Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

ImperatorMistrz

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: ImperatorMistrz »

Stylowka Łks? Zawsze byli lepiej widoczni na ulicy niż na stadionie a klimat tam uleciał wraz ze zburzeniem zawsze lekko opustaszalego molocha na którym doping zawsze był przeciętny i w młynie pół osób śpiewalo a drugie pół z rękami w kieszeni stało. Wyróżnia ich, że od dobrych 30 lat ich jedyną konkretną kosa jesteśmy my a nasz klub w wielu miejscach wzbudza emocje i mamy wielu rywali i z którymi mecze nas elektryzuja.
iparts.pl
Łysy80

Post autor: Łysy80 »

Gringo
Mam do Ciebie pytanie, ile Ty masz tak naprawdę lat. Ile lat jesteś kibicem?
Jakbyś trochę pomyślał i może poczytał, ewentualnie popytał starszych kolegów to byś wiedział że zarówno Arka jak i Lechia jeszcze nie tak dawno tułały się po takich ligach jak Nasze kluby teraz, co śmiesznie jeżeli Nasze kluby grały wtedy w ex. Więc ta Areczka dobrze wie jak to jest grać na pipidowkach i jakoś sobie radzi/radziła, co więcej w tamtych czasach miała konkretną ekipe i rywalizowali z Lechia na równi. Tylko żeby to pamiętać trzeba mieć trochę więcej niż 16 lat.
nisc

Post autor: nisc »

Gringo o mój obiektywizm z kwestii łódzkiej na przestrzeni ostatnich ponad 25 lat się nie martw, w przeciwieństwie do Ciebie miałem przyjemność poznać tak i Waszą czołówkę, jak i Waszych derbowych rywali, opinię mam wyrobioną i gdybyś popytał starszych kolegów to na tym ŁKS-ie ciągle kilka osób łazi, które by ci tą opinię wyłożyły...Jak miałbym być szczery wyjazdów do Jezierzyc, Damnicy, Papowa Biskupiego itp nie zamieniłbym na dziesięć sezonów w tym c***...które teraz nazywa się "ekstraklasą". A każdy wie że my w III lidze i teraz to tez była inna para kaloszy.

niczym się nie jaram, gdzie to napisałem? kur...najlepsze jest wstawianie w czyjeś wypowiedzi czegoś co nie padło...podkreślam fakt, że nie jest to często spotykane w naszym kraju.

Co do nowego stadionu Arki i tego o czym tam piszesz bez składu to muszę Cię rozczarować, Olimpijska to dla mnie zawsze będzie stadion Bałtyku, teren Bałtyku (jako klubu) i tak dalej. Natomiast życzę Ci takich sukcesów w zwalczaniu jakiego byście tam nie mieli rywala we "własnym" mieście, gdzie z proporcji 700-800 w młynie na derbach po 15 latach spadnie do kilkudziesięciu osób...Także w kwestii derbowej o Arkę i jej przeszłość się nie martw. Chyba że wykładnię tego co to są derby TEGO SAMEGO MIASTA tez musisz dostać na tacy....
Gringooo2

Post autor: Gringooo2 »

nisc pisze:Gringo o mój obiektywizm z kwestii łódzkiej na przestrzeni ostatnich ponad 25 lat się nie martw, w przeciwieństwie do Ciebie miałem przyjemność poznać tak i Waszą czołówkę, jak i Waszych derbowych rywali, opinię mam wyrobioną i gdybyś popytał starszych kolegów to na tym ŁKS-ie ciągle kilka osób łazi, które by ci tą opinię wyłożyły...Jak miałbym być szczery wyjazdów do Jezierzyc, Damnicy, Papowa Biskupiego itp nie zamieniłbym na dziesięć sezonów w tym c***...które teraz nazywa się "ekstraklasą". A każdy wie że my w III lidze i teraz to tez była inna para kaloszy.

niczym się nie jaram, gdzie to napisałem? kur...najlepsze jest wstawianie w czyjeś wypowiedzi czegoś co nie padło...podkreślam fakt, że nie jest to często spotykane w naszym kraju.

Co do nowego stadionu Arki i tego o czym tam piszesz bez składu to muszę Cię rozczarować, Olimpijska to dla mnie zawsze będzie stadion Bałtyku, teren Bałtyku (jako klubu) i tak dalej. Natomiast życzę Ci takich sukcesów w zwalczaniu jakiego byście tam nie mieli rywala we "własnym" mieście, gdzie z proporcji 700-800 w młynie na derbach po 15 latach spadnie do kilkudziesięciu osób...Także w kwestii derbowej o Arkę i jej przeszłość się nie martw. Chyba że wykładnię tego co to są derby TEGO SAMEGO MIASTA tez musisz dostać na tacy....
Mówiąc o rywalu miałem oczywiscie na mysli Lechie, bo Bałtyk teraz nie jest dla Was zadnym rywalem.
Nie odniosłes sie do tego co napisałem, tylko piszesz celowo o czymś innym. Domyslam sie ze wyjazdy po nizszych ligach miały swoj urok, bo kiedyś wszystkie mecze miały swój urok, i z tym co teraz nie ma sie co porównywać (równiez w nizszych ligach, gdzie psy sa tak samo pojebane jak wszedzie indziej) ale gdybając jak Wy byscie sie obecnie prezentowali w naszej sytuacji - miałem na mysli obecne realia, a nie te 20 lat wstecz...

I żeby nie było - ja sie o przyszłosc Arki nie martwie, tylko odbiłem piłeczke na Twoją strone- bo to Ty sie jak widac martwisz ŁKSem i za kazdym razem (obiektywnie oczywiscie) próbujesz ratować tutaj Widzewiaków i podnosić im morale, a żeby to robić uderzasz w nas...

i apropo tego czy sie jarasz tym ich stadionem czy nie, mówisz ze Ci wmawiam słowa których nie napisałeś. hmm
przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisałes i moze nastepnym razem wyrażaj sie w bardziej oczywisty sposób
tylko tak naprawdę w czymś co kiedyś było kibicowaniem, a teraz nie wiem jak to nazwać, chodzeniem na mecze swojej drużyny, dopingiem itp? (bo kibicowanie to MMA, blokowanie autostrad itp), ta "elita" całą rundę razy dwa nie zbierze tylu fanów na swoim jednotrybunowym "stadionie" co się pojawiło na RTS-ie w ubiegły weekend.
kazdy wie, że frekwencja 18 tysięcy na meczu 4 ligi to jest jak to napisałes ''rzadko spotykane'', ale to Ty musisz o tym jak widać wspominać , oczywiscie po to żeby dopierdolić rykoszetem nam. Wiadomo że mają sie czym pochwalić czerwoni, dla nas obecnie to nieosiągalne, ale czy o czymś więcej to świadczy niz o tym ze mają 3 trybuny wiecej , i większą frewkencje??
Pewne widzialne róznice między nami każdy zna od dawna, i Ty też napewno wiesz w czym lepsi są Widzewiacy, a w czym nadrabia ŁKS...

inaczej nie będzie, mielismy sporo czasu zeby sie z tym pogodzić, a przekładanie róznych kwestii na swoje, umniejszanie w derbowych miastach jest powszechne i pewnie nie musze Tobie o tym mówic.
DP_
Kontakt:

Post autor: DP_ »

Podobają mi się apele kibiców Widzewa na skrzynce klubowej na FB, żeby na ŁKS wystawić w niedzielę pierwszy skład :D
https://twitter.com/kubaseweryn
popopopopo

Post autor: popopopopo »

to są buraki haha cała widzewska mentaność
Wujt

Post autor: Wujt »

Brawa dla Widzewa za mecz otwacrcia.Szacunek Panowie i idzciie dale ta droga.
Gringoo2 uwazalem cie ostatnio za kogos kto jest oganrniety ale jednak po dzisiejszych twoich wpisach musz przyznac ze jestes jakims malolatem ktOry tylko potrafi medrkowac.
A jeszcze jedno wcozraj z ciekawosci przeglajdajac ten temat zauwazyle ze pisalscie Lks atakowal pojedynczych kibicow i obijal w kilka krotnej przewadze po bramach.Zeby poakazac wasza sile czemu sie nie zebraliscie banda i nei zadzwoniliscie do rywali z propozycja?
Jatoja49

Post autor: Jatoja49 »

Wujt pisze:Brawa dla Widzewa za mecz otwacrcia.Szacunek Panowie i idzciie dale ta droga.
Gringoo2 uwazalem cie ostatnio za kogos kto jest oganrniety ale jednak po dzisiejszych twoich wpisach musz przyznac ze jestes jakims malolatem ktOry tylko potrafi medrkowac.
A jeszcze jedno wcozraj z ciekawosci przeglajdajac ten temat zauwazyle ze pisalscie Lks atakowal pojedynczych kibicow i obijal w kilka krotnej przewadze po bramach.Zeby poakazac wasza sile czemu sie nie zebraliscie banda i nei zadzwoniliscie do rywali z propozycja?
bo chyba raczej nie mieli by szans walczyć z RTS-em, Ruchem, Wisłą, Partizanem i CSKA o to bym sie nie przypierdalał, inna kwestia jest taka, że ŁKS ostatni raz walczył w 2015 roku i to starcie w dodatku przegrał z właśnie Widzewem, jest to bardzo mocna ekipa ale z ich aktywnością jest dość słabo, to że się zbierają i do niczego nie dochodzi ich nie usprawiedliwia.
Tp jest właśnie ta czołówka PL która walczy raz na kilka lat ? to samo tyczy się Lecha
whitepride08

Post autor: whitepride08 »

Wujt pisze:Brawa dla Widzewa za mecz otwacrcia.Szacunek Panowie i idzciie dale ta droga.

Mnie na tym forum już chyba nic nie zdziwi.Kto tak pisał? Jakieś prowokujące smarki z Widzewa(i nie tylko) klepią w tą klawiaturę co chcą,a reszta to wszystko łyka.Dobrze,że to tylko internet...Co do drugiego Twojego pytania,to pomyśl tak ze dwa razy nad tym,to może sam się domyślisz.ech...
Radicaal

Post autor: Radicaal »

DP_ pisze:
Podobają mi się apele kibiców Widzewa na skrzynce klubowej na FB, żeby na ŁKS wystawić w niedzielę pierwszy skład :D
:)))

http://firsteleven.com/artykuly/4950,ze ... im-z-butow

:)))))))
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

Na wstępie zaznaczam,że nie pochwalam takiego zachowania jak pisanie wiadomości do klubu. Tylko takich próśb jest zaledwie kilka, a ten śmieszny portal robi artykuł i kręci aferę. W przeszłości pojawiało się na nim sporo żenujących artykułów.
Cees

Post autor: Cees »

Radicaal pisze:
DP_ pisze:
:)))

http://firsteleven.com/artykuly/4950,ze ... im-z-butow

:)))))))
Artykuł pisany przez parcha-rurkowca z Moszczenicy. Nie widze za dużego powodu do wrzucania go na forum kibicowskim
dintre

Post autor: dintre »

Wyrównanych band ;) , ale zgrywus ...
Tak samo jak mówicie, że macie wyrównaną ultraskę z Legią :) znowu zgrywus :)
blah

Post autor: blah »

dintre pisze:Wyrównanych band ;) , ale zgrywus ...
tu sie trzeba z toba zgodzic chlopaku bo ostatnie wieksze spotkanie zainteresowanych przeciez na korzysc RTSu wiec czemu niby wyrownane? pozdrówki
serce miasta

Post autor: serce miasta »

dintre pisze:Wyrównanych band ;) , ale zgrywus ...
mieszkasz w Łodzi?
dintre

Post autor: dintre »

Oczywiście :) na Górnej.
nisc

Post autor: nisc »

Nie ujmuje LKS-owi z czasów swojej aktywności kibicowskiej bo nie mam w zwyczaju szargac dobrego imienia znajomych po szalu, zapytaj Waszych z Radogoszcza, Pabianic, Ogniskowej itp czy kilku bardziej znanych że starej ekipy. A zdanie na temat obecnej sytuacji to inna bajka. Co do "bujania" się to mam na koncie w Polsce jakieś 150 wyjazdów w latach 1991-2003, jak łatwo obliczyć jest to 12 sezonów średnio po okolo 14 wyjazdów obejmując derby i kadrę...na Waszych derbach bylem o niemożliwe po której stronie? Podpowiem Ci ze nie Widzewa. Ale czasy były inne. Nie każdy w Twojej ekipie był AKGS i nie każdy w mojej w Łodzi bez zmiany....nawet na stadionie Waszych obecnych funfli w Gdańsku jeszcze w 1996 roku były osoby od nas na sektorze Elkaesu gościnnie, z których jedna strzeliła sobie z Wami fotki oficjalnie w szaliku HTM Arka (mam w kartotece)

Kartoteka zatem jest o to się nie bój. Może i książka z tego powstanie?
Haki na wszystkich? Nie popadaj w paranoje...pozdrawiam
P1908P

Post autor: P1908P »

Gringoo pisałem Ci na priv wczoraj byś się tutaj nie wpisywał bo nikt Cię nie zna.

Pato 1908 Gang
Gringooo2

Post autor: Gringooo2 »

no no , z pewnością żes pisał .... szkoda tylko że z taką iloscią postów tego nie mozesz zrobić ,haha

Czerwoni można znać liczby jakimi wsparły Was na otwarciu Wasze zgody , układy i kluby zaprzyjaźnione ? Wiem że dokladnie ciezko to bedzie oszacować, ale tak ''pi razy drzwi''.
ŁKSC

Post autor: ŁKSC »

gnuj pisze:Jak czytam wypowiedzi kibiców ŁKS-u o tej stylówce, patologii, nienawiści idącej w parze z miłością i mówieniu w tym kontekście o oryginalności to jako kibic Wisły mogę się tylko usmiechnąć. Przecież to wszystko kropka w kropkę jest przejęte od Cracovii.
Jasne, Cracovia była prekursorem w wielu dziedzinach i tak jak to powiedział Tyca w Football Factory - "dużo z Cracovii wyszło". Nie sposób odmówić mu racji. Metal, co by o nim nie powiedzieć to był wybitny strateg i wyprzedzał swoją epokę. Dobrze to widać z perspektywy czasu. Każdy działa jak mu wygodnie, możecie mieć te swoją stylówkę, ale określanie jej jako coś oryginalnego i nowatorskiego jest śmieszne.
To Cracovia nas skserowala bo my bylismy pierwsi z tym klimatem... jak np. Nasze haslo marihuanos hooliganos...
My jesli juz to xerowalismu tylko z dillgangu i smoke story group
Cracoviak79 potwierdzi...

Co do gasnicy to pierwszy gringoo2 z kolega odpalili na testy jeszcze kilka lat temu za panowania grupy Ultra Force czy Net Force nie pamiętam dokladnie, ale na bank sobie nawzajem w dupach, tykko was wtedy jeszcze nie bylo na swiecie...

Jestesmy pionierami kibolskiej sceny, pioniersko kopiujemy ze wszystkich to co najlepsze :)
Łódzkie Ksero Szmaty

Pato 1908 Gang
piąty dan

Post autor: piąty dan »

Piszcie dalej do niego i o nim a potem płaczcie,że się tutaj ciągle wpisuje.Jak tak dalej pójdzie to będzie trzeba zmienić nazwę tematu na ''Gringooo - kibicowsko''
piąty dan

Nie powiem,też wdawałem się jeszcze niedawno w pyskówki z nim.ale skoro typ ostatnio zaczął pisać o rzeczach nawet nie związanych z Widzewem i ŁKSem a mu cisną dalej to coś tutaj nie pasi i nie wiadomo kto bardziej tutaj ten temat rozpierdala.

Nikt nikogo nie przekona i nikt nie zmieni swojego zdania na pewne kwestie.Jaki więc jest sens dalszych pyskówek skoro on to zdanie ma wyrobione od początku?W nieskończoność będziemy pierdolić o tym samym?
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Przedstawiciele ilu ekip byli na otwarciu? Wiadomo,to ekipy należące do "rodziny"Widzewa i to rozumiem. Ruch,Wisła,Stal Rzeszów,Elana,Chrobry,KKS Kalisz,CSKA,Partizan. Jeszcze ktoś? Nie chodzi mi o liczby czy "kto co był". Suche info.
A.M.D.G.

Post autor: A.M.D.G. »

Chcesz następną pyskówkę na dziesięć stron zacząć? Kto był, a teoretycznie nie miał prawa być, to wiadomo i kumatym z ŁKSu.
MISTRZ1908

Teoria to się u Was skończyła na kartce z regulaminem. Akceptowalne barwy i wszystko w temacie. Zawsze mnie zastanawiają te regulaminy. Że to niby wszyatkie grupy decydują to i to, a następnie na pierwszym meczy właśnie te osoby mają to w d**** bo oni są kumaci i c***. Żeby nie było,napisałem ogólnie. Już tylko flag Izolatora Boguchwała brakowało.
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

MISTRZ1908 pisze:Przedstawiciele ilu ekip byli na otwarciu? Wiadomo,to ekipy należące do "rodziny"Widzewa i to rozumiem. Ruch,Wisła,Stal Rzeszów,Elana,Chrobry,KKS Kalisz,CSKA,Partizan. Jeszcze ktoś? Nie chodzi mi o liczby czy "kto co był". Suche info.
gdzieś jeszcze w necie było pisane o Unii Oświęcim, że była z Ruchem, ale ile w tym prawdy to nie wiem, ja osobiście ich nie widziałam
co do wymienionych ekip, to zgadza się, wszystkie wymienione były
MISTRZ1908

No i tylko wyłącznie o takie info mi chodziło. Wiadomo,że te ekipy to tak jak napisałem "rodzina"Widzewa. Wiadomo ocb. Ale te oświadczenia,te regulaminy(i nie chodzi mi o Widzew czy Wisłe,tylko całą kibicowską Polskę)to straszna ściema. No ale wiadomo kto ma najwięcej do powiedzenia w ekipach,przecież nie ultrasi. Dzięki za odp,pozdrawiam.
anty1908

Post autor: anty1908 »

Ma ktoś zdjęcie opraw widzewa z otwarcia?

Nie mówie o kartoniadzie która została przekalkowana z krzesełek dając napis Widzew tylko to co było pod zegarem. Jestem ciekaw jak wyglądały te oprawy ekipy "top 3 ultras"
Gong

Post autor: Gong »

Fanatycy Widzewa pisze:
MISTRZ1908 pisze:Przedstawiciele ilu ekip byli na otwarciu? Wiadomo,to ekipy należące do "rodziny"Widzewa i to rozumiem. Ruch,Wisła,Stal Rzeszów,Elana,Chrobry,KKS Kalisz,CSKA,Partizan. Jeszcze ktoś? Nie chodzi mi o liczby czy "kto co był". Suche info.
gdzieś jeszcze w necie było pisane o Unii Oświęcim, że była z Ruchem, ale ile w tym prawdy to nie wiem, ja osobiście ich nie widziałam
Wszystkie wymienione? To może czas wymyślić wspólną wersje bo nawet co do tego się plączecie i macie różne wersje:
W sobotę na trybunach nowego stadionu oprócz kibiców Widzewa zjawiła się ponad tysięczna grupa naszych przyjaciół z Chorzowa oraz delegacje naszych układowiczów z Torunia i Krakowa, a także zagraniczni koalicjanci z Moskwy oraz kibice Partizana Belgrad.
Obecna była także grupa kibiców zawsze mile widzianego Chrobrego Głogów. Wszystkim serdecznie dziękujemy za wsparcie w tym ważnym dla nas dniu.
I na tym możemy zakończyć temat meczu otwarcia. Emocje opadły i nasza relacja jest raczej zbędna wiedząc ile już o tym meczu napisano w sieci i prasie. Był to piękny dzień, który zapisze się w historii naszego klubu. Przeprowadzka na nowy stadion nie należy do łatwych zadań, ale z meczu na mecz będzie tylko lepiej, dlatego już najwyższy czas skupić się na kolejnym meczu, który odbędzie się w najbliższą sobotę.
Do zobaczenia na Piłsudskiego o 19:10 !
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Biedny rabin został wprowadzony z równowagi dlatego że ktoś w Internecie go przedrzeznia:) zawsze miło tu wejść i trochę się pośmiać, rabin i jego oświadczenia o stanie emocjonalnym zawsze dają ubaw:)
ŁKSC

Post autor: ŁKSC »

WidzewskaCharyzma pisze:
nie mówie o kartoniadzie która została przekalkowana z krzesełek dając napis Widzew
Mało ci jeszcze zdjęć w necie?? wstaw jakąś waszą kartoniadę może być przekalkowana nawet od amiki.
Swoją drogą ciekawa sytuacja 95 lecie wronieckiego teamu w Poznaniu, to się nazywa skurwienie.
Tutaj nasza kartoniada (oryginalny wzor, stylowa bez kalkowania krzesełek:) )

http://lksfans.pl/wp-content/uploads/20 ... 00x199.jpg

Tu nasze otwarcie:
http://www.stadionowioprawcy.net/news/2 ... _2015.html

Tu czerwonych:
http://www.stadionowioprawcy.net/news/4 ... _2017.html

Kazdy sobie moze porownac stylowki na otawrciu bez zbednego pierdolenia

Pato 1908 Gang
s_b

Post autor: s_b »

Fanatycy Widzewa pisze:
+ Karpaty Krosno
RadekRTS

Post autor: RadekRTS »

Bardzo prosta ta wasza kartoniada tez sie nie macie za bardzo się czym chwalic.
Nasza na meczu otwarcia tez byla bardzo prosta,ale ze wzgledu na rozmiar trybuny zrobilo efekt na normalnych ludzikach.
Oprawy na meczu otwarcia nie porwaly kibicowskiej Polski,ale mam nadzieje,ze z czasem bedzie lepiej jak ultrasi naucza sie tego stadionu :)
Ostatnio zmieniony 22.03.2017, 20:56 przez RadekRTS, łącznie zmieniany 1 raz.
Czerwony Rabin

Post autor: Czerwony Rabin »

s_b pisze:
Fanatycy Widzewa pisze:
+ Karpaty Krosno
+ Resovia Rzeszów.
piąty dan

Fanatycy Widzewa pisze:gdzieś jeszcze w necie było pisane o Unii Oświęcim, że była z Ruchem, ale ile w tym prawdy to nie wiem, ja osobiście ich nie widziałam
Była Unia. Przyjechali razem z Ruchem.
RTS UĆ

Post autor: RTS UĆ »

NOWY REGULAMIN NA NOWYM STADIONIE WIDZEWA !!

LISTA AKCEPTOWALNYCH BARW :

WIDZEW 1910
RTS 1922
BARWY ROSJI
RUCH
WISŁA GTS
UNIA OŚWIĘCIM !
RESOVIA
CHROBRY GŁOGÓW
ELANA
KKS KALISZ
ARKA GDYNIA
BARWY MAŁYSZA
KARPATY KROSNO

OBOWIĄZKOWO KAZDY MA MIEC WYMALOWANĄ TWARZ NA CZERWONO, INACZEJ WARA OD ZEGARA !!

TO SĄ POSTANOWIENIA GRUP DECYZYJNYCH RTS PODJETE WSPÓLNIE Z JĘDRASEM , KTO NIE JEST Z NAMI JEST PRZECIWKO NAM !
wiernyioddany

Post autor: wiernyioddany »

Resovii nie bylo ale oczywiście o nich nie zapomnieliśmy,do "pozdrowień" włączył sie cały stadion- chyba tyle co do relacji Widzewa z Resovia... Reszty wypocin i postów nie zamierzam komentować bo niczym nie różnią się od komentarzy 13-letnich chlopaszkow na "Stadionowych Oprawacach", ale walczcie tu dalej i myślcie że ktoś bierze tu Was na poważniej wszelkiej maści napinatorzy (z obu stron)
Kombatant75

Post autor: Kombatant75 »

RTS UĆ pisze:NOWY REGULAMIN NA NOWYM STADIONIE WIDZEWA !!

LISTA AKCEPTOWALNYCH BARW :

WIDZEW 1910
RTS 1922
BARWY ROSJI
RUCH
WISŁA GTS
UNIA OŚWIĘCIM !
RESOVIA
CHROBRY GŁOGÓW
ELANA
KKS KALISZ
ARKA GDYNIA
BARWY MAŁYSZA
KARPATY KROSNO

OBOWIĄZKOWO KAZDY MA MIEC WYMALOWANĄ TWARZ NA CZERWONO, INACZEJ WARA OD ZEGARA !!

TO SĄ POSTANOWIENIA GRUP DECYZYJNYCH RTS PODJETE WSPÓLNIE Z JĘDRASEM , KTO NIE JEST Z NAMI JEST PRZECIWKO NAM !
Witamy Gringuś w nowym wcieleniu,dajesz dalej.....dajesz
rzutkarny

Post autor: rzutkarny »

Kombatant75 pisze:Witamy Gringuś w nowym wcieleniu,dajesz dalej.....dajesz
Napisał typ podszywający się za legionistę...
P1908P

Post autor: P1908P »

Czerwony Rabin pisze:+ Resovia Rzeszów.
Sorry kolego ale Resovia przyjechała do Łodzi w innych celach . Zostali poproszeni o pomoc przez ŁKS by pomogli w polowaniu na Czerwonych.

Sovia&ŁKS
ODPOWIEDZ