Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Gringooo2

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Gringooo2 » 07.03.2017, 16:46

serce miasta pisze:PATO GANG
https://www.youtube.com/watch?v=4Bvhyq1kLRM
Twierdzisz patusku ze te wasze np.śżk nie było wzorowane na Cracovii?Powtarzam Ci raz jeszcze kazdy na kazdym w naszym kraju sie troche wzoruje itp. np.Pasy lub Tychy spiewaja Tonke.Kumasz?Śmiać mi sie jednak chce jak zgrywasz/zgrywacie to prekursorów wszystkiego i wytykacie Widzewiakom ksero a sami na swoim najważniejszym i najlepszym osiedlu uzywacie hasła Widzewiakow ze Śródmiescia które umieszczane było nawet na pamiątkach sporo tego było i w jedna i w dróga strone.
Sugerujesz że kibice Widzewa nie chca Was na derbach bo sie boją ze 1000 osób przekrzyczy/zdominuje 15000 gospodarzy.Dobry z Ciebie świrus.

ta ku***, wlasnie tak hahahaha chyba zes był zahibernowany ostatnimi czasy krecie....

a co do reszty tego nieskładnego bełkotu to kazdy obiektywny wie , i przyzna mi racje - ze robicie wszystko zeby jak najbardziej upodobnic sie do nas. Wiecie ze z pokazywania ze jestescie od nas inni, zbyt wiele korzysci nie macie, i tyle ;)
wczesniej chcieliscie sie od nas jak najbardziej odroznic, a teraz chcecie sie jak najbardziej upodobnić, sami widzicie że wysmiewanie wszystkiego co robimy nie ma sensu, bo w wielu rzeczach nakrywamy was czapką, wiec teraz chcecie to skopiowac, proste jak drut...
i najlepiej to obrazuje to co sie u Was dzieje, dla jednych z was to jest wymiana pokolen , i to ze mlodzi doszli do głosu, a dla innych - takich lbow jak Ty to w ogole nic takiego nie ma, a tego ze Wasza mlodziez jest zapatrzona w co sie dziejen a ŁKSie jak w obrazek tak naprawde nawet nie staracie sie ukryć.
kupe rzeczy ktore robilismy jako pierwsi, i była to oznaka kompleksów , patologii i głupoty , teraz sami robicie i sie tym jaracie jakby to c*** wie co było, dla mnie to jest smieszne i dla innych pewnie tez, tylko nie dal wielkich i najwiekszych widzewiaków,,
Pato 1908 Gang

iparts.pl
piąty dan

Post autor: piąty dan » 07.03.2017, 17:34

Nienawiść do Widzewa u rabina jest silniejsza niż miłość do Łksu także z tym czopkiem jakakolwiek dyskusja mija się z celem.Chyba,że faktycznie chcecie tracić czas to piszcie z nim dalej.Pamiętajcie jednak,że do tej białej końcówki nie trafiają żadne argumenty.On jest zaprogramowany by je*** na forum Widzew i nic i nikt tego nie zmieni.

popopopopo

Post autor: popopopopo » 07.03.2017, 17:46

I tak od 50 stron piszecie, żeby z nim nie dyskutować i nie odpisywać a tylko on coś znowu napisze i sie zaraz uruchamiacie nie wiem po co. Z waszej strony też były takie pajace ale takiego walecznego i "siejącego terror" jak gringo możecie nam "pozazdrosić"

piąty dan

Post autor: piąty dan » 07.03.2017, 18:13

Wielkie szczęście dla całego Widzewa,że sieje terror i zniszczenie jedynie w internecie.Gdyby tak zażarcie walczył na ulicy to strach pomyśleć co by było.

Odchodząc od tematu tego czopka...Pozostaje mieć nadzieję,że pomimo kombinacji psiarni Derby odbędą się z Wami.

daleko

Post autor: daleko » 07.03.2017, 18:18

Smiesznie to sie czyta.

