Sprawa dzielnicowego była tu walkowana setki razy.Gość został pogoniony dawno temu i tyle w temacie a tobie gowno do tego.Noga z Familoka pisze:Zamykajcie bo prekursorom nie chce sie tlumaczyc dlaczego w ekipie tyle lat mieli psa ktory byl ukrywany przed cala Polska.pangrzegorz1975 pisze:modowie gdzie jestescie?zamknac ten temat w pizdu!!!!!!!!!
Po to jest ten temat by w innych nie robic syfu nikt nikogo tu ja sile do czytania nie sciaga
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
Tylko idąc tym tokiem myślenia to ja chciałem być murarzem w życiu bo wybrałem budowlanke i ten zawód : ).Myśle że tylko dlatego Górnik dał mu szanse bo to nie jest typowa szkółka policyjna.Nie zamierzam go tu bronić ja bym do takiej szkoły nie poszedł ale murarzem też nie zamierzałem zostać.vendetta2016 pisze:noga chcial być psem i za to jest c*** do d***. Proste. Dla kogo to nie jest zrozumiale u?
-
Polonia Bytom dzisiaj ma byc obecna z Tyskimi w Zabrzu, 50 biletow dostali.
-
Ktoś potwierdzi?rest pisze:Polonia Bytom dzisiaj ma byc obecna z Tyskimi w Zabrzu, 50 biletow dostali.
-
Od dawna im Polonia lize jajca zreszta nie tylko im :)
-
Ja p******* a czy ty wiesz w ogole ktore osoby zostaly pogonione? Jak nie to stul pysk!! Bo na tym zdjeciu nie ma konfidentow. A ty bedziesz poerdolil 3po3. Teraz mi laskawie polaz ktore to niby osoby zostaly pogonione a sa na tym zdjeciu. Jawny farmazon, proszę wskazać te osoby i wdulić ich białka! A jak nie to wypoerdalaj!Gringo12 pisze:przypadkowe osoby tu masz foto z treningu porownaj sobie po tatuazach czolowka z myslowic buja sie dalej z tymi k****** rozjebusami jak chcesz to wrzuce bialka !! jest jasno na bialym na fotkach jak sie buja gieksa i gornik z policjantami i rozjebusami!!erykT pisze:Nooo juz dali byście upust tym farmazonom chociaż z tym waniolem... przypadkowy gościu ja p******* prawda boli ale co zrobić.... a te foty Mysłowic to żadne czołowe postacie z PNG WIEC możecie sobie darować...
Bądź wierny temu, kto wierny Tobie
-
Farmazon.rest pisze:Polonia Bytom dzisiaj ma byc obecna z Tyskimi w Zabrzu, 50 biletow dostali.
-
Czytać nie potrafisz ze zrozumieniem a głos zabierasz i szczekasz.Emigrant64 pisze:Ja p******* a czy ty wiesz w ogole ktore osoby zostaly pogonione? Jak nie to stul pysk!! Bo na tym zdjeciu nie ma konfidentow. A ty bedziesz poerdolil 3po3. Teraz mi laskawie polaz ktore to niby osoby zostaly pogonione a sa na tym zdjeciu. Jawny farmazon, proszę wskazać te osoby i wdulić ich białka! A jak nie to wypoerdalaj!Gringo12 pisze:przypadkowe osoby tu masz foto z treningu porownaj sobie po tatuazach czolowka z myslowic buja sie dalej z tymi k****** rozjebusami jak chcesz to wrzuce bialka !! jest jasno na bialym na fotkach jak sie buja gieksa i gornik z policjantami i rozjebusami!!erykT pisze:Nooo juz dali byście upust tym farmazonom chociaż z tym waniolem... przypadkowy gościu ja p******* prawda boli ale co zrobić.... a te foty Mysłowic to żadne czołowe postacie z PNG WIEC możecie sobie darować...
