Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
A jak sytuacja z Waszą gastronomią na stadionie? Bo ostatnio pajace na Toyi pierdolili jakieś smuty. Odnośnie karnetów to zajebista liczba,dla Nas nieosiągalna nawet przy skończonym stadionie. Realnie szanse u Nas to max.7tyś karnetów w takiej akcji. Ale wiadomo,prorokować to zawsze można. Tylko po c*** się tutaj tak codziennie podniecacie? Super liczba,kozak akcja ale nie piszcie,że dzis 12.600, a jutro 12769. Poczekajmy na końcową liczbę i tyle. 4flagi,jesteśmy najwięksi,w c*** madafaka i tak do porzygania. Przecież to bez sensu,gdyby każdy w każdym poście to podkreślał,także trochę popiołu na głowę.
-
oni zawsze będą to powtarzać nie dziwie im się ale bez przesady śmiali się kiedyś z ŁKSu że wchodzą przez płot a dziś to samo robią na legalu :) na każdym meczu klub wasz straci około 200 tyś jak nie lepiej i to ma być wsparcie
-
I jak tu z takimi zjebami gadać? ...przecież wy nawet do cosinusa byście się nie załapali,a 7000 to chyba w 7 sezonów ku***,z pomocą tego źyda na sz.
-
Kupując karnet na swój klub okradam go?????????? HAHAHAHAHA!!!!!!!! No ku*** mać IDIOTA ROKU!!!!!!!!!! :)))))
-
Master1, a teraz kominiarka z głowy i do łóżka.
-
idiotą roku to jesteś Ty zobacz ile karnet kosztuje i czy to nie jest mniejsza kwota jak byś kupił bilet za poszczególny mecz,ale dla debila takiego jak ty wytłumaczę kupujesz karnet za 100 na basen masz 5 wejść a to samo jedno wejście na basen kosztuje 30 zł czyli jak byś nie kupił karnetu klub zarobił by 50 dych więcej ale taki tuman jak ty tego nie pojmie
-
Gary widz własnie zostałes nominowany do idioty roku.Badz szczesliwy z takiego wyroznienia.
To po co sa karnety?Czy tylko Widzew ma je w sprzedazy,zeby kibice mogli go okradac.Jestes tępym,zakompleksionym paziem.
To po co sa karnety?Czy tylko Widzew ma je w sprzedazy,zeby kibice mogli go okradac.Jestes tępym,zakompleksionym paziem.
-
Gary widz: "kupując karnet okradasz swój klub"
To się nadaję do jakiegoś tematu o perełkach forumowych. A jeszcze koleś innym od tumanów ciśnie, no jebnąłem :D
To się nadaję do jakiegoś tematu o perełkach forumowych. A jeszcze koleś innym od tumanów ciśnie, no jebnąłem :D
-
dobra chodząc na mecze liczmy 10 bilety po 30 zl i kupujesz je co mecz a kupujesz karnet na te same mecze za 200 zł to nie jest okradanie klubu ? ok jestem ten zły pomyliłem się przepraszam
-
Przestań juz pisać te brednie.Gary widz pisze:dobra chodząc na mecze liczmy 10 bilety po 30 zl i kupujesz je co mecz a kupujesz karnet na te same mecze za 200 zł to nie jest okradanie klubu ? ok jestem ten zły pomyliłem się przepraszam
Klubem Łodzi Jest ŁKS
-
Jest dopiero marzec, ale Ciebie już nikt nie przebije do końca roku ziomuś. Nawet gringoo, który twierdzi, że to czy wjedziecie na deRby zależy od kibiców i zarządu Widzewa. Pomijam innych, którzy pisali, że nie ma się co jarać liczbą karnetów, bo i tak większość nie będzie chodzić lub, że większość kupowała po 3/4 karnety by tylko podbić liczbę. Mistrz1908, jak ktoś napisze o karnetach rzuca riposty rodem z podstawówki.Gary widz pisze:dobra chodząc na mecze liczmy 10 bilety po 30 zl i kupujesz je co mecz a kupujesz karnet na te same mecze za 200 zł to nie jest okradanie klubu ? ok jestem ten zły pomyliłem się przepraszam
Potem się dziwicie, że ktoś rzuca teksty o patologii z bram skoro takie wpisy ze strony ŁKS się tutaj pojawiają. Ale są też normalni ełkaesiacy, którzy czają o co w tym wszystkim chodzi i się nie ośmieszają.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Hot news - dobiło do 13000, grupa rabinów z Izraela wspomogła swój klub;)
-
Gary widz pisze:dobra chodząc na mecze liczmy 10 bilety po 30 zl i kupujesz je co mecz a kupujesz karnet na te same mecze za 200 zł to nie jest okradanie klubu ? ok jestem ten zły pomyliłem się przepraszam
takich bzdur jakie Ty teraz piszesz, dawno nie widziałem.
-
ten temat sie nazywa ''Łodz i wojewodztwo kibicowsko'', czy ''karnety na Widzewie - live''.
a ty janiol skoncz juz bo pokazales sam ze jestes tłukiem z IQ na poziomie biedronki, co nawet nie rozumie co czyta, i ty cepie bedziesz sobie podnosił samoocene wyzywajac tutaj wszystkich od idiotow. typowo pierdzewskie zachowanie.
a ty janiol skoncz juz bo pokazales sam ze jestes tłukiem z IQ na poziomie biedronki, co nawet nie rozumie co czyta, i ty cepie bedziesz sobie podnosił samoocene wyzywajac tutaj wszystkich od idiotow. typowo pierdzewskie zachowanie.
Pato 1908 Gang
-
Nie wszystkich tylko tych co idiotyzmy piszą czyli między innymi ciebie gringoo.Gringooo2 pisze:a ty janiol skoncz juz bo pokazales sam ze jestes tłukiem z IQ na poziomie biedronki, co nawet nie rozumie co czyta, i ty cepie bedziesz sobie podnosił samoocene wyzywajac tutaj wszystkich od idiotow. typowo pierdzewskie zachowanie.
Dlaczego ostatnio po tym wpisie nie posypałeś głowy popiołem i nie przyznałeś się przed wszystkimi, że pierdoliłeś przez pół roku bzdury, że to od kibiców Widzewa zależy czy wjedziecie na deRby?? Doskonale pamiętam twoje wpisy ''że psiarnia nie może zepsuć tego święta''.WidzewskaCharyzma pisze:istotna była natomiast wypowiedź psów, że mają jakieś ale co do bezpieczeństwa na stadionie, oraz poważne zarzuty co do klatki kibiców gości, ściśle o brak jakieś odrębnej drogi wytyczonej do niej ,A WSZYSTKIE USTALENIA PODCZAS BUDOWY BYŁY KONSULTOWANE Z MOSTAMI ŁÓDŹ i wszystko było ok teraz już nie jest, konkluzja jest taka że chyba zobaczycie derby jak świnia niebo. W naszym mieście chyba nic nie może być do końca tak jak powinno
Widać jak masz nikłe pojęcie w niektórych sprawach. Zreflektuj się chłopak i nie pisz już więcej w tym temacie.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
To , że GaryWidz wyraził się źle bo okradaniem klubu tego nazwać nie można to nie znaczy, że nie ma racji.
Jasne na dzień dzisiejszy Widzew wali w ilość, marketingowo duży plus dla klubu to nie zmienia faktu, że gdy wygrzebią się może kiedyś i wylądują w Ekstraklasie to klub za nic w świecie nie pozwoli przekroczyć pewnej ilości karnetów.
Po przekroczeniu pewnego progu ( któryś z klubów Ekstraklasy, dokładnie który nie pamiętam) ma ustaloną ilość na 30 % pojemności. Powyżej przestaje się dla klubu opłacać.
Jasne na dzień dzisiejszy Widzew wali w ilość, marketingowo duży plus dla klubu to nie zmienia faktu, że gdy wygrzebią się może kiedyś i wylądują w Ekstraklasie to klub za nic w świecie nie pozwoli przekroczyć pewnej ilości karnetów.
Po przekroczeniu pewnego progu ( któryś z klubów Ekstraklasy, dokładnie który nie pamiętam) ma ustaloną ilość na 30 % pojemności. Powyżej przestaje się dla klubu opłacać.
-
Janio0l jesli poraz kolejny mnie tu wywolujesz i poruszasz znow temat naszego wejscia na derby to prosze bardzo.
Pare argumentow, odnies sie do nich :
Po pierwsze - prawda to, że jeden z Waszych z prezesow czy wiceprezesów, jeszcze przed rozpoczeciem sezonu powiedział w wywiadzie ze jak dla niego to dla nas nie ma miejsca na derbach na Wiosne na nowym stadionie ?
Wymyslilem sobie to, czy może była to taka śmieszna ''niezręcznosć " ? czy moze po prostu od dawna macie mentalność typowych społeczniaków ,z czego ja akurat doskonale zdaje sobie sprawe ??
Wtedy jeszcze nie było kwestii flag, i do oddania stadionu było w c*** czasu, a jednak perspektywa nas w klatce gosci jak widać dla waszych władz była niedopuszczalna...
Po drugie - my wpuscilismy jak narazie na nasza trybune Polonie Warszawa. Kazdy normalnie myslacy moze sobie porownac to jakie my mamy mozliwosci na naszym ''stadionie'' , gdzie wszyscy siedza na jednej trybunie, i wejscia do klatki sa zaraz obok naszych wejsc, a bufory mają po pare metrów, i wasze mozliwosci na nowym super ekstra stadionie, gdzie większosc była robiona pod wasze dyktando i mieliscie wplyw na bardzo duzo rzeczy. Na derby sie nie udało was wpuscic, z oczywistych wzgledow by to nie przeszło, ale nie porownujmy naszych stadionów bo tutaj nawet porownania nie ma.
Sami sie wywyższacie caly czas ze macie super stadion, a my taki bubel - ale jak widać nie do konca, bo teraz juz sie przyrównujecie do nas, ze to my was nie wpuscilismy na jesieni...
Po trzecie - pamietacie jak nam wypominaliscie że nie chcielismy wpuscic do klatki pikoli jakiegos tam klubiku ( zaproponowalismy im wejscie do nas na vipy, ale bez barw) , i jak kreciliscie tutaj afere i nas wkurwialiscie pajace ?
No, to teraz wy bedziecie mieli hipokrytki szanse sie wykazać. Zobaczymy ile Wy wpuscicie ''ekip'' gdzie przyjedzie 50 januszy z rodzinami i defakto bedziecie musieli do ich wizyty słono dopłacić.
Zobaczymy czy w ogole kogos wpuscicie , bo jak widac moze byc z tym niezły problem. Nie dziwne wizyta kilkunastu, kilkudziesieciu osob na waszym tysiecznym sektorze gości to dla was mało korzystna opcja...
i po czwarte , żeby podsumować.
Pamietacie jak nie wpuszczaliscie gosci za Cacka. Sami mowiliscie ze to decyzja waszego prezesika, i że jemu na ręke są mecze bez gosci i w ogole chce zniszczyć kibolstwo. Było tak ?
Pomijam juz fakt, ze nic z tym nie robiliscie, i bojkot zrobiliscie dopiero w ostatniej rundzie waszego klubu, jak lecieliscie do 3 ligi, i nie było juz dla was ratunku , to odpowiedzcie mi na takie pytanie:
Wtedy sektor gości zamknal wam prezes Cacek, czy moze własnie psy z wojewodą ??
Pare argumentow, odnies sie do nich :
Po pierwsze - prawda to, że jeden z Waszych z prezesow czy wiceprezesów, jeszcze przed rozpoczeciem sezonu powiedział w wywiadzie ze jak dla niego to dla nas nie ma miejsca na derbach na Wiosne na nowym stadionie ?
Wymyslilem sobie to, czy może była to taka śmieszna ''niezręcznosć " ? czy moze po prostu od dawna macie mentalność typowych społeczniaków ,z czego ja akurat doskonale zdaje sobie sprawe ??
Wtedy jeszcze nie było kwestii flag, i do oddania stadionu było w c*** czasu, a jednak perspektywa nas w klatce gosci jak widać dla waszych władz była niedopuszczalna...
Po drugie - my wpuscilismy jak narazie na nasza trybune Polonie Warszawa. Kazdy normalnie myslacy moze sobie porownac to jakie my mamy mozliwosci na naszym ''stadionie'' , gdzie wszyscy siedza na jednej trybunie, i wejscia do klatki sa zaraz obok naszych wejsc, a bufory mają po pare metrów, i wasze mozliwosci na nowym super ekstra stadionie, gdzie większosc była robiona pod wasze dyktando i mieliscie wplyw na bardzo duzo rzeczy. Na derby sie nie udało was wpuscic, z oczywistych wzgledow by to nie przeszło, ale nie porownujmy naszych stadionów bo tutaj nawet porownania nie ma.
Sami sie wywyższacie caly czas ze macie super stadion, a my taki bubel - ale jak widać nie do konca, bo teraz juz sie przyrównujecie do nas, ze to my was nie wpuscilismy na jesieni...
Po trzecie - pamietacie jak nam wypominaliscie że nie chcielismy wpuscic do klatki pikoli jakiegos tam klubiku ( zaproponowalismy im wejscie do nas na vipy, ale bez barw) , i jak kreciliscie tutaj afere i nas wkurwialiscie pajace ?
No, to teraz wy bedziecie mieli hipokrytki szanse sie wykazać. Zobaczymy ile Wy wpuscicie ''ekip'' gdzie przyjedzie 50 januszy z rodzinami i defakto bedziecie musieli do ich wizyty słono dopłacić.
Zobaczymy czy w ogole kogos wpuscicie , bo jak widac moze byc z tym niezły problem. Nie dziwne wizyta kilkunastu, kilkudziesieciu osob na waszym tysiecznym sektorze gości to dla was mało korzystna opcja...
i po czwarte , żeby podsumować.
Pamietacie jak nie wpuszczaliscie gosci za Cacka. Sami mowiliscie ze to decyzja waszego prezesika, i że jemu na ręke są mecze bez gosci i w ogole chce zniszczyć kibolstwo. Było tak ?
Pomijam juz fakt, ze nic z tym nie robiliscie, i bojkot zrobiliscie dopiero w ostatniej rundzie waszego klubu, jak lecieliscie do 3 ligi, i nie było juz dla was ratunku , to odpowiedzcie mi na takie pytanie:
Wtedy sektor gości zamknal wam prezes Cacek, czy moze własnie psy z wojewodą ??
Pato 1908 Gang
-
o ile dobrze pamietam to psy zamknely sector gosci z powodu waskiego wejscia na sector I bliskosc nasypu.cackowi bylo to na reke I od decyzji policji nie odwolywal sie itp..Najbardziej zabawne jest to ze sami nie wpuszczaliscie gosci a do Widzewa sie spierdalaliscie.Malo tego nie wiem czy wiesz patusie ale w tym czasie komendantem w Lodzi byl zatwardzialy kibic Lksu a jego syn ponoc cos tam u was dzialal,tak samo jak metal z cracovii syn psa,kanar ktoremu wywiesiliscie trans a on sie rozjebal hehe taka stylowka,To tak na marginesie
Mam do Ciebie patusie pytanie.O co chodzi z ta patologia ktora tak sie jaracie min Ty.
Jak to rozumiec?Pato w sensie kryminal,zlodzieje,gity,gruby hajs czy pato jako brama,alkoholizm,przemoc domowa itp.
Mam do Ciebie patusie pytanie.O co chodzi z ta patologia ktora tak sie jaracie min Ty.
Jak to rozumiec?Pato w sensie kryminal,zlodzieje,gity,gruby hajs czy pato jako brama,alkoholizm,przemoc domowa itp.
-
Pozwól że ja się odniosę do tego co napisałeś.Po drugie - my wpuscilismy jak narazie na nasza trybune Polonie Warszawa. Kazdy normalnie myslacy moze sobie porownac to jakie my mamy mozliwosci na naszym ''stadionie'' , gdzie wszyscy siedza na jednej trybunie, i wejscia do klatki sa zaraz obok naszych wejsc, a bufory mają po pare metrów, i wasze mozliwosci na nowym super ekstra stadionie, gdzie większosc była robiona pod wasze dyktando i mieliscie wplyw na bardzo duzo rzeczy. Na derby sie nie udało was wpuscic, z oczywistych wzgledow by to nie przeszło, ale nie porownujmy naszych stadionów bo tutaj nawet porownania nie ma.
Wejście do klatki na większości stadionów jest obok wejść dla gospodarzy. Wystarczy wejście wygrodzić i problem znika. Małe bufory - co za problem powiększyć. Są Derby, wy jako prawilniaki i sami kumaci mogliście wyjść z inicjatywą powiększenia buforów o dodatkowe sektory i nas wpuścić.

-
nie odniosles sie nawet w 1/4 do tego co napisałem, cwaniaczku, za to wyciagasz jakies z d*** fakty i srasz sie do nas i do Cracovii jeszcze. I oczywiscie zmieniasz temat 4 razy byle tylko nie wyszło ze nie masz argumentów....serce miasta pisze:o ile dobrze pamietam to psy zamknely sector gosci z powodu waskiego wejscia na sector I bliskosc nasypu.cackowi bylo to na reke I od decyzji policji nie odwolywal sie itp..Najbardziej zabawne jest to ze sami nie wpuszczaliscie gosci a do Widzewa sie spierdalaliscie.Malo tego nie wiem czy wiesz patusie ale w tym czasie komendantem w Lodzi byl zatwardzialy kibic Lksu a jego syn ponoc cos tam u was dzialal,tak samo jak metal z cracovii syn psa,kanar ktoremu wywiesiliscie trans a on sie rozjebal hehe taka stylowka,To tak na marginesie
A co do Patologii to nie strugaj głupszego niż jesteś, przeciez wiesz o co chodzi, cały czas nas tak nazywaliscie , a nam to pasuje. hehehe ''Patologia z kilku bram na Limance i Polesiu'', - to wasze okreslenie lubie najbardziej :)
Taka mamy stylowke, patologia w klubie całe zycie, patologia na trybunach , nienawisc do Was na równi z miłoscią do ŁKS ...ot , po prostu Rodowity klub Łodzi.... najbardziej patologicznego miasta...
...tylko czekac az tez sie tak bedziecie nazywac hehehe zakompleksione kserowki podmiejskie ;)
Pato 1908 Gang
-
Gringoo ani słowem nie odniosłeś się do fragmentu wypowiedzi z której jasno wynika, że milicja ma poważne zastrzeżenia co do klatki. A jak już teraz mają zastrzeżenia to wiedz, że zapadnie decyzja z ich strony w porozumieniu z władzami miasta byście nie weszli.
Ty jednak wolałeś spłodzić kolejny dłuugi i nudny jak flaki w oleju wywód na temat tego co powiedział kiedyś prezes, kto był wpuszczany za cacka i kogo wy wpuściliście, o waszej trybunie, i braku możliwości. Po prostu odwróciłeś kota ogonem żeby tylko nie przyznać racji. Sorry dzieciak ale to co napisałeś nie ma nic wspólnego z tym co jest teraz.
Ty jednak wolałeś spłodzić kolejny dłuugi i nudny jak flaki w oleju wywód na temat tego co powiedział kiedyś prezes, kto był wpuszczany za cacka i kogo wy wpuściliście, o waszej trybunie, i braku możliwości. Po prostu odwróciłeś kota ogonem żeby tylko nie przyznać racji. Sorry dzieciak ale to co napisałeś nie ma nic wspólnego z tym co jest teraz.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
patusie a do czego wiecej mialbym sie odniesc?Do twoich wyimagowanych fantazji nie popartych faktami I rzeczywistoscia.Do czego mam sie odnie
-
przed chwilą sie odniosłes, teraz piszesz ze to stek bzdur i wyimaginowane fakty hahaha jestes normalny >?? nie masz argumentow kolego ''serce miasta'' wiec siedź cicho, i nie odpowiadaj jesli nie ma na co.
A na Ciebie janol szkoda slow. Nie odniosles sie rowniez do zadnego z punktow gdzie rzeczowo napisalem co i jak to widze. Wolisz napisac ze to wcale nie prawda i tak dalej. I to Ty odwracasz kota ogonem, bo prawda jest taka, ze jak Cackowi bylo nie na ręke wpuszczać gosci, to psy wam wymyslily jakas pierdołe i knur sie ucieszył że ma ją zamknięta. Nie odwoływał sie itp.
I tak samo teraz Waszemu klubowi nie zalezy zebysmy weszli, i psy wymysla jakas głupote i tez uznacie że c*** tak musi byc i tyle. Teraz kumasz czy nie ?
czy ku*** mam ci napisac drukowanymi ?
A na Ciebie janol szkoda slow. Nie odniosles sie rowniez do zadnego z punktow gdzie rzeczowo napisalem co i jak to widze. Wolisz napisac ze to wcale nie prawda i tak dalej. I to Ty odwracasz kota ogonem, bo prawda jest taka, ze jak Cackowi bylo nie na ręke wpuszczać gosci, to psy wam wymyslily jakas pierdołe i knur sie ucieszył że ma ją zamknięta. Nie odwoływał sie itp.
I tak samo teraz Waszemu klubowi nie zalezy zebysmy weszli, i psy wymysla jakas głupote i tez uznacie że c*** tak musi byc i tyle. Teraz kumasz czy nie ?
czy ku*** mam ci napisac drukowanymi ?
Pato 1908 Gang
-
patusie a do czego wiecej mialbym sie odniesc?Do twoich wyimagowanych fantazji nie popartych faktami I rzeczywistoscia.
Piszez ze wymyslam z d*** fakty,odpowiedz zatem wieszliscie trans dla metala?Wiedzieliscie ze byl kanarem?itd.tak czy nie?
Jesli uwazasz ze jestescie orginalni z ta patologia to jestes w bledzie w polowie polskich klubow jest/byla patologia,piszesz patologia na trybunach tzn ze co wachacie klej czy co?Z tego co mi sie wydaje to w porownaniu np. z nami zakazow,zamykan trybun itp. chyba wiecej nie mieliscie.Nie nawidzicie nas na rowni z miloscia do Lksu od kied?Od zawsze?Moim zdaniem od kiedy powstala w Krakowie antyWisla.Taka jest ta wasza stylowka.Mnie to smieszy I twoj tok myslenia tylko to potwierdza.To okreslenie o patolce z kilku bram raczej pochlebne nie jest bo ta patolka o ktorej mowa to ciezkie frajerstwo I kurestwo wszech obecne w kregach lodzkich kloszardow.Nie pisz o kserowkach bo sami kserujecie troche z Francji,troche z Poznania I oczywiscie sporo z Krakowa.
Piszez ze wymyslam z d*** fakty,odpowiedz zatem wieszliscie trans dla metala?Wiedzieliscie ze byl kanarem?itd.tak czy nie?
Jesli uwazasz ze jestescie orginalni z ta patologia to jestes w bledzie w polowie polskich klubow jest/byla patologia,piszesz patologia na trybunach tzn ze co wachacie klej czy co?Z tego co mi sie wydaje to w porownaniu np. z nami zakazow,zamykan trybun itp. chyba wiecej nie mieliscie.Nie nawidzicie nas na rowni z miloscia do Lksu od kied?Od zawsze?Moim zdaniem od kiedy powstala w Krakowie antyWisla.Taka jest ta wasza stylowka.Mnie to smieszy I twoj tok myslenia tylko to potwierdza.To okreslenie o patolce z kilku bram raczej pochlebne nie jest bo ta patolka o ktorej mowa to ciezkie frajerstwo I kurestwo wszech obecne w kregach lodzkich kloszardow.Nie pisz o kserowkach bo sami kserujecie troche z Francji,troche z Poznania I oczywiscie sporo z Krakowa.
-
HAHAHAH jedziesz dalej gosciu. widze ładnie zabolała ta wizja derbów na waszym nowym super stadionie, bez kibiców ŁKS ...
ojj wylało sie wiaderko kompleksów heheheh
najlepsze jest to ze czepiasz sie ze jednak nie jestesmy patologią hahahaha , to co wy tam macie rozdwojenie jaźni, to w koncu jestesmy czy nie ??? ku*** jestes hitem po prostu... i jeszcze to że jestesmy anty odkąd powstała AntyWisła :D hehehe od kiedy chodzisz na mecze ? od 2 lat ?
a noo i chlopaki z bram oczywiscie ktorzy przez samo to są frajerami i kloszardami hahahah
ku*** poprawiles mi humor
a teraz jedziesz dalej , śmiało
ojj wylało sie wiaderko kompleksów heheheh
najlepsze jest to ze czepiasz sie ze jednak nie jestesmy patologią hahahaha , to co wy tam macie rozdwojenie jaźni, to w koncu jestesmy czy nie ??? ku*** jestes hitem po prostu... i jeszcze to że jestesmy anty odkąd powstała AntyWisła :D hehehe od kiedy chodzisz na mecze ? od 2 lat ?
a noo i chlopaki z bram oczywiscie ktorzy przez samo to są frajerami i kloszardami hahahah
ku*** poprawiles mi humor
a teraz jedziesz dalej , śmiało
Pato 1908 Gang
-
Dalej piszesz bzdury gringoo. Jak psy postanowią coś to klub ma niewiele do gadania w dzisiejszych czasach a już najmniej kibice. Psy mają święty spokój, bo nie muszą się użerać dlatego wolą wymyślić jakiś powód.
Skoro tego nie rozumiesz to nie mamy o czym rozmawiać. Na szczęście są ełkaesiacy na tym forum, którzy to doskonale rozumieją nie piszą banialuk.
Skoro tego nie rozumiesz to nie mamy o czym rozmawiać. Na szczęście są ełkaesiacy na tym forum, którzy to doskonale rozumieją nie piszą banialuk.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
spoko, Ty masz swoje zdanie ja zostane przy swoim. Argumenty powyzej sa proste jak to widze, Ty piszesz ze jest tak i tak i c*** inaczej nie będzie, spoko ;)
mysle jednak ze reakcja goscia strugajacego tutaj normalnego i starszego kibola - ''serce miasta'' pokazuje że cos jest na rzeczu w tych moich argumentach ....
tylko jeszcze jedno zdanie bo przeoczyłem z wywodu tegoz jegomoscia
mysle jednak ze reakcja goscia strugajacego tutaj normalnego i starszego kibola - ''serce miasta'' pokazuje że cos jest na rzeczu w tych moich argumentach ....
tylko jeszcze jedno zdanie bo przeoczyłem z wywodu tegoz jegomoscia
Widzisz, my mozemy kserowac nawet z Madagaskaru z Australii czy z Ciechocinka, ale jest jedna róznica. My nie kserujemy z was . Z lokalnych rywali. natomiast wy lecicie na tym od dluzszego czasu, że kserujecie naszą stylówe patałachy.serce miasta pisze:Nie pisz o kserowkach bo sami kserujecie troche z Francji,troche z Poznania I oczywiscie sporo z Krakowa.
Pato 1908 Gang
-
Waszą stylówke heheh,Widzew ma swój styl,o wiele lepszy od waszego,nie musi nic od was kserować,większe liczby wyjazdowe,młyn,oprawy,aktywnośc ,,H'',na dzień dzisiejszy i Widzew znaczy od was więcej i to was boli,pisanie na forum tego nie zmieni.
-
-
Zapytajmy więc innych ełkaesiaków. Czy podzielacie zdanie swojego kolegi po szalu?? Czy może jednak według was psy dużo mogą i znając życie popsują derby??
Z tym kserowaniem stylówek to nieźle przesadziłeś. Styl w Polsce wszystkie ekipy mają podobny także nie za bardzo wiadomo o co ci chodzi. No może o to, że byliście jednym z prekursorów ruchu kibicowskiego w Polsce.
A co do patologii to tak patologia to wasze korzenie bo wyście zawsze o sobie tak mówili i szczyciliście się tym.Skoro sami się tak określaliście od zawsze to czemu się dziwicie jak ktoś was określa patologią z bram na limance i polesiu??Powinniście być raczej z tego dumni.
Z tym kserowaniem stylówek to nieźle przesadziłeś. Styl w Polsce wszystkie ekipy mają podobny także nie za bardzo wiadomo o co ci chodzi. No może o to, że byliście jednym z prekursorów ruchu kibicowskiego w Polsce.
A co do patologii to tak patologia to wasze korzenie bo wyście zawsze o sobie tak mówili i szczyciliście się tym.Skoro sami się tak określaliście od zawsze to czemu się dziwicie jak ktoś was określa patologią z bram na limance i polesiu??Powinniście być raczej z tego dumni.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Bad1 pisze:Waszą stylówke heheh,Widzew ma swój styl,o wiele lepszy od waszego,nie musi nic od was kserować,większe liczby wyjazdowe,młyn,oprawy,aktywnośc ,,H'',na dzień dzisiejszy i Widzew znaczy od was więcej i to was boli,pisanie na forum tego nie zmieni.
na dzien dzisiejszy mozecie sobie jedynie pojechac na wyjazd w wiekszej liczbie, pospiewac ładnie, sprzedać 12 tysiecy karnetów, i usiasc na nowym , ładnym stadionie.
W innych aspektach uczycie sie od nas.
i takie moje spostrzezeni -, Wasi młodzi obecnie tak sie jarają nami że blizej im mentalnie do nas, niz do swoich starszych kumpli po szalu. Wyznaja zupelnie inne wartosci. U nas tak nie było i mentalnosc była przekazywana z gory . Wy sie natomiast uczycie cały czas od początku ruchu kibicowskiego na Widzewie - od nas....
Jesli mowimy o rzeczywistosci, to tak ona wlasnie wygląda... jak zaczynalem zabawe w kibicowanie to Widzew robił bardzo dużo żeby sie od nas odróznic, zeby trzymac fason, zeby nie było patologii, itp , i wszystkie takie zachowania wytykali nam, wysmiewali sie z tego.... natomiast od pewnego czasu robią jeszcze więcej, zeby sie do nas upodobnić, smutne to w sumie ale rzeczywistości nie zmienimy...
a ty janiol ciulu nie obracaj kota ogonem , bo nie umiesz plebsie nawet czytać ze zrozumieniem. Ten twoj powyzszy wpis to idealny przyklad jak wszystko odwrocic dupą do przodu.
Pato 1908 Gang
-
Obrażaj dalej. To tylko pokazuje, że w tych moich argumentach coś jest na rzeczy.
Ogólnie to ciężko zrozumieć o co ci chodzi. Twoje wpisy to pomieszanie z poplątaniem, wyciąganie jakichś pierdół zamiast patrzeć na to co jest teraz.
Pisanie o tej parówie cacku w kontekście nadchodzących derbów co ma na celu??? Przecież ten cep robił pod górkę i oczywiste, że wtedy decyzje psów jak najbardziej mu pasowały.
Kibice mają naprawdę niewielkie pole manerwu jeśli chodzi o wpuszczenie was na derby. Bardzo niewielkie.
A jak wy jesteście takimi mega kocurami to czemu tylko Polonia Warszawa weszła? Przecież wg. Ciebie ŁKS to klub kiboli - ''działacze kibole, piłkarze kibole, na trybunach kibole''. Skoro tak jesteś to naprawdę nie rzuć teraz argumentem, że macie tylko 1 trybunę.
Skoro ŁKS to klub kiboli to powinno być ogarnięte wszystko po kibolsku.
Nikt jednak nie jest debilem i nie będzie wam czegoś w tej kwestii wytykał, bo siłą rzeczy nie mieliście najmniejszego ruchu w sprawie derbów.
Co z tego, że na Widzewie jest nowy stadion a wy macie 1 trybunę?? Czy to oznacza, że psy mający poparcie wojewody uznają, że skoro jest nowy stadion to niczego nie mogą?? Mogą i nikogo nie będą się pytać o pozwolenie. Dostaną poparcie z miasta, od wojewody i po derbach z wami w sektorze gości.
Prościej się tego wyjaśnić już nie dało. Mam nadzieję, że zrozumiałeś.
Ogólnie to ciężko zrozumieć o co ci chodzi. Twoje wpisy to pomieszanie z poplątaniem, wyciąganie jakichś pierdół zamiast patrzeć na to co jest teraz.
Pisanie o tej parówie cacku w kontekście nadchodzących derbów co ma na celu??? Przecież ten cep robił pod górkę i oczywiste, że wtedy decyzje psów jak najbardziej mu pasowały.
Kibice mają naprawdę niewielkie pole manerwu jeśli chodzi o wpuszczenie was na derby. Bardzo niewielkie.
A jak wy jesteście takimi mega kocurami to czemu tylko Polonia Warszawa weszła? Przecież wg. Ciebie ŁKS to klub kiboli - ''działacze kibole, piłkarze kibole, na trybunach kibole''. Skoro tak jesteś to naprawdę nie rzuć teraz argumentem, że macie tylko 1 trybunę.
Skoro ŁKS to klub kiboli to powinno być ogarnięte wszystko po kibolsku.
Nikt jednak nie jest debilem i nie będzie wam czegoś w tej kwestii wytykał, bo siłą rzeczy nie mieliście najmniejszego ruchu w sprawie derbów.
Co z tego, że na Widzewie jest nowy stadion a wy macie 1 trybunę?? Czy to oznacza, że psy mający poparcie wojewody uznają, że skoro jest nowy stadion to niczego nie mogą?? Mogą i nikogo nie będą się pytać o pozwolenie. Dostaną poparcie z miasta, od wojewody i po derbach z wami w sektorze gości.
Prościej się tego wyjaśnić już nie dało. Mam nadzieję, że zrozumiałeś.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
nie no gościu odleciał zupełnie :) ładnie te dopały wam banie tyrają jak naprawdę myślicie tak jak osobnik wyżej. najlepszy jest ten wywód o mentalości hehe. Skoro dla ciebie jedyne co możemy to pojechać w dobrej liczbie na wyjazd to powiedz mi co wg ciebie najlepiej świadczy o kibolach danej drużyny jak nie liczby wyjazdowe?
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Mysle, ze po takim poskladaniu was w necie przez gringo powinniscie zamilczec. Szacun dla gringo coz za moc argumentow! Ty to jednak masz leb nie od parady:) Giecik gandki u mnie do odbioru mordo:) No i tym sposobem temat w koncu wyczerpany...
Pato 1908 Gang
Pato 1908 Gang
ŁKSCwel
-
Janiol - po to podałem przyklad Cacka, bo tak jak wtedy jemu nie zalezalo na gosciach w sektorze i sie z tym wcale nie krył, i wy o tym wiedzieliscie - tak samo teraz Wam nie zalezy na nas w sektorze na derbach. Skutek jest taki sam, psy wymyslą jakas głupote i bedziecie mieli zamknieta klatke, tak wtedy , tak i teraz na nowym super stadionie 18 tysiecznym, z tysiacosobową klatką . Z mojej strony koniec tematu bo mam wrazenie ze ja mowie o jednym , a ty o drugim..
i smieszny jestes ze musisz mnie kserowac nawet w internecie łapciu, piszesz takie same rzeczy jak ja pare minut wczesniej w twoją strone, kabaret w c*** ale widac wy tak po prostu macie ...
ŁKSC - dalej sie podszywaj pierdzewiaku, i osmieszaj swoich kumpli .
i smieszny jestes ze musisz mnie kserowac nawet w internecie łapciu, piszesz takie same rzeczy jak ja pare minut wczesniej w twoją strone, kabaret w c*** ale widac wy tak po prostu macie ...
ŁKSC - dalej sie podszywaj pierdzewiaku, i osmieszaj swoich kumpli .
Pato 1908 Gang
-
Ty masz swoje ''racje'' ja swoje racje i tyle. Nie dojdziemy do porozumienia, bo ty masz spaczony obraz tego co jest na Widzewie.
ŁKSC, brawo za ironię ;) Dobrze, że są jacyś obiektywni ełkaesiacy, którzy dostrzegają pewne rzeczy.
ŁKSC, brawo za ironię ;) Dobrze, że są jacyś obiektywni ełkaesiacy, którzy dostrzegają pewne rzeczy.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Ty frendzlu zafajdany juz ci raz napisalem. Jestem starszej daty fanem z Retkini( batalionow, mowi ci to cos?) Podszywac to ty sie ruro mozesz ale pod fana z Galery. Skonczona cioto juz raz miales okazje pokazac jaja jak cie czerwoni rozkminili ale pokazales cipsko "ej ja juz nie pisze bo policja jest na kibice.net i oni yyy bede rozkminiali kto xo jak yy"Gringooo2 pisze: ŁKSC - dalej sie podszywaj pierdzewiaku, i osmieszaj swoich kumpli .
Jestes zajebanym internetowym leszczem i tyle :)
Pato 1908 Gang
ŁKSCwel
-
a Ty jestes jebaną pizdą z zydzewa ktora sie pode mnie podszywa. i tyle
udało sie wam, po raz kolejny rozmyliscie temat ćwoki, a Ty janiol kserówko jebana muszisz po mnie zrzynać nawet na smiesznym forum i piszesz to samo co ja w twoją strone hehhe braki macie umyslowe , nie dziwne poleciec na propagande czerwoną i wpierdolić sie w to gowno jakim jest wasz Rts to trzeba być idiotą hehhee
udało sie wam, po raz kolejny rozmyliscie temat ćwoki, a Ty janiol kserówko jebana muszisz po mnie zrzynać nawet na smiesznym forum i piszesz to samo co ja w twoją strone hehhe braki macie umyslowe , nie dziwne poleciec na propagande czerwoną i wpierdolić sie w to gowno jakim jest wasz Rts to trzeba być idiotą hehhee
Pato 1908 Gang
-
PATO GANG
https://www.youtube.com/watch?v=4Bvhyq1kLRM
Twierdzisz patusku ze te wasze np.śżk nie było wzorowane na Cracovii?Powtarzam Ci raz jeszcze kazdy na kazdym w naszym kraju sie troche wzoruje itp. np.Pasy lub Tychy spiewaja Tonke.Kumasz?Śmiać mi sie jednak chce jak zgrywasz/zgrywacie to prekursorów wszystkiego i wytykacie Widzewiakom ksero a sami na swoim najważniejszym i najlepszym osiedlu uzywacie hasła Widzewiakow ze Śródmiescia które umieszczane było nawet na pamiątkach sporo tego było i w jedna i w dróga strone.
Sugerujesz że kibice Widzewa nie chca Was na derbach bo sie boją ze 1000 osób przekrzyczy/zdominuje 15000 gospodarzy.Dobry z Ciebie świrus.
https://www.youtube.com/watch?v=4Bvhyq1kLRM
Twierdzisz patusku ze te wasze np.śżk nie było wzorowane na Cracovii?Powtarzam Ci raz jeszcze kazdy na kazdym w naszym kraju sie troche wzoruje itp. np.Pasy lub Tychy spiewaja Tonke.Kumasz?Śmiać mi sie jednak chce jak zgrywasz/zgrywacie to prekursorów wszystkiego i wytykacie Widzewiakom ksero a sami na swoim najważniejszym i najlepszym osiedlu uzywacie hasła Widzewiakow ze Śródmiescia które umieszczane było nawet na pamiątkach sporo tego było i w jedna i w dróga strone.
Sugerujesz że kibice Widzewa nie chca Was na derbach bo sie boją ze 1000 osób przekrzyczy/zdominuje 15000 gospodarzy.Dobry z Ciebie świrus.
-
Widze że w tym temacie udziela się max 6 typów. I niestety ale poziom ich wypocin jest żenujący.
Gringoo.
Tak stary jest jak mówisz, potajemnie spotykamy się z zarządem i wręcz blagamy żeby tylko patenciarze z SP nie mogli wejść na Nasz stadion.
A to z prostej przyczyny:
- zagluszycie Nas swoim dopingiem
- zniszczycie oprawą
- flagi
- i najważniejsze, wyjdzie na jaw że liczba sprzedanych karnetów (oczywista oczywistość zawyżyliśmy ja tysiackrotnie)
Mimo iż ten typ jest naprawdę dziwny, bardziej rozpie#dalają mnie gamonie które z Nim dyskutują.
Gringoo.
Tak stary jest jak mówisz, potajemnie spotykamy się z zarządem i wręcz blagamy żeby tylko patenciarze z SP nie mogli wejść na Nasz stadion.
A to z prostej przyczyny:
- zagluszycie Nas swoim dopingiem
- zniszczycie oprawą
- flagi
- i najważniejsze, wyjdzie na jaw że liczba sprzedanych karnetów (oczywista oczywistość zawyżyliśmy ja tysiackrotnie)
Mimo iż ten typ jest naprawdę dziwny, bardziej rozpie#dalają mnie gamonie które z Nim dyskutują.