Od Widzewa zalezy czy wejdziecie na derby?
Do meczu otwarcia zostalo 11 dni. Przyjezdza ekipa ze zla reputacja Motor Lubawa. Nadal nie mamy pozwolenia na impreze masowa bo milicja uwaza ze Motor moze rzucac w nas smietnikami nie rzykrecony do podlogi :) W chuju maja ze juz 13.500 kupilo wejscie na mecz i to ze Motor nie przyjedzie albo przyjedzie 10 osob. Polska rzeczywistosc.
To MOKiS jest odpowiedzialny za przystosowanie obiektu a nie Widzew!
Kto mysli inaczej jest debilem. Tu nie co dyskutowac

Janiol

Post autor: Janiol » 07.03.2017, 20:26

Gringooo2 pisze:a tego ze Wasza mlodziez jest zapatrzona w co sie dziejen a ŁKSie jak w obrazek tak naprawde nawet nie staracie sie ukryć.
Wygrałeś internety ziomuś :)

PS. Od wczoraj poszło kolejne tysiąc karnetów. Prawie 13.600 także rekord Polski Legii(15 koła) zostanie raczej pobity.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 07.03.2017, 20:32

A my cały czas 4flagi,jesteśmy Panami Łodzi,wy jesteście chuje i reszta Nas nie interesuje bo My jesteśmy ŁKS. Tak to wygląda u Was tylko z zamianą klubów i flag na karnety.
daleko,nie ma czegoś takiego jak MOKiS. Widać jak jesteś w temacie. Lepiej zarezerwuj karnet bo na forum trąbią,że ludzie rezerwują, a nie płacą. Liczba jest rezerwacji czy płatności? 4flagi,to dla Was nieosiągalne megalomany.

opel

Post autor: opel » 07.03.2017, 20:37

Janiol pisze:
Gringooo2 pisze:a tego ze Wasza mlodziez jest zapatrzona w co sie dziejen a ŁKSie jak w obrazek tak naprawde nawet nie staracie sie ukryć.
Wygrałeś internety ziomuś :)

PS. Od wczoraj poszło kolejne tysiąc karnetów. Prawie 13.600 także rekord Polski Legii(15 koła) zostanie raczej pobity.
Nie rozumiem tylko tego po co kupujecie po kilka karnetów na jedną osobę? Żeby rekord poszedł w świat? Mam w pracy dwóch Waszych kolegów i każdy kupił już po 3 karnety. Po co to?
Łódzki Klub Sportowy

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 07.03.2017, 20:43

opel pisze:Nie rozumiem tylko tego po co kupujecie po kilka karnetów na jedną osobę? Żeby rekord poszedł w świat? Mam w pracy dwóch Waszych kolegów i każdy kupił już po 3 karnety. Po co to?
jesteś taki głupi czy tylko udajesz ? bez urazy :-)
od miliona lat wiadomo jest że na 1 pesel można kupić tylko 1 bilet, tak jest w każdym klubie, w każdym systemie
jak więc śmiesz twierdzić że jedna osoba kupuje "po kilka karnetów na jedną osobę" ?
owszem, 1 osoba kupuje kilka karnetów, ale są zazwyczaj albo karnety dla kumpli lub karnety fundowane dla małolatów

torcaa

Post autor: torcaa » 07.03.2017, 21:04

Fanatycy Widzewa pisze:
opel pisze:Nie rozumiem tylko tego po co kupujecie po kilka karnetów na jedną osobę? Żeby rekord poszedł w świat? Mam w pracy dwóch Waszych kolegów i każdy kupił już po 3 karnety. Po co to?
od miliona lat wiadomo jest że na 1 pesel można kupić tylko 1 bilet, tak jest w każdym klubie, w każdym systemie
jak więc śmiesz twierdzić że jedna osoba kupuje "po kilka karnetów na jedną osobę" ?
owszem, 1 osoba kupuje kilka karnetów, ale są zazwyczaj albo karnety dla kumpli lub karnety fundowane dla małolatów
Jasne dla kumpli i ktoś się chwali w robocie ze kupil 3 czy 4.

Niewiem kto tu jest bardziej glupi Widzewioki.A co to za problem kupić karnet na żonę,dziewczynę,siostre,ojca czy matke?A te osoby na stadion pujdą gora raz do roku albo wcale bo maja wyjebane na kopanine 4 ligowa.
Bedziecie jeszcze wieksi jak przebijecie w karnetach Legie a pisac bedziecie o tym przez 20 lat.

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 07.03.2017, 21:13

Ludzie rezerwują ,a nie płacą, choć płaci się od razu taki jest system, ludzie kupują po cztery karnety na łeb choć to niemożliwe, a reszta to fan cluby bo przecież nas nie ma w Łodzi, żałosne judasze już dorabiają historię, nam cóż pozostało, tylko przyglądać się sąsiadom.
P.s Tylko prośba woźcie te flagi ze sobą, tylko nie tą Łks Łódź Polska ze sklepiku co to każdy ją może kupić, wyjmijcie je z ciemnych czeluści swej pancernej trybuny.
https://t.me/pump_upp

mejdej

Post autor: mejdej » 07.03.2017, 21:24

Dzisiaj kilkukrotnie mówiono o karnetach na Widzewie. Jakiś człowiek od was wspomniał, ze rekordzista zakupił 50 karnetów. Wielu jest też takich co kupiło po kilkanaście sztuk. P.s. Na kilku stacjach radiowych. Coś w tym jest
Klubem Łodzi Jest ŁKS

Misza18

Post autor: Misza18 » 07.03.2017, 21:30

Kupił 50 karnetów... 50 KARNETÓW FUNDOWANYCH dla dzieci więc na każdym meczu te karnety będą wykorzystane.

podejźrzon

Post autor: podejźrzon » 07.03.2017, 21:34

mejdej pisze:Dzisiaj kilkukrotnie mówiono o karnetach na Widzewie. Jakiś człowiek od was wspomniał, ze rekordzista zakupił 50 karnetów. Wielu jest też takich co kupiło po kilkanaście sztuk. P.s. Na kilku stacjach radiowych. Coś w tym jest
Karnety fundowane, czyli takie, na które będą wchodzić małolaci z osiedli, FC ale i szkół itd.
Ale sami, na jedną osobę nie możemy kupić więcej niż jednego karnetu, jak niektórzy tu p*******.

Swoją drogą - sprzedajecie takie same karnety więc powinniście wiedzieć jak to działa, podchwyciliście to od nas więc.. :-).

daleko

Post autor: daleko » 07.03.2017, 21:36

MISTRZ1908 pisze:A my cały czas 4flagi,jesteśmy Panami Łodzi,wy jesteście chuje i reszta Nas nie interesuje bo My jesteśmy ŁKS. Tak to wygląda u Was tylko z zamianą klubów i flag na karnety.
daleko,nie ma czegoś takiego jak MOKiS. Widać jak jesteś w temacie. Lepiej zarezerwuj karnet bo na forum trąbią,że ludzie rezerwują, a nie płacą. Liczba jest rezerwacji czy płatności? 4flagi,to dla Was nieosiągalne megalomany.
No to MAKIS, jedna literka, jechalem z pamieci.
Pany Lodzi co trzymaja flagi w Bydgoszczy :)
Licznik pokazuje liczbe zaplaconych karnetow ;) rezerwacje wejda pewnie po wyplatach ;) a jak nie to i tak stadion bedzie pelny.
Dzieki za troske moj karnet juz mam ok kilku miesiecy ;)

mejdej

Post autor: mejdej » 07.03.2017, 21:38

Ok. Już się nie wcinam w wojnę między waszymi i naszymi huliganami.
Klubem Łodzi Jest ŁKS

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 07.03.2017, 22:22

daleko pisze:
MISTRZ1908 pisze:A my cały czas 4flagi,jesteśmy Panami Łodzi,wy jesteście chuje i reszta Nas nie interesuje bo My jesteśmy ŁKS. Tak to wygląda u Was tylko z zamianą klubów i flag na karnety.
No to MAKIS, jedna literka, jechalem z pamieci.
Licznik pokazuje liczbe zaplaconych karnetow ;) rezerwacje wejda pewnie po wyplatach ;) a jak nie to i tak stadion bedzie pelny.
Dzieki za troske moj karnet juz mam ok kilku miesiecy ;)
Albo udajecie albo rzeczywiście jesteście zwykłymi pajacami. Jeden piszę,że jaka rezerwacja jak płaci się przy rezerwacji,Ty piszesz,że można rezerwować. Czyli jednak któryś z Was c**** ma ten karnet. Druga sprawa. Zadziwia mnie polityka Waszego klubu. Nie mieliście umowy na stadion, a zaczeliście sprzedawać karnety(i nie p******,że kilka miesięcy temu,wychodzi,że znów kręcisz). Ładnie by wyszło gdyby rzeczywiście coś było nie tak i pierwszy mecz na 999osób. Czy profesjonalny klub,za jaki się uważacie tak robi? Wasz prezez dietetyk mógł zwinąć żagle jak Wasz kibol Ferdzyn z siankiem w kieszeni. Macie zaufanie,po Cacku i Ferdzybku lepiej uważać. To jak z tą gastronomią? W sumie to cokolwiek wiecie odnoście stadionu? Taki pewniak 100%? Jedynie hajs za karnety. Organizacyjnie klub chujowo według mnie no ale powodzenia,obyśmy doczekali się derbów w Ex.

does.not.matter

Post autor: does.not.matter » 07.03.2017, 22:31

Możesz napisać jeszcze esej jak to jest, że profesjonalny klub za jaki uważa się ŁKS zgodził się na stadion z jedną trybuną?

ps.
I tak płaci się przy rezerwacji jak również można i później bo masz na to określony czas. Nie zapłacisz w terminie rezerwacja przepada. Tak właśnie dziś "okradłem" swój klub - rano zarezerwowałem karnet, a przed chwilą za niego zapłaciłem.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 07.03.2017, 22:32

daleko pisze:
MISTRZ1908 pisze:
p*********,flagi Lech trzyma. A nie,przepraszam! Flagi ma Lechia,czy tam Cracovia. Jeden c***. Dobrze,że wy ich nie macie śmieszku:)

torcaa

Post autor: torcaa » 07.03.2017, 22:45

does.not.matter pisze:Możesz napisać jeszcze esej jak to jest, że profesjonalny klub za jaki uważa się ŁKS zgodził się na stadion z jedną trybuną?

ps.
I tak płaci się przy rezerwacji jak również można i później bo masz na to określony czas. Nie zapłacisz w terminie rezerwacja przepada. Tak właśnie dziś "okradłem" swój klub - rano zarezerwowałem karnet, a przed chwilą za niego zapłaciłem.
Mi ta bardzo szybko rosnaca liczba cos nie pasowala i wlasnie po tym poscie watpliwości zostały rozwiane.Ludzie se rezerwuja i nie placa od razu i potem sie okaze ze z tych 12 tysiecy polowa przepadnie.Każdy sobie moze rezerwacje porobic na kilka peseli ale czy za to zapłaci to juz inna bajka.

does.not.matter

Post autor: does.not.matter » 07.03.2017, 22:51

To co podaje klub na swojej stronie czy profilu FB to są karnety ZAPŁACONE. Są momenty kiedy liczba karnetów idzie mocno do przodu i tak jest w poniedziałki kiedy spływają pieniądze od ludzi, którzy zapłacili metodą przelew tradycyjny oraz kiedy spływają listy osiedlowe i FC.

A jak sobie rezerwujesz miejsce to nie jest tak że rezerwacje możesz trzymać i trzymać. Ona przepada jeśli nie zapłacisz w czasie na to przeznaczonym. Ile ten czas wynosi nie wiem i nie chce mi się sprawdzać.

Raven76

Post autor: Raven76 » 07.03.2017, 22:53

Żebyś się mistrzu 1908 za tydzień nie zdziwił ....

opel

Post autor: opel » 07.03.2017, 23:14

Fanatycy Widzewa pisze:
Z całym szacunkiem, ale za głupiego się nie uważam. Wyraźnie każdy z nich twierdzi, że kupił 3 karnety (bo wynik idzie w świat). Zapytam ich jutro jak to możliwe bo ich kolega Fanatyk Widzewa twierdzi, że się nie da. Więc, albo są kłamczuszkami, albo jednak się da. P.S. W piłce meczowej na TOYA (w tym odcinku o Waszym stadionie) Trela też wypalił, że sam kupił 3 karnety.
Łódzki Klub Sportowy

low kick paziu

Post autor: low kick paziu » 07.03.2017, 23:32

Tak ,kupił 3(Slownie:trzy)Mógł bo to są karnety fundowane pierdolony idioto.

podejźrzon

Post autor: podejźrzon » 07.03.2017, 23:43

torcaa pisze: Mi ta bardzo szybko rosnaca liczba cos nie pasowala i wlasnie po tym poscie watpliwości zostały rozwiane.Ludzie se rezerwuja i nie placa od razu i potem sie okaze ze z tych 12 tysiecy polowa przepadnie.Każdy sobie moze rezerwacje porobic na kilka peseli ale czy za to zapłaci to juz inna bajka.
Widać boli Cię to, że Widzew jest w stanie zrobić coś, czego Twoja ekipka nigdy nie zrobi, tępaku.

Karnety, które są na liczniku są już ZAPŁACONE. Rezerwacje nie liczą się do liczby karnetów, pojmij to w końcu.

[link]

Kliknij sobie na jakiś sektor i zobacz. Czerwone miejsca są zapłacone - zajęte. A nie p********* w internecie bzdury.

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 07.03.2017, 23:45

Jest rezerwacja i w przypadku karnetów jest to 7 dni. Potem ona przepada. Dopiero opłacony karnet jest wliczany na liczniku ze strony głównej. Wcześniej pisałem,że na jeden pesel można kupic tylko jeden karnet. Trela był nominowany do zakupu karnetu i kupił trzy sztuki. Były to karnety fundowane. Rekordziszta kupił więcej niż 50 karnetów fundowanych. Jest tutaj na forum,więc może wam napisze ile dokładnie. Z liczby tych ponad 13500 karnetów około 10% to fundowane.
[link]
Akurat w tym linku są też rezerwacje.

357.

Post autor: 357. » 07.03.2017, 23:45

18 marca chyba serwery padną , żydy będą napierdalać posty z prędkością światła że jakie tam 18 tyś, fotomontaż itp.
Jak tam zapisy do cosinusa idą? do rozpoczęcia rundy do tysiaka karnetów dobijecie? Top 3 w Polsce, a jak. : )

daleko

Post autor: daleko » 07.03.2017, 23:48

MISTRZ1908 pisze: Albo udajecie albo rzeczywiście jesteście zwykłymi pajacami. Jeden piszę,że jaka rezerwacja jak płaci się przy rezerwacji,Ty piszesz,że można rezerwować. Czyli jednak któryś z Was c**** ma ten karnet. Druga sprawa. Zadziwia mnie polityka Waszego klubu. Nie mieliście umowy na stadion, a zaczeliście sprzedawać karnety(i nie p******,że kilka miesięcy temu,wychodzi,że znów kręcisz). Ładnie by wyszło gdyby rzeczywiście coś było nie tak i pierwszy mecz na 999osób. Czy profesjonalny klub,za jaki się uważacie tak robi? Wasz prezez dietetyk mógł zwinąć żagle jak Wasz kibol Ferdzyn z siankiem w kieszeni. Macie zaufanie,po Cacku i Ferdzybku lepiej uważać. To jak z tą gastronomią? W sumie to cokolwiek wiecie odnoście stadionu? Taki pewniak 100%? Jedynie hajs za karnety. Organizacyjnie klub chujowo według mnie no ale powodzenia,obyśmy doczekali się derbów w Ex.
Stadion byl zbudowany dla Widzewa a klub z miastem caly czas mial kontakt.
Az sprawdzilem i dokladnie 16 listopada kupilem karnet.
Umowa o stadion zostala podpisana DZISIAJ :)
Tak jak wyzej ktos napisal kupujac karnet skladasz rezerwecja po czym przechodzisz do platnosci, na dokonanie platnosci jest kilka dni (nie wiem ile bo placilem od reki)
Mecz przy 999 kibicach byloby porazka i posmiewiskiem w calej Europie ale dla miasta Lodzi a nie dla Widzewa. Wydac 150 mln na stadion ktory nie nadaje sie na impreze? Ktos musialby beknac za to i nie bylby to nikt z Widzewa.

Wszystko mozna przeczytac jesli sie chce. Tobie sie nie chce bo wolisz pisac glupoty tutaj.

Co do liczby karnetow na osobe. Bylo nawet na forum poruszone czy mozna kupic karnet np na D ale na jakims meczu kupic bilet na inna trybune zeby zobaczyc stadion. Nie nie mozna tak zrobic ze wzgledu na pesel i system nie pozwoli.
Fundowanych mozna kupic bez ograniczenie. Sa wariaci co kupili 50 i chwala im za to bo dzieciaki beda mialy radoche.

Master1

Post autor: Master1 » 08.03.2017, 00:22

Ja p*******, jakie te patole z kalesu to tępe dzidy. ..ta zawiść im ku*** mózgi do końca wypala..co wy im tłumaczyćie, jak np. taki debil uparł się ze koledzy w pracy i Trela kupili po 3 i c***...a że piszesz ze to fundowane,to już ich przerasta he he

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 08.03.2017, 01:08

357. pisze:18 marca chyba serwery padną , żydy będą napierdalać posty z prędkością światła że jakie tam 18 tyś, fotomontaż itp.
Jak tam zapisy do cosinusa idą? do rozpoczęcia rundy do tysiaka karnetów dobijecie? Top 3 w Polsce, a jak. : )
Znając wasze upodobanie do podwajania i przeklamywania swoich liczb , to faktycznie lepiej myślicie o wersji na 18 marca już teraz :)

Wy jesteście w top 3 w Polsce w opierdalaniu karnetów na czas .... my jesteśmy top 1 w upokarzaniu derbowego rywala. Macie pecha że padło akurat na was megalomany. Zawisza ma od tego Polonię , Wloclavia miała Kujawiak , a my mamy was .... Pozdrowionka zydzie .
Pato 1908 Gang

357.

Post autor: 357. » 08.03.2017, 01:14

ty to masz co najwyżej matke do odnalezienia, bo jak w sobote wyskoczyła z chaty to jeszcze jej sie tour po melinach nie zakończył upośledzona k****. Spierdalaj lepiej do cosinusa, może będzie ten tysiak.

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 08.03.2017, 01:19

Hehe bardzo dobrze innej reakcji się nie spodziewałem .
Pato 1908 Gang

Jatoja49

Post autor: Jatoja49 » 08.03.2017, 02:59

na c*** wy odpisujecie tej zakompleksionej pizdzie?
tak dodam coś od siebie, byłem na sektorze Rakowa, przy okazji meczu z Bełchatowem, i no nie powiem, chłopaki zajebiscie sie pokazali.
więc zapytam tak z czystej ciekawości, w Bełchatowie działają jeszcze Widzewiacy?

hWŁ

Post autor: hWŁ » 08.03.2017, 05:19

Działają i mają się bardzo dobrze, choć sporo osób na emigracji.

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 08.03.2017, 06:53

Gringooo2 pisze:my jesteśmy top 1 w upokarzaniu derbowego rywala
Ty jesteś top 1 ale w ''upokarzaniu'' derbowego rywala na k.net i wpierdalania dopałów w poleskich bramach.

Że ciebie jeszcze nikt z eŁKSy nie dojebał to się dziwię.
1910

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 08.03.2017, 07:58

:) Czemu nie zacytowales całości , przecież o była odp na wpis waszego strugajacego tu aktywnego i kumatego kumpla .
Ty wolisz się jednak z****** jak zawsze do mnie . Łap raz jeszcze , kolejną stronę sobie popatrzcie ...
Gringooo2 pisze:
357. pisze:18 marca chyba serwery padną , żydy będą napierdalać posty z prędkością światła że jakie tam 18 tyś, fotomontaż itp.
Znając wasze upodobanie do podwajania i przeklamywania swoich liczb , to faktycznie lepiej myślicie o wersji na 18 marca już teraz :)

Wy jesteście w top 3 w Polsce w opierdalaniu karnetów na czas .... my jesteśmy top 1 w upokarzaniu derbowego rywala. Macie pecha że padło akurat na was megalomany. Zawisza ma od tego Polonię , Wloclavia miała Kujawiak , a my mamy was .... Pozdrowionka zydzie .
Pato 1908 Gang

serce miasta

Post autor: serce miasta » 08.03.2017, 08:05

To Polonia napierdala Zawisze w Bdg?Czy Kujawiak na osiedlach we Wloclawku zbiera sie na osiedlach I gania Wloclawska patolke?osmieszasz sie kolo,zero obiektywizmu.Obiektywnie przyznaj czy to wykasowanie flag to dowod na dominacje Lksu w Lodzi?

mądrala

Post autor: mądrala » 08.03.2017, 08:38

rebe, ku*** twoja mać!
Miej choć odrobinę honoru i W********** stąd, bo już obiecywałeś wielokrotnie na tych twoich wszystkich zasranych 10 kontach, że "to już mój ostatni post" a ty ciągle rzygasz tym gównem na około.
Idź stąd wreszcie, psycholu o 10 osobowościach, bo to ty rozpierdalasz ten wątek, nikt inny.

Janiol

Post autor: Janiol » 08.03.2017, 09:23

Pisze i będzie pisał, bo musi gdzieś dać upust emocjom i tej nienawiści do Widzewa. Gdzie jak nie na forum :-)

Jak liczba zaczęła już oscylować w granicach 14 tysięcy to nagle wysyp postów, że kupujemy po kilka sztuk, kilkanaście a nawet 50. c***, że nie ma możliwości na siebie kupić więcej niż jednego.
A torcaa to już w ogóle rozjebał system z tym, że pewnie połowa nie zapłacona. Boli was to oj boli i o to chodzi.
NORYMBERGA DLA KOMUNY

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 08.03.2017, 10:23

serce miasta pisze:To Polonia napierdala Zawisze w Bdg?Czy Kujawiak na osiedlach we Wloclawku zbiera sie na osiedlach I gania Wloclawska patolke?osmieszasz sie kolo,zero obiektywizmu.Obiektywnie przyznaj czy to wykasowanie flag to dowod na dominacje Lksu w Lodzi?

nie zrozumiałes mnie, jestes na to po prostu zbyt głupi :)

Chodziło mi o to, że tak jak Zawisza grabił Polonie z roznych flag, tak jak Włocławska Patologia grabiła Kujawiak, tak my grabimy was... i tutaj w sumie analogie się koncza, bo Widzewowi jednak poziomem bliżej do Lecha czy Legii.. no ale to tylko lepiej dla nas, a dla was powod do jeszcze wiekszych kompleksów .

No i dojebałes klasycznie z tym moim obiektywizmem, no bo co jak co , ale u was czegoś takiego nigdy nie było i nie bedzie. Zresztą nie bedzie sciemniał, bo w kibolce nie ma miejsca na obiektywność... mimo wszystko jednak wiecej jej u nas niż u was megalomany. Spojrz sobie na swoj ostatni wpis gdzie dostałes kurwicy, i zaczales udowadniać że na ŁKSie jest klimat anty, odkąd na Cracovii powstała... antywisła.... hehehe to jest ta obiektywnosc ?
Pato 1908 Gang

ODPOWIEDZ