Na tym zdjęciu z treningu konfitur nie ma, ale są na nim osoby, które prężą się na fotkach z ''pogonionymi'' z Mysłowic. Na poprzedniej stronie masz wszystko.
Śląscy Ekstremiści
-
Kompleksy na punkcie Polonii widzę konkretne... Ale pozwole sobie wyprowadzić Cię z błędu. To nie Polonia pucuje się do Tyskich.Noga z Familoka pisze:Od dawna im Polonia lize jajca zreszta nie tylko im :)
-
Na początek powiem, ze przeglądam te forum od kilkunastu lat i poraz pierwszy sie zarejestrowalem. Nie jestem z gieksy, ruchu ani ich układów. Wiem ze są na tym forum prawdziwi chuligan tacy jak np. Nisc. Jest ich tu niewielu. Jesteśmy w zaśmieconym temacie śląskim. Czyli głównie ruch vs gieksa i wasza walka kto ma w ekipie więcej, a raczej mniej konfidentów. Wiadome dla mnie jest ze niektórzy z was pracują w policji i prowokują internetowych chuliganów, zeby wyciągnąć jak najwiecej informacji z jakiś zdarzeń. Ci netowi chuligani dają sie sprowokować i udzielają informacji.
Ale nie o to głównie mi chodzi. jeden c***, który podaje sie za kibica gieksy wrzuca zeznania koszyka(nie kibic i nie konfident) i wyzywa go od konfidentów. Następny wrzuca filmik striptizera i mówi ze to macius z ruchu (co każdy normalny widzi ze to jest nieprawda). Następnie zdjęcia z facebooka jagody (z gieksy) i wyzywanie od konfidentów.
Robią to netowi chuligani, przy czym mówią ze kiedyś kibicowanie to nie była gangsterka tylko "miłość" do klubu. To po c*** właśnie wrzucacie tu takie tematy. Najlepsze to jest ze znam osobiście "osoby decyzyjne" jak wy to parowy nazywacie i ich zdanie nie pokrywa sie z waszym.
Czytam co dziesiąty post na tym forum, resztę po kilku pierwszych słowach można bezpiecznie olać. Wiec nie wiem po c*** sie produkujecie. Są różne życiowe sytuacje, w których nie zachowasz sie tak jakby każdy by chciał. Koszyk(nie kibic), jagoda, waniol, hadas, mara, laki, kaniol. Skończcie już ten temat Net hoolsi. Niech ekipy same to sobie wewnątrz załatwia.
Ale jeżeli chodzi o MARKA NOGĘ. Dla mnie nie ma wytłumaczenia. Jeszcze raz powtórzę ze nie jestem ani z gieksy ani z ruchu. Zdjęcia na których był MAREK NOGA to był bal przebierańców? IWT MMA to turniej klubowy, w którym walczą głównie kibice. Jeżeli MAREK NOGA będzie walczył razem z kibicami górnika zabrze, dla mnie i wielu innych kibiców starszej daty będzie to maksimum skurwienia. Nigdy nie nosiłem koszulek JP, nie mam takich tatuaży, ale tez nigdy nie zakładałem munduru policyjnego. Nawet na balach przebierańców. Myślałem ze wszystkich kibiców łączy jedna zasada, miedzy innymi przeciwna droga niz bycie policjantem. MAREK NOGA zapewne wtedy nie był nawet na balu przebierańców.
Znam kilku kibiców z górnika zabrze, które myśle ze kierują sie podobnymi zasadami. Mam nadzieje ze to zestawienie do IWT MMA to żart, albo prowokacja Net hoolsow. Jeśli nie to sa zawody służb mundurowych i niech górnik zabrze tam wystawia policjantów
Ale nie o to głównie mi chodzi. jeden c***, który podaje sie za kibica gieksy wrzuca zeznania koszyka(nie kibic i nie konfident) i wyzywa go od konfidentów. Następny wrzuca filmik striptizera i mówi ze to macius z ruchu (co każdy normalny widzi ze to jest nieprawda). Następnie zdjęcia z facebooka jagody (z gieksy) i wyzywanie od konfidentów.
Robią to netowi chuligani, przy czym mówią ze kiedyś kibicowanie to nie była gangsterka tylko "miłość" do klubu. To po c*** właśnie wrzucacie tu takie tematy. Najlepsze to jest ze znam osobiście "osoby decyzyjne" jak wy to parowy nazywacie i ich zdanie nie pokrywa sie z waszym.
Czytam co dziesiąty post na tym forum, resztę po kilku pierwszych słowach można bezpiecznie olać. Wiec nie wiem po c*** sie produkujecie. Są różne życiowe sytuacje, w których nie zachowasz sie tak jakby każdy by chciał. Koszyk(nie kibic), jagoda, waniol, hadas, mara, laki, kaniol. Skończcie już ten temat Net hoolsi. Niech ekipy same to sobie wewnątrz załatwia.
Ale jeżeli chodzi o MARKA NOGĘ. Dla mnie nie ma wytłumaczenia. Jeszcze raz powtórzę ze nie jestem ani z gieksy ani z ruchu. Zdjęcia na których był MAREK NOGA to był bal przebierańców? IWT MMA to turniej klubowy, w którym walczą głównie kibice. Jeżeli MAREK NOGA będzie walczył razem z kibicami górnika zabrze, dla mnie i wielu innych kibiców starszej daty będzie to maksimum skurwienia. Nigdy nie nosiłem koszulek JP, nie mam takich tatuaży, ale tez nigdy nie zakładałem munduru policyjnego. Nawet na balach przebierańców. Myślałem ze wszystkich kibiców łączy jedna zasada, miedzy innymi przeciwna droga niz bycie policjantem. MAREK NOGA zapewne wtedy nie był nawet na balu przebierańców.
Znam kilku kibiców z górnika zabrze, które myśle ze kierują sie podobnymi zasadami. Mam nadzieje ze to zestawienie do IWT MMA to żart, albo prowokacja Net hoolsow. Jeśli nie to sa zawody służb mundurowych i niech górnik zabrze tam wystawia policjantów
-
Ale tępy chlopcze zapamiętaj sobie ze noga nie jest i nigdy nie byl policjantem, policjanci byli w ruchu przeciez
-
Czy Marek ochraniał wczoraj Wisłokę ?
-
Czerep ty już ku*** nie rób z siebie takiego ku*** kumatego zacznij od tego ze nazwy klubów pisze się z dużych liter biedoku napociłeś sie tym postem który tak samo c**** w nosi jak inne posty !!!
-
Czy wy nie widzicie tego ze dla kazdego sytuacja z noga jest jasna tylko wy nic zlego w tym nie widzicie.Chcial byc psem i byl swiadomy swojego wyboru idac do tej szkoly.Nie szedl tam dlatego ze nie mial wyboru a dlatego ze wybor mial i wybral dla siebie taki a nie inny kierunek. Kazdy normalny powie ze noga frajer i do wora, a wy k**** staracie sie go wybielic i wmawiac ze on nigdy nie chcial byc psem. Kazdy zna przyspiewke "wróg nr 1". I wszystko co z nimi zwiazane powinno byc jebane z gory na dol. Dla was tak nie ma, dlatego jestescie takimi scierami. Bez honoru i zasad.enterorokej pisze:Ale tępy chlopcze zapamiętaj sobie ze noga nie jest i nigdy nie byl policjantem, policjanci byli w ruchu przeciez
WRWE 9AN9!
-
Enterok czy jakoś tam za chodzenie do mundurowej klasy tez jest wor. Jest taki ostry chlopak a nie ku masz...skonczcie bronić takich typów jak noga
-
anty ksdziewięcks - piszesz "każdy normalny" a kim ty jesteś? wszystkie litery G zastępuj dziewiątkami imbecylu zakompleksiony.
-
Dalej Ruch twierdzi że z Piastem ich nic nie łączy, skoro spokojnie sobie kupują bilety na ich sektory. jak i spokojnie chodzą w barwach w okolicach stadionu?
-
Za takie bzdury od razu powinien być ban.To że mamy dobre kontakty miedzy sobą,o niczym nie świadczy.rest pisze:Polonia Bytom dzisiaj ma byc obecna z Tyskimi w Zabrzu, 50 biletow dostali.
-
Ruch & Piast & Bate !olek112 pisze:Dalej Ruch twierdzi że z Piastem ich nic nie łączy, skoro spokojnie sobie kupują bilety na ich sektory. jak i spokojnie chodzą w barwach w okolicach stadionu?
Jestes mistrzem.
-
Rozkminiaj dalej....potem się pochwal do czego doszedłeś sam oprócz pijaństwa.olek112 pisze:Dalej Ruch twierdzi że z Piastem ich nic nie łączy, skoro spokojnie sobie kupują bilety na ich sektory. jak i spokojnie chodzą w barwach w okolicach stadionu?
-
szlachta gliwic tak czy siak będzie dzisiaj na meczu lizańsko d*** PF :)
-
Gówno będzie a nie lizanie d***, liczę na bluzgi, bo ostatnio Piast miał niezłe ciśnienie na meczach w Krakowie, chyba że dziś będzie inaczej, sam jestem tego ciekaw.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
To raczej świadczy o tym że Piast chciałby czegokolwiek z Ruchem, a nie o tym że Ruch łączy coś z Piastem, bo wątpie żeby w Chorzowie Piast sobie tak śmigał.olek112 pisze:Dalej Ruch twierdzi że z Piastem ich nic nie łączy, skoro spokojnie sobie kupują bilety na ich sektory. jak i spokojnie chodzą w barwach w okolicach stadionu?
-
Pojedyncze osoby z Piasta już nie raz w cymbał od Ruchu dostały, było już chwalenie się szalikami czy czapkami Piasta które zdobył Ruch, Piast jednak dalej uważa że nic się nie dzieje
-
Dla Piasta taki układ czy zgoda byłaby idealna, jednak Ruch jest mocny na tyle że nie potrzebuje takiej pomocy
chociaz zobaczymy za pare lat, mysle ze jak dalej zmiany na kibicowskiej mapy tak bedą postepować, to w koncu dojdzie do sytuacji gdzie wiele mniejszych ekip zostanie FC fan clubami wiekszych, nawet te mniejsze ekipy grające w wysokich ligach
Ale to tylko moje przypuszczenia
chociaz zobaczymy za pare lat, mysle ze jak dalej zmiany na kibicowskiej mapy tak bedą postepować, to w koncu dojdzie do sytuacji gdzie wiele mniejszych ekip zostanie FC fan clubami wiekszych, nawet te mniejsze ekipy grające w wysokich ligach
Ale to tylko moje przypuszczenia
-
Żaden Piast nie pucuje się do Ruchu i przestańcie pierdolić, od czasu do czasu były jakieś incydenty pomiędzy nami, a Piastem podczas naszych wizyt w Gliwicach i nie były to incydenty przyjazne.
Zwykłe wymysły jakichś ciuli, którzy się tu napinają i Żaboli.
Zwykłe wymysły jakichś ciuli, którzy się tu napinają i Żaboli.
-
Do tego, że zrobicie co PF każe.szlachta gliwic pisze:Rozkminiaj dalej....potem się pochwal do czego doszedłeś sam oprócz pijaństwa.olek112 pisze:Dalej Ruch twierdzi że z Piastem ich nic nie łączy, skoro spokojnie sobie kupują bilety na ich sektory. jak i spokojnie chodzą w barwach w okolicach stadionu?
-
a co ma za znaczenie co było 25 lat temu ?cobalt pisze:Nikt nikomu nie liże.Gdybyś Był starej daty ewentualnie znał historie tych ekip to byś wiedział że łączyła ich znakomita sztama dawien dawno temu i nie doszukiwał się tzw. lizania bo kontakty nie umarły mimo zmiany pokoleń podobnie vide Polonia i Cracovia.Noga z Familoka pisze:Od dawna im Polonia lize jajca zreszta nie tylko im :)
Trzymaj fason człowieku bo albo kompletnie nic nie wiesz albo udajesz troglodyte.
liczy się dziś i to co jest teraz, 2 lata temu nikt nie postawiłby na PF + WSH
Na śląsku zawsze dochodziło do spięć. Każdy z każdym i to oddawało klimat śląskiej chuligance. Teraz każdy z każdym układy na potęgę. Za niedługo będą dwie frakcje, tak jak podczas drugiej wojny światowej :)
-
Pytanie do kibiców Ruchu ciekawi mnie jedna sytuacja otóż z tego co jest mi wiadomo nie potwierdzacie jakiś oficjalnych kontaktów z Iglopolem Dębica a tymczasem grupa kilkudziesięciu osob obecna w Niecieczy pozdrawia Iglopol okrzykami. Prywatne kontakty kontaktami ale skandowanie nazwy ekipy to co innego, można prosić o komentarz ze strony Niebieskich..Dziekuje.
-
Kolejna internetowa rozkminiara sytuacji na rejonach.
-
Tak mamy zgodę z Piastem, dlatego w centrum miasta na Pszczyńskiej nasi zgodowicze na murach mieli dupnego grafa "j**** Ruch"
skończcie rozkminiać niestworzone rzeczy
skończcie rozkminiać niestworzone rzeczy
-
Jestem ruro Hanysem i jestem z tego dumny.Pamiętaj o tym choć jest to niemożliwe jeżeliby Górnik,GieKSa,Ruch połączyli swe siły to byście byli wszyscy zajebani gorolu j*****.A ja osobiście bym wolał chodzić na mecze Walki Makoszowy niż na Zagłębie Sosnowiec.A teraz marsz do szkoły.MENTOL1 pisze:Jeszcze dodam ze lepiej chodzic na RKS Grodziec niz na Ruch,Górnik czy GKS tak sie r******* hehe
-
tak z ciekawości przejrzałem twoje posty - niezły jesteś... śmierdzi z daleka podstawówką, maks gimnazjum, ale w sumie nie o tym. To czy są tam teraz rozjebusy czy nie, nie mam zamiaru oceniać bo najlepiej o tym wiedzą sami zainteresowani. Jednak jeśli używasz tego stwierdzenia, że są największymi rozjebusami to proponuję sięgnąć w niedaleką przeszłość swojego klubu. Strasznie mnie wkurwia hipokryzja takich gówniarzy jak ty chyba, że to zwykłe niedojebanie mózgowe. Z tego co obserwuję to na Śląsku wszyscy macie z tymi rozjebusami problem... ale pod kątem medialnym, bo sami sobie ich wyciągacie w celebrycki sposób zamiast załatwić to wewnątrz ekip. Druga sprawa - śmieszą mnie transparenty mniejszych ekip ze Śląska jak GKS Tychy czy Polonia Bytom gdzie de facto trzymają w tych tematach stronę Ruchu (jednakowe transy itp) a z drugiej strony udają, że nie widzą iż sam Ruch jest podobnie jak koalicja uwalona po pachy w podobne brudy. Zresztą przypuszczam, że te ekipy też nie są czyste tylko ich mniejsza działalność a tym samym medialność tuszuje brudy jakie mają w ekipie a zapewne niejeden "kwiatuszek" by się tam znalazł.Nerva1 pisze:Przecież od dawna na Śląsku każdy wie ze Ksggks to jebane rozjebusy.. nawet gorole z Sosnowca to wiedzą, na darmo by kluby ze Śląska transów nie robiły .
-
Czekaj czekaj napisz to jeszcze raz bo popcornu zapomniałem...
To, że piast pogonił jednego zjeba nie wybiela ich z innych rzeczy... Np. Niejaki Kolan dalej prężnie pokazuje się na zdjęciach...
Plus wychodzi sprawa małej zabawy Legi w Gliwicach, gdzies chłopaki z stolicy odmówili składania wyjaśnień a chłopaki z piasta no cóż wiemy jak jest xD
To, że piast pogonił jednego zjeba nie wybiela ich z innych rzeczy... Np. Niejaki Kolan dalej prężnie pokazuje się na zdjęciach...
Plus wychodzi sprawa małej zabawy Legi w Gliwicach, gdzies chłopaki z stolicy odmówili składania wyjaśnień a chłopaki z piasta no cóż wiemy jak jest xD
-
Widzę że Piast ładnie musiał ci wpierdolić że masz takie kompleksy i przy każdej okazji o nas piszesz. My mamy swoje standardy i jak trzeba to gonimy z ekipy. Co do Kolana to prężył muskuły i będzie je prężył, bo nic na niego nie macie oprócz strachu, lepiej zajmij się Marą i Noga.gettowicz pisze:Czekaj czekaj napisz to jeszcze raz bo popcornu zapomniałem...
Całe życie Piast Gliwice
-
niesamowity debil z CiebieNerva1 pisze:Mniejsze ekipy? typie pierdolnj sie w łeb .. Polonia Bytom bije gejów z katowic na łeb , Tyszanie są na równi z GIeksą z katowic więc .. Mniejsze ekipy ahahahabiohazard pisze:tak z ciekawości przejrzałem twoje posty - niezły jesteś... śmierdzi z daleka podstawówką, maks gimnazjum, ale w sumie nie o tym. To czy są tam teraz rozjebusy czy nie, nie mam zamiaru oceniać bo najlepiej o tym wiedzą sami zainteresowani. Jednak jeśli używasz tego stwierdzenia, że są największymi rozjebusami to proponuję sięgnąć w niedaleką przeszłość swojego klubu. Strasznie mnie wkurwia hipokryzja takich gówniarzy jak ty chyba, że to zwykłe niedojebanie mózgowe. Z tego co obserwuję to na Śląsku wszyscy macie z tymi rozjebusami problem... ale pod kątem medialnym, bo sami sobie ich wyciągacie w celebrycki sposób zamiast załatwić to wewnątrz ekip. Druga sprawa - śmieszą mnie transparenty mniejszych ekip ze Śląska jak GKS Tychy czy Polonia Bytom gdzie de facto trzymają w tych tematach stronę Ruchu (jednakowe transy itp) a z drugiej strony udają, że nie widzą iż sam Ruch jest podobnie jak koalicja uwalona po pachy w podobne brudy. Zresztą przypuszczam, że te ekipy też nie są czyste tylko ich mniejsza działalność a tym samym medialność tuszuje brudy jakie mają w ekipie a zapewne niejeden "kwiatuszek" by się tam znalazł.Nerva1 pisze:Przecież od dawna na Śląsku każdy wie ze Ksggks to jebane rozjebusy.. nawet gorole z Sosnowca to wiedzą, na darmo by kluby ze Śląska transów nie robiły .
-
"kompleksy", "strach" - takie mocne słowa ze strony Piasta. Wy w ogóle nie macie pokory, przynajmniej w internecie, bo potem przychodzi weryfikacja w rzeczywistym świecie i jedziecie w 8 na wyjazd.
-
Co za pajac chyba przebił wszystkich napinaczy na forum swoimi postami.Nerva1 pisze:Mniejsze ekipy? typie pierdolnj sie w łeb .. Polonia Bytom bije gejów z katowic na łeb , Tyszanie są na równi z GIeksą z katowic więc .. Mniejsze ekipy ahahahabiohazard pisze:.Nerva1 pisze:Przecież od dawna na Śląsku każdy wie ze Ksggks to jebane rozjebusy.. nawet gorole z Sosnowca to wiedzą, na darmo by kluby ze Śląska transów nie robiły .
Te kluby zawsze miały najlepszy poziom na Śląsku Górnik,GieKSa,Ruch wyjazdowy,ultras,starcia, rózne wydarzenia kibicowskie itd. do tego iloś Fan klubów juz nie ważne w jakich ilościach biją te ekipy słabsze w każdym rejonie Ślaska znajdzie sie ktos z GieKSy,Górnika,Ruchu.
-
Nerva1 pisze:Mniejsze ekipy? typie pierdolnj sie w łeb .. Polonia Bytom bije gejów z katowic na łeb , Tyszanie są na równi z GIeksą z katowic więc .. Mniejsze ekipy ahahahabiohazard pisze:tak z ciekawości przejrzałem twoje posty - niezły jesteś... śmierdzi z daleka podstawówką, maks gimnazjum, ale w sumie nie o tym. To czy są tam teraz rozjebusy czy nie, nie mam zamiaru oceniać bo najlepiej o tym wiedzą sami zainteresowani. Jednak jeśli używasz tego stwierdzenia, że są największymi rozjebusami to proponuję sięgnąć w niedaleką przeszłość swojego klubu. Strasznie mnie wkurwia hipokryzja takich gówniarzy jak ty chyba, że to zwykłe niedojebanie mózgowe. Z tego co obserwuję to na Śląsku wszyscy macie z tymi rozjebusami problem... ale pod kątem medialnym, bo sami sobie ich wyciągacie w celebrycki sposób zamiast załatwić to wewnątrz ekip. Druga sprawa - śmieszą mnie transparenty mniejszych ekip ze Śląska jak GKS Tychy czy Polonia Bytom gdzie de facto trzymają w tych tematach stronę Ruchu (jednakowe transy itp) a z drugiej strony udają, że nie widzą iż sam Ruch jest podobnie jak koalicja uwalona po pachy w podobne brudy. Zresztą przypuszczam, że te ekipy też nie są czyste tylko ich mniejsza działalność a tym samym medialność tuszuje brudy jakie mają w ekipie a zapewne niejeden "kwiatuszek" by się tam znalazł.Nerva1 pisze:Przecież od dawna na Śląsku każdy wie ze Ksggks to jebane rozjebusy.. nawet gorole z Sosnowca to wiedzą, na darmo by kluby ze Śląska transów nie robiły .
powinienem się jebnąć to fakt, bo generalnie nie powinienem ci odpisywać ale jednak zrobię to - jest coś takiego jak obiektywne spojrzenie na rzeczywistość a ty najwyraźniej masz taki ból d*** albo chorą nienawiść, że zatraciłeś rozróżnianie rzeczywistości z światem w internecie czy po prostu swoim wyimaginowanym. W moim poście, stwierdzeniem "mniejsze ekipy" nikomu nic nie ujmuje tylko stwierdzam rzeczywiste fakty, na dzień dzisiejszy te ekipy w porównaniu do czołowej trójki na Śląsku są mniejsze, co nie znaczy że słabe. Niestety tobie nawet to dało powód do chuligańskiego wybryku w internecie gdzie za stwierdzenia "gejów", "katowic" czy pojechanie mnie "pierdolnij się w łeb" przyznaję ci 10 pkt w internetowej lidze chuliganów. Brawo!
-
Jeśli już, to wyróżniają sie na tle innych Ruch i Górnik, Gieksie tak samo daleko do Zabrzan i Chorzowian jak Bytomiowi i Gliwicom do Katowic.Sebastian75 pisze:
Co za pajac chyba przebił wszystkich napinaczy na forum swoimi postami.
Te kluby zawsze miały najlepszy poziom na Śląsku Górnik,GieKSa,Ruch wyjazdowy,ultras,starcia, rózne wydarzenia kibicowskie itd. do tego iloś Fan klubów juz nie ważne w jakich ilościach biją te ekipy słabsze w każdym rejonie Ślaska znajdzie sie ktos z GieKSy,Górnika,Ruchu.