligan z 20 letnim stażem i jakoś nie uważał że to forum jest śmieszne pisząc o rzeczach , których ja akurat nigdy nie poruszam bo to nie miejsce...
I tyle razy wam pisałem, zajmijcie sie ku*** sobą , ale ciezko Wam to idzie nie wiem czemu, jesli nie macie faktycznie kompleksów... cały czas porównujecie sie do nas , dopierdalajcie sie od dawna do wszystkiego co nas dotyczy, do naszych zgód, układów wyjazdów frekwencji itp itd... mysleliscie ze w nieskończonośc bedziecie sobie to robić bez zadnych reakcji z naszej strony?
I owszem , jest tu burdel odkąd sie wpisuje, bo wczesniej byliscie tutaj pozostawieni sami sobie, nikt kto miał coś do powiedzenia, sie nie wdawał w prostowanie tej waszej rzeczywistosci , bo nie miało to sensu i pisaliscie co chcieliscie. Zawsze padało stwierdzenie z naszej strony , że '' Wy musicie miec zawsze racje i c*** ''
I pojęcia nie macie ile normalnych osob pisało od nas tutaj wczesniej, od 2007 roku, ale jeśli jest sie przez bande czerwonych trolli robiony cąły czas w jajo, nic nie mozna napisać , cały czas są wyzwiska , jak nie od żydów, to po starych, albo że ktoś z psychiatryka uciekł, albo że z gimnazjum , i jakies osmieszanie z d***, to mało kto ma na to ochote, i wiekszosc sobie daruje, i dopoki mnie tutaj nie było to Wam to nie przeszkadzało - bo mieliscie z tego korzyśc, bo jedyna prawda jaka była na tym forum, to była ta Czerwona....
a odkąd zacząlem przedstawiać swoj punkt widzenia to już zadnej dyskusji na zaden temat tutaj nie ma, bo staram sie pisać w tkai sposób żeby trudno Wam było do tego sie w jasny sposób odnieśc, i teraz już Was to wkurwia....
i wkurwia was nagle to , że sam jestem w stanie r******* tak samo ten temat, jak cała banda Waszych czerwonych troli.
Doszło już do tego że osobniki od was dostały takiego cisnienia na mnie i takiej kurwicy, że srają się w kilku już do kazdego mojego wpisu, nawet jesli nie pisze o ŁKSie ani Widzewie, tylko o polityce albo c*** wie czym tam jeszcze - to zawsze znajdzie sie pała która sie zesra.... albo te wasze ostatnie zagrywki, czyli podszywanie się pode mnie żeby mnie wyprowadzić z równowagi. Jednocześnie kazda z tych pał w każdym poscie dowodzi że mam c**** pojęcie, jestem nikim i nie chodze na mecze, nie jezdze na wyjazdy i mam 15 lat.... i kazdy z nich czeka tylko na mój wpis, żeby temu ''debilowi 15 letniemu'' odpisać.. komu to uwłacza mi, czy im ??
Smieszne to jest , ale taką widać macie nature, że naprawde Wasze musi byc ZAWSZE na wierzchu, nie możecie odpuścic i naprawde nic was tak bardzo nie wkurwia jak nasz ŁKSiaki punkt widzenia.
Pato 1908 Gang
-
-
gościu jak ty możesz zarzucać innym że obrażają, jak w 90% swoich postów sam obrażasz innych?Gringooo2 pisze:tak wyglada wlasnie dyskusja z zydzewiakami, dwoch sie podszywa pode mnie i rozmawiają ''jako ŁKSiacy' ze swoimi kumplami po szalu, zaRuchem tępa pała nie wytrzymał cisnienia i musi obrazac wszystkich jakby ktos sie tym przejmował. Gimnazjum ku*** żal mi was pierdzewiaki i poruchańce...
tak jak piszą chłopaki, W********** i tyle
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
Przedstawiciele ilu ekip byli na otwarciu? Wiadomo,to ekipy należące do "rodziny"Widzewa i to rozumiem. Ruch,Wisła,Stal Rzeszów,Elana,Chrobry,KKS Kalisz,CSKA,Partizan. Jeszcze ktoś? Nie chodzi mi o liczby czy "kto co był". Suche info.
-
Chcesz następną pyskówkę na dziesięć stron zacząć? Kto był, a teoretycznie nie miał prawa być, to wiadomo i kumatym z ŁKSu.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
Teoria to się u Was skończyła na kartce z regulaminem. Akceptowalne barwy i wszystko w temacie. Zawsze mnie zastanawiają te regulaminy. Że to niby wszyatkie grupy decydują to i to, a następnie na pierwszym meczy właśnie te osoby mają to w d**** bo oni są kumaci i c***. Żeby nie było,napisałem ogólnie. Już tylko flag Izolatora Boguchwała brakowało.
-
gdzieś jeszcze w necie było pisane o Unii Oświęcim, że była z Ruchem, ale ile w tym prawdy to nie wiem, ja osobiście ich nie widziałamMISTRZ1908 pisze:Przedstawiciele ilu ekip byli na otwarciu? Wiadomo,to ekipy należące do "rodziny"Widzewa i to rozumiem. Ruch,Wisła,Stal Rzeszów,Elana,Chrobry,KKS Kalisz,CSKA,Partizan. Jeszcze ktoś? Nie chodzi mi o liczby czy "kto co był". Suche info.
co do wymienionych ekip, to zgadza się, wszystkie wymienione były
-
No i tylko wyłącznie o takie info mi chodziło. Wiadomo,że te ekipy to tak jak napisałem "rodzina"Widzewa. Wiadomo ocb. Ale te oświadczenia,te regulaminy(i nie chodzi mi o Widzew czy Wisłe,tylko całą kibicowską Polskę)to straszna ściema. No ale wiadomo kto ma najwięcej do powiedzenia w ekipach,przecież nie ultrasi. Dzięki za odp,pozdrawiam.
-
Ma ktoś zdjęcie opraw widzewa z otwarcia?
Nie mówie o kartoniadzie która została przekalkowana z krzesełek dając napis Widzew tylko to co było pod zegarem. Jestem ciekaw jak wyglądały te oprawy ekipy "top 3 ultras"
Nie mówie o kartoniadzie która została przekalkowana z krzesełek dając napis Widzew tylko to co było pod zegarem. Jestem ciekaw jak wyglądały te oprawy ekipy "top 3 ultras"
-
Wszystkie wymienione? To może czas wymyślić wspólną wersje bo nawet co do tego się plączecie i macie różne wersje:Fanatycy Widzewa pisze:gdzieś jeszcze w necie było pisane o Unii Oświęcim, że była z Ruchem, ale ile w tym prawdy to nie wiem, ja osobiście ich nie widziałamMISTRZ1908 pisze:Przedstawiciele ilu ekip byli na otwarciu? Wiadomo,to ekipy należące do "rodziny"Widzewa i to rozumiem. Ruch,Wisła,Stal Rzeszów,Elana,Chrobry,KKS Kalisz,CSKA,Partizan. Jeszcze ktoś? Nie chodzi mi o liczby czy "kto co był". Suche info.
W sobotę na trybunach nowego stadionu oprócz kibiców Widzewa zjawiła się ponad tysięczna grupa naszych przyjaciół z Chorzowa oraz delegacje naszych układowiczów z Torunia i Krakowa, a także zagraniczni koalicjanci z Moskwy oraz kibice Partizana Belgrad.
Obecna była także grupa kibiców zawsze mile widzianego Chrobrego Głogów. Wszystkim serdecznie dziękujemy za wsparcie w tym ważnym dla nas dniu.
I na tym możemy zakończyć temat meczu otwarcia. Emocje opadły i nasza relacja jest raczej zbędna wiedząc ile już o tym meczu napisano w sieci i prasie. Był to piękny dzień, który zapisze się w historii naszego klubu. Przeprowadzka na nowy stadion nie należy do łatwych zadań, ale z meczu na mecz będzie tylko lepiej, dlatego już najwyższy czas skupić się na kolejnym meczu, który odbędzie się w najbliższą sobotę.
Do zobaczenia na Piłsudskiego o 19:10 !
-
Biedny rabin został wprowadzony z równowagi dlatego że ktoś w Internecie go przedrzeznia:) zawsze miło tu wejść i trochę się pośmiać, rabin i jego oświadczenia o stanie emocjonalnym zawsze dają ubaw:)
-
Cieszy mnie, że osoba uważając się za normalną i ogarnięta, tak jak Ty imperator żyje tak bardzo moim wcieleniem na forum . Jak się postarasz to ci autograf wyśle , ze zdjęciem w kominiarce oczywiście.
Ten powyższy mój wywód idealnie obrazuje cały ten temat , i wasze podejście do siania w internecie propagandy... każdy wie że robicie to od dawna , ale od pewnego czasu już tak łatwo nie macie , bo oprócz atakowania nas , musicie się sami bronic . Póki ten temat był rozpierdalany przez waszych trolli to wszystko było cacy , teraz wielki płacz , bo sam jestem w stanie sprawić że nie porozmawiacie sobie tutaj , chyba że sami ze sobą...
Oczywiste jest , że dla całej masy czerwonych baranów stałem się celem nr 1... i bardzo mnie to cieszy . Zamiast wycierac sobie gęby w internecie ŁKSem te jebane ciamajdy zajmują się mną , zamiast wymyślać bajki o nas , wymyślają o mnie , i mam z tego satysfakcję , bo żadna pala mnie osobiście w internecie obrazic nie jest w stanie , jakiej by obelgi nie wymyśliła , i jakich bajek nie naopowiadala....
Ps. To jak będzie z tymi fotkami opraw z otwarcia , bo mam wrażenie że unikacie tematu ultrasy czemu z top 3 od Poland :D ?
Czemu tak ??
Ten powyższy mój wywód idealnie obrazuje cały ten temat , i wasze podejście do siania w internecie propagandy... każdy wie że robicie to od dawna , ale od pewnego czasu już tak łatwo nie macie , bo oprócz atakowania nas , musicie się sami bronic . Póki ten temat był rozpierdalany przez waszych trolli to wszystko było cacy , teraz wielki płacz , bo sam jestem w stanie sprawić że nie porozmawiacie sobie tutaj , chyba że sami ze sobą...
Oczywiste jest , że dla całej masy czerwonych baranów stałem się celem nr 1... i bardzo mnie to cieszy . Zamiast wycierac sobie gęby w internecie ŁKSem te jebane ciamajdy zajmują się mną , zamiast wymyślać bajki o nas , wymyślają o mnie , i mam z tego satysfakcję , bo żadna pala mnie osobiście w internecie obrazic nie jest w stanie , jakiej by obelgi nie wymyśliła , i jakich bajek nie naopowiadala....
Ps. To jak będzie z tymi fotkami opraw z otwarcia , bo mam wrażenie że unikacie tematu ultrasy czemu z top 3 od Poland :D ?
Czemu tak ??
Pato 1908 Gang
-
To co po nim zostanie to te słowa-nieskończona nawijka rabinowa(cały czas od nowa) :DGringooo2 pisze:No i z grubsza tak to wygląda...
1910
-
Możesz się z tego tylko śmiać krecie , bo i tak nie umiesz czytać ....
Idioci reagują w taki sposob , ze wyśmiewają to czego nie rozumieją ,ty jesteś tutaj idealnym przykładem
Dawajcie te fotki oprww z otwarcia Waszego hipermarketu , to się wszyscy posmiejemy z top 3 w ultrasce przy 18tysiecznej frekwencji.
Idioci reagują w taki sposob , ze wyśmiewają to czego nie rozumieją ,ty jesteś tutaj idealnym przykładem
Dawajcie te fotki oprww z otwarcia Waszego hipermarketu , to się wszyscy posmiejemy z top 3 w ultrasce przy 18tysiecznej frekwencji.
Pato 1908 Gang
-
Top 3 w Polsce to mówiłeś o was samych.Gringooo2 pisze:Możesz się z tego tylko śmiać krecie , bo i tak nie umiesz czytać ....
A co mam płakać?A może na poważnie traktować to co piszesz?Kupa śmiechu jest i tyle a wiesz czemu?Bo nikt z taką zaciekłością nie walczy na internetowym forum i nie pisze tego samego od przeszło dwóch lat.Ludzie już znają na pamięć te twoje wywody a ty w kółko to samo od nowa.I znowu od nowa...i znowu...i znowu...
Zaciąłeś się czy co?Wymienić ci bateryjki?
Dlatego właśnie nikt na poważnie nie traktuje tego co piszesz a ludzie jadą ci bo jedni już mają dosyć tego pierdolenia twojego a drudzy po prostu dla beki ci cisną.Na pewno nie z powodu że niby twój punkt widzenia kogoś wkurwia.
Paniał czy mam ci wytłumaczyć na migi??
1910
-
anty1908 pisze:Ma ktoś zdjęcie opraw widzewa z otwarcia?
Chyba konta pomyliles fajansie j***** podszywaczu hehehe
Pojebalo cie cipko z tym nickiem?
Prowokowac to trzeba jeszcze umiec leszczu
Top 3 w kraju to jestesmy my ŁKS
A ten caly gringo2 to jakis psubrat ponoc...
Przy okazji napisales mi pw ale nie moge odpisac
Takze odpisze tutaj: Z Retknini
Pato 1908 Gang
ŁKSCwel
-
gringo to brudas z próchnicą. Idź już stąd, bo każdy ma cię dosyć, chcemy normalnie poczytać ten temat.
-
Mało ci jeszcze zdjęć w necie?? wstaw jakąś waszą kartoniadę może być przekalkowana nawet od amiki.nie mówie o kartoniadzie która została przekalkowana z krzesełek dając napis Widzew
Swoją drogą ciekawa sytuacja 95 lecie wronieckiego teamu w Poznaniu, to się nazywa skurwienie.
https://t.me/pump_upp
-
Tutaj nasza kartoniada (oryginalny wzor, stylowa bez kalkowania krzesełek:) )WidzewskaCharyzma pisze:Mało ci jeszcze zdjęć w necie?? wstaw jakąś waszą kartoniadę może być przekalkowana nawet od amiki.nie mówie o kartoniadzie która została przekalkowana z krzesełek dając napis Widzew
Swoją drogą ciekawa sytuacja 95 lecie wronieckiego teamu w Poznaniu, to się nazywa skurwienie.
http://lksfans.pl/wp-content/uploads/20 ... 00x199.jpg
Tu nasze otwarcie:
http://www.stadionowioprawcy.net/news/2 ... _2015.html
Tu czerwonych:
http://www.stadionowioprawcy.net/news/4 ... _2017.html
Kazdy sobie moze porownac stylowki na otawrciu bez zbednego pierdolenia
Pato 1908 Gang
ŁKSCwel
-
+ Karpaty KrosnoFanatycy Widzewa pisze:gdzieś jeszcze w necie było pisane o Unii Oświęcim, że była z Ruchem, ale ile w tym prawdy to nie wiem, ja osobiście ich nie widziałamMISTRZ1908 pisze:Przedstawiciele ilu ekip byli na otwarciu? Wiadomo,to ekipy należące do "rodziny"Widzewa i to rozumiem. Ruch,Wisła,Stal Rzeszów,Elana,Chrobry,KKS Kalisz,CSKA,Partizan. Jeszcze ktoś? Nie chodzi mi o liczby czy "kto co był". Suche info.
i chociaż wielu by chciało naszego końca my nie poddamy